Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός αύριο 22/2 - Αυριανή ημερήσια πρόβλεψη

Γενικά

Φίλε Κριέ, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Δία, θα φέρει κάποιες αναθεωρήσεις, όσον αφορά τις προσπάθειες σου να εκπληρώσεις τα κρυφά σου όνειρα και ορισμένες από τις ανεκπλήρωτες ελπίδες σου! Λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας τελευταία, μάλλον δεν είδες κάποιους «κακούς οιωνούς» και η όψη θα επαναφέρει φόβους και ανασφάλειες, κυρίως μετά από κάποιες αποκαλύψεις! Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την αλήθεια, που μέχρι τώρα αρνιόσουν να αναγνωρίσεις και να δεχτείς! Δεν είναι και η καλύτερη στιγμή να εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου, αφού τώρα υπερισχύουν οι αυταπάτες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας κρυφός και ίσως παρακινδυνευμένα απαγορευμένος έρωτας, κινδυνεύει σήμερα να αποκαλυφθεί και να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα! Επιπλέον, υπάρχει έντονα η πιθανότητα να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό που σε αφορά και να νιώσεις προδομένος και εξαπατημένος! Οφείλεις σήμερα να βάλεις ισορροπίες ανάμεσα στην καρδιά ή το μυαλό και καλό θα ήταν να αφήσεις την λογική να υπερισχύσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, είσαι αρκετά αφηρημένος και ξεχνάς κάποιες υποχρεώσεις, γι’αυτό προσοχή! Αλόγιστα έξοδα του παρελθόντος, τώρα φέρνουν τις δυσάρεστες συνέπειες τους και αγχώνεσαι!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.