Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός αύριο 21/8 - Αυριανή ημερήσια πρόβλεψη

Γενικά

Πρόσεξε τα λόγια σου σήμερα, Κριέ μου, αφού κάποια παρερμηνεύονται και ειδικά στις φιλικές σου σχέσεις, μπορεί να δημιουργηθεί μία παρεξήγηση που εσύ καθόλου δεν περιμένεις, αλλά πρέπει να διαχειριστείς. Φρόντισε με τη διαλλακτικότητα που έχεις, να φέρεις όλα τα θέματα στα μέτρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα, Κριέ, για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα, οπότε μη βλέπεις εγωιστικά μερικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη από το Ζυγό θα φέρει έντονη δραστηριότητα αυτή την περίοδο κι εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει και το πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις σήμερα επαγγελματική ισορροπία, Κριέ, και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θ’ αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν περίμενες. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.