Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς αύριο 22/2 - Αυριανή ημερήσια πρόβλεψη

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, η καλή και αισιόδοξη διάθεσή σου, ήρθε η ώρα να προσγειωθεί απότομα κι αυτό λόγω της υπεραισιοδοξίας σου και της υπέρμετρης εμπιστοσύνης στον εαυτό σου! Μπορεί να έχεις πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες, που αρχικά να σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο, πρέπει να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες και τα στάνταρ σου, ώστε να μην χαλάσεις την ευνοϊκή ατμόσφαιρα και ό,τι μέχρι τώρα έχεις χτίσει! Μην πιστεύεις αλόγιστα σε υποσχέσεις και κυρίως, μην δίνεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Χρειάζεται προσοχή ο ερωτικός τομέας, ιδίως επικοινωνιακά! Μην παρασυρθείς από λόγια ή καταστάσεις, που δεν είναι όπως φαίνονται, επειδή απλά ενθουσιάζεσαι εύκολα και εμπιστεύεσαι αυθόρμητα τον άλλο! Καλύτερα τώρα, να αποφύγεις σοβαρά νέα ξεκινήματα ή σχέσεις, που όχι μόνο δεν θα σε ευχαριστήσουν τελικά, αλλά θα αποδειχθούν και επιζήμια. Αν ωστόσο, υπάρξει κάποια νέα ερωτική γνωριμία, χρειάζεται προσοχή, χρόνο και ίσως καχυποψία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην θεωρείς δεδομένη την παρούσα θετική επαγγελματική και οικονομική σου κατάσταση! Το ρίσκο και η υπέρμετρη αυτοπεποίθηση, θα φέρουν άσχημες συνέπειες, εκεί που δεν το περιμένεις!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.