Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Αύγουστος 2019

Γενικά

Ένας κοινωνικός μήνας ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ μου Ζυγέ! Μετά τις αλλεπάλληλες πιέσεις και τα προβλήματα που έχεις περάσει, τώρα είναι η στιγμή να χαλαρώσεις, να βρεις τους ρυθμούς σου, να διασκεδάσεις και να αφεθείς στην παρέα φίλων, που μπορούν να δώσουν ένα όμορφο χρώμα και ρυθμό σε αυτές τις καλοκαιρινές ημέρες. Η Νέα Σελήνη που γίνεται 1/8 στο Λέοντα είναι φανερό ότι σε ευνοεί, γιατί σου δίνει την ώθηση για να πετύχεις μία σημαντική προσδοκία σου. Η Αφροδίτη ως τις 23 και ο Άρης ως τις 18 Αυγούστου από το ζώδιο του Λέοντα, βάζουν το χεράκι τους για να περάσει όμορφες καλοκαιρινές στιγμές, με την παρέα νέων αλλά και πιο παλιών φίλων. Ο έρωτας μπορεί να προέλθει μέσα από ένα ταξίδι, μία φιλική γνωριμία. Μετά τις 18 του μήνα σταδιακά μπαίνεις σε ρυθμούς πιο τεταμένους με το ενδιαφέρον σου να επικεντρώνεται στα επαγγελματικά. Οι ρυθμοί στην εργασία σου θα είναι έντονοι, δεν θα λείπει η νευρικότητα, ενώ οι υποχρεώσεις θα πέσουν σαν βουνό πάνω σου, όμως θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Αύγουστος είναι ο ιδανικός μήνας για να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά, να αποκαταστήσεις τα κενά που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου! Ο κοινωνικός σας κύκλος, θα σας βοηθήσει μέσω προτάσεων και συναντήσεων για διασκέδαση, να ξεφύγετε από την ρουτίνα σας. Όσο για σένα που είσαι χωρίς έναν μόνιμο δεσμό, ο μήνας προσφέρεται για νέες γνωριμίες, οι οποίες ναι μεν μπορεί να ξεκινήσουν στο φιλικό, θα μπορέσουν όμως να έχουν μία πιο ευχάριστη τροπή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο ξεκίνημα του μήνα ως και τις 11 Αυγούστου με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου (σε σκιά μετά την αναδρομή του) καλείσαι να κλείσεις εκκρεμότητες επαγγελματικές. Δεν εξελίσσονται όλα στους ρυθμούς που θα θελες και δεν μπορώ να πω ότι είσαι ανέμελος με τον εργασιακό σου τομέα. Σίγουρα ωστόσο καλύτερες προοπτικές για να μπουν κάποια πράγματα σε μία σειρά σου δίνονται στο τέλος του μήνα. Στα οικονομικά σου ο μήνας ούτε κλαίει αλλά ούτε και γελάει, είναι βέβαιο ότι θα σου φύγουν κάποια χρήματα παραπάνω για διασκέδαση και ανεμελιά, αλλά δεν φαίνεται ότι θα πιεστείς σημαντικά στην πορεία του μήνα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Άκουσε τις ιδέες και τις προτάσεις φίλων, τόσο στο ντύσιμο όσο και στο στυλ σου γιατί θα σου δώσουν όμορφες ιδέες για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου! Από τις 18 του μήνα που ο Άρης περνά στην Παρθένο μπαίνεις σε ένα πιο κουραστικό διάστημα όπου θα χρειαστεί να μεριμνήσεις περισσότερο για τον ύπνο και την σωστή διατροφή σου γιατί το στρες θα είναι τονισμένο.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.