Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Ιούλιος 2020

Γενικά

Ο Ιούλιος αναμένεται να είναι ένας μήνας επεισοδιακός για τον τομέα των σχέσεων σου! Ο Άρης έχει περάσει στο ζώδιο του Κριού και υπάρχουν συγκρούσεις με το περιβάλλον σου, το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Η Έκλειψη Σελήνης που γίνεται στις 5/7 στο ζώδιο του Αιγόκερω , φέρνει προκλήσεις σε ψυχολογικό επίπεδο, ενώ ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σε επηρεάζουν στενά! Στις 20/7 με την Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου κάνεις ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου οι οποίες και είναι υπό την μορφή πίεση. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στα αισθηματικά σου όπου δέχεσαι ανανέωση, χωρίς να σημαίνει όμως ότι οι ισορροπίες δεν θα είναι ευαίσθητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επιθυμία για ανανέωση είναι διάχυτη και αυτές τις μέρες σου δίνονται οι ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες που θα προκύψουν είτε από το διαδίκτυο, είτε σε ένα ταξίδι. Μπορεί να έχουν μία πιο άστατη μορφή όμως μπορείς να περάσεις καλά την περίοδο του καλοκαιριού! Με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού δεν λείπουν ωστόσο οι εντάσεις και οι συγκρούσεις σε μία ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Διατήρησε χαμηλούς τόνους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν πολλές πιέσεις αυτή την περίοδο οι οποίες και σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι η πορεία της καριέρας σου είναι μπλοκαρισμένη ή και δεν έχει προοπτικές. Απόφυγε τους καβγάδες με τα άτομα που συνεργάζεσαι και δείξε υπομονή. Στα οικονομικά υπάρχουν προοπτικές, δεν μένεις ακάλυπτος.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι καλή, το αρνητικό είναι ότι αυτό το μήνα θα σου εκδηλώνονται αρκετές ανασφάλειες ή και φοβίες που θα σε πηγαίνουν πίσω. Πίστεψε σε σένα και στις δυνάμεις σου και δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.