Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Οκτώβριος 2019

Γενικά

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας των γενεθλίων σου και αυτή την φορά επιμένεις και προσπαθείς να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου , ώστε να πας γρήγορα παρακάτω μπροστά σε μία νέα πορεία… Τα προβλήματα δεν λείπουν , αυτό δεν περιμένεις από εμένα να στο πω, ο Κρόνος από τον Αιγόκερω στα έχει ήδη δείξει και σε έχει πιέσει σημαντικά, όμως αυτό το μήνα ανεβάζεις την αυτοπεποίθησή σου και έχεις την άνεση να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ευκολία. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 13 του μήνα στο ζώδιο του Κριού διαταράσσει την σταθερότητα των σχέσεων και συνεργασιών και φέρει κάποιες σημαντικές αποκαλύψεις. Το θετικό είναι ότι ανοίγεται και μία νέα πορεία με νέα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου.Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 28 του μήνα στο Σκορπιό σου προκαλεί άγχος για θέματα οικονομικά, χρήματα που περίμενες δεν έρχονται ή αισθάνεσαι μία ανασφάλεια λόγω νέων εξελίξεων που θα υπάρξουν σε αυτό τον τομέα της ζωής σου. Ο Άρης θα είναι στο δικό σου ζώδιο από τις 4 του μήνα , επομένως έχεις την δύναμη και το τσαγανό να πάρεις πρωτοβουλίες και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, δεν θα λείπει όμως και η νευρικότητα, η ένταση και τα καβγαδάκια με το περιβάλλον σου (ιδιαίτερα με την οικογένεια, προσοχή στις 27/10) … Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο Σκορπιό, κρατάς τεφτέρι στα οικονομικά αλλά και στα αισθηματικά ... Τι αξίζεις, τι μου έδωσες, τι πρέπει να πάρεις πίσω και τι μπορώ να δεχτώ ... Αυτά είναι τα βασικά ερωτήματα που θα σε απασχολήσουν αυτό το διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Την πρώτη εβδομάδα του μήνα ο Ερμής και η Αφροδίτη κινούνται στο δικό σου ζώδιο και η αισθηματική σου ζωή είναι στα φόρτε της, αλλά και στο πάθος της ... Πέφτεις με τα μούτρα σε έναν έρωτα που όμως σου φαίνεται και κάπως αδιέξοδος. Στην πορεία του μήνα προσπαθείς να αξιολογήσεις πιο ρεαλιστικά τις καταστάσεις, ενώ σε πιάνουν και κάποιες ανασφάλειες για την πορεία μίας σχέσης. Μην πεις όχι αυτό το μήνα σε νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου συμβαίνουν ανακατατάξεις που σου προκαλούν πίεση, εκνευρισμό και σε ωθούν σε κάποιες αλλαγές. Κάποιοι συνεργάτες σου δεν φαίνεται αντάξιοι των προσδοκιών σου και αυτό σε απογοητεύει. Νέες συμφωνίες κρίνονται πολλά υποσχόμενες. Στα οικονομικά σου βελτιώνεσαι σημαντικά και αυξάνονται οι πηγές εσόδων σου αυξάνονται σημαντικά.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Είσαι γεμάτος ενέργεια αυτό το μήνα, αρκετές στιγμές όμως θα βγάζεις και υπερένταση. Οι αλλαγές στην εμφάνισή σου προκύπτουν την πρώτη εβδομάδα του μήνα, ενώ η αυτοπεποίθησή σου αρχίζει να ανεβαίνει αισθητά από τις 8 του μήνα και έπειτα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.