Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Φεβρουάριος 2018

Γενικά

Η συμβουλή μου είναι ότι αυτό τον μήνα θα είναι να προσέχεις πως συμπεριφέρεσαι. Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 15 στον Υδροχόο συνωμοτεί να τεντώσει το νευρικό σου σύστημα και να φέρει κάποια προβλήματα με φιλικά σου πρόσωπα που δεν τα περίμενες. Με τον προγραμματισμό που έχεις και την σχολαστικότητα και με την λίγο παραπάνω προσοχή που θα δείξεις δεν πρόκειται να σε βγάλει τίποτε από τα σχέδια σου. Με τις κατάλληλες κινήσεις που θα κάνεις θα μπορέσεις να βάλεις πολλά πράγματα σε καλή σειρά και μέχρι τέλος του μήνα θα δεις ότι τελικά για εσένα θα βγει κάτι καλό που θα φανεί στην πορεία η θετική πλευρά των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου αυτό τον μήνα θα πάει πολύ καλά. Από τις πρώτες μέρες του μήνα ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα είναι τόσο ανεβασμένα που θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Το ταίρι σου θα είναι δίπλα σου και θα κάνει αυτό που είναι καλό για την σχέση ώστε να περάσεις καλά και εσύ αλλά και εκείνο. Από τις 22 μήνα μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου ή την επισημοποίηση της. Η σχέση σου θα ομορφύνει όλη την υπόλοιπη ζωή σου και έτσι η καθημερινότητα σου θα γίνει πιο ευχάριστη και πιο ξεκούραστη. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργάνωνες και κάποιο ταξίδι που θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που ψάχνεις ήρθε ο καιρός για να κουνήσεις λίγο το δακτυλάκι σου. Σου εγγυώμαι ότι με το πρώτο κούνημα του το ταίρι που ψάχνεις θα είναι στα πόδια σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ και κάθε μέρα πας όλο και καλύτερα. Στις 15 με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου να προσέχεις σε σχέση με καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις και να φροντίσεις να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Μέχρι το τέλος του μήνα θα τα καταφέρεις πολύ καλά αν αρκεστείς σε αυτά που έχεις και δεν κάνεις άλματα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά θα πρέπει να προσέξεις να μην κάνεις καθόλου έξοδα γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Από τις 27 του μήνα και μέχρι το τέλος μπορείς να κάνεις επαφές για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν πολλά κέρδη.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Φεβρουάριος θα είναι πολύ καλός μήνας για την φυσική σου κατάσταση. Απόφυγε στις 15 του μήνα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Υδροχόο να κάνεις πράγματα που μπορεί να σε φορτίσουν ψυχικά. Μην δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που θα γίνουν γιατί θα είναι πολύ προσωρινά. Από τις 25 του μήνα και μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την καλυτέρευση του σώματος σου. Όπως καταλαβαίνεις έχεις σύμμαχους τους πλανήτες που σου δίνουν τις ευκαιρίες να περάσεις ένα υπέροχο μήνα.
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.