Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Αύγουστος 2017

Γενικά

Στις 7 του μήνα η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο συνωμοτεί να τεντώσει το νευρικό σου σύστημα να φέρει καθυστερήσεις μετακινήσεις που δεν θέλεις και ξαφνικές αλλαγές που δεν τις περίμενες. Από τις 13 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα φέρει έντονη ασυνεννοησία. Η Αφροδίτη μέχρι τις 25 στον Καρκίνο θα σου ομορφύνει την καθημερινότητα σου και η γοητεία σου δεν θα αφήνει τους άλλους να ξεκολλήσουν από πάνω σου. Θα αρχίσουν πολλές καταστάσεις να σου στρώνουν έτσι όπως τις θέλεις εσύ και θα μπορείς να υλοποιήσεις πολλά σχέδια που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις κάνει πολύ καλή οργάνωση και δεν θα κάνεις τίποτε καινούργιο που δεν το γνωρίζεις. Γεγονότα και ευχάριστες καταστάσεις θα μονοπωλούν την καθημερινότητα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σε κυριεύουν πολύ καλά συναισθήματα για το ταίρι σου αφού η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο. Φρόντισε να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου να του λες για αυτά που σε προβληματίζουν στην σχέση και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά. Από τις 10 απόφυγε να θυμηθείς παλιές καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει αλλά ακόμη και αν γίνει αυτό μην πεις τίποτε στο ταίρι σου για να αποφύγεις καβγάδες. Από τις 25 θα μπορείς να λύσεις όλα αυτά που μπορεί να σε απασχολούν στην σχέση σου μέχρι τώρα. Θα αρχίσεις να ξαναβρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου και ο δυναμισμός σου θα καταπλήξει το ταίρι σου. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να διασκεδάσεις με το ταίρι σου να πας ένα ταξίδι μαζί του και γενικότερα να κάνεις κινήσεις που θα το κάνουν να νιώσει πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι μην κάθεσαι αυτό τον μήνα με τα χέρια σταυρωμένα. Με την Αφροδίτη να σε επηρεάζει θετικά είναι σίγουρο ότι πολύ γρήγορα ζευγαρώνεις και με τις συνθήκες που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο μήνας θα είναι αρκετά καλός για την δουλειά σου. Από τις 13 απόφυγε να κάνεις κάποια αλλαγή των σχεδίων στην δουλειά σου. Θα θέλεις να κάνεις πολλές συναντήσεις και θα οργανώσεις τα σχέδια σου για το μέλλον. Οι συναντήσεις και τα καινούργια ξεκινήματα θα έρχονται το ένα μετά το άλλο και θα καταλάβεις ότι πρέπει να κινηθείς με πολύ σταθερό τρόπο για να φτάσεις στην επιτυχία. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να βάλεις πολλά θέματα που καθυστερούν στην δουλειά σου σε καλή σειρά. Και η Σεληνιακή Έκλειψη στην 7 στον Υδροχόο αλλά και η Ηλιακή Έκλειψη στις 21 στον Λέοντα σε προειδοποιούν να προσέξεις αρκετά τα οικονομικά σου. Μην κλείσεις συμφωνίες και προπάντων απόφυγε τα έξοδα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Αύγουστος θα είναι πολύ καλός μήνας για την φυσική σου κατάσταση. Απόφυγε στις 7 που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο και στις 21 του μήνα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα να κάνεις πράγματα που μπορεί να σε φορτίσουν ψυχικά. Μην δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που θα γίνουν γιατί θα είναι πολύ προσωρινά. Με την Αφροδίτη από την αρχή του μήνα στον Καρκίνο και θα σε κάνει να είσαι σε πολύ καλή ψυχολογική διάθεση. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την καλυτέρευση του σώματος σου. Όπως καταλαβαίνεις έχεις σύμμαχους τους πλανήτες που σου δίνουν τις ευκαιρίες να περάσεις ένα υπέροχο μήνα.
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.