Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Φεβρουάριος 2019

Γενικά

Από το ξεκίνημα του μήνα διακατέχεσαι από την επιθυμία να απελευθερωθείς από κάθε τι που σου στερεί την χαρά, την ανεμελιά, την απόλαυση και την διασκέδαση .. Αυτό ακριβώς θα κάνεις μετά το πρώτο πενθήμερο του Φεβρουαρίου αγαπητέ μου Ζυγέ. Στο ξεκίνημα του μήνα δεν λείπουν οι σκληρές αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σου. Ο Άρης από τον Κριό (ως τις 14/2) σε φέρνει διαρκώς σε κόντρα με τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά... Οι σχέσεις σου γίνονται προκλητικές και αυτό είναι κάτι που σε θλίβει, αλλά είναι προσωρινό. Σημαντικό παράγοντα στην ανανέωση που θα δεχθείς αυτό το μήνα θα παίξει η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 4/2 στο ζώδιο του Υδροχόου. Σταδιακά ως τις 19/2 θα μπορέσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα αφορά ένα δημιουργικό σχέδιο ή έναν έρωτα, όπου πραγματικά αυτό είναι κάτι που θα σε αναζωογονήσει σημαντικά. Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μία καλύτερη πορεία ιδιαίτερα από τις 10 του μήνα που θα έχεις την άνεση να συζητήσεις περισσότερο με τα άτομα που εργάζεσαι μαζί. Προσοχή μονάχα στις αμέλειες και στην συνέπεια γιατί κάποιες στιγμές θα μου είσαι λίγο αφηρημένος. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα κάνει πιο ζεστό το κλίμα στο σπίτι και στην οικογένεια, επομένως από τις 4 του μήνα θα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Λίγο παραπάνω προσοχή στα οικονομικά σου και στα έξοδα που κάνεις από τις 14 του μήνα. Όσο για τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω;;; Γνωρίζεις καλά ότι οι πιέσεις και οι ευθύνες δεν τελειώνουν και ότι κάποιες καταστάσεις πρέπει να τις διαχειριστείς με συναισθηματική ωριμότητα ...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Φεβρουάριος προτρέπει αλλαγή και ανανέωση στα αισθηματικά σου! Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αυτό ήδη το έχεις καταλάβει, ότι το παλιό δύσκολα μπορεί να συντηρηθεί και πως όταν κάνουμε σχέδια σταθερότητας, ο Ουρανός από τον Κριό γελά φέρνοντας άλλα από αυτά που περιμέναμε ... Σίγουρα ο δεύτερος μήνας της χρονιάς δεν θα έχεις τις πίκρες και τις απογοητεύσεις του περασμένου μήνα. Θα σου φέρει την ευκαιρία για ανανέωση, για αλλαγή, για ένα νέο ξεκίνημα με ότι συνεπάγεται σε αυτό ... Αν μία μόνιμη σχέση σου σε προβλημάτιζε εδώ και μήνες αλλά ο φόβος σε κρατούσε πίσω και δεν χώριζες, σε βλέπω να παίρνεις απόφαση το χωρισμό και πολύ γρήγορα να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα. Αν είσαι χωρίς σχέση, ο μήνας ευνοεί ιδιαίτερα για νέες πικάντικες γνωριμίες... Μπορεί για την ώρα να μην υπάρχουν οι σταθερές συνθήκες που μπορεί να ήθελες, τουλάχιστον όμως για την ώρα θα περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Φεβρουάριος φέρνει μαζί του αρκετές συζητήσεις και επαφές στα επαγγελματικά σου ιδιαίτερα από τις 10 του μήνα που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ιχθύ. Σε αυτό το στάδιο θα θελήσεις πιο δημιουργικά και εμπνευσμένα , να κάνεις ανακατατάξεις στην εργασία και στους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Σημαντικό είναι όμως να μη μείνεις μόνο στα λόγια, αλλά να εφαρμόσεις όλα αυτά που θα συζητήσεις, θα συμφωνήσεις ή θα έχεις σαν ιδέα. Στα οικονομικά ο μήνας έχει ξαφνικά έξοδα, ιδιαίτερα από τις 14 του μήνα που θα περάσει ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου. Θα σε απασχολήσουν υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους, ενώ κάποιος φουσκωμένος λογαριασμός είναι πολύ πιθανό να σου προκαλέσει ένταση και άγχος.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό το μήνα είναι σημαντικό να μην δεις επιπόλαια ζητήματα που αφορούν την φυσική σου κατάσταση ... Μην ξεχνάς μπουφάν ενώ βγαίνεις έξω, μην ξεχνάς να φας κλπ ... Η απροσεξία μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αποφύγεις. Από πλευράς εμφάνισης, δεν σε βλέπω να κάνεις μεγάλες αλλαγές ή ανανεώσεις αυτό το μήνα. Νιώθεις καλύτερα ψυχολογικά και αυτό σε βοηθά να εκπέμπεις λάμψη και στους γύρω σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.