Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Ιανουάριος 2020

Γενικά

Το 2020 ξεκινά με προκλήσεις και οι δικοί σου προβληματισμοί αφορούν τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις, το σπίτι, την οκογένεια, αλλά και την πορεία της καριέρας σου! Αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο όπου πρέπει να βρεις λύσεις, όμως τα περιθώρια επιλογής είναι λίγα και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι εγκλωβισμένος.Θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη τις υπερβολές αλλά και την προσκόλλησή σου σε παρελθοντικές καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις μπροστά! Η επιρροή που δέχεσαι από την Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο, αλλά και από την σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα είναι έντονη, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του μήνα. Η οικογένεια θα είναι στο πλευρό σου με συμβουλές και συζητήσεις που θα σε βοηθούν να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα γύρω σου πιο ρεαλιστικά! Ο Άρης από τον Τοξότη σου δίνει το θάρρος και το τσαγανό για να πάρεις αποφάσεις, να μετακινηθείς ή να κάνεις και νέες συμφωνίες. Στα ερωτικά σου αναμένεται ένα νέο ξεκίνημα με ενθουσιασμό από τις 24/1 όπου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να αποτελέσουν την διέξοδο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, αφού η Αφροδίτη από τον Υδροχόο ως τις 13/1 φέρνει φλερτ, ερωτικές προσδοκίες και ικανοποίηση μέσα από την αισθηματική σου ζωή. Μία νέα γνωριμία ή και ένας νέος έρωτας ξεκινά με τη Νέα Σελήνη της 24ης Ιανουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου διανύουμε μία αναμορφωτική περίοδο όμως πιέζεσαι σημαντικά. Κάποιες συνεργασίες κλείνουν και εσύ είσαι σε εγρήγορση με νέες επαφές και νέες γνωριμίες που μπορούν να στηρίξουν τα επόμενα βήματά σου! Στα οικονομικά είσαι αρκετά ζορισμένος αυτό το μήνα κάνοντας περικοπές.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Οι εποχιακές ιώσεις μπορεί να σε προβληματίσουν στο δεύτερο μισό του μήνα, για αυτό καλό είναι να δείχνεις περισσότερο φροντίδα στον εαυτό σου! Από πλευράς εμφάνισης αυτό το μήνα δεν κάνεις μεγάλες αλλαγές.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.