Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Απρίλιος 2019

Γενικά

Απρίλιος φέρνει σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου αγαπητέ μου Ζυγέ. Στην πορεία του αλλάζεις όμως και εσύ, οι επιθυμίες και τα ζητούμενά σου! Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 5 Απριλίου στο ζώδιο του Κριού φέρνει σημαντικές νέες ενάρξεις σε σχέσεις και συνεργασίες σου, ίσως όμως υπάρχουν αυτό το διάστημα το αίσθημα της πίεσης ή και της απογοήτευσης για ιστορίες που αφορούν το παρελθόν σου. Με την Πανσέληνο στις 19 Απριλίου που γίνεται στο ζώδιο σου θα κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα επιλέγοντας τι αξίζει να κρατήσεις κοντά σου και τι να απομακρύνεις... η συναισθηματική ένταση όμως δεν θα λείπει. Από τις 17 Απριλίου που ο Ερμής θα περάσει στον Κριό θα είσαι σε συνεχή επαφή με το σύντροφο αλλά και με τα άτομα που συνεργάζεσαι και θα μπορείς να έχεις μία πολύ καλύτερη συνεννόηση και επαφή. Το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου η Αφροδίτη από τον Κριό, βελτιώνει αισθητά το κλίμα στις σχέσεις σου, ενώ τότε μπορώ να πω ότι μπαίνεις και στην καλύτερη εποχή για τα αισθηματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο μήνας ξεκινά πιεστικά για τον τομέα των αισθηματικών σου, όπου από την μία υπάρχουν προοπτικές για νέες εξελίξεις, από την άλλη χρειάζεται πολύ προσπάθεια και υπομονή για να μπορέσουν να τσουλήσουν τα ερωτικά σου με τρόπο ήρεμο και αρμονικό. Θα χρειαστεί να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, να σκεφτείς τι είναι αυτό που σου αξίζει και πρέπει να μείνει δίπλα σου ... Η Πανσέληνος που γίνεται στις 19 του μήνα στο ζώδιο σου, εντείνει τις συναισθηματικές εντάσεις αλλά και τα ξεκαθαρίσματα. Από τις 20 του μήνα με την Αφροδίτη από τον Κριό μπαίνεις σε μία νέα περίοδο αναγέννησης στον τομέα των σχέσεών σου ... Μία νέα σχέση θα σε συναρπάσει αν είσαι χωρίς ταίρι. Βελτίωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου, θα προσφέρει ικανοποίηση σε εσένα που είσαι δεσμευμένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντικός είναι ο Απρίλιος για τα επαγγελματικά σου! Από το ξεκίνημα του μήνα μπορείς να βάλεις σε μία σειρά τις εκκρεμότητες που είχαν δημιουργηθεί το περασμένο διάστημα λόγω ανάδρομου Ερμή. Νέα εργασιακά πλάνα μπαίνουν τώρα στα σκαριά, ενώ μπορείς να δρομολογήσεις πολύ καλύτερα τις υποχρεώσεις σου! Συνάμα, ο μήνας φέρνει και κάποιες νέες συνεργασίες που θα φανούν αποδοτικές σε βάθος χρόνου. Στα οικονομικά σου, ο μήνας είναι επιβοηθητικός και θα μπορέσεις να καλύψεις έξοδα και υποχρεώσεις που είχαν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων είσαι αεικίνητος και πολυμήχανος, ενώ από πλευρά φυσικής κατάστασης είσαι στα καλύτερά σου! Από πλευρά ομορφιάς, ο μήνας σε βοηθά να κάνεις κάποιες αλλαγές που μπορεί να μην είχες στο πρόγραμμα ή που μπορεί να σου προτείνουν!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.