Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Σεπτέμβριος 2020

Γενικά

Σεπτέμβριος λοιπόν και αυτό για σένα φίλε μου Ζυγέ σημαίνει πολύ περισσότερη δουλειά αλλά και άγχος για όλα όσα πρέπει να τακτοποιηθούν! Στο ξεκίνημα του μήνα και με την Πανσέληνο, προσπαθείς να ανασυνταχτείς στο πρόγραμμά σου κοιτάζοντας όλα όσα πρέπει να μπουν σε τάξη, όμως είσαι αγχωμένος τόσο από τις ευθύνες που έχεις στην πλάτη σου όσο και για την έλλειψη επιθυμίας για οργάνωση! Από τις 5-27 του μήνα ο Ερμής από το ζώδιο σου, σου προσφέρει τον αέρα για επικοινωνία, σχέδια, συμφωνίες, επαφές και μετακινήσεις – αξιοποίησε τις ιδέες και τις γνωριμίες της περιόδου-! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, φέρνει φλερτάκια μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον ενώ και κάποιες επιθυμίες σου φαίνεται ότι τώρα ικανοποιούνται και εκπληρώνονται! Το δύσκολο κεφάλαιο αυτό το μήνα αφορά εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου ο Άρης από τον Κριό – και ανάδρομος από τις 10 του μήνα – συχνά θα προκαλεί κόντρες και έριδες με το σύντροφο ή και με τα άτομα που έχεις μία σταθερή σχέση ή συνεργασία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου αυτό το μήνα θα είναι ή του ύψους ή του βάθους! Αν είσαι σε μία σταθερή σχέση δεν μπορώ να πω ότι τα πράγματα θα είναι εύκολα και το ταίρι σου αυτό το μήνα θα είναι μέσα στα νεύρα και την ένταση, διεκδικώντας την ελευθερία του! Αν δεν έχεις σχέση, είναι βέβαιο ότι ο μήνας δεν είναι μοναχικός, αλλά κάπως άστατος... Θα υπάρχουν ερωτικές κατακτήσεις αλλά θα είναι πρόσκαιρες, με ενθουσιασμό, σπιρτάδα αλλά όχι σταθερότητα

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τεμπελιά ξεκινά ο μήνας στα επαγγελματικά και να νιώθεις κούραση πριν καλά – καλά ξεκινήσεις να μπεις στο στίβο της καθημερινότητας. Αξιοποίησε το επικοινωνιακό σου χάρισμα την περίοδο από τις 5-27 του μήνα και θυμήσου ότι μπορείς να κλείσεις και εκκρεμότητες σημαντικές. Δείξε προσοχή αλλά και απόσταση στην επαφή σου με συνεργάτες! Στα οικονομικά ο μήνας είναι καλός!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Σε πιάνει μία ανησυχία για θέματα της φυσικής σου κατάστασης κοντά στις 2 Σεπτεμβρίου όμως δεν υπάρχει λόγος να αναστατώνεσαι γιατί θα είσαι μία χαρά ! Ο μήνας σε βοηθά να κόψεις κακές συνήθειες και να επικεντρωθείς σε τρόπους που θα συμβάλουν στην προσωπική σου ευεξία!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.