Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Δεκέμβριος 2020

Γενικά

Το τέλος αυτής της δύσκολης χρονιάς σε βρίσκει αγαπημένε μου Ζυγέ πιο ανάλαφρο ψυχολογικά αφού ο Κρόνος θα αποχωρήσει από το ζώδιο του Αιγόκερω. Στη νέα του θέση, στον Υδροχόο μαζί και με τον Δία θα φέρει μία νέα εποχή στον τομέα των αισθηματικών σου όπου εκεί θα μπορέσεις να δεις ουσιαστική αναγέννηση! Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη σε φέρνει αντιμέτωπο με σημαντικές αποφάσεις που δεν χωρούν αναβολή ενώ η Πανσέληνος στις 30/12 σε προβληματίζει προσωρινά για την πορεία της καριέρας σου! Αξιοποίησε τις καλές επικοινωνίες που θα έχεις ως τις 21/12 με τον Ερμή από τον Τοξότη. Από τις 15/12 η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο κάνει την σκέψη σου πιο θετική ενώ τα φλερτ θα σε ανεβάσουν πολύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάτι νέο ξεκινά στα αισθηματικά σου ή γενικότερα θα μπορούσα να σου πω ότι ο Δεκέμβριος είναι μήνας σταθμός για την πορεία και εξέλιξη της αισθηματικής σου ζωής! Τα νέα είναι ευχάριστα αφού ένα αεράκι ανανέωσης φαίνεται να σε ωθεί στην σταθεροποίηση μίας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι κόντρες και οι αντιπαραθέσεις στα επαγγελματικά συνεχίζονται ενώ αρκετές στιγμές θα καθυστερούν να υλοποιηθούν κάποια σχέδια ή κάποιες εργασίες που προσμένεις. Ως τις 15/12 οι συνθήκες στα οικονομικά σου είναι καλές ενώ κάποια χρήματα που θα έρθουν στα χέρια σου θα σου δώσουν μεγάλη ανακούφιση!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό το μήνα συχνά μπορεί να νιώθεις κόπωση και αδυναμία, ενώ χρειάζεται να επιμεληθείς πολύ περισσότερο την διατροφή σου για να λαμβάνεις όλες τις απαραίτητες βιταμίνες που θα σε εξισορροπήσουν!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.