Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Ιούνιος 2018

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ δυναμικότητα και θα έχεις μεγάλο ταλέντο στην επικοινωνία και κανένας δεν θα μπορεί να σου πει όχι σε ότι ζητήσεις. Στις 13 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Καρκίνο θα μπορείς πλέον να χαλαρώσεις θα είναι πολύ καλύτερη η επικοινωνία σου και θα έχεις τόσο δυναμισμό και ενεργητικότητα που θα νομίζεις ότι θα μπορέσεις να σηκώσεις όλη την γη με τα χέρια σου. Από τις 28(που γίνεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω) θα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και θα έχεις καλή διάθεση τόσο πολύ που οι φίλοι δεν θα ξεκολλάνε από το σπίτι σου. Θέματα που καθυστερούσαν θα πάρουν την σειρά τους και θα μπορείς πια να κάνεις τα σχέδια σου που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις στην σχέση σου που από τα τόσα τρεχάματα που έχεις δεν πρόλαβες να μιλήσεις με το ταίρι σου. Τώρα βέβαια δεν θα μπορέσεις να κάνεις διαφορετικά θέλεις δεν θέλεις θα δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον στην σχέση σου και στο ταίρι σου. Όλο αυτό έρχεται και τα ενδυναμώνει παραπάνω και η Πανσέληνος στις 28 στον Αιγόκερω που θα κάνει την διάθεση σου τόσο καλή που κάθε στιγμή και ώρα θα κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Η ερωτική σου διάθεση αλλά και η γοητεία σου θα ακτινοβολεί στους πάντες και το πέρασμα σου θα είναι πολύ επεισοδιακό. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις μοναδικές ευκαιρίες να κάνεις όλα αυτά που ήθελες εδώ και καιρό. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι τώρα που οι πλανήτες σε ευνοούν σε βεβαιώνω ότι κάτι πολύ καλό θα έρθει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα είσαι σε πολλές επαφές συναντήσεις και συζητήσεις για να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις στην δουλειά σου. Φρόντισε να λύσεις πολλά ζητήματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν. Οι πλανήτες σε ευνοούν και θα φτιάξουν πολύ την επικοινωνία σου με τους συνεργάτες και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι αρκετά συμφέρουσες για εσένα. Αυτά που θέλεις να κάνεις κάντα με πολύ προγραμματισμό για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και όλα θα πάνε πολύ καλά. Στα οικονομικά σου θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα και για ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Ότι σε καθυστερούσε τώρα θα κινηθείς δυναμικά και θα το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Ιούνιος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για την φυσική σου κατάσταση. Θα έχεις μεγάλη ζωντάνια και πάρα πολύ ευεξία. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε προειδοποιεί να προσέχεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου γιατί θα έχεις αρκετά νεύρα. Απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα. Από τις 13 που ο Ερμής θα μπει στον Καρκίνο φρόντισε να είσαι σε ψυχική ηρεμία και όλα θα είναι πολύ καλά. Στα μέσα του μήνα θα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και με κάποιο σπορ που μπορεί να σου αρέσει. Από τις 28 που γίνεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σε ενδιαφέρει η εξωτερική σου εμφάνιση. Θα θέλεις να γοητεύσεις τον περίγυρό σου και θα το πετύχεις με πολύ επιτυχία. Μέχρι τέλος του μήνα θα περάσεις πολύ καλά και θα αισθάνεσαι πολύ όμορφα με τον εαυτό σου.
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.