Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Φεβρουάριος 2021

Γενικά

Ο Φεβρουάριος αναμένεται να είναι από τους καλύτερους μήνες της χρονιάς για σένα Ζυγέ μου, γιατί είναι φανερό ότι απολαμβάνεις πράγματα που σου είχαν λείψει, διασκεδάζεις, ερωτεύεσαι και βρίσκεις και πάλι τον σπινθήρα της δημιουργικότητας και της χαράς στη ζωή σου! Ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα γίνεται από τις 11/2 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, την ίδια ημέρα η σύνοδος Αφροδίτης – Δία, φέρνει αυτή την τυχερή στιγμή που προσμένεις στα ερωτικά! Ζητήματα που αφορούν τα παιδιά ή την τεκνοποίηση σε γεμίζουν με χαρά και ικανοποίηση! Τα οικονομικά είναι ένας παράγοντας που σε πιέζει αυτό το μήνα, αφού ο Άρης από τον Ταύρο βγάζει έξοδα στην επιφάνεια , όμως θα τα καταφέρεις. Στο τέλος του μήνα προσωρινά κλείνεσαι λίγο στον εαυτό σου ή και νιώθεις προβληματισμένος για τα επαγγελματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο πιο τυχερός μήνας του 2021 για τα ερωτικά σου είναι ο Φεβρουάριος αφού έχουμε τον Ήλιο, τον Ερμή (ανάδρομος) , την Αφροδίτη και τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στον τομέα του ωροσκοπίου σου που αντιπροσωπεύει τον έρωτα! Ανανέωση λοιπόν, ενώ και οι ευκαιρίες για μία επανασύνδεση είναι τονισμένες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν μπορώ να πω ότι τα επαγγελματικά σου θα είναι η βασική προτεραιότητα του μήνα, σίγουρα όμως θα είσαι αρκετά ελπιδοφόρος και δημιουργικός, βλέποντας λύσεις ακόμα και στα προβλήματα που ήδη υπάρχουν! Στα οικονομικά σου είσαι ευχαριστημένος παρόλο που οι συνθήκες δεν θα είναι απόλυτα ευνοϊκές λόγω πολλών εξόδων που καλείσαι τώρα να έχεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι καλή, μόνο που θα μου το ρίξεις στις υπερβολές με το φαγητό- αυτό φρόντισε να συμμαζέψεις-!
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.