Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Μάρτιος 2020

Γενικά

Ο Μάρτιος είναι ένας πιεστικός μήνας για όλους, μα πολύ περισσότερο για σένα, που δέχεσαι την επιρροή της πολυαστρίας Άρη – Δία – Κρόνου – Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω. Αρκετά βαρύ λοιπόν είναι το τοπίο στα συναισθηματικά σου, ενώ υπάρχουν οικογενειακές ευθύνες και υποχρεώσεις που είναι φανερό ότι σε ζορίζουν σημαντικά. από την άλλη πλευρά τα θετικά νέα έρχονται για τα οικονομικά σου που θα έχουν ανοδική πορεία από τις 5 του μήνα και έπειτα. Στα ερωτικά σου βρίσκεσαι προβληματισμένος στις πρώτες μέρες του μήνα, στην συνέχεια εκδηλώνονται πιο έντονα συναισθήματα πάθους, ζήλειας, εμμονής, ενώ από τις 24 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Κριό παίρνεις ώθηση για νέα ξεκινήματα στον τομέα των σταθερών σχέσεων / συνεργασιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικά πάθη, διεκδικήσεις, λάθη και δύσκολες συναισθηματικές διαδικασίες αναμένονται στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, μα πολύ περισσότερο ως τις 5/3. Όσο δύσκολη και εμποδισμένη να σου φαίνεται τώρα η ερωτική σου ζωή, θα μπορέσεις εντέλει στο τέλος του μήνα να γυρίσεις μία νέα σελίδα στα αισθηματικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι αρκετές πιεστικές οι συνθήκες στα επαγγελματικά σου και αυτό που σε ζορίζει περισσότερο είναι ότι εσύ τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά αυτή την περίοδο και αντιδράς έντονα και απόλυτα. Βάλε νερό στο κρασί σου για να μην έρχεσαι σε συγκρούσεις με συνεργάτες σου! Στα οικονομικά σου αναμένεται να είσαι αρκετά καλά, αφού η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα βοηθήσει σημαντικά στην βελτίωση του εισοδήματός σου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Το μόνο που θέλω να προσέξεις αυτό το μήνα είναι τις συναισθηματικές εντάσεις και υπερβολές που θα φέρουν στα άκρα την ψυχολογία σου! Από φυσική κατάσταση θα είσαι καλά, ενώ από πλευράς εμφάνισης ... για μία ακόμα φορά θα στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.