Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Δεκέμβριος 2019

Γενικά

Ο γιορτινός Δεκέμβριος σε βρίσκει με την διάθεση να αράξεις σπίτι, να ομορφύνεις την φωλιά σου, να συσφίξεις τις σχέσεις σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε βοηθά να αποκαταστήσεις οικογενειακές σχέσεις, να έρθεις πιο κοντά στα άτομα που αγαπάς, να ανοίξεις το σπίτι σου για μία γιορτή, να κάνεις όμορφες αλλαγές στο χώρο σου όπου θα σε ανανεώσουν. Τα έξοδα ωστόσο τρέχουν αυτό το μήνα αφού ο Άρης από το Σκορπιό εξανεμίζει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου στο πι και φι! Ο μήνας όμως έχει και τις επικοινωνίες του, τις προτάσεις και την εύνοια για συμφωνίες και νέες γνωριμίες ιδιαίτερα την περίοδο 9-29 Δεκεμβρίου . Η πανσέληνος που γίνεται 12/12 στους Διδύμους προκαλεί ένταση και απογοήτευση από λόγια και επαφές. Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σε καλεί να πάρεις κάποιες οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής σου ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από το ξεκίνημα του Δεκεμβρίου αισθάνεσαι θλίψη, νοσταλγία και αναπολείς στιγμές του παρελθόντος στην αισθηματική σου ζωή. Δεν μπορείς να αποκοπείς από το χτες και βρίσκεσαι σε αναζήτηση τι έφταιξε και τι πρέπει να γίνει. Οι ευκαιρίες για να γνωρίσεις κόσμο και να κοινωνικοποιηθείς είναι αρκετές ωστόσο, ενώ σύντομα και τα μαύρα σύννεφα στην αισθηματική σου ζωή θα υποχωρήσουν και από τις 20 Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη στον Υδροχόο θα μπεις στο καλύτερο διάστημα για την ερωτική σου ζωή! Αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανό να πεις «αντίο» σε μία σχέση του παρελθόντος και «καλωσόρισες» σε ένα νέο έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο προβληματισμός για το μέλλον των επαγγελματικών σου δεν παύει να υπάρχει όμως πρέπει να μην κάνεις σκοτεινές σκέψεις και να προσπαθήσεις να συγκροτήσεις καλύτερα όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Δείξε υπομονή στην στασιμότητα που τώρα υπάρχει, θα είναι εντελώς προσωρινή. Στα οικονομικά σου θα υπάρχουν κάποια έκτακτα έξοδα που θα σε αποδιοργανώσουν. Ο Άρης από το Σκορπιό εξανεμίζει γρήγορα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό το μήνα μπορεί να νιώσεις πεσμένες τις δυνάμεις σου ή και να είσαι πιο επιρρεπείς σε εποχιακές ιώσεις ή και σε κρυολογήματα για αυτό πρόσεξε καλύτερα την φυσική σου κατάσταση και την διατροφή σου! Οι αγορές που θα κάνεις για τον εαυτό σου θα είναι πολλές και θα κάνουν αίσθηση, προσφέροντας μία νέα νότα στην εξωτερική σου εμφάνιση.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.