Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Δεκέμβριος 2017

Γενικά

Παρόλο που ο Ερμής μέχρι τις 22 θα είναι ανάδρομος, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις και να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Μόλις έρθει στην ορθή φορά του η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή με τους άλλους και θα μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο. Σε αυτό θα σε βοηθήσει και η Αφροδίτη που στις 23 μπαίνει στον Αιγόκερω. Θα σου παρουσιαστούν πάρα πολλές ευκαιρίες και θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα έχεις διαύγεια για να λύσεις υποθέσεις που ήταν αρκετά δύσκολες από πριν. Θα μπουν καινούργια άτομα στην ζωή σου που θα σε κάνουν να χαρείς. Μην επαναπαυτείς καθόλου γιατί η περίοδος είναι πολύ θετική και θα φέρει πολλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις αρχές του μήνα η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Η Αφροδίτη που στις 23 θα μπει στον Αιγόκερω θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Η διάθεση σου θα είναι καλή και θα θέλεις να περνάει καλά το ταίρι σου μαζί σου. Υπάρχουν κάποια θέματα στην σχέση σου που θέλεις να τακτοποιήσεις αλλά θα έχεις πολύ δυναμικότητα ώστε να λύσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Και προς το τέλος του μήνα θα έρθουν πολλές ευκαιρίες ώστε η σχέση σου να γίνει ιδανική. Θα περάσεις καταπληκτικά στην σχέση σου και θα δίνεις πολύ χαρά στο ταίρι σου. Και αν ακόμη είσαι με την μοναξιά αγκαλιά το σύμπαν αυτό τον μήνα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να διώξεις την μοναξιά και να πάρεις αγκαλιά το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε στην δουλειά σου αυτό τον μήνα. Ο Ερμής θα σε κάνει να έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και καιρό στην δουλειά σου. Θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Όπως κατάλαβες οι πλανήτες είναι με το μέρος σου για αυτό δεν πρέπει να κάτσεις καθόλου. Τα οικονομικά σου αυτό τον μήνα δεν θα πάνε άσχημα με την προϋπόθεση να μην σε πιάσει πάλι η μανία να ξοδεύεις πολλά χρήματα. Ο Ερμής θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του και θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να τακτοποιήσεις και γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που σε αγχώνουν αρκετά.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα αυτό που θα πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ είναι τα νεύρα σου. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι και να μην δίνεις σημασία σε καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Θα έχεις μια ευαισθησία που θα τα βλέπεις τα πράγματα κάπως ιδιαίτερα. Από τις 23 του μήνα που θα μπει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω η φυσική σου κατάσταση και η ενέργεια σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα αλλά δεν πρέπει να το παρακάνεις. Απόφυγε να κάνεις πάρα πολλά πράγματα μαζί γιατί η εξάντληση καραδοκεί και αυτή την περίοδο δεν πρέπει να εξαντληθείς. Στο τέλος του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση για να νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά.
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.