Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Οκτώβριος 2018

Γενικά

Αυτός ο μήνας θα έχει πολλές και καλές εκπλήξεις για εσένα. Στις 9 που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα έχεις μεγάλη κοινωνικότητα και θα θέλεις να είσαι συνέχεια σε κίνηση. Δεν θα λες όχι σε καμία πρόσκληση που θα σου κάνουν και θα θέλεις να ξεφύγεις από την κούραση και το άγχος που περνάς κάθε μέρα. Να ξέρεις ότι όλα αυτά θα σου βγουν σε καλό αφού θα κάνεις πολύ καλές γνωριμίες που στο μέλλον θα καταλάβεις την σημασία τους. Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά αρκεί να το θέλεις και να μην βάλεις πάλι στο μυαλό σου το πρέπει και το γιατί. Μέχρι τέλος του μήνα οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές και εσύ θα μπορείς να κάνεις αυτά που πραγματικά σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πρώτες μέρες του μήνα ειδικότερα με την Νέα Σελήνη από τις 9 που στο ζώδιο σου θα είναι πολύ ερωτικές και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Κάποιες καταστάσεις θα σε κάνουν να δεις με περισσότερη σοβαρότητα την σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα. Θα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του δείξεις τα αισθήματα που έχεις και πως βλέπεις την σχέση. Προσπάθησε να κρατήσεις τον εκνευρισμό σου σε σχέση με το ταίρι σου γιατί οι καταστάσεις σε κάνουν να νευριάζεις και πολλές φορές θα τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να διασκεδάζεις περισσότερο και να κάνεις πράγματα που θα ευχαριστήσουν και τους δύο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν να βρεις το έτερον ήμισυ που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε αυτό τον μήνα στην δουλειά σου. Θα μπορείς να κινηθείς πολύ άνετα και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να κάνεις αυτά που θέλεις στην δουλειά σου. Οι δημόσιες σχέσεις σου είναι πολύ καλές και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα αλλά θα σε απασχολήσουν όλο τον μήνα γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Φρόντισε τα τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα ζητήματα νόμου και ακίνητης περιουσίας.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Στις 9 που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα τονώσει την γοητεία σου και θα θέλεις να γοητεύσεις τον περίγυρό σου. Μπορείς να επισκεφτείς κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς και να φροντίσεις εξαιρετικά την φυσική σου κατάσταση. Θα έχεις μεγάλη παρορμητικότητα δυναμικότητα και ενεργητικότητα. Φρόντισε να προσέξεις τις κινήσεις σου να μην είναι βιαστικές γιατί το μόνο που θα πετύχεις είναι να έχεις έντονο άγχος. Φρόντισε ότι κάνεις να είναι αρκετά μελετημένο και να μην τα πιάνεις όλα μαζί. Μέχρι τέλος του μήνα πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν θα λύνονται με τον καλύτερο τρόπο.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.