Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Ιούλιος 2021

Γενικά

Μήνας κοινωνικές με ευκαιρίες εκπλήρωσης σχεδίων είναι ο Ιούλιος για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Ζυγέ. Η συμπόρευση της Αφροδίτης αλλά και του Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, φέρνουν για σένα όμορφες εκπλήξεις που χαρίζουν έναν πολύ ευχάριστο ρυθμό στην καθημερινότητά σου. Παρέες, δικτύωση, γνωριμίες και ερωτικές επιτυχίες έρχονται για να δώσουν μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα σε αυτό το μήνα του έτους. Σημαντικά όμως είναι και τα βήματα που θα κάνεις στα επαγγελματικά σου αφού με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου θα δεχθείς προτάσεις ή και θα έχεις τις ευκαιρίες εκείνες για να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Στο σύνολό του ο μήνας είναι ικανοποιητικός, με ευχάριστες αλλαγές που θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ετοιμάσου για καλοκαιρινά ερωτικά παιχνίδια και κατακτήσεις! Η Αφροδίτη και ο Άρης από το Λέοντα ως τις 22 του μήνα, αναζωπυρώνουν τον αισθηματικό σου τομέα και φέρνουν ερωτικές κατακτήσεις που σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη! Μία ερωτική εκπλήρωση αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ιούλιος φέρνει επαγγελματικές αλλαγές στο προσκήνιο ήδη από τις 11 Ιουλίου που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Μέσω πιέσεων θα καταφέρεις να κάνεις ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα στην δουλειά σου! Στα οικονομικά είσαι ακόμα σε αστάθεια.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Παρόλο που ο μήνας ξεκινά με εσένα να αισθάνεσαι αδυναμία, σύντομα θα πάρεις τα πάνω σου και ο μήνας θα είναι καλός για θέματα ευεξίας.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.