Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Μάιος 2021

Γενικά

Ο Μάιος είναι ένας μήνας αποδοτικός που γεμίζει τα κενά που είχαν δημιουργηθεί τους περασμένους μήνες, σε ωθεί όμως και σε σημαντικές αποφάσεις ζωής. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου, προσφέρει νέες προοπτικές στα οικονομικά σου και το γεγονός αυτό ηρεμεί και την ψυχολογία σου! Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/5 σε αποσυντονίζει μέσα από ειδήσεις που θα λάβεις, όμως καλείσαι αυτή την περίοδο να σκεφτείς σοβαρά και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου! Ο Ερμής στους Διδύμους σε ορθή φορά ως τις 30/5, προσφέρει ευκαιρίες συζητήσεων, επαφών, συμφωνιών που θα δώσουν μία νέα προοπτική. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, ευνοεί την αισθηματική σου ζωή και προσφέρει πολλές νέες προοπτικές για νέες γνωριμίες που θα μπορούν να έχουν μία σταθερότητα στο χρόνο. Ο Άρης στον Καρκίνο σε όλη την διάρκεια του μήνα σε ταλαιπωρεί για θέματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, το μέλλον και τις προοπτικές σου όπου αυτό το μήνα δίνεις έναν μεγάλο αγώνα για να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις 9 του μήνα η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων προσφέρει μία πιο ανοιχτή και πρόσχαρη διάθεση στα αισθηματικά σου, ενισχύοντας την επιθυμία για φλερτ, νέες γνωριμίες. Αν είσαι χωρίς ταίρι είναι πολύ πιθανό να προκύψει τώρα μία νέα συναρπαστική γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο. Αν είσαι σε σχέση αυτό το μήνα μπορούν να παρθούν αποφάσεις για μία πιο σταθερή μελλοντική πορεία με τον σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αγώνας δρόμου είναι τα επαγγελματικά σου αυτό το μήνα αγαπητέ μου Ζυγέ. Με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου είναι ότι δίνεις την δική σου μάχη για να κατακτήσεις του στόχους σου αλλά και για να διεκδικήσεις τα κεκτημένα σου! Στα οικονομικά σου ανοίγονται καλές προοπτικές από τις 11 του μήνα που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αρκετή κούραση θα νιώσεις στην πορεία του μήνα ίσως γιατί οι υποχρεώσεις είναι πολλές και τρέχεις για να τα προλάβεις όλα! Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για χαλάρωση!
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.