Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Οκτώβριος 2017

Γενικά

Από τις 5 που γίνεται η Πανσέληνος στον Κριό επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ευχάριστες αλλά και κάποιες δοκιμασίες που δεν θα σου αρέσουν και θα πρέπει να περιμένεις συγκεκριμένες αντιπαραθέσεις ή συγκρούσεις με κάποια άτομα. Βέβαια οτιδήποτε σε υποβάλλει σε όλες αυτές τις δοκιμασίες ίσως προέρχονται από κάποιες ενέργειες του παρελθόντος. Στις 14 που θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα φτιάξει την επικοινωνία σου αλλά ο ψυχικός σου κόσμος θα είναι γεμάτος από ευαισθησίες που κάποιες στιγμές θα προσπαθήσεις μάταια να τις αναλύσεις με τη λογική. Στις 19 που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μια εσωτερική αναστάτωση που συνοδεύεται από ανησυχίες για το μέλλον αλλά και αμφιβολίες για το νόημα πολλών συμβάντων απορροφούν μεγάλο μέρος της δράσης σου από την καθημερινότητα σου. Απόφυγε να ακολουθήσεις όλες αυτές τις τακτικές και επικεντρώσου στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που μπορείς να ζήσεις τον έρωτα και την αγάπη στην κορυφή τους. Από τις πρώτες μέρες του μήνα η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή. Από τις 14 που θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου. Προγραμμάτισε ένα ταξίδι πέρασε όμορφα με το ταίρι σου γιατί μαζί σου κανείς το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να πλήξει. Ξεκινάει μια περίοδος για την σχέση σου που θα μπορείς να έχεις το πάνω χέρι και να σου γίνονται όλα τα χατίρια. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις και θέματα στην σχέση σου που σε προβληματίζουν από παλιά και να είναι σίγουρο ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Και αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί στην ζωή σου έφτασε ο καιρός να την διώξεις. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης θα έχεις όλη την γοητεία και τον ερωτισμό που χρειάζεσαι ώστε να βρεις το κατάλληλο ταίρι που θα περάσεις πολύ καλά μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Ο Ερμής που μέχρι τις 16 θα είναι στο ζώδιο σου θα σε ευνοήσει και θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και σε φέρνουν πίσω στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολλές επαφές και θα δεχτείς προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα που θα είναι πολύ συμφέρουσα για εσένα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Από τις 8 του μήνα μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου αλλά και να τακτοποιήσεις και γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν από το παρελθόν.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Όλος ο μήνας θα είναι πολύ καλός αρκεί να αποφύγεις να κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις γιατί θα έχεις την ροπή να τα κάνεις όλα πολύ γρήγορα. Η Αφροδίτη που θα μπει στις 14 στο ζώδιο σου σε ευνοούν και θα περνάς πολύ καλά. Ασχολήσου λίγο με την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Στις 19 που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου απόφυγε να εκνευριστείς γιατί το νευρικό σου σύστημα είναι αρκετά κλονισμένο και πρέπει να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Με τον Άρη που θα μπει στις 23 στο ζώδιο σου φρόντισε να περάσεις με δικά σου άτομα να χαλαρώσεις και να κάνεις σκέψεις που σε ηρεμούν και σε χαλαρώνουν. Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να χάσεις και κάποια παραπάνω κιλά που μπορεί να έχεις πάρει από το παρελθόν.
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.