Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Ιούνιος 2019

Γενικά

Ο Ιούνιος, είναι ένας μήνας με εναλλαγές για σένα, φίλε μου Ζυγέ, είναι βέβαιο όμως ότι στην πορεία του θα αλλάξεις τρόπο σκέψης, θα σου δοθούν ευκαιρίες για επικοινωνίες και μετακινήσεις, δεν θα λείψουν όμως και κόντρες με το περιβάλλον σου ιδιαίτερα το εργασιακό. Ως τις 9 του μήνα η Αφροδίτη από τον Ταύρο, σου δίνει ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου και για να βρεθείς κερδισμένος μέσα από κάποιες οικονομικές δοσοληψίες. Νέες συμφωνίες, πέφτουν τώρα στο τραπέζι των συζητήσεων και το διάστημα 3-17 του μήνα, κορυφώνονται κάποιες ενάρξεις που αφορούν μία νέα πρόταση, ένα ταξίδι, μία γνωριμία. Η Αφροδίτη, από το ζώδιο των Διδύμων, δίνει έναν αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας στη ζωή σου. Μία νέα αισθηματική γνωριμία είναι πολύ πιθανό να σε κάνει να ξεφύγεις από τα αδιέξοδα που περνούσες εδώ και καιρό! Το δύσκολο σημείο για σένα αυτό το μήνα, είναι ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, που προκαλεί αντιδράσεις, κόντρες και προβληματισμούς στα επαγγελματικά σου! Οι αντιθέσεις που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, σε προϊδεάζουν ότι το διάστημα από τις 14-22 Ιουνίου είναι το πιο κρίσιμο όπου πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε έντονες καταστάσεις που θα σου προκαλέσουν θυμό ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου! Θυμήσου, ότι τις λύσεις θα τις βρεις, όποιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πλανητικό σκηνικό του Ιουνίου σε προτρέπει να κοιτάξεις μπροστά, να κάνεις νέα σχέδια, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους αλλά και να αλλάξεις λίγο την θεωρία που έχεις για τις σχέσεις σου! Το παρελθόν, μπορεί να πονάει ή να υπάρχουν και εξελίξεις με ένα πρόσωπο που υπάρχει εδώ και καιρό στη ζωή σου και αυτές οι εξελίξεις να σε γεμίζουν βάρος και απογοήτευση! Άφησε λοιπόν την ζωηρή Αφροδίτη από τους Διδύμους, να ανανεώσει για τα καλά την αισθηματική σου ζωή και πες ναι σε φλερτ και επαφές που τώρα διεκδικούν μία θέση στην καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από το ξεκίνημα του μήνα, με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, είσαι σε συζητήσεις, σε προτάσεις και σε συμφωνίες οι οποίες και αφορούν μετέπειτα επαγγελματικά σχέδια. Κάτι νέο ξεκινά αυτή την εποχή, το οποίο όμως θα σου αποδώσει αργότερα. Στα επαγγελματικά σου, ωστόσο, αναμένεται να περάσεις ένα δύσκολο διάστημα από τις 14-22 του μήνα, όπου θα υπάρχει ένα συνεχές τρέξιμο αλλά και κόντρα με το περιβάλλον που συνεργάζεσαι! Απέφυγε τον καβγά, το παρασκήνιο και την ένταση. Τα οικονομικά σου βρίσκονται πιο ευνοημένα στις πρώτες 9 ημέρες του μήνα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Θα υπάρξουν στιγμές αυτού του μήνα που θα σε πιάσει μία υποτονικότητα, η οποία οφείλεται στις μεγάλες εντάσεις και στο στρες που περνάς στα επαγγελματικά σου! Μην ανησυχήσεις λοιπόν τις ημέρες που μπορεί να νιώθεις εξασθενημένος ή αδύναμος, προσπάθησε να μην φορτίζεσαι τόσο στα επαγγελματικά. Τα λούσα και η ομορφιά δεν λείπουν ποτέ από τη ζωή σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.