Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Υδροχόος Δεκέμβριος 2020

Γενικά

Το τέλος του 2020 σε βρίσκει με τον Δία και τον Κρόνο να κάνουν το πέρασμά τους στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο στη ζωή σου πάνω στον οποίο θα μπουν νέες σταθερές δομές για το μέλλον σου! Ενώ διανύεις ένα στάδιο σημαντικών αλλαγών ζωής, μπορώ να πω ότι από αυτό το μήνα ωριμάζουν τα θέλω σου και σου δίνονται οι ευκαιρίες να κάνεις νέα σημαντικά βήματα εξέλιξης για την πορεία σου! Σημαντικά επαγγελματικά σχέδια σε κάνουν δημιουργικό ως τις 15/12 και λαμβάνεις και μία οικονομική ανταμοιβή, στα οικονομικά ωστόσο η κατάσταση θα είναι με σκαμπανεβάσματα. Αυτό το μήνα θα νιώσεις περισσότερος ελεύθερος, δημιουργικός, κοινωνικός με την επιθυμία να καταστρώσεις νέα σχέδια για την πορεία σου! Προσωρινό κύμα άγχους θα βιώσεις κοντά στις 30/12 με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βάζεις στόχους από το ξεκίνημα του μήνα στα αισθηματικά σου ενώ από τις 15/12 κάποιες επιθυμίες σου φαίνεται ότι εκπληρώνονται και ικανοποιούνται! Παρόλο που για την ώρα δεν μπορώ να μιλήσω για δέσμευση θα μπορούσα να πω ότι αυτό το μήνα μετά από πολύ καιρό κατανοείς τι θέλεις, τι είναι σημαντικό και ποιο είναι το σχέδιο για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πιο θετικές κρίνονται οι πρώτες 15 ημέρες του μήνα, όμως η σταθερότητα που προσδοκάς δεν είναι εφικτή αφού θα υπάρχουν διακυμάνσεις. Στα οικονομικά σου θέλω την προσοχή σου στις 9,13,30 του μήνα όπου οι συνθήκες που επικρατούν θα σε κάνουν να νιώσεις ανασφάλεια.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό το μήνα χρειάζεται να δείξεις προσοχή στην βιασύνη σου για να αποφύγεις μικρά ατυχηματάκια. Η φυσική σου κατάσταση θα είναι καλή ενώ αυτό το μήνα θα θελήσεις να αλλάξεις και το στυλ σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.