Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Υδροχόος Απρίλιος 2020

Γενικά

Καλωσορίζεις τον Απρίλιο αγαπητέ μου Υδροχόε με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου που θα δώσει αέρα, δυναμική, και διάθεση για πρωτοβουλίες. Δεν θα λείψει ωστόσο η νευρικότητα, η ένταση αλλά και οι σημαντικές αλλαγές που θα φέρουν τα πάνω κάτω. Ο Κρόνος έχει περάσει ήδη στο ζώδιο σου και σου δημιουργεί μεγάλες πιέσεις και προβληματισμούς για την πορεία σου! Η αισθηματική σου ζωή θα αρχίσει να βελτιώνεται και σε αυτό θα σε βοηθήσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων. Οι επαφές, οι επικοινωνίες και οι ρυθμοί σου βελτιώνονται από τις 11 του μήνα που ο Ερμής θα περάσει στον Κριό και θα είσαι σε περισσότερη εγρήγορση στην καθημερινότητά σου! Θέλω την προσοχή σου μόνο από τις 23 του μήνα που με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου πυροδοτούνται ανακατατάξεις σε χώρους επαγγελματικούς ή και οικειακούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικά καρδιοχτύπια και αναθέρμανση σου προσφέρει αυτός ο μήνας φίλε μου Υδροχόε, αφού η τσαχπίνα Αφροδίτη από τους Διδύμους έρχεται για να σε βγάλει από την ρουτίνα σου και να σου δώσει την ώθηση να διασκεδάσεις και να απολαύσεις στιγμές . Ο Άρης απο το ζώδιο σου σε κάνει ασυγκράτητο στις ερωτικές περιπτύξεις ....

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι βέβαιο ότι είσαι σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι που δέχεσαι πιέσεις απο παντού. Τα επαγγελματικά σου δεν εξελίσσονται στους ρυθμκούς που θα θελες όμως από τις 11 του μήνα θα αρχίσεις να έχεις θετικά νέα που θα σε θέσουν σε εγρήγορση. Τα οικονομικά σου αν και άστατα θα μπορέσεις να έχεις κάποια θετικά νέα ως τις 11 του μήνα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι αρκετά καλή αυτό το μήνα και ο Άρης από το ζώδιο σου σου προσφέρει σθένος και αντοχή στα δύσκολα. Η εμφάνισή σου γίνεται αρκετά πιο ντελικάτη και σαγηνευτική!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.