Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Υδροχόος Ιούλιος 2020

Γενικά

Ο Ιούλιος είναι για σένα Υδροχόε μου ένας μήνας δράσης, πρωτοβουλίας αλλά και ελευθερίας. Ο Κρόνος αποχωρεί προσωρινά από το ζώδιο σου και αυτό σε βοηθά να νιώσεις πιο ανάλαφρα και αυτόνομα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους αναζωογονεί την αισθηματική σου ζωή και σε βοηθά να απολαύσεις στιγμές και να διασκεδάσεις. Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού φέρνει μηνύματα, επαφές, ταξίδια, μετακινήσεις που σε θέτουν άμεσα σε εγρήγορση. Ζητήματα που αφορούν την δουλειά σου σε απασχολούν έντονα γιατί δεν βλέπεις το άνοιγμα που θα θελες. Με πίστη , ελπίδα και συνεχή προσπάθεια θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή είναι στα φόρτε της και πλέον μπορείς να κατανοήσεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι θέλεις, τι προσδοκάς, τι πραγματικά επιθυμείς, και τι είναι αυτό που σου δίνει ικανοποίηση. Νέα φλερτ ενεργοποιούνται αυτό το διάστημα και σε θέτουν σε εγρήγορση. Είναι φανερό ότι επιβεβαιώνεσαι με κάθε τρόπο αυτό το μήνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δέχεσαι αυτό το μήνα κάποιες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις κενά και να πάρεις τα πάνω σου, όμως δεν είναι οι ευκαιρίες εκείνες που εσένα τον ίδιο θα σε ικανοποιήσουν ή θα σε κάνουν να ξεπεράσεις τους προβληματισμούς που έχεις. Στα οικονομικά παίρνεις σταδιακά μία ανάσα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό το μήνα χρειάζεται να δείξεις προσοχή στις μετακινήσεις σου αλλά και στον γρήγορο αλλά και άτσαλο τρόπο που θα κινείσαι για να αποφύγεις μικρά ατυχηματάκια. Η φυσική σου κατάσταση θα είναι γενικά καλή!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.