Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Υδροχόος Φεβρουάριος 2019

Γενικά

Μήνας ανανέωσης είναι ο Φεβρουάριος για σένα αγαπητέ μου Υδροχόε! Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα για σένα, είναι φυσικά η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 Φεβρουαρίου στο ζώδιο σου! Ο μήνας μυρίζει ανανέωση, νέα αρχή, βελτίωση και έντονη κοινωνικότητα. Θέλεις να κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου και έχεις όλο τον αυθορμητισμό αλλά και τον ενθουσιασμό να κινηθείς δυναμικά για να φέρεις στη ζωή σου αυτή την ανανέωση που έχεις ανάγκη. Στο ξεκίνημα του μήνα και ως τις 10 Φεβρουαρίου έχουμε και τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο σου, όπου αυτό σημαίνει ότι οι πρώτες μέρες του μήνα είναι γεμάτες από εξωστρέφεια, επικοινωνίες, σημαντικά ραντεβού, αλλά και με αποφάσεις από την πλευρά σου που θα σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις μία νέα πορεία ζωής. Ας μην ξεχνάμε ότι το «ατού» σου και αυτό το μήνα είναι η κοινωνικότητά σου και η στήριξη που μπορείς να λάβεις μέσα από συλλογικά περιβάλλοντα, σε αυτό βάζει πολύ καλά το χεράκι του ο Δίας από τον Τοξότη. Η «πρόκληση» του μήνα αν θες είναι οι εντάσεις που θα προκαλέσει ο Άρης στον Ταύρο από τις 14 του μήνα. Αυτό για σένα σημαίνει ότι στο δεύτερο μισό του μήνα θα χαρακτηρίζεσαι από ένταση, ενώ συχνά μπορεί να παρεξηγηθείς από το περιβάλλον και τους δικούς σου ανθρώπους, όπου δεν θα είναι πάντα σύμφωνοι με τις δικές σου πράξεις και επιλογές. Αν είναι κάτι αυτό που σε προτρέπω λοιπόν είναι να συγκρατήσεις την επαναστατικότητα και τη νευρικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με ενδιαφέρον για τα αισθηματικά σου, αφού η Αφροδίτη από τον Τοξότη ως τις 4 του μήνα φροντίζει να σε δικτυώνει και να σου χαρίζει όμορφες , διασκεδαστικές στιγμές με το ταίρι σου (αν είσαι σε σχέση). Βασικό χαρακτηριστικό του μήνα είναι η επιθυμία σου για ανανέωση, με ότι συνεπάγεται αυτό ... Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις την ανάγκη να ξεκινήσεις κάτι νέο στα αισθηματικά σου γιατί νιώθεις να έχεις «βαλτώσει» , είναι όμως και πολύ πιθανό να θέλεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και με ένα άτομο που ήδη υπάρχει στη ζωή σου! Στην πορεία του μήνα όμως συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν ερωτικές υποθέσεις του παρελθόντος που δεν τις έχεις λύσει, δεν έχεις καταφέρει ακόμα να τις διαχειριστείς και να τις ξεπεράσεις. Είναι πολύ πιθανό και κάποια γεγονότα της αισθηματικής σου ζωής να σου θυμίζουν το παρελθόν σου και αυτό να σε ρίχνει την ψυχολογία ... Άφησε πίσω σου το χτες και μην μποϋκοτάρεις μόνος σου την ευτυχία σου παραμένοντας σε καταστάσεις που σε θλίβουν και δεν έχουν εξέλιξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανακατατάξεις έρχονται τα επαγγελματικά σου αυτό το μήνα, ιδιαίτερα όμως από τις 14 Φεβρουαρίου που εισέρχεται ο Άρης στον Ταύρο ενεργοποιώντας την Έκλειψη που προηγήθηκε στις 21/1 στο Λέοντα. Η εποχή σου προστάζει «αλλαγή» και αυτό είναι κάτι που ήδη το έχεις νιώσει εδώ και αρκετό καιρό ... Χαρακτηριστικές θα είναι αυτό το μήνα και οι ανακατατάξεις που θα έχεις σε συνεργασίες σου! Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να μην σε πιάνει ο πανικός ότι τα επαγγελματικά σου θα μείνουν στάσιμα, γιατί ο Φεβρουάριος σου δίνει και την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα που αργότερα θα μπορούν να σου καρποφορήσουν. Με την Αφροδίτη να περνά στον Αιγόκερω, θα κατανοήσεις από τις 10 του μήνα και έπειτα ότι είναι απαραίτητο να αποτραβηχτείς και να εργαστείς λίγο παραπάνω μοναχικά, χωρίς να ανακοινώνεις προς στιγμή τα προσωπικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου , βρίσκεσαι σε συζητήσεις και έχεις αρκετές επαφές που θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Ευνοούνται οι υπογραφές οικονομικών συμφωνητικών ιδιαίτερα από τις 10 του μήνα και έπειτα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από φυσική κατάσταση τα πας μία χαρά αυτό το μήνα αγαπητέ Υδροχόε, το πρόβλημα με εσένα όμως είναι τα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου και η νευρικότητα που σε διακρίνει, που πολλές φορές σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα, χωρίς να ξέρεις το λόγο. Αυτό ακριβώς πρέπει να αποφύγεις τον Φεβρουάριο, τις αρνητικές σκέψεις και την απαισιοδοξία που μπορεί να σε ρίχνουν! Από πλευράς εμφάνισης, δεν σε βλέπω αυτό το μήνα να κάνεις κάτι το διαφορετικό ή υπάρχουν σπουδαίες αλλαγές... Η σπιρτάδα σου είναι το επικοινωνιακό σου ταλέντο ενώ χαρακτηριστική θα είναι η εύνοια και υποστήριξη από φιλικό περιβάλλον, που φαίνεται ότι εκεί είναι σαν να έχεις έναν μαγνήτη, που έλκεις άτομα χωρίς να το πολυπροσπαθήσεις κιόλας.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.