Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Υδροχόος Αύγουστος 2019

Γενικά

Ο Αύγουστος σε φέρνει κοντά στους δικούς σου ανθρώπους σου δίνει όμως και την ώθηση να δημιουργήσεις νέες σχέσεις οι οποίες θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο για την πορεία σου! Η Νέα Σελήνη που γίνεται 1/8 στο ζώδιο του Λέοντα, δίνει ώθηση για νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Μπορώ να πω ότι σταδιακά απελευθερώνεσαι από κάθε τι που σε καταπίεζε και κοιτάζεις μόνο το πώς θα περάσεις καλά. Με την Αφροδίτη και τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα είναι δεδομένο ότι οι Αυγουστιάτικες μέρες σου θα έχουν και ερωτική δράση αλλά και εκπλήξεις. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι ευχάριστη και τονισμένη! Από τις 11 Αυγούστου που και ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, οι επαφές και οι επικοινωνίες σου θα είναι τονισμένες. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 15 Αυγούστου στο ζώδιο σου, μπορεί να σε κάνει πιο οξύθυμο και με ένταση, όμως η τάση αυτή πολύ γρήγορα θα ξεπεραστεί. Την προσοχή σου στα έκτακτα έξοδα που θα γίνουν από τις 18 Αυγούστου και έπειτα με τον Άρη να κινείται από το ζώδιο της Παρθένου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Αύγουστος είναι ο πιο ερωτικός μήνας της χρονιάς για το ζώδιο σου Υδροχόε μου. Ώρα λοιπόν για δράση, περιπέτεια και δυνατές συγκινήσεις σε αυτό το μήνα του έτους, αφού η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα σε προτρέπουν να χαρείς ένα όμορφο ερωτικό καλοκαίρι. Το πάθος φουντώνει και οι ερωτικές διεκδικήσεις φέρνουν χαρά! Το πιο ερωτικό διάστημα για σένα είναι ως τις 23 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Λέοντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο μήνας είναι επιβοηθητικός για κλείσιμο εκκρεμοτήτων στα επαγγελματικά ιδιαίτερα ως τις 11 Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου. Θα μπορέσεις σταδιακά μέσω των συνεργασιών σου να βρεις λύσεις για θέματα που αφορούν την εξέλιξη της εργασίας σου! Στα οικονομικά σου είναι κάπως άστατος ο μήνας χωρίς μεγάλες ευκαιρίες ανόδου! Προσοχή στις σπατάλες από τις 18 Αυγούστου και έπειτα!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Οι άνθρωποι γύρω σου, σου χαρίζουν χαμόγελο και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα, αναπτερώνοντας το ηθικό και τα ψυχικά και σωματικά σου αποθέματα. Αυτό το μήνα δεν θα σε προβληματίσει τίποτα στην φυσική σου κατάσταση ενώ ... θα νιώθεις ωραία με αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.