Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Υδροχόος Ιανουάριος 2020

Γενικά

Τον Ιανούαριο αισθάνεσαι αρκετά πιεσμένος για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις και αδυνατείς να πάρεις πρωτοβουλίες για την πορεία και την εξέλιξη των εργασιακών σου! Νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα σημείο καμπής όπου δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Σε αγχώνουν θέματα που αφορούν την εργασία, την ρουτίνα, την καθημερινότητα, τους οικείους σου ανθρώπους. Όλα αυτά είναι απόρροια της Έκλειψης Σελήνης στον Καρκίνο αλλά και της συνόδου Κρόνου - Πλούτωνα. Ωστόσο το θετικό νέο είναι ότι ως τις 13/1 είναι η Αφροδίτη στο ζώδιου, που σε βοηθά να βρίσκεις τις ισορροπίες σου, να περνάς καλά και να γοητεύεις όποιο άτομο βάζεις στόχο. Από τις 16/1 κινείται και ο Ερμής στο ζώδιο σου επομένως οι μέρες σου γεμίζουν με επικοινωνίες και χαρούμενα μηνύματα. Τα οικονομικά βελτιώνονται από τις 13/1 με την Αφροδίτη στους Ιχθύες. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου σε όλη την διάρκεια του μήνα να σε παρακινούν για δράση και περιπέτεια. Νέα ξεκίνηματα γίνονται με τρόπο επαναστατικό και αντιδραστικό από τις 24/1 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας γίνεται ένα παιχνίδι ερωτικής ικανοποίησης, απόλαυσης και ανεμελιάς σε αυτό το μήνα του έτους. Η Αφροδίτη ως τις 13/1 από το ζώδιο σου σε τονώνει με αυτοπεποίθηση ενώ οι κατακτήσεις δεν θα λείπουν. Η συντροφική σου σχέση θα βελτιωθεί και τα αισθήματά σου θα αναζωπυρωθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιοι επαγγελματικοί κύκλοι κλείνουν για να οδηγηθείς σε ένα νέο ουσιαστικό επαγγελματικό ξεκίνημα από τις 24/1 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου! Απόφυγε αυτό το μήνα τα κουτσομπολιά και το παρασκήνιο στη δουλειά. Στα οικονομικά σου δέχεσαι εύνοια από τις 13/1 όπου θα δεις τις πηγές εσόδων σου να μεγαλώνουν!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Μην ξεχνάς ότι έχουμε χειμώνα, επομένως δεν πρέπει να σε πιάνει η παλικαρίσια αντιδραστικότητα και να βγαίνεις έξω σαν να έχουμε καλοκαιράκι ιδιαίτερα κοντά στην Έκλειψη Σελήνης (10/1) που θα είσαι πιο ευάλωτος. Η εμφάνισή σου βελτιώνεται και τολμάς και σε πειραματισμούς σε νέα στυλ!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.