Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Υδροχόος Οκτώβριος 2018

Γενικά

Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ καλός για εσένα. Από τις πρώτες μέρες του θα έχεις πολύ δυναμισμό και μεγάλη αισιοδοξία για να τελειώσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Ο Ερμής από τις 10 του μήνα μέχρι τις 30 που θα είναι στον Σκορπιό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του. Έχεις βάλει πολλούς στόχους και αυτό τον μήνα θα αρχίσεις να τους υλοποιείς σιγά- σιγά. Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου θα δεις να αλλάζουν πολλά πράγματα. Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα δεν σου άρεσαν θα αρχίσεις να τα αλλάζεις και θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Η δυναμικότητα σου και το ταλέντο σου θα μπορέσουν να ξεπεράσουν οποιαδήποτε δυσκολία σου παρουσιαστεί και θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα αλλάξεις πολλές φορές απόψεις για την σχέση σου και το ταίρι σου. Παρόλο που δεν είναι στην φύση του ζωδίου σου θα έρθουν έτσι οι συνθήκες που θα το κάνεις. Από τις αρχές του μήνα θα μπορείς να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου με τον καλύτερο τρόπο και να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν από παλιά. Το βασικότερο είναι ότι μπορείς και δίνεις τα πάντα και κάνεις τον άλλον ευτυχισμένο και περνάτε πολύ καλά μαζί. Με τον Άρη στο ζώδιο σου η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις πολλά σχέδια για την σχέση σου. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να πήγαινες με το ταίρι σου και μια εκδρομή που θα σας έφερνε ακόμη περισσότερο κοντά τον έναν στον άλλο. Και αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά σε βεβαιώνω ότι ο καιρός πλησιάζει που θα σταματήσεις. Προσπάθησε να δεις μερικές καταστάσεις πιο θετικά και το σύμπαν σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις που δεν τις περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ευστροφία σου αλλά και η δυναμικότητα σου ειδικότερα από τις αρχές του μήνα θα κυριαρχούν έντονα. Πολλές καταστάσεις που δεν σου άρεσαν στην εργασία σου τώρα μπορείς να τις αλλάξεις για να νιώσεις καλύτερα. Ο Ερμής είναι με το μέρος σου και σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του. Μέχρι τέλος του μήνα θα έρθουν πάρα πολλές ευκαιρίες στην δουλειά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σε απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Θα πρέπει να περιορίσεις λίγο τα έξοδα σου και τις περιττές αγορές γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Από τις 11 του μήνα μπορείς τα τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ώστε να αποφύγεις προβλήματα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά σε ότι αφορά την φυσική σου κατάσταση. Ο Ερμής από τις 10 του μήνα που θα μπει στον Σκορπιό θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα. Σε απασχολούν πάρα πολλά προβλήματα και το άγχος που έχεις είναι μεγάλο. Φρόντισε να χαλαρώνεις κάποιες στιγμές γιατί το πολύ στρες θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου θα σου δώσει μεγάλη γοητεία και θα θέλεις να δείχνεις καλά. Η διατροφή σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί το τελευταίο διάστημα δεν προσέχεις τον εαυτό σου όσο πρέπει. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να επιδοθείς σε κάποιο σπορ και να προσέξεις λίγο παραπάνω την φυσική σου κατάσταση.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.