Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Υδροχόος Δεκέμβριος 2019

Γενικά

Επιτέλους ανάσα θα πεις αυτό το μήνα φίλε μου Υδροχόε. Μετά τις αλλεπάλληλες αλλαγές που έζησες (και μεταξύ μας ακόμα βιώνεις) έχει έρθει η ώρα να βρεις και πάλι τα ψυχικά σου κουράγια και να νιώσεις αυτή την εσωτερική δύναμη που θα σε βοηθήσει να σταθείς και πάλι στα πόδια σου! Η Πανσέληνος που γίνεται στις 12/12 στο ζώδιο των Διδύμων κάνει αρκετά ερωτική την ατμόσφαιρα των ημερών που είναι κοντά σε αυτό το φεγγάρι. Δεν παύει όμως να λειτουργείς επιπόλαια με το χρήμα και αυτό εντέλει θα έχει και το κόστος του! Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 26/12 στο ζώδιο του Αιγόκερω σε ωθεί στην οριστική λήξη κεφαλαίων που σε απασχόλησαν κατά την διάρκεια αυτού του έτους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο ξεκίνημα του μήνα βυθίζεσαι στις καχύποπτες σκέψεις αναφορικά με την πορεία μίας σχέσης. Ένας κρυφός έρωτας είναι πολύ πιθανό να σε βάζει τώρα σε ψυχολογικές διεργασίες. Τα αισθηματικά σου μπαίνουν σε ένα άκρως πιο ευνοϊκό πλαίσιο από τις 20/12 όπου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο σου.Τότε ανοίγεσαι στον έρωτα, απολαμβάνεις στιγμές και ζεις την περίοδο των γιορτών μέσα στην λάμψη και τον ερωτισμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης κινείται στο ζώδιο του σκορπιού και αυτό σου δίνει την δυναμική να δώσεις τώρα τον δικό σου αγώνα για να πετύχεις μεγάλα σχέδια για την επαγγελματική σου ζωή. Δεν παύει ωστόσο αυτό το διάστημα να υπάρχουν εντάσεις και εκνευρισμοί με άτομα που συνεργάζεσαι. Κράτησε αποστάσεις και επικεντρώσου μόνο σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν αστάθειες και καθυστερήσεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από τις 20/12 αλλάζεις, ομορφαίνεις, τολμάς σε ένα νέο στυλ αλλά λάμπεις και από γοητεία και ερωτικό μαγνητισμό αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο σου είναι φανερό ότι σε ευνοεί στο έπακρο! Αυτό το μήνα πιθανότατα θα βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες για την φυσική σου κατάσταση, οι οποίες δεν θα στηρίζονται σε λογικά επιχειρήματα. Προσπάθησε να ξεπεράσεις αυτή την τάση!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.