Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Υδροχόος Αύγουστος 2018

Γενικά

Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ καλός για εσένα. Από τις πρώτες μέρες του θα έχεις πολύ δυναμισμό και μεγάλη αισιοδοξία για να τελειώσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Έχεις βάλει πολλούς στόχους και αυτό τον μήνα θα αρχίσεις να τους υλοποιείς σιγά- σιγά. Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα δεν σου άρεσαν θα αρχίσεις να τα αλλάζεις και θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Λέοντα θα δεις να αλλάζουν πολλά πράγματα. Θα μπουν καινούργια άτομα στην ζωή σου αφού η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη. Μέχρι τέλος του μήνα να περάσεις χαλαρά και ότι κάνεις να το έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πρώτες μέρες του μήνα θα είναι πολύ ερωτικές και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Θα δεις με περισσότερη σοβαρότητα την σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα. Από τις 12 θα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του δείξεις τα αισθήματα που έχεις και πως βλέπεις την σχέση. Μην κάνεις καμιά σπασμωδική κίνηση και προπάντων μην πεις λόγια που μπορεί να πληγώσουν το ταίρι σου. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα και θα δεις στο τέλος ότι όλα θα γίνουν ακριβώς όπως τα θέλεις. Από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Λέοντα θα έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και θα μπορείς να βρεις πολλές λύσεις με το ταίρι σου για την σχέση σου που στο παρελθόν ίσως δεν μπορούσες. Να φροντίσεις να διασκεδάζεις περισσότερο και να κάνεις πράγματα που θα ευχαριστήσουν και τους δύο. Οι ελεύθεροι αυτό τον μήνα θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες και θα βρείτε το έτερον ήμισυ που θα σας δώσει την ευτυχία που ζητάτε εδώ και πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις και το καθημερινό τρέξιμο σε καταβάλλει ψυχικά. Η ευστροφία σου αλλά και οι δυναμικότητα σου θα κυριαρχούν από τις πρώτες μέρες του μήνα. Πολλές καταστάσεις που δεν σου άρεσαν στην εργασία σου τώρα μπορείς να τις αλλάξεις για να νιώσεις καλύτερα. Με τον Ερμή στην ορθή φορά του θα έχεις πολλές ευκαιρίες στην δουλειά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς γιατί θα φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στις 11 του μήνα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα σε απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Θα πρέπει να περιορίσεις λίγο τα έξοδα σου και τις περιττές αγορές γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα πρέπει να κάνεις τα πάντα για να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά και να φροντίσεις να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Από την αρχή του μήνα και μέχρι η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση να φροντίσεις την ομορφιά σου και να ασχοληθείς με κάποια κιλά παραπάνω που μπορεί να έχεις πάρει. Αν η φυσική σου κατάσταση είναι καλή θα μπορέσεις να ηρεμήσεις και ψυχικά και θα τα βλέπεις όλα πολύ πιο ωραία. Στις 19 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Λέοντα φρόντισε να κάνεις αισιόδοξές σκέψεις για να βγάλεις τον ψυχικό φόρτο που έχεις από το παρελθόν. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να περάσεις πολύ καλά αρκεί να θέλεις να τις εκμεταλλευτείς.
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.