Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Υδροχόος Ιούνιος 2018

Γενικά

Είσαι από τα ζώδια που έχουν καλή επικοινωνία με τον περίγυρό τους αλλά αυτό τον μήνα όλοι θα κρέμονται από τα χείλια σου. Θα έχεις τόσο καλές ιδέες που για άλλη μία φορά θα αποδεικνύεις ότι έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Οι υποχρεώσεις και το τρέξιμο δεν θα λείψουν. Πριν πάρεις κάποιες αποφάσεις σκέψου πολύ καλά από πριν. Σε καταστάσεις που δεν προχωρούσαν θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Θα θέλεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στην οικογένεια σου και να πάρεις αποφάσεις για το καλό όλων. Ο Ερμής στις 29 θα μπει στον Λέοντα και σε ευνοεί αρκετά. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις τόσες ευκαιρίες να φτιάξεις τα πάντα τέλεια και ιδανικά που δεν θα το πιστεύεις ούτε και εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα θέλεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για θέματα που σε αφορούν στην σχέση σου και σε απομακρύνουν από κοντά του. Η Αφροδίτη που στις 14 θα μπει στον Λέοντα σε ευνοεί και το πάθος και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Τώρα τι κάνεις; Βγάζεις τα αισθήματα σου προς τα έξω - κάνεις τις προτάσεις στο ταίρι σου – το παρασύρεις στα μονοπάτια του έρωτα και του ρομαντισμού – του προτείνεις να κάνετε καινούργια πράγματα γιατί το δικό σου το μυαλό είναι τόσο εύστροφο που δεν πιάνεται και ξεχνάς ότι μπορεί να σε είχε στεναχωρήσει πριν. Σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σου και όλα θα είναι ιδανικά. Εσύ που έχεις ακόμη μοναξιά η Αφροδίτη σε ευνοεί και ήρθε ο καιρός που θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένας μήνας πάλι για την δουλειά σου που θα είσαι μέσα στο τρέξιμο για να μπορέσεις να τα προλάβεις όλα. Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι πρέπει να αλλάξεις τακτική γιατί όλα θα πάνε πολύ καλά. Η υπευθυνότητα που έχεις και η ενεργητικότητα θα φέρει καινούργιες συνεργασίες και την βελτίωση των προβληματικών θεμάτων που σε απασχολούν στην δουλειά σου. Ότι κάνεις και ασχολείσαι θα πάει τόσο καλά που θα απορείς και εσύ πως είναι δυνατόν να γίνονται τόσο εύκολα τα πράγματα χωρίς κόπο. Στα οικονομικά σου τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. Κάποιες υποχρεώσεις και θέματα που έχεις θα φέρουν πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε όλο τον μήνα να μην κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες γιατί θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Θα περάσεις ένα Ιούνιο που είναι στο χέρι σου να τον κάνεις πολύ καλό. Το άγχος πάντα θα παραμένει μέσα σου και το μυαλό σου δεν θα μπορεί να αφεθεί στιγμή από τις ευθύνες της καθημερινότητας. Από τις 14 που η Αφροδίτη θα μπει στον Λέοντα πρέπει να δώσεις πολύ μεγάλη σημασία στην φυσική σου κατάσταση γιατί το τελευταίο διάστημα δεν φροντίζεις τον εαυτό σου όσο πρέπει. Απόφυγε να εκνευριστείς με πράγματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Από τις 29 που θα μπει ο Ερμής στον Λέοντα φρόντισε να ξεκουράζεσαι να δεις θετικά τα πράγματα και προπάντων να αισιοδοξείς. Μπορείς να ασχοληθείς με τα κιλά σου και θα κάνεις κινήσεις για να μπορέσεις να τα διορθώσεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στόχους.
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.