Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Υδροχόος Φεβρουάριος 2018

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου και την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου. Θα έχεις κάποιες προτάσεις αλλά πρόσεξε τι στόχους βάζεις και πως θα τους υλοποιήσεις γιατί χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Στις 15 του μήνα με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο σου θα έχεις έντονο άγχος και εκνευρισμό και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Πριν αρχίζεις να νευριάζεις θα πρέπει να σκεφτείς πριν μιλήσεις και προπάντων να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση μέσα στον παρορμητισμό σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα σε άγχωναν και σε έβαζαν σε σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αυτό τον μήνα, πιο καλά από ότι περίμενες. Μπορεί ο μήνας να μην έχει καλό πλανητικό σκηνικό αλλά αυτό εσένα δεν σε πτοεί γιατί οι βάσεις που έχεις βάλει στην σχέση σου είναι καλές και έχουν και προοπτικές. Με το παρόν σκηνικό θα μπορέσεις να περάσεις αξέχαστα. Να σου πω από τον ερωτισμό σου να σου πω από τον ρομαντισμό από την γοητεία σου. Τι να πιάσω και τι να αφήσω. Από τις 25 του μήνα και μετά θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Μέχρι τέλος του μήνα σε περιμένουν όμορφες στιγμές γεμάτες ρομαντισμό έρωτα και πάθος έτσι για να ξεχνιέσαι λίγο και από την καθημερινότητα. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι της ζωής σου μην κάθεσαι καθόλου. Το σύμπαν σε ευνοεί και η σχέση που περίμενες έρχεται και πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου αυτό τον μήνα σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Οι πλανήτες σου δίνουν μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι τα λάθη πριν ακόμη γίνουν. Οι ιδέες που θα έχεις για κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην δουλειά σου θα είναι πολύ καλές. Μέχρι το τέλος του μήνα θα βρίσκεσαι σε μια συνεχείς κίνηση για να μπορέσεις να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που θα έχεις στην δουλειά σου για να φτάσεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αυτό τον μήνα χρειάζονται αρκετή προσοχή γιατί θα βγουν στην επιφάνεια έξοδα που δεν τα περιμένεις. Τις πρώτες μέρες του μήνα φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Από τις 27 του μήνα και μετά θα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα πρέπει να κάνεις τα πάντα για να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά και να φροντίσεις να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση να φροντίσεις την ομορφιά σου και να ασχοληθείς με κάποια κιλά παραπάνω που μπορεί να έχεις πάρει. Στις 15 του μήνα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου φρόντισε να δεις τα πράγματα αρκετά επιφανειακά για να μην επηρεαστείς από κάποια γεγονότα και χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις για να βγάλεις το ψυχικό φόρτο που έχεις από το παρελθόν. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να περάσεις πολύ καλά αρκεί να θέλεις να τις εκμεταλλευτείς.
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.