Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Υδροχόος Απρίλιος 2019

Γενικά

Ο Απρίλιος αγαπητέ μου Υδροχόε, σε βοηθά να βρεις τις ισορροπίες σου, τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά σου! Το ευχάριστο νέο είναι ότι ο Ερμής σε ορθή φορά πλέον από τον Ιχθύ σε βοηθά ως και τις 17/4 να ξεμπλοκάρεις τα οικονομικά σου. Συζητήσεις, προτάσεις και συμφωνίες ευοδώνονται και μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή ως και τις 20/4 με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες, νέα δημιουργικά σχέδια που θα βοηθήσουν στην αύξηση του εισοδήματός σου. Ο Απρίλιος όμως έχει και τις μετακινήσεις του και τις επικοινωνίες του, ιδιαίτερα από τις 17/4 και έπειτα όπου ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Κριού. Θα κάνεις το Πασχαλινό σου Ταξιδάκι, θα βρεθείς με κόσμο, θα έχεις λαμπρές ιδέες και θα είσαι σε εγρήγορση... Τα ερωτικά φλερτ δεν θα λείψουν ιδιαίτερα από τις 20 του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Κριού! Μάλιστα, η ερωτική σου ζωή θα είναι με έντονο πόθο και ορμητικότητα, αφού ο Άρης από τους Διδύμους δεν θα σε αφήνει να κάθεσαι φρόνιμα. Την προσοχή σου θέλω να δείξεις με τα φεγγάρια του μήνα – τη Νέα Σελήνη στις 5/4 στον Κριό και την Πανσέληνο 19/4 στο Ζυγό- γιατί θα είσαι αρκετά πιο παρορμητικός, επιθετικός και βιαστικός στις επικοινωνίες και στις μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να μην κατασταλάζεις και να μην δεσμεύεσαι ολοκληρωτικά και ουσιαστικά, όμως ο Απρίλιος είναι ανέμελος, αυθόρμητος , επικοινωνιακός, εκφραστικός και διασκεδαστικός για τα αισθηματικά σου! Τα φλερτ θα έχουν την τιμητική τους ιδιαίτερα μετά τις 17/4. Τα ερωτικά ραντεβουδάκια θα σου εξιτάρουν τον πόθο, ενώ με τον Άρη από τους Διδύμους σε όλη την διάρκεια του μήνα, μπορώ να πω ότι η ερωτική σου ζωή είναι σε δράση .... Πες ναι σε ευκαιρίες ανανέωσης που σου δίνονται στα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου ξεμπλοκάρουν από τις αρχές του μήνα, όπου σου δίνονται οι ευκαιρίες να έρθεις σε συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες που θα βοηθήσουν το εισόδημά σου! Ως τις 20 του μήνα με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες, οι πηγές εσόδων σου αυξάνονται και έχεις περισσότερη άνεση να ελιχθείς στις απαιτήσεις της εποχής. Στα επαγγελματικά σου ο μήνας είναι θετικός, δημιουργικός, επιβοηθητικός, χωρίς όμως να βλέπεις τις μεγάλες αλλαγές ή τα σπουδαία άλματα που περιμένεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Κοντά στα φεγγάρια του μήνα , δηλαδή στις 5/4 και στις 19/4 φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και απόφυγε την νευρικότητα και την ένταση εξαιτίας του στρες. Από πλευράς φυσικής κατάστασης είσαι δυνατός αυτό το μήνα, ενώ παίρνεις και απόφαση να κάνεις κάποιες όμορφες αλλαγές στην εμφάνισή σου που θα σε ανανεώσουν σημαντικά.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.