Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Υδροχόος Φεβρουάριος 2021

Γενικά

Ο μήνας των γενεθλίων σου φίλε μου Υδροχόε είναι εδώ και καθώς προχωράμε στον Φεβρουάριο μπορώ να πω ότι αντιλαμβάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα σημαντικό μεταίχμιο της ζωής σου όπου πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις ώριμα, συγκροτημένα, υπεύθυνα και να καταφέρεις να αυτονομηθείς, να ανεξαρτητοποιηθείς και να πάρεις τα ηνία της ζωής σου στα χέρια σου! Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού που κορυφώνεται αυτό το μήνα σου ζητά να σπάσεις τα δεσμά σε ότι δεν εξελίσσεται δεν προοδεύει και να καταφέρεις να απελευθερωθείς από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις μπροστά. Με τη Νέα Σελήνη στις 11/2 στο ζώδιο σου γυρνάς μία νέα σελίδα και κάνεις σημαντικά ξεκαθαρίσματα. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σου κάνεις σημαντικό απολογισμό του χτες και δεν λείπουν και οι επαφές σου με άτομα του παρελθόντος. Προσοχή ωστόσο στις επικοινωνιακές γκάφες. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου φροντίζει για την ανανέωση της ψυχολογίας σου, αλλά και της εικόνας σου! Ο Άρης και ο Ουρανός από τον Ταύρο, προκαλούν έριδες και εντάσεις με το οικογενειακό περιβάλλον, προσπάθησε να μην είσαι ανυποχώρητος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα σε απασχολήσουν τα αισθηματικά, ίσως τώρα αρχίζεις και κατανοείς τι είναι σημαντικό, τι είναι απαραίτητο, μετανοείς για λάθη του χτες, αλλά βιώνεις και την απομάκρυνση από το άτομο που είσαι σε σχέση! Έχεις περισσότερο την ανάγκη να μείνεις μόνος σου να τα βρεις με τον εαυτό σου και να γεφυρώσεις το χάσμα με πρόσωπα του χτες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να τα πας καλά αρκεί να αφοσιωθείς στους στόχους σου! Είναι βέβαιο ότι οι προκλήσεις και οι δοκιμασίες υπάρχουν, δεν εξελίσσονται όλα έτσι όπως τα θές, όμως μέσα στις δοκιμασίες έχεις και τις τυχερές ευκαιρίες που σε βοηθούν να πάρεις τα πάνω σου! Στα οικονομικά σου είσαι αρκετά πιο ικανοποιημένος μετά τις 25/2 όπου θα περάσει η Αφροδίτη στους Ιχθείς.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Το άγχος είναι έντονο και αρκετές φορές μπορεί να σε επιβαρύνει ψυχικά και σωματικά και να μη μπορείς να πάρεις ανάσα. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου, αφήνοντας περιθώρια για καλό ύπνο, καλή διατροφή και χαλάρωση!
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.