Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Υδροχόος Απρίλιος 2018

Γενικά

Ο Απρίλιος θα είναι γεμάτος εκπλήξεις και ευχάριστα γεγονότα που δεν θα πιστεύεις από τις εξελίξεις έτσι όπως θα έρθουν. Από τις 15 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα είσαι δίπλα στην οικογένεια σου γιατί τον τελευταίο καιρό σε έχουν πολύ ανάγκη. Έχουν κάποια προβλήματα που μόνο εσύ είσαι το κατάλληλο άτομο που θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις. Θα δεις ότι θα έχεις βάλει πολλά θέματα στην σειρά τους και θα έχεις δίπλα σου άτομα που θα σε κάνουν να περνάς πολύ όμορφα. Από τις 30 (που γίνεται η Πανσέληνος στον Σκορπιό) θα έχεις περισσότερες ευθύνες στην καθημερινότητα σου αλλά θα βλέπεις τις διάφορες καταστάσεις γύρω σου με τελείως διαφορετικό τρόπο από ότι τις έβλεπες πριν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πάει πολύ καλά και θα δεις ότι πολλά πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Με την Αφροδίτη μέχρι τις 24 στον Ταύρο να σε ευνοεί προσπάθησε να ισορροπήσεις τα πράγματα να ξεχάσεις καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου. Θα έχεις τον ερωτισμό σου και τον ρομαντισμό σου στα ύψη. Στα μέσα του μήνα θα έχεις τις ευκαιρίες να πεις αυτά που θέλεις στο ταίρι σου και να κάνεις την σχέση σου ιδανική. Μέχρι τέλος του μήνα σε περιμένει αρκετή διασκέδαση κοντινά ταξιδάκια και πολύ τρυφερότητα. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι ιδανικά και εσύ σε πολύ καλές φόρμες. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που ονειρεύεσαι κάνε λίγο υπομονή και η περίοδος δεν θα αργήσει για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτό τον μήνα το μόνο σίγουρο είναι ότι η δουλειά σου θα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη περίοδο. Πρόσεξε λίγο τα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις γιατί θα έχεις κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Ταξίδια που θέλεις να κάνεις θα τα κάνεις και θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Από τις 29 θα μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Θα αποκτήσεις ένα καινούργιο τρόπο σκέψης για το πως βλέπεις μερικά πράγματα στην δουλειά σου που θα είναι ο σωστός για να σε οδηγήσει στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποια έξοδα που έχεις εδώ και καιρό. Από τις 29 θα δεις τα έσοδα σου να αυξάνονται και θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για το μέλλον των οικονομικών σου.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Θα περάσεις ένα Απρίλιο που είναι στο χέρι σου να τον κάνεις πολύ καλό. Το άγχος πάντα θα παραμένει μέσα σου και το μυαλό σου δεν θα μπορεί να αφεθεί στιγμή από τις ευθύνες της καθημερινότητας. Από τις 15 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι να δεις θετικά τα πράγματα και προπάντων να αισιοδοξείς. Με την Αφροδίτη μέχρι τις 24 του μήνα στον Ταύρο να σε ευνοεί πρέπει να δώσεις πολύ μεγάλη σημασία στην φυσική σου κατάσταση γιατί το τελευταίο διάστημα δεν φροντίζεις τον εαυτό σου όσο πρέπει. Απόφυγε στα μέσα του μήνα να εκνευριστείς με πράγματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Στις 30 του μήνα που θα γίνει η Πανσέληνος στον Σκορπιό μπορείς να ασχοληθείς με τα κιλά σου και θα κάνεις κινήσεις για να μπορέσεις να τα διορθώσεις. Θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στόχους.
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.