Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Υδροχόος Οκτώβριος 2019

Γενικά

Ο Οκτώβριος για σένα Υδροχόε μου θα είναι ένας μήνας γεμάτος από δραστηριότητες, μετακινήσεις, επαφές, ταξίδια, νέα σχέδια ... αλλά και σπουδαίες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου! Είσαι σε ετοιμότητα να κάνεις νέα ξεκινήματα στη ζωή σου και να απελευθερωθείς από κάθε τι που σε δέσμευε ή σε καταπίεζε! Η Πανσέληνος που γίνεται στις 13 του μήνα στο ζώδιο του Κριού σε ωθεί σε νέες αποφάσεις για τη ζωή σου. Δεν λείπει η ευερεθιστικότητα ή και το νεύρο, όμως μέσω του κύκλου γνωριμιών σου καταφέρνεις και έχεις μία τυχερή εξέλιξη που σου χαρίζει ενθουσιασμό!Οι προτάσεις που δέχεσαι αυτό το μήνα είναι σημαντικές, μην τις αφήσεις αναξιοποίητες. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 28 του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει απότομες αλλαγές στην καριέρα ή στο σπίτι, πολλές από αυτές τις αλλαγές δεν τις έχεις στο πρόγραμμα και σε αιφνιδιάζουν. Ο Άρης από το Ζυγό σε θέτει σε εγρήγορση να είσαι όλο το μήνα σε μετακινήσεις, επαφές, κάνεις νέες συμφωνίες, ενώ γνωρίζεις και αρκετό κόσμο που σου δίνει την ώθηση για να κάνεις νέα ξεκινήματα. Ο Ερμής και η ΑΦροδίτη στο Σκορπιό, στρέφουν το ενδιαφέρον σου αυτό το μήνα σε θέματα καριέρας. Εκεί μπορείς να σημειώσεις μεγάλη πρόοδο, έστω και αν χρειαστεί να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου έστω και με αστάθεια, αυτο το μήνα θα μπορέσουν να έχουν μία πολύ καλύτερη πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο ξεκίνημα του μήνα ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζυγό φέρνουν ευχάριστα νέα στα αισθηματικά σου και μέχρι τις 7/10 μπορώ να πω ότι θα είσαι μέσα στην αισιοδοξία αλλά καις τα φλερτ που ευνοούνται ... Στην πορεία του μήνα βλέπεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική μίας σχέσης, παύεις να βάζεις νερό στο κρασί σου και είσαι πιο επίμονος να κατακτήσεις εδώ και τώρα αυτό που θέλεις. Ο Άρης από το Ζυγό σου δίνει τον αέρα για νέα σχέδια αλλά και νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μετά από έναν δύσκολο Σεπτέμβριο, ο Οκτώβριος έρχεται για να σε βοηθήσει να βάλεις σε μία τάξη τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικονομικά σου! Εργάζεσαι σκληρά και αυτό θα ανταμειφτεί, γιατί θα μπορέσεις με κάποιο τρόπο να βάλεις σε μία καλύτερη πορεία των οικονομικό σου τομέα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Μπαίνουν σε τάξη και σειρά ζητήματα που αφορούν την ψυχολογική ή φυσική κατάσταση και νιώθεις πολύ καλύτερα αυτό το μήνα. Επιπλέον επιμελείσαι καλύτερα την κοινωνική σου εικόνα, το προφίλ σου και έχεις αρκετούς θαυμαστές.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.