Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Υδροχόος Μάιος 2021

Γενικά

Αρκετές αλλαγές θα κάνεις στη ζωή σου αυτό το Μάιο αγαπητέ μου Υδροχόε, άλλωστε ο Κρόνος από το ζώδιο σου και ο Ουρανός από τον Ταύρο σου επιβάλουν κάπως άναρχα να κινηθείς μπροστά προς νέες κατευθύνσεις. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου θα προσφέρει ευκαιρίες για όμορφες αλλαγές που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια την προσωπική ζωή. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/5 φέρνει σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε φιλίες και κοινωνικά περιβάλλοντα – πρόσεξε μην παρεξηγηθείς για μία ακόμα φορά-! Ο Ερμής στους Διδύμους σε ορθή φορά ως τις 30/5 σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και έτοιμο να εκφραστείς ή και να φλερτάρεις. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, ανανεώνει για τα καλά την ερωτική σου ζωή από τις 9/5.Ο Άρης στον Καρκίνο, εντείνει το στρες για θέματα εργασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Μάιος είναι ένας μήνας που φέρνει δράση και εξέλιξη στην αισθηματική σου ζωή, την ανανεώνει με νέες ερωτικές επαφές, φλερτ και γνωριμίες, όμως σε κάνει να αναζητήσεις και την βαθύτερη αλήθεια γύρω από τις επιθυμίες σου! Αναζητάς να βρεις αυτό το κάτι που πραγματικά θα σε κάνει ευτυχισμένο και μπορώ να πω ότι είναι κάτι που θα το πετύχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ο Μάιος είναι κουραστικός, αφενός γιατί είναι πολύ πιθανό να γίνουν αλλαγές στο χώρο εργασίας σου, αφετέρου θα είσαι σε ένα συνεχές τρέξιμο για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Προσοχή στα προγράμματά σου και μην φορτώνεσαι πολλά! Στα οικονομικά σου ο μήνας είναι πιο γενναιόδωρος αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, πιο ουδέτερος για το 2ο δεκαήμερο, και αρκετά πιο πιεστικός για το 3ο δεκαήμερο.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Συσσωρευμένο στρες έχει αυτή η περίοδος για σένα αγαπητέ μου Υδροχόε και παρόλο που η φυσική σου κατάσταση είναι καλή, μπορώ να πω ότι θα σου βγαίνει ένταση και κούραση. Βελτίωσε την ποιότητα του ύπνου και της διατροφής !
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.