Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Υδροχόος Σεπτέμβριος 2020

Γενικά

Μήνας δράσης, πρωτοβουλίας, συντροφικότητας και επίλυσης καταστάσεων είναι ο Σεπτέμβριος για σένα! Στο ξεκίνημά του είσαι αγχωμένος με τα οικονομικά σου, οι τσέπες είναι άδειες και η ανασφάλεια έκδηλη, όμως σύντομα αυτή η τάση θα ξεπεραστεί! Νέες ιδέες σου προσφέρουν μία νέα αισιόδοξη προοπτική, ενώ οι επαφές, οι γνωριμίες και οι συμφωνίες που θα έχεις από την περίοδο 5-27 του μήνα έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν! Ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Κριού και ανάδρομος από τις 10 του μήνα, από τη μία πλευρά βιάζεσαι να πάρεις πρωτοβουλίες ή και να κάνεις μετακινήσεις και επαφές, από την άλλη όμως γνωρίζεις πολύ καλά ότι πρέπει πρώτα να δρομολογήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις . Προσοχή στα καβγαδάκια αυτό το μήνα όπου και θα είναι συχνά! Η Αφροδίτη από το Λέοντα ενισχύει πολύ την ζεστασιά και την συντροφικότητα στην αισθηματική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πέρασες ένα καλοκαίρι άστατο αλλά απολαυστικό στα ερωτικά σου, καθώς το φθινόπωρο καταφθάνει, νιώθεις ότι επιτέλους έχει έρθει η στιγμή να δέσεις άγκυρα και να δεις πιο σοβαρά το ζητούμενο σχέση! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, σε φέρνει πιο κοντά σε μία σχέση που είναι εξαιρετικά σημαντική για σένα και φαίνεται ότι το διασκεδάζεις αλλά και κάνεις πολλά νέα σχέδια για την πορεία της!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι κάπως μπλοκαρισμένος, νιώθεις ότι τίποτα δεν κινείται έτσι όπως θα θελες ή θα έπρεπε .. Σημαντικό όμως αυτό το μήνα τουλάχιστον είναι να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις, γιατί θα είναι παρορμητικές και θα τις μετανιώσεις πολύ γρήγορα! Στα οικονομικά σου ο μήνας είναι άστατος, μεγαλύτερη εύνοια δέχεσαι από τις 17 του μήνα κατόπιν εσόδων που θα προέλθουν από έξτρα πηγές.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Προσοχή στις βιαστικές κινήσεις αυτό το μήνα γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει όπως λέει και μία παλιά λαϊκή παροιμία! Αρκετές στιγμές η ψυχολογική σου διάθεση θα είναι αρκετά βαριά με αποτέλεσμα να πέφτει η ενεργητικότητά σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.