Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Οκτώβριος 2017

Γενικά

Ο Οκτώβριος θα είναι μήνας που θα μπορέσεις να δημιουργήσεις και να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου αλλά να ξέρεις ότι θα πρέπει να κινηθείς με πολύ υπευθυνότητα και προγραμματισμό που οι ημέρες είναι ευνοϊκές για το ζώδιο σου. Από τις 5 που γίνεται η Πανσέληνος στον Κριό μην επαναπαυτείς καθόλου γιατί η περίοδος είναι πολύ θετική και θα φέρει πολλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Η δυναμικότητα σου θα είναι πολύ καλή με τους άλλους και θα μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο. Προς το τέλος του μήνα μπορεί να υπάρξουν κάποιες αναβολές και καθυστερήσεις σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις αλλά αυτό δεν πρέπει να σε εκνευρίσει ή να σε οδηγήσει να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις γιατί θα είναι τελείως προσωρινές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα είσαι συνέχεια σε ερωτηματικά για την σχέση σου και θα προσπαθείς να τακτοποιήσεις θέματα που σε προβληματίζουν και εσένα και το ταίρι σου. Δείξε περισσότερη διαλλακτικότητα και προσπάθησε να παραδεχτείς στο ταίρι σου κάποια λάθη που έχεις κάνει και εσύ. Σε αυτό θα σου δώσει και τις καλύτερες επιρροές του και ο Άρης που μέχρι τις 22 θα είναι στην Παρθένο. Θα έχεις την κατάλληλη δυναμικότητα και επικοινωνία που χρειάζεσαι αρκεί να πεις μερικά πράγματα με το όνομα τους. Θα φέρει πολλές ευκαιρίες ώστε να διορθωθούν πολλές άσχημες καταστάσεις στην σχέση σου. Κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και θα τις δεις να υλοποιούνται. Και αν ακόμη είσαι με την μοναξιά αγκαλιά πρέπει να αλλάξεις τακτική και να κινηθείς ανάλογα. Το σύμπαν αυτό τον μήνα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να διώξεις την μοναξιά και να πάρεις αγκαλιά το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε στην δουλειά σου αυτό τον μήνα. Οι πλανήτες θα σε κάνουν να έχεις μεγάλη δυναμικότητα με τους συνεργάτες σου και θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και καιρό στην δουλειά σου. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Όπως κατάλαβες οι πλανήτες είναι με το μέρος σου γιαυτό δεν πρέπει να κάτσεις καθόλου. Τα οικονομικά σου αυτό τον μήνα δεν θα πάνε άσχημα με την προϋπόθεση να μην σε πιάσει πάλι η μανία να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις αγορές που μπορεί να μην τις χρειάζεσαι. Από τις 14 θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να τακτοποιήσεις και γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που σε αγχώνουν αρκετά.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Από τις πρώτες μέρες του μήνα που η Αφροδίτη θα είναι στην Παρθένο σε ευνοεί θα μπορείς να ασχοληθείς με το σώμα σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Θα θέλεις να δείχνεις καλά και θα γοητεύεις το περίγυρο σου. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να αλλάξεις την γκαρνταρόμπα σου. Στις 19 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φρόντισε να προσέξεις λίγο παραπάνω την διατροφή σου γιατί από τον πολύ παρορμητισμό που θα έχεις θα ξεχνάς μερικές φορές και να τρως. Μέχρι τέλος του μήνα θα περνάς με πολύ αγαπημένα άτομα χαλαρά και ήρεμα.
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.