Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Μάιος 2018

Γενικά

Από τις αρχές του μήνα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να ξαναφτιάξεις τις σχέσεις σου με αγαπημένα άτομα αλλά και η διάθεση σου θα είναι πολύ καλύτερη. Το πλανητικό σκηνικό θα σου τονώσει το ηθικό και θα αλλάξει όλα αυτά που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα. Στα μέσα του μήνα θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες και στις 29 του μήνα με την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο σου θα έχεις άριστη επικοινωνία με τον περίγυρο σου και ότι βάλεις στο μυαλό σου θα τα καταφέρεις μια χαρά. Στο τέλος του μήνα που ο Ερμής θα μπει στους Διδύμους θα γίνει πολύ καλύτερη η επικοινωνία σου. Μέχρι τέλος του μήνα κάνε τα πλάνα σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε γιατί η επιτυχία είναι σίγουρα δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και η σχέση σου θα μπορεί να είναι ιδανική. Αρκεί να εξωτερικεύσεις να συναισθήματα που έχεις στο ταίρι σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει στην σχέση σου είναι καλές και εσύ έχεις μεγάλη ικανοποίηση. Στις 29 του μήνα με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης. Μέχρι τέλος του μήνα σε περιμένουν όμορφες στιγμές γεμάτες ρομαντισμό έρωτα και πάθους έτσι για να ξεχνιέσαι λίγο και από αυτά που σε αγχώνουν. Αν δεν έχεις ταίρι η μοναξιά τώρα θα πάρει τέλος. Με τις καλές επιρροές των πλανητών ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά αυτό τον μήνα. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Θα δεις την δουλειά σου να αλλάζει προς το καλύτερο και θα κάνεις πολλά σχέδια. Οι συνεργάτες σου θα είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσουν. Μέχρι τέλος του μήνα όλα θα είναι έτσι όπως τα θέλεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα για να σου φύγει το άγχος που έχεις. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές και μην υπογράψεις κανένα συμβόλαιο. Μέχρι τέλος του μήνα αν κινηθείς με αρκετή σύνεση σου εγγυώμαι ότι όλα θα πάνε καλά.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από την αρχή του μήνα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να περάσεις ξέγνοιαστα χωρίς προβλήματα και εκνευρισμούς. Η περίοδος θα είναι πολύ θετική και εσύ δεν έχεις πάρα να αρπάξεις τις ευκαιρίες και να περάσεις πολύ καλά. Θα ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Στις 20 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να κοιμάσαι όσο πρέπει. Την τελευταία περίοδο έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου και θα πρέπει κάτι να κάνεις άμεσα. Φρόντισε να ψυχαγωγείσαι όσο πρέπει ώστε μερικές φορές να μπορείς να βρεις την ψυχική σου ηρεμία. Στο τέλος του μήνα που ο Ερμής θα μπει στους Διδύμους οι καταστάσεις γύρω σου θα είναι αρκετά καλές και η δική σου φυσική κατάσταση τέλεια.
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.