Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Ιούλιος 2019

Γενικά

Ο Ιούλιος των Εκλείψεων σε βρίσκει με κάποια κενά, ιδιαίτερα στα οικονομικά σου τα οποία και θα σε πιέσουν αρκετά αυτό το μήνα. Ωστόσο, δεν παύει να είσαι σε διάθεση καλοκαιρινή, ενώ είσαι ένα από τα ζώδια που θα κάνεις και τις μετακινήσεις σου! Τόσο στις 2 όσο και στις 16 Ιουλίου οι Εκλείψεις, σου σφίγγουν τα λουριά του πορτοφολιού σου και σε πιάνουν κάποιες ανασφάλειες. Σε ψυχολογικό επίπεδο, μπαίνεις τώρα σε μία διαδικασία να αξιολογείς διαφορετικά τη ζωή. Ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα συχνά θα σε παρακινούν αυτό το μήνα σε επαφές, μετακινήσεις, γνωριμίες, ενώ δεν θα λείψουν και τα τετ-α-τετ με άτομα του παρελθόντος, αφού ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου σε ανεφοδιάζει ψυχολογικά ενώ εξιτάρει και τον ερωτισμό σου! Ο Δίας από το ζώδιο σου συνεχίζει να είναι ο «ευεργέτης» που σε βοηθά σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου είναι διάχυτος αυτό το μήνα και ναι θα θελήσεις να ανοίξεις τα φύλλα της καρδιάς σου και να εκφράσεις όλα σου τα συναισθήματα. Λόγια που είχαν μείνει στην μέση, επαφές που είχαν τερματιστεί, μπαίνουν και πάλι τώρα στο προσκήνιο της ζωής σου και σου δίνουν χαρά και ικανοποίηση! Από τις 25 Ιουλίου και έπειτα μπαίνεις στο πιο ερωτικό διάστημα του καλοκαιριού, κοίτα να το απολαύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δείξε παραπάνω προσοχή στα έγγραφα και στα συμφωνητικά που αφορούν την δουλειά σου γιατί ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος και κάποια πράγματα θα εξελίσσονται αργά ή και προβληματικά! Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν οι ιδέες εκείνες που μπορούν σταδιακά να μπουν σε στάδιο εφαρμογής. Τα οικονομικά σου θα είναι αρκετά πιεστικά αφού οι Εκλείψεις του Ιουλίου φέρνουν σημαντικές ελλείψεις σε αυτό τον τομέα, γεγονός που σε περιορίζει!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Σε πνευματική εγρήγορση είσαι αυτό το διάστημα και οι αισιόδοξες σκέψεις σου θα σε κάνουν να νιώσεις καλά και σωματικά! Ένα ταξιδάκι που θα πραγματοποιήσεις θα κάνει πολύ καλό στην ευεξία σου! Ο έρωτας γίνεται η διέξοδος που σε κάνει να νιώθεις όμορφα με το σώμα σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.