Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Οκτώβριος 2020

Γενικά

Ένας νέος μήνας ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ μου Τοξότη όπου στην πορεία σου εσύ βρίσκεσαι με πάθος και δίψα για έρωτα και ζωή! Ο ενθουσιασμός σου είναι έκδηλος, το ίδιο ωστόσο και η βιασύνη σου η οποία εντέλει μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη! Την περίοδο όπου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος δηλαδή από τις 14 του μήνα και έπειτα, θα υπάρξουν αρκετά μυστικά τα οποία θα βγουν στην επιφάνεια και θα έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου! Δεν θα λείψουν όμως και οι επαφές ή και τα νέα, από άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος που είχες να ακούσεις ή να δεις καιρό! Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, σε κάνει αρκετά δημιουργικό στα επαγγελματικά σου αλλά και πολυ αγαπητό στο κοινωνικό σου περιβάλλον ! Είναι μία καλή περίοδος να λειτουργήσεις πρακτικά και δημιουργικά στην εργασία σου, θα έχεις και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Με τον Άρη ανάδρομο από το ζώδιο του Κριού, δεν λείπουν οι επαναπροσδιορισμοί στα ερωτικά σου, καλό είναι ωστόσο να μην βιαστείς να κάνεις κινήσεις που γρήγορα μετά θα μετανιώσεις! Ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμά σου ή και στις συνήθειές σου κρίνοται επιβεβλημένες στην πορεία του μήνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο μήνας ξεκινά δυναμικά για τα ερωτικά σου με μία Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού να σε παρασύρει με ενθουσιασμό προς νέα ερωτικά τερτίπια! Η Αφροδίτη ως τις 2 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα ανοίγει νέες προοπτικές στα αισθηματικά σου που σε ικανοποιούν! Στην πορεία του μήνα θέτεις στόχους για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής πολλούς από αυτούς τους κατακτάς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει αταξία στα επαγγελματικά σου αυτό το διάστημα, είτε επειδή εσύ δεν συγκεντρώνεσαι απόλυτα στην εργασία σου, είτε επειδή δέχεσαι αναβολές ή και καθυστερήσεις στις τρέχουσες επαγγελματικές σου υποθέσεις! Προσπάθησε να οργανώσεις καλύτερα τους επαγγελματικούς σου χρόνους! Τα οικονομικά είναι αρκετά πιο ζορισμένα για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Πιο τυχερός για κέρδη είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκάημερο του ζωδίου σου

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό το μήνα θα επιμεληθείς πολύ περισσότερο ζητήματα που αφορούν την φυσική σου κατάσταση, την διατροφή ή και τις συνήθειές σου και θα έχεις άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα κάνεις!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.