Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Στις 9 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σε ευνοεί και είναι ένας μήνας που θα μπορέσεις να δημιουργήσεις και να υλοποιήσεις τους στόχους σου αλλά να ξέρεις ότι θα πρέπει να κινηθείς με πολύ υπευθυνότητα και προγραμματισμό τις συγκεκριμένες ευνοϊκές ημέρες. Η δυναμικότητα σου θα είναι πολύ καλή με τους άλλους και θα μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο. Μην επαναπαυτείς καθόλου γιατί η περίοδος είναι πολύ θετική και θα φέρει πολλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Προς το τέλος του μήνα θα μπορέσεις να τελειώσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και θα καταπιαστείς με πράγματα που θα σου φέρουν χαρά και ευχαρίστηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα είσαι συνέχεια σε ερωτηματικά για την σχέση σου και θα προσπαθείς να τακτοποιήσεις θέματα που σε προβληματίζουν και εσένα και το ταίρι σου. Δείξε περισσότερη διαλλακτικότητα και προσπάθησε να παραδεχτείς στο ταίρι σου κάποια λάθη που έχεις κάνει και εσύ. Σε αυτό θα σου δώσει και τις καλύτερες επιρροές η Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Θα φέρει πολλές ευκαιρίες ώστε να διορθωθούν πολλές άσχημες καταστάσεις στην σχέση σου. Κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και θα τις δεις να υλοποιούνται. Κάνε και μια απόδραση με το ταίρι σου θα σας κάνει πολύ καλό και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε αξέχαστα οι δυο σας. Και αν ακόμη είσαι με την μοναξιά αγκαλιά πρέπει να αλλάξεις τακτική και να κινηθείς ανάλογα. Το σύμπαν αυτό τον μήνα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να διώξεις την μοναξιά και να πάρεις αγκαλιά το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε στην δουλειά σου αυτό τον μήνα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε κάνει να έχεις μεγάλη δυναμικότητα με τους συνεργάτες σου και θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και καιρό στην δουλειά σου. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Όπως κατάλαβες οι πλανήτες είναι με το μέρος σου γιαυτό δεν πρέπει να κάτσεις καθόλου. Τα οικονομικά σου αυτό τον μήνα δεν θα πάνε άσχημα με την προϋπόθεση να μην σε πιάσει πάλι η μανία να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις αγορές που μπορεί να μην τις χρειάζεσαι. Από τις 11 θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να τακτοποιήσεις και γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που σε αγχώνουν αρκετά.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Θα πρέπει από τις πρώτες μέρες του μήνα να προσέχεις με την κούραση που νιώθεις γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις θα είναι πάρα πολλές και θα παραμελήσεις αρκετά τον εαυτό σου. Από τις 6 μέχρι τις 21 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στην Παρθένο θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου. Από τις 9 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στην Παρθένο πρέπει να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο γιατί αμελείς βασικά πράγματα που στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε λίγο παραπάνω την διατροφή σου γιατί μπορεί να κάνεις κακή διατροφή. Στις 25 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στον Κριό θα σε ευνοήσει να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Μέχρι τέλος του μήνα προσπάθησε να κινείσαι σε ήρεμο κλίμα και όλα θα πάνε πολύ καλά.
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.