Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Αύγουστος 2020

Γενικά

Ο Αύγουστος ξεκινά με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων να σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα αγαπημένα, βελτιώνοντας τις σχέσεις σου ως τις 7 του μήνα. Μετακινήσεις, επαφές, σχέδια και αποφάσεις σε γεμίζουν με ενθουσιασμό, προσοχή όμως με την παρορμητικότητα των κινήσεων αλλά και του λόγου ιδιαίτερα κοντά στην Πανσέληνος τις 3 Αυγούστου! Μία ανάσα στα οικονομικά σου θα δοθεί με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο το διάστημα από τις 7 έως τα τέλη του μήνα. Ο Άρης από τον Κριό πυρπολεί με ερωτικό πάθος την καθημερινότητά σου έτσι λοιπόν μπορεί να λειτουργείς αρκετά ασυγκράτητα ή και παρορμητικά σε αυτό τον τομέα! Ένα σημαντικό ταξίδι , μία σπουδαία γνωριμία, ή μία νέα προοπτική είναι πολύ πιθανά κοντά στις 19 του μήνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή βρίσκεται στα καλύτερά της και ιδιαίτερα αυτό το μήνα απολαμβάνεις δυνατές στιγμές ερωτικού πάθους ενώ φεύγει από την καρδιά σου και ένα απωθημένο το οποίο και το είχες βραχνά! Αναθέρμανση σχέσεων του παρελθόντος είναι και αυτές μέσα στο μενού , αφού θα έχεις περισσότερο την ανάγκη να βρεθείς σε μία γνώριμη αγκαλιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν πολλές συζητήσεις και αποφάσεις που σου προκαλούν εκνευρισμό όμως θα καταφέρεις να βρεθείς κερδισμένος, ενώ σταδιακά από τις 20 του μήνα προχωράς σε νέα σχέδια τα οποία και θα διευρύνουν τόσο τις επαγγελματικές σου γνώσεις όσο και τις προοπτικές. Τα οικονομικά σου είναι σχετικά πιεσμένα, όμως με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα έχεις και τα τυχερά σου που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Στο ξεκίνημα του μήνα υπάρχει αρκετός εκνευρισμός στην καθημερινότητά σου που σε κάνει να βρίσκεσαι σε ένταση ψυχολογική, όμως οι μέρες σου γενικά θα είναι καλές χωρίς αδιαθεσίες στην φυσική σου κατάσταση!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.