Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Νοέμβριος 2019

Γενικά

Καλωσορίζεις το Νοέμβριο με την Αφροδίτη αλλά και τον Δία να κινούνται στο ζώδιο σου! Είναι βέβαιο λοιπόν ότι έχεις να βαδίσεις σε έναν μήνα πρόσχαρο, ευδιάθετο, επεκτατικό αλλά και ερωτικό. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σου προσδίδει γοητεία, μαγνητισμό αλλά και σε βοηθά να αφεθείς στις απολαύσεις της ζωής. Ομορφαίνεις, αλλάζεις την εμφάνισή σου και είσαι αγαπητός στο περιβάλλον σου! Η κοινωνική σου ζωή θα είναι αρκετά δραστήρια ως τις 19/11, οι προσκλήσεις, τα καλέσματα και οι δραστηριότητες με άτομα συλλογικού ή κοινωνικού περιβάλλοντος κάνουν τις ημέρες σου γεμάτες και δημιουργικές. Από την άλλη πλευρά, ο μήνας σε βοηθά να βρεις λύσεις σε θέματα που σε βασάνιζαν από το παρελθόν. Βρίσκεις πρακτικές λύσεις για οικονομικά που συνδέονται με το ακίνητο ή με την οικογένεια. Δεν θα λείψουν ωστόσο αυτό το μήνα κάποιες μοναχικές τάσεις, στις οποίες θα εκδηλώσεις κάποιους ασυνείδητους φόβους ή ανασφάλειες. Ο Ερμής ανάδρομος από το Σκορπιό εντείνει το κλίμα καχυποψίας ενώ σε προϊδεάζει ότι πρέπει να προφυλαχτείς από κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο αυτό το μήνα φίλε μου Τοξότη. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου, είναι βέβαιο ότι έχεις να περάσεις υπέροχες στιγμές. Η σχέση σου μπαίνει σε μία νέα πορεία, ικανοποιείσαι από τις εξελίξεις που συμβαίνουν τώρα ενώ κάνεις και νέα σχέδια για την πορεία της σχέσης σου! Η τύχη, σε ευνοεί για να μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις. Αν δεν έχεις σχέση ντύσου, στολίσου, διασκέδαση και σίγουρα αυτό το μήνα θα πεις οριστικό «αντίο» στη μοναξιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις αυτό το μήνα ενώ εσύ θα χρειαστεί να αφοσιωθείς περισσότερο σε εκκρεμότητες που έχεις. Δεν αποκλείεται να βγουν τώρα στην επιφάνεια κάποια λάθη ή παρανοήσεις επαγγελματικές που θα κληθείς τώρα να αντιμετωπίσεις. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα άτομα που συνεργάζεσαι και έχε το νού σου να αποφύγεις πλεκτάνες ή κουτσομπολιά. Στα οικονομικά σου ο μήνας είναι σχετικά πιο βελτιωμένος. Κλείνεις «τρύπες» του παρελθόντος και αυτό σου δίνει ανάσα και ελπίδα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου, είναι βέβαιο ότι αυτό το μήνα θα θελήσεις να επιμεληθείς περισσότερο την εξωτερική σου εικόνα. Θα κάνεις όμορφες αλλαγές που θα σε ανανεώσουν και θα σου προσθέσουν στυλ και γοητεία. Από πλευρας φυσικής κατάστασης είσαι ενδυναμωμένος, θέλω μόνο λίγο παραπάνω προσοχή στην καταπόνηση του οργανισμού σου από τις 19/11 και έπειτα όπου ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.