Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Μάρτιος 2019

Γενικά

Από το ξεκίνημα του Μαρτίου θέλεις να κάνεις τις Ανοιξιάτικες τρέλες σου, επιθυμείς να τα βροντήξεις όλα και να ταξιδέψεις, να τολμήσεις αυτό που όλοι σε συγκρατούσαν να μην κάνεις, ενώ ο πηγαίος αυθορμητισμός σου θα σε οδηγήσει πολλές φορές στην υπερβολή αλλά και στην παρεξήγηση! Ποιες είναι οι αστρολογικές εξελίξεις του μήνα για σένα Τοξότη; Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 6/3 στο ζώδιο του Ιχθύ, φέρνει ξαφνικές αλλαγές και εξελίξεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια ή τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Συναισθηματικά θα είσαι με εναλλαγές και άλλα θα θες την μία , άλλα την άλλη ... Απόφυγε δομικές αλλαγές ζωής σε αυτή την περίοδο! Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 21 Μαρτίου στο ζώδιο του Ζυγού , και για σένα κρίνεται κοινωνική, ευχάριστη με νέες γνωριμίες ..... Ο Ερμής θα κινείται στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα (δηλαδή από 5-28 Μαρτίου) ανάδρομος στο ζώδιο του Ιχθύ οι παρεξηγήσεις με το οικογενειακό περιβάλλον θα είναι αισθητές, πρόσεξε όμως και σε ζημιές ατσαλιάς στο σπίτι! Με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, φλερτάρεις και το απολαμβάνεις ενώ βελτιώνεται η ερωτική επικοινωνία με το σύντροφο. Ένα ταξιδάκι θα σε κάνει να απολαύσεις όμορφες στιγμές! Ο Άρης θα κινείται στο όλο το μήνα στο ζώδιο του Ταύρου, και οι συνθήκες στην εργασία θα είναι εξαντλητικές, λόγω φορτωμένου προγράμματος! Σαφέστατα οι ευκαιρίες τύχης, επέκτασης, προόδου είναι εδώ για σένα ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου που δέχεσαι τις ευεργεσίες του Δία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από το ξεκίνημα του μήνα η επιθυμία που θα έχεις στα αισθηματικά σου είναι να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Αν είσαι σε σχέση αποφασίζεις ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου, ή βγαίνετε για διασκέδαση πολύ παραπάνω προκειμένου να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια. Η επικοινωνία σας θα είναι βελτιωμένη. Για σένα που είσαι σε φάση μοναξιάς, ο μήνας είναι άκρως θετικός για νέες γνωριμίες ... Τα φλερτ και τα ερωτικά παιχνίδια θα σε απογειώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όλοι θέλουν κάτι παραπάνω από εσένα στην εργασία σου και αυτό το μήνα οι απαιτήσεις των πελατών ή του προϊσταμένου, αυξάνονται και το γεγονός αυτό σε καταπιέζει! Ήδη όμως είσαι σε αναζήτηση για να βρεις νέους τρόπους που θα σου εξασφαλίσουν μία καλύτερη επαγγελματική πορεία στο μέλλον! Τα οικονομικά παρόλο που δεν σε κάνουν να πετάς από ικανοποίηση, μπορούν να εξελιχθούν πολύ καλύτερα σε αυτό το μήνα της χρονιάς, συγκριτικά με τον περασμένο! Σημαντικό ρόλο στην οικονομική βελτίωση θα παίξει ο δικός σου ζήλος για δουλειά!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Προσοχή στις βιασύνες αλλά και στις επιπολαιότητες που μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις εντέλει στιγμές αδυναμίας μέσα στο μήνα. Είναι γεγονός ότι τρέχεις για πολλά αυτό τον καιρό και έχεις κουραστεί σωματικά, δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία για μία καλύτερη ποιότητα φαγητού και ύπνου! Αυτό το μήνα θα έχεις ιδέες και εμπνεύσεις για αλλαγές που θα κάνεις στην εμφάνισή σου λίγο αργότερα!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.