Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Μάιος 2020

Γενικά

Ώρα να μπούμε σε ρυθμούς και να βάλουμε σε μία τάξη τις υποχρεώσεις μας... Ακριβώς αυτό είναι το σύνθημά σου απο το ξεκίνημα του Μάη, όπου έχεις όλο τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα και την διάθεση να κινηθείς άμεσα για να καλύψεις τα σπασμένα. Αυτό ακριβώς και θα κάνεις και μάλιστα θα βρεις λύσεις αποκατάστασης τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικονομικά. Στην προσωπική σου ζωή είναι σκόπιμο ως τις 13 του μήνα προσέξεις τα απότομα λόγια και τις βιαστικές αποφάσεις, ενώ από τις 13 του μήνα και έπειτα που η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη στους Διδύμους, το σκηνικό μυρίζει ερωτική επανασύνδεση.. Τι εννοώ; Αυτό το μήνα επανέρχεται στη ζωή σου μία σχέση του παρελθόντος εσύ όμως είναι απαραίτητο να πάρεις ώριμες αποφάσεις και να κρίνεις σωστά τα δεδομένα γύρω σου πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις. Ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, το ακίνητο, την προσωπική σου ζώη, σου προκαλούν ένταση και σύγχυση στο δεύτερο μισό του μήνα. Η ευστροφία και η αμεσότητα στις επικοινωνίες σου θα αποτελέσουν τον άσσο στο μανίκη σου για την εύρεση των κατάλληλων λύσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή θυμίζει σαπουνόπερα αυτό το μήνα αγαπητέ μου Τοξότη που μόνο στασιμότητα δεν θα υπάρξει στα ερωτικά ... Είναι πολύ πιθανό να μπερδευτείς ανάμεσα σε έναν παλιό και έναν νέο έρωτα και να μην ξέρεις τι να αποφασίσεις! Ο μήνας είναι ιδανικός για ερωτική απόλαυση και ανεμελιά, αλλά όχι για καθοριστικές αποφάσεις ή και για σταθεροποίηση της αισθηματικής σου ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο ξεκίνημα του μήνα λαμβάνεις κάποιες αποφάσεις που σε βοηθούν να προχωρήσεις μπροστά τα επαγγελματικά σου σχέδια, να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και στην συνέχεια του μήνα να προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες ή και νέες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου είναι αισθητά πιο βελτιωμένα!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Προσοχή στις ατσαλιές στις μετακινήσεις σου αυτό το μήνα γιατί μπορεί να λειτουργείς αρκετά βιαστικά και να έχεις τις αναποδιές σου! Η φυσικη σου κατάσταση θα είναι καλή, ενώ από πλευράς όμορφιάς έχεις την λάμψη και την γοητεία σου χωρίς να κάνεις κάτι ιδιαίτερο!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.