Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Μάιος 2019

Γενικά

Ο Μάιος, ξεκινά μες στον ενθουσιασμό, τον ερωτισμό, τα νέα σχέδια και τις στιγμές διασκέδασης και ανεμελιάς. Μέχρι τις 15/5 η Αφροδίτη από τον Κριό, φροντίζει να ανανεώσει για τα καλά την αισθηματική σου ζωή. Νέα φλερτ μπαίνουν τώρα στον ορίζοντα και σε θέτουν σε εγρήγορση, ενώ δεν λείπουν και οι χαρές που προέρχονται από το παιδί, την τέχνη, τα εμπορικά ή επιχειρηματικά σχέδια. Νιώθεις πιο τυχερός από ότι συνήθως και αυτό σε κάνει να χαμογελάς. Κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες θα βρεθούν ωστόσο ως τις 16/5 σε μία περίοδο έντασης ή και κόντρας, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ίσως λειτουργήσεις αρκετά πιο επιπόλαια και το γεγονός αυτό να φέρει μία προσωρινή νευρικότητα. Νέα επαγγελματικά σχέδια βρίσκονται στα σκαριά υλοποίησης στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα και μπορώ να πω ότι θα είσαι πιο ικανοποιημένος από τις εργασιακές συνθήκες. Στα οικονομικά σου, οι πιέσεις συνεχίζονται, όμως η αφοσίωση στην εργασία θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις. Από τις 21/5, με τον Ερμή από τους Διδύμους, μπαίνεις στην καλύτερη φάση για επικοινωνία και επαφή με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Κριό προσφέρει ως τις 15/5 τις καλύτερες στιγμές του 2019 για την αισθηματική σου ζωή! Σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να υποδεχτείς στη ζωή σου, έναν μεγάλο έρωτα, με τον οποίο θα έχεις πολύ γρήγορες εξελίξεις. Για σένα που είσαι ήδη σε μία σχέση, περνάς δυνατές στιγμές με το ερωτικό σου ταίρι και τολμάς σε όμορφες ανανεώσεις που σας φέρνουν ακόμα πιο κοντά. Προσοχή όμως στα μεγάλα λόγια και στις μεγάλες υποσχέσεις κοντά στις 30/4 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από τις 6 έως τις 21 Μαΐου, με τον Ερμή από τον Ταύρο, βρίσκεσαι σε συζητήσεις και επαφές που θα σε βοηθήσουν στα εργασιακά σου σχέδια. Καλύτερες συνθήκες στα επαγγελματικά σου θα έχεις από τις 15 του μήνα και έπειτα όπου και η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου! Στα οικονομικά σου, δεν λείπουν οι πιέσεις και οι προβληματισμό, ωστόσο στο δεύτερο μισό του μήνα έχεις και την ευκαιρία να βρεις λύσεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το μήνα θα δίνεις μεγάλη έμφαση στην εξωτερική σου εμφάνιση και θα ανανεώσει την γκαρνταρόμπα σου, το στυλ σου αλλά και τις επιλογές χρωμάτων, με επιθυμία να πρωτοτυπήσεις και να στρέψεις τα βλέμματα πάνω σου! Από πλευράς φυσικής κατάστασης νιώθεις πιο δυνατός από τις 15 του μήνα που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.