Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Δεκέμβριος 2017

Γενικά

Από τις 3 μέχρι τις 22 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος. Αυτός ο μήνας θα έχει πολλές και καλές εκπλήξεις για εσένα. Από την 1 του μήνα που θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα έχεις μεγάλη κοινωνικότητα και θα θέλεις να είσαι συνέχεια σε κίνηση. Δεν θα λες όχι σε καμία πρόσκληση που θα σου κάνουν και θα θέλεις να ξεφύγεις από την κούραση και το άγχος που περνάς κάθε μέρα. Να ξέρεις ότι όλα αυτά θα σου βγουν σε καλό αφού θα κάνεις πολύ καλές γνωριμίες που στο μέλλον θα καταλάβεις την σημασία τους. Και από τις 23 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου μπορείς να κάνεις πάρα πολλά αρκεί να το θέλεις και να μην βάλεις πάλι στο μυαλό σου το πρέπει και το γιατί. Οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές και εσύ θα μπορείς να κάνεις αυτά που πραγματικά σε ευχαριστούν. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πρώτες μέρες του μήνα ειδικότερα με την Αφροδίτη από την 1 που θα μπει στο ζώδιο σου θα είναι πολύ ερωτικές και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Κάποιες καταστάσεις θα σε κάνουν να δεις με περισσότερη σοβαρότητα την σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα. Θα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του δείξεις τα αισθήματα που έχεις και πως βλέπεις την σχέση. Προσπάθησε να κρατήσεις τον εκνευρισμό σου σε σχέση με το ταίρι σου γιατί οι καταστάσεις σε κάνουν να νευριάζεις και πολλές φορές θα τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να διασκεδάζεις περισσότερο και να κάνεις πράγματα που θα ευχαριστήσουν και τους δύο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι η Αφροδίτη θα σε ευνοήσει να βρεις το έτερον ήμισυ που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε αυτό τον μήνα στην δουλειά σου. Θα μπορείς να κινηθείς πολύ άνετα και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Στις 18 που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να κάνεις αυτά που θέλεις στην δουλειά σου. Οι δημόσιες σχέσεις σου είναι πολύ καλές και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα αλλά θα σε απασχολήσουν όλο τον μήνα γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Φρόντισε τα τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα ζητήματα νόμου και ακίνητης περιουσίας.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα πρέπει να περιορίσεις αρκετά τον εκνευρισμό σου γιατί θα έχει άμεσο αντίκτυπο στον ψυχισμό σου. Κάποιες καταστάσεις που θα γίνονται θα σε κάνουν μερικές φορές να φτάνεις στα άκρα. Απόφυγε το πολύ άγχος και τις εντάσεις για να μπορέσεις να πας πολύ καλά. Αν δεν έχεις αυτές τις εντάσεις σε γενική εικόνα θα είσαι πολύ καλά. Η Αφροδίτη που στην 1 του μήνα θα μπει στο ζώδιο σου θα τονώνει την γοητεία σου. Στις 18 που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου ο αισθησιασμός σου θα φανεί πάρα πολύ στον περίγυρο σου. Μπορείς μέχρι τέλος του μήνα να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Μπορείς να αλλάξεις την γκαρδαρόμπα σου. Όλα αυτά θα σου φτιάξουν την διάθεση και θα νιώθεις πιο ήρεμα και περισσότερο καλά.
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.