Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Ιανουάριος 2020

Γενικά

Καλωσορίζεις το 2020 με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στο δικό σου ζώδιο στις 3/1 έτσι μπαίνεις μία νέα περίοδο δράσης αλλά και σπουδαίων εξελίξεων. Διακρίνεσαι από δυναμισμό, μαχητικότητα, ετοιμότητα και λαμβάνεις σημαντικές πρωτοβουλίες για τη πορεία σου. Δεν θα λείψει όμως και η διάθεσή σου για τολμηρά σχέδια, για ρίσκο και περιπέτεια! Το δύσκολο σημείο του μήνα θα είναι τα οικονομικά σου , τα οποία και δέχονται μεγάλες πιέσεις εξαιτίας της Έκλειψης που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου αλλά και της Συνόδου Κρόνου – Πλούτωνα. Τον Ιανουάριο θα χρειαστεί να κάνεις σημαντικές περικοπές για να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της εποχής. Η κοινωνική σου ζωή, οι επαφές αλλά και τα φλερτ θα παίζουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου σε όλη την διάρκεια του Ιανουαρίου! Η εκφραστικότητά σου θα σε κάνει να ξεχωρίζεις , ενώ οι ιδέες σου θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις στα φλέγοντα προβλήματα σου. Στο τέλος του μήνα με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπαίνεις στην διαδικασία για μία νέα συμφωνία, ή προχωράς σε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά φλερτ έχει ο πρώτος μήνας του νέου έτους, αφού η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε κάνει εξωστρεφή και επικοινωνιακό με το ταίρι σου! Ένα ταξιδάκι με τον σύντροφό σου είναι μέσα στο πρόγραμμα του μήνα! Νέες γνωριμίες προκύπτουν τώρα ιδιαίτερα αν είσαι σε φάση μοναξιάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το μυαλό σου είναι σε εγρήγορση αυτό το μήνα για τα επαγγελματικά σου και είσαι σε συνεχείς συζητήσεις που αφορούν την προοπτική των εργασιακών σου υποθέσεων. Νέες προοπτικές και νέες προτάσεις προκύπτουν στο τέλος του μήνα. Τα οικονομικά βρίσκονται σε ένα κομβικό σημείο και οι χειρισμοί σου πρέπει να είναι αρκετά λεπτοί και συγκροτημένοι.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Με τον Άρη από το ζώδιο σου θα χρειαστεί να χαλιναγωγήσεις την παρορμητικότητα και την επιπολαιότητα στις κινήσεις σου για να αποφύγεις μικρά ατυχηματάκια. Αποφάσεις για την εξωτερική σου εμφάνιση εφαρμόζονται γρήγορα και με επιτυχία.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.