Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Νοέμβριος 2018

Γενικά

Ο Νοέμβριος με τον Ερμή στο ζώδιο σου θα είναι πολύ καλός. Από τις 16 που ο Άρης θα μπει στους Ιχθείς θα μπορείς να κάνεις τις επαφές σου και τις συναντήσεις σου χωρίς δυσκολίες και κολλήματα και επιτέλους θα μπορούν οι άλλοι να πιάσουν το τόσο γρήγορο μυαλό σου. Οικογενειακά προβλήματα που είχες εδώ και πολύ καιρό αυτό τον μήνα θα ανήκουν πια στο παρελθόν. Από τις 17 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μερικά θέματα θα καθυστερούν. Από τις 23 που γίνεται η Πανσέληνος σους Διδύμους θα έχεις πολλές ιδέες να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που καθυστερούν για σχέδια που έχεις για το μέλλον. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και τόσο καλή διάθεση να αλλάξεις όλα αυτά που μέχρι σήμερα μπορεί να στάθηκαν εμπόδιο στον δρόμο σου που δεν θα μπορεί να σε σταματήσει κανένας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά αυτό τον μήνα. Θα αρχίσεις να βλέπεις μερικές καταστάσεις κάτω από άλλη οπτική γωνία και θα έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε πολλά θέματα που μέχρι σήμερα είχες άρνηση. Βγάλε τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό σου στη επιφάνεια και δείξε στο ταίρι σου ότι θέλεις να είσαι δίπλα του και να περνάς καλά. Είναι σίγουρο ότι θα λάβεις τα ίδια αισθήματα και θα βγει μια πολύ καλή χημεία. Από τις 23 μπορείς να οργανώσεις κάποιο ταξίδι που θα περάσεις πολύ καλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι άμα βάλεις στο μυαλό σου όλα τα όμορφα πράγματα και θέλεις να τα υλοποιήσεις θα περάσεις τέλεια. Αν πάλι δεν έχεις διαθέσιμο κάποιο ταίρι τότε ήρθε η ώρα να πάρει τέλος η μοναξιά σου. Σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πολλά θέματα που ήταν σε στασιμότητα από τις 4 που θα μπει ο Ερμής στον Υδροχόο θα σε ευνοήσει και θα πάρουν τον δρόμο τους. Από τις 17 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα έχεις πολύ δουλειά και θα αγχώνεσαι με το παραμικρό. Μερικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν φρόντισε με ηρεμία και προγραμματισμό να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Από τις 23 που γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα γιατί στην πορεία θα φανούν πολύ συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα. Θα έχεις τις ευκαιρίες για να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να τακτοποιήσεις νομικά ακίνητης περιουσίας και φορολογικά ζητήματα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Νοέμβριος είναι καλός μήνας για την φυσική σου κατάσταση. Φρόντισε να διώξεις το άγχος της καθημερινότητας που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχεις πολύ υπευθυνότητα και μπορείς και τα κάνεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Από τις αρχές του μήνα που ο Ερμής θα είναι στο ζώδιο σου(από τις 19 θα είναι ανάδρομος)θα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την διατροφή σου. Από τις 16 που ο Άρης θα μπει στους Ιχθείς η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να κάνεις πολλά για τον εαυτό σου. Αν έχεις πάρει παραπάνω κιλά μπορείς να κάνεις πολλές κινήσεις για να τα χάσεις. Η αισθητική σου εικόνα θα είναι πολύ καλή και θα καταπλήξεις όπως πάντα τον περίγυρό σου. Μέχρι τέλος του μήνα η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή και εσύ σε πολύ όμορφη ψυχική διάθεση.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.