Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Ιανουάριος 2019

Γενικά

Η νέα χρονιά ξεκινά με τον Ερμή, τον Δία και στην συνέχεια και την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο! Αναμφίβολα λοιπόν στη ζωή σου υπάρχουν αυτό το διάστημα σημαντικές εξελίξεις ενώ η τύχη είναι με το μέρος σου, σιγοντάροντας στα προσωπικά σου βήματα. Η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 6 του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, σε προβληματίζει για θέματα οικονομικά και ίσως οι οικογενειακές απαιτήσεις είναι περισσότερες, γεγονός που δεν επιτρέπει να μένουν σταθερά κάποια χρήματα για αποταμίευση όπως θα θελες. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου, ευνοεί νέα σχέδια, ταξίδια, επαφές, γνωριμίες που έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ξεφεύγεις από την ρουτίνα και την στασιμότητα. Από τις 8 Ιανουαρίου με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου, οι μέρες σου γεμίζουν περισσότερη χαρά, ευδαιμονία αλλά και ερωτισμό ... ετοιμάσου να ζήσεις μεγάλες στιγμές στα αισθηματικά! Από τις 5-23 Ιανουαρίου ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω και έστω και αν η Έκλειψη φέρνει προβληματισμό για οικονομικά, εσύ θα έχεις τις σκέψεις και τις ιδέες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα οικονομικά σου στην πορεία! Σε όλη την διάρκεια του Ιανουαρίου ο Άρης θα πορεύεται στο ζώδιο του Κριού και ο ερωτισμός δεν λείπει ενώ είσαι σε ετοιμότητα να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την ρουτίνα που ήσουν το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι γονέας λίγο προσοχή στα καβγαδάκια με τα παιδιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ιανουάριος είναι ένας από τους καλύτερους μήνες του 2019 για τα αισθηματικά σου! Η Αφροδίτη θα κινείται στο δικό σου ζώδιο στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, συγκεκριμένα από τις 8 Ιανουαρίου και έπειτα, έτσι λοιπόν η ερωτική ανανέωση είναι δεδομένη. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Άρη και τον Δία δηλώνουν ότι αυτό το μήνα έχεις όμορφες εξελίξεις που σε ρίχνουν στην αγκαλιά ενός έρωτα, ενώ παράλληλα ευνοείται και η θετική πορεία μίας ήδη υπάρχουσας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν παρατηρείται σπουδαίο πρόβλημα στα επαγγελματικά σου αυτό το μήνα, απεναντίας η δημιουργικότητά σου αλλά και η εκφραστικότητα σου θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις περεταίρω τα σχέδια σου. Σημαντικό είναι να είσαι επιλεκτικός στα άτομα που συνεργάζεσαι και να θυμάσαι ότι δεν έχουν όλοι αγνές προθέσεις. Στα οικονομικά σου ο μήνας είναι ζόρικος, όμως αν περιορίσεις τα περιττά έξοδα, τότε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από φυσική κατάσταση είναι δυναμίτης φίλε μου Τοξότη ... Δεν το βάζεις κάτω αλλά είσαι όλο ενέργεια αυτό το μήνα, δίνοντας κέφι και ζωντάνια και σε όλους τους υπόλοιπους! Από την άλλη πλευρά με την Αφροδίτη να είναι στο ζώδιο σου, ασχολείσαι πολύ περισσότερο με την εμφάνισή σου, πειραματίζεσαι με νέα στυλ στα ρούχα, στο μακιγιάζ, στα μαλλιά ... Όλα αυτά σε κάνουν να νιώθεις πιο όμορφα με εσένα!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.