Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Αύγουστος 2017

Γενικά

Από τις 7 με την Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα έχεις κάποιες τάσεις απαισιοδοξίας. Από τις 13 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος πρόσεξε αρκετά την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου. Θα έχεις αρκετό δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Στις 21του μήνα με την Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα πρέπει να προσέξεις αρκετά άτομα που είναι δίπλα σου γιατί θα υπάρχουν παρασκηνιακές καταστάσεις. Θα δοκιμαστεί πολλές φορές το νευρικό σου σύστημα. Θα σου φέρει έντονη αναστάτωση στις σχέσεις σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις ότι δεν σου αρέσει μέχρι τώρα. Μέχρι τέλος του μήνα δείξε αρκετή αγάπη στο φιλικό σου περιβάλλον να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να προσέχεις τις επιλογές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να διορθώσεις πολλά λάθη που έχουν γίνει στην σχέση σου από πριν. Λόγω ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος φρόντισε η επικοινωνία με το ταίρι σου να είναι πολύ καλή και θα έχεις και την συμπαράστασή του σε ότι χρειαστείς. Με την Αφροδίτη που θα μπει στις 26 στον Λέοντα η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή θα θέλεις να διασκεδάζεις με το ταίρι σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Μέχρι το τέλος του μήνα κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για να αλλάξεις μερικά πράγματα στην σχέση που θα νιώσεις και εσύ καλά αλλά και εκείνο. Ένα ταξίδι ή μια εκδρομή θα σε έφερνε ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου από ότι φαντάζεσαι. Εσύ που ακόμη είσαι με την μοναξιά αγκαλιά έφτασε ο καιρός που θα την διώξεις. Σου εγγυώμαι ότι σε λίγο καιρό θα πάρεις αγκαλιά το ταίρι που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα κινηθεί σε γενικές γραμμές καλά. Θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις όλα τα ζητήματα που έχουν αναβληθεί από πριν. Οι επαφές οι συναντήσεις και οι πολλές συζητήσεις δεν θα λείπουν κάθε μέρα. Ο δυναμισμός σου που θα είναι στα ύψη του και θα μπορέσει να σε βγάλει από πολλές δυσκολίες που έχεις μέχρι τώρα. Μέχρι τέλος του μήνα να αποφύγεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί αν δεν έχεις ξεκαθαρίσει άλλες υποθέσεις που ακόμη είναι σε εκκρεμότητα. Στα οικονομικά θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου και θα σου κάνουν προτάσεις με πολλά κέρδη. Αυτό που οφείλω να σε προειδοποιήσω είναι μην κάνεις πολλά έξοδα. Μέχρι τέλος του μήνα αν κινηθείς με αρκετή σύνεση σου εγγυώμαι ότι θα έχεις αρκετή ικανοποίηση από την πορεία τους.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα πρέπει να κινηθείς με αρκετή ηρεμία χωρίς εκνευρισμούς και εντάσεις. Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 στον Υδροχόο και η δεύτερη Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 στον Λέοντα θα φέρουν κάποια γεγονότα που θα σου χαλάνε την διάθεση. Φρόντισε με πολύ σύνεση και καθόλου απερισκεψία να κινηθείς ήρεμα και ότι θα γίνει εκείνη την περίοδο θα ξεπεραστεί με τον καλύτερο τρόπο. Από τις 26 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στον Λέοντα και μέχρι το τέλος του μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση την ομορφιά σου αλλά και προπάντων να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις γιατί το σώμα σου το έχει πάρα πολύ ανάγκη.
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.