Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Φεβρουάριος 2020

Γενικά

Μήνας δυναμικός, δραστήριος αλλά και ερωτικός είναι ο Φεβρουάριος για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ Τοξότη. Καλωσορίζεις το 2ο μήνα της χρονιάς με τον Άρη να κινείται στο δικό σου ζώδιο προσφέροντας τον δυναμισμό και την ανάγκη για πρωτοβουλία. Κοντά στην Πανσέληνο βάζεις μπροστά νέα σχέδια, κάνεις μία μετακίνηση ή μία σημαντική συμφωνία ή γνωριμία. Στις 7 του μήνα έχουμε και την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Κριού, η οποία θα φέρει αναγέννηση στα αισθηματικά σου! Ο μήνας όμως έχει και τα στραβά του τα οποία πρέπει να περιμένεις.... Ο Ερμής ανάδρομος από τους Ιχθείς από τις 17/2 φέρνει ασυνεννοησία με άτομα της οικογένειας ενώ σημαντικό είναι να προσέξεις για βλάβες στο χώρο του σπιτιού. Δεν θα λείπει και το αίσθημα της νοσταλγίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το καλύτερο διάστημα για τα αισθηματικά σου ξεκινά από τις 7 Φεβρουαρίου όπου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού. Μπαίνεις σε μία περίοδο που ο έρωτας παίζει πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σου. Είσαι από τα ζώδια που θα μπορέσουν να απολαύσουν όμορφες, δυνατές στιγμές που θα προσφέρουν περισσότερο γέλιο, χαρά, διασκέδαση και ευδαιμονία. Βγαίνεις λοιπόν από το καβούκι σου και απολαμβάνεις χαρές που σου είχαν λείψει! Νέα φλερτ και γνωριμίες βρίσκονται σε φάση εύνοιας, παράλληλα όμως βρίσκεσαι και σε εγρήγορση και χαίρεσαι στιγμές με τα παιδιά (αν είσαι γονέας).

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για να κάνεις σημαντικά ξεκινήματα στα επαγγελματικά σου αλλά ούτε και για να πάρεις τα ρίσκα σου για σημαντικά επαγγελματικά σχέδια. Κάποιες στιγμές θα συγχυστείς από τις εξελίξεις που θα υπάρχουν στα επαγγελματικά σου! Στα οικονομικά σου αναμένεται να έχεις κάποια οφέλη, κατόπιν δικής σου ώθησης και εργασίας.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Καλωσορίζεις τον Φεβρουάριο με πολύ κούραση, υπερένταση και στρες, θα αναγκαστείς να ρίξεις τους τόνους γιατί είναι φανερό ότι οι δυνάμεις σου θα είναι πεσμένες ως τις 16 του μήνα. Μην υπερεκθέτεις τον εαυτό σου στην υπερβολή!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.