Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Ιούλιος 2018

Γενικά

Από τις 13 με την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο θα έχεις κάποιες τάσεις απαισιοδοξίας. Από τις 26 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος πρόσεξε αρκετά την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου. Θα έχεις αρκετό δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Στις 27 του μήνα με την Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο πρέπει να προσέξεις αρκετά άτομα που είναι δίπλα σου γιατί θα υπάρχουν παρασκηνιακές καταστάσεις. Θα δοκιμαστεί πολλές φορές το νευρικό σου σύστημα. Θα σου φέρει έντονη αναστάτωση στις σχέσεις σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις ότι δεν σου αρέσει μέχρι τώρα. Μέχρι τέλος του μήνα δείξε αρκετή αγάπη στο φιλικό σου περιβάλλον να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να προσέχεις τις επιλογές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα αλλάξεις πολλές φορές απόψεις για την σχέση σου και το ταίρι σου. Παρόλο που δεν είναι στην φύση του ζωδίου σου θα έρθουν έτσι οι συνθήκες που θα το κάνεις. Από τις αρχές του μήνα που η Αφροδίτη θα είναι στον Λέοντα και στις 9 θα μπει στην Παρθένο η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις πολλά σχέδια για την σχέση σου. Θα μπορείς να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου με τον καλύτερο τρόπο και να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν από παλιά. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να περνάς αρκετές ώρες με το ταίρι σου και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να πήγαινες με το ταίρι σου και μια εκδρομή που θα σας έφερνε ακόμη περισσότερο κοντά τον έναν στον άλλο. Και αν ακόμη είσαι μέσα στην μοναξιά δεν πρέπει να κάτσεις καθόλου. Η Αφροδίτη θα σου δώσει τα καλύτερα της εφόδια ώστε να κάνεις την ιδανική γνωριμία που έψαχνες τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα κινηθεί σε γενικές γραμμές καλά. Θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις όλα τα ζητήματα που έχουν αναβληθεί από πριν. Οι επαφές οι συναντήσεις και οι πολλές συζητήσεις δεν θα λείπουν κάθε μέρα. Ο δυναμισμός σου που θα είναι στα ύψη του και θα μπορέσει να σε βγάλει από πολλές δυσκολίες που έχεις μέχρι τώρα. Μέχρι τέλος του μήνα να αποφύγεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί αν δεν έχεις ξεκαθαρίσει άλλες υποθέσεις που ακόμη είναι σε εκκρεμότητα. Στα οικονομικά θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου και θα σου κάνουν προτάσεις με πολλά κέρδη. Αυτό που οφείλω να σε προειδοποιήσω είναι μην κάνεις πολλά έξοδα. Μέχρι τέλος του μήνα αν κινηθείς με αρκετή σύνεση σου εγγυώμαι ότι θα έχεις αρκετή ικανοποίηση από την πορεία τους.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα πρέπει να κινηθείς με αρκετή ηρεμία χωρίς εκνευρισμούς και εντάσεις. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 13 στον Καρκίνο και η δεύτερη Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στις 27 στον Υδροχόο θα φέρουν κάποια γεγονότα που θα σου χαλάνε την διάθεση. Φρόντισε με πολύ σύνεση και καθόλου απερισκεψία να κινηθείς ήρεμα και ότι θα γίνει εκείνη την περίοδο θα ξεπεραστεί με τον καλύτερο τρόπο. Από τις 9 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στην Παρθένο και μέχρι το τέλος του μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση την ομορφιά σου αλλά και προπάντων να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις γιατί το σώμα σου το έχει πάρα πολύ ανάγκη.
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.