Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Σεπτέμβριος 2019

Γενικά

Θέτεις στόχους αγαπητέ Τοξότη αυτό το Σεπτέμβριο και αφιερώνεις όλο το δυναμικό σου στην καριέρα, προκειμένου να βάλει τη ζωή σου σε μία πιο σταθερή πορεία. Επαγγελματικές εξελίξεις και ανακατατάξεις θα σε κάνουν να κινηθείς σε έντονους ρυθμούς αυτό το μήνα, όμως θα μπορέσεις εντέλει να ρυθμίσεις τα οικονομικά σου, να διαχειριστείς κάποια χρέη σου και να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον. Επικοινωνίες και επαφές με άτομα που κατείχαν μία σημαντική θέση στη ζωή σου στο παρελθόν, είναι πολύ πιθανό να συμβούν. Από τις 14 του μήνα που εισέρχεται ο Ερμής και η Αφροδίτη στο Ζυγό, η κοινωνική σου ζωή γίνεται διέξοδος χαράς και ανεμελιάς. Προσοχή σε όλη την διάρκεια του μήνα στις υπερβολές και στην επιπολαιότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά έχεις τύχη, έστω και αν τις πρώτες μέρες του μήνα δεν βλέπεις μεγάλες εξελίξεις και αλλαγές. Πολλές στιγμές θα πιέσεις πολύ παραπάνω τις καταστάσεις γύρω σου για να γίνουν τα πράγματα έτσι όπως θέλεις, την στιγμή που εσύ τα θέλεις. Ρίξε τους τόνους και συμβιβάσου. Προσοχή στα μπερδέματα και στη τάση σου να τα θες όλα δικά σου εδώ και τώρα. Οι όμορφες ερωτικές περιπέτειες δεν θα λείψουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα σου βρίσκεται σε ένα ευνοϊκό στάδιο και αυτό το μήνα μπορείς να εξελίξεις με τον καλύτερο τρόπο τα εργασιακά σου σχέδια και να δεις άνθιση στον επαγγελματικό σου τομέα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι ζορισμένα, όμως μπορείς με μία καλύτερη διαχείριση να τακτοποιήσεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Δείχνεις πολύ περισσότερη επιμέλεια σε θέματα που αφορούν την φυσική σου κατάσταση και φροντίζεις αυτό το μήνα να βελτιώσεις τις συνήθειές σου, αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι και καλύτερα με το σώμα σου αλλά και με την ψυχολογία σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.