Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Μάρτιος 2018

Γενικά

Ο Μάρτιος είναι μήνας που θα μπορέσεις να δημιουργήσεις και να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Ο Ερμής από τις 7 στον Κριό μέχρι και τις 22 στην ορθή φορά του θα σου δώσει μεγάλη δυναμικότητα και θα σε κάνει να έχεις διαύγεια για να λύσεις υποθέσεις που ήταν αρκετά δύσκολες από πριν. Σε αυτό θα σε βοηθήσει και η Αφροδίτη που στις 7 θα μπει στον Κριό. Έρχεται και η Νέα Σελήνη στις 17 που γίνεται στους Ιχθείς που σε ευνοεί. Λόγω ότι από τις 23 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος η επικοινωνία σου θα είναι λίγο δύσκολη για αυτό προσπάθησε να περάσεις τις ιδέες σου με καλύτερο τρόπο. Μέχρι τέλος του μήνα μην επαναπαυτείς καθόλου γιατί η περίοδος είναι πολύ θετική και θα φέρει πολλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες καταστάσεις θα σε κάνουν να δεις με περισσότερη σοβαρότητα την σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα. Από τις 7 του μήνα με την Αφροδίτη που θα μπει στον Κριό οι μέρες σου θα είναι πολύ ερωτικές και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Θα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του δείξεις τα αισθήματα που έχεις και πως βλέπεις την σχέση. Ο Ερμής θα σου δώσει την κατάλληλη επικοινωνία που θέλεις για το ταίρι σου. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να διασκεδάζεις περισσότερο και να κάνεις πράγματα που θα ευχαριστήσουν και τους δύο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι η Αφροδίτη και ο Ερμής θα σε ευνοήσουν να βρεις το έτερον ήμισυ που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε στην δουλειά σου αυτό τον μήνα. Ο Ερμής θα σε κάνει να έχεις μεγάλη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και καιρό στην δουλειά σου. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Όπως κατάλαβες οι πλανήτες είναι με το μέρος σου γιαυτό δεν πρέπει να κάτσεις καθόλου. Τα οικονομικά σου αυτό τον μήνα δεν θα πάνε άσχημα με την προϋπόθεση να μην ξοδεύεις πολλά χρήματα. Ο Ερμής θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του και θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να τακτοποιήσεις και γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που σε αγχώνουν αρκετά.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα αυτό που θα πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ είναι τα νεύρα σου. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς μέχρι τις 6 σε ευνοεί να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση για να νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά. Ο Ερμής από τις 7 που θα μπει στον Κριό θα κάνει πολύ καλύτερη την κοινωνικότητα σου. Θα έχεις μια ευαισθησία που θα τα βλέπεις τα πράγματα κάπως ιδιαίτερα. Από τις 17 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς η φυσική σου κατάσταση και η ενέργεια σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα αλλά δεν πρέπει να το παρακάνεις. Μέχρι τέλος του μήνα απόφυγε να κάνεις πάρα πολλά πράγματα μαζί γιατί η εξάντληση καραδοκεί και αυτή την περίοδο δεν πρέπει να εξαντληθείς.
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.