Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Μάρτιος 2020

Γενικά

Ο Μάρτης είναι ο μήνας που φουντώνει τις ανασφάλειές σου, τόσο τις συναισθηματικές όσο και τις οικονομικές. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω, εντείνει τις πιέσεις στα οικονομικά σου, όπου τώρα καλείσαι να τα διαχειριστείς και να βρεις λύσεις. Αρκετές επαφές και συζητήσεις με το παρελθόν θα έχεις ως τις 10 του μήνα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Υδροχόο. Καθώς οδεύουμε προς την Πανσέληνο που γίνεται στις 9 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, είσαι διχασμένος και για ζητήματα επαγγελματικά όπου δεν ξέρεις ποιον δρόμο να διαλέξεις. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει σε όλη την διάρκεια του μήνα, να βρεις τις ισορροπίες στην καθημερινότητά σου, στην εργασία σου και να κάνεις τη ζωή σου αρκετά πιο ποιοτική!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο μήνας αν και ξεκινά ερωτικά για το ζώδιο σου, αφού η Αφροδίτη θα κινείται ως τις 5 του μήνα στο ζώδιο του Κριού, στην συνέχεια οι εξελίξεις δεν είναι και τόσο θετικές για το ζώδιο σου! Θα υπάρξει στασιμότητα στην εκπλήρωση επιθυμιών σου ενώ θα νιώθεις αρκετά ακάλυπτος συναισθηματικά. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και θυμήσου πως κοντά στην Πανσέληνο που γίνεται στις 9 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, καλό είναι να μην πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορεί να σου φαίνονται μία ρουτίνα αυτό το μήνα, όμως δεν θα είναι εμποδισμένα, θα υπάρχει μία καλή ροή που θα σου επιτρέπει να νιώθεις ασφάλεια αλλά και ισορροπία. Στον τομέα που είσαι ακάλυπτος, είναι στον οικονομικό, όπου οι συνθήκες σε πιέζουν πολύ και δεν σε αφήνουν αυτό το διάστημα να πάρεις ανάσα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου θα βελτιώσεις πολύ την ποιότητα της φυσικής σου κατάστασης ενώ θα νιώσεις και περισσότερη ευεξία. Θα κόψεις κακές συνήθειες, θα φροντίσεις παραπάνω την διατροφή σου και θα ξεκουράζεσαι αρκετά παραπάνω, γιατί είναι κάτι που το έχεις ανάγκη μετά τις ταλαιπωρίες που πέρασες το περασμένο διάστημα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.