Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Απρίλιος 2020

Γενικά

Ένας μήνας πιεστικός για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου υποθέσεων ξεκινά. Αυτό τον Απρίλιο φίλε μου Ταύρε δίνεις την δική σου μάχη για να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου αλλά και για να βάλεις μπροστά σχέδια που αφορούν την πορεία και την εξέλιξη της καριέρας σου! Ο Άρης και ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου σου θέτουν ωστόσο εμπόδια τα οποία και θα φέρουν ρήξεις, αναστατώσεις αλλά και αλλαγές. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται σταδιακά από τις 3 του μήνα που θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο τωνΔιδύμων, όμως θα υπάρχουν και έξοδα αρκετά ή υποχρεώσεις προς τρίτους που θα γίνονται πηγή στρες ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 23 του μήνα στο ζώδιο σου σε ωθεί σε αναγκαστικές αλλαγές που σε βγάζουν από την βολή σου! Κάποια ξεκαθαρίσματα σε επαγγελματικές συνεργασίες είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν είναι η βασική προτεραιότητά σου αυτό το μήνα, ενώ μπορώ να πω ότι υπάρχει ένας παρασκηνιακός, κρυφός έρωτας που σε κάνει να βράζεις αυτό το διάστημα στο ζουμί σου! Αναζητάς την ασφάλεια, την σταθερότητα και την σιγουριά μίας σχέσης που για την ώρα δεν σου δίνει τις προδιαγραφές εκείνες για να νιώσεις ότι έριξες άγκυρα στο σταθερό σου λιμάνι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντικές οι εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου αυτό το μήνα, όπου ενεργοποιείσαικαι προσπαθείς να κλείσεις κενά και να βάλεις μπροστά νέα πλάνα. Διασπάσεις και ρήξεις σε συνεργασίες θα έχεις εσύ που γεννήθηκες στο 1ο δεκαήμερο. Στα οικονομικά σου θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου σε αυτό άλλωστε θα σε ενισχύσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι καλή αυτό το μήνα και αισθάνεσαι ότι μπορείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και έχεις την δυναμική να ξεπεράσεις ότι σε κρατούσε πίσω. Κάνεις και σημαντικά βήματα που θα σε βοηθήσουν στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.