Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Απρίλιος 2019

Γενικά

Ένας κοινωνικός μήνας είναι ο Απρίλιος για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Ταύρε. Στην πορεία του έχεις να περάσεις καλές στιγμές, αρκεί να μπορέσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου και να μην παρασυρθείς από την υπερβολή σου! Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 5/4 στο ζώδιο του Κριού, φέρνει σημαντικές επαγγελματικές ανακατατάξεις για το ζώδιο σου που σου προκαλούν νευρικότητα. Με την Πανσέληνο στις 19 Απριλίου κορυφώνεται το άγχος και η υπερένταση για θέματα εργασίας, ενώ νέες ευθύνες σε κάνουν να δουλεύεις λίγο παραπάνω από ότι συνήθως. Ο Ερμής ως τις 17 Απριλίου στον Ιχθύ, κάνει τις μέρες σου κοινωνικές και οι προτάσεις από φιλικά πρόσωπα σου δίνουν ανάσα και αισιοδοξία. Στην συνέχεια το πέρασμά του στον Κριό θα προσφέρει ως και το τέλος του μήνα, πολλές σκέψεις και συζητήσεις για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Η Αφροδίτη ως τις 20 Απριλίου στον Ιχθύ, ευνοεί αρκετά την κοινωνική και αισθηματική σου ζωή και κάποιες επιθυμίες σου εκπληρώνονται. Από τις 20 Απριλίου το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό, βρίσκεσαι σε μία φάση επαναξιολόγησης και νοσταλγίας μπορώ να πω, στιγμών του παρελθόντος. Ο Άρης σε όλη την πορεία του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων πιέζει τον τομέα των οικονομικών σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο ή στο 3ο δεκαήμερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι καλύτερες μέρες του μήνα για τα αισθηματικά σου είναι μέχρι τις 17 Απριλίου που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ. Ευκαιρίες νέων γνωριμιών, μέσα από κοινωνικό κύκλο θα έχεις εσύ που δεν έχεις ταίρι. Ένας άνθρωπος μπορεί τώρα να σου ξυπνήσει τον πόθο και να σε κάνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Ακόμα και εσύ που είσαι σε σχέση μπορείς στην πορεία του μήνα να βελτιώσεις την σεξουαλική ζωή με το ταίρι σου, συνάμα όμως θα μπορείτε να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά μαζί με τις παρέες σας και τις εξόδους σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από το ξεκίνημα του μήνα υπάρχεις ένας αναβρασμός για τα επαγγελματικά σου όπου καλείσαι να τα διαχειριστείς με συνέπεια, κλείνοντας ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος. Σημαντικό είναι να προσέξεις το παρασκήνιο, τις πλεκτάνες και τους «δήθεν» καλοθελητές που έχουν βάλει στο μάτι να σου βάλουν τρικλοποδιές. Τα οικονομικά σου είναι πιο ευάλωτα, αφού ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων βγάζει έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια. Μεγαλύτερη προσοχή στην οικονομική διαχείριση δείξε εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο. Εσύ που είσαι Ταύρος του 3ου δεκαημέρου μπορώ να πω ότι έχεις και τα τυχερά σου για να βγεις οικονομικά κερδισμένος.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα είσαι γεμάτος ευεξία και έχεις την επιθυμία να αναμορφώσεις το πρόγραμμα και τις συνήθειές σου προκειμένου να νιώσεις πολύ καλύτερα. Ξεκουράζεσαι περισσότερο, τρως πιο υγιεινά , κόβεις κακές συνήθειες. Από πλευράς εμφάνισης, δεν φαίνεται να κάνεις μεγάλες αλλαγές στο στυλ σου αυτό το μήνα, όμως το αριστοκρατικό, φινετσάτο και γεμάτο μυστήριο (αυτό το μήνα τουλάχιστον) στυλ σου, θα σε κάνει να ξεχωρίζεις.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.