Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Αύγουστος 2019

Γενικά

Κατά την διάρκεια του Αυγούστου είσαι αφοσιωμένος Ταύρε μου στις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις, στο σπίτι, στην οικογένεια, στους κοντινούς ανθρώπους και ανασυγκροτείς καλύτερα τις επιθυμίες και τον συναισθηματικό σου κόσμο. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ως τις 11 /8 έχεις επικοινωνίες που αποκαθιστούν το τεταμένο κλίμα του περασμένου μήνα, λύνεις διαφωνίες, ταξιδεύεις , κάνεις νέες γνωριμίες , είσαι εκφραστικός και επικοινωνιακός. Δεν λείπουν ωστόσο και κάποιες συναισθηματικές εντάσεις λόγω της κούρασης που βγαίνει τώρα. Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του Ταύρου, ξεκινάς το μήνα πιο έντονα, οι αστάθειες δεν λείπουν τόσο στην συναισθηματική ζωή όσο και στις πολύ προσωπικές υποθέσεις. Ως τις 15 Αυγούστου μπορεί να κάνεις μία μετακόμιση ή να κάνεις αλλαγές στο χώρο ή στην οικογενειακή σου κατάσταση. Η καλύτερη εποχή για τις καλοκαιρινές σου διακοπές ξεκινά σταδιακά από τις 18/8. Όσο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ο μήνας είναι ευχάριστος από κάθε άποψη. Βρίσκεις λύσεις για θέματα πρακτικά, οικονομικά, ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Αναπτερώνετε η ψυχολογική διάθεση, ενώ και η σεξουαλική ζωή, είναι φανερό ότι παίρνει τώρα τα πάνω της.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η βασική σου ανάγκη αυτό το μήνα θα είναι να αράξεις στο σταθερό σου λιμάνι και να ζήσεις την ζεστασιά και την οικειότητα με την σχέση σου! Αυτό είναι κάτι που πιο εύκολα θα μπορέσεις να το πετύχεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Αν είσαι Ταύρος του 1ου δεκαημέρου ο μήνας προσφέρεται για πιο όμορφες ερωτικές στιγμές από τις 21/8 ενώ ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα γίνεται στις 30/8. Αν είσαι Ταύρος του 3ου δεκαημέρου, ευνοείσαι για επαφές, γνωριμίες, συναντήσεις το πάθος όμως είναι εκεί και σε κυριεύει , επομένως κάποιες στιγμές δεν λείπουν και οι έριδες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που ο Αύγουστος προδιαθέτει για διακοπές, εσύ μπορώ να πω ότι θα έχεις το μεράκι και την ενέργεια να συγκροτήσεις κάποια ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου και πολύ καλά θα κάνεις. Αλλάζεις γραφείο; Αλλάζεις εργασία ; Κάτι απ όλα αυτά γίνονται τώρα και είσαι σε εγρήγορση. Στα οικονομικά σου ο μήνας έχει σπουδαίες ευκαιρίες, ενώ μπορεί να βρεθείς κερδισμένος από ένα έκτακτο κέρδος, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα μπορείς να εργαστείς περισσότερο με τον εαυτό σου και την ψυχολογία σου και αυτό θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την ενέργειά σου! Ζητήματα ομορφιά, είναι στο ενδιαφέρον σου από τις 21 του μήνα που θα περάσει η Αφροδίτη στην Παρθένο!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.