Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Νοέμβριος 2020

Γενικά

Ο Νοέμβριος ξεκινά με ένταση και με μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, όμως η πορεία του έχει να σε ανταμοίψει στον τομέα των σχέσεων, αφού θα μπορέσεις να βάλεις τις βάσεις πάνω στις οποίες θα μπορέσεις σταδιακά να σταθεροποιήσεις την επαφή σου με ανθρώπους που σε νοιάζονται και είναι σημαντικοί στη ζωή σου! Η τάση αυτή θα είναι έκδηλη από τις 15 Νοεμβρίου όπου σχηματίζεται και η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό! Τα οικονομικά σου χρειάζονται πολύ καλή διαχείριση από το ξεκίνημα του μήνα, γιατί στις 30 Νοεμβρίου η Πανσέληνος στους Διδύμους αναμένεται να επηρεάσει αυτό τον τομέα. Τα επαγγελματικά σου αναμένεται να είναι ένας τομέας που θα κουραστείς, θα ταλαιπωρηθείς ενώ τις πρώτες 14 ημέρες του μήνα δεν θα έχεις τις εξελίξεις που μπορεί να πρόσμενες. Μετά τις 14 του μήνα ο Άρης ορθόδρομος από τον Κριό σε βοηθά να κινηθείς πιο ευέλικτα και να κλείσεις εκκρεμότητες. Η βελτίωση της ποιότητας της ζωής σου, την εργασίας σου και της καθημερινότητάς σου είναι εφικτή εως τις 21 Νοεμβρίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου έρχονται σε πρώτο πλάνο και η επιθυμία σου να μπορέσεις να δημιουργήσεις πιο σταθερά θεμέλια σε αυτό τον τομέα θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα προσμένετε από τις 15 του μήνα όπου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό συνάμα επιστρέφει και ο Ερμής σε αυτή την θέση! Εσύ που είσαι Ταύρος του 1ου δεκαημέρου να αναμένεις πιο θετικές εξελίξεις και μία ανανέωση στην αισθηματική σου ζωή, από τις 21 έως τις 30 Νοεμβρίου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ο μήνας είναι μετ εμποδίων ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του μήνα όπου είναι δεμένα τα χέρια σου και δεν μπορείς άμεσα να κινήσεις τις εργασιακές σου υποθέσεις όπως θα θελες. Ο μήνας σε ευνοεί στην σύναψη ή εξέλιξη συνεργασιών, στην υπογραφή συμφωνητικών και σε αποφάσεις που θα μπορέσουν να έχουν μία πολύ καλή ισχύ για την πορεία σου! Τα οικονομικά σου αναμένεται να σε προβληματίσουν ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου χρειάζεται να δείξεις παραπάνω επιμέλεια.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Με την Αφροδίτη να διελαύνει το ζώδιο του Ζυγού ως τις 21 του μήνα ο μήνας είναι εξαιρετικός για να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, να διορθώσεις τα διατροφικά λάθη, να επιμεληθείς το σώμα σου και να αφοσιωθείς στην ευεξία σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.