Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Δεκέμβριος 2019

Γενικά

Φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του 2019 φίλε μου Ταύρε και το πλανητικό σκηνικό του μήνα σε προδιαθέτει να κάνεις νέα πλάνα για την πορεία σου, ξεδιπλώνοντας όλα τα όνειρα και τα σχέδια που έχεις για τη ζωή και ακολουθώντας τώρα μία νέα πορεία. Η Πανσέληνος που γίνεται 12/12 στο ζώδιο των Διδύμων, προκαλεί ανησυχία για τα οικονομικά σου, όμως με τον Ερμή από τον Τοξότη είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις από τις 9-29 Δεκεμβρίου να κουβεντιάσεις και να βρεις λύσεις για οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους! Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 26/12 στο ζώδιο του Αιγόκερω κρίνεται θετική για το ζώδιο σου, έστω και αν μπορεί οι σκέψεις σου να μην είναι ιδιαίτερα θετικές και ελπιδοφόρες. Σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις νέα επεκτατικά σχέδια, να ανοιχτείς προς νέες κατευθύνσεις, να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο ή να πραγματοποιήσεις ένα σημαντικό βήμα ζωής. Ο έρωτας αυτό το μήνα είναι με το μέρος σου προσφέροντας αισιόδοξες στιγμές ιδιαίτερα ως τις 20 του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Με τον Άρη από το Σκορπιό βέβαια, αρκετές στιγμές θα εκνευρίζεσαι και θα βιάζεσαι να δεις στις σχέσεις σου τις εξελίξεις που εσύ ο ίδιος θες. Ο Δεκέμβριος στο σύνολό του είναι ένας μήνας που προσφέρει δυνατές εμπειρίες που θα τις απολαύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις το τοπίο της αισθηματικής σου ζωής και να κουβεντιάσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει για την πορεία και την εξέλιξη της σχέσης σας. Κόντρες και αντιπαραθέσεις δεν θα λείψουν αφού ο Άρης από το Σκορπιό φέρνει έντονες στιγμές αλλά και έντονες αντιθέσεις. Ο Δεκέμβριος ωστόσο είναι θετικός και για νέες γνωριμίες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου μπορείς να αναμένεις μία ξαφνική αλλαγή που θα φέρει σπουδαία ανανέωση στην αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καθώς το έτος οδεύει προς το τέλος του, εσύ διερευνάς και αναζητάς νέες ευκαιρίες για την πορεία των επαγγελματικών σου. Είναι πολύ πιθανό να θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να μάθεις κάτι νέο που αργότερα θα το εντάξεις στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Στα οικονομικά σου μπορείς να προβείς σε διευθετήσεις που πραγματικά θα σε ευνοήσουν πολύ!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Έχεις την ανάγκη να κάνεις μία τολμηρή αλλαγή στην εμφάνισή σου, ή να πειραματιστείς με ένα νέο στυλ και σίγουρα αυτές τις σκέψεις μπορείς να τις εφαρμόσεις μετά τις 20 Δεκεμβρίου και το αποτέλεσμα να σου αρέσει. Από πλευράς φυσικής κατάστασης είσαι στα καλύτερά σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.