Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Φεβρουάριος 2018

Γενικά

Η Αφροδίτη μέχρι τις 10 στον Υδροχόο θα σου ομορφύνει την καθημερινότητα σου και η γοητεία σου δεν θα αφήνει τους άλλους να ξεκολλήσουν από πάνω σου. Θα αρχίσουν πολλές καταστάσεις να σου στρώνουν έτσι όπως τις θέλεις εσύ και θα μπορείς να υλοποιήσεις πολλά σχέδια που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Στις 15 που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα τεντώσει το νευρικό σου σύστημα και θα φέρει καθυστερήσεις μετακινήσεις που δεν θέλεις και ξαφνικές αλλαγές που δεν τις περίμενες. Με τον προγραμματισμό που έχεις και την σχολαστικότητα και με την λίγο παραπάνω προσοχή που θα δείξεις δεν πρόκειται να σε βγάλει τίποτε από τα σχέδια σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις κάνει πολύ καλή οργάνωση και δεν θα κάνεις τίποτε καινούργιο που δεν το γνωρίζεις. Γεγονότα και ευχάριστες καταστάσεις θα μονοπωλούν την καθημερινότητα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σε κυριεύουν πολύ καλά συναισθήματα για το ταίρι σου αφού η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Υδροχόο. Φρόντισε να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου να του λες για αυτά που σε προβληματίζουν στην σχέση και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά. Από τις 15 απόφυγε να θυμηθείς παλιές καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει αλλά ακόμη και αν γίνει αυτό μην πεις τίποτε στο ταίρι σου για να αποφύγεις καβγάδες. Από τις 26 θα μπορείς να λύσεις όλα αυτά που μπορεί να σε απασχολούν στην σχέση σου μέχρι τώρα. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να διασκεδάσεις με το ταίρι σου να πας ένα ταξίδι μαζί του και γενικότερα να κάνεις κινήσεις που θα το κάνουν να νιώσει πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι μην κάθεσαι αυτό τον μήνα με τα χέρια σταυρωμένα. Με το πλανητικό σκηνικό να σε επηρεάζει θετικά είναι σίγουρο ότι πολύ γρήγορα θα βρεις ταίρι και με τις συνθήκες που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο μήνας θα είναι αρκετά δύσκολος για την δουλειά σου. Από τις 15 που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Φρόντισε να οργανώσεις τα σχέδια σου για το μέλλον. Οι συναντήσεις και τα καινούργια ξεκινήματα θα έρχονται το ένα μετά το άλλο και θα καταλάβεις ότι πρέπει να κινηθείς με πολύ σταθερό τρόπο για να φτάσεις στην επιτυχία. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να βάλεις πολλά θέματα που καθυστερούν στην δουλειά σου σε καλή σειρά. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 15 στον Υδροχόο σε προειδοποιεί να προσέξεις αρκετά τα οικονομικά σου. Μην κλείσεις συμφωνίες και προπάντων απόφυγε τα έξοδα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Θα περάσεις ένα Φεβρουάριο που είναι στο χέρι σου να τον κάνεις πολύ καλό. Το άγχος πάντα θα παραμένει μέσα σου και το μυαλό σου δεν θα μπορεί να αφεθεί στιγμή από τις ευθύνες της καθημερινότητας. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι να δεις θετικά τα πράγματα και προπάντων να αισιοδοξείς. Πρέπει να δώσεις πολύ μεγάλη σημασία στην φυσική σου κατάσταση γιατί το τελευταίο διάστημα δεν φροντίζεις τον εαυτό σου όσο πρέπει. Στις 15 του μήνα με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στον Υδροχόο απόφυγε να εκνευριστείς με πράγματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στόχους.
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.