Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Οκτώβριος 2019

Γενικά

Ένας σημαντικός μήνας είναι ο Οκτώβριος για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Ταύρε. Ο Ερμής και η Αφροδίτη θα κάνουν το πέρασμά τους στο ζώδιο του Σκορπιού έτσι λοιπόν το ζητούμενό σου αυτό το μήνα θα είναι η συντροφικότητα, η ζεστασιά, η αναζωπύρωση σχέσεων. Εσύ που είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο, θα έχεις ξαφνικούς αιφνιδιασμούς και αλλαγές σε αυτό τον τομέα της ζωής σου. Εσύ που είσαι Ταύρος του 2ου και 3ου δεκαημέρου θα λάβεις μεγάλες ικανοποιήσεις στην πορεία του μήνα, σχετικά με την εξέλιξη μίας αισθηματικής ιστορίας ή ενός δημιουργικού σχεδίου. Στην εργασία σου θα είσαι πιεσμένος, οι υποχρεώσεις πολλές ενώ συχνά θα σε πιάνει και η νευρικότητά σου, γιατί όλοι θα στα φορτώνουν όλα πάνω σου. Τα οικονομικά σου είναι σε ένα καλό στάδιο, ενώ ψυχολογικά αρχίζεις να αισθάνεσαι πιο δυνατός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή έχει όλες τις προοπτικές να ανανεωθεί και να ζήσεις από τις καλύτερες στιγμές αυτής της χρονιάς. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το Σκορπιό σε βοηθούν να ενδυναμώσεις μία σχέση, ή ακόμα και να έρθεις κοντά σε ένα άτομο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία σου! Ένας νέος ορίζοντας ανοίγεται τώρα στα αισθηματικά , το νιώθεις, το διαισθάνεσαι, αλλά ανοίγεται και μπροστά σου ...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πιεστικό πρόγραμμα της καθημερινότητας θα σε κάνει να καβγαδίζεις συχνά με τους συνεργάτες σου, όπου θα αμελούν τις υποθέσεις σας και θα φορτώνουν σε εσένα όλες τις δουλειές. Στα επαγγελματικά ωστόσο έχεις να αντιμετωπίσεις μόνο κούραση και όχι σπουδαία προβλήματα. Στα οικονομικά σου, σου ανοίγονται ευκαιρίες ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο όπου θα πάρεις μία σημαντική ανάσα αυτό το μήνα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό το μήνα πρέπει να προσέξεις την νευρικότητα και την υπερένταση που θα σε διακρίνει, γιατί ο Άρης από το Ζυγό θα σε εξαντλήσει στο ημερήσιο πρόγραμμά σου και η διατροφή και ο ύπνος σου θα έχουν άτσαλο ρυθμό. Μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση θα αποτελέσουν μία μεγάλη έκπληξη.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.