Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Ιούλιος 2021

Γενικά

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που σε βοηθά να ανακτήσεις τα ψυχικά σου αποθέματα και να νιώσεις περισσότερη χαρά και ικανοποίηση μέσα σου! Έρχεσαι πιο κοντά στην οικογένεια ή και σε πρόσωπα γνώριμα, οικεία, λύνονται διαφωνίες και αναθερμαίνονται σχέσεις. Από τις 11 του μήνα με τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου αλλά και τη Νέα Σελήνη από το ίδιο ζώδιο μπαίνεις σε διάθεση διακοπών και μετακινήσεων. Τα ταξιδάκια ξεκινούν να είναι μέρος της καθημερινότητάς σου ενώ και οι επικοινωνίες σου παίρνουν φωτιά και αυτό σε ικανοποιεί! Από τις 22 του μήνα η Αφροδίτη από την Παρθένω φέρνει και σε πρώτο πλάνο τα αισθηματικά σου όπου η τελευταία εβδομάδα του μήνα αναμένεται αναγεννησιακή για τον ερωτικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι πιο προκλητικές για σένα οι πρώτες 6 μέρες του μήνα, οι οποίες και σε πιέζουν να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης. Στην συνέχεια είναι φανερό ότι βρίσκεις τις συναισθηματικές σταθερές σου, κατανοείς τι είναι σημαντικό και τι όχι και η καταιγίδα έχει ξεπεραστεί πλήρως καθώς φτάνουμε στις 22 Ιουλίου όπου η Αφροδίτη και στην συνέχεια ο Άρης από τις 29 Ιουλίου στην Παρθένο τονώνουν ιδιαίτερα την ερωτική σου ζωή και ενεργοποιούν για τα καλά τις καλοκαιρινές αισθηματικές στιγμές που επρόκειτο να ζήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι στον κυκλώνα πιέσεων και δοκιμασιών και οι χειρισμοί σου πρέπει να είναι λεπτοί. Προτάσεις, συμφωνίες και ιδέες μπορούν να εφαρμοστούν από τις 11 του μήνα και να εξυπηρετήσουν την εξέλιξη σου! Στα οικονομικά είναι πιο κερδοφόρες οι πρώτες 11 μέρες του μήνα

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Στο πρώτο μισό του μήνα καλείσαι να διαχειριστείς το άγχος σου που θα είναι μεγάλο! Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για δραστηριότητες που σε γεμίζουν! Το δεύτερο μισό του μήνα είναι ανάλαφρο και ανακτάς την ψυχική και σωματική σου ευεξία.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.