Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Φεβρουάριος 2021

Γενικά

Τον Φεβρουάριο φίλε μου Ταύρε είσαι επικεντρωμένος στα επαγγελματικά σου, στους στόχους σου και σε όλα αυτά που θέλεις να πετύχεις για την πορεία σου! Αφήνεις για λίγο στην άκρη την προσωπική ζωή και τα αισθηματικά και αφοσιώνεσαι σε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα σου, που είναι φανερό ότι πραγματοποιείται με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2. Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο και δεν σου εγγυάται την σταθερότητα στις συμφωνίες ή στις αποφάσεις που θα πάρεις για την εργασία σου! Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου και σου προσδίδει θάρρος, δυναμισμό και κατακτητικότητα. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού σε οδηγεί στο οριστικό κλείσιμο παρελθοντικών καταστάσεων προκειμένου να είσαι ελεύθερος προς μία νέα πορεία και κατεύθυνση! Η αισθηματική σου ζωή αρχίζει να αναζωπυρώνεται από τις 27/2 με την Πανσέληνο στην Παρθένο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέτεις στόχους στα αισθηματικά και προσπαθείς να μην βλέπεις συναισθηματικά την προοπτική μίας σχέσης, βάζοντας προτεραιότητά σου την λογική όπου τώρα καλείσαι να την αξιοποιήσεις για να βάλεις τη ζωή σου σε μία σειρά! Οι απαιτήσει σου στον έρωτα αρχίζουν και μεγαλώνουν, και το γεγονός αυτό προκαλεί αντιδράσεις στο σύντροφο! Ερωτική αναθέρμανση αναμένεται στα τέλη του μήνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Φεβρουάριος ξεμπλοκάρει εργασιακές δραστηριότητες που είχαν μείνει στη μέση, αλλά και φέρνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ήδη από τις 11/2. Εσύ θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός σε υπογραφές, συμφωνητικά που αφορούν είτε την εργασία είτε τα οικονομικά σου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Είσαι μέσα στον δυναμισμό και την ενεργητικότητα αυτό το μήνα, οπότε μπορώ να πω ότι η φυσική κατάσταση είναι εξαιρετική!
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.