Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Ιούνιος 2019

Γενικά

Ο Ιούνιος, ξεκινά με την Αφροδίτη, να κινείται στο δικό σου ζώδιο ως τις 9 του μήνα, όπου σας χαρίζει τις θετικές της ιδιότητες για να μπορέσετε να περάσετε καλά. Ο έρωτας είναι με το μέρος σου ενώ η επιτυχία στα θέλω σου είναι δεδομένη. Κατά την διάρκεια του Ιουνίου συναντάς και ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα νέο άνοιγμα στα οικονομικά σου! Οι ευκαιρίες αυτές παρουσιάζονται ήδη από τις 3 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, ενώ σταδιακά από τις 9 που θα περάσει και η Αφροδίτη στην ίδια θέση, μπορείς να αναμένεις οικονομική ανάπτυξη. Τον Ιούνιο όμως θα είσαι και σε ένα συνεχές τρέξιμο, σε πολλές επικοινωνίες, όμως κάποιες στιγμές θα γίνεσαι και εύθικτος με το περιβάλλον σου και θα τα λες έξω από τα δόντια. Προσοχή λοιπόν στα καβγαδάκια, ενώ χρήσιμο είναι να προσέξεις λίγο παραπάνω το μεταφορικό μέσο και την οδήγηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, έχει πάθος, ερωτισμό και κατακτήσεις στα αισθηματικά σου αφού η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου! Στην πορεία του μήνα, δεν θα λείψουν κάποιες αντιθέσεις και καβγαδάκια, γιατί ίσως θα τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά. Πιο ευνοημένος θα σταθείς εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου στην πορεία του μήνα σταθεροποιείς σχέδια και επιθυμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες στα επαγγελματικά σου γίνονται πιο ομαλές και μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες επαφές, να συζητήσεις και να βρεις λύσεις για υποθέσεις που είχαν προκύψει. Στα οικονομικά θα περάσεις σε μία φάση ανόδου, θα δεις το πορτοφόλι να γεμίζει ξανά, σημαντικό είναι όμως να προσέξεις τις επενδύσεις σου και να μην ρισκάρεις σε ανοίγματα, πάνω στο κύμα του ενθουσιασμού σου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από το ξεκίνημα του μήνα λάμπεις, είσαι μέσα στην τσαχπινιά, τον ερωτισμό και κάνεις κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σου που πραγματικά εντυπωσιάζουν! Από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.