Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Ιούλιος 2020

Γενικά

Ένας πιο ήπιος μήνας ξεκινά για το δικό σου ζώδιο Ταύρε μου, στην πορεία του μπορείς να εκπληρώσεις όνειρα, σχέδια, ενώ μπορείς να αφεθείς σε νέες γνωριμίες και φλερτ που θα σε ανανεώσουν σημαντικά. Η κούραση ωστόσο δεν λείπει αφού οι συνθήκες στα επαγγελματικά σου είναι πιεστικές και ο Άρης από τον Κριό, σε κάνει να βρίσκεσαι σε αναβρασμό για υποθέσεις που είναι εκκρεμείς. Ωστόσο ανεφοδιάζεσαι και οικονομικά και νιώθεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά για την πορεία σου. Η Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, ρίχνει προσωρινά την ψυχολογία σου κοντά στις 5/7 , γιατί υπάρχουν κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις που σε απογοητεύουν. Ο προγραμματισμός μετακινήσεων, ταξιδίων θα πρέπει να είναι με προσοχή ως τις 12 Ιουλίου, ενώ κοντά στις 20 Ιουλίου είναι φανερό ότι ξεφεύγεις από την πόλη ή μπαίνεις σε μία πιο ταξιδιάρικη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου έχεις την επιθυμία να βάλεις γερές βάσεις και να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά, δεν λείπουν όμως και οι συνειδητοποιήσεις που σε κάνουν να βάζεις έναν προστατευτικό τοίχο, γιατί δεν θέλεις να πληγωθείς. Μία νέα γνωριμία σε ταξιδεύει και σου δίνει την ευκαιρία να περάσει ς όμορφες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κάνεις προοδευτικά βήματα και σε αυτό το διάστημα βάζεις τις βάσεις εκείνες για μία μετέπειτα εξελικτική πορεία. Δεν παύει όμως αυτή την περίοδο να σου βγαίνει πολύ έντονα η κούραση ή και να είναι οι υποχρεώσεις σου πολύ μεγάλες. Στα οικονομικά σου , σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες ενίσχυσης και μπορείς να δεις το εισόδημά σου να βελτιώνεται.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι καλή, το μόνο που πρέπει να προσέξεις αυτό το μήνα είναι τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα λόγω συσσωρευμένης πίεσης που κουβαλάς μέσα σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.