Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Ιούνιος 2018

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα θέλεις να είσαι κοντά σε αγαπημένα και φιλικά σου πρόσωπα και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Το έχεις αρκετή ανάγκη γιατί την τελευταία περίοδο είχες κλειστεί αρκετά στον εαυτό σου. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα ύψη της και επιτέλους θα θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα στην ζωή σου που δεν σου αρέσουν. Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα από άλλη οπτική γωνία πάντα για το καλό του εαυτού σου. Από τις 29(που θα μπει ο Ερμής στον Λέοντα)θα κάνεις την αυτογνωσία σου και θα θέλεις να αλλάξεις πολλές καταστάσεις γύρω σου. Μέχρι το τέλος του μήνα όλα αυτά που θα σχεδιάσεις θα τα πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και θα θέλεις να έρθεις πιο κοντά του γιατί την τελευταία περίοδο από κάποια σκηνικά που είχαν γίνει σε είχαν στεναχωρήσει αρκετά. Τώρα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες ώστε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο με εσένα και το ταίρι σου γιατί έτσι μπορείς και κινείσαι καλύτερα. Οι πλανήτες είναι φιλικοί μαζί σου ξέχασε παλιές ιστορίες που έχουν στεναχωρήσει εσένα και το ταίρι σου και κάνε ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου. Εξωτερίκευσε τα αισθήματα που έχεις. Τον ερωτισμό τον έχεις πάρα πολύ και με λίγο ρομαντισμό όλα θα είναι τέλεια και ιδανικά. Και μην ξεχνάς ότι η χαρά ο έρωτας η διασκέδαση και η ξεγνοιασιά πρέπει να έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο στην ζωή σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι αυτό τον μήνα σε βεβαιώνω ότι το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτό τον μήνα από τις πρώτες μέρες θα τα πας πολύ καλά. Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που αφορούν την δουλειά σου και ήταν σε στασιμότητα. Η εργατικότητα που έχεις δεν συγκρίνεται και θα έρθει να σε επιβραβεύσει στην δουλειά σου. Και από τις 29 που θα μπει ο Ερμής στον Λέοντα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα είναι μοναδικές για να μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα σε όλα αυτά που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Από τις αρχές του μήνα θα έχεις τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που μέχρι σήμερα σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Θα μπορέσεις να κινήσεις γραφειοκρατικά νομικά και ακίνητης περιουσίας θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα πρέπει να κάνεις τα πάντα για να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά και να φροντίσεις να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Φρόντισε να δεις τα πράγματα αρκετά επιφανειακά και να μην επηρεαστείς θέματα που δεν έχουν σημασία και χαλάσεις την ψυχολογία σου. Από τις 14 που η Αφροδίτη θα μπει στον Λέοντα η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση να φροντίσεις την ομορφιά σου και να ασχοληθείς με κάποια κιλά παραπάνω που μπορεί να έχεις πάρει. Στις 29 που ο Ερμής θα μπει στον Λέοντα φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις για να βγάλεις το ψυχικό φόρτο που έχεις από το παρελθόν. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να περάσεις πολύ καλά αρκεί να θέλεις να τις εκμεταλλευτείς.
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.