Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Αύγουστος 2018

Γενικά

Αυτό τον μήνα θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση για να μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν. Στις 11 του μήνα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα οι επαφές σου, οι συναντήσεις και κάποια απρόσμενα γεγονότα θα έρχονται το ένα μετά το άλλο για αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Λέοντα η κοινωνικότητα σου θα είναι πολύ αυξημένη και η πρόθεση σου να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου σε προτρέπει σε πρωτοβουλίες και πολύπλοκους χειρισμούς με αυτά τα εφόδια που έχεις στα χέρια σου. Θα καταφέρεις να βελτιωθούν οι συνθήκες της ζωής σου και θα έχεις καταφέρει όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ πάθος στην σχέση σου και θα θέλεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Δυσκολίες και προβλήματα που μπορεί να είχες στην σχέση σου τώρα θα πάρουν τέλος και θα γυρίσεις σελίδα ώστε να δώσεις ένα καινούργιο αέρα ανανέωσης. Από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν πολλά πράγματα στην σχέση σου. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις όλα αυτά που δεν του έχεις πει μέχρι τώρα και θα το κάνουν ευτυχισμένο. Και αν δεν έχεις βρει ακόμη κάποιο ταίρι που θα σου δώσει χαρά στην ζωή σου μην απογοητεύεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Σε βεβαιώνω ότι σύντομα θα βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτό τον μήνα. Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες θα είναι πολλές και η καθημερινότητα σου γεμάτη από επαφές. Θα έχεις έντονους προβληματισμούς σε σχέση με την εικόνα σου στην κοινωνία. Αυτές οι σκέψεις που κυοφορείς πλέον θα ήταν καλό να τις αντιμετωπίσεις με αντικειμενικότητα μια και τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου είναι πολύ δυνατά και οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη στο σημείο που θα ήθελες. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να κάνεις συζητήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να τακτοποιήσεις και πολλά θέματα που είναι στάσιμα μέχρι τώρα. Γραφειοκρατικά νομικά και φορολογικά θέματα μπορείς να τα κάνεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Έχεις ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό να φροντίζεις τον εαυτό σου και να προσέχεις την φυσική σου κατάσταση. Αυτό τον μήνα φρόντισε να ξεχάσεις το άγχος και το τρέξιμο της καθημερινότητας και να χαλαρώνεις όποτε πρέπει. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να περάσεις ξέγνοιαστα χωρίς προβλήματα και εκνευρισμούς. Στις 19 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Λέοντα η περίοδος σου προσφέρετε εσύ δεν έχεις πάρα να αρπάξεις τις ευκαιρίες και να περάσεις πολύ καλά. Θα ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση για να γοητεύσεις τους πάντες όπως γίνετε άλλωστε συνήθως. Το νευρικό σου σύστημα είναι πολύ τεντωμένο καλό θα είναι μέχρι τέλος του μήνα να φροντίσεις να περάσεις ήσυχα και ξεκούραστα.
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.