Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Φεβρουάριος 2019

Γενικά

Ο Φεβρουάριος για σένα αγαπητέ μου Ταύρε είναι ένας μήνας που θέτεις στόχους και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να τους πετύχεις. Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου ανοίγονται νέες ευκαιρίες για την πορεία της καριέρας σου και πλέον γνωρίζεις καλά ότι έχει έρθει η ώρα σου να πάρεις τα ρίσκα σου και να κάνεις τις αλλαγές σου. Με τον Ερμή από την ίδια θέση (δηλαδή από το ζώδιο του Υδροχόου) ως τις 10/2 θα υπάρξουν και αρκετές συζητήσεις για ζητήματα επαγγελματικά, οι οποίες θα σε ευνοήσουν και για ζητήματα οικονομικής φύσεως. Από τις 11/2 ανοίγεσαι περισσότερο στον κοινωνικό σου κύκλο και δέχεσαι προσκλήσεις και προτάσεις από φίλους, ενώ οι νέες γνωριμίες σου δίνουν αέρα ανανέωσης. Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα όμως για σένα, είναι η είσοδος του Άρη στο δικό σου ζώδιο, στις 14 Φεβρουαρίου. Από την Ημέρα των Ερωτευμένων και για το υπόλοιπο μέρος του μήνα, έχεις το τσαγανό, τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα για να κινητοποιηθείς και να δραστηριοποιηθείς. Δυναμικά γεγονότα σε θέτουν άμεσα σε εγρήγορση, δεν θα λείψουν όμως και κάποιες εντάξεις εξαιτίας αλλαγών που σε αποσυντονίζουν αυτό τον καιρό. Σημαντικό είναι να διαχειριστείς και την νευρικότητα που θα υπάρχει αρκετές στιγμές. Ένα από τα όμορφα νέα του μήνα είναι ότι βρίσκεσαι ευνοημένος μέσα από συμφωνίες / έγγραφα/νομικές υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικά, ενώ τα ερωτικά τετ – α- τετ με άτομα που λείπουν εξωτερικό, ή έχουν διαφορά ηλικίας από εσένα, σε εξιτάρουν ποικιλοτρόπως.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξεκινά ένας μήνας που προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για περιπέτειες και εμπειρίες στην αισθηματική σου ζωή. Χαρακτηριστική όμως θα είναι και η βελτίωση στην επικοινωνία σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει, ιδιαίτερα όμως από τις 10/2 που θα περάσει ο Ερμής στους Ιχθύς. Η Αφροδίτη από το φιλικό για σένα ζώδιο του Αιγόκερω, εντείνει τις ευκαιρίες για φλερτ αλλά και για νέα ερωτικά σχέδια τα οποία και θα σε παθιάσουν. Μία γνωριμία μπορεί να προκύψει τώρα σε ένα σεμινάριο, σε ένα ταξίδι ή από το διαδίκτυο, ενώ είναι πολύ πιθανό να νιώσεις έλξη για ένα πρόσωπο με το οποίο έχεις διαφορά ηλικίας. Ακόμα και είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, ο μήνας φέρνει την σταθεροποίηση σχεδίων με το ταίρι σου ... Αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να προσέξεις κατά την διάρκεια αυτού του μήνα είναι τα πείσματα και η επιβλητικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένας εξαιρετικός μήνας ξεκινά για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Μία νέα σελίδα στην καριέρα σου ανοίγεις από τις 4 Φεβρουαρίου που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα. Σταδιακά στην πορεία του μήνα οι επαγγελματικές επαφές και οι επικοινωνίες ολοκληρώνονται με επιτυχία με εσένα να αισθάνεσαι ότι κάποιοι στόχοι σου επιτέλους γίνονται πραγματικότητα. Στον οικονομικό σου τομέα υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης, ενώ χαρακτηριστική θα είναι και η άνεση που θα έχεις για την διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων, ή για την διαχείριση χρεών. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη και από αυτή την θέση, σε βοηθά να αυξήσεις τους πόρους σου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Στο ξεκίνημα του μήνα νιώθεις πολύ έντονη κούραση, η οποία οφείλεται στις ψυχολογικές αναμοχλεύσεις που έχεις αυτό το διάστημα. Φόβοι και ανασφάλειες σου στραγγίζουν την ενέργεια ενώ είναι καλό να απομακρυνθείς από τοξικούς ανθρώπους που φαίνεται ότι μόνο βάρος σου είναι αυτό το διάστημα. Από τις 14 του μήνα, ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο και βρίσκεις ξανά την δύναμή και την ενέργειά σου! Αυτό το μήνα θα λειτουργήσεις πιο τολμηρά με την εμφάνισή σου, θα θελήσεις να πειραματιστείς και να υιοθετήσεις ένα νέο στυλ.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.