Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Σεπτέμβριος 2020

Γενικά

Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και εσύ αναζητάς τους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την ζωή σου πιο όμορφη, δημιουργική ... Οι επιθυμίες που υπάρχουν μέσα στην καρδιά σου είναι πολλές, οι αλλαγές που συμβαίνουν τώρα φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης, δεν παύει όμως αρκετές στιγμές μέσα σε αυτό το μήνα να τρώγεσαι και με τα ρούχα σου, γιατί θέλεις όλα να γίνονται την στιγμή που εσύ θα ορίσεις! Από τις 5 του μήνα ο Ερμής από το Ζυγό, φέρνει την σκέψη και την απόφαση για την ανασύνταξη της εργασίας και της καθημερινότητάς σου. Από τις 6 του μήνα η Αφροδίτη από το Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σου στην ανανέωση του σπιτιού ενώ συμβαίνουν χαρούμενα γεγονότα στο σπίτι ή και στην οικογένεια που σου δίνουν θάρρος και ικανοποίηση. Ο Άρης ανάδρομος από το ζώδιο του Κριού συχνά θα εξαντλεί τα αποθέματά ενέργειάς σου ενώ κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες που θα βγουν τώρα στο φως της επιφάνειας είναι αναμενόμενο ότι θα σε μπλοκάρουν. Καλό είναι αυτό το μήνα να δείξεις μεγάλη προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι, ενώ το κλείσιμο κύκλων όσο και να θες να το αποφύγεις κάποιες στιγμές θα είναι η μόνη λύση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν μπορείς να τον πεις τον Σεπτέμβριο ιδιαίτερα γενναιόδωρο στα αισθηματικά σου αφού από το ξεκίνημά του τρυπώνουν ανασφάλειες και αμφιβολίες στο μυαλό σου όπου εντείνουν ιδιαίτερα το δυσάρεστο κλίμα στην αισθηματική σου ζωή! Ίσως δεν μπορείς να εμπιστευτείς το ταίρι σου , είτε υπάρχουν λόγια και αποφάσεις που σε στεναχωρούν! Προσπαθείς με νύχια και με δόντια αυτό το μήνα να διατηρήσεις αυτό που αγαπάς, αυτό που σου είναι γνώριμο, οικείο και σταθερό ... Την ανανέωση που προσμένεις θα την έχεις αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 ανοίγονται νέες προοπτικές για την πορεία μίας σχέσης σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά αλλά δεν σου είναι και τόσο ευχάριστο αφού το κλίμα είναι ζόρικο και οι ευθύνες που έχεις στην πλάτη σου είναι πολλές. Το σκληρό ανταγωνιστικό παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σου σε θλίβει αλλά και σου προκαλεί άγχος, όμως θα τα βγάλεις παλικαρίσια. Στα οικονομικά σου ο μήνας σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς και να κάνεις έξυπνες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις !

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αρκετή αδυναμία θα αισθάνεσαι αυτό το διάστημα, ίσως γιατί το καλοκαίρι σου δεν ήταν τόσο ξεκούραστο, ίσως γιατί οι φορτωμένες ευθύνες συχνά θα στραγγίζουν τα αποθέματα ενέργειάς σου! Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και αναζωογόνηση!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.