Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Αύγουστος 2017

Γενικά

Η συμβουλή μου για αυτό τον μήνα θα είναι να προσέχεις πως συμπεριφέρεσαι. Οι δύο Εκλείψεις στις 7 Σεληνιακή στον Υδροχόο και η δεύτερη Ηλιακή στις 21 στον Λέοντα και ο ανάδρομος Ερμής από τις 13 του μήνα συνωμοτούν να τεντώσουν το νευρικό σου σύστημα να φέρουν καθυστερήσεις μετακινήσεις που δεν θέλεις και ξαφνικές αλλαγές που δεν τις περίμενες. Με τον προγραμματισμό που έχεις και την σχολαστικότητα και με την λίγο παραπάνω προσοχή που θα δείξεις δεν πρόκειται να σε βγάλει τίποτε από τα σχέδια σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να βάλεις πολλά πράγματα σε καλή σειρά και θα δεις ότι τελικά για εσένα θα βγει κάτι καλό που θα φανεί στην πορεία η θετική πλευρά των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου αυτό τον μήνα θα πάει πολύ καλά. Από τις πρώτες μέρες του μήνα ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα είναι τόσο ανεβασμένα που θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Το ταίρι σου θα είναι δίπλα σου και θα κάνει αυτό που είναι καλό για την σχέση ώστε να περάσεις καλά και εσύ αλλά και εκείνο. Από τις 26 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στον Λέοντα και μετά μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου ή την επισημοποίηση της. Η σχέση σου θα ομορφύνει όλη την υπόλοιπη ζωή σου και έτσι η καθημερινότητα σου θα γίνει πιο ευχάριστη και πιο ξεκούραστη. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργάνωνες και κάποιο ταξίδι που θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που ψάχνεις ήρθε ο καιρός για να κουνήσεις λίγο το δακτυλάκι σου. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα σου εγγυώμαι ότι με το πρώτο κούνημα του το ταίρι που ψάχνεις θα είναι στα πόδια σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ και κάθε μέρα πας όλο και καλύτερα. Στην 7 με την Έκλειψη στον Υδροχόο να προσέχεις σε σχέση με καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις και να φροντίσεις να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Αν έχεις ψυχραιμία θα μπορέσεις να συνεννοηθείς καλύτερα με τους συνεργάτες σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα τα καταφέρεις πολύ καλά αν αρκεστείς σε αυτά που έχεις και δεν κάνεις άλματα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά θα πρέπει να προσέξεις να μην κάνεις καθόλου έξοδα γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Την περίοδο των Εκλείψεων απόφυγε να κάνεις επαφές να υπογράψεις συμβόλαια και να κάνεις έξοδα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Θα περάσεις ένα Αύγουστο που είναι στο χέρι σου να τον κάνεις πολύ καλό. Το άγχος πάντα θα παραμένει μέσα σου και το μυαλό σου δεν θα μπορεί να αφεθεί στιγμή από τις ευθύνες της καθημερινότητας. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι να δεις θετικά τα πράγματα και προπάντων να αισιοδοξείς. Πρέπει να δώσεις πολύ μεγάλη σημασία στην φυσική σου κατάσταση γιατί το τελευταίο διάστημα δεν φροντίζεις τον εαυτό σου όσο πρέπει. Απόφυγε στα μέσα του μήνα να εκνευριστείς με πράγματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Από τις 26 που η Αφροδίτη θα μπει στον Λέοντα μπορείς να ασχοληθείς με το σώμα σου και την ομορφιά σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στόχους.
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.