Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Μάιος 2021

Γενικά

Ο μήνας των γενεθλίων σου είναι εξαιρετικός για νέα σημαντικά ξεκινήματα που θα σηματοδοτήσουν την αρχή μίας νέας ζωής, κατά την οποία θα είσαι πιο δυνατός! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στο ζώδιο σου, σε βοηθά να αλλάξεις, να ενδυναμωθείς, να ανοίξεις τα φτερά σου προς νέες κατευθύνσεις. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/5 σε ταλανίζει με εκκρεμότητες οικονομικές και σε ωθεί να κλείσεις και να διευθετήσεις χρεωστικά υπόλοιπα. Ο Ερμής στους Διδύμους σε ορθή φορά ως τις 30/5 δίνει τις ευκαιρίες για συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν να βάλεις νέες βάσεις για την πορεία σου. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σε βοηθά στην ενίσχυση των οικονομικών σου και στην εύρεση νέων πηγών εσόδων. Ο Άρης στον Καρκίνο εντείνει τις επικοινωνιακές δραστηριότητες μέσα στο μήνα, καλό όμως είναι να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και να μην θίγεσαι τόσο εύκολα μέσα από λόγια που θα δέχεσαι. Μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου και ο Ουρανός από τον Ταύρο επιβάλουν ίσως και με έναν πιο απολυταρχικό τρόπο, μεγάλες αλλαγές ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλωσορίζεις τον Μάη με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου ως τις 9 του μήνα, επομένως αυτό το διάστημα κρίνεται και το πιο ευνοϊκό για την εξέλιξη των ερωτικών σου όπου το πάθος θα σε κατακλύζει και θα σε γεμίζει. Νέες σχέσεις μπαίνουν στα σκαριά από τις 11 του μήνα για σένα που έχεις γεννηθεί στο γ δεκαήμερο. Στην πορεία του μήνα πιέζεσαι πιο πολύ στα αισθηματικά εσύ που έχεις γεννηθεί στο β δεκαήμερο, ενώ εσύ του πρώτου δεκαημέρου πρέπει να αποφύγεις τις ζήλιες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεσαι σε μία πιεστική περίοδο στα επαγγελματικά σου που η εποχή σου προστάζει αλλαγή και το γεγονός αυτό σε βγάζει από τους ρυθμούς σου! Πιο ικανοποιημένος και με πολύ καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης και εξέλιξης είσαι εσύ που είσαι γεννημένος στο γ δεκαήμερο. Ο μήνας ωστόσο σου δίνει ώθηση για αποφάσεις και συμφωνίες που οδηγούν σε μία νέα αρχή! Τα οικονομικά ανεβαίνουν αυτό το μήνα, θέλω μόνο να προσέξεις στις 26/5 με την Έκλειψη να μην πάρεις λάθος αποφάσεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι εξαιρετική αυτό το μήνα ενώ με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου παίρνεις την απόφαση για μία αλλαγή στην εμφάνιση σου η οποία θα σε ανανεώσει πολύ !
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.