Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Οκτώβριος 2018

Γενικά

Ο μήνας που θα κάνεις πολλές αλλαγές για το καλό σου ήρθε. Θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και ακατάπαυστη δραστηριότητα. Σε όλο αυτό το ευχάριστο παιχνίδι θα βάλει και το χέρι του και ο Ερμής(που στις 10 μέχρι τις 30 θα είναι στον Σκορπιό). Η κοινωνικότητα σου θα είναι πολύ αυξημένη και η πρόθεση σου να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου σε προτρέπει σε πρωτοβουλίες και πολύπλοκους χειρισμούς με αυτά τα εφόδια που έχεις στα χέρια σου. Και όλα αυτά έρχεται και τα ενδυναμώνει στις 24 του μήνα και η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σου. Οι φιλικές παρέες η γλυκιά καθημερινότητα και το ευχάριστο περιβάλλον που θα βιώνεις καθημερινά θα σε ξεκουράζουν από τους έντονους ρυθμούς της ζωής σου που μερικές φορές σου φαίνονται αβάσταχτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ πάθος στην σχέση σου και θα θέλεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Δυσκολίες και προβλήματα που μπορεί να είχες στην σχέση σου τώρα θα πάρουν τέλος και θα γυρίσεις σελίδα ώστε να δώσεις ένα καινούργιο αέρα ανανέωσης στην σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Μέχρι τις 30 του μήνα(που θα είναι ο Ερμής στον Σκορπιό) φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις όλα αυτά που δεν του έχεις πει μέχρι τώρα και θα το κάνουν ευτυχισμένο. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να κινηθείς ρομαντικά και ερωτικά στο ταίρι σου και σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις πολύ καλά. Και αν δεν έχεις βρει ακόμη κάποιο ταίρι που θα σου δώσει χαρά στην ζωή σου μην απογοητεύεσαι γιατί πολύ σύντομα θα βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτό τον μήνα. Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες θα είναι πολλές και η καθημερινότητα σου γεμάτη από επαφές. Θα έχεις έντονους προβληματισμούς σε σχέση με την εικόνα σου στην κοινωνία. Αυτές οι σκέψεις που κυοφορείς πλέον θα ήταν καλό να τις αντιμετωπίσεις με αντικειμενικότητα μια και τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου είναι πολύ δυνατά και οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα έχουν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις αρπάξεις γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα και θα προσπαθήσεις να βάλεις ένα πρόγραμμα ώστε να μειώσεις τα έξοδα που την τελευταία περίοδο είναι πάρα πολλά. Προς το τέλος του μήνα απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Οι έντονοι ρυθμοί και το τρέξιμο του μήνα θα σου φέρουν αρκετό εκνευρισμό υπερένταση και το νευρικό σου σύστημα θα είναι αρκετά τεντωμένο. Από τις 10 του μήνα μέχρι τις 30 που ο Ερμής θα μπει στον Σκορπιό θα προσέχεις την εξωτερική σου εμφάνιση η ψυχολογία σου θα είναι πολύ καλύτερη και μπορείς να επισκεφτείς και κάποιο γυμναστήριο ή ινστιτούτο ομορφιάς για να νιώσεις καλά. Ο Άρης που είναι στον Υδροχόο σε προειδοποιεί να προσέξεις την διατροφή σου για να νιώσεις καλύτερα γιατί την τελευταία περίοδο έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου. Πρέπει να προσέχεις πως συμπεριφέρεσαι γιατί δεν είναι ότι καλύτερο να βρίσκεσαι συνεχώς με εκνευρισμό και το νευρικό σου σύστημα να είναι σε υπερένταση. Μέχρι τέλος του μήνα πέρασε χαλαρά και ήρεμα για να είναι όλα καλά.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.