Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Ιανουάριος 2020

Γενικά

Το 2020 κάνει την έναρξή του με εσένα να κάνεις μεγάλες συνειδητοποιήσεις για τη ζωή και το μέλλον σου. Κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου σφίγγεις τα δόντια και εφαρμόζεις αποφάσεις ζωής, που θα έχουν την επιρροή τους στις εξελίξεις όλης της χρονιάς. Η Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο (10/1) και η σύνοδος Κρόνου Πλούτωνα, σου προσφέρουν την ώθηση εκείνη, για να προχωρήσεις σε νομικά σχέδια, υπογραφές, θέματα σπουδών, ενώ κλείνεις και εκκρεμότητες.. Μέχρι τις 16 Ιανουαρίου ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε βοηθά στην σύναψη συμφωνίων και σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους. Στο δεύτερο μισό του μήνα, ο Ερμής από τον Υδροχόο σε κάνει επικοινωνιακά δραστήριο για θέματα που αφορούν την καριέρα και τους στόχους που έχεις για την πορεία σου. Μάλιστα επειδή πιο πριν, η Αφροδίτη θα κινείται στον Υδροχόο ως τις 13/1 μπορώ να πω ότι αυτό το μήνα θα κάνεις και πολλά δημιουργικά σχέδια για τα επαγγελματικά. Σημαντικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα υπάρξουν στα επαγγελματικά σου από τις 24/1 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Τα αισθηματικά σου ευνοούνται πολύ περισσότερο από τις 13/1 που η Αφροδίτη θα κινείται στους Ιχθύες εκπληρώνοντας κάποιες επιθυμίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο ξεκίνημα του μήνα κάνεις δυσάρεστες σκέψεις για τα αισθηματικά σου ή και νιώθεις το αίσθημα της ματαιότητας για την πορεία μίας σχέσης. Το κλίμα αυτό αλλάζει γρήγορα και από τις 13/1 που η Αφροδίτη θα κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Ιχθύ όπου θα δεις σταδιακά την ζεστασιά και την τρυφερότητα να επανέρχεται στη σχέση σου. Γνωριμίες μέσα από κοινωνικές επαφές ευνοούνται για τους ελεύθερους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεσαι στο κομβικό σημείο σημαντικών αποφάσεων για τα επαγγελματικά σου, οι οποίες σε γεμίζουν με ενθουσιασμό σε όλη την διάρκεια του μήνα. Από τις 24/1 προκαλούνται κάποιες ανατροπές στα επαγγελματικά που σε οδηγούν με τρόπο έντονο σε αλλαγές. Τα οικονομικά είναι απαιτητικά και μόνιμα αισθάνεσαι ότι είσαι με το χέρι μέσα στο πορτοφόλι , πληρώνοντας όλα τα έξοδα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση δεν θα σε προβληματίσει αυτό το μήνα, ωστόσο οι φόβοι, οι ανασφάλειες και οι αρνητικές σκέψεις θα σε κάνουν συχνά να νιώθεις αδύναμος. Βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα ή και αλλάζεις το στυλ σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.