Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Σεπτέμβριος 2019

Γενικά

Ένας ευνοϊκός μήνας ξεκινά για το δικό σου ζώδιο, στην πορεία του θα καταφέρεις να έχεις σημαντική στήριξη στις επιδιώξεις σου, θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται, ενώ και η υπόθεση έρωτας, έχει να σου χαρίσει τα προσδοκώμενα. . Η πολυαστρία που γίνεται αυτό το μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, κάνει τις ημέρες σου πιο ευχάριστες, κοινωνικές, πρόσχαρες. Νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σου, ενώ εσύ είσαι σε ετοιμότητα να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τις επιθυμίες σου. Νέες δραστηριότητες τώρα ξεκινάς, οι οποίες και θα έχουν μία πιο σταθερή μορφή. Αρκετές στιγμές όμως θα είσαι αυτός που θα σταθείς και υποστηρίξεις και δικούς σου ανθρώπους που θα το έχουν ανάγκη. Αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σου ιδιαίτερα στις επαγγελματικές σου υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι προσδοκίες εκπληρώνονται και η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε ένα καλό στάδιο, όπου ηρεμούν οι συνθήκες και απολαμβάνεις στιγμές με το ταίρι σου! Οι μέρες που ακλουθούν όμως είναι ιδανικές και για ρομαντζάδα αν είσαι χωρίς ταίρι, όπου ένα άτομο θα μπορέσει εντέλει να ξεκλειδώσει για τα καλά το λουκέτο της καρδιάς σου! Πιο ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες στα ερωτικά σου ως τις 14 Σεπτεμβρίου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις σε πρόγραμμα τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, λαμβάνεις νέα που σου λύνουν τα χέρια ενώ μπορείς να κάνεις σταθερές συμφωνίες που πράγματι θα σε ικανοποιήσουν. Η δικτύωση θα σε βοηθήσει στην περεταίρω ανάπτυξη των οικονομικών σου. Στα οικονομικά γενικά είναι η εποχή της ανάπτυξης.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Με αναπτερωμένο το ηθικό θα είσαι αυτό το μήνα και η θετική ψυχολογία σου θα σε κάνει να νιώσεις και πιο δυναμικά και με την φυσική σου κατάσταση. Προβλήματα που σε ταλάνιζαν φαίνεται ότι ξεπερνιούνται, ενώ είσαι και πιο τολμηρός σε μικρές αλλαγές στην εμφάνισή σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.