Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Ιούλιος 2018

Γενικά

Ο μήνας σου ξεκινάει με ευχάριστες εξελίξεις στα θέματα που μέχρι τώρα σε απασχολούν. Στις 13 η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο θα φέρει αρκετή ανασφάλεια και καχυποψία. Ο Ερμής από τις 26 του μήνα θα είναι ανάδρομος και θα φέρει καθυστερήσεις και έντονη ασυνεννοησία. Στις 27 η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα φέρει κούραση και πολύ εκνευρισμό. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον τα προβλήματα συνεχίζονται να υπάρχουν και για να λυθούν θα πρέπει να δείξεις λίγο παραπάνω διαλλακτικότητα. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις έντονη δυναμικότητα και ενέργεια για να ξεπεράσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σταματούν την πορεία σου προς στους στόχους σου στην επιτυχία. Κάνε τα πλάνα σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε γιατί η επιτυχία είναι σίγουρα δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου από την αρχή του μήνα θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα που δεν σου αρέσουν. Η Αφροδίτη μέχρι τις 8 στον Λέοντα δίνει τις καλύτερες επιρροές της. Ο ερωτισμός σου ο ρομαντισμός σου η γοητεία σου η καλή σου συμπεριφορά θα κάνουν το ταίρι σου να περνάει καλά μαζί σου. Ο Ερμής σε προειδοποιεί να προσέξεις αρκετά στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Είναι καιρός να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να αλλάξεις σελίδα που θα είναι το καλύτερο για εσένα και το ταίρι σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά αν προσπαθήσεις να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στην σχέση σου και σε έχουν στεναχωρήσει. Μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου ή την επισημοποίηση της. Και σε εσένα που ακόμη την πόρτα σου δεν την έχει χτυπήσει ακόμη κάποιο ταίρι και μιλάς με την μοναξιά τώρα έφτασε ο καιρός που θα κάνεις την σχέση που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά αυτό τον μήνα. Πρέπει να κάνεις υπομονή γιατί θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις για την δουλειά σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πετύχει όλα αυτά που θέλεις και με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά οι δύο Εκλείψεις του μήνα η πρώτη στις 13 η Ηλιακή στον Καρκίνο και η δεύτερη Σεληνιακή στις 27 στον Υδροχόο θα φέρουν πολλά έξοδα και οικονομικά θέματα που δεν τα περίμενες. Θα έχεις πολύ άγχος για τις υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα. Μην εκνευρίζεσαι και προσπάθησε να βάλεις καλό προγραμματισμό. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις βάλει πολλά θέματα σε μια καλή σειρά.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Ιούλιος είναι πολύ καλός μήνας για εσένα αφού θα έχεις τις πολύ καλές επιρροές των πλανητών. Μέχρι τις 8 που θα είναι η Αφροδίτη στον Λέοντα θα μπορείς να ασχοληθείς με το σώμα σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Θα θέλεις να δείχνεις καλά και θα γοητεύσεις το περίγυρο σου. Με τις δυνατότητες που έχεις θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Φρόντισε να προσέξεις λίγο παραπάνω την διατροφή σου στις 27 του μήνα με την Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στον Υδροχόο. Μέχρι τέλος του μήνα τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά η φυσική σου κατάσταση θα σε ικανοποιεί και θα έχεις πετύχει πάρα πολλά από όλα αυτά που ήθελες.
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.