Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Νοέμβριος 2018

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα θέλεις να είσαι κοντά σε αγαπημένα και φιλικά σου πρόσωπα και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Το έχεις αρκετή ανάγκη γιατί την τελευταία περίοδο είχες κλειστεί αρκετά στον εαυτό σου. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα ύψη της και επιτέλους θα θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα στην ζωή σου που δεν σου αρέσουν. Από τις 7(που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου)θα κάνεις την αυτογνωσία σου και θα θέλεις να αλλάξεις πολλές καταστάσεις γύρω σου. Και από τις 19 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος πρόσεξε όλα αυτά που θέλεις να σχεδιάσεις ώστε να τα πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι τέλος του μήνα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα από άλλη οπτική γωνία πάντα για το καλό του εαυτού σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Από τις 7 που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μίλα με το ταίρι σου εξωτερίκευσε τα αισθήματα σου και θα δεις τα όνειρα σου να γίνονται πραγματικότητα. Στις 16 που θα μπει ο Άρης στους Ιχθείς θα έχεις πολύ καλή διάθεση με πολύ ρομαντισμό και ερωτισμό και θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Μέχρι τέλος του μήνα το σύμπαν προμελέτησε να έρθουν τόσο καλά τα πράγματα ώστε να νιώσεις και εσύ την ψυχική ηρεμία που την είχες χάσει τόσο καιρό. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι με το τόσο καλό πλανητικό σκηνικό του μήνα μην κάθεσαι καθόλου. Αν κινηθείς ανάλογα σε βεβαιώνω ότι θα βρεις το ταίρι που ονειρευόσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου οι επαφές και οι συναντήσεις που θα κάνεις από τις πρώτες μέρες του μήνα θα δεις ότι θα αποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο. Θα μπορέσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις εδώ και πολύ καιρό στο μυαλό σου. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείς να τα κάνεις γιατί θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορέσεις να ξανακερδίσεις το χαμένο έδαφος της προηγούμενης περιόδου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις αρκετά γιατί θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα οικονομικά. Μην δανείσεις χρήματα και μην δανειστείς.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα πρέπει να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τον εαυτό σου και να μην αμελείς βασικά πράγματα. Τις πρώτες μέρες του μήνα απόφυγε να δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχολογική σου διάθεση. Στις 7 που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μπορείς να εκτονώσεις το άγχος και την πίεση των καταστάσεων με περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση. Από τις 16 που ο Άρης θα μπει στους Ιχθείς μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Η γοητεία σου αλλά και η λάμψη θα γοητεύουν τους πάντες. Μέχρι το τέλος του μήνα η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να κάνεις πολλά για τον εαυτό σου ώστε να είσαι και να δείχνεις καλά.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.