Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Απρίλιος 2021

Γενικά

Από το ξεκίνημα του Απριλίου μία είναι η βασική σου επιθυμία: Να ανασυντάξεις την ζωή σου, την καθημερινότητά σου, να βρεις και πάλι τους ρυθμούς σου! Αυτό και ακριβώς κάνεις τουλάχιστον ως τις 15 του μήνα αγαπητέ Υδροχόε, όπου ασχολείσαι περισσότερο με ζητήματα ρουτίνας, όμως έχεις και μία σημαντική έναρξη στα εργασιακά σου, η οποία και σου δίνει το θάρρος και το κουράγιο! Ο Κρόνος από τον υδροχόο ωστόσο, σου στενεύει τα λουριά, και σίγουρα ο μήνας έχει και αρκετές ευθύνες αλλά και υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν! Παράλληλα οι σχέσεις σου αλλάζουν μορφή ή και αιφνιδιάζεσαι από την ξαφνική τροπή που δημιουργείται στην επαφή σου με τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά! Στο τέλος του μήνα η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο σου (στις 27/4) προκαλεί συναισθηματικές εντάσεις και ρήξεις στις σχέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν μπορώ να πω ότι ο μήνας φέρνει και τις πιο ζεστές και τρυφερές στιγμές. Μέχρι τα μέσα του μήνα δεν δίνεις προτεραιότητα στα ερωτικά, ενώ στην συνέχεια από τις 14 του μήνα που θα περάσει η Αφροδίτη στον Ταύρο, τα ζητήματα συντροφικότητα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, όμως πιέζεσαι ή και απογοητεύεσαι γιατί πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις βασισμένος στην λογική σου! Δεν λείπουν οι αιφνιδιασμοί και οι ανατροπές που μπορεί να φέρουν μία ρήξη ή έναν χωρισμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο μήνας είναι εξαιρετικός για τα επαγγελματικά σου αφού ήδη από το ξεκίνημα του μήνα υπάρχουν οι ειδήσεις αλλά και οι διευκολύνσεις που σε βοηθούν να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να εκκινήσεις την εργασία σου! Στα οικονομικά δέχεσαι σημαντικές ευκαιρίες ιδιαίτερα κοντά στις 17/4.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ιδανικός μήνας για να κόψεις κακές συνήθειες, να εντάξεις στο πρόγραμμά σου και μία σωματική δραστηριότητα αλλά και για να δεις την ζυγαριά σου να έρχεται στα κανονικά της επίπεδα!
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.