Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Οκτώβριος 2020

Γενικά

Βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου και αυτό τον Οκτώβριο φίλε μου Σκορπιέ οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις πληθαίνουν ενώ συχνά το κλίμα ασυνενοησίας με το περιβάλλον σου θα σου προκαλεί έντονα νεύρα. Τα Φεγγάρια του μήνα φανερώνουν ότι είσαι σε μία περίοδο ανακατατάξεων στην εργασία σου, ενώ προς τα τέλη του μήνα θα υπάρξουν έντονες συγκρούσεις με επαγγελματικούς συνεργάτες ή και με τον σύντροφο! Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σου από τις 14 του μήνα, έτσι λοιπόν δεν θα λείπουν τα μπερδέματα στις συζητήσεις και στις επαφές σου, αλλά θα σε πιάσει και μία νοσταλγία για καταστάσεις του παρελθόντος. Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, συμβάλει στην εκπλήρωση σχεδίων και ονείρων ενώ οι φιλικό – συναισθηματικές περιπτύξεις είναι φανερό ότι θα σε ικανοποιήσουν! Με τον Άρη ανάδρομο από το ζώδιο του Κριού, δεν λείπουν οι εντάσεις στην καθημερινότητα και στην εργασία σου, νιώθεις αρκετά κουρασμένος από τις καταστάσεις που τώρα βιώνεις, ενώ το φορτωμένο πρόγραμμα σου θα γίνεται συχνά η πηγή του άγχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ικανοποιητικός είναι ο μήνας για τα αισθηματικά σου αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου να σχηματίζει σημαντικές όψεις με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα στην πορεία αυτού του μήνα θα έχεις θετικές ερωτικές συναντήσεις, αποφάσεις, νέα αλλά και γνωριμίες που θα τονώσουν το ηθικό σου! Ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο σου, σε κάνει να νοσταλγείς και μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος ενώ πολύ πιθανή είναι και η επαφή σου, η επικοινωνία σου με ένα άτομο που άγγιξε στο χτες μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τρέχεις και δεν φτάνεις αυτό το μήνα στα επαγγελματικά σου, ο Άρης ανάδρομος από τον Κριό σε αποσυντονίζει με πολλαπλές εργασίες και υποχρεώσεις, όπου σε φουντώνουν με στρες, αλλά δεν έχεις και τα αποτελέσματα που θα θελες. Στα οικονομικά σου υπάρχουν ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης, αρκεί να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι αρκετά καλή, παρόλο που εξαντλείς τον εαυτό σου με πολλές δραστηριότητες ενώ το στρες δεν σου επιτρέπει να νιώσεις ήρεμος και χαλαρός. Συντόνισε καλύτερα το πρόγραμμά σου και τις δραστηριότητές σου αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο για ξεκούραση!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.