Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Δεκέμβριος 2017

Γενικά

Ο Ερμής μέχρι τις 22 θα είναι ανάδρομος αλλά το πλανητικό σκηνικό του μήνα θα σου δίνει τις καλές του επιρροές για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σε έβαζαν σε σκέψεις. Ο Άρης που στις 9 θα μπει στο ζώδιο σου σε ευνοεί. Οι αντιλήψεις, τα πιστεύω σου και η φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων θα μοιάζουν να μην ανταποκρίνονται πλέον στις απαιτήσεις σου και στο παρών κλίμα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί. Στις 18 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη η υπομονή που έχεις και η σταθερότητα του χαρακτήρα σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σου που θα είναι πάρα πολλές και θα βλέπεις οι άλλοι να βασίζονται σε εσένα και να σου έχουν απεριόριστη εμπιστοσύνη. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το που θα πεις καλό μήνα αμέσως δέχεσαι τις καλές επιρροές των πλανητών. Όπως καταλαβαίνεις ξεκινάει μια περίοδος για την σχέση σου που θα είναι ιδανική. Από τις αρχές του μήνα ο ερωτισμός ο ρομαντισμός η γοητεία σου και η καλή σου διάθεση θα είναι από τα χαρακτηριστικά της περιόδου. Η αισιοδοξία σου και η πίστη στις δυνατότητες σου θα είναι τόσο αυξημένες που θα το μεταδίδεις πολύ έντονα και στο ταίρι σου. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο από όλα αυτά που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει μέχρι τώρα. Ο Άρης στο ζώδιο σου σε ευνοεί ώστε να απαλλαγείς από όλες αυτές τις καταστάσεις που μπορεί να σου χαλούσαν την ψυχολογική σου διάθεση και δεν περνούσες καλά με το ταίρι σου. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στην ζωή σου τώρα με την εύνοια του Άρη στο ζώδιο σου σε βεβαιώνω ότι θα βρεις το ταίρι που περίμενες εδώ και πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την δουλειά σου την έχεις φέρει στα μέτρα σου και έχεις αρχίσει να υλοποιείς και τα σχέδια σου. Από τις 18 μπορείς να κάνεις επαφές και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Θα δεις κάποια σχέδια που θέλεις να ξεκινήσεις να υλοποιείς να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα σου και την υπομονή σου ώστε να μπορέσεις να πάρεις την επιτυχία στα χέρια σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη στο σημείο που θα ήθελες. Από τις 18 μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να τακτοποιήσεις και πολλά θέματα που είναι στάσιμα μέχρι τώρα. Γραφειοκρατικά νομικά και φορολογικά θέματα μπορείς να τα κάνεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα, λόγω ότι ο Άρης στις 9 θα μπει στο ζώδιο σου, η γοητεία σου θα είναι μεγάλη αλλά θα είναι αρκετά μεταβαλλόμενη λόγο της διάθεσης που θα έχεις. Απόφυγε να κάνεις αρνητικές σκέψεις και να βλέπεις τα πράγματα απαισιόδοξα γιατί θα κάνει κακό και στο νευρικό σου σύστημα. Οι υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές για αυτό τον λόγο θα πρέπει να βάλεις προγραμματισμό για να αποφύγεις την εξάντληση. Με τον Ερμή από τις 23 στην ορθή φορά του και μέχρι το τέλος του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την φυσική σου κατάσταση. Γυμναστική δίαιτα αλλά και ξεκούραση είναι αυτά που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.