Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Αύγουστος 2020

Γενικά

Ο Αύγουστος ξεκινά με μία εκρηκτική Πανσέληνο στο ζώδιο του υδροχόου στις 3 του μήνα, η οποία φουντώνει την επαναστατικότητα σου προκαλώντας συναισθηματικές συγκρούσεις και διασπάσεις με πρόσωπα που συνδέεσαι στενά! Προσοχή σε ζημιές στο σπίτι, σε καβγάδες με οικογένεια αλλά και στην οξυθυμία που θα σε χαρακτηρίζει. Αυτές οι τάσεις θα είναι πιο αισθητές ως τις 5 Αυγούστου! Ο Άρης από τον Κριό, σε κάνει να βρίσκεσαι σε μία διαρκή κίνηση για θέματα που αφορούν την εργασία σου και το στρες δεν λείπει! Ωστόσο ο Αύγουστος έχει και την ανεμελιά του αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου θα προσφέρει μετακινήσεις, φλερτ, γνωριμίες και περισσότερες στιγμές διασκέδασης και ανεμελιάς. Στόχοι που αφορούν τα επαγγελματικά σου μπορούν να τεθούν και να συζητηθούν το διάστημα 5-20 Αυγούστου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου ο μήνας είναι καλός, ζεις τις όμορφες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου και καταφέρνετε να βρείτε την χρυσή τομή που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την μεταξύ σας επικοινωνία. Για σένα που δεν έχεις ταίρι ο μήνας προσφέρεται για νέες γνωριμίες σε ταξίδι ή στο διαδίκτυο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιθυμείς να κάνεις αλλαγές στα επαγγελματικά σου, όμως στο ξεκίνημα του μήνα θα πρέπει να προσέξεις πολύ τις επιλογές σου γιατί μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις! Με τη Νέα Σελήνης το Λέοντα είναι βέβαιο ότι μπαίνει σε φάση ενάρξεων επαγγελματικών οι οποίες ωστόσο θα σε πιέσουν και με έξτρα ευθύνες. Στα οικονομικά σου πιο ευνοϊκές είναι οι πρώτες ημέρες του μήνα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση δεν έχει θέματα αλλά ο Άρης από το ζώδιο του Κριού σε κάνει πιο επιρρεπή στις υπερβολές και ίσως η ενέργειά σου τη μία στιγμή να είναι στο «πικ» της και την άλλη να εξαντλείσαι! Μην κάνεις υπερβολές που σε στραγγίζουν!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.