Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Οκτώβριος 2017

Γενικά

Ο μήνας αυτός θα έχει πολλές εναλλαγές και δεν θα προλαβαίνεις από τις ξαφνικές εξελίξεις που θα έχεις. Το περισσότερο μέρος του μήνα θα σε απασχολήσει περισσότερο με τα οικογενειακά σου και την επίλυση θεμάτων που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα. Θα συμβούν γεγονότα που δεν θα τα περιμένεις αλλά να ξέρεις ότι όλα θα είναι για το καλό σου. Θα μπουν καινούργιοι άνθρωποι στην ζωή σου που θα σε ενθουσιάσουν πάρα πολύ. Από τις 17 που ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο σου η κοινωνικότητα σου θα είναι πολύ αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις σου θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι το τέλος του μήνα το πλανητικό σκηνικό είναι σίγουρο πως θα σου προσφέρει ανανέωση και έναν πηγαίο δυναμισμό που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις με άνεση στα προβλήματα που έχεις μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου έχει περάσει από σαράντα κύματα και έχει αρκετούς προβληματισμούς για την πορεία της. Αυτό τον μήνα θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις πολλά πράγματα και να βάλεις μια τάξη σε όλα αυτά που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται και τι ζητάς αλλά για άλλη μια φορά θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά και να μην παρασυρθείς από κάποιες στιγμές που μπορεί να έφεραν μερικά προβλήματα. Ο μήνας θα τελειώσει μέσα στον ερωτισμό στον ρομαντισμό και σε πολλές καλές στιγμές με το ταίρι σου που θα σου δίνουν μεγάλη χαρά. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά το πλανητικό σκηνικό του μήνα είναι πολύ θετικό ώστε να κινηθείς ανάλογα και να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτό τον μήνα θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που στο παρελθόν ήταν σε αναβολές ή καθυστερήσεις. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ όρεξη για δουλειά και θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Η εύνοια του Ερμή θα φέρει πολλές ευκαιρίες στην δουλειά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς γιατί θα είναι πολύ συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτό τον μήνα. Από τις πρώτες μέρες θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις και σε αγχώνουν αρκετά. Τα έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε καλό σημείο. Από τις 6 μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα όπως και συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από τις αρχές του Οκτωβρίου μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Ότι κάνεις από τις αρχές του μήνα θα πάει πολύ καλά και θα γοητεύσεις τον περίγυρό σου. Οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί και θα σου δώσουν όλες τις προϋποθέσεις για να κάνεις αυτό που θέλεις. Πρέπει να προσέχεις την διατροφή σου. Στις 17 του μήνα που θα μπει ο Ερμής στο ζώδιο σου θα είσαι σε πολύ καλή ψυχική διάθεση και θα θέλεις να περάσεις όμορφα. Εκείνη την περίοδο θα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να καλυτερεύσεις και την φυσική σου κατάσταση ώστε να νιώθεις ακόμη πιο όμορφα. Το άγχος οι εντάσεις και τα προβλήματα αυτό τον μήνα μπορούν να μείνουν στην άκρη και να περάσεις υπέροχα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες.
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.