Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Ο μήνας αυτός θα έχει πολλές εναλλαγές και δεν θα προλαβαίνεις από τις ξαφνικές εξελίξεις που θα έχεις. Από τις αρχές του μήνα θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία και θα σε απασχολήσει περισσότερο με τα οικογενειακά σου και την επίλυση θεμάτων που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα. Θα συμβούν γεγονότα που δεν θα τα περιμένεις αλλά να ξέρεις ότι όλα θα είναι για το καλό σου. Η κοινωνικότητα σου θα είναι πολύ αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις σου θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Θα μπουν καινούργιοι άνθρωποι στην ζωή σου που θα σε ενθουσιάσουν πάρα πολύ. Οι εσωτερικές διεργασίες που θα λάβουν χώρα αυτό τον μήνα είναι σίγουρο πως θα σου προσφέρουν ανανέωση και έναν πηγαίο δυναμισμό που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις με άνεση στα προβλήματα που έχεις μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που μπορείς να ζήσεις τον έρωτα και την αγάπη στην κορυφή τους. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα βλέπεις τα πράγματα γύρω σου πολύ όμορφα. Από τις 9 που θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου. Προγραμμάτισε ένα ταξίδι πέρασε όμορφα με το ταίρι σου γιατί μαζί σου κανείς το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να πλήξει. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις και θέματα στην σχέση σου που σε προβληματίζουν από παλιά και να είναι σίγουρο ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Και αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί στην ζωή σου έφτασε ο καιρός να την διώξεις. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης θα έχεις όλη την γοητεία και τον ερωτισμό που χρειάζεσαι ώστε να βρεις το κατάλληλο ταίρι που θα περάσεις πολύ καλά μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτό τον μήνα θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που στο παρελθόν ήταν σε αναβολές ή καθυστερήσεις. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ όρεξη για δουλειά και θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Από τις 11 του μήνα που ο Άρης θα μπει στον Υδροχόο θα φέρει πολλές ευκαιρίες στην δουλειά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς γιατί θα είναι πολύ συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτό τον μήνα. Από τις πρώτες μέρες θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις και σε αγχώνουν αρκετά. Τα έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε καλό σημείο. Από τις 11 μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα όπως και συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμρίου θα πρέπει να κινηθείς με αρκετή ηρεμία χωρίς εκνευρισμούς και εντάσεις. Κάποια μικρά προβλήματα που είχες από το παρελθόν πιθανόν αυτό το διάστημα να βγουν στην επιφάνεια. Φρόντισε με πολύ σύνεση και καθόλου απερισκεψία να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα που είχες με τον καλύτερο τρόπο. Από τις 9 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο σου μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση την ομορφιά σου. Φρόντισε να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις γιατί το νευρικό σου σύστημα το έχει πάρα πολύ ανάγκη. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να ασχοληθείς με το σώμα σου που το τελευταίο διάστημα το έχεις παραμελήσει.
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.