Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Ιανουάριος 2021

Γενικά

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ αγαπητέ μου Σκορπιέ! Το 2021 ξεκινά δυναμικά για σένα, όπου είναι φανερό ότι θα φέρει σημαντικές εξελίξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου! Από τις 7 του μήνα ο Άρης περνά στον Ταύρο προκαλώντας συχνά εντάσεις και αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σου γεγονός που θα σε εξαντλήσει, δεν παύει όμως να γίνονται και ξεκαθαρίσματα τα οποία και θα σε οδηγήσουν στην λήξη κάποιων επαφών. Αυτό το μήνα έχεις την ανάγκη να πάρεις λογικές αποφάσεις και να ακολουθήσεις όλα όσα θεωρείς εσύ σωστά. Από τις 13 του μήνα κάνεις νέες συμφωνίες, δέχεσαι προτάσεις, αλλάζει όμως και ο τρόπος σκέψης σου και ξεκαθαρίζει το μυαλό σου! Στο τέλος του μήνα με την Πανσέληνο στο Λέοντα προβληματίζεσαι για την πορεία της καριέρας σου γιατί γίνονται κάποιες ανακατατάξεις που σε αναγκάουν να προβείς σε αλλαγές που δεν είχες υπολογίσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο μήνας είναι ήπιος για τα αισθηματικά σου και στο ξεκίνημα του έτους, αρχίζεις να βλέπεις κάπως διαφορετικά την πορεία μίας σχέσης . Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω εντείνει τις όμορφες επικοινωνίες και συναντήσεις με το ταίρι σου ενώ δεν λείπουν και κάποιες εκ βαθέων συζητήσεις που σου λύνουν πολλές απορίες και σου γαληνεύουν την καρδιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ο μήνας είναι προκλητικός ιδιαίτερα προς το τελείωμά του, δηλαδή κοντά στις 28 του μήνα όπου σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα προκαλεί αντιδράσεις και αλλαγές σε συνεργασίες ενώ οι τελευταίες ημέρες του Γενάρη αναμένονται εκρηκτικές και ανατρεπτικές για τα εργασιακά! Στα οικονομικά είσαι αρκετά πιο ευχαριστημένος την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ηρεμούν οι ρυθμοί σου και βελτιώνεται αισθητά η φυσική σου κατάσταση γεγονός που σε βοηθά να συγκροτήσεις καλύτερα την καθημερινότητά σου. Αποφάσεις για την βελτίωση σε συνήθειες ή και στην εμφάνιση ευνοούνται.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.