Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Μάρτιος 2018

Γενικά

Αυτός ο μήνας θα έχει πολλές και καλές εκπλήξεις για εσένα. Από τις πρώτες μέρες του μήνα(σε ευνοεί η Νέα Σελήνη στις 17 στους Ιχθείς) θα έχεις μεγάλη κοινωνικότητα και θα θέλεις να είσαι συνέχεια σε κίνηση. Δεν θα λες όχι σε καμία πρόσκληση που θα σου κάνουν και θα θέλεις να ξεφύγεις από την κούραση και το άγχος που περνάς κάθε μέρα. Να ξέρεις ότι όλα αυτά θα σου βγουν σε καλό αφού θα κάνεις πολύ καλές γνωριμίες που στο μέλλον θα καταλάβεις την σημασία τους. Από τις 23 του μήνα που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομο φορά του θα έχεις κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές και εσύ θα μπορείς να κάνεις αυτά που πραγματικά σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης μέχρι τις 6 στους Ιχθείς η διάθεση σου θα είναι καλή και θα θέλεις να περνάει καλά το ταίρι σου μαζί σου. Και από τις 17 με την Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα έρθουν πολλές ευκαιρίες ώστε η σχέση σου να γίνει ιδανική. Θα σου δώσει πολύ δυναμικότητα ώστε να λύσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Μέχρι τέλος του μήνα θα περάσεις καταπληκτικά στην σχέση σου και θα δίνεις πολύ χαρά στο ταίρι σου. Και αν ακόμη είσαι με την μοναξιά αγκαλιά το σύμπαν αυτό τον μήνα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να διώξεις την μοναξιά και να πάρεις αγκαλιά το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε αυτό τον μήνα στην δουλειά σου. Θα μπορείς να κινηθείς πολύ άνετα και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Η Νέα Σελήνη θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να κάνεις αυτά που θέλεις στην δουλειά σου. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι πολύ καλή και οι δημόσιες σχέσεις σου θα είναι σε καλά επίπεδα ώστε θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα αλλά θα σε απασχολήσουν όλο τον μήνα γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Φρόντισε τα τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα ζητήματα νόμου και ακίνητης περιουσίας.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά σε ότι αφορά την φυσική σου κατάσταση. Σε απασχολούν πάρα πολλά προβλήματα και το άγχος που έχεις είναι μεγάλο. Μέχρι τις 6 που η Αφροδίτη θα είναι στους Ιχθείς μπορείς να επιδοθείς σε κάποιο σπορ και να προσέξεις λίγο παραπάνω την φυσική σου κατάσταση. Από τις 17 που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς φρόντισε να χαλαρώνεις κάποιες στιγμές γιατί το πολύ στρες θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Η διατροφή σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί το τελευταίο διάστημα δεν προσέχεις τον εαυτό σου όσο πρέπει. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και θέλεις να δείχνεις και εξωτερικά ότι όλα είναι πολύ καλά. Μέχρι τέλος του μήνα θα δείχνεις και θα είσαι πολύ καλά.
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.