Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Μάρτιος 2020

Γενικά

Ένας νέος μήνας ανοίγεται μπροστά σου και εσύ καλωσορίζεις την Άνοιξη με αποφασιστικότητα και με διάθεση να πάρεις τώρα σημαντικές πρωτοβουλίες για τη ζωή και το μέλλον σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσει και η πολυαστρία που γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω! Προσοχή στην έκρυθμη συμπεριφορά, στις εντάσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λογομαχίες ή και σε έναν απόλυτο τρόπο συμπεριφοράς. Τα οικογενειακά καβγαδάκια και τα προβλήματα στο σπίτι και στην οικογένεια θα είναι αισθητά την περίοδο 4-10 Μαρτίου όπου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου. Στην συνέχεια αποκαθίσταται το κλίμα ενώ και εσύ από την πλευρά σου βρίσκεις το κέφι και την δημιουργικότητά σου! Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου θα βελτιώσει αισθητά τις συνθήκες στις σχέσεις σου και θα μπορέσεις να αναθερμάνεις το κλίμα τόσο στην συντροφική σου ζωή, όσο και στις συνεργασίες σου! Πιο πιεστικός είναι ο μήνας για σένα που έχεις γεννηθεί την 1η ημέρα του ζωδίου σου, όπου η επιρροή του Κρόνου από τον υδροχόο θα είναι αισθητή προκαλώντας πιέσεις και προβληματισμούς σε πολύ προσωπικές σου υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι το πιο ευνοημένο ζώδιο για το μήνα Μάρτιο στα αισθηματικά! Έχεις να ζήσεις μεγάλες στιγμές αλλά και να απολαύσεις το μεγαλείο της αγάπης, της ζεστασιάς και της συντροφικότητας στη σχέση σου! Ακόμα και αν δεν έχεις σχέση, είναι βέβαιο ότι η Αφροδίτη από τον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς προς νέες γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αποφασιστικότητα, δυναμισμός και ... επιτυχία! Αυτή ακριβώς είναι η επαγγελματική σου πρόβλεψη για τον Μάρτιο 2020 φίλε μου Σκορπιέ. Δεν υπάρχουν λόγοι να ανησυχείς για την εξέλιξη των εργασιακών σου δραστηριοτήτων, γιατί κανείς και τίποτα δεν θα σου σταθεί εμπόδιο. Ιδιαίτερα από τις 16 του μήνα και έπειτα, εφαρμόζεις σημαντικές αποφάσεις και είσαι σε εγρήγορση!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Όλο κομπλιμέντα θα δέχεσαι αυτό το διάστημα φίλε μου Σκορπιέ και θα πάρεις τα πάνω σου ... Προσοχή στην βιασύνη στις κινήσεις σου, γιατί θα είσαι αρκετά άγαρμπος!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.