Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Ιανουάριος 2019

Γενικά

Ο πρώτος μήνας του 2019 σου δίνει την ώθηση να πιστέψεις πολύ περισσότερο στις δυνάμεις σου, ανακτώντας την αυτοπεποίθησή σου και βλέποντας στην πορεία και σημαντικά οφέλη τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 6 του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω φέρνει ειδήσεις στα αυτιά σου που σου προκαλούν κάποια δυσαρέσκεια, ωστόσο καλείσαι τώρα να πάρεις και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον υποθέσεων που σε απασχόλησαν από το περασμένο έτος! Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου, αλλά και στις συνεργασίες σου, η διαδικασία αυτή δεν θα είναι και τόσο εύκολη, αλλά θα τα καταφέρεις! Με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη ως τις 4 Ιανουαρίου έχεις αρκετές συζητήσεις και προτάσεις συμφωνιών που αφορούν τα οικονομικά σου. Από τις 8 Ιανουαρίου όμως όλα αυτά που είχες συζητήσει στις αρχές του μήνα μπορείς να τα δεις να αποδίδουν αφού η Αφροδίτη και ο Δίας από τον Τοξότη βάζουν τα δυνατά τους για να σου γεμίσουν αυτό το μήνα το πορτοφόλι! Από τις 5-23 Ιανουαρίου ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω είσαι αρκετά πιο εκφραστικός και έτοιμος να μοιραστείς τις σκέψεις με το περιβάλλον σου! Οι συζητήσεις που θα γίνουν σε αυτό το διάστημα θα έχουν καλά αποτελέσματα! Σε όλη την διάρκεια του Ιανουαρίου ο Άρης θα πορεύεται στο ζώδιο του Κριού αυτό για σένα σημαίνει ότι το ημερήσιο πρόγραμμά σου θα είναι πιεστικό και οι ευθύνες στην εργασία σου θα είναι μεγάλες. Μην υπερβάλεις και αφιέρωσε χρόνο και για τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ιανουάριος ξεκινά με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου να σε ευεργετεί σε αισθηματικές υποθέσεις... Έτσι λοιπόν η χρονιά κάνει ποδαρικό με ερωτισμό και με εσένα να χαμογελάς από ερωτική πληρότητα ως τις 8 του μήνα. Στην συνέχεια, είναι φανερό ότι θα επενδύσεις περισσότερο συναισθηματικά στη σχέση σου ( ή σε μία νέα σχέση που τώρα δημιουργείται), βλέποντας ότι το ένστικτό σου σε οδηγεί σωστά και το άτομο που σε ενδιαφέρει πραγματικά έχει καλές προθέσεις απέναντί σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέσα στο κύμα των επαγγελματικών ανακατατάξεων που προκύπτουν σε αυτό το μήνα της χρονιάς, καταφέρνεις εντέλει να βάλεις την καριέρα σου σε μία πιο σταθερή και σίγουρη πορεία! Το επαγγελματικό σου πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο και πιεστικό. Στα οικονομικά να αναμένεις αύξηση του εισοδήματός σου αλλά και ευκαιρίες για αγορές ειδών που το περασμένο μήνα δεν μπόρεσες να αποκτήσεις!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι καλή, όμως ο μήνας είναι απαιτητικός και αρκετές στιγμές μπορεί να είσαι αμελής με την διατροφή σου ή να σε πιάνει το άγχος σου και να πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά, περιορίζοντας την ξεκούραση σου! Φρόντισε να αποφύγεις τέτοιου είδους τάσεις για να μην εξουθενωθείς! Ο Ιανουάριος σε βοηθά να βελτιώσεις πολύ την εξωτερική σου εικόνα , όμορφες αλλαγές θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.