Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Μάρτιος 2019

Γενικά

Ο φετινός Μάρτιος εγκαινιάζει μία νέα 7ετή περίοδο σπουδαίων αλλαγών στον τομέα των σχέσεών σου, αφού ο Ουρανός εισέρχεται πλέον στο ζώδιο του Ταύρου! Σχέσεις αλλάζουν μορφή και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου... Αυτό το μήνα όμως θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και αφορούν τα «θέλω» και τις επιθυμίες σου! Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 6/3 στο ζώδιο του Ιχθύ, σου δίνει την ώθηση να κάνεις ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα ενώ αφήνεσαι σε σκέψεις, σχέδια και όνειρα για την αισθηματική σου ζωή! Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 21 Μαρτίου στο ζώδιο του Ζυγού , ρίχνει προσωρινά την ψυχολογία σου και ο λόγος είναι η ένταση που βιώνεις στα επαγγελματικά και σε κάποιες συνεργασίες που διατηρείς. Ο Ερμής θα κινείται στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα (δηλαδή από 5-28 Μαρτίου) ανάδρομος στο ζώδιο του Ιχθύ και το τηλέφωνο χτυπά από εκεί που δεν το περιμένεις, από τον μετανιωμένο σύντροφο που θέλει μία δεύτερη ευκαιρία .... Με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, συναισθηματικά νιώθεις περισσότερη σταθερότητα ενώ η οικογένεια είναι η φωλιά που σε ζεσταίνει και σε κάνει να αισθάνεσαι σιγουριά! Ο Άρης θα κινείται στο όλο το μήνα στο ζώδιο του Ταύρου, και είναι βέβαιο ότι οι εξελίξεις που θα υπάρξουν σε σχέσεις και σε συνεργασίες θα είναι πολλές, άλλοτε θετικές, άλλοτε νευρικές! Σαφέστατα οι ευκαιρίες για αύξηση των οικονομικών δεν λείπουν, ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου που δέχεσαι τις ευεργεσίες του Δία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας μήνας με τις ευαισθησίες του, τις συγκινήσεις του, τα όνειρά του αλλά και τις ανατροπές του ξεκινά για το δικό σου ζώδιο. Σημαντικές αλλαγές επαναστατικές και απελευθερωτικές θα έχεις εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 23/10 όπου δέχεσαι τις άτακτες ανατρεπτικές διαθέσεις του Ουρανού από τον Ταύρο. Ο Μάρτιος όμως έχει και το ρομάντζο του, τα νέα ξεκινήματα που έχουν όμως άρωμα παρελθόντος ... Είχες αφήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο στη μέση; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το ζήσεις και να διώξεις μακριά τα απωθημένα ... Όσο για σένα που είσαι ήδη σε μία σχέση;;; Άσε τις σοβαρές συζητήσεις για άλλη εποχή ... απόλαυσε το χάδι, το φιλί και το βλέμμα του συντρόφου σου και μην μιλάς αγάπη μου πολύ ... γιατί αφενός θα παρεξηγηθείς, αφετέρου θα φουντώσεις από νεύρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου μιλήσω ειλικρινά, παρόλο που διανύεις μία τυχερή χρονιά για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, ο Μάρτιος κάνει «κοιλιά» δεν έχει μεγάλες εξελίξεις, μάλιστα έχει και τα νεύρα του! Μπορείς όμως αυτό το μήνα να αξιοποιήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες και να πάρεις μολύβι και χαρτί και να καταγράψεις όλα αυτά που άφησες στην μέση στο παρελθόν... Οι κόντρες με συνεργάτες συνεχίζονται, προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και μην δίνεις έκταση στους καβγάδες. Τα οικονομικά είναι σταθερά προς ανοδικά και δεν σε φοβάμαι!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Μάρτιος είναι ιδανικός μήνας για να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να ξεπεράσεις τραύματα και δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος! Από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας, αυτό που σου συνιστώ να προσέξεις είναι την δική σου υπερβολή! Η εμφάνισή σου ανανεώνεται σημαντικά από τις 26 του μήνα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.