Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Μάιος 2018

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα αρχίσουν να φαίνονται οι πρώτες ακτίνες επιτυχίας που θα έχεις στην ζωή σου. Από τις 14 που ο Ερμής θα μπει στον Ταύρο θα πάρει τέλος ότι σε άγχωνε και σε προβλημάτιζε γιατί τώρα αρχίζει μια καινούργια περίοδος που θα είναι αρκετά ευχάριστη. Θα έχεις αυτοπεποίθηση δυναμισμό και σιγουριά για το δρόμο που θέλεις να τραβήξεις από εδώ και πέρα. Ότι έχεις σκεφτεί να κάνεις μέχρι τώρα θα μπορείς να το πετύχεις με απόλυτη επιτυχία – Θα σου ανοίξουν καινούργιοι ορίζοντες με καινούργιες δραστηριότητες με τον Άρη που στις 15 θα μπει στον Υδροχόο δημόσιες σχέσεις που έχεις κάνει μέχρι σήμερα θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Όπως κατάλαβες προβλέπεται ένας υπέροχος μήνας και μέχρι το τέλος του θα έχεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση από την εξέλιξη των καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου από την αρχή του μήνα θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα. Ο ερωτισμός σου, ο ρομαντισμός σου, η γοητεία σου, η καλή σου συμπεριφορά θα κάνουν το ταίρι σου να πετάει στα σύννεφα. Είναι καιρός να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να αλλάξεις σελίδα που θα είναι το καλύτερο για εσένα και το ταίρι σου. Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί φρόντισε να επικοινωνήσεις καλύτερα με το ταίρι σου να περάσεις πολύ καλά και να προσπαθήσεις να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στην σχέση σου και σε έχουν στεναχωρήσει. Μέχρι τέλος του μήνα θα δεις πως θα αλλάξουν όλα προς το καλύτερο και πως θα είναι όλα ιδανικά για την σχέση σου. Και σε εσένα που ακόμη την πόρτα σου δεν την έχει χτυπήσει ακόμη κάποιο ταίρι κάνε λίγο υπομονή και θα έρθει ο καιρός που θα ακούσεις το πραγματικό χτύπημα της πόρτας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πολλά θέματα που ήταν σε στασιμότητα από τις 14 που θα είναι ο Ερμής θα είναι στον Ταύρο όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Αυτό τον μήνα θα έχεις πολύ δουλειά και θα αγχώνεσαι με το παραμικρό. Μερικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν φρόντισε με ηρεμία και προγραμματισμό να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Με τον Άρη που είναι στον Υδροχόο και σε ευνοεί μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα γιατί στην πορεία θα φανούν πολύ συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα. Θα έχεις τις ευκαιρίες για να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να τακτοποιήσεις νομικά ακίνητης περιουσίας και φορολογικά ζητήματα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από τις αρχές του Μάιου θα πρέπει να κινηθείς με αρκετή ηρεμία χωρίς εκνευρισμούς και εντάσεις. Θα έχεις κάποια γεγονότα που θα σου χαλάνε την διάθεση. Από τις 14 του μήνα που θα μπει ο Ερμής στον Λέοντα η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις καλή επικοινωνία με τον περίγυρό σου. Στις 15 που γίνεται η Νέα σελήνη στον Ταύρο φρόντισε με πολύ σύνεση και καθόλου απερισκεψία να κινηθείς ήρεμα και ότι θα γίνει εκείνη την περίοδο θα ξεπεραστεί με τον καλύτερο τρόπο. Στις 15 που ο Άρης θα μπει στον Υδροχόο θα μπορείς να ασχοληθείς με το σώμα σου που το τελευταίο διάστημα το έχεις παραμελήσει. Μέχρι το τέλος του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση την ομορφιά σου αλλά και προπάντων να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις γιατί το σώμα σου το έχει πάρα πολύ ανάγκη.
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.