Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Μάιος 2019

Γενικά

Ο Μάης φέρνει σημαντικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Μην τρομάζεις όμως, αυτή τη φορά οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα σε βοηθήσουν να καλωσορίσεις και να σταθεροποιήσεις σημαντικές σχέσεις ζωής. Τα φεγγάρια του Μάη, γίνονται στο δικό σου άξονα (Ταύρο – Σκορπιό) φέρνοντας νέα ξεκινήματα που σε δένουν ουσιαστικά με νέους ανθρώπους στη ζωή σου! Τα οικονομικά σου, βρίσκονται σε μία καλή περίοδο ανάπτυξης και μέσω της εργασίας σου θα μπορέσεις να βρεθείς ωφελημένος. Τα έξοδα, ωστόσο, δεν θα λείψουν ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του μήνα που ο Άρη θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Από τις 6 έως τις 21 Μαΐου με τον Ερμή από τον Ταύρο είσαι σε συζητήσεις, επαφές , συμφωνίες με νέα πρόσωπα που μπορούν να γίνουν οι συνοδοιπόροι στα βήματά σου! Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε κάνει να ζεις τις πιο αξέχαστες στιγμές στην συντροφική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σχέδια και επιθυμίες εκπληρώνονται στα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο! Ο μήνας σε προδιαθέτει να εκφραστείς, να μοιραστείς τις σκέψεις σου, να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να μπορέσετε μέσα από την βελτιωμένη επικοινωνία σας, να πάτε την σχέση σας ένα βήμα παραπέρα. Το καλύτερο διάστημα για τα αισθηματικά σου είναι από τις 15/5 που η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο. Έρχεσαι πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει, ενισχύετε η συντροφικότητα ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για πιο σοβαρά πλάνα που αφορούν το μέλλον και την προοπτική της μεταξύ σας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το Μάη γίνονται ανακατατάξεις στις συνεργασίες σου και μπορείς με κάθε τρόπο να αναπτύξεις τις γνωριμίες σου , ώστε να μπορέσεις να βρεθείς κερδισμένος σε ζητήματα εργασιακά. Μέχρι τις 15/5 καταφέρνεις και βελτιώνεις τις συνθήκες στην εργασία σου και φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου! Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μία ανοδική πορεία και έχεις τις ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου. Κάποια έκτακτα έξοδα δε θα λείψουν ωστόσο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από το ξεκίνημα του μήνα, επιμελείσαι πολύ περισσότερο την φυσική σου κατάσταση, κόβεις κακές συνήθειες, προσέχεις την διατροφή ενώ ευνοείσαι για και για να ξεκινήσεις μία νέα αθλητική δραστηριότητα. Βρίσκεσαι σε φόρμα και παίρνεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου! Από πλευράς εμφάνισης σίγουρα είσαι αρκετά γοητευτικός στο περιβάλλον σου και δέχεσαι κολακευτικά σχόλια!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.