Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Ιούλιος 2021

Γενικά

Τον Ιούλιο είσαι πιο δυναμικός από κάθε άλλη φορά αγαπητέ μου Σκορπιέ! Θέτεις στόχους και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα πλάνα σου και σε όλα αυτά που θέλεις να κατακτήσεις. Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, σου δίνουν την δυναμική για νέα μεγαλόπνοα σχέδια στα επαγγελματικά σου! Είσαι απόλυτα δημιουργικός και προκύπτουν και θετικές εξελίξεις στον εργασιακό τομέα που σε βοηθούν να προοδεύσεις! Νέες συμφωνίες, μετακινήσεις αρκετές σχεδιασμός μεγάλων ταξιδίων είναι κάτι που προκύπτει από τις 11 του μήνα που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου! Από τις 22 του μήνα οι μέρες σου είναι πιο χαλαρές και κοινωνικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κοιτάζεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική των αισθηματικών σου και δεν αρκείσαι πλέον σε επιπόλαιες καταστάσεις ή καταστάσεις που σε φθείρουν! Με αυτό τον τρόπο οδηγείσαι και σε σημαντικές αλλαγές πορείας στον ερωτικό τομέα. Το κλίμα γίνεται πολύ πιο ευχάριστο από τις 22 του μήνα όπου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου φέρνοντας ικανοποίηση μέσα από αισθηματικές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές κατακτήσεις που θα φέρουν μεγάλη πρόοδο και ανάπτυξη στην ζωή σου αναμένονται αυτό το μήνα! Είναι μήνας εξέλιξης, ανόδου και επίτευξης σημαντικών στόχων για την πορεία σου! Στα οικονομικά αναβαθμίζεσαι!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι καλή απλά δεν πρέπει να παραμελείς τον εαυτό σου, αλλά ούτε και να ζορίζεσαι παραπάνω απο όσο θα πρέπει!
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.