Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Ιούλιος 2019

Γενικά

Ο Ιούλιος λοιπόν αναμένεται να είναι μήνας αποφάσεων για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ Σκορπιέ. Στην πορεία του, δεν βάζεις νερό στο κρασί σου αλλά επιβάλεις τα θέλω σου, ίσως και με τρόπο απόλυτο κάποιες στιγμές. Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται 2 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου, σε κάνει να θέλεις να δραπετεύσεις από την ρουτίνα, κάνοντας σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις σου αλλά και σε ότι σ κρατούσε δέσμιο τον τελευταίο καιρό! Με την Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω στις 16/7 εκεί θα θέσεις επι τάπητος τους όρους και τους κανόνες σου στους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά, χωρίς όμως αυτή την φορά να κάνεις εκπτώσεις... Κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις ή και συζητήσεις θα σε πεισμώσουν! Ο τομέας της καριέρας σου είναι φανερό ότι θα αποτελεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα , δεν θα λείψουν όμως και κάποιες καθυστερήσεις ή και παρεξηγήσεις αφού ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος! Ο Ιούλιος όμως έχει για σένα και τις μετακινήσεις, τις επικοινωνίες, τα ταξίδια και τις επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει θετικά τον αισθηματικό σου τομέα αυτό το μήνα και σε προτρέπει για αλλαγές. Οι αλλαγές αυτές ωστόσο μπορεί να μην έρθουν και τόσο εύκολα γιατί μέσα στα σενάρια του μήνα είναι ότι μπορεί ξαφνικά εσύ ο ίδιος να αποφασίσεις ότι μία σχέση που σε ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό, έχει πλέον κλείσει τον κύκλο της και στη συνέχεια να προκύψει μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει! Το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα ωστόσο προσφέρει στιγμές ρομαντισμού, ζεστασιάς, τρυφερότητας ενώ ένα ερωτικό ταξιδάκι είναι μέσα στο πρόγραμμα του μήνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Γίνονται κάποιες ανακατατάξεις στις συνεργασίες σου αυτό το μήνα, όμως όλα αυτά εσένα δεν σε αγγίζουν άμεσα, απεναντίας φαίνεται ότι είσαι απόλυτα δοσμένος στην επαγγελματική σου πρόοδο. Ο ανάδρομος Ερμής από το Λέοντα θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σου σχέδια ιδιαίτερα από τις 8 έως τις 19 του μήνα. Είναι φανερό ότι τώρα δραστηριοποιείσαι και παίρνεις κάποιες πρωτοβουλίες που αφορούν μετέπειτα επαγγελματικά ζητήματα. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μία πιο ευνοϊκή πορεία!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αλλάζεις την εικόνα σου, το στυλ σου και το αποτέλεσμα είναι άκρως θετικό και εντυπωσιακό, ενώ οι κολακείες που θα ακούσεις θα σε ανεβάσουν πολύ! Από πλευράς φυσικής κατάστασης ο μήνας σου χαρίζει έξτρα δυναμισμό και αντοχή!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.