Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Μάιος 2020

Γενικά

Ένας νέος μήνας ανοίγεται μπροστά σου και δίνει έμφαση σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις με το περιβάλλον σου! Εσύ αγαπητέ μου Σκορπιέ είσαι έτοιμος να πάρεις αποφάσεις, να πεις λόγια, να διεκδικήσεις και να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ θέλεις. Ως τα μέσα του μήνα ωστόσο, δεν λείπουν οι εντάσεις και οι εκνευρισμοί για προσωπικές οικογενειακές υποθέσεις και εσύ θα πρέπει να αποφύγεις τα καβγαδάκια. Λύσεις για θέματα οικονομικά δίνονται, ενώ από τις 22/5 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορείς να κάνεις μία νεά συμφωνία, μία νέα επαφή που θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς χρεωστικά υπόλοιπα του παρελθόντος. Είναι γεγονός ότι η αναδρομή της Αφροδίτης θα φέρει στην επιφάνεια οικονομικά σφάλματα του παρελθόντος όπου καλείσαι να τα διαχειριστείς. Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σου στις 7 του μήνα, σε φέρνει σε διαδικασία απολογισμού : “Τι είχαμε, τι χάσαμε, τι θέλουμε κερδίσουμε” ... Σε αυτά τα ερωτήματα καλείσαι να βρεις κάποιες απαντήσεις αυτό το διάστημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πόθοι και επιθυμίες διεγείρονται ήδη από τις 7 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, όμως κυριαρχεί και η ζήλεια ή και η ανασφάλεια. Από τις 13 του μήνα που εισέρχεται ο Άρης στο ζώδιο του Ιχθύων, η ερωτική σου ζωή αποκτά περισσότερη δράση, η λίμπιντο ανεβαίνει ενώ και εσύ λειτουργείς πιο κατακτητικά στον αισθηματικό σου τομέα. Οι δυνατές ερωτικές συγκινήσεις δεν θα λείψουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να κάνεις έναν απολογισμό και να βάλεις νέα όρια στις συνεργασίες σου! Θα δεχθείς την στήριξη από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, όμως οι ευθύνες σου μεγαλώνουν χωρίς να έχεις τις απολαβές που θα θελες ή θα περίμενες. Στα οικονομικά σου υπάρχει αστάθεια ενώ θα καταφέρεις επιτέλους να κλείσεις με εκκρεμότητες του παρελθόντος!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η συναισθηματική ένταση που διακατέχεις σε εξαντλεί και σωματικά ιδιαίτερα ως τις 13 του μήνα που είναι πολλές οι υποθέσεις που τρέχουν αλλά και αρκετές οι εκκρεμότητές σου! Ο μήνας σε καλεί να κάνεις και κάποιες ανανεώσεις στην εμφάνισή σου οι οποίες και θα αναπτερώσουν για τα καλά την αυτοπεποίθησή σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.