Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Νοέμβριος 2019

Γενικά

Ο Νοέμβριος είναι μήνας αναθεώρησης και σημαντικών αποφάσεων για το ζώδιο σου Σκορπιέ μου. Με το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα ικανοποιούνται επιθυμίες και βάζεις πιο σταθερές βάσεις για την πορεία των σχεδίων σου! Ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο σου, σε οδηγεί σε επαναξιολογήσεις καταστάσεων του παρελθόντος. Σκέψεις, Συζητήσεις και Αποφάσεις περιστρέφονται γύρω από το παρελθόν σου. Οι επαφές που γίνονται αυτό το μήνα σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σε κάτι που ήθελες εδώ και καιρό να υλοποιήσεις. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη αναβαθμίζει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου! Δυνατές ερωτικές στιγμές θα ζήσεις κοντά στην Πανσέληνο που γίνεται στις 12/11 στο ζώδιο του Ταύρου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η φλόγα του έρωτα γίνεται πιο σταθερή, ζεστή και σε ζεσταίνει στις πρώτες κρύες νύχτες του φθινοπώρου. Έρωτας από το παρελθόν, φαίνεται ότι δίνει μία σταθερότητα στο παρόν σου και αυτό σε ικανοποιεί και σε γεμίζει. Οι πιο ωραίες στιγμές στα αισθηματικά σου όμως, έρχονται από τις 26 Νοεμβρίου που θα περάσει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Τότε να αναμένεις πολύ ενδιαφέρουσες εκπλήξεις που θα σε συναρπάσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σε κουράζουν σημαντικά αυτό το μήνα, όχι μόνο γιατί είναι πολλά αυτά που πρέπει να τακτοποιήσεις, όσο γιατί υπάρχουν καθυστερήσεις, μπερδέματα αλλά και αρκετός ανταγωνισμός που σε πάει πίσω. Φρόντισε αυτό το μήνα να εργαστείς πιο παρασκηνιακά, μην ανακοινώνεις τα μετέπειτα σχέδιά σου! Στα οικονομικά σου έχεις σημαντική βελτίωση σε όλη την διάρκεια του μήνα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αρκετές στιγμές του μήνα θα νιώσεις αδύναμος, κουρασμένος και ότι έχεις την ανάγκη να χουχουλιάσεις και να αφήσεις όλες τις υποχρεώσεις πίσω. Φρόντισε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για την ξεκούρασή σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.