Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Ιανουάριος 2020

Γενικά

Το 2020 ξεκινά με εσένα να είσαι κάπως απαισιόδοξος ή και βαρύς πιστεύοντας ότι τα πράγματα γύρω σου είναι κάπως μάταια ή και στάσιμα. Η Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο και η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα προκαλού κάποιες δυσάρεστες σκέψεις ενώ μπορεί να υπάρξουν και ειδήσεις από το περιβάλλον σου που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες! Καλείσαι ωστόσο να ανασυνταχτείς και στην πορεία του μήνα θα κατανοήσεις ότι οι αποφάσεις αυτού του μήνα, θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους που έχεις θέσει για την πορεία σου. Ως τις 13/1 με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα βελτιώσεις τις σχέσεις σου με την οικογένεια,αλλά το σπίτι θα γίνει και η δική σου φωλιά αγάπης και ζεστασιάς! Μετά τις 13/1 βελτιώνετε ιδιαίτερα η ερωτική σου ζωή και περνάς όμορφές στιγμές με τον ερωτικό σου σύντροφο. Σε όλη την διάρκεια του μήνα ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη σε πιέζει στα οικονομικα , όπου προκύπτουν έκτακτα έξοδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναπτύσσονται συναισθήματα ζεστασιάς, οικειότητας, τρυφερότητας και ερωτισμού αυτό το μήνα! Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε ένα καλό σημείο και μπορεί να σκέφτεσαι μία συμβίωση ή ακόμα και την αναθέρμανση μίας σχέσης του παρελθόντος. Πιο θετικές είναι οι προδιαγραφές από τις 13 Ιανουαρίου που η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθύες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντικές συμφωνίες φέρνει στα επαγγελματικά σου αυτός ο μήνας ενώ μπαίνεις σε διαδικασία αλλαγών αλλά και νέων συνεργασιών από τις 24/1. Με τον Άρη από τον Τοξότη, τα χρήματα δεν μένουν εύκολα στο πορτοφόλι σου.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό το μήνα θα νιώσεις αρκετές στιγμές πεσμένη την αυτοπεποίθησή σου κάτι το οποίο πρέπει να περιορίσεις, για να μην νιώθεις αδυναμία. Από πλευράς φυσικής κατάστασης είσαι στα καλύτερά σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.