Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Ιούνιος 2018

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα η επικοινωνία σου αλλά και τα σχέδια που έχουν καθυστερήσει τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται στο σημείο που θέλεις εσύ. Μέρα με την μέρα θα δεις ότι πολλά πράγματα γύρω σου θα αλλάζουν προς το καλύτερο. Από τις 13 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θέματα που σε προβλημάτιζαν τώρα θα δεις ότι θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ. Σχέδια που έχεις κάνει από παλιά θα αρχίσουν να υλοποιούνται από εκεί που δεν το περίμενες. Στο τέλος του μήνα φρόντισε να κινηθείς όπως πρέπει για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις κάνει όλα τα ξεκαθαρίσματα σου και θα μπορείς χωρίς ενοχλήσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά αυτό τον μήνα. Από τις αρχές του μήνα θα αρχίσεις να βλέπεις μερικές καταστάσεις κάτω από άλλη οπτική γωνία και θα έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε πολλά θέματα που μέχρι σήμερα είχες άρνηση. Στις 13 που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορείς να οργανώσεις κάποιο ταξίδι που θα περάσεις πολύ καλά. Βγάλε τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό σου στη επιφάνεια και δείξε στο ταίρι σου ότι θέλεις να είσαι δίπλα του και να περνάς καλά. Είναι σίγουρο ότι θα λάβεις τα ίδια αισθήματα και θα βγει μια πολύ καλή χημεία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι άμα βάλεις στο μυαλό σου όλα τα όμορφα πράγματα και θέλεις να τα υλοποιήσεις θα περάσεις τέλεια. Αν πάλι δεν έχεις διαθέσιμο κάποιο ταίρι τότε ήρθε η ώρα να πάρει τέλος η μοναξιά σου. Σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων ως και τις 12 Ιουνίου, έχεις όλες τις ανέσεις να μπορείς να προχωρήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Αρκετές επαφές, συζητήσεις αλλά και συμφωνίες για θέματα επαγγελματικού περιεχομένου φαίνεται ότι θα σε ανταμείψουν. Η πνευματική σου εγρήγορση θα σε βοηθήσει να βρεις τις δικλείδες που θα συμβάλουν στην επαγγελματική σου ανάπτυξη. Στον οικονομικό τομέα υπάρχει προσωρινά μία στασιμότητα και χρειάζεται να προσέξεις περισσότερο την διαχείριση που κάνεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα πρέπει να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τον εαυτό σου και να μην αμελείς βασικά πράγματα. Τις πρώτες μέρες του μήνα απόφυγε να δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχολογική σου διάθεση. Στις 13 που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Η γοητεία σου αλλά και η λάμψη θα γοητεύουν τους πάντες. Και μέχρι το τέλος του η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να κάνεις πολλά για τον εαυτό σου ώστε να είσαι και να δείχνεις καλά. Μπορείς να εκτονώσεις το άγχος και την πίεση των καταστάσεων με περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση. Η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή εκείνη την περίοδο.
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.