Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Αύγουστος 2017

Γενικά

Στις 7 του μήνα η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα φέρει στην επιφάνεια κάποια οικογενειακά προβλήματα. Φρόντισε να έχεις μεγάλη διαλλακτικότητα να μειώσεις τον εκνευρισμό σου να μην οξύνεις καθόλου τις καταστάσεις και είναι σίγουρο ότι μέχρι τέλος του μήνα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου θα μπορέσεις να τα πετύχεις με πολύ επιτυχία. Ο Ερμής από τις 13 του μήνα θα είναι ανάδρομος θα φέρει κάποια μικρή ασυνεννοησία. Μπορείς να αρχίσεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις ποιο ξεκάθαρα και θα θέλεις να πάρεις αποφάσεις για να αλλάξουν πολλά πράγματα στην ζωή σου. Θα έχεις αρκετό δυναμισμό θα ομορφύνει την καθημερινότητα σου και η γοητεία σου δεν θα μπορέσει να περάσει απαρατήρητη από τον περίγυρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει καλά. Το πλανητικό σκηνικό φουντώνει ακόμη περισσότερο το πάθος σου και θα θέλεις να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Θα σε ευνοήσει να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα που σε προβληματίζουν. Ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη. Στα μέσα του μήνα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου που θα σου αλλάξουν την καθημερινότητα σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα περάσεις πολύ καλά και όπως θέλεις αφού το σύμπαν αυτό τον μήνα για άλλη μια φορά είναι με το μέρος σου. Εσύ που ακόμη κρατάς την μοναξιά από το χέρι έφτασε ο καιρός να την αποχωριστείς γιατί σε περιμένει να ανταμώσεις το ταίρι που περιμένεις τόσο καιρό για να περάσεις μαζί του όπως ονειρευόσουν εδώ και τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στις 7 στον Υδροχόο θα σε βάλει σε πολλές σκέψεις και θα έχεις άγχος σε σχέση με την δουλειά σου. Θα έχεις πολύ δυναμικότητα και ενεργητικότητα που θέλεις για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια μικρά προβλήματα που μπορεί να έχεις. Ο Ερμής σε προειδοποιεί να προσέξεις στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχεις πάρα πολύ δουλειά και αρκετό τρέξιμο για να προλάβεις όλα αυτά που σε ενδιαφέρουν. Το ευχάριστο είναι ότι με ότι ασχοληθείς από πίσω θα κρύβεται και μια μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά πρόσεχε αρκετά γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. Από τις 21 που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές και απόφυγε να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις που σε άγχωναν και τα οικονομικά σου θα είναι σε καλό επίπεδο.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από τις πρώτες μέρες του Αυγούστου μπορείς να νιώθεις καλύτερα αφού αυτό τον μήνα τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε την διατροφή σου γιατί το τελευταίο διάστημα δεν δίνεις και πολύ μεγάλη σημασία. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο κάνει τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα. Θα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Θα αισθάνεσαι και θα δείχνεις καλά. Μπορείς να επισκεφτείς κάποιο γυμναστήριο για να ρυθμίσεις τα κιλά αν είναι αυτά που σε αγχώνουν. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολύ δυναμικότητα και θα μπορείς να ασχοληθείς με πολύ επιτυχία με ότι σπορ μπορεί να σου αρέσει.
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.