Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Νοέμβριος 2020

Γενικά

Ένας επικοινωνιακός μήνας ανοίγεται μπροστά σου με πολλές επαφές, συζητήσεις, νεά αλλά και με την δυνατότητα να έχεις τις ιδέες και τις επικοινωνίες που θα σου δώσουν εντέλει χαρά και ικανοποίηση! Πιο πιεσμένος βρίσκεσαι εσύ που είσαι Παρθένος του 1ου δεκαημέρου και έχεις γεννηθεί κοντά στις 30 Σεπτεμβρίου. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης που σχηματίζεται στους Διδύμους σε επηρεάζει άμεσα, φέρνοντας πιέσεις για ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου! Το θετικό νέο του μήνα είναι ότι ως τις 21 Νοεμβρίου έχεις την δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημά σου και να κάνεις τις κινήσεις εκείνες που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις και να διαχειριστείς τις προκλήσεις. Τα αποτελέσματα ωστόσο θα τα δεις μετά τις 15 Νοεμβρίου όπου ο Άρης θα είναι πλέον σε ορθή φορά. Αυτό το μήνα σταδιακά ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου, νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και κάνεις βήματα προόδου που εντέλει θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις την ποιότητα της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί ο Νοέμβριος να μην ανήκει στους πιο ρομαντικούς μήνες της χρονιάς, στην πορεία του όμως θα μπορέσεις να κουβεντιάσεις και να βρεις λύσεις σε προβλήματα που μεσολάβησαν στην αισθηματική σου ζωή και θα πάρεις σημαντική ανάσα! Νέες γνωριμίες ευνοούνται και θα έχουν και μία καλή προοπτική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θυμίζουν έναν αγώνα δρόμου όμως το μυαλό σου είναι σε εγρήγορση και έτσι θα μπορέσεις να κάνεις έξυπνες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξη της εργασίας σου! Την προσοχή στο στο τέλος του μήνα με την Πανσέληνο Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους η οποία αναμένεται να επηρεάσει την καριέρα σου! Τα οικονομικά σου αν και δέχονται ακόμα πιέσεις έχεις τις ευκαιρίες εκείνες να δεις να έρχονται και χρήματα στα χέρια σου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Μήνας μπορεί να ξεκινά με ένταση και στρες, στην συνέχεια όμως το μυαλό καθαρίζει από τις αρνητικές σκέψεις και σιγά – σιγά αρχίζεις να νιώθεις πολύ καλύτερα τόσο ψυχικά όσο και σωματικά!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.