Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Σεπτέμβριος 2020

Γενικά

Ο μήνας των γενεθλίων σου είναι εδώ και θα μπορούσα να σου πω ότι είναι αναμορφωτικός δίνοντάς σου την στήριξη να κάνεις σημαντικά νέα ξεκινήματα στη ζωή σου τα οποία και θα προσφέρουν νέες προοπτικές. Στο ξεκίνημα του μήνα σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ιχθύ, ενώ ο Ερμής κινείται στο ζώδιο σου, το ζητούμενό σου λοιπόν είναι να ζήσεις στιγμές στον τομέα των σχέσεων και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο της προσωπικής σου ζωής! Ευχάριστες αλλαγές σε κάνουν να βρίσκεσαι σε αδημονία για όλα αυτά που επρόκειτο να ακολουθήσουν! Από τις 5-27 του μήνα είναι ένα καλό διάστημα για αποφάσεις και συμφωνητικά στα οικονομικά. Από τις 6 έως και το τέλος του μήνα με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα είσαι αρκετά γενναιόδωρος προσφέροντας την αγάπη σου άνευ όρων και κανόνων. Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού σε ταλαιπωρεί αυτό το μήνα με χρεωστικά υπόλοιπα του παρελθόντος και το άγχος για τους λογαριασμούς που τρέχουν και πρέπει να τακτοποιηθούν δεν λείπει! Από την άλλη πλευρά τα αρνητικά συναισθήματα της ζήλειας και της καχυποψίας είναι πολύ πιθανό να τρυπώσουν στην αισθηματική σου ζωή! Στις 17 του μήνα η Νέα Σελήνη από το ζώδιο σου σου δίνει ώθηση για σημαντικές νέες ενάρξεις που θα σου προσφέρουν χαμόγελα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

αισθηματικά σου εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο από το δικό σου χέρι και από την δική σου διαχείριση των καταστάσεων αυτό το μήνα! Ο ρομαντισμός, η ζεστασιά και η ικανοποίηση μέσα από έναν έρωτα είναι κάτι εφικτό ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του μήνα, ωστόσο δεν παύει να φωλιάζουν και αρνητικές , καχύποπτες σκέψεις μέσα σου που δεν σου επιτρέπουν να είσαι ανέμελος ή και ανάλαφρος! Θυμήσου αυτό το μήνα πως αρκετές στιγμές στις σχέσεις πρέπει να κάνουμε και θυσίες. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι να αποφεύγεις την εμπλοκή σου σε αισθηματικές καταστάσεις ή και ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από τοξικότητα ή η σχέση σας είναι αυτοκαταστροφική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει μία προσωρινή σύγχυση στο ξεκίνημα του μήνα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου όμως λύνονται οι διαφωνίες και οι δυσκολίες. Η δημιουργικότητά σου θα είναι μεγάλη και θα εργαστείς τώρα πάνω σε κάτι που σου αρέσει, σε εκφράζει ή έχει και τις προοπτικές να σου προσφέρει και χρήματα. Στα οικονομικά σου υπάρχουν ζόρια εξαιτίας λανθασμένων χειρισμών του παρελθόντος.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από φυσική κατάσταση είσαι στα καλύτερά σου μόνο που κάποιες στιγμές μπορεί να σε πιάσει η τεμπελιά και η αδράνεια παραμελώντας για λίγο την σωματική σου άσκηση! Γενικότερα ο μήνας όμως σε βρίσκει αναζωογονημένο!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.