Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Ιανουάριος 2020

Γενικά

Το 2020 εγκαινιάζεται με εσένα να είσαι στην απόλυτη δημιουργική περίοδο τόσο σε θέματα εργασιακά όσο και στα αισθηματικά σου! Οι συναισθηματικές εντάσεις δεν θα λείπουν και θα χρειαστεί αρκετές στιγμές να κατευνάσεις τα νεύρα και την υπερένταση! Η Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο προκαλεί αναβρασμό ή και ανακατατάξεις σε συλλογικούς κύκλους ή και φιλίες. Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα σε βοηθά να μπεις τώρα σε μία νέα εποχή στα αισθηματικά σου ή να κάνεις νέα δημιουργικά σχέδια. Με τον Άρη από το ζώδιο του Τοξότη από τις 3 έως και το τέλος του μήνα προκύπτουν εντάσεις στο χώρο του σπιτιού ή στις οικογενειακές σχέσεις. Μπορεί όμως να γίνει και μία χωροταξική αλλαγή σε σπίτι ή επαγγελματική έδρα. Σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα επαγγελματικά ή και καθημερινότητας θα υπάρχουν από τις 16 του μήνα που ο Ερμής θα είναι στο ζώδιο του Υδροχόου. Το ιδανικό διάστημα για την αισθηματική σου ζωή ξεκινά από τις 13 Ιανουαρίου που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας δυναμικός μήνας ξεκινά για τα ερωτικά σου αφού μία αισθηματική σχέση μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της και να πάρει τώρα μία νέα , σημαντική αλλά και σταθερή πορεία , ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Εσύ που είσαι Παρθένος του 1ου δεκαημέρου , έχεις φλερτ και νέες γνωριμίες, ενώ εσύ που είσαι Παρθένος του 2ου δεκαημέρου, ίσως αρκετές στιγμές σε πιάνουν οι εντάσεις σου και τρώγεσαι με τα ρούχα σου για να βρίσκεις ψεγάδια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο ξεκίνημα του μήνα βάζεις σε εφαρμογή δημιουργικά πλάνα για τα επαγγελματικά σου και προχωράς σε νέες συμφωνίες και αλλαγές προς το τέλος του Ιανουαρίου! Στα οικονομικά σου δέχεσαι πιέσεις για την ώρα, ενώ αισθάνεσαι ότι κάποιες προσπάθειές σου πέφτουν στο βρόντο.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η νευρικότητα των ημερών συχνά θα σε κάνει να βρίσκεσαι σε υπερένταση κάτι το οποίο πρέπει να κατευνάσεις. Δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για μία σημαντική αλλαγή στην εμφάνισή σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.