Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Ιούλιος 2020

Γενικά

Ο Ιούλιος ξεκινά με σένα να αισθάνεσαι ανικανοποίητος, μπλοκαρισμένος και ότι τίποτα δεν σε γεμίζει. Η τάση αυτή δεν θα κρατήσει για πολύ, είναι μία απόρροια της Σεληνιακής Έκλειψης που γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 5/7. Ο Ερμής (κυβερνήτης σου) από το ζώδιο του Καρκίνου ανάδρομος σε φέρνει σε επαφή με φιλικά πρόσωπα του χτες και αυτό σου δίνει ικανοποίηση. Προσοχή ωστόσο ως τις 12 Ιουλίου στις επικοινωνίες σου για να αποφύγεις παρεξηγήσεις ή και καθυστερήσεις που θα σε πάνε πίσω. Ζητήματα που αφορούν την καριέρα σου θα μπορέσει να τα επιμεληθείς και να πάρεις ικανοποίηση. Τα οικονομικά σου ωστόσο θα είναι αρκετά ζορισμένα και πιεσμένα αυτό το μήνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα εκπληρώνει ένα σχέδιο, μία επιθυμία στην αισθηματική σου ζωή αυτό το μήνα. Ζεις ρομαντικές στιγμές, το μόνο που πρέπει να αποφύγεις αυτό τον καιρό είναι την εξιδανίκευση! Η ερωτική λίμπιντο είναι τονισμένη, προσοχή ωστόσο στην επιπολαιότητα ή την άστατη συμπεριφορά ενώ μπορεί να εκδηλώσεις ζήλεια .

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κερδίζεις την εκτίμηση και τον θαυμασμό είτε από τους πελάτες σου, είτε από τους συνεργάτες σου και μπορείς να προχωρήσεις κάποια σχέδια που είχαν μείνει πίσω. Στα οικονομικά υπάρχουν αρκετά έξοδα που προκαλούν μεγάλο άγχος αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι καλή, άσχετα αν σε πιάνουν κάποιοι εκνευρισμοί οι οποίοι και κάνουν την ψυχολογία σου να είναι ευερέθιστη! Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για πράγματα που αγαπάς.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.