Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Απρίλιος 2019

Γενικά

Ο Απρίλιος αγαπητέ μου Παρθένε σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάς, ενισχύει την ζεστασιά και την συντροφικότητα στις σχέσεις σου, ωστόσο φέρνει και σπουδαίες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου! Η πορεία του Άρη από το ζώδιο των Διδύμων θα είναι εξαντλητική για θέματα που αφορούν την καριέρα σου ! Διεκδικήσεις, ανταγωνισμοί, νέες εξελίξεις σε κάνουν να βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση! Τα φεγγάρια του μήνα σε προβληματίζουν για τα οικονομικά σου , τα οποία και θα είναι στενεμένα, βελτίωση στα χρήματά σου να αναμένεις μετά τις 20/4. Ως τις 17 Απριλίου ωστόσο θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τα κενά που είχαν δημιουργηθεί στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Τα ρομάντζα δεν θα λείψουν ως και τις 20 Απριλίου έτσι μπορώ να πω ότι θα είσαι ικανοποιημένος στα αισθηματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ετοιμάσου να ζήσεις το απόλυτο ρομάντζο αυτό τον Απρίλιο στα αισθηματικά σου! Από το ξεκίνημα του μήνα ξεκαθαρίζει το τοπίο και μπορείς να δεις πιο καθαρά το τι θέλεις, τι είναι σημαντικό, ενώ συνεννοείσαι πολύ καλύτερα με το ταίρι σου! Ο Ερμής σε ορθή φορά στους Ιχθύες ως τις 17 Απριλίου σε βοηθά να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να κουβεντιάσεις όλα τα κακώς κείμενα που είχαν υπάρξει σε μία σχέση ή γνωριμία το τελευταίο διάστημα. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες ως τις 20/4 κάνει πιο ζεστό, τρυφερό και συντροφικό το κλίμα στη σχέση σου ενώ αν είσαι χωρίς κάποια σχέση μπορώ να πω ότι ο στόχος για δέσμευση επιτυγχάνεται με άτομο που έχεις κοινό στάτους και κοινούς στόχους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι μέσα στην δράση από το ξεκίνημα του μήνα. Ο Άρης από τους Διδύμους σε ενεργοποιεί να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις στόχους, ενώ συμβαίνουν και αρκετές εξελίξεις που είναι προς όφελός σου! Στα οικονομικά σου είσαι με σκαμπανεβάσματα, σίγουρα όμως οι πιο θετικές μέρες στα οικονομικά σου για αυτό το μήνα είναι μετά τις 20 Απριλίου! Θέλω μόνο την προσοχή σου για να αποφύγεις απερίσκεπτες σπατάλες κοντά στην Πανσέληνο του μήνα (στις 19/4).

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ξεπερνάς τις ανασφάλειες ή και τις αδυναμίες του περασμένου μήνα και μπορείς να νιώσεις πολύ καλύτερα με τον ίδιο σου τον εαυτό! Τα κομπλιμέντα από το περιβάλλον σου , ανεβάζουν ιδιαίτερα την ψυχολογία σου! Θέλω την προσοχή σου στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα γιατί μπορεί να είσαι πιο επιρρεπής σε εποχιακές ιώσεις.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.