Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Ιούλιος 2021

Γενικά

Ο Ιούλιος είναι μήνας προετοιμασίας των διακοπών σου αγαπητέ μου Παρθένε ... Στην πορεία του είσαι πολύ δημιουργικός και έχεις θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, ενώ από τις 22 του μήνα με την Αφροδίτη και τον Άρη να κάνουν το πέρασμά τους στο ζώδιο σου, βρίσκεσαι σε ετοιμότητα για να απολαύσεις τις ομορφιές του καλοκαιριού και την ανεμελιά. Νέοι φίλοι μπαίνουν στην ζωή σου από τις 11 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενώ γίνονται και τα βήματα για να μπορέσεις να ικανοποιήσεις τις βαθύτερες προσδοκίες σου! Ο μήνας είναι γεμάτος επαφές, επικοινωνίες και μηνύματα τα οποία σε ξεσηκώνουν και σου δίνουν χαρά. Αυτό που χρειάζεται μόνο να καταπολεμήσεις είναι το έντονο στρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου ως τις 22 του μήνα είσαι μπερδεμένος, μπλοκαρισμένος ή και κάπως καχύποπτος για όλα αυτά που θα ακολουθήσουν. Σε αυτή την στασιμότητα δεν θα μείνεις για πολύ , απεναντίας θα σε βοηθήσει να επαναπροσδιορίσεις τα βαθύτερα θέλω και τις προσδοκίες σου κάτι το οποίο και το πετυχαίνεις. Από τις 22 του μήνα γυρνάς μία νέα σελίδα στα ερωτικά σου και οι στιγμές που ανοίγονται μπροστά σου είναι απλόχερα ικανοποιητικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτό το μήνα πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά όμως όλο αυτό φαίνεται ότι σε ικανοποιεί, σε γεμίζει και σε βοηθά να βάλεις σε μία σειρά την εργασία σου κάτι το οποίο το είχες στερηθεί το περασμένο διάστημα. Την προσοχή σου μόνο στις 6/7 σε επικοινωνίες με συνεργάτες γιατί θα υπάρχουν κάποιες παρανοήσεις. Στα οικονομικά σου για την ώρα δεν υπάρχουν εντυπωσιακές μεταβολές, σημαντικό είναι όμως ότι δεν θα προβληματιστείς!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτός ο μήνας σε βρίσκει κουρασμένο ψυχικά και σωματικά, ίσως γιατί πρέπει να τρέξεις, να υποστηρίξεις και να βοηθήσεις σε καταστάσεις που διαδραματίζονται γύρω σου! Μην παραμελείς τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου!
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.