Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Απρίλιος 2018

Γενικά

Από τις 15 Απριλίου που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του η επικοινωνία σου αλλά και τα σχέδια που έχουν καθυστερήσει τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται στο σημείο που θέλεις εσύ. Μέρα με την μέρα θα δεις ότι πολλά πράγματα γύρω σου θα αλλάζουν προς το καλύτερο. Σχέδια που έχεις κάνει από παλιά θα αρχίσουν να υλοποιούνται από εκεί που δεν το περίμενες. Από τις 25 (που η Αφροδίτη θα μπει στους Διδύμους) φρόντισε να κινηθείς όπως πρέπει για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Θέματα που σε προβλημάτιζαν τώρα θα δεις ότι θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις κάνει όλα τα ξεκαθαρίσματα σου και θα μπορείς χωρίς ενοχλήσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Όλα στην σχέση σου αν το θέλεις πραγματικά εσύ θα μπορούν να γίνουν τέλεια. Εκείνη την περίοδο θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις όλα τα σύννεφα που μπορεί να έχει η σχέση σου. Στις 25 που θα μπει η Αφροδίτη στους Διδύμους θα έχεις πολύ καλή διάθεση με πολύ ρομαντισμό και ερωτισμό και θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Μίλα με το ταίρι σου εξωτερίκευσε τα αισθήματα σου και θα δεις τα όνειρα σου να γίνονται πραγματικότητα. Μέχρι τέλος του μήνα το σύμπαν προμελέτησε να έρθουν τόσο καλά τα πράγματα ώστε να νιώσεις και εσύ την ψυχική ηρεμία που την είχες χάσει τόσο καιρό. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι με το τόσο καλό πλανητικό σκηνικό του μήνα μην κάθεσαι καθόλου. Αν κινηθείς ανάλογα σε βεβαιώνω ότι θα βρεις το ταίρι που ονειρευόσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτό τον μήνα. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβληματικά θέματα που είχες μέχρι σήμερα. Από καταστάσεις που μπορεί να έβλεπες στασιμότητα θα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Οι ιδέες που θα έχεις για την δουλειά σου θα είναι μοναδικές. Έφτασε ο καιρός που όλοι οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και εσύ θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση αλλά από τις πρώτες μέρες θα αρχίζει να φαίνεται η αλλαγή τους. Θα βάλεις πολλές υποχρεώσεις σου σε μια σειρά και θα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα πρέπει να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τον εαυτό σου και να μην αμελείς βασικά πράγματα. Τις πρώτες μέρες του μήνα απόφυγε να δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχολογική σου διάθεση. Από τις 15 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του μπορείς να εκτονώσεις το άγχος και την πίεση των καταστάσεων με περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση. Από τις 25 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στους Διδύμους μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Η γοητεία σου αλλά και η λάμψη θα γοητεύουν τους πάντες. Η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή εκείνη την περίοδο. Και μέχρι το τέλος του η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να κάνεις πολλά για τον εαυτό σου ώστε να είσαι και να δείχνεις καλά.
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.