Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Αύγουστος 2019

Γενικά

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ανασυγκρότησης φίλε μου Παρθένε, όπου προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά τις σκέψεις, τις διαθέσεις αλλά και την ψυχολογία σου. Βρίσκεσαι σε ένα προπαρασκευαστικό στάδιο, όπου έχεις την ανάγκη για λίγο να απομονωθείς και να περάσεις κάπου ήσυχα, παρέα με ότι απαραίτητο και σημαντικό. Στο Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, βρίσκεσαι σε μία περίοδο προεργασίας για ζητήματα επαγγελματικά, κλείνεις εκκρεμότητες, τακτοποιείς υποθέσεις, κουβεντιάζεις και σχεδιάζεις ζητήματα εργασιακά που θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα. Κάποιες στιγμές όμως μπορεί να σου εκδηλώνεται έντονη κούραση, δεδομένου ότι ο Άρης κινείται στον 12ο Ηλιακό σου Οίκο από το ζώδιο του Λέοντα. Αισθάνεσαι ότι τα ψυχικά και σωματικά σου κουράγια στερεύουν, όμως αυτή η τάση είναι πρόσκαιρη και θα κυριαρχήσει ως τις 18 του μήνα που τότε ο Άρης θα περάσει στο δικό σου ζώδιο. Οι μέρες σου γίνονται πιο ανέμελες σταδιακά από το δεύτερο μισό του μήνα, ενώ από τις 23 Αυγούστου που περνά και η Αφροδίτη στο ζώδιο σου ανανεώνεται όχι μόνο η διάθεσή σου αλλά και η αισθηματική σου ζωή. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 30 Αυγούστου στο ζώδιο σου, εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο εμπειριών, όπου ναι θα δεχτείς προτάσεις, θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα ξεφύγεις από την στασιμότητα της ρουτίνας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο ξεκίνημα του μήνα τρώγεσαι με τα ρούχα σου στα αισθηματικά σου! Δεν λείπουν οι σκέψεις, οι νοσταλγίες αλλά και οι επαφές με ένα άτομο του παρελθόντος, ιδιαίτερα ως τις 11 Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του καρκίνου. Από τη μία πλευρά σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε μία σχέση που είχε περάσει δυσκολίες το τελευταίο διάστημα, από την άλλη πλευρά όμως θα σε διακρίνει η καχυποψία ή μπορώ να πω και η ανασφάλεια για το τι μέλλει γενέσθαι στην πορεία. Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε μία φάση αναγέννησης από τις 23 Αυγούστου που θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου! Τότε θα μπορείς να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές. Οι νέες γνωριμίες ευνοούνται ιδιαίτερα για σένα που είσαι δίχως σχέση, ιδιαίτερα καθώς οδεύουμε στο τέλος του μήνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τρέχεις και δεν φτάνεις αυτό τον Αύγουστο στα επαγγελματικά σου όπου δεν μπορώ να πω ότι οι δικοί σου ρυθμοί χαλαρώνουν. Απεναντίας τώρα είναι που εργάζεσαι μεθοδικά και συγκροτείς τα αμέσως επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Μέχρι τις 18 του μήνα αισθάνεσαι κούραση από τις εξελίξεις γύρω σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Μία νέα επαγγελματική πρόταση έρχεται κοντά στις 30 Αυγούστου με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου! Στα οικονομικά σου είσαι ευχαριστημένος αυτό το μήνα, ενώ θα μπορέσεις να διευθετήσεις καλύτερα υποχρεώσεις που υπάρχουν.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Στο ξεκίνημα του μήνα δίνεις μεγάλη προτεραιότητα στην ψυχολογική σου ανασύνταξη, ίσως γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι το στρες που αισθάνεσαι είναι από όλα όσα έχεις ζήσει την τελευταία περίοδο. Ως τις 18 του μήνα μπορεί να νιώθεις εξασθενημένος σωματικά και ψυχικά. Στην συνέχεια το πέρασμα του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο σου, θα σε βοηθήσου να ξανανιώσεις!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.