Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Δεκέμβριος 2017

Γενικά

Από τις 3 που γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους θα έχει πολλές εναλλαγές και θα φέρει γεγονότα που μερικά θα σε ξαφνιάσουν και άλλα θα σε χαροποιήσουν. Θα έχεις μια πολύ έντονη καθημερινότητα με πολλές επαφές και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η φαντασία η λογική αλλά και οι ψευδαισθήσεις σου θα είναι πολύ έντονες και η άποψη σου για τη ζωή θα είναι ξεκάθαρη. Με την Αφροδίτη από την 1 που θα μπει στον Τοξότη η ευαισθησία σου θα αυξηθεί και θα σε προκαλεί να απολαμβάνεις περισσότερο τα πράγματα. Θα διανύσεις μία περίοδο ψυχικού εξαγνισμού. Από τις 23 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Τοξότη θα έχεις πολύ καλή διάθεση και η δυναμικότητα σου θα σε βοηθάει πολύ στην καθημερινότητα σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις βγάλει τα συμπεράσματα σου και θα ξέρεις τι θέλεις και τι πρέπει να κάνεις. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτό τον μήνα θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις πολλά πράγματα στην σχέση σου και να βάλεις μια τάξη σε όλα αυτά που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Από την 1 που η Αφροδίτη θα μπει στον Τοξότη μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται και τι ζητάς αλλά για άλλη μια φορά θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά και να μην παρασυρθείς από κάποιες στιγμές που μπορεί να έφεραν μερικά προβλήματα. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την σχέση σου για να την κάνεις καλύτερη. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά είναι στο χέρι σου να κινηθείς ανάλογα και να βρεις αυτό που ψάχνεις και να νιώσεις την απόλυτη ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα στην δουλειά σου. Από τις 18 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φρόντισε να κινηθείς γρήγορα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις κάποια γεγονότα στην δουλειά σου που θα σου βεβαιώσουν ότι το μέλλον σου θα είναι πολύ καλό. Τα οικονομικά σου θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτό τον μήνα. Από τις πρώτες μέρες θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις και σε αγχώνουν αρκετά. Τα έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε καλό σημείο.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η Αφροδίτη που θα μπει στην 1 του μήνα στον Τοξότη θα τονώσει την γοητεία σου και θα θέλεις να γοητεύσεις τον περίγυρό σου. Φρόντισε να προσέξεις τις κινήσεις σου να μην είναι βιαστικές γιατί το μόνο που θα πετύχεις είναι να έχεις έντονο άγχος. Φρόντισε ότι κάνεις να είναι αρκετά μελετημένο και να μην τα πιάνεις όλα μαζί. Μπορείς να επισκεφτείς κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς και να φροντίσεις εξαιρετικά την φυσική σου κατάσταση. Στις 18 του μήνα η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Τοξότη θα σου δώσει μεγάλη παρορμητικότητα δυναμικότητα και ενεργητικότητα. Μέχρι τέλος του μήνα πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν θα λύνονται με τον καλύτερο τρόπο.
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.