Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Φεβρουάριος 2018

Γενικά

Η Αφροδίτη από τις 11 στους Ιχθείς θα σου ομορφύνει την καθημερινότητα σου και η γοητεία σου δεν θα μπορέσει να περάσει απαρατήρητη από τον περίγυρό σου. Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 15 στον Υδροχόο θα φέρει στην επιφάνεια κάποια προβλήματα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να έχεις μεγάλη διαλλακτικότητα να μειώσεις τον εκνευρισμό σου να μην οξύνεις καθόλου τις καταστάσεις. Ο Ερμής από τις 18 του μήνα στους Ιχθείς θα σε κάνει να έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον περίγυρό σου και θα μπορέσεις να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Θα σε προτρέψει να αρχίσεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις ποιο ξεκάθαρα και θα θέλεις να πάρεις αποφάσεις για να αλλάξουν πολλά πράγματα στην ζωή σου. Μέχρι τέλος του μήνα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου θα μπορέσεις να τα πετύχεις με πολύ επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει καλά. Από τις 11 που η Αφροδίτη θα μπει στους Ιχθείς ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη. Φουντώνει ακόμη περισσότερο το πάθος σου και θα θέλεις να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Ο Ερμής από τις 18 θα σε ευνοήσει να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα που σε προβληματίζουν. Στα μέσα του μήνα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου που θα σου αλλάξουν την καθημερινότητα σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα περάσεις πολύ καλά και όπως θέλεις αφού το σύμπαν αυτό τον μήνα για άλλη μια φορά είναι με το μέρος σου. Εσύ που ακόμη κρατάς την μοναξιά από το χέρι έφτασε ο καιρός να την αποχωριστείς γιατί σε περιμένει να ανταμώσεις το ταίρι που περιμένεις τόσο καιρό για να περάσεις μαζί του όπως ονειρευόσουν εδώ και τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στις 15 η Ηλιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα σε βάλει σε πολλές σκέψεις και θα έχεις άγχος σε σχέση με την δουλειά σου. Ο Ερμής από τις 18 στους Ιχθείς θα σε κάνει να έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Θα έχεις την δυναμικότητα και ενεργητικότητα που θέλεις για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια μικρά προβλήματα που μπορεί να έχεις. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχεις πάρα πολύ δουλειά και αρκετό τρέξιμο για να προλάβεις όλα αυτά που σε ενδιαφέρουν. Το ευχάριστο είναι ότι με ότι ασχοληθείς από πίσω θα κρύβεται και μια μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά πρόσεχε αρκετά γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. Την περίοδο των εκλείψεων απόφυγε να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις που σε άγχωναν και τα οικονομικά σου θα είναι σε καλό επίπεδο.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου μπορείς να νιώθεις καλύτερα αφού αυτό τον μήνα τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε την διατροφή σου γιατί το τελευταίο διάστημα δεν δίνεις και πολύ μεγάλη σημασία. Από τις 11 που η Αφροδίτη θα μπει στους Ιχθείς τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Θα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Στις 15 του μήνα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα έχεις κάποιες στιγμές εκνευρισμού αλλά θα είναι τελείως προσωρινές. Στις 18 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στους Ιχθείς θα αισθάνεσαι και θα δείχνεις καλά. Μπορείς να επισκεφτείς κάποιο γυμναστήριο για να ρυθμίσεις τα κιλά αν είναι αυτά που σε αγχώνουν. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολύ δυναμικότητα και θα μπορείς να ασχοληθείς με πολύ επιτυχία με ότι σπορ μπορεί να σου αρέσει.
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.