Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Δεκέμβριος 2018

Γενικά

Ο Δεκέμβριος είναι μήνας που θα έχει πολλές εναλλαγές και θα φέρει γεγονότα που μερικά θα σε ξαφνιάσουν και άλλα θα σε χαροποιήσουν. Από τις 6 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Τοξότη η ευαισθησία σου θα αυξηθεί και θα σε προκαλεί να απολαμβάνεις περισσότερο τα πράγματα καθώς επίσης θα σου δίνει και μια τάση να επικοινωνείς καλύτερα με τους γύρω σου. Στις 7 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα έχεις μια πολύ έντονη καθημερινότητα με πολλές επαφές και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η φαντασία, η λογική αλλά και οι ψευδαισθήσεις σου θα είναι πολύ έντονες και η άποψη σου για τη ζωή θα είναι ξεκάθαρη. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου γιατί έχεις πολλές δυνατότητες και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα και λειτούργησε θετικά για να αισθανθείς ότι βρίσκεσαι σε ασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου έχει περάσει από διακυμάνσεις και έχει αρκετούς προβληματισμούς για την πορεία της. Αυτό τον μήνα θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις πολλά πράγματα και να βάλεις μια τάξη σε όλα αυτά που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται και τι ζητάς αλλά για άλλη μια φορά θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά και να μην παρασυρθείς από κάποιες στιγμές που μπορεί να έφεραν μερικά προβλήματα. Με τον Άρη στους Ιχθείς να σε ευνοεί ο μήνας θα τελειώσει μέσα στον ερωτισμό στον ρομαντισμό και σε πολλές καλές στιγμές με το ταίρι σου που θα σου δίνουν μεγάλη χαρά. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά το πλανητικό σκηνικό του μήνα είναι πολύ θετικό ώστε να κινηθείς ανάλογα και να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από τις αρχές του μήνα θα είναι καλή η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα στην δουλειά σου. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για να φτάσεις πολύ σύντομα στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου αυτό τον μήνα θα έχεις στασιμότητα. Θα έχεις όλα τα εφόδια να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις και υποθέσεις που μπορεί να είναι στάσιμες μέχρι τώρα. Από τις 7 μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν αρκετά κέρδη ώστε να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Ότι κάνεις από τις αρχές του μήνα θα πάει πολύ καλά και θα γοητεύσεις τον περίγυρό σου. Στις 6 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Τοξότη θα είσαι σε πολύ καλή ψυχική διάθεση και θα θέλεις να περάσεις όμορφα. Οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί και θα σου δώσουν όλες τις προϋποθέσεις για να κάνεις αυτό που θέλεις. Το άγχος οι εντάσεις και τα προβλήματα αυτό τον μήνα μπορούν να μείνουν στην άκρη και να περάσεις υπέροχα. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να καλυτερεύσεις και την φυσική σου κατάσταση ώστε να νιώθεις ακόμη πιο όμορφα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.