Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Οκτώβριος 2018

Γενικά

Ο Οκτώβριος είναι μήνας που θα έχει πολλές εναλλαγές και θα φέρει γεγονότα που μερικά θα σε ξαφνιάσουν και άλλα θα σε χαροποιήσουν. Θα έχεις μια πολύ έντονη καθημερινότητα με πολλές επαφές και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η φαντασία, η λογική αλλά και οι ψευδαισθήσεις σου θα είναι πολύ έντονες και η άποψη σου για τη ζωή θα είναι ξεκάθαρη. Η ευαισθησία σου θα αυξηθεί και θα σε προκαλεί να απολαμβάνεις περισσότερο τα πράγματα. Θα διανύσεις μία περίοδο ψυχικού εξαγνισμού. Από τις 31 που ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη θα έχεις πολύ καλή διάθεση και η δυναμικότητα σου θα σε βοηθάει πολύ στην καθημερινότητα σου. Θα έχεις βγάλει τα συμπεράσματα σου και θα ξέρεις τι θέλεις και τι πρέπει να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτό τον μήνα θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις πολλά πράγματα στην σχέση σου και να βάλεις μια τάξη σε όλα αυτά που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται και τι ζητάς αλλά για άλλη μια φορά θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά και να μην παρασυρθείς από κάποιες στιγμές που μπορεί να έφεραν μερικά προβλήματα. Από τις 31 που ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την σχέση σου για να την κάνεις καλύτερη. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά είναι στο χέρι σου να κινηθείς ανάλογα και να βρεις αυτό που ψάχνεις και να νιώσεις την απόλυτη ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα στην δουλειά σου. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις κάποια γεγονότα στην δουλειά σου που θα σου βεβαιώσουν ότι το μέλλον σου θα είναι πολύ καλό. Τα οικονομικά σου θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτό τον μήνα. Από τις πρώτες μέρες θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις και σε αγχώνουν αρκετά. Τα έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε καλό σημείο.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα αυτό που θα πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ είναι τα νεύρα σου. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι και να μην δίνεις σημασία σε καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Θα έχεις μια ευαισθησία που θα τα βλέπεις τα πράγματα κάπως ιδιαίτερα. Απόφυγε να κάνεις πάρα πολλά πράγματα μαζί γιατί η εξάντληση καραδοκεί και αυτή την περίοδο δεν πρέπει να εξαντληθείς. Από τις 31 που ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη η φυσική σου κατάσταση και η ενέργεια σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα αλλά δεν πρέπει να το παρακάνεις. Μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση για να νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.