Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Απρίλιος 2020

Γενικά

Ο μήνας ξεκινά με πολλές ευθύνες, συνεχές τρέξιμο και αρκετές πιέσεις στο πρόγραμμά σου, το γεγονός αυτό σε φορτίζει με στρες και σε αναγκάζει να κινηθείς κάτω από ένα πιο αυστηρό πλαίσιο στην εργασία σου! Η Πανσέληνος του μήνα διαταράσει τα οικονομικά σου τα οποία είναι ασταθή στο πρώτο 10μερο του Απριλίου. Η Αφορδίτη από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει ωστόσο από τις 3 του μήνα σταδιακά να βελτιώσεις τις συνθήκες στα επαγγελματικά σου! Από τις 11 του μήνα λαμβάνεις θετικά νέα που αφορούν τον οικονομικό σου τομέα και αυτό σε χαροποιεί. Η Νέα Σελήνη που γίνεται τις 23 του μήνα φέρνει ευχάριστες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις εξελικτικά βήματα μπροστά στη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βάζεις στόχους για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής, όμως οι συνθήκες γύρω σου δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς ανέμελα στα παιχνίδια του έρωτα. Πιο θετικές αναμένονται να είναι οι συνθήκες από τις 23 του μήνα που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη και τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου η εργασία σου κινείται σε στεναμένα και περιοριστικά επίπεδα και αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες που σε πιέζουν. Στα οικονομικά σου θα βρεις λύσεις και από τις 11 του μήνα να αναμένεις ειδήσεις, νέα που θα σε ξεμπλοκάρουν.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική κατάσταση είναι καλή, ωστόσο το στρες της περιόδου σε εξαντλεί και αυτό είναι που πρέπει να διαχειριστείς και να επιλύσεις. Ο μήνας είναι κατάλληλος για αποφάσεις και αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.