Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Αύγουστος 2018

Γενικά

Ο Αύγουστος είναι μήνας που θα έχει πολλές εναλλαγές και θα φέρει γεγονότα που μερικά θα σε ξαφνιάσουν και άλλα θα σε χαροποιήσουν. Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί η ευαισθησία σου θα αυξηθεί και θα σε προκαλεί να απολαμβάνεις περισσότερο τα πράγματα καθώς επίσης θα σου δίνει και μια τάση να πληγώνεσαι με μικροπράγματα. Στις 11(που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα)θα δεις να παρουσιάζονται κάποια μικρά προβλήματα στις σχέσεις σου αλλά με αρκετή διαλλακτικότητα θα ξεπεράσεις οτιδήποτε παρουσιαστεί. Η φαντασία η λογική αλλά και οι ψευδαισθήσεις σου θα είναι πολύ έντονες και η άποψη σου για τη ζωή θα είναι ξεκάθαρη. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου γιατί έχεις πολλές δυνατότητες και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα και λειτούργησε θετικά για να αισθανθείς ότι βρίσκεσαι σε ασφάλεια και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα που μπορεί να σε φέρει πίσω στα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε αυτό τον μήνα να χαλαρώσεις λίγο από τις άλλες υποχρεώσεις και να αφεθείς σε αυτά που σου δίνει το ταίρι σου. Όταν θέλεις μπορείς και κάνεις το άλλο άτομο ευτυχισμένο αλλά πρέπει να εξωτερικευτείς και λίγο περισσότερο για να καταλάβει και το ταίρι σου τα αισθήματα που έχεις για εκείνο. Στις 26 που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα σου φτιάξει την διάθεση και θα θέλεις να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Μπορείς να βάλεις καινούργιες βάσεις ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα δώσει μια νότα ανανέωσης στην σχέση σου. Θα πρέπει να ξέρεις ότι οι ιδέες που έχεις είναι πολύ καλές και θα τις δεχτεί και το ταίρι σου για την καλυτέρευση της σχέσης σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει στην ζωή σου κάποιο ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά μην το βάζεις κάτω ώστε να πετύχεις τα σχέδια σου και να κάνεις την γνωριμία που ονειρεύεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από τις αρχές του μήνα και ειδικότερα από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα είναι καλή η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα στην δουλειά σου. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για να φτάσεις πολύ σύντομα στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου αυτό τον μήνα θα έχεις στασιμότητα. Θα έχεις όλα τα εφόδια να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις και υποθέσεις που μπορεί να είναι στάσιμες μέχρι τώρα. Από τις 26 που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν αρκετά κέρδη ώστε να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Αύγουστος, που είναι και ο μήνας της ξεκούρασης θα σε κάνει να θέλεις να δείχνεις την ομορφιά σου και την γοητεία σου. Μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση και θα πετύχεις αυτά που θέλεις. Στις 19 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του κάνει τις κινήσεις σου αρκετά βιαστικές και σε εκθέτει σε κινδύνους σε σχέση με την φυσική σου κατάσταση και την ηρεμία σου. Θα πρέπει να περιορίσεις μερικές φορές τον εκνευρισμό σου γιατί θα είσαι σε ένταση και το νευρικό σου σύστημα θα είναι αρκετά τεντωμένο. Απόφυγε να κάνεις υπερβολές και ειδικά αν ασχολείσαι με τα σπορ. Στις 26 του μήνα η Νέα Σελήνη που γίνεται στους Ιχθείς φρόντισε να χαλαρώσεις να μην εκνευρίζεσαι και μέχρι το τέλος του μήνα θα δεις ότι με ότι ασχολείσαι θα το καταφέρνεις μια χαρά.
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.