Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Οκτώβριος 2019

Γενικά

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας γεμάτος επικοινωνίες, κοινωνική διάθεση και εξωστρέφεια. Η νέες ιδέες, οι προτάσεις και οι συζητήσεις δεν θα λείψουν, θα είναι εκεί για να σε αιφνιδιάζουν άλλοτε με τρόπο ευχάριστο, άλλοτε με μυστήριο και με εκνευρισμό. Αυτό το μήνα ωστόσο έχεις την ικανότητα να βάλεις σε μία τάξη τις σκέψεις σου και να αναγνωρίσεις τι ψάχνεις, τι θέλεις, τι ζητάς. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 13 του μήνα στο ζώδιο του Κριού δημιουργεί εντάσεις για οικονομικές υποχρεώσεις ή και λογαριασμούς. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 28 του μήνα στο Σκορπιό προκαλεί εντάσεις στις επικοινωνίες και στις μετακινήσεις σου, προσοχή στην οδήγηση λοιπόν. Αυτό το μήνα θέτεις σε εφαρμογή νέες επιλογές για τη ζωή σου και αυτό σε ανανεώνει. Ο Άρης από το Ζυγό, αδειάζει εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου αφού οι απαιτήσεις ολοένα και πληθαίνουν. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το Σκορπιό, σε βοηθούν να έχεις τα φλερτ και τις αισθηματικές επικοινωνίες σου , ενώ ο αυθορμητισμός στις επαφές σου θα αποτελέσει τον δικό σου άσσο στο μανίκι για να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πες αυτά που αισθάνεσαι, αναγνώρισε τα λάθη σου και κάνε μία νέα αρχή, αυτό είναι το σύνθημα για σένα αυτό το μήνα αγαπητέ Παρθένε. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το φιλικό για σένα ζώδιο του Σκορπιού λες ναι στα φλερτ, στις ερωτικές επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος, σε νέες ιδέες ή και μετακινήσεις που θα φέρουν ανάσα ανανέωσης στα αισθηματικά! Το μόνο που έχω να σε συμβουλέψω; Μην ζητάς περισσότερα απ΄όσα μπορούν να σου προσφέρουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαφές, συμφωνίες και ιδέες μπορούν τώρα να εφαρμοστούν να επιτύχουν στα επαγγελματικά σου. Φρόντισε ως τις 31/10 να κλείσεις όλες τις επαγγελματικές εκκρεμότητες γιατί στην συνέχεια ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο ερμής θα κινείται ανάδρομος στο Σκορπιό και θα υπάρχει αταξία στα επαγγελματικά. Τα οικονομικά είναι ζόρικα αυτό το μήνα αφού ο Άρης από το ζυγό φέρνει πολλές υποχρεώσεις στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Το άστατο πρόγραμμά σου και οι πολλές ώρες εργασίας μπορεί να σε κάνουν να παραμελήσεις τον εαυτό σου, την διατροφή σου ή και τον επαρκή ύπνο σου! Από πλευράς φυσικής κατάστασης ωστόσο θα είσαι καλά. Η εκφράστικότητά σου θα σε κάνει πιο γοητευτικό
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.