Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Φεβρουάριος 2021

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτό τον Φεβρουάριο επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο σε θέματα εργασίας, ρουτίνας, καθημερινότητας, φυσικής κατάστασης και κάνεις τα πάντα για να βελτιώσεις τις συνθήκες και την ποιότητα της ζωής σου! Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού μιλά ότι έχει έρθει η στιγμή να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για τη ζωή σου και να αλλάξεις συνήθειες ή και δεδομένα. Νέες εργασιακές ενάρξεις είναι μέσα στο πρόγραμμα ιδιαίτερα από τις 11/2 που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου! Στο ίδιο ζώδιο κινείται ανάδρομος και ο Ερμής, έτσι λοιπόν θα είσαι σε φάση αναθεωρήσεων ή και θα επιστρέψεις σε παλαιές συνήθειες. Αρκετές στιγμές το πρόγραμμά σου θα είναι ανάστατο, θα υπάρχουν αναβολές στα προγράμματά σου! Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο τέλος του μήνα στο ζώδιο σου σε καλεί να κάνεις σημαντικούς επαναπροσδιορισμούς ενώ είναι φανερό ότι η νευρικότητα και το στρες χτυπούν κόκκινο και φέρνουν αντιδράσεις και εντάσεις στις σχέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτό το μήνα θα παραμελήσεις αρκετά την αισθηματική σου ζωή γιατί η προτεραιότητές σου θα είναι διαφορετικές. Αυτό θα φέρει ένα πάγωμα ή και κάποιες αντιδράσεις από το ταίρι σου! Πιο ερωτικές είναι οι μέρες σου από τις 25/2 όπου θα περάσει η Αφροδίτη στους Ιχθύες και θα τονώσει ιδιαίτερα την συντροφικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές εργασιακές εξελίξεις θα έχει ο μήνας, το βέβαιο είναι όμως ότι επιτέλους κάτι κινείται κάτι προχωρά και εξελίσσεται στα επαγγελματικά σου! Είναι πολύ πιθανό να σκεφτείς σε μία μεγάλη αλλαγή στην εργασία σου! Στα οικονομικά σου θα υπάρχουν καθυστερήσεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι καλή, μόνο που αυτό το μήνα θα σε καταβάλει το στρες και θα είσαι πιο επιρρεπής σε αδιαθεσίες ιδιαίτερα προς τα τέλη του μήνα που σχηματίζεται η Πανσέληνος.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.