Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Μάιος 2021

Γενικά

Ο Μάιος είναι ένας μήνας που διαταράσσει τις ισορροπίες στη ζωή σου και στην καθημερινότητά σου δεν παύει όμως να σε βάζει στην αρχή μίας νέας πορείας. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζει θετικά εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο όπου θα έχεις νέες σημαντικές εξελίξεις που αφορούν ένα σχέδιο, μία γνωριμία, μία νέα προοπτική, ή ακόμα και θέματα σπουδών ή εγγράφων που φαίνεται να ευνοούνται τώρα. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/5, φέρνει ανακατατάξεις στο χώρο, στο σπίτι και στην οικογένεια και προσωρινά θλίβεσαι μέσα από κάποιες εξελίξεις που θα δημιουργηθούν. Ο Ερμής στους Διδύμους σε ορθή φορά ως τις 30/5, δίνει τις ιδέες, τις συζητήσεις και τις προτάσεις στα επαγγελματικά που θα σε στηρίξουν στην μελλοντική σου πορεία Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε βοηθά να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και να βρεθείς ικανοποιημένος και οικονομικά. Ο Άρης στον Καρκίνο, σε δραστηριοποιεί κοινωνικά οι μέρες σου γεμίζουν εξελίξεις μέσα από τον φιλικό σου κύκλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά ο μήνας είναι πιο θετικός στις πρώτες 9 ημέρες του ενώ για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο θα έχεις από τις 11 του μήνα μία νέα προοπτική, χρειάζεται προσοχή ωστόσο για να μην κάνεις λάθη.. Αυτό το μήνα μην εξιδανικεύσεις ανθρώπους και καταστάσεις στα αισθηματικά, γιατί ότι ξεκινά τώρα δεν θα έχει διάρκεια. Μία νέα προοπτική στα αισθηματικά με πολύ καλές εξελίξεις έρχεται για σένα που έχεις γεννηθεί 24-26 Αυγούστου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά παρόλο που προβληματίζεσαι δέχεσαι την εύνοια και την στήριξη από πρόσωπα αγαπημένα. Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι εξαιρετική απλά αυτό το μήνα θα χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε οικείους σου σε τυχόν αδιαθεσίες τους.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.