Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Ιούνιος 2019

Γενικά

Ο Ιούνιος, σου δίνει την ώθηση να διεκδικήσεις τους στόχους σου, να ανοίξεις μία νέα σελίδα στην καριέρα σου, αλλά και να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή! Σε κάθε σου βήμα, όμως, φίλε μου Παρθένε, δεν θα πρέπει ούτε στιγμή να ξεχνάς την αξιοποίηση του μεγαλύτερου χαρίσματος που διαθέτεις, που δεν είναι άλλο από την οργάνωση και την αδιάκοπη εργασία. Μην τυφλώνεσαι από ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν ή που δεν έχουν να σου προσφέρουν αυτά που θες, ακόμα και αν σου τάζουν πολλά! Κατά την διάρκεια του Ιουνίου, δικτυώνεσαι, έρχεσαι σε επαφή με νέα φιλικά πρόσωπα, βγαίνεις περισσότερο και το διασκεδάζεις, ιδιαίτερα από τις 4 Ιουνίου όπου ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου. Μία νέα επαγγελματική πρόταση θα σου γίνει από τις 3-17/6 όπου ναι σε βλέπω να κάνεις ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου! Προσοχή στα οικογενειακά καβγαδάκια και στις υπερβολές με τους δικούς σου ανθρώπους κοντά στην πανσέληνο (στις 17/6). Από τις 9 του μήνα, με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, επιμελείσαι περισσότερο την εικόνα, την καριέρα και τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πλέεις σε πελάγη ευτυχίας στα αισθηματικά σου σε όποιο δεκαήμερο και αν ανήκεις. Αν είσαι Παρθένος του 1ου αλλάζεις, κάνεις μία νέα αρχή και ενθουσιάζεσαι από την πλοκή μίας νέας ιστορίας. Αν είσαι Παρθένος του 2ου δεκαημέρου, ζεις τα ρομάντζα σου και πετάς στα σύννεφα, όμως καλό είναι να μην περιμένεις πολλά, από έναν άνθρωπο που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να προσφέρει. Αν είσαι Παρθένος του 3ου δεκαημέρου υποδέχεσαι φουλ ερωτικά τον Ιούνιο όπου στο πρώτο δεκαήμερό του τα αδύνατα γίνονται δυνατά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατά την διάρκεια του Ιουνίου, Παρθένε μου, είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρξει μία ανανέωση στον τομέα των επαγγελματικών σου, αφού η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 3 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων, φέρνει μία πρόταση, μία ευκαιρία, ένα άνοιγμα, που θα σου δώσει τον αέρα για ένα νέο ξεκίνημα. Σημαντικό είναι ωστόσο να προσέξεις τις επιλογές συνεργατών σου! Στον τομέα των οικονομικών σου υπάρχουν οι δυνατότητες για μία καλύτερη εξέλιξη, η οποία θα προέλθει κατά κύριο λόγο μέσα από την εργασία σου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από πλευράς φυσικής κατάστασης, σίγουρα νιώθεις πολύ ωραία αυτό το μήνα και δεν υπάρχει κάτι που να σε ρίχνει. Από πλευράς εμφάνισης, είναι βέβαιο ότι ο στόχος σου αυτό το μήνα είναι να αλλάξεις λίγο το στυλ σου, να προβάλλεις κάτι διαφορετικό, να λειτουργήσεις λίγο πιο τολμηρά με τα ρούχα, το χτένισμα και το γενικότερο σύνολό σου! Αυτό ακριβώς θα κάνεις.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.