Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Φεβρουάριος 2019

Γενικά

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας με ποικιλία αλλά και ενδιαφέρον για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ Παρθένε. Αρχικά, η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 4/2 στο ζώδιο του Υδροχόου συμβάλει θετικά για νέες ενάρξεις που αφορούν την εργασία σου και όχι μόνο , αυτό το μήνα θα μπορέσεις να βάλεις σε μία τάξη και σειρά την καθημερινότητά σου και θα νιώσεις σταδιακά πιο ήρεμα. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ιχθύ στις 10/2 θα βελτιώσει αισθητά το επικοινωνιακό κλίμα στις σχέσεις σου και θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις ζεστασιά. Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 4/2 ως το τέλος του μήνα και η αισθηματική σου ζωή έρχεται επιτέλους στα ντουζένια της. Σημαντικό για σένα θα είναι και το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου (στις 14/2), αφενός θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σου, αφετέρου θα σε κινητοποιήσει σε ταξίδια, σεμινάρια, μετακινήσεις, επαφές και γνωριμίες... Οι εμπειρίες σου μεγαλώνουν και το γεγονός αυτό σου προσθέτει ικανοποίηση. Η εύνοια σου ωστόσο αφορά αυτό το μήνα και την σταθεροποίηση σχεδίων και σχέσεων, όπου σταδιακά αντιλαμβάνεσαι ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αρκεί να υπάρχει οργάνωση και θέληση. Τέλος, η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 19/2 στο ζώδιο σου, όχι δεν πρέπει να ανησυχείς γιατί επρόκειτο για ένα πολύ θετικό φεγγάρι το οποίο έρχεται για να σε γεμίσει όμορφα συναισθήματα και νέες προοπτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το κλίμα γύρω σου γίνεται αρκετά ερωτικό, ιδιαίτερα από τις 4/2 που η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Αιγόκερω. Από τον 5ο οίκο του Ηλιακού σου ωροσκοπίου έρχεται για να δώσει περισσότερη χαρά, διασκέδαση, ανεμελιά, φλερτ και ικανοποίηση μέσα από τις ερωτικές εξελίξεις .. Επιπλέον οι όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα δηλώνουν ότι ισχυροποιούνται τα θέλω σου, ξέρεις πολύ καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι ζητάς, τι αξίζεις και τι πρέπει να μείνει δίπλα σου.... Εκπληρώνονται όνειρα και επιθυμίες στα αισθηματικά αυτό το μήνα και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να το απολαύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν πάνε και άσχημα τα επαγγελματικά σου ιδιαίτερα ως τις 10 του μήνα που ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Από την άλλη πλευρά από τις 14 του μήνα και έπειτα, όπου ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, κάνεις σπουδαία βήματα τα οποία θα σε βοηθήσουν στην προσωπική ανέλιξη και πρόοδο ... Ταξίδια, μετακινήσεις, επαφές και συμφωνίες έρχονται για να δώσουν ένα αέρα νεοτερισμού στον επαγγελματικό σου τομέα. Όσο για τα οικονομικά σου ο μήνας χρειάζεται την προσοχή του, έχει τα σκαμπανεβάσματά του και τους αιφνιδιασμούς του.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ως και τις 10 του μήνα μπορείς και θα καταφέρεις να πάρεις αποφάσεις που αφορούν τον προγραμματισμό της διατροφής ή την έναρξη μίας νέας δραστηριότητας που θα σε βοηθήσει να βρεις και πάλι την σωματική και την ψυχική σου ευεξία. Από την άλλη πλευρά στο πρώτο μισό του μήνα, φρόντισε να μην πιέζεις τον εαυτό σου παραπάνω απ’ όσο μπορείς να αντέξεις. Από θέμα εμφάνισης;;; Με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω εκπέμπεις γοητεία, ερωτισμό ενώ κάνεις και τα δωράκια στον εαυτό σου τα οποία θα σε ανανεώσουν σημαντικά.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.