Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Δεκέμβριος 2019

Γενικά

Η πιο γιορτινή στιγμή του έτους έφτασε και εσύ αυτή την χρονιά Παρθένε μου απολαμβάνεις την περίοδο των Χριστουγέννων σαν να είσαι μικρό παιδί. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις τελευταίες ημέρες του έτους, αυτό συμβαίνει γιατί η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας κινούνται στο ζώδιο του Αιγόκερω κάνοντας τα αισθηματικά σου να είναι μία σοβαρή υπόθεση που έχει πλέον και προοπτικές. Εκτός από τα ερωτικά, η εύνοια σου προκύπτει και σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, τα δημιουργικά σχέδια, την επιχειρηματικότητα. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 12/12 στους Διδύμους θα σε προβληματίσει προσωρινά για θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Δείξε προσοχή στην επιλογή επαγγελματικών συνεργασιών γιατί ίσως αυτό το διάστημα να την πατήσεις με κάποιο τρόπο! Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται 26/12 στον Αιγόκερω κρίνεται θετική για το δικό σου ζώδιο γιατί εγκαινιάζει μία νέα εποχή για τα ερωτικά σου, μία εποχή που θα σε συναρπάσει από την ροή εξελίξεων. Αυτό το Δεκέμβριο ωστόσο είναι χρήσιμο να προσέχεις περισσότερο την ευερεθιστικότητα στα λόγια και στις κινήσεις σου και να δείξεις παραπάνω προσοχή στην σχέση με τα αδέρφια αλλά και στο μεταφορικό σου μέσο, αφού ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού! Συζητήσεις με την οικογένεια και εύρεση λύσεων στα φλέγοντα οικιακά ζητήματα δίνονται από τις 9-29 του μήνα με τον Ερμή από τον Τοξότη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τον Δεκέμβριο απολαμβάνεις στιγμές στα ερωτικά σου αγαπητέ μου Παρθένε. Ο Δίας περνά στις 2/12 στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει για ένα ολόκληρο έτος. Από αυτή την θέση θα φέρει στη ζωή σου έναν νέο έρωτα, που σιγά – σιγά αλλά σταθερά θα μπορέσει να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο. Αυτό το μήνα όμως είναι και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, φέρνοντας ανανεωτικές στιγμές στην αισθηματική σου ζωή. Τρυφερά ρομαντικά Χριστούγεννα γεμάτα διασκέδαση, έρωτα, φλερτ αναμένεται να ζήσεις, ενώ οι προοπτικές που ανοίγονται τώρα μπροστά σου είναι εξαιρετικά θετικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σε προβληματίζουν αυτό το μήνα και είσαι σε αστάθεια και σε σύγχυση ιδιαίτερα καθώς οδεύουμε προς την Πανσέληνο που γίνεται στις 12/12 στους Διδύμους. Εκείνην την περίοδο θα κληθείς να πάρεις μία απόφαση αλλά θεωρώ ότι θα νιώσεις διχασμένος, μπερδεμένος και ανήσυχος. Η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις. Τα επαγγελματικά βελτιώνονται από τις 20/12 όπου η Αφροδίτη θα περάσει στον Υδροχόο. Στα οικονομικά σου δεν μπορώ να πω ότι δεν δέχεσαι πιέσεις, όμως σίγουρα λύσεις θα βρίσκονται έστω και την τελευταία στιγμή.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το μήνα θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου! Από πλευράς φυσικής κατάστασης θα είσαι και θα αισθάνεσαι καλά!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.