Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Ιούλιος 2021

Γενικά

Μήνας γιορτής είναι ο Ιούλιος για το ζώδιο σου φίλε μου Λέοντα, αφού στο μεγαλύτερο μέρος του φιλοξενείς την Αφροδίτη αλλά και τον Άρη στο ζώδιο σου όπου σε προδιαθέτουν με πάθος,ερωτισμό και με σημαντικές εξελίξεις που σε φέρνουν και πάλι στο προσκήνιο να απολαμβάνεις την στιγμή και τις ομορφιές της ζωής. Η Νέα Σελήνη από τον Καρκίνο σε βοηθά να ξεπεράσεις βαρίδια της ψυχολογίας σου και δυσάρεστες στιγμές του παρελθόντος. Σημαντική ωστόσο θα είναι και η αναβάθμιση των οικονομικών σου ιδιαίτερα από τις 22 του μήνα όπου λαμβάνεις ικανοποίηση και βλέπεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει. Πιο πιεστικές είναι οι συνθήκες την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι ο πρωταγωνιστής στον έρωτα αυτό το μήνα αγαπητέ μου Λέοντα και είναι φυσιολογικό αφού η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο σου, σου χαρίζουν ερωτισμό αλλά προσφέρουν και σημαντικές ερωτικές επιτυχίες που θα σε θέσουν άμεσα σε εγρήγορση! Μία ερωτική κατάκτηση θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά διανύεις μία περίοδο όπου οι πρωτοβουλίες σου θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια που είχες αφήσει στην μέση, συνάμα όμως θα κλείσεις και σημαντικές εκκρεμότητες. Από τις 22 του μήνα δέχεσαι σημαντική βελτίωση και στα οικονομικά σου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Με τον Άρη από το ζώδιο σου ως τις 22 του μήνα είναι γεγονός ότι είσαι μέσα στην ενέργεια και η φυσική σου κατάσταση είναι εξαίρετη! Συνάμα, κάνεις και όμορφες αλλαγές στην εμφάνισή σου!
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.