Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Ιούνιος 2019

Γενικά

Ένας κοινωνικός μήνας ξεκινά για το δικό σου ζώδιο, στην πορεία, αφήνεσαι περισσότερο στην παρέα, στην δικτύωση, στις επαφές, δεν παύει όμως οι μέρες σου να είναι και αρκετά φορτωμένες από υποχρεώσεις που σε εξαντλούν! Η Νέα Σελήνη του μήνα, πραγματοποιείται στους Διδύμους στις 3/6 φέρνοντας την ευκαιρία για μία νέα φιλία, για μία νέα γνωριμία, ή ακόμα και για την εκπλήρωση μίας νέας προσδοκίας. Η Πανσέληνος του μήνα, που γίνεται στον Τοξότη στις 17 Ιουνίου είναι αρκετά ερωτική για το δικό σου ζώδιο, χωρίς όμως να εγγυάται σταθερότητα, σιγουριά και ασφάλεια στα αισθηματικά. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 9 του μήνα, ανανεώνει την αισθηματική σου ζωή ενώ δεν θα λείψουν και οι ερωτικές κατακτήσεις μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου σε όλη την διάρκεια του μήνα, εξαντλεί συχνά τα ψυχικά σου αποθέματα και σε κουράζει με τις απαιτήσεις που υπάρχουν στα επαγγελματικά σου! Αρκετές στιγμές όμως μπορεί να κληθείς να υποστηρίξεις ή και να υπερασπιστείς, τους δικούς σου ανθρώπους! Προσοχή στα επαγγελματικά σκάνδαλα και στο παρασκήνιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παιχνιδιάρης μπορεί να χαρακτηριστεί ο Ιούνιος για την αισθηματική σου ζωή, βέβαια δεν θα λείψουν οι άστατες διαθέσεις αλλά και οι διακυμάνσεις. Αν είσαι χωρίς μόνιμη σχέση, ο μήνας έχει ένα φιλικό – ερωτικό παιχνίδι ή και μία γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, θα περάσεις καλά, θα βελτιωθεί η ψυχολογική σου διάθεση, η γνωριμία αυτή ωστόσο θα έχει κάπως πιο επιπόλαιο χαρακτήρα. Αν είσαι σε σχέση, τον Ιούνιο μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, να βγείτε με φίλους, να κάνετε πράγματα μαζί, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα μπορέσεις να έχεις μία σημαντική επιτυχία στα επαγγελματικά σου και σε αυτό θα σε ευνοήσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου! Δέχεσαι την υποστήριξη από το περιβάλλον σου και μπορείς με μεράκι να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να βρεθείς ευνοημένος. Σε όλη την διάρκεια του μήνα δεν θα λείψουν οι ανταγωνισμοί, οι ίντριγκες και το παρασκήνιο στα επαγγελματικά σου, αφού ο Άρης από τον Καρκίνο συχνά θα σε ταλαιπωρεί φέρνοντας εντάσεις στα εργασιακά σου! Στα οικονομικά σου είσαι ευχαριστημένος, αν και λίγα έξοδα παραπάνω θα τα κάνεις!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Όλα βαίνουν καλώς αυτό το μήνα, αρκεί να ξεκουράζεσαι περισσότερο και μην αφήνεις να σε κατατρώνε καταστάσεις ψυχοφθόρες. Από πλευράς εμφάνισης, κάνεις τις αλλαγές σου και ανανεώνεσαι στο πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.