Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Αύγουστος 2019

Γενικά

Ο μήνας των γενεθλίων σου είναι εδώ και φέτος τον γιορτάζεις με υπερβολή και με Λιονταρίσια διάθεση, αφού η Αφροδίτη και ο Άρης κινούνται στο δικό σου ζώδιο στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Ο Αύγουστος λοιπόν είναι ένας μήνας δράσης, απόλαυσης, έρωτα, αναζωογόνησης αλλά και πρωτοβουλίας ... Πρωτοβουλία όμως σε τι; Στο πώς θα ομορφύνεις τη ζωή σου, πώς θα κάνεις νέες επιλογές, πώς θα γυρίσεις μία νέα ολοκαίνουργια σελίδα... Ακριβώς αυτό θα κάνεις από το ξεκίνημα του μήνα όπου πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο (1/8). Σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεών σου έχεις με την Πανσέληνο που γίνεται στον Υδροχόο τον 15 Αύγουστο! Σε αυτή την περίοδο θα αιφνιδιαστείς από τον ερχομό ενός παθιασμένου έρωτα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Αυτό το μήνα δεν θα λείψουν και οι μετακινήσεις, αφού ο Ερμής περνά σε ορθή πορεία στο δικό σου ζώδιο από τις 11 Αυγούστου και σίγουρα θα είσαι σε κίνηση. Εκτός από τα ταξιδάκια, ως το τέλος του μήνα θα πεις λόγια που κρατούσες εδώ και καιρό μέσα σου, θα επικοινωνήσεις με ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν ενώ οι ιδέες σου θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες και δημιουργικές. Τα οικονομικά έξοδα δεν θα λείψουν, ιδιαίτερα από τις 18 του μήνα που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου! Ωστόσο, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες στο τέλος του μήνα να κάνεις και μία νέα οικονομική συμφωνία που θα σε ευνοήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Αύγουστος είναι εξαιρετικά ερωτικός για το ζώδιο σου αφού η Αφροδίτη και ο Άρης διελαύνουν το δικό σου ζώδιο! Εσύ που είσαι στο 1ο δεκαήμερα αναμένεται να έχεις τους αιφνιδιασμούς σου ενώ μπορεί να χρειαστεί να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο πρόσωπα. Περισσότερη ερωτική τύχη θα έχεις εσύ που είσαι Λέοντας του 2ου δεκαημέρου (ιδιαίτερα κοντά στις 7 με 8 Αυγούστου). Όσο για το 3ο δεκαήμερο; Κάντε με πάθος και ας είναι λάθος είναι το σύνθημά σου για αυτό το μήνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ανακατατάξεις στα επαγγελματικά δεν λείπουν αυτό το μήνα για σένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου καλείσαι να κάνεις κάποιες ανακατατάξεις που σε βγάζουν από το σταθερό σου μονοπάτι. Εύνοια σε θέματα επιχειρηματικότητας, αλλά και νέες δημιουργικές ιδέες θα δώσουν περεταίρω ώθηση σε εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Στα οικονομικά δεν ζορίζεσαι, αλλά θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα λόγω των πολλών υποχρεώσεων / εξόδων της περιόδου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Με την Αφροδίτη να σουλατσάρει στο ζώδιο σου ως τις 23 του μήνα είναι γεγονός ότι θα λάμπεις από γοητεία αυτό το μήνα. Αλλάζεις το στυλ σου, κάνεις ανανέωση στα ρούχα σου, αλλά περνάς καλά και αυτό φαίνεται και στην εμφάνισή σου! Όσο για την φυσική σου κατάσταση, με τον Άρη να είναι στο ζώδιο σου ως τις 18 του μήνα, είσαι γεμάτος ενέργεια ... προσοχή όμως να μην το παρακάνεις!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.