Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Φεβρουάριος 2018

Γενικά

Ο μήνας σου θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα δεις με άλλο τρόπο τα πράγματα και πως να τα αντιμετωπίσεις. Θα καταλάβεις πολύ καλά πως αν δεν κινηθείς εσύ σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα μπορούν να δοθούν οι λύσεις που θέλεις. Εκείνη την περίοδο θα έχεις πολύ δυναμισμό. Στις 15 με την Ηλιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα θελήσεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στο φιλικό σου περιβάλλον και γενικότητα στον περίγυρό σου. Φρόντισε να αποφύγεις μετακινήσεις και να προσέξεις αρκετά γιατί θα υπάρχει πολύ παρασκηνιακό περιβάλλον. Θα μπορέσεις να καταλάβεις ποιοι είναι τα φιλικά άτομα που θέλουν το καλό σου. Μπορείς να διώξεις μακριά άτομα και καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σταματούν την πορεία σου στους τομείς που θέλεις να έχεις επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου έχει καλές βάσεις και είναι σε καλό δρόμο παρόλο που εσύ θέλεις πάντα και κάτι περισσότερο. Αυτό τον μήνα θα πρέπει να δείξεις αρκετή υπομονή και διαλλακτικότητα σε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έρθουν και δεν έχουν μεγάλη σημασία. Απόφυγε να νευριάσεις και να πεις λόγια στο ταίρι σου που θα φέρουν αντιπαραθέσεις. Με τον Άρη που είναι στον Τοξότη και σε ευνοεί έλα πιο κοντά στο ταίρι σου δείξε του το ενδιαφέρον σου άφησε τους εγωισμούς και μίλησε του ξεκάθαρα για το τι πιστεύεις για την σχέση σου. Το σύμπαν θα σου χαρίσει την καλή επικοινωνία με το ταίρι σου τις ατελείωτες ερωτικές νύχτες αλλά και την πολύ καλή ισορροπία στην σχέση σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι στην ζωή σου που να σε γεμίζει μην απογοητεύεσαι. Είναι σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες εδώ και τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί έχεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Στις 15 που γίνεται η Έκλειψη στον Υδροχόο θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου που δεν τα περίμενες. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολλές συναντήσεις – συζητήσεις – ταξίδια και γενικότερα επαφές για να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις στην δουλειά σου και να τις κάνεις καλύτερες. Τα οικονομικά σου θα μπουν σε πολύ καλό δρόμο. Την περίοδο της Έκλειψης θα έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις. Από τις 27 του μήνα και μετά μπορείς να κάνεις τις επαφές σου για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα που θα φέρουν αύξηση των οικονομικών σου στην πορεία.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Όλος ο Φεβρουάριος θα είναι πολύ καλός αρκεί να αποφύγεις να κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις. Απόφυγε να εκνευριστείς και να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Φρόντισε να περάσεις με δικά σου άτομα να χαλαρώσεις και να κάνεις σκέψεις που σε ηρεμούν και σε χαλαρώνουν. Με τον Άρη που είναι στον Τοξότη ασχολήσου λίγο με την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου για να νιώσεις καλύτερα. Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 15 του μήνα στον Υδροχόο θα νιώθεις ότι θέλεις να αλλάξεις τα πάντα. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να καταφέρεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Θα περάσεις πολύ καλά και θα έχεις αρκετή ικανοποίηση από τις αλλαγές που έχουν γίνει.
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.