Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Δεκέμβριος 2018

Γενικά

Με το καλημέρα του μήνα μην αφήσεις τις αμφιβολίες για τον εαυτό σου να σε κρατούν πίσω στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις να κάνεις. Από τις 6 του μήνα ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Τοξότη οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ότι καταπιάνεσαι μπορείς και το βγάζεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί, η κοινωνική σου ζωή θα βρεθεί σε ακμή. Θα κινείσαι πέρα από τον άμεσο κύκλο σου και επεκτείνεις την κοινωνική σου ανάμιξη. Η διάθεση σου θα είναι περισσότερο ανοικτή και ευχάριστη με αποτέλεσμα να προσελκύει νέους ανθρώπους στη ζωή σου και να ενδυναμώνει τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σου σχέσεις. Θα προτιμάς να βρίσκεσαι με άλλους μαζί και για άλλη μια φορά θα είσαι η ψυχή της παρέας. Θα συναντήσεις άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου στο άμεσο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου αυτό τον μήνα θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο και θα μπορέσεις να δώσεις πολλές λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Η Αφροδίτη από τις 3 που θα μπει στον Σκορπιό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει τι είναι αυτά που θέλεις και τι ζητάς. Θα μπορέσεις να βάλεις την σχέση σου σε σωστές βάσεις ώστε να νιώθεις καλύτερα ψυχικά και εσύ. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο. Θα μπορέσεις να μιλήσεις για την πορεία της σχέση σου και να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα σε κάνει να νιώσεις και εσύ καλά αλλά και το ταίρι σου. Και εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά έφτασε ο καιρός να σταματήσεις. Η Αφροδίτη θα σου δώσει τόση γοητεία και ερωτισμό που θα είναι αδύνατον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτό τον μήνα θα είναι εύκολο για εσένα να εκφράσεις τις ιδέες σου και να υλοποιήσεις τα σχέδια που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου μέχρι τώρα. Από τις 6 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που μέχρι τέλος του μήνα θα σου φέρουν ακόμη μεγαλύτερη επαγγελματική καταξίωση. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Από τις πρώτες μέρες του μήνα κάνε ένα σωστό προγραμματισμό και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις άμεσα. Από τις 7 μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν πολλά κέρδη στο μέλλον.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η Αφροδίτη από τις 3 Δεκεμβρίου στον Σκορπιό θα σε κάνει να θέλεις να δείχνεις την ομορφιά σου και την γοητεία σου. Μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση και θα πετύχεις αυτά που θέλεις. Οι διάφορες καταστάσεις που σε περιβάλλουν θα κάνουν τις κινήσεις σου αρκετά βιαστικές και σε εκθέτουν σε κινδύνους σε σχέση με την φυσική σου κατάσταση και την ηρεμία σου. Θα πρέπει να περιορίσεις μερικές φορές τον εκνευρισμό σου γιατί θα είσαι σε ένταση και το νευρικό σου σύστημα θα είναι αρκετά τεντωμένο. Απόφυγε να κάνεις υπερβολές και ειδικά αν ασχολείσαι με τα σπορ. Στις 6 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Τοξότη θα φτιάξει πολύ την επικοινωνία σου. Φρόντισε όλο τον μήνα να χαλαρώσεις να μην εκνευρίζεσαι και θα δεις ότι με ότι ασχολείσαι θα το καταφέρνεις μια χαρά.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.