Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Απρίλιος 2020

Γενικά

Νέος μήνας ξεκινά και το βαρύ φορτίο αφορά τις σχέσεις σου οι οποίες τώρα βρίσκονται στο τέστ του Κρόνου από τον Υδροχόο. Μαζί και ο Άρης από την ίδια θέση σου επιβάλουν να οριοθετήσεις καστάσεις κάτι που φανερά σε πιέζει αυτό τον καιρό. Ο μήνας φέρνει εξελίξεις, αντιδράσεις και κόντρες με το περιβάλλον που συνδέεσαι στενά. Κοντά στην Πανσέληνο που γίνεται στις 8 Απριλίου στο ζώδιο του Ζυγού, θα υπάρξουν επικοινωνίες που θα σου προκαλέσουν ένταση και αναστάτωση, θυμήσου ότι δεν είναι σωστό τώρα να πεις λόγια που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις για αυτά. Στην συνέχεια του μήνα ο Ερμής από τον Κριό και η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα φέρουν μία αλλαγή στην καθημερινότητά σου. Ειδήσεις, επαφές,συναντήσεις, μηνύματα κρίνονται τώρα υπέρ σου ενώ οι φίλοι, οι γνωριμίες και τα άτομα του περιβάλλοντός σου θα σε ξαφνιάσουν με ευχάριστο τρόπο! Έγγραφα και συμφωνίες θα προχωρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υπέρ σου από τις 11 του μήνα και έπειτα. Στα επαγγελματικά σου αναμένονται σημαντικές ανακατατάξεις από τις 23 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προβληματισμένος στα αισθηματικά σου θα είσαι αυτό το μήνα εσυ που είσαι Λέοντας του 1ου δεκαημέρου όπου ζεις συναισθηματική αποξένωση από το ατόμο που σε ενδιαφέρει και πρέπει να πάρεις κάποιες καθοριστικές αποφάσεις. Εσύ που είσαι Λέοντας του 2ου και του 3ου δεκαημέρου αναμένεται αυτο το μήνα να έχεις πολύ γρήγορες εξελίξεις στην προώθηση μίας σχέσης σου ! Ο ενθουσιασμός δεν λείπει, αρκετές στιγμές όμως θα πρέπει να τον συγκρατήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ευθύνες σου είναι πολλές είναι αναμενόμενο να αγχώνεσαι και να πιέζεσαι για την εξέλιξη των εργασιακών σου δραστηριοτήτων. Συγκρούσεις με επαγγελματικούς συνεγράτες είναι αναμενόμενο ότι θα έχεις αυτή την περίοδο όπου ο Άρης θα κινείται στον Υδροχόο. Ξαφνικές αλλαγές θα διαταρράξουν την εργασία σου από τις 23/4/ Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πιέσεις της εποχής.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Μπορεί να αισθάνεσαι κούραση, εξάντληση να είναι φορτωμένο το πρόγραμμά σου και οι υποχρεώσεις σου όμως από φυσική κατάτασταση δεν έχεις κάτι να φοβηθείς αυτό το μήνα. Η γοητεία και ο μαγνητισμός σου κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.