Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Μάιος 2021

Γενικά

Μήνας γεμάτους στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες είναι ο Μάης για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Λέοντα. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου σε βοηθά να βάλεις μπροστά τα μεγαλόπνοα σχέδια σου γυρίζοντας μία νέα σελίδα στα επαγγελματικά! Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/5 επηρεάζει κυρίως τα αισθηματικά σου όπου γίνονται κάποια μορφής ξεκαθαρίσματα τα οποία και θα σε δικαιώσουν. Ο Ερμής στους Διδύμους σε ορθή φορά ως τις 30/5, κάνει το τηλέφωνό σου να χτυπά από φίλους με προσκλήσεις και προτάσεις που σε κάνουν να επιστρέφεις και πάλι στην κανονικότητα. Η επαφή με άτομα που είχες να ακούσεις και να δεις καιρό είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους φέρνει αρκετό φλερτ και ερωτικό παιχνίδι στην καθημερινότητά σου! Ο Άρης στον Καρκίνο διεγείρει τις ανασφάλειες και τους φόβους σου εξαιτίας γεγονότων που έχουν μεσολαβήσει στη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο ο μήνας είναι αποκαλυπτικός και σε δικαιώνει στα ερωτικά. Αν είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο καλείσαι να πάρεις σταθερές αποφάσεις για το μέλλον. Αν είσαι Λέοντας του 3ου δεκαημέρου δεσμεύεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δίνεις έναν μεγάλο αγώνα που σε δικαιώνει, δεν παύει να υπάρχουν όμως και αλλαγές. Τα οικονομικά είναι αρκετά άστατα και ίσως και εσύ να γίνεσαι αρκετά σπάταλος.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι καλή, η ψυχολογία σου όμως δεν είναι ... ίσως γιατί δεν έχεις ξεπεράσει κάποια προβλήματα που μεσολάβησαν στο παρελθόν. Η παρέα φίλων θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.