Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Απρίλιος 2019

Γενικά

Ο Απρίλιος μπορεί να χαρακτηριστεί επεκτατικός, αισιόδοξος, ερωτικός και ικανοποιητικός για τα οικονομικά σου αγαπητέ μου Λέοντα. Ως τις 17/4 μπορείς να έρθεις σε διευθετήσεις και διακανονισμούς για οικονομικά χρέη ή για υποχρεώσεις που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα (σε βοηθά ο Ερμής από τον Ιχθύ). Ως τις 20/4 βγαίνεις κερδισμένος και οικονομικά λαμβάνοντας κάποιο έκτακτο έσοδο που σου δίνει αέρα ανακούφισης. Θα μου πεις ο Απρίλιος έχει μόνο χρήμα; Όχι Λιοντάρι μου έχει και νέα εργασιακά σχέδια τα οποία ξεκινούν από τις 5 του μήνα με τη Νέα Σελήνη, έχει αρκετές κοινωνικές επαφές και γνωριμίες αφού ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, ενώ σταδιακά από τις 17 του μήνα και έπειτα το κλίμα γίνεται αρκετά πιο αισιόδοξο και κοινωνικό. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να περνούν στο ζώδιο του Κριού (στις 17 και 20 ο καθένας αντίστοιχα), σταδιακά ανοίγεσαι, σχεδιάζεις, προγραμματίζεις ένα ταξίδι , γνωρίζεις κόσμο, είσαι πιο αυθόρμητος και αισιόδοξος. Επιπλέον αυτό το μήνα μπορεί να θελήσεις να κάνεις ένα σεμινάριο, ή να διευρύνεις με κάποιο τρόπο τις γνώσεις σου! Χαρούμενο Απρίλιο λοιπόν και ... μπορώ να πω ότι αν καταπολεμήσεις το στρες που σε καταβάλει, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ερωτικές κατακτήσει δεν λείπουν φίλε μου Λέοντα ενώ οι ερωτικοί πόθοι σου είναι φουντωμένοι... Βγαίνεις από το καβούκι σου, ερωτοτροπείς ενώ υπάρχει αυτός ο ιδιαίτερος άνθρωπος που αγγίζει μία ευαίσθητη χορδή της ψυχής σου ... Σε αυτόν αφήνεσαι άνευ όρων ως τις 20/4. Στην συνέχεια, η Αφροδίτη περνά στον Κριό και από αυτήν την θέση τα αισθηματικά σου θα λειτουργούν πιο γενναιόδωρα και αισιόδοξα ... Συναντήσεις, ερωτικές επαφές, ταξιδάκι με το ταίρι ή και μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία για σένα που είσαι σε φάση μοναξιάς, είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών ...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες νέες επαγγελματικές προτάσεις σου γίνονται από τις 5-19 Απριλίου που θα είναι αρκετά αξιόλογες και δεν θα πρέπει να τις αμελήσεις... Επαφές με άτομα του εξωτερικού ή εργασίες που σχετίζονται με διαδίκτυο, εκπαίδευση ή και τουρισμό, φαίνεται ότι βρίσκονται στο πικ της εύνοιάς σου στην πορεία του μήνα. Επιπλέον η έντονη κοινωνική σου δραστηριότητα θα σε βοηθήσω στην περεταίρω επαγγελματική ανέλιξη. Τα οικονομικά επιτέλους παίρνουν μπροστά και νιώθεις ανακούφιση ... Ως τις 20 Απριλίου με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες να αναμένεις μία σημαντική ανάσα ανόδου στο περιεχόμενο του πορτοφολιού σου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ένα Λιοντάρι λάμπει πάντα, όπως και αυτό τον Ανοιξιάτικο Απρίλη που θα έχεις την διάθεση να πειραματιστείς με νέα στυλ αλλά και να κάνεις και κάποιες αλλαγές στο χτένισμά σου, κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να κλέψεις εντυπώσεις! Από πλευράς φυσικής κατάστασης είσαι γεμάτος αντοχή και ανθεκτικότητα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.