Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Νοέμβριος 2020

Γενικά

Ο Νοέμβριος για σένα φίλε μου Λέοντα είναι ένας μήνας που θα σε βρει δυναμωμένο ψυχολογικά και με τις ευκαιρίες εκείνες για να ανασυντάξεις την προσωπική σου ζωή! H Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού ενισχύει την ψυχολογία σου αλλά φέρνει και σημαντικές ανακατατάξεις στο σπίτι και στην εργασία που σε ενδυναμώνουν και σε βοηθούν να συγκροτηθείς. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους προκαλεί προσωρινές αντιδράσεις και κόντρες με το κοινωνικό σου περιβάλλον είτε και αισθάνεσαι ανικανοποίητος από την κοινωνική ζωή και λίγο αποκομένος από το περιβάλλον σου! Από τις 15 του μήνα όπου ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Κριού οι εξελίξεις στη ζωή σου θα είναι πιο γρήγορες ενώ σχέδια που είχαν μείνει στον πάγο θα μπορέσουν να έχουν μία πιο γρήγορη τροπή! Επιπλέον η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, φροντίζει με κάθε τρόπο να σε ανανεώνει μέσω ευχάριστων επικοινωνιών, συναντήσεων ενώ δεν θα λείψουν και τα φλερτ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρχίζεις και γίνεσαι πιο ανοιχτός στα αισθηματικά σου είτε έχεις και την διάθεση να παίξεις, να επικοινωνήσεις, να εκφραστείς και μέχρι τις 21 Νοεμβρίου μπορώ να πω ότι θα έχεις μηνύματα, συναντήσεις που θα προσφέρουν χαμόγελα! Μπορεί να μην διανύεις την σούπερ περίοδο στα αισθηματικά σου είναι βέβαιο όμως ότι αρχίζει πλέον να ξυπνά μέσα σου η επιθυμία για συντροφική ζωή αλλά και για φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου καλά κρατείς φίλε μου Λέοντα, έστω και αν μουρμουρμάς.... Στην πορεία του μήνα νιώθεις περισσότερη σταθερότητα για την εργασία σου και προκύπτουν και κάποιες νέες ενάρξεις που σου δίνουν δύναμη και ελπίδα! Στα οικονομικά σου καταφέρνεις να ανασυγκροτηθείς και να καλύψεις κενά, ενώ τα κοινά έσοδα του σπιτιού είναι φανερό ότι βελτιώνονται!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Νιώθεις μεγάλη κούραση τον τελευταίο καιρό και είναι λογικό γιατί σου πέσανε μαζεμένα, όμως τον Νοέμβριο μπορείς πραγματικά να αποφορτιστείς και να νιώσεις πολύ καλύτερα ψυχικά και σωματικά!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.