Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Δεκέμβριος 2017

Γενικά

Από τις 3 μέχρι τις 22 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα έχεις πολλές εναλλαγές και δεν θα προλαβαίνεις από τις ξαφνικές εξελίξεις που θα έχεις. Το περισσότερο μέρος του μήνα θα σε απασχολήσει με την επίλυση θεμάτων που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στις 9 που ο Άρης θα μπει στον Σκορπιό θα φέρει ανανέωση και έναν πηγαίο δυναμισμό που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις με άνεση στα προβλήματα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα. Θα συμβούν πολύ καλά γεγονότα που δεν θα τα περιμένεις. Θα μπουν καινούργιοι άνθρωποι στην ζωή σου που θα σε ενθουσιάσουν πάρα πολύ. Η κοινωνικότητα σου(σε ευνοεί ο Ερμής που στις 23 θα έρθει στην ορθή φορά του στον Τοξότη)θα είναι πολύ αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις σου θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι τέλος του μήνα θα οδηγηθείς να κάνεις ριζικές αλλαγές που θα δεις ότι στο μέλλον οι επιλογές ήταν πολύ σωστές. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτό τον μήνα μπορείς να ζήσεις τον έρωτα και τον ρομαντισμό στην κορυφή τους. Από την 1 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στον Τοξότη η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα βλέπεις τα πράγματα γύρω σου πολύ όμορφα. Θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της δίνοντας σου ακόμη περισσότερο ερωτισμό σε σημείο που θα εκπλήξεις το ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου. Μέχρι τέλος του μήνα προγραμμάτισε ένα ταξίδι πέρασε όμορφα με το ταίρι σου γιατί μαζί σου κανείς το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να πλήξει. Και αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί στην ζωή σου έφτασε ο καιρός να την διώξεις. Η Αφροδίτη σου δίνει όλη την γοητεία και τον ερωτισμό που χρειάζεσαι ώστε να βρεις το κατάλληλο ταίρι που θα περάσεις πολύ καλά μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτό τον μήνα θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που στο παρελθόν ήταν σε αναβολές ή καθυστερήσεις. Από τις 18 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα έχεις πολύ όρεξη για δουλειά και θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στην δουλειά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς γιατί θα είναι πολύ συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Από τις 18 του μήνα μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου αλλά και μέχρι τέλος του μήνα να τακτοποιήσεις και γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο μήνας αυτός θα είναι λίγο αντιφατικός σε σχέση με τις δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις. Από την 1 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στον Τοξότη η επικοινωνία σου θα είναι στα ύψη και η κοινωνικότητα σου πολύ αυξημένη. Θα έχεις πολλές στιγμές ευφορίας και άλλες τάσεις μελαγχολίας και θα πρέπει να προσέξεις την διατροφή σου γιατί μπορεί να υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Στις 18 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη απόφυγε να κάνεις υπερβολές και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Θα νιώθεις πολύ καλά και θα ασχοληθείς αρκετά με την ομορφιά σου. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση και είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να πετύχεις πάρα πολλά.
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.