Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Οκτώβριος 2019

Γενικά

Έχει την ποικιλία και το ενδιαφέρον του για σένα ο Οκτώβριος αγαπητέ μου Λέοντα. Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου, σε βοηθούν να βρεθείς κερδισμένος τόσο στον έρωτα, όσο και στα δημιουργικά σου σχεδία. Αρκετές συμπτώσεις θα σε κάνουν να χαμογελάσεις και να σκεφτείς ότι η ζωή τελικά είναι ωραία και η τύχη δεν σε είχε ξεχάσει όσο εσύ πίστευες. Μην ξεχνάς ότι ο Δίας από τον Τοξότη ευνοεί πολύ σε θέματα έρωτας, διασκέδασης, παιδιών εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 13 του μήνα στο φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού, σε ωθεί σε σημαντικές αναθεωρήσεις αλλά σε κάνει να διεκδικείς νέα σχέδια και να προχωράς μπροστά σε νέες επαφές, νέες γνωριμίες, νέες συμφωνίες που έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 28 του μήνα στο Σκορπιό φέρνει εντάσεις που αφορούν το σπίτι , την οικογένεια, τα επαγγελματικά και σε αυτούς τους τομείς θα κάνεις και σημαντικές αλλαγές ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο.. Μία μετακόμιση είναι πιθανή]! Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού από τις 4 του μήνα, σε κάνει να βρίσκεσαι σε επικοινωνιακή εγρήγορση, μην τεντώνεις το σκοινί και ξεσπάς πράγματα που δεν πρέπει με γκρίνια ή ευερεθιστικότητα. Προσοχή στο μεταφορικό μέσο και στην βιασύνη σου. Ο Ερμής κι η Αφροδίτη από το Σκορπιό σε βοηθούν να βελτιώσεις τόσο την αισθηματική όσο και την οικογενειακή σου κατάσταση. Ευχάριστες συγκεντρώσεις στο σπίτι με άτομα που αγαπάς θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κατά την διάρκεια του Οκτωβρίου υπάρχει αισθητή η αναπόληση και η νοσταλγία μίας ερωτικής υπόθεσης του παρελθόντος και σε αυτό βάζουν για τα καλά τα χεράκια τους ο Ερμής και η Αφροδίτη στο Σκορπιό. Οι προοπτικές όμως για έναν έρωτα που έχει να σου προσφέρει πολλά είναι εδώ, έρχεται και φροντίζει ο Δίας για αυτό ... Μην μείνεις με δεμένα τα χέρια ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντικές ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου θα έχεις εσύ που είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο του Λέοντα όπου θα κάνεις σπουδαίες αλλαγές μπροστά σου. Αν είσαι Λέοντας του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, μπορεί να πιέζεσαι και να αγχώνεσαι για τις επαγγελματικές συνθήκες, όμως θα τα πας περίφημα και θα νιώσεις περισσότερη σιγουριά. Στα οικονομικά σου είσαι δύσκολα την πρώτη εβδομάδα του μήνα, όμως μετά σιγά – σιγά στρώνει η κατάσταση και αρχίζεις να βρίσκεις τις ισορροπίες σου1

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ξεπερνάς κάποιες δυσκολίες στην φυσική σου κατάσταση και νιώθεις πιο δυνατός και πιο έτοιμος να πας παρακάτω. Από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης, θα λάμπεις και αυτό θα προκύπτει λόγω της καλής ψυχολογικής σου κατάστασης.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.