Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Ιούλιος 2020

Γενικά

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που έχει την ποικιλία του για το δικό σου ζώδιο! Ξεκινά με πιέσεις που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, την ρουτίνα και νιώθεις ότι το πρόγραμμά σου είναι εξαιρετικά πιεστικό ετούτο το διάστημα. Στα επαγγελματικά σου έχεις ωστόσο μία καλή πορεία που σου προσφέρει και ανταμοιβή οικονομική. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους και ο Άρης από τον Κριό καταστρώνουν όμως και ανέμελες, ευχάριστες καλοκαιρινές στιγμές για σένα. Δεν λείπουν αυτό το μήνα τα φλερτ, οι γνωριμίες μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον, οι διασκεδαστικές στιγμές με φιλικά πρόσωπα, οι μετακινήσεις και τα ταξίδια. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται και ξεπερνάς καταστάσεις του χτες που σε ταλάνισαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ανεμελιάς όπου κάνεις τα βήματα εκείνα που σε βοηθούν να εκπληρώσεις μία επιθυμία σου. Τα ερωτικά τερτίπια δεν λείπουν, οι γνωριμίες είναι αρκετές και είσαι περιζήτητος, αξιοποίησε λοιπόν τις ευκαιρίες που σου δίνεται ιδιαίτερα αν είσαι χωρίς σύντροφο. Εσύ που είσαι σε σχέση είναι ένας καλός μήνας να βελτιώσεις τις συνθήκες ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τρέχεις και δεν φτάνεις, αφού υπάρχουν ανοίγματα και προοπτικές που φορτώνουν το πρόγραμμά σου! Έστω και αν κουράζεσαι να ξέρεις καλά ότι αυτό τον καιρό θα νιώσεις ανταμοιβή για τις προσπάθειες που έχεις κάνει ως σήμερα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Στο ξεκίνημα του μήνα νιώθεις κούραση, εξάντληση, ατονία αφού η Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω στραγγίζει τα αποθέματα ενέργειάς σου! Η τάση αυτή δεν θα κρατήσει για πολύ και ήδη από τις 10 του μήνα θα είσαι στα καλύτερά σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.