Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Σεπτέμβριος 2020

Γενικά

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που έχει εξελίξεις στη ζωή σου τόσο θετικές όσο και αρνητικές. Στο ξεκίνημα του μήνα είσαι αρκετά αγχωμένος με τα οικονομικά σου και νιώθεις σημαντική αστάθεια. Η τάση αυτή γρήγορα θα ξεπεραστεί, αφού περνώντας η Αφροδίτη στις 6 του μήνα στο ζώδιο σου σε βοηθά να είσαι πιο άνετος τόσο σε σχέση με τα χρήματα, όσο και στα αισθήματα. Είναι γεγονός ότι αυτό το μήνα με την Αφροδίτη να είναι συνοδοιπόρος σου, μπορώ να πω ότι θα απολαύσεις πολλά από αυτά που σου είχαν λείψει, ενώ το φλερτ και οι ερωτικές κατακτήσεις θα σε κάνουν να λάμψεις από χαμόγελα. Δεν θα λείψουν και πολλές επικοινωνίες, προτάσεις, σχέδια ιδιαίτερα από τις 5-27 του μήνα όπου ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού! Στα οικονομικά σου θα καταφέρεις να αυξήσεις τις πηγές εσόδων σου από τις 17 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο! Τα ζόρικα του μήνα αφορούν κατά κύριο λόγο την εργασία σου, όπου ναι μεν τα καταφέρνεις, δεν παύει όμως να υπάρχουν σκληρές πιέσεις και αυξημένη ένταση αυτή την περίοδο! Επιπλέον το ημερήσιο πρόγραμμά σου συχνά θα είναι αρκετά απαιτητικό όπου και θα αισθάνεσαι ότι όλοι ζητούν από εσένα πάντα κάτι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σου κλείνει πονηρά το μάτι και σου δίνει την υπόσχεση ότι ήρθε η δική σου σειρά να λάμψεις, να διασκεδάσεις και να νιώσεις καλοκαίρι στην καρδιά! Η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο στις 6 του μήνα και το πάρτι ξεκινά ... Καταρχάς η διάθεση και η επιθυμία σου θα είναι να είσαι αρκετά πιο ανοιχτός στην ερωτική σου ζωή, από την άλλη όμως θα έχεις και τα «σουξέ» σου που δεν θα σε αφήσουν ούτε στιγμή να βαρεθείς! Μία παλιά ερωτική ιστορία είναι πολύ πιθανό να εξάψει εκ νέου την ερωτική σου λίμπιντο ιδιαίτερα προς τα τέλη του μήνα που η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ανάδρομο Άρη !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τέρμα το διάλειμμα τα κεφάλια μέσα... Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με πιέσεις, άγχος και πολλές επαγγελματικές υποθέσεις οι οποίες δεν σου επιτρέπουν να ανασάνεις ή να δεις επιπόλαια κάποιες καταστάσεις! Ανεξάρτητα από τα ζόρια, τα επαγγελματικά σου μπορούν να κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα αυτό το μήνα, απλά για να το πετύχεις αυτό θα πρέπει να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό! Στα οικονομικά σου αν και το ξεκίνημα του μήνα είναι «βαρύ» από τις 17 Σεπτεμβρίου σου δίνονται ευκαιρίες για ανεφοδιασμό!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Το στρες είναι διάχυτο αυτό το μήνα και είναι απαραίτητο να το καταπολεμήσεις, φροντίζοντας την διατροφή αλλά ακολουθώντας και σωματική άσκηση! Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου ωστόσο, σου προσφέρει την δυνατότητα να κάνεις όμορφες αλλαγές στην εμφάνισή σου! Μην διστάσεις να το τολμήσεις, η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει κατακόρυφα!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.