Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Φεβρουάριος 2021

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, ο Φεβρουάριος είναι ένας πολύ ιδιαίτερος μήνας για το δικό σου ζώδιο όπου και σε βρίσκει επικεντρωμένο σε σχέσεις με σημαντικούς για σένα ανθρώπους! Είναι το διάστημα που καλείσαι να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να αποφασίσεις ποιοι θα είναι οι συνοδοιπόροι σου, δεν σου κρύβω όμως ότι είσαι ιδιαίτερα απογοητευμένος από στάσεις και συμπεριφορές του παρελθόντος ... Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο, την Αφροδίτη και τον Δία στο ίδιο ζώδιο, μπορώ να πω ότι θα βυθιστείς σε σκέψεις για μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση ή συνεργασία που είχε λήξει άδοξα. Είναι βέβαιο ότι θα έρθεις σε κάποιες επαφές και συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν σου! Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, άκουσε αυτά που έχουν να σου πουν οι άνθρωποι που θα σε προσεγγίσουν και άφησε τις σημαντικές επιλογές για λίγο αργότερα. !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Να μείνω ή να φύγω από αυτή τη σχέση; Να δώσω μία δεύτερη ευκαιρία; Μα τι θέλει μετά από τόσους μήνες χωρισμού γιατί με ανακατεύει πάλι; Αυτά ακριβώς θα λες Λιοντάρι μου τον Φεβρουάριο. Είναι ο μήνας που θα φέρει και πάλι στο προσκήνιο τα αισθηματικά που τα είχες τελείως ξεχασμένα στο ντουλάπι των αναμνήσεων

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε εγρήγορση αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και προχωράς σε σχέδια που είχαν μείνει στη μέση! Κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει και καταφέρνεις και προοδεύεις άσχετα αν γίνονται ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες σου! Στα οικονομικά σου δεν είναι καλή εποχή για συνεταιρισμούς ή για δανεισμούς!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση βελτιώνεται, το στρες υποχωρεί και το πιο σημαντικό;;; Νιώθεις επιτέλους και πάλι γοητεία και ερωτικό μαγνητισμό.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.