Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Αύγουστος 2018

Γενικά

Με την αρχή του μήνα μην αφήσεις τις αμφιβολίες για τον εαυτό σου να σε κρατούν πίσω στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις να κάνεις. Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 11 στο ζώδιο σου θα σε κάνει να βλέπεις πολλές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι και θα θέλεις να αλλάξεις πολλές συνθήκες. Από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου θα κινείσαι πέρα από τον άμεσο κύκλο σου και επεκτείνεις την κοινωνική σου ανάμιξη. Η κοινωνική σου ζωή θα βρεθεί σε ακμή. Η διάθεση σου θα είναι περισσότερο ανοικτή και ευχάριστη με αποτέλεσμα να προσελκύει νέους ανθρώπους στη ζωή σου και να ενδυναμώνει τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σου σχέσεις. Θα προτιμάς να βρίσκεσαι με άλλους μαζί και για άλλη μια φορά θα είσαι η ψυχή της παρέας. Θα συναντήσεις άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου στο άμεσο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου αυτό τον μήνα θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο και θα μπορέσεις να δώσεις πολλές λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει τι είναι αυτά που θέλεις και τι ζητάς. Θα μπορέσεις να βάλεις την σχέση σου σε σωστές βάσεις ώστε να νιώθεις καλύτερα ψυχικά και εσύ. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο. Θα μπορέσεις να μιλήσεις για την πορεία της σχέση σου και να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα σε κάνει να νιώσεις και εσύ καλά αλλά και το ταίρι σου. Και εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά έφτασε ο καιρός να σταματήσεις. Ο Ερμής θα σου δώσει τόση γοητεία και ερωτισμό που θα είναι αδύνατον στο πέρασμα σου να σου αντισταθεί τίποτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτό τον μήνα θα είναι εύκολο για εσένα να εκφράσεις τις ιδέες σου και να υλοποιήσεις τα σχέδια που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου μέχρι τώρα. Από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που μέχρι τέλος του μήνα θα σου φέρουν ακόμη μεγαλύτερη επαγγελματική καταξίωση. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Από τις πρώτες μέρες του μήνα κάνε ένα σωστό προγραμματισμό και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις άμεσα. Από τις 20 μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν πολλά κέρδη στο μέλλον.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα πρέπει να κινηθείς με αρκετή ηρεμία χωρίς εκνευρισμούς και εντάσεις. Κάποια μικρά προβλήματα που είχες από το παρελθόν πιθανόν αυτό το διάστημα να βγουν στην επιφάνεια. Φρόντισε με πολύ σύνεση και καθόλου απερισκεψία να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα που είχες με τον καλύτερο τρόπο. Στις 19 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση την ομορφιά σου αλλά και προπάντων να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις γιατί το νευρικό σου σύστημα το έχει πάρα πολύ ανάγκη. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να ασχοληθείς με το σώμα σου που το τελευταίο διάστημα το έχεις παραμελήσει.
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.