Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Ιανουάριος 2020

Γενικά

Το 2020 κάνει την έναρξή του με πιέσεις για σένα φίλε μου Λέοντα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την εργασία, την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου που θα είναι πολλές. Το περιβάλλον σου, θα έχει μόνιμα απαιτήσεις από εσένα ενώ ο φόρτος εργασίας σου θα είναι μεγάλος ! Αυτό θα είναι και το αποτέλεσμα της Έκλειψης Σελήνης στον Καρκίνο και της συνόδου Κρόνου – Πλούτωνα, που θα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου είναι σαν ένας ασφυκτικός κλοιός. Στις πρώτες 13 ημέρες του Ιανουαρίου με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο βελτιώνετε το αίσθημα της συντροφικόττητας, ενώ σε όλη την διάρκεια του μήνα ο Άρης από τον Τοξότη πυροδοτεί θετικά την ερωτική σου ζωή και σε βοηθά να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να απολαύσεις στιγμές. Στα οικονομικά σου, θα δεις τους κόπους σου να πιάνουν τόπο και αναμένεται αύξηση του εισοδήματός σου ιδιαίτερα από τις 13/1 όπου η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθύες! Οι θυσίες που πρέπει να κάνεις αυτό το μήνα είναι πολλές προκειμένου να διατηρήσεις την ισορροπία ανάμεσα στα θέλω και στις υποχρεώσεις! Ο ερωτικός τομέας όμως θα είναι η διέξοδος στους προβληματισμούς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ερωτική εγρήγορση είσαι ήδη από το ξεκίνημα του μήνα φίλε μου Λέοντα αφού με τον Άρη από το ζώδιο του Τοξότη, τα ερωτικά σου έχουν δράση, εξελίξεις και ... ενδιαφέρον! Μία σχέση σου εξελίσσεται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Ο μήνας είναι ιδανικός για να αφήσεις πίσω σου μία παλιά εποχή και να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με φορτωμένο το πρόγραμμα, πολλές πιέσεις και προβληματισμούς για την εργασία θα είναι ο Ιανουάριος. Αναγκάζεσαι να επωμιστείς αρκετές ευθύνες στην πλάτη σου και μέσα από δύσκολα περιστατικά στην εργασία σου, εσύ καταφέρνεις να βρεθείς ευνοημένος. Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε μία πολύ καλή εποχή από τις 13 Ιανουαρίου με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Το άγχος σε κυριεύει και πρέπει να το αποβάλεις αυτό το μήνα του έτους, για να μην φορτίσεις τον οργανισμό σου με πιέσεις και αδιαθεσίες. Η εμφάνισή σου θα είναι γοητευτική και θα έχεις τις κατακτήσεις σου! Ο έρωτας σε αναζωογονεί και σου δίνει ενέργεια και δύναμη.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.