Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Δεκέμβριος 2019

Γενικά

Είσαι σε ετοιμότητα να ρίξεις αυλαία στο 2019 και τον τελευταίο μήνα αυτού του έτους αγαπητό μου Λιοντάρι κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς αλλά και να βάλεις τη ζωή σου σε μία καλύτερη σειρά. Η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω σε κάνουν πιο υπεύθυνο και εργατικό αυτό το μήνα. Αναλαμβάνεις νέες εργασιακές ευθύνες, τα επαγγελματικά τονώνονται ενώ αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο έχει την επιτυχή εξέλιξη σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Δεν παύει ωστόσο να κυριαρχεί και το έντονο στρες αυτή την περίοδο, αφού η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Αιγόκερω σου εξαντλεί τις δυνάμεις κοντά στις 26/12. Οι εργασιακές ανακατατάξεις, το φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά και οι υποχρεώσεις που θα υπάρχουν προς το τέλος του μήνα θα σου φουντώσουν για τα καλά το στρες. Από την άλλη πλευρά έχουμε και τον Άρη από το Ζώδιο του Σκορπιού να σε κάνει πιο ευερέθιστο και νευρικό με το σπίτι και την οικογένεια, κάτι το οποίο πρέπει να περιορίσεις και να συγκρατήσεις. Με τον Ερμή από τον Τοξότη από τις 9-29 Δεκεμβρίου κυριαρχούν τα φλερτ, τα ερωτικά καλέσματα, η διασκέδαση και η αναψυχή. Συνάμα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο ανανεώνει για τα καλά τον τομέα των σχέσεών σου από τις 20 του μήνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας καλά κρατεί αυτό το Δεκέμβριο στη ζωή σου, έστω και αν ο Δίας αποχωρεί από το ζώδιο του Τοξότη. Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσεις τις ερωτικές ευκαιρίες που σου έδωσε και να νιώσεις ικανοποίηση. Οι ερωτικές συναντήσεις, τα φλερτ, οι γνωριμίες και ο ευχάριστος χρόνος με το ταίρι δεν λείπουν αυτό το μήνα αφού ο Ερμής από τον Τοξότη σε ευνοεί! Από τις 20 Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου έρχεσαι πιο κοντά σε μία σχέση σου, ανανεώνεται το κλίμα στην συντροφική σου ζωή και ... κάνεις τις τρέλες σου για έναν έρωτα που είναι στο πλευρό σου σε σταθερή βάση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις μεγάλη βαρύτητα αυτό το μήνα στα επαγγελματικά σου, εργάζεσαι πολλές ώρες, κουράζεσαι και είσαι με ευερέθιστη διάθεση όμως καταφέρνεις πολλά. Νέοι ρυθμοί ξεκινούν στα εργασιακά σου, προσπαθείς πολύ περισσότερο, επωμίζεσαι παραπάνω ευθύνες και δίνεις τώρα τον καλύτερο σου εαυτό! Η επαγγελματική επιτυχία που αναμένεις καταφθάνει και σε γεμίζει. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν αστάθειες ιδιαίτερα κοντά στην Πανσέληνο που γίνεται στις 12 του μήνα στους Διδύμους.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η ψυχολογία σου έχει σκαμπανεβάσματα αυτό τον καιρό γιατί κουράζεσαι πολύ, δεν σου μένει πολύς ελεύθερος χρόνος για τον εαυτό σου και αυτό είναι κάτι που σε εξαντλεί ψυχικά και σωματικά. Χαλάρωσε τους τόνους και προσπάθησε να αποφύγεις τις εποχιακές ιώσεις εκεί κοντά στην Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 26/12 στον Αιγόκερω.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.