Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Ιούνιος 2018

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα η επικοινωνία σου αλλά και τα σχέδια που έχουν καθυστερήσει, τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται στο σημείο που θέλεις εσύ. Μέρα με την μέρα θα δεις ότι πολλά πράγματα γύρω σου θα αλλάζουν προς το καλύτερο. Σχέδια που έχεις κάνει από παλιά θα αρχίσουν να υλοποιούνται από εκεί που δεν το περίμενες. Από τις 13 που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φρόντισε να κινηθείς όπως πρέπει για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Από τις 29 που ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο σου θέματα που σε προβλημάτιζαν τώρα θα δεις ότι θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις κάνει όλα τα ξεκαθαρίσματα σου και θα μπορείς χωρίς ενοχλήσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Όλα στην σχέση σου αν το θέλεις πραγματικά εσύ θα μπορούν να γίνουν τέλεια. Με την Αφροδίτη που θα μπει στις 14 στο ζώδιο σου να σε ευνοεί θα έχεις πολύ καλή διάθεση με πολύ ρομαντισμό και ερωτισμό και θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Μίλα με το ταίρι σου εξωτερίκευσε τα αισθήματα σου και θα δεις τα όνειρα σου να γίνονται πραγματικότητα. Μέχρι τέλος του μήνα το σύμπαν προμελέτησε να έρθουν τόσο καλά τα πράγματα ώστε να νιώσεις και εσύ την ψυχική ηρεμία που την είχες χάσει τόσο καιρό. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι με το τόσο καλό πλανητικό σκηνικό του μήνα μην κάθεσαι καθόλου. Αν κινηθείς ανάλογα σε βεβαιώνω ότι θα βρεις το ταίρι που ονειρευόσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ουρανός έχει κάνει από τον περασμένο μήνα το πέρασμά του στον Ταύρο και επηρεάζει και αυτό τον Ιούνιο εσένα που έχεις γεννηθεί 23-25 Ιουλίου. Οι αλλαγές στα επαγγελματικά σου είναι γεγονός και χρειάζεται να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα δείχνοντας ευελιξία στις προκλήσεις που παρουσιάζονται τώρα. Σε ένα γενικό πλαίσιο όμως, ο μήνας παρόλες τις πιέσεις και τη νευρικότητα για θέματα εργασίας , θα μπορέσει να αποβεί κερδοφόρος αλλά και επεκτατικός. Νέες συνεργασίες προκύπτουν στη ζωή σου από τις 13 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Στον οικονομικό τομέα έχεις την άνεση να τακτοποιήσεις υποθέσεις σου και τα χρήματα που θα μπαίνουν στο σπίτι θα είναι περισσότερα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από τις 14 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο σου θα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Θα αισθάνεσαι και θα δείχνεις καλά. Μπορείς να επισκεφτείς κάποιο γυμναστήριο για να ρυθμίσεις τα κιλά αν είναι αυτά που σε αγχώνουν. Πρόσεξε την κόπωση και να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Φρόντισε την διατροφή σου γιατί το τελευταίο διάστημα δεν δίνεις και πολύ μεγάλη σημασία. Από τις 29 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο σου μπορείς να νιώθεις καλύτερα αφού αυτό τον μήνα τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις κάποιες στιγμές εκνευρισμού αλλά θα είναι τελείως προσωρινές. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολύ δυναμικότητα και θα μπορείς να ασχοληθείς με πολύ επιτυχία με ότι σπορ μπορεί να σου αρέσει.
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.