Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Οκτώβριος 2018

Γενικά

Ο μήνας αυτός θα έχει πολλές εναλλαγές και δεν θα προλαβαίνεις από τις ξαφνικές εξελίξεις που θα έχεις. Από τις 10 που θα μπει ο Ερμής στον Σκορπιό θα σε απασχολήσει με την επίλυση θεμάτων που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Ο Ερμής θα φέρει ανανέωση και έναν πηγαίο δυναμισμό που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις με άνεση στα προβλήματα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα. Στις 24 που γίνεται η Πανσέληνος στον Ταύρο θα συμβούν πολύ καλά γεγονότα που δεν θα τα περιμένεις. Θα μπουν καινούργιοι άνθρωποι στην ζωή σου που θα σε ενθουσιάσουν πάρα πολύ. Η κοινωνικότητα σου(σε ευνοεί ο Ερμής που στις 31 θα μπει στον Τοξότη)θα είναι πολύ αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις σου θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι τέλος του μήνα θα οδηγηθείς να κάνεις ριζικές αλλαγές που θα δεις ότι στο μέλλον οι επιλογές ήταν πολύ σωστές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτό τον μήνα μπορείς να ζήσεις τον έρωτα και τον ρομαντισμό στην κορυφή τους. Από τις 10 του μήνα που ο Ερμής θα είναι στον Σκορπιό η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα βλέπεις τα πράγματα γύρω σου πολύ όμορφα. Θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της δίνοντας σου ακόμη περισσότερο ερωτισμό σε σημείο που θα εκπλήξεις το ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου. Μέχρι τέλος του μήνα προγραμμάτισε ένα ταξίδι πέρασε όμορφα με το ταίρι σου γιατί μαζί σου κανείς το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να πλήξει. Και αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί στην ζωή σου έφτασε ο καιρός να την διώξεις. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει όλη την γοητεία και τον ερωτισμό που χρειάζεσαι ώστε να βρεις το κατάλληλο ταίρι που θα περάσεις πολύ καλά μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτό τον μήνα θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που στο παρελθόν ήταν σε αναβολές ή καθυστερήσεις. Από τις 10 του μήνα θα έχεις πολύ όρεξη για δουλειά και θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στην δουλειά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς γιατί θα είναι πολύ συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Από τις 11 του μήνα μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου αλλά και μέχρι τέλος του μήνα να τακτοποιήσεις και γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο μήνας αυτός θα είναι λίγο αντιφατικός σε σχέση με τις δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις. Από τις 10 που ο Ερμής θα μπει στον Σκορπιό θα έχεις πολλές στιγμές ευφορίας και άλλες τάσεις μελαγχολίας και θα πρέπει να προσέξεις την διατροφή σου γιατί μπορεί να υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Απόφυγε να κάνεις υπερβολές και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Στις 24 που γίνεται η Πανσέληνος στον Ταύρο θα νιώθεις πολύ καλά και θα ασχοληθείς αρκετά με την ομορφιά σου. Από τις 31 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη η επικοινωνία σου θα είναι στα ύψη και η κοινωνικότητα σου πολύ αυξημένη. Μπορείς να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση και είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να πετύχεις πάρα πολλά.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.