Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Φεβρουάριος 2019

Γενικά

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου και των εξελίξεων του Φεβρουαρίου είναι στον τομέα των σχέσεων για σένα αγαπητέ μου Λέοντα . Ήδη από το ξεκίνημα του μήνα, ιδιαίτερα με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στις 4/2 στον Υδροχόο, έχεις σπουδαίες εξελίξεις που ανοίγουν μία νέα σελίδα στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων / συνεργασιών. Κορυφώνονται οι θετικές εξελίξεις αλλά και οι αλλαγές που θα σου χαρίσουν χαμόγελα στις 19 Φεβρουαρίου με την Πανσέληνο! Αρκετές συζητήσεις, επικοινωνίες και συναντήσεις θα έχεις ως τις 10/2 που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου ενώ θα σου είναι πιο εύκολο να μπεις στη θέση του άλλου. Διευθετήσεις οικονομικές και διαχείριση γραφειοκρατικών με επιτυχία θα έχεις μετά τις 10/2 που ο Ερμής θα κάνει το πέρασμά του στον Ιχθύ. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και εσύ θα θελήσεις να βάλεις έναν νέο αέρα στην καθημερινότητά σου, ενώ ξεκινούν και νέες εργασίες που σε ενθουσιάζουν. Σχέδια επεκτείνονται και είσαι αρκετά δραστήριος και πολυμήχανος ως την ημέρα των ερωτευμένων που ο Άρης θα κινείται στον Κριό. Στην συνέχεια το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο (14/2) σε κινητοποιεί σε θέματα καριέρας. Ο έρωτας παίζει και αυτός με την σειρά του σπουδαίο ρόλο αυτό το μήνα ...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανήκεις στα ζώδια που όλο το 2019 έχει την «ρέντα» του στον αισθηματικό τομέα. Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που ευνοεί πολλούς περισσότερους εκπροσώπους του ζωδίου σου στον ερωτικό τομέα αφού ο Δίας από τον Τοξότη θα χαρίσει τα δώρα του τόσο στο 2ο όσο καις το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Επιπλέον, η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 4/2 στον Υδροχόο , δίνει το «μαρς» για νέα αισθηματικά ξεκινήματα που θα σε συναρπάσουν. Αν δεν έχεις σχέση τότε ναι, είναι η ευκαιρία σου για μία νέα γνωριμία που θα έχει πολύ καλή προοπτική. Αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να προσέξεις τον Φεβρουάριο είναι το πείσμα και η επιμονή να θέλεις όλα να γίνονται στους δικούς σου χρόνους, στους δικούς σου ρυθμούς και ακριβώς όπως επιβάλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μαχητικός μήνας για τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα όμως από τις 14 του μήνα που θα εισέλθει ο Άρης στον Ταύρο. Μεγάλες αλλαγές και ξεκαθαρίσματα θα γίνουν στην καριέρα σου, τα οποία ωστόσο δεν χρειάζεται να σε ανησυχούν, αλλά εκφράζουν ότι πλέον εσύ μπαίνεις σε μία νέα πορεία. Αυτό το μήνα να θυμάσαι ότι ευνοούνται ιδιαίτερα οι νέες συνεργασίες που θα έχουν μία πολύ δημιουργική τροπή. Από τις 4 του μήνα που θα περάσει και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι γεγονός ότι θα έχεις περισσότερη έμπνευση και μεράκι για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου! Στα οικονομικά ο μήνας είναι αποδοτικός χωρίς μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Δεν λέω, θα υπάρξει η στιγμή κοντά στις 19/2 που μπορεί να μου συγχυστείς γιατί θα βγει κάποιο έξοδο που δεν είχες υπολογίσει, συγκριτικά όμως με όλους, καλά κρατείς Λέοντα οπότε μην μου παραπονιέσαι.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα δέχεσαι εύνοια σε θέματα που αφορούν την φυσική σου κατάσταση. Τι σημαίνει αυτό; Θα σου εξηγήσω: Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμα της στις 6 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον οίκο του Ηλιακού σου Ωροσκοπίου που μέσα σε όλα τα άλλα αντιπροσωπεύει το σώμα, την φυσική και ψυχολογική σου κατάσταση. Από αυτή την θέση λοιπόν αρχίζεις σταδιακά να νιώθεις πιο όμορφα με εσένα, φροντίζοντας παραπάνω την διατροφή σου, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής, αλλάζοντας το στυλ σου, ή ακόμα αλλάζοντας και κάποιες από τις συνήθειές σου! Επιπλέον, Κρόνος και Πλούτωνας από το ίδιο ζώδιο, σου επιβάλουν να μην το αναβάλεις άλλο και μπορώ να πω ότι θα έχεις πιο ισχυρή θέληση για να πετύχεις εδώ και τώρα μία πολύ καλύτερη φυσική ευεξία.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.