Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Απρίλιος 2018

Γενικά

Μην ξεκινήσεις με ανησυχία με το καλημέρα του μήνα ότι δεν μου πάνε καλά τα πράγματα και τι ατυχία είναι αυτή και τι να κάνω. Από τις 15 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στην ζωή σου που δεν σου αρέσουν. Θα έχεις ατελείωτες συζητήσεις θα θέλεις να λύσεις υποθέσεις που σε προβληματίζουν και είναι ακόμη στάσιμες. Μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί τελικά θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά. Κάτσε και σκέψου τι είναι αυτά που θα σου δώσουν χαρά και ευτυχία και να βάλεις πρόγραμμα για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Άλλωστε από τις 30 που γίνεται η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα έρθουν τέτοιες ευκαιρίες που θα αλλάξουν ριζικά την ζωή σου προς το καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη μέχρι τις 24 στον Ταύρο να σε ευνοεί τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά αυτό τον μήνα. Από τις 15 με τον Ερμή στην ορθή φορά του θα αρχίσεις να βλέπεις μερικές καταστάσεις κάτω από άλλη οπτική γωνία και θα έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε πολλά θέματα που μέχρι σήμερα είχες άρνηση. Βγάλε τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό σου στη επιφάνεια και δείξε στο ταίρι σου ότι θέλεις να είσαι δίπλα του και να περνάς καλά. Είναι σίγουρο ότι θα λάβεις τα ίδια αισθήματα και θα βγει μια πολύ καλή χημεία. Στις 30 μπορείς να οργανώσεις κάποιο ταξίδι που θα περάσεις πολύ καλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι άμα βάλεις στο μυαλό σου όλα τα όμορφα πράγματα και θέλεις να τα υλοποιήσεις θα περάσεις τέλεια. Αν πάλι δεν έχεις διαθέσιμο κάποιο ταίρι τότε ήρθε η ώρα να πάρει τέλος η μοναξιά σου. Σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πηγαίνει πολύ καλά και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις που καθυστερούσαν θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Με τον Ερμή να σε ευνοεί μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις εδώ και πολύ καιρό στο μυαλό σου ώστε να σε βοηθήσουν για να μπορέσεις να τα υλοποιήσεις. Καλύτερα μέχρι τέλος του μήνα να αρκεστείς με αυτά που έχεις κάνει και δεν είναι λίγα και τα άλλα που θέλεις να κάνεις να τα αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά σου δεν είναι τα πράγματα όπως τα θέλεις αλλά θα μπορέσεις να καταφέρεις αρκετά ώστε να τα ισορροπήσεις. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα και φρόντισε να μην τις αφήσεις να φύγουν μέσα από τα χέρια σου. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά νομικά και ακίνητης περιουσίας θέματα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από τις πρώτες μέρες του Απριλίου μπορείς να νιώθεις καλύτερα αφού αυτό τον μήνα τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις κάποιες στιγμές εκνευρισμού αλλά θα είναι τελείως προσωρινές. Από τις 15 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Κριό θα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Θα αισθάνεσαι και θα δείχνεις καλά. Με την Αφροδίτη μέχρι τις 24 του μήνα στον Ταύρο να σε ευνοεί πρόσεξε την κόπωση και να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Φρόντισε την διατροφή σου γιατί το τελευταίο διάστημα δεν δίνεις και πολύ μεγάλη σημασία. Μπορείς να επισκεφτείς κάποιο γυμναστήριο για να ρυθμίσεις τα κιλά αν είναι αυτά που σε αγχώνουν. Στις 30 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σε γεμίσει με πολύ δυναμικότητα και θα μπορείς να ασχοληθείς με πολύ επιτυχία με ότι σπορ μπορεί να σου αρέσει.
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.