Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Οκτώβριος 2018

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα διακρίνεσαι από την δυναμικότητα και την καλή επικοινωνία που θα έχεις και θα είναι πολύ εμφανές και στο περιβάλλον σου. Μπορείς να προχωρήσεις στα νέα ξεκινήματα που έχεις ήδη σχεδιάσει. Στις 9 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και σε ευνοεί φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Εάν θέλεις να είσαι μέσα στα πράγματα και να διακριθείς από την επιτυχία θα χρειαστεί να επανεξετάσεις τις θέσεις και τις απόψεις σου τουλάχιστον με το άμεσο περιβάλλον σου ώστε να ηρεμήσεις ψυχικά. Από τις 31 που ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη εκμεταλλεύσου την ευστροφία την ικανότητα και την σωστή αντίληψη που διαθέτεις για να ερευνήσεις καινούργιες για εσένα πηγές που θα σε κάνουν να νιώσεις ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου που θα το κάνουν ευτυχισμένο. Στις 9 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου και θα θέλεις να κάνεις πράγματα ώστε να περνάτε πολύ καλά και οι δυο σας. Η αδρεναλίνη θα ανέβει και άλλο και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζει. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να μπορέσεις να δείξεις τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Είναι στο χέρι σου μέχρι τέλος του μήνα να χειριστείς τις καταστάσεις ανάλογα ώστε να κρατήσει το ωραίο κλίμα στην σχέση σου ώστε να είστε ευχαριστημένοι και οι δύο. Και αν κόμη μιλάς με την μοναξιά από τις 9 του μήνα σου λέω να μην κάτσεις καθόλου με τα χέρια σταυρωμένα. Η Νέα Σελήνη θα σου δώσει όλα τα εφόδια ώστε να μπορέσεις να βρεις το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα έχεις μεγάλη εργατικότητα και πολύ όρεξη για να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα. Σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα στην δουλειά σου που αν τα χειριστείς όπως πρέπει θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Μπορείς να ξεκινήσεις από τις 9 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό για να προλάβεις να κάνεις όλα αυτά που θέλεις. Θα δεις και πάλι ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση αλλά αυτό τον μήνα χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Θα μπεις σε πολλές σκέψεις ώστε να κάνεις περισσότερο προγραμματισμό και να οργανωθείς καλύτερα σε σχέση με τα έξοδα που κάνεις και είναι πάρα πολλά. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές αλλά θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Στις 9 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της. Η διάθεση σου θα είναι αρκετά καλή και θα είσαι σε πολύ καλή ψυχολογική διάθεση. Αυτό τον μήνα μερικές φορές θα νιώθεις αρκετή κούραση γιατί οι δραστηριότητες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο αν δεν θέλεις να βρίσκεσαι στο άγχος και την ένταση. Η ομορφιά σου θα έχει τον κυρίαρχο ρόλο αυτό τον μήνα. Από τις 31 που ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη και μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση και την αισθητική σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.