Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Ιούλιος 2021

Γενικά

Ο Ιούλιος αποτελεί για σένα φίλε μου Κριέ το “πάρτι του 2021” από την άποψη ότι έχεις μπροστά σου έναν άκρως δημιουργικό, απολαυστικό αλλά και ερωτικό μήνα να χαρείς. Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα βάζουν για τα καλά το χεράκι τους για να περάσεις ανεπανάληπτες στιγμές αλλά και για να αφεθείς πολύ παραπάνω στις χαρές και στις απολαύσεις της ζωής. Ο Ερμής από τους Διδύμους ως τις 11 του μήνα φέρνει και πολλά καλέσματα από παρέες, φίλους και η κοινωνική σου διάθεση είναι εξαιρετικά τονισμένη. Με τη Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου είναι γεγονός ότι βρίσκεις τις συναισθηματικές σταθερές σου, έρχεσαι πιο κοντά στην οικογένεια ενώ κάνεις και όμορφα πράγματα που ανανεώνουν το χώρο του σπιτιού, μετά από καιρό βρίσκεσαι σε συναισθηματική γαλήνη. Σταδιακά από τις 22/7 με την Αφροδίτη να περνά στην Παρθένο και λίγο μετά στις 29/7 τον Άρη να περνά στο ίδιο ζώδιο επιμελείσαι πολύ περισσότερο ζητήματα που αφορούν την εργασία και την καθημερινότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο πιο ερωτικός μήνας της χρονιάς προβλέπεται ο Ιούλιος για το ζώδιο σου φίλε μου Κριέ. Έχεις να περάσεις συναρπαστικές στιγμές που θα εκπληρώσουν τις βαθύτερες προσδοκίες σου! Το πιο καυτό ερωτικό διάστημα για σένα είναι ως τις 22/7 όπου μπορείς να αναμένεις ακόμα και την έναρξη μίας νέας ερωτικής σχέσης, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος. Οι εκπλήξεις του μήνα στον έρωτα θα κάνουν αίσθηση και θα αφήσουν και πολύ όμορφες αναμνήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητά σου αποτελεί το κλειδί της δικής σου επαγγελματικής επιτυχίας αυτό το μήνα. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα κάνεις επιχειρηματικά σχέδια ή εφαρμόζεις και κάποιες αλλαγές. Από τις 22 του μήνα πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά και βλέπεις τις προσπάθειές σου να αποδίδουν. Στα οικονομικά χρειάζεται προσοχή γιατί η σπάταλη διάθεσή σου θα έχει το κόστος της.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι εξαιρετική ενώ από τις 22 του μήνα είναι φανερό ότι θα είσαι σε ακόμα μεγαλύτερη ευεξία και θα ασχοληθείς περισσότερο με τρόπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ψυχική και σωματική σου ισορροπία.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.