Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Ιούνιος 2019

Γενικά

Με επιθυμία για αλλαγή, επικοινωνία και αποφάσεις ξεκινάς τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, αγαπημένε μου Κριέ. Τα φεγγάρια του Ιουνίου, σε προτρέπουν για αποφάσεις, μετακινήσεις, νέες συμφωνίες και νέες γνωριμίες. Η τάση αυτή θα σου φανεί ήδη από τις 3 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και θα κορυφωθεί ως τις 17 του μήνα με την Πανσέληνο στον Τοξότη. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και αποφάσεις για αυτό τον τομέα της ζωής σου θα πάρεις από τις 4 Ιουνίου, που θα εισέλθει και ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου. Στις οικογενειακές σου υποθέσεις, όμως, θα πρέπει να συγκρατήσεις λίγο τα νεύρα σου που θα είναι τεντωμένα, γιατί και ο Άρης από αυτή την θέση θα προκαλεί κόντρες με το περιβάλλον σου ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Το πιο κρίσιμο ή και δύσκολο αν θες διάστημα του μήνα για σένα είναι η περίοδος από τις 14-20 Ιουνίου όπου ο Άρης θα κοντραριστεί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Κάποια ξεκαθαρίσματα στις πολύ προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σου υποθέσεις είναι αναμενόμενες. Τα οικονομικά σου είναι φανερά πιο βελτιωμένα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Ευκαιρίες για ταξιδάκια, γνωριμίες και εξωστρέφεια θα έχεις από τις 9 του μήνα που θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις την ανάγκη να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και ότι δεν εξελίσσεται και να κάνεις μία νέα αρχή στην αισθηματική σου ζωή, φίλε μου Κριέ. Η διαδικασία αυτή δεν είναι εύκολη, για αυτό και θα χαρακτήριζα τα ερωτικά σου ότι βρίσκονται σε ένα μεταβατικό αλλά και δοκιμαστικό στάδιο. Από τις 9 του μήνα που θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων, το κλίμα σταδιακά θα είναι πιο ανάλαφρο ενώ το μήνυμα που σου δίνεται από τις διαθέσεις που υπάρχουν γύρω σου, είναι ότι πρέπει να απελευθερώσεις την καρδιά και το μυαλό σου από οτιδήποτε σε βαραίνει και να κοιτάξεις μπροστά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις έναν μεγάλο αγώνα στα επαγγελματικά σου αυτό τον καιρό και μπορώ να πω ότι έχεις κουραστεί, ενώ μπορεί να έχεις και αποθαρρυνθεί. Σίγουρα αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο, έστω και αν για την ώρα δεν βλέπεις τα αποτελέσματα που θα ήθελες. Κάποιες ρήξεις σε συνεργασίες σου είναι αναμενόμενες, σημαντικό όμως είναι να προσέξεις ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι στα επαγγελματικά. Τα οικονομικά βρίσκονται σε μία πιο ευνοϊκή θέση αυτό το μήνα!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Τρέχεις και δεν φτάνεις αυτό το μήνα σε ζητήματα που αφορούν την εργασία και την οικογένεια και η αλήθεια είναι ότι δεν σου μένει και πολύς χρόνος για σένα. Έτσι λοιπόν είναι πιθανό ότι θα παραμελήσεις ζητήματα που αφορούν την φυσική σου κατάσταση ή και την διατροφή ή και την ομορφιά, με αποτέλεσμα να μην σε πολυενδιαφέρει αυτός ο τομέας της ζωής σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.