Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Απρίλιος 2019

Γενικά

Ο μήνας των γενεθλίων σου είναι εδώ και είσαι σε ετοιμότητα για νέα σημαντικά ξεκινήματα, έστω και αν οι συνθήκες δεν είναι πάντα και τόσο ευνοϊκές όσο θα περίμενες. Τα φεγγάρια του Απριλίου πραγματοποιούνται στον δικό σου άξονα (Κριού – Ζυγού) φέρνοντας σημαντικούς επαναπροσδιορισμούς στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Πιο κρίσιμος όμως θα είναι ο μήνας για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο, όπου θα χρειαστεί να σφίξεις τα δόντια και να πάρεις σπουδαίες αποφάσεις για την πορεία σου! Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 5 Απριλίου στο ζώδιο σου επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο Δεκαήμερο, όπου τώρα είναι η ώρα για να κάνεις ένα σπουδαίο νέο ξεκίνημα το οποίο έστω και αν σε δυσκολεύει, θα πάει καλά στην πορεία. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 19 Απριλίου στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει κόντρες και εντάσεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες, ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 18-20 Απριλίου. Από τις 17 Μαρτίου ο Ερμής θα κινείται στο δικό σου ζώδιο και θα μπορείς πιο άνετα να εκφραστείς, να επικοινωνήσεις, να οργανώσεις μετακινήσεις και ναι μπορώ να πω ότι το μυαλό σου καθαρίζει από δυσάρεστες σκέψεις. Από τις 20 του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται και αυτή στο δικό σου ζώδιο, χαρίζοντας γοητεία, ερωτικό μαγνητισμό, ζεστασιά και επιθυμία για έρωτα. Σε όλη την διάρκεια του μήνα, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων, σου δίνει την ώθηση για να επικοινωνήσεις, να κάνεις νέες συμφωνίες αλλά και νέες γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Απρίλιος ξεκινά με εσένα να βρίσκεσαι σε μία αβεβαιότητα στα αισθηματικά σου, ή τουλάχιστον να μην είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά σου! Ωστόσο, ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων, σε θέτει σε εγρήγορση για να γνωρίσεις νέο κόσμο και να δικτυωθείς περισσότερο αν είσαι χωρίς σχέση. Η καλύτερη περίοδος του μήνα για τα αισθηματικά του ζωδίου σου ξεκινά στις 20 Απριλίου που η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο. Στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα αναμένεις πικάντικες ερωτικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Απρίλιος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για διαπραγματεύσεις και για συμφωνίες για το δικό σου ζώδιο. Ο Άρης – ο κυβερνήτης του ζωδίου σου – από τον φιλικό για σένα Δίδυμο, σε κάνει να βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση βρίσκοντας λύσεις για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου στις 5 Απριλίου, είναι βέβαιο ότι ξεκινούν πολλές νέες επαγγελματικές δραστηριότητες, οι οποίες μπορεί να σου προκαλούν πίεση, στρες, άγχος όμως θα είναι η λύση σου στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις από την αρχή της χρονιάς. Στα οικονομικά σου , θα κινηθείς πιο ευέλικτα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Κάποιες ψυχολογικές διακυμάνσεις θα τις έχεις στο ξεκίνημα του μήνα, οι οποίες γρήγορα θα φύγουν και θα νιώσεις πιο όμορφα. Από πλευράς φυσικής κατάστασης είσαι μέσα στην ενέργεια, γιατί ξεθολώνει και το μυαλό από τις αρνητικές σου σκέψεις. Από πλευράς ομορφιάς, είσαι μέσα στην λάμψη, την γοητεία και το μαγνητισμό ιδιαίτερα από τις 20 του μήνα που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.