Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Αύγουστος 2017

Γενικά

Από την αρχή του μήνα φρόντισε να τελειώνεις εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Από τις 13 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα φέρει καθυστερήσεις και θα βγουν στην επιφάνεια κάποια θέματα που δεν τα περίμενες. Στις 7 που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο πρόσεχε τι λες. Μπερδέματα -καθυστερήσεις -παρεξηγήσεις και σχέσεις θα δεις να γίνονται όλα άνω κάτω. Στην 21 η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στον Λέοντα θα σε επηρεάσει αρκετά θα έχεις αρκετό εκνευρισμό και θα αντιμετωπίσεις προβλήματα με δικά σου άτομα. Η συμβουλή μου είναι να φροντίσεις να κινείσαι δυναμικά αφού αυτή είναι η φύση του ζωδίου σου και να μην νευριάζεις με το παραμικρό. Αν φερθείς με τον τρόπο που σου λέω δεν πρόκειται να σε επηρεάσει καμιά εξέλιξη και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πρώτο μισό του μήνα θα σε παρακαλέσω να κρατήσεις την ψυχραιμία σου στην σχέση σου. Την περίοδο που γίνονται οι Εκλείψεις θα σου βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα που είχες στην σχέση σου από παλιά. Φρόντισε να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλάς για όλα αυτά που σε απασχολούν να μην έχεις νεύρα και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε καλά. Ευτυχώς που η Αφροδίτη από την 1 θα είναι στον Καρκίνο και στις 26 θα μπει στον Λέοντα οπότε και η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και θα μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Μέχρι τέλος του μήνα ότι σχέδια έχεις κάνει για την σχέση σου θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις με το ταίρι σου και θα νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση από τις εξελίξεις που θα έχεις εκείνη την περίοδο. Και εσένα που ακόμη η ζωή σου είναι άδεια και δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις μπορείς να απλώσεις τα δίχτυα σου και να βρεις αυτό το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις την απόλυτη ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτό τον μήνα σε γενικές γραμμές θα πας πολύ καλά αν κάνεις τους σωστούς χειρισμούς που πρέπει. Φρόντισε από τις 5 του μήνα μην αλλάξεις τίποτε και προπάντων μην διανοηθείς να κάνεις καμιά καινούργια συνεργασία. Από τις 27 του μήνα και μετά μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να φέρνουν πίσω τα σχέδια σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις και θα έχεις αποκαταστήσει πολλά κενά στην δουλειά σου. Στα οικονομικά από τις πρώτες μέρες θα πρέπει να προσέχεις γιατί θα κάνεις έξοδα και θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Από τις 27 του μήνα και μετά μπορείς να κάνεις συζητήσεις που θα σου φέρουν κέρδη που δεν τα περιμένεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Αύγουστος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για την φυσική σου κατάσταση. Θα πρέπει να προσέχεις λίγο από τις 7 του μήνα γιατί με την Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στον Υδροχόο θα έχεις αρκετά νεύρα. Απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα. Φρόντισε να είσαι σε ψυχική ηρεμία και όλα θα είναι πολύ καλά. Η Αφροδίτη που μέχρι τις 25 θα είναι στον Καρκίνο και μετά θα περάσει στον Λέοντα θα σε ευνοήσει και θα έχεις μεγάλη ζωντάνια και πάρα πολύ ευεξία. Με τον Άρη που είναι στον Λέοντα θα μπορείς να ασχοληθείς με κάποιο σπορ που μπορεί να σου αρέσει. Μέχρι τέλος του μήνα θα περάσεις πολύ καλά και θα αισθάνεσαι πολύ όμορφα με τον εαυτό σου.
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.