Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Δεκέμβριος 2018

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα θα συνεχίζει να σου δίνει τις καλές του επιρροές για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σε έβαζαν σε σκέψεις. Στις 6 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Τοξότη πολλά θέματα θα πάρουν την σειρά τους. Οι αντιλήψεις, τα πιστεύω σου και η φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων θα μοιάζουν όσο περνά ο καιρός να μην ανταποκρίνονται πλέον στις απαιτήσεις σου και στο παρών κλίμα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί. Στις 22 που γίνεται η Πανσέληνος στον Καρκίνο σε ευνοεί και οι εξωτερικοί κοινωνικοί παράγοντες δείχνουν ότι αλλάζουν και παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σου. Η υπομονή που έχεις και η σταθερότητα του χαρακτήρα σου θα παίξουν μέχρι τέλος του μήνα καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σου που θα είναι πάρα πολλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πρώτες μέρες του μήνα θα σε βρουν σε πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου που θα το κάνουν ευτυχισμένο. Με τον Ερμή στον Τοξότη η αδρεναλίνη θα ανέβει και άλλο και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζει. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να μπορέσεις να δείξεις τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου και να αποδείξεις στο ταίρι σου τα αισθήματα που έχεις για εκείνο. Οι πλανήτες θα σου δώσουν όλα τα εφόδια να ξεκαθαρίσεις μέχρι και το τελευταίο σύννεφο που μπορεί να είχε η σχέση σου. Μέχρι τέλος του μήνα είναι στο χέρι σου να χειριστείς τις καταστάσεις ανάλογα ώστε να κρατήσει το ωραίο κλίμα στην σχέση σου όλο τον μήνα. Και αν κόμη μιλάς με την μοναξιά σου λέω να μην κάτσεις καθόλου με τα χέρια σταυρωμένα. Ο Ερμής θα σου δώσει όλα τα εφόδια ώστε να μπορέσεις να βρεις το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα έχεις μεγάλη εργατικότητα και πολύ όρεξη για να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα. Από τις 6 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του τότε να περιμένεις και πολύ καλές αλλαγές στην δουλειά σου. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι στα ύψιστα της σημεία. Το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει όλα τα φόντα να ξεπεράσεις οποιαδήποτε μικροδυσκολία παρουσιαστεί. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση αλλά αυτό τον μήνα χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Μέχρι το τέλος του μήνα σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα στα οικονομικά σου που αν τα χειριστείς όπως πρέπει θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Δεκέμβριος είναι ένας πολύ καλός μήνας για εσένα. Θα έχεις μεγάλη ζωντάνια και πάρα πολύ ευεξία. Θα σε ενδιαφέρει η εξωτερική σου εμφάνιση και θα ξοδέψεις αρκετά χρήματα στα ρούχα. Στις 6 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Τοξότη θα έχεις την τάση με το παραμικρό που θα βλέπεις να σε πιάνει μια υστερία ότι μπορεί να είναι έτσι όπως το θέλεις. Ηρέμησε και όλα είναι πάρα πολύ καλά. Απόφυγε τα επικίνδυνα σπορ και μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις. Στις 22 που γίνεται η Πανσέληνος στον Καρκίνο πρόσεξε λίγο παραπάνω την διατροφή σου γιατί θα φορτώσεις τον οργανισμό σου με ότι δεν χρειάζεται Μέχρι τέλος του μήνα θα περάσεις πολύ καλά και θα αισθάνεσαι πολύ όμορφα με τον εαυτό σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.