Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Μάιος 2021

Γενικά

Μάιος λοιπόν και για σένα φίλε μου Κριέ αυτός ο Ανοιξιάτικος μήνας έρχεται για να σου αλλάξει φιλοσοφία και στάση ζωής και να σε ωθήσει να βάλεις νέες βάσεις στη ζωή σου! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου σε βοηθά να αναπτύξεις το εισόδημά σου και να βρείς νέους τρόπους για να αναπτύξεις τα οικονομικά σου! Ο Ερμής στους Διδύμους σε ορθή φορά ως τις 30/5 ενισχύει τις επικοινωνίες σου και σε φέρνει σε επαφή με αρκετό κόσμο – το τηλέφωνό σου χτυπά ασταμάτητα-! Αποφάσεις και συμφωνίες όμως να τα προχωρήσεις πριν γυρίσει ανάδρομος (δηλαδή πριν τις 30 του μήνα)! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους τονώνει τις ημέρες σου με αρκετό φλερτ και ερωτικό παιχνίδι. Ο Άρης στον Καρκίνο σε όλη την πορεία του μήνα, εντείνει την γκρίνια και τα παράπονα στο σπίτι και στην οικογένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανάλαφρος μπορεί να χαρακτηριστεί ο Μάιος για τα αισθηματικά σου. Οι επικοινωνίες, οι συναντήσεις και τα φλερτ δεν θα λείψουν σε αυτό το μήνα του έτους, όμως είναι απαραίτητο να παραμείνεις ξεκάθαρος και να μην παρασυρθείς από την παρορμητικότητα και τον ενθουσιασμό σου σε επιλογές που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Μάιος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να βάλεις κάποιες βάσεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Θα δεχθείς μία πρόταση ή θα έχεις μία μεγάλη ιδέα αυτό το μήνα, που θα αποτελέσει την αφετηρία για ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Στα οικονομικά έχεις άνοδο ιδιαίτερα από τις 11 του μήνα που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι αρκετά καλή, ωστόσο αυτό το μήνα έχεις την ανησυχία και το άγχος για την φυσική κατάσταση των οικείων σου, χωρίς όμως να συμβαίνει κάποιο γεγονός που σου εντείνει αυτή την ανασφάλεια.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.