Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Φεβρουάριος 2018

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα θα είναι λίγο περίεργο για το ζώδιο σου. Από την αρχή του μήνα θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις και θα βγουν στην επιφάνεια κάποια θέματα που δεν τα περίμενες. Ο Άρης που είναι στον Τοξότη θα σε ευνοήσει αρκετά. Θα φέρει πολύ δυναμισμό και θα μπορέσεις να δεις πολλές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Στις 15 που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Υδροχόο πρόσεχε τι λες. Μπερδέματα -καθυστερήσεις -παρεξηγήσεις και σχέσεις με φίλους θα δεις να γίνονται όλα άνω κάτω. Η συμβουλή μου είναι. Μέχρι το πρώτο μισό του μήνα φρόντισε να κινείσαι δυναμικά αφού αυτή είναι η φύση του ζωδίου σου και να μην νευριάζεις με το παραμικρό. Αν φερθείς με τον τρόπο που σου λέω δεν πρόκειται να σε επηρεάσει καμιά άσχημη αστρολογική όψη και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πρώτο μισό του μήνα θα σε παρακαλέσω να κρατήσεις την ψυχραιμία σου στην σχέση σου. Την περίοδο που γίνεται η Έκλειψη θα σου βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα που είχες στην σχέση σου από παλιά. Φρόντισε να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλάς για όλα αυτά που σε απασχολούν να μην έχεις νεύρα και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε καλά. Με τον Άρη που είναι στον Τοξότη και σε ευνοεί η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και θα μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Μέχρι τέλος του μήνα ότι σχέδια έχεις κάνει για την σχέση σου θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις με το ταίρι σου και θα νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση από τις εξελίξεις που θα έχεις εκείνη την περίοδο. Και εσένα που ακόμη η ζωή σου είναι άδεια και δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις μπορείς να απλώσεις τα δίχτυα σου και να βρεις αυτό το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις την απόλυτη ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτό τον μήνα σε γενικές γραμμές θα πας πολύ καλά αν κάνεις τους σωστούς χειρισμούς που πρέπει. Φρόντισε από τις 15 του μήνα μην αλλάξεις τίποτε και προπάντων μην διανοηθείς να κάνεις καμιά καινούργια συνεργασία. Από τις 26 του μήνα και μετά μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να φέρνουν πίσω τα σχέδια σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις και θα έχεις αποκαταστήσει πολλά κενά στην δουλειά σου. Στα οικονομικά από τις πρώτες μέρες θα πρέπει να προσέχεις γιατί θα κάνεις έξοδα και θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Από τις 26 του μήνα και μετά μπορείς να κάνεις συζητήσεις που θα σου φέρουν κέρδη που δεν τα περιμένεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για την φυσική σου κατάσταση. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα μπορείς να ασχοληθείς με κάποιο σπορ που μπορεί να σου αρέσει. Ο Άρης που είναι στον Τοξότη σε ευνοεί και θα έχεις μεγάλη ζωντάνια και πάρα πολύ ευεξία. Θα πρέπει να προσέχεις λίγο από στις 15 του μήνα γιατί με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στον Υδροχόο θα έχεις αρκετά νεύρα. Απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα. Φρόντισε να είσαι σε ψυχική ηρεμία και όλα θα είναι πολύ καλά. Μέχρι τέλος του μήνα θα περάσεις πολύ καλά και θα αισθάνεσαι πολύ όμορφα με τον εαυτό σου.
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.