Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Ιανουάριος 2020

Γενικά

Ο πρώτος μήνας του 2020 ξεκινά με πολύ αγώνα, κόπο, προσπάθεια και με εσένα να επικεντρώνεσαι περισσότερο σε υποθέσεις που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, τις προοπτικές. Πιο δοκιμαστικός θα είναι ο μήνας για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου δέχεσαι την επιρροή της Έκλειψης Σελήνης στον Καρκίνο αλλά και της συνόδου Κρόνου – Πλούτωνα. Μία εποχή τελειώνει κάπως επεισοδιακά για να κάνεις στην πορεία ένα νέο ξεκίνημα. Ως τις 16 Ιανουαρίου θα είσαι σε συζητήσεις και σε επαφές αναφορικά με επαγγελματικές υποθέσεις και θα βάλεις σε μία σειρά όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Από τις 16/1 οι μέρες σου είναι πιο αισιόδοξες, ευδιάθετες και κοινωνικές με περισσότερες φιλικές επαφές. Με τον Άρη τον κυβερνήτη σου από το ζώδιο του Τοξότη, είσαι σε εγρήγορση για νέα σχέδια, νέες προοπτικές αλλά και για ταξίδια. Η σπίθα του ενθουσιασμού σε βοηθά να διατηρείς τις ισορροπίες και να κάνεις νέα επεκτατικά βήματα. Ο Ιανουάριος στην πορεία του σε βοηθά μέσα από μεταμορφωτικές διαδικασίας, να κλείσεις κύκλους και να ανοίξεις νέους. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στο τέλος του μήνα, δείξε προσοχή σε συγκρούσεις με άτομα που συνεταιρίζεσαι για ζητήματα οικονομικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν είναι η βασική προτεραιότητά σου για αυτό το μήνα, δεν λείπουν όμως και οι ευχάριστες στιγμές. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σε βοηθά να διασκεδάσεις με το ταίρι σου ή αν είσαι ελεύθερος να φλερτάρεις μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Προσπάθησε αυτό το διάστημα να μην μένεις προσκολλημένος σε παρελθοντικές καταστάσεις που σε φθείρουν, χάνοντας το “τώρα”!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντικός είναι ο μήνας για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, αφού φαίνεται ότι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αλλά και των εξελίξεων, είναι δοσμένο στον τομέα της καριέρας σου! Τώρα είναι που λαμβάνεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των επαγγελματικών σου, κλείνεις υποθέσεις, δοκιμάζεσαι αλλά βάζεις και σπουδαίους νέους στόχους. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν μεγάλες μεταβολές, την προσοχή σου όμως στο τέλος του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο όπου η άστατη διάθεσή σου θα έχει δυσάρεστα επακόλουθα στα οικονομικά σου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση κινείται σε καλά επίπεδα αυτό το μήνα, απλά μπορεί να χρειαστεί να μεριμνήσεις και να φροντίσεις δικούς σου ανθρώπους. Αλλαγές στην εμφάνισή σου δεν θα κάνεις, αλλά θα έχεις αρκετές ιδέες για νέα πράγματα που θέλεις να κάνεις στην πορεία.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.