Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Αύγουστος 2019

Γενικά

Ο Αύγουστος είναι ένας δημιουργικός, ερωτικός και άκρως απολαυστικός μήνας για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Κριέ. Στο ξεκίνημά του η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, εγκαινιάζει μία νέα εποχή, ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα που αφορούν τον έρωτα, την δημιουργικότητα, το παιδί, τα επιχειρηματικά σχέδια. Προσοχή ωστόσο στα έξοδα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Η Πανσέληνος που γίνεται στις 15 Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου είναι ιδιαίτερα κοινωνική και σου προσφέρει την διέξοδο για επικοινωνίες, γνωριμίες και ευχάριστες στιγμές μέσα στον κοινωνικό σου κύκλο ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα ως τις 23 του μήνα, προσφέρει σημαντική ανανέωση στην ερωτική σου ζωή, ενώ το τρίγωνό της με τον Δία, φέρνει την δική σου «τυχερή» ερωτική στιγμή ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Από τις 23 Αυγούστου και έπειτα σταδιακά προσπαθείς να ανασυνταχτείς στην καθημερινότητα, στην εργασία και λειτουργείς πιο αποδοτικά σε θέματα ρουτίνας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αισθηματική σου ζωή είναι εξαιρετικά αναζωογονημένη κατά την διάρκεια του Αυγούστου. Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, σε βοηθούν να απολαύσεις τις ομορφιές του καλοκαιριού και του έρωτα. Μία νέα γνωριμία θα δώσει στους ελεύθερους ένα νέο νόημα και μία νέα προοπτική. Αλλά ακόμα και αν είσαι ήδη σε μία σχέση, ως τις 21 του μήνα μπορείς πραγματικά να αναζωπυρώσεις το δεσμό σου και να καλύψεις τα κενά της τελευταίας περιόδου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πιέσεις δεν λείπουν στα επαγγελματικά αφού ο Κρόνος από τον Αιγόκερω συνεχίζει να ασκεί τους προβληματισμούς του. Αυτό τον Αύγουστο όμως αγαπητέ μου Κριέ, είναι βέβαιό ότι θα αφήσεις πιο χαλαρούς τους ρυθμούς σου. Θα βρεις δημιουργικές λύσεις, θα έχεις όμορφες ιδέες και από τις 18 του μήνα σταδιακά θα καταφέρεις να συγκροτήσεις τα νέα επαγγελματικά βήματα που επρόκειτο να κάνεις. Στα οικονομικά σου ο μήνας έχει έξοδα τα οποία είναι φανερό ότι τα απολαμβάνεις. Την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου σταδιακά αρχίζεις να παίρνεις ανάσα στα οικονομικά σου, κατόπιν νέων επαγγελματικών ενάρξεων.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η καλοπέραση του μήνα θα σε κάνει να λάμπεις από χαρά και ναι ο μήνας προσφέρεται για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου αλλά και για να νιώσεις πιο δυνατός ψυχολογικά και σωματικά! Από τις 23 Αυγούστου μπαίνεις σε ένα πιο συνετό πρόγραμμα διατροφής, ενώ μπορείς να μπεις και σε ένα πρόγραμμα εκγύμνασης!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.