Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Αύγουστος 2018

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα διακρίνεσαι από την δυναμικότητα που θα έχεις και θα είναι πολύ εμφανές και στο περιβάλλον σου. Με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 11 στον Λέοντα η καθημερινότητα σου θα είναι γεμάτη και οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Λέοντα μπορείς να προχωρήσεις στα νέα ξεκινήματα που έχεις ήδη σχεδιάσει και φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ιδέες που θα σου παρουσιαστούν αλλά με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Εάν θέλεις να είσαι μέσα στα πράγματα και να διακριθείς από την επιτυχία θα χρειαστεί να επανεξετάσεις τις θέσεις και τις απόψεις σου τουλάχιστον με το άμεσο περιβάλλον σου ώστε να φέρεις την πλήρη ισορροπία που θα σε κάνει να ηρεμήσεις ψυχικά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα σε όλα αυτά ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου όπως θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πρώτες μέρες του μήνα θα σε βρουν σε πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου που θα το κάνουν ευτυχισμένο. Από την αρχή θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να μπορέσεις να δείξεις τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου και να αποδείξεις στο ταίρι σου τα αισθήματα που έχεις για εκείνο. Με την Αφροδίτη από τις 7 που θα μπει στον Ζυγό η αδρεναλίνη θα ανέβει και άλλο και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζει. Οι πλανήτες θα σου δώσουν όλα τα εφόδια να ξεκαθαρίσεις μέχρι και το τελευταίο σύννεφο που μπορεί να είχε η σχέση σου. Μέχρι τέλος του μήνα είναι στο χέρι σου να χειριστείς τις καταστάσεις ανάλογα ώστε να κρατήσει το ωραίο κλίμα στην σχέση σου όλο τον μήνα. Και αν κόμη μιλάς με την μοναξιά σου λέω να μην κάτσεις καθόλου με τα χέρια σταυρωμένα. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα σου δώσει όλα τα εφόδια ώστε να μπορέσεις να βρεις το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα έχεις μεγάλη εργατικότητα και πολύ όρεξη για να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα. Ο Άρης που στις 13 θα μπει στον Αιγόκερω θα σου δώσει όλα τα φόντα να ξεπεράσεις οποιαδήποτε μικροδυσκολία παρουσιαστεί. Από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του μπορείς να κάνεις πολύ καλές αλλαγές στην δουλειά σου. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι στα ύψιστα της σημεία. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση αλλά αυτό τον μήνα χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Μέχρι το τέλος του μήνα σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα στα οικονομικά σου που αν τα χειριστείς όπως πρέπει θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Αύγουστος είναι ένας πολύ καλός μήνας για εσένα. Θα έχεις μεγάλη ζωντάνια και πάρα πολύ ευεξία. Στις 7 που η Αφροδίτη θα μπει στον Ζυγό θα σε ενδιαφέρει η εξωτερική σου εμφάνιση και θα ξοδέψεις αρκετά χρήματα στα ρούχα. Στις 13 που θα μπει ο Άρης στον Αιγόκερω στο ζώδιο σου θα έχεις την τάση με το παραμικρό που θα βλέπεις να σε πιάνει μια υστερία ότι μπορεί να είναι έτσι όπως το θέλεις. Ηρέμησε και όλα είναι πάρα πολύ καλά. Απόφυγε τα επικίνδυνα σπορ και μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις. Πρόσεξε λίγο παραπάνω την διατροφή σου γιατί θα φορτώσεις τον οργανισμό σου με ότι δεν χρειάζεται. Στις 19 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Λέοντα θα αισθάνεσαι πολύ καλά και θα έχεις καλή επικοινωνία. Μέχρι τέλος του μήνα θα περάσεις πολύ καλά και θα αισθάνεσαι πολύ όμορφα με τον εαυτό σου.
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.