Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Φεβρουάριος 2019

Γενικά

Ο Φεβρουάριος είναι ένας κοινωνικός μήνας για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Κριέ. Στην πορεία του, διευρύνεις τις γνωριμίες σου, έρχεσαι σε επαφή με νέους σημαντικούς ανθρώπους, κάνεις φιλίες, ξεκινάς δραστηριότητες και κάνεις τις ενάρξεις εκείνες που θα σε βοηθήσουν σε επέκταση σχεδίων, εκπλήρωση προσδοκιών. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης, κινείται ως τις 14 Φεβρουαρίου στο δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν στο μισό μέρος του μήνα χαρακτηρίζεσαι από μαχητικότητα, δυναμισμό και οι εξελίξεις στην καθημερινότητά σου θα είναι αρκετά γρήγορες. Την προσοχή σου ωστόσο αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, γιατί στις 2 Φεβρουαρίου ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα ενώ στις 13 Φεβρουαρίου σύνοδο με τον Ουρανό και όλος αυτός ο δυναμισμός που διαθέτεις αυτό το διάστημα θα σου βγει σε πολύ έντονες εκρήξεις θυμού, έντασης και ανταγωνιστικότητας, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις που θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις ιδιαίτερα από τις 14/2 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, να διατηρείς κατά νου ότι θα χρειαστεί να δαπανήσεις περισσότερα χρήματα από αυτά που υπολόγιζες. Η Αφροδίτη ως τις 3 Φεβρουαρίου θα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη προσφέροντας σημαντική αισθηματική ανανέωση αλλά και εκπλήξεις ερωτικού χαρακτήρα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Στην πορεία του μήνα, αρχίζεις να βλέπεις πιο σοβαρά και υπεύθυνα τους στόχους που έχεις για όλους τους τομείς της ζωής σου! Συνοψίζοντας, αυτό που έχω να σου πω είναι ότι ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που σε βοηθά να συγκροτηθείς και να φέρεις στη ζωή σου ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν λείπει ο ερωτισμός αυτό το μήνα για το ταίρι σου, απεναντίας ίσως κάποιες στιγμές γίνεις αρκετά πιεστικός στις αντιδράσεις σου κάτι που πρέπει να αποφύγεις. Οι πρώτες τρεις ημέρες του μήνα φέρνουν ευχάριστους ερωτικούς αιφνιδιασμούς γιατί η σύνοδος της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ουρανό από το ζώδιο σου, δημιουργούν ευκαιρίες για έρωτες κεραυνοβόλους. Στην συνέχεια με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω η αισθηματική σου ζωή σοβαρεύει και εσύ προσπαθείς να καταλαγιάσεις πιο ώριμα και υπεύθυνα σε όλα αυτά που επιθυμείς για το μέλλον μίας σχέσης, ενώ πολλές φορές μπορεί να παθιάζεσαι γιατί δεν περνά το δικό σου, τη στιγμή που εσύ το θες ... Μεγαλύτερη εύνοια για ραντεβού, ερωτικά τετ α τετ και γνωριμίες έχεις στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταλαγιάζει επιτέλους το τεταμένο κλίμα που υπήρχε στα επαγγελματικά σου και ο μήνας σου προσφέρει τις ευκαιρίες να κινηθείς δημιουργικά προκειμένου να δεις πρόοδο στην δουλειά σου. Μάλιστα σου δίνονται και οι ευκαιρίες να καλύψεις τα «σπασμένα» της τελευταίας περιόδου και να μπορέσεις μέσα από επικοινωνίες αλλά και από στήριξη που θα δεχθείς από συλλογικά περιβάλλοντα, να βρεις λύσεις σε προβλήματα που αντιμετώπιζες. Λίγο προσοχή μόνο στις αντιδράσεις που έχεις απέναντι σε συνεργάτες, γιατί αρκετές στιγμές θα σε χαρακτηρίζει η οξυθυμία. Στα οικονομικά σου, είσαι αρκετά καλύτερα ενώ είναι φανερό ότι οι προσπάθειες που κάνεις τώρα στην εργασία σου θα αρχίσουν να σου αποδίδουν και οικονομικούς καρπούς. Σημαντικό είναι να προσέξεις την οικονομική διαχείριση γιατί με τον Άρη από τον Ταύρο τα έξοδα θα είναι αρκετά μετά τις 14 του μήνα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Φεβρουάριος είναι ο ιδανικός μήνας για να επιμεληθείς περισσότερο την εικόνα σου και να βελτιώσεις γενικότερα το «πρεστίζ» σου. Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα έχεις ένα πιο σοβαρό προφίλ στο ντύσιμό σου, ενώ θα θελήσεις να κάνεις και κάποιες αλλαγές που ως στόχο τους θα έχουν να βελτιώσεις το προφίλ σου! Από πλευράς φυσικής κατάστασης σε βλέπω για μία ακόμα φορά δυναμίτη, αφού ο Άρης συνεχίζει να κινείται στο δικό σου ζώδιο. Σίγουρα όμως μπορώ να πω ότι δεν αφήνεις πολλά περιθώρια για ξεκούραση και χαλάρωση επομένως το μόνο ευάλωτο σημείο σου για αυτό το μήνα θα είναι η υπερένταση που θα αισθάνεσαι!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.