Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Δεκέμβριος 2019

Γενικά

Μία ακόμα χρονιά φτάνει στο τέλος της και εσείς είναι φανερό ότι είστε επικεντρωμένοι στους στόχους που έχετε για τη ζωή και το μέλλον σας. Η Καριέρα σας παίζει σπουδαίο παράγοντα αυτό το μήνα και αρκετοί θα ζήσετε ανακατατάξεις, αφού σας επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη που θα γίνει στον Αιγόκερω στις 26/12. Τέλος εποχής και έναρξη μίας νέας γεμάτη ανοίγματα και νέες προοπτικές για τα οικονομικά σας αναμένεται ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο. Εσύ είσαι που θα έχεις και μία σημαντική βελτίωση αυτό το μήνα στα οικονομικά σου, λόγω ότι ο Δίας από τον Αιγόκερω σχηματίζει θετική γωνία με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης θα κινείται όλο το μήνα στο Σκορπιό, έτσι λοιπόν σε κατακυριεύει το πάθος, ο ερωτισμός, η εμμονή, η ένταση ... αλλά δεν λείπουν και αρκετά έξοδα που σε βαραίνουν! Έως τις 20 Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω μπορείς να επιμεληθείς το κοινωνικό σου προφίλ, να βρεις συμμάχους στα σχέδια σου και να λειτουργήσεις πιο δημιουργικά στα επαγγελματικά σου! Το διάστημα 9-29 Δεκεμβρίου με τον Ερμή από τον Τοξότη οι μέρες σου γεμίζουν χαρούμενες επικοινωνίες, σχέδια, επαφές ενώ σχεδιάζεις και κάποια μετακίνηση. Στα ερωτικά ευνοείσαι από τις 20 Δεκεμβρίου και έπειτα όπου θα περάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλές από τις σκέψεις και τα θέλω σου αλλάζουν στα αισθηματικά σου αυτό το μήνα και θέτεις νέους στόχους για την πορεία μίας αισθηματικής σχέσης. Η Πανσέληνος στους Διδύμους σε βάζει σε διλήμματα όμως δεν σε φοβάμαι βρίσκεις την άκρη σου και βάζεις νέους στόχους, σε αυτό θα σε βοηθήσει και η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω. Νέες γνωριμίες είναι προ πυλών και μπορεί να έχουν κάτι το πικάντικο και το διαφορετικό ... Με λίγα λόγια να είναι με άτομο που λείπει μακριά, ή που έχετε κάποια διαφορά ηλικίας. Στα αισθηματικά κυριαρχεί η τάση της κοινωνικής δικτύωσης και των φλερτ ιδιαίτερα από τις 20 Δεκεμβρίου! Ένα ερωτικό ειδύλλιο μπορεί τώρα να αναπτυχτεί μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σπουδαίος είναι ο Δεκέμβριος για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου! Η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Κρόνος, ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω στρέφουν το ενδιαφέρον σου στο μέλλον και στην πορεία των επαγγελματικών. Διψάς για καταξίωση και θα την έχεις, έστω και αν κουραστείς ή μοχθήσεις αρκετά για αυτό! Στα οικονομικά σου μπορείς να βρεις τις ισορροπίες σου ενώ αναμένεται ένα έκτακτο κέρδος που θα σε βοηθήσει να βάλεις σε νέες βάσεις τα οικονομικά σου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Δυνατός, αγέρωχος και παθιασμένος θα είσαι από πλευράς φυσικής κατάστασης φίλε μου Κριέ. Μάλιστα, θα μπορέσεις να επιμεληθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εικόνα σου, το προφίλ σου και να λάμψεις κερδίζοντας την εύνοια των ανθρώπων που έρχεσαι σε επαφή! Τίποτα δεν πρέπει να σε τρομάζει αυτό το μήνα, σίγουρα όμως θα πρέπει να μετριάσεις τις τάσεις εμμονής που μπορεί σε ψυχολογικό υπόβαθρο να σε εξαντλήσουν!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.