Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Απρίλιος 2018

Γενικά

Ο Απρίλιος θα φέρει ευκαιρίες και οι συνθήκες θα σε κάνουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου που θα είναι καθοριστικές ώστε να μπορέσεις να κινηθείς με τον πολύ ωραίο τρόπο τον δικό σου. Από τις 15 (που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου) θα αρχίσεις να κινείσαι με τον κυριαρχικό και δυναμικό τρόπο τον δικό σου και ότι θέλεις θα το κερδίζεις με ευκολία. Θα αναθεωρήσεις αποφάσεις που είχες πάρει που μπορεί να ήταν και λάθος. Στις 16 με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα έρθουν για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που την προηγούμενη περίοδο δεν μπορούσες. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου δοθούν ευκαιρίες να τακτοποιήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε άγχωναν μέχρι τώρα αλλά δεν μπορούσες να κάνεις κάτι να τις αλλάξεις γιατί θα τα έκανες χειρότερα τα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα δεις τα αισθηματικά σου να αρχίσουν να καλυτερεύουν. Ο Ερμής από τις 15 στην ορθή φορά του θα ισορροπήσει πολύ την καθημερινότητα της σχέσης σου. Από τις 16 που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα ξεχάσεις ότι έχει γίνει πριν και θα κάνεις καινούργια αρχή στην σχέση σου και θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή και η διάθεση σου ανεβασμένη. Ετοίμασε τις επόμενες ερωτικές νύχτες βγάλε τον ρομαντισμό σου και μέχρι τέλος του μήνα θα περάσεις πολύ καλά εσύ και θα κάνεις ευτυχισμένο και το ταίρι σου. Αν η μοναξιά πια σου προκαλεί ανία μην κάθεσαι γιατί ήρθε ο καιρός για να βρεις το κατάλληλο ταίρι που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Ο Ερμής που στις 15 θα είναι στο ζώδιο σου στην ορθή φορά του θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν στάσιμες. Αυτό που πρέπει να σε προειδοποιήσω είναι να προσέξεις πολύ τις συνεργασίες σου. Κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις από παλιά θα σου φέρουν αρκετά προβλήματα. Παρασκηνιακές καταστάσεις μεγάλος ανταγωνισμός και πολλά νεύρα θα μονοπωλούν όλο τον μήνα στην δουλειά σου. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ τυπικότητα και προγραμματισμό και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε. Στα οικονομικά σου θα έχεις πολλές ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδα σου και θα σου κάνουν προτάσεις που θα σου φέρουν πολλά κέρδη. Και επιτέλους θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις και κάποια παλιά χρέη που σε προβλημάτιζαν αρκετά.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα η γοητεία σου(λόγω του Ερμή που από τις 15 θα είναι στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου) θα είναι μεγάλη αλλά θα είναι αρκετά μεταβαλλόμενη λόγο της διάθεσης που θα έχεις. Απόφυγε να κάνεις αρνητικές σκέψεις και να βλέπεις τα πράγματα απαισιόδοξα γιατί θα σου κάνει κακό στην ψυχολογία σου. Οι υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές για αυτό τον λόγο θα πρέπει να βάλεις προγραμματισμό για να αποφύγεις την εξάντληση. Από τις 16 του μήνα με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Γυμναστική, δίαιτα αλλά και ξεκούραση είναι αυτά που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις καταφέρει όλα αυτά που θέλεις και θα είσαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.