Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Απρίλιος 2020

Γενικά

Ένας αγωνιστικός μήνας ανοίγεται μπροστά σου, στην πορεία του δίνεις την δική σου μάχη για να προχωρήσεις μπροστά στα επαγγελματικά σου, στο πλευρό σου όμως θα έχεις και τους συμπαραστάτες που θα σε υποστηρίξουν στα σχέδιά σου. Η Πανσέληνος στις 8/4 στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει εντάσεις σε σταθερές σχέσεις και συνεργασίες σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η Νέα Σελήνη στις 23/4 στο στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει ένα κύμα πιέσεων για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου! Ο Κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου σου δίνει την ώθηση να υπερασπιστείτείς τα ιδανικά σου, εντάσεις με άτομα κοινωνικού περιβάλλοντος δεν θα λείψουν. Από τις 11/4 ο Ερμής από το ζώδιο σου, σε κάνει πιο αποφασιστικό, επικοινωνιακό ενώ οι μέρες σου θα αρχίσουν να έχουν αρκετές ειδήσεις και επαφές. Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 3 του μήνα, ενισχύει τις επικοινωνίες στα αισθηματικά σου ενώ το φλερτ θα γίνει πηγή διέξοδος και χαράς. Η δημιουργικότητα και η εξωστρέφειά σου αποτελούν τα κλειδιά για έναν ευχάριστο μήνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ξεκίνημα του μήνα είναι τεταμένο για την εξέλιξη των σχέσεών σου αφού η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ζυγού προκαλεί τις εντάσεις της. Στην αισθηματική σου ζωή αναμένονται θετικές εξελίξεις μετά τις 10 του μήνα, όπου σταδιακά θα μπορέσεις να έχεις τις επαφές, τις συναντήσεις και τα μηνύματα που θα σε κάνουν να είσαι και πάλι ενεργός στο παιχνίδι του έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλες τις πιέσεις που έχεις δεχτεί, αυτό το μήνα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να αναστηλώσεις τον επαγγελματικό σου τομεά. Δείξε προσοχή στις επιλογές σου και απόφυγε τα ρίσκα που εντέλει μπορεί να σε παγιδεύσουν! Πάρε αποφάσεις και κινήσου μετά τις 10 του μήνα. Στα οικονομικά υπάρχουν αστάθειες και έξοδα τα οποία σου προκαλούν αναστάτωση.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση θα είναι αρκετά καλή, χωρίς να έχεις προβληματισμούς ή αδιαθεσίες. Βελτιώνεται και η ψυχολογική σου διάθεση επομένως αυτό το μήνα μπορώ να πω ότι ανακτάς τις δυνάμεις σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.