Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Οκτώβριος 2019

Γενικά

Αυτό τον Οκτώβριο αγαπητέ μου Ζυγέ, αναλαμβάνεις δράση, αναζητάς και αξιοποιείς ευκαιρίες, δεν λείπουν όμως οι διακυμάνσεις τόσο οι ψυχολογικές όσο και οι οικονομικές. Σημαντικό γεγονός του μήνα είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού όπου από τις 4 του μήνα θα σε επηρεάζει στενά. Μην ξεχνάς ότι ο Άρης είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου και η επιρροή του φέρνει πάντα μία αλλαγή ροής της ενέργειας γύρω σου. Αυτό το μήνα επικεντρώνεσαι στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου όμως ζεις εντάσεις, έριδες και η στάση των ανθρώπων που συνδέεσαι στενά αρκετές στιγμές θα γίνεται επιθετική. Τα νεύρα δεν θα λείψουν κοντά στις 13/10 όπου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, όπου θα έχεις ρήξεις και ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου, ενώ ως τις 27/10 με το τετράγωνο Άρη Κρόνου θα προβείς σε οριστικό κλείσιμο καταστάσεων. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, στρέφουν το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου, σε αυτούς τους τομείς έχεις άγχος και αστάθεια αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, μπορείς να κλείσεις τρύπες όμως, αν ανήκεις στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Στα αισθηματικά σου βρίσκεσαι πιο κερδισμένος την πρώτη εβδομάδα του μήνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου αυτό το μήνα χαρακτηρίζονται από έντονο πάθος αλλά και από παιχνίδια εξουσίας. Η Αφροδίτη και ο Ερμής από το Σκορπιό, φέρνουν ερωτικές περιπτύξεις που έχουν πάθος, εμμονή, ένταση... Ο Άρης από το Ζυγό όμως, έρχεται για να σου δώσει το μήνυμα , ότι κάποια πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θελες και η κόντρα είναι αναμενόμενη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι πιεστική και κουραστική για τα επαγγελματικά σου, αφού ο Άρης κινείται ακόμα στο ζώδιο της Παρθένου. Στην συνέχεια του μήνα, προβληματίζεσαι και πιέζεσαι για θέματα συνεργασιών, όμως πίστεψε με ότι η σκληρή δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα θα σε δικαιώσει και θα μπορέσεις να βελτιώσεις και τις απολαβές των οικονομικών σου. Μεγαλύτερη οικονομική αστάθεια θα έχεις εσύ που είσαι Κριός του 1ου δεκαημέρου όπου πρέπει να προσέξεις την διαχείρισή τους!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η σωματική κούραση που νιώθεις στο ξεκίνημα του μήνα υποχωρεί και ήδη από τις 7/10 νιώθεις πιο δυνατά με εσένα. Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα θα έχεις, όμως θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις. Από πλευράς ομορφιάς, δεν θα κάνεις μεγάλες παρεμβάσεις αυτό το μήνα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.