Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Φεβρουάριος 2021

Γενικά

Ο Φεβρουάριος σε βρίσκει αρκετά πιο κοινωνικοποιημένο και ενεργό στη καθημερινότητά σου, έτοιμος να αναλάβεις δράση και να κυνηγήσεις πλέον όνειρα και επιθυμίες που είχαν μείνει στη μέση. Το σημαντικό τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού που η επιρροή του είναι αισθητή σε όλη την πορεία του μήνα, σε κάνει να κλείνεις κύκλους εκκρεμοτήτων στα οικονομικά προκειμένου να χαράξεις μία νέα πορεία! Νέες επιθυμίες γεννιούνται, ενώ ξεκινάς και νέες δραστηριότητες που σε αναγεννούν! Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο θα σε φέρει σε επαφή με φιλικά πρόσωπα του χτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Φεβρουάριος αγαπητέ Κριέ είναι ο μήνας που τα αδύνατα γίνονται δυνατά αρκεί να το θέλεις πολύ! Κάνεις έναν απολογισμό των επιθυμιών σου, μετράς τι ήθελες, τι θέλεις, και παίρνεις αποφάσεις που σε φέρνουν πιο κοντά στο άτομο που θα αλλάξει τη ζωή σου! Μία φιλικό – ερωτική σχέση είναι πολύ πιθανό να εξελιχθεί τώρα, είναι με άτομο που ήδη γνωρίζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δέχεσαι την στήριξη από άτομα που πραγματικά πιστεύουν στις δυνάμεις σου και μπορείς να δεις σημαντική εξέλιξη στα σχέδιά σου ή και να χτίσεις ένα πολύ καλύτερο όνομα στην εργασία σου! Τα οικονομικά είναι με σκαμπανεβάσματα και είναι απαραίτητο πλέον να βρεις νέους τρόπους για την τόνωση εισοδήματος.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι εξαιρετική αυτό το μήνα προσοχή μόνο στις υπερβολές που προκύπτουν λόγω της ψυχολογίας σου που αρκετές στιγμές θα είναι με σκαμπανεβάσματα.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.