Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Ιούλιος 2020

Γενικά

Κριέ μου, ο Ιούλιος είναι ένας δυναμικός μήνας για το ζώδιο σου, αφού φιλοξενείς τον Άρη όπου είναι και ο κυβερνήτης σου. Η ροή των γεγονότων είναι γρήγορη, δεν λείπουν όμως οι εκνευρισμοί και οι εντάσεις. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους αποτελεί μία ανάπαυλα ανανέωσης όπου σου δίνει την ευκαιρία για μετακινήσεις, γνωριμίες και φλερτ σε όλη την διάρκεια του μήνα. Η Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω στις 5/7 φέρνει προβληματισμούς για ζητήματα που αφορούν την καριέρα, το μέλλον και τις προοπτικές σου, μαζί και η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω δοκιμάζουν τις αντοχές σου ή και σε ωθούν σε τελικές αποφάσεις για την πορεία της επαγγελματικής σου ζωής. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 20/7 στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνει ανακατατάξεις στο σπίτι και στην οικογένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας θετικός μήνα αναμένεται στα αισθηματικά σου, όπου δεν λείπει ο ενθουσιασμός, η τόλμη, η τονισμένη ερωτική λίμπιντο και η ανάγκη να νιώσεις χαρά και ελευθερία! Θα χρειαστεί ωστόσο να δεις λίγο πιο λογικά κάποιες ερωτικές σου υποθέσεις για να αποφύγεις αποφάσεις που γρήγορα θα μετανιώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ο μήνας είναι ζόρικος και περιοριστικός. Ήδη από το ξεκίνημά του συμβαίνουν ανακατατάξεις στην εργασία σου οι οποίες και σε απογοητεύουν ή σε κάνουν να αισθάνεσαι και αδικημένος. Η πειθαρχεία και η υπομονή θα είναι οι αρετές που θα σε βοηθήσουν. Στα οικονομικά σου ο μήνας έχει ευκαιρίες ανανέωσης.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Με τον Άρη από το ζώδιο σου είσαι γεμάτος ενέργεια και αντοχές. Η φυσική σου κατάσταση είναι καλή, στην ψυχολογία σου καλό είναι να χαλιναγωγήσεις τις εκρήξεις θυμού!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.