Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Δεκέμβριος 2020

Γενικά

Φτάσαμε στο τέλος του 2020 και “επιτέλους” θα πεις “ανάσα” αγαπητέ μου Κριέ. Ο Δίας και ο Κρόνος αποχωρούν από το ζώδιο του Αιγόκερω και από τη νέα τους θέση στο ζώδιο του Υδροχόου δίνουν έμφαση στις φιλίες σου, στα όνειρα και στα σχέδια που κάνεις για το μέλλον βάζοντας πιο σταθερές δομές. Ως τις 15/12 η Αφροδίτη από το Σκορπιό συντηρεί τα οικονομικά σου και σε βοηθά να ανταπεξέρχεσαι στις προκλήσεις της εποχής. Στη συνέχεια το πέρασμά της στο ζώδιο του Τοξότη προσφέρει παραπάνω αισιοδοξία και ανάγκη για δικτύωση αλλά και για φλερτ.Το καλύτερο διάστημα για συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις είναι ως και τις 21/12 όπου ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα υπάρξουν σκέψεις, ειδήσεις και αποφάσεις που αφορούν την καριέρα και την προοπτική της. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη πυροδοτεί νέες ενάρξεις που αφορούν σχέδια και συμφωνίες, όμως θα πρέπει να μετριάσεις τον φανατισμό και την τάση ότι τα ξέρεις όλα καλύτερα από όλους! Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 30/12 στον Καρκίνο σε φέρνει πιο κοντά στην οικογένεια, όπου οι ζεστές στιγμές που θα ζήσεις θα σε κάνουν να αναπληρώσεις κενά. Ο Άρης από το ζώδιο σου σε όλη την πορεία του μήνα σε γεμίζει με θάρρος και ενέργεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά παιχνιδιάρης θα είσαι στα αισθηματικά σου αυτό το μήνα με την διάθεση για ανανέωση, αλλά και ... κατάκτηση! Μία φλογερή νέα γνωριμία θα εξιτάρει το μυαλό σου από τις 15/12 και έπειτα. Αυτό το μήνα αν είσαι σε σχέση αποκαθιστάς τα επικοινωνιακά κενά που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιτέλους δίνεται αέρας στα επαγγελματικά σου από τα μέσα του μήνα που αποχωρεί ο Κρόνος από τον Αιγόκερω. Νέα Σχέδια μπαίνουν τώρα στα σκαριά, έχεις πολύ παραπάνω ενθουσιασμό να εφαρμόσεις νέους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να πας την εργασία σου μπροστά . Θυμήσου όμως ότι ο μήνας δεν είναι ιδανικός για πολύ σημαντικές αποφάσεις ή και για έγγραφα. Τα οικονομικά σου είναι πολύ καλύτερα ως τις 21/12.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Με τον Άρη να κινείται στο δικό σου ζώδιο η φυσική σου κατάσταση είναι άριστη και έχεις πολλά αποθέματα ενέργειας. Η αυτοπεποίθησή σου κινείται σε καλά επίπεδα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.