Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Σεπτέμβριος 2020

Γενικά

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου φίλε μου Κριέ, σε βρίσκει με την διάθεση να ανασυντάξεις την καθημερινότητά σου, να βάλει σε ροή την εργασία σου, τις υποχρεώσεις σου αλλά και να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που αφορούν την προσωπική σου ευεξία. Το άγχος και το τρέξιμο δεν λείπουν. Σημαντικό γεγονός του μήνα είναι ότι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σου από τις 10/9, έτσι λοιπόν είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτό το διάστημα να κατευνάσεις το θυμό σου, αλλά και να αναμείνεις ότι αρκετές στιγμές θα νιώθεις ότι οι καταστάσεις στη ζωή σου είναι μπλοκαρισμένες και αργούν να εξελιχθούν έτσι όπως θα το θελες. Από τις 5-27 του μήνα ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, εντείνει τις επικοινωνίες με το σταθερό σου περιβάλλον και είσαι όλο συζητήσεις, επαφές, ενώ έχεις την ικανότητα να μπεις πολύ πιο εύκολα στην θέση των ανθρώπων που σε συντροφεύουν. Η Αφροδίτη από το Λέοντα αποτελεί μία ευχάριστη νότα στις πιέσεις αυτού του μήνα προσφέροντας την ευκαιρία για έρωτα και ανεμελιά. Ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου είναι φανερό ότι σε ζορίζουν και δεν έχουν την προσδοκώμενη εξέλιξη που θα θελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας γίνεται το «σωσίβιο» του μήνα που σε βοηθά να ισορροπείς και να ξεπερνάς τις δυσκολίες σε υπόλοιπους τομείς της ζωής σου! Από τις 6 του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, μπαίνεις σε μία περίοδο άνθισης της αισθηματικής σου ζωής, όπου θα μπορείς να γευτείς σε όλο του το μεγαλείο. Νέοι έρωτες ανθίζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες αυτή την εποχή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό , όμως οι εξελίξεις που υπάρχουν τώρα δεν είναι αντάξιες του κόπου που κάνεις. Ο Σεπτέμβριος έχει τα μπλοκαρίσματά του, όμως σε βοηθά από τις 17 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο να βάλεις μία νέα πλώρη στην εργασία σου! Τα οικονομικά σου αν και με αστάθεια, θα μπορέσουν να έχουν μία καλύτερη εξέλιξη αυτό το μήνα αρκεί να εμπιστευτείς τις ξαφνικές αναλαμπές σου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που δηλώνει την δύναμή μας, την ενέργειά μας και όταν κινείται φαινομενικά ανάδρομος πόσο μάλλον στο ζώδιο μας είναι οι στιγμές που πρέπει να δείξουμε προσοχή. Δεν σημαίνει ότι θα συμβεί κάτι κακό, όμως αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανό να καταπιέζεις την ενέργειά σου και να λειτουργείς εν συνεχεία αρκετά παρορμητικά γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε σφάλματα. Δείξε λοιπόν προσοχή σε κάθε κίνησή σου αυτό το μήνα!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.