Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Δεκέμβριος 2017

Γενικά

Παρόλο που ο Ερμής από τις 3 θα είναι ανάδρομος εσύ θα διακρίνεσαι από την δυναμικότητα και την καλή επικοινωνία που θα έχεις και θα είναι πολύ εμφανές και στο περιβάλλον σου. Μπορείς να προχωρήσεις στα νέα ξεκινήματα που έχεις ήδη σχεδιάσει(η Νέα Σελήνη στις 18 στον Τοξότη σε ευνοεί)φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Εάν θέλεις να είσαι μέσα στα πράγματα και να διακριθείς από την επιτυχία θα χρειαστεί να επανεξετάσεις τις θέσεις και τις απόψεις σου τουλάχιστον με το άμεσο περιβάλλον σου ώστε να ηρεμήσεις ψυχικά. Από τις 23 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Τοξότη εκμεταλλεύσου την ευστροφία την ικανότητα και την σωστή αντίληψη που διαθέτεις για να ερευνήσεις καινούργιες για εσένα πηγές που θα σε κάνουν να νιώσεις ικανοποίηση. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από την 1 που η Αφροδίτη θα μπει στον Τοξότη θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου που θα το κάνουν ευτυχισμένο. Η αδρεναλίνη θα ανέβει και άλλο και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζει. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να μπορέσεις να δείξεις τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Στις 25 που θα μπει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου και θα θέλεις να κάνεις πράγματα ώστε να περνάτε πολύ καλά και οι δυο σας. Είναι στο χέρι σου μέχρι τέλος του μήνα να χειριστείς τις καταστάσεις ανάλογα ώστε να κρατήσει το ωραίο κλίμα στην σχέση σου ώστε να είστε ευχαριστημένοι και οι δύο. Και αν κόμη μιλάς με την μοναξιά από τις αρχές του μήνα σου λέω να μην κάτσεις καθόλου με τα χέρια σταυρωμένα. Η Αφροδίτη θα σου δώσει όλα τα εφόδια ώστε να μπορέσεις να βρεις το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα έχεις μεγάλη εργατικότητα και πολύ όρεξη για να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα. Σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα στην δουλειά σου που αν τα χειριστείς όπως πρέπει θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Μπορείς να ξεκινήσεις από τις 18 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη για να προλάβεις να κάνεις όλα αυτά που θέλεις. Θα δεις και πάλι ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση αλλά αυτό τον μήνα χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Θα μπεις σε πολλές σκέψεις ώστε να κάνεις περισσότερο προγραμματισμό και να οργανωθείς καλύτερα σε σχέση με τα έξοδα που κάνεις και είναι πάρα πολλά. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές αλλά θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα μερικές φορές θα νιώθεις αρκετή κούραση γιατί οι δραστηριότητες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Από την 1 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στον Τοξότη μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και το σώμα σου. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο αν δεν θέλεις να βρίσκεσαι στο άγχος και την ένταση. Η ομορφιά σου θα έχει τον κυρίαρχο ρόλο αυτό τον μήνα. Από τις 23 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Τοξότη η διάθεση σου θα είναι αρκετά καλή και θα είσαι σε πολύ καλή ψυχολογική διάθεση. Η Αφροδίτη που στις 23 θα μπει στον Αιγόκερω και μέχρι το τέλος του μήνα θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση και την αισθητική σου.
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.