Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Ιανουάριος 2020

Γενικά

Το νέο έτος κάνει την έναρξή του με εσένα να ζεις σημαντικές στιγμές που αλλάζουν την πορεία σου! Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου (στις 10/1) αλλά και η μεγάλη σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα, θα κλονίσουν για τα καλά τα θεμέλια μία σταθερής σχέσης ή συνεργασίας σου, μέσω σκληρών αποοκαλύψεων. Κλείνεις κύκλους για να ανοίξεις νέους, όμως η διαδικασία αυτή δεν σου είναι και τόσο εύκολη! Ως τις 16 του μήνα με τον Ερμή από τον Αιγόκερω είσαι σε συνεχείς σκέψεις, σχέδια, συζητήσεις για την προοπτική σχέσεων, λαμβάνεις όμως και σημαντικές αποφάσεις. Στον οικονομικό σου τομέα δέχεσαι εύνοια για άνοδο ως τις 13/1 ενώ στο υπόλοιπο μισό του μήνα θα κάνεις οικονομικές συζητήσεις που θα σε ευνοήσουν. Πιο ανάλαφρες θα είναι οι μέρες σου καθώς η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ιχθύ (13/1) όπου σταδιακά θα ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και το όραμα για να κάνεις νέα δημιουργικά ξεκινήματα για την ζωή σου! Η εργασία συνεχίζει να απορροφά αυτό το μήνα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προβληματισμένα θα είναι τα αισθηματικά σου αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου τώρα καλείσαι να πάρεις τελικές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες θα βελτιώσει αισθητά τις συνθήκες στον ερωτικό τομέα από τις 13/1 όπου ευνοούνται μηνύματα, επικοινωνίες, ειδήσεις, συναντήσεις που πραγματικά θα τονώσουν το ηθικό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη σίγουρα ο μήνας έχει κόπο, προσπάθεια, πολύ άγχος και φορτωμένο πρόγραμμα. Αυτό που θα σε προκαλέσει είναι η δυσκολία στην εξέλιξη κάποιων σταθερών συνεργασιών σου! Τα οικονομικά σου θα είναι σε μία καλή και ανοδική πορεία!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για σένα, για την ξεκούρασή σου αλλά και για την διατροφή σου γιατί οι απαιτητικές συνθήκες της καθημερινότητάς σου θα σε κάνουν να παραμελήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό! Το αίσθημα της κούρασης δεν θα λείπει
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.