Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Ιούλιος 2020

Γενικά

Κρίσιμος μήνας είναι ο Ιούλιος για το ζώδιο σου, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα είναι και απογοητευτικός. Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος ως τις 12 Ιουλίου στο ζώδιο σου, έτσι λοιπόν δεν λείπει η νοσταλγία, η αναπόληση, οι σκέψεις και οι επαφές με άτομα του παρελθόντος. Η διαδικασία αυτή σε πάει πίσω, ενώ τόσο η Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, όσο και η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω, δηλώνουν ότι είσαι σε μία περίοδο όπου πρέπει να κάνεις τελικά ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σου ζωή! Οι σταθερές σου σχέσεις δοκιμάζονται και είναι τώρα η στιγμή να κάνεις ολική εκκαθάριση και να αποφασίσεις ποιοι άνθρωποι πραγματικά αξίζουν να παραμείνουν στη ζωή σου! Οι ανακατατάξεις στα επαγγελματικά υπάρχουν γεγονός που σου προκαλεί συχνά εκνευρισμό, ένταση και νιώθεις ότι τώρα πρέπει να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου με κάθε τρόπο! Προσοχή όλο το μήνα στις λογομαχίες και στις κόντρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά μοναχικό είναι το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής αυτό το μήνα, όχι επειδή δεν υπάρχουν εξελίξεις, αλλά εσύ βρίσκεσαι με το ένα πόδι στο παρόν και το άλλον πόδι στο παρελθόν και αυτό σε πάει αρκετά πίσω. Συνειδητοποιείς το τέλος μίας εποχής σε μία σχέση σου και αυτό σε απογοητεύει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δίνεις τον δικό σου αγώνα ετούτη την περίοδο για να έχεις εξέλιξη, πρόοδο και μία καλύτερη πορεία. Οι εξελίξεις που συμβαίνουν τώρα σου προκαλούν ένταση και εκνευρισμό, όμως θα τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου είναι με αστάθεια.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα θα είναι συχνά η αιτία να μην αισθάνεσαι και τόσο καλά, όμως η φυσική σου κατάσταση θα είναι αρκετά καλή σε αυτό το μήνα του έτους!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.