Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Φεβρουάριος 2018

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ άγχος και ένταση στην καθημερινότητα σου. Θα θέλεις να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει μέχρι σήμερα. Θα έχεις πολλά νεύρα και θα τα βάζεις με όλα τα άτομα γύρω σου που μπορεί να μην φταίνε σε τίποτε. Στις 15 που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Υδροχόο πρόσεξε αρκετά το οικογενειακό σου περιβάλλον γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα που δεν θα τα ήθελες. Απόφυγε τις μετακινήσεις. Από τις 18 που ο Ερμής θα μπει στους Ιχθείς θα φτιάξει η επικοινωνία σου και πολλές καταστάσεις μπορούν να πάρουν το δρόμο τους και θα μπορέσει να ηρεμήσει και το νευρικό σου σύστημα. Προς το τέλος του μήνα και μετά θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις όλες τις υποθέσεις που νομίζεις ότι μπορεί να σε προβληματίζουν. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες να καταφέρεις αλλά τόσα από αυτά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα φρόντισε να κινηθείς με ενδιαφέρον και ερωτισμό στο ταίρι σου και να μην δώσεις σημασία σε καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία για εσένα και την σχέση σου. Από τις 11 που θα μπει η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα σε ευνοήσει αρκετά. Είσαι από τα ζώδια που έχουν πολύ συναισθηματισμό μέσα τους μην αφήσεις λοιπόν κάποιες προσωρινές καταστάσεις να χαλάσουν αυτό το υπέροχο χάρισμα σου. Από τις 18 που ο Ερμής θα μπει στους Ιχθείς θα έχεις πολύ καλή την επικοινωνία και θα περνάς καλά στην σχέση σου. Θα έρθουν πάλι οι καλές μέρες που υπήρχε η ηρεμία στην σχέση σου. Μέχρι το τέλος του μήνα κάνε τις προτάσεις σου ώστε να ξεχαστείς τελείως από το άγχος της καθημερινότητας. Και εσένα που ακόμη η μοναξιά δεν λέει να φύγει από δίπλα σου έφτασε ο καιρός που θα μπορέσεις να βρεις αυτό που ψάχνεις και σου λέω ότι θα είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου δεν θα πάει άσχημα σε γενικές γραμμές. Στις 15 που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα βγουν κάποια προβλήματα που δεν τα περίμενες και θα πρέπει να δώσεις άμεσες λύσεις χωρίς καθυστερήσεις. Μέχρι τέλος του μήνα με την ευστροφία σου και τον προγραμματισμό σου θα μπορέσεις να ξεπεράσεις ότι μπορεί να παρουσιαστεί. Στα οικονομικά σου αυτό τον μήνα από τις πρώτες μέρες του θα πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και προσοχή. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και δεν πρέπει να κάνεις έξοδα. Από τις 27 του μήνα και μετά θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου αλλά και καινούργια ξεκινήματα. Απόφυγε να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά νομικά και ακίνητης περιουσίας θέματα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Έχεις ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό να φροντίζεις τον εαυτό σου και να έχεις αυτοεκτίμηση. Από τις 11 του μήνα που θα μπει η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα κάνει πιο όμορφη την καθημερινότητα σου και θα περνάς καλά. Στις 15 του μήνα με την Ηλιακή Έκλειψη στον Υδροχόο φρόντισε να ξεχάσεις το άγχος και το τρέξιμο της καθημερινότητας και φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Από τις 18 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στους Ιχθείς θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να περάσεις ξέγνοιαστα χωρίς προβλήματα και εκνευρισμούς. Η περίοδος θα είναι πολύ θετική και εσύ δεν έχεις πάρα να αρπάξεις τις ευκαιρίες και να περάσεις πολύ καλά. Μέχρι τέλος του μήνα η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή και θα έχεις αρκετή ικανοποίηση από αυτά που θα έχεις κάνει.
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.