Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Ιούνιος 2019

Γενικά

Ένας αγωνιστικός μήνας ανοίγεται μπροστά σου, για να οδηγηθούμε στην περίοδο των γενεθλίων σου που ξεκινά από τις 21 Ιουνίου που ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιο σου! Ευχάριστες αλλαγές και ανανέωση θα έχεις αυτό το μήνα εσύ που είσαι Καρκίνος του 1ου δεκαημέρου. Μπορώ να πω ότι θα έχεις και ευκαιρίες προτάσεων και νέων γνωριμιών ή ακόμα και ευχάριστων συναντήσεων από τις 4 του μήνα που θα περάσει και ο Ερμής από το δικό σου ζώδιο! Πιο τεταμένες θα είναι οι συνθήκες του Ιουνίου για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του Καρκίνου, αφού ο Άρης από το ζώδιο σου θα γίνει αρκετές στιγμές εστία έντασης, καβγά, θυμού και θα φέρει ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου! Η τάση αυτή θα είναι πιο αντιληπτή τη περίοδο 14-20 Ιουνίου όπου ο Άρης θα σχηματίσει τις αντιθέσεις του με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Μπαίνεις σε μία προετοιμασία των Εκλείψεων του Ιουλίου που γίνονται στον δικό σου άξονα, για αυτό και είναι σημαντικό αυτό το μήνα να προσέξεις παραπάνω τις κινήσεις και τις επιλογές σου! Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου, η κοινωνική σου ζωή αρκετά ικανοποιητική ιδιαίτερα ως τις 9 του μήνα. Η υπόθεση έρωτας, έχει το μυστήριό της, όμως αυτό για την ώρα είναι κάτι που σε εξιτάρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα θα τραγουδάς αυτό το μήνα, φίλε μου Καρκίνε, αφού τα νευράκια θα είναι τσιτωμένα και δεν θα μπορείς να αποφύγεις τις συγκρούσεις και τις αντιδράσεις με μία ήδη υπάρχουσα σχέση σου! Την προσοχή σου όμως ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο, γιατί ένας απλός καβγάς, που μπορεί αντίστοιχος να έχει γίνει και στο παρελθόν, αυτό το μήνα μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις και να επέλθει ρήξη οριστική! Πιο ευνοημένος στα αισθηματικά σου, θα είσαι εσύ, που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έρχονται ανακατατάξεις, κλείνεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες αλλά προκύπτουν και αλλαγές στον ρυθμό που εργαζόσουν ως σήμερα. Σημαντικό όμως είναι να αποφύγεις τις κόντρες και την νευρικότητα με το περιβάλλον που συνεργάζεσαι. Στα οικονομικά είσαι σε ένα πιο ευνοϊκό στάδιο!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο μήνας είναι ιδανικός για να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την φυσική κατάσταση, πιο συγκεκριμένα, το να ξεκινήσεις διατροφή ή γυμναστήριο! Η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη, όμως θα σε πιάνει και υπερένταση σε κάποιες στιγμές .. Φρόντισε να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για χαλάρωση.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.