Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Δεκέμβριος 2020

Γενικά

Ο Δεκέμβριος του 2020 είναι ένας μήνας αρκετά διαφορετικός από αυτούς που έζησες στην πορεία αυτής της σκληρής χρονιάς αγαπητέ μου Καρκίνε. Πλέον ξέρεις ποιους ανθρώπους θα έχεις στο πλευρό σου ο Κρόνος αποχωρεί από τον Αιγόκερω και εσύ πλέον μπορείς να ανασάνεις στον τομεά των σχέσεων ενώ η είσοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο σε βοηθούν να ενισχύσεις πολύ καλύτερα τα ψυχικά σου αποθέματα. Ως τις 15/12 υπάρχουν ευκαιρίες για να περάσεις καλά, να ανανέωσεις την αισθηματική σου ζωή, να πάρεις χαρά και ικανοποίηση μέσα από σχέδια, μέσα από τα παιδιά ή από δραστηριότητες που τώρα θα αναπτύξεις. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 14/12 φέρνει προσωρινά στρες για τα εργασιακά σου όπου εκεί φαίνεται να γίνονται ανακατατάξεις που σε βγάζουν από τους ρυθμούς σου. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 30/12 στο ζώδιο σου φέρνει ανανέωση και όμορφες εκπλήξεις ανανέωσης μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον ! Σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σχέσεων θα ληφθούν από τις 21/12.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μεγάλη ικανοποίηση στα αισθηματικά σου θα πάρεις ως τις 15/12 όπου θα πορεύεται η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού! Υπάρχει ανανέωση, ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου και περνάς καλά. Αυτό το μήνα κατασταλάζεις πιο σταθερά για το τί θα διατηρηθεί στη ζωή σου και τι όχι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν θα είσαι απόλυτα ευχαριστημένος αυτό το μήνα αφού η Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται στις 14/12 μπλοκάρει την εύρυθμη εξέλιξη της εργασίας σου! Επιπλέον ο Άρης από τον Κριό προκαλεί εντάσεις στην διεκπεραίωση των επαγγελματικών σου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό το μήνα θα είσαι σε υπερένταση, φρόντισε να χαλαρώσεις και μην εξωθείς τον εαυτό σου στα άκρα!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.