Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Οκτώβριος 2018

Γενικά

Με το καλημέρα του μήνα μην αφήσεις τις αμφιβολίες για τον εαυτό σου να σε κρατούν πίσω στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις να κάνεις. Στις 9 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ότι καταπιάνεσαι μπορείς και το βγάζεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Θα κινείσαι πέρα από τον άμεσο κύκλο σου και θα επεκτείνεις την κοινωνική σου ανάμιξη. Σε όλο αυτό θα βάλει το χέρι του και ο Ερμής που στις 31 θα μπει στον Τοξότη που θα σε απογειώσει πραγματικά. Η κοινωνική σου ζωή θα βρεθεί σε ακμή. Η διάθεση σου θα είναι περισσότερο ανοικτή και ευχάριστη με αποτέλεσμα να προσελκύει νέους ανθρώπους στη ζωή σου και να ενδυναμώνει τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου αυτό τον μήνα θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο και θα μπορέσεις από τις πρώτες μέρες του μήνα να δώσεις πολλές λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στις 9 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο. Θα μπορέσεις να βάλεις την σχέση σου σε σωστές βάσεις ώστε να νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Από τις 31 που ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει τι είναι αυτά που θέλεις και τι ζητάς. Θα μπορέσεις να μιλήσεις για την πορεία της σχέση σου και να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα σε κάνει να νιώσεις και εσύ καλά αλλά και το ταίρι σου. Και εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά έφτασε ο καιρός να σταματήσεις. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τόση γοητεία και ερωτισμό που θα είναι αδύνατον στο πέρασμα σου να σου αντισταθεί τίποτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτό τον μήνα θα είναι εύκολο να εκφράσεις τις ιδέες σου και να υλοποιήσεις τα σχέδια που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου μέχρι τώρα. Από τις αρχές του μήνα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν ακόμη μεγαλύτερη επαγγελματική καταξίωση. Στις συναλλαγές σου προσπάθησε να δείξεις υπομονή και κατανόηση γιατί θα πρέπει να καταλάβεις ότι όλοι δεν μπορούν να σκεφτούν με τον γρήγορο τρόπο που σκέφτεσαι εσύ. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Από τις πρώτες μέρες του μήνα κάνε ένα σωστό προγραμματισμό και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις άμεσα. Μην αναβάλλεις τίποτε για αύριο. Από τις 12 μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές να υπογράψεις συμβόλαια και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Κάποια θέματα της καθημερινότητας θα διαταράξουν τον ψυχικό σου κόσμο και θα έχεις πολύ εκνευρισμό. Θα πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου και να μην κάνεις βιαστικά πράγματα. Θα σε ευνοήσει αρκετά η Νέα Σελήνη που στις 9 θα γίνει στον Ζυγό. Θα θέλεις να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Φρόντισε παραπάνω την διατροφή σου και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον εαυτό σου. Απόφυγε να κουράζεσαι και να καταναλώνεσαι σε θέματα που δεν έχουν μεγάλη ουσία. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με σπορ και με θέματα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.