Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Ιούνιος 2018

Γενικά

Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ καλός. Από τις 13 που θα μπει ο Ερμής στο ζώδιο σου θα μπορείς να κάνεις τις επαφές σου και τις συναντήσεις σου χωρίς δυσκολίες και κολλήματα και επιτέλους θα μπορούν οι άλλοι να πιάσουν το τόσο γρήγορο μυαλό σου. Οικογενειακά προβλήματα που είχες εδώ και πολύ καιρό αυτό τον μήνα θα ανήκουν πια στο παρελθόν. Από τις 28 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θέματα που καθυστερούσαν θα πάρουν τέλος και θα έχεις πολλές ιδέες να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που καθυστερούν τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και τόσο καλή διάθεση να αλλάξεις όλα αυτά που μέχρι σήμερα μπορεί να στάθηκαν εμπόδιο στον δρόμο σου που δεν θα μπορεί να σε σταματήσει κανένας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή από τις 13 στο ζώδιο σου να σε ευνοεί θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με το ταίρι σου. Θα έρθεις περισσότερο κοντά του και θα του εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου. Το μυαλό σου είναι τόσο καλό και θα οδηγήσεις την σχέση σου στα μονοπάτια του έρωτα και της στοργής. Από τις 28 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να ξεχάσεις παλιές ιστορίες που κάθε τόσο αναμασάς και στεναχωριέσαι. Θα δεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου να είναι σε τέλεια κατάσταση. Και εσύ που κάθεσαι μέσα στο σπίτι και είσαι χωρίς ταίρι σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε τόσο καλά που θα νιώσεις πολύ έντονα και όμορφα αυτό τον μήνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα ξεκαθαρίσματα επαγγελματικών συνεργασιών δεν θα λείψουν αυτό το μήνα ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί από τις 26 ως τις 30 Ιουνίου. Κάποιες συνεργασίες λήγουν, ενώ κάποιες νέες ξεκινούν. Από τις 13 Ιουνίου με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο σου έχεις την άνεση να βρεις λύσεις τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικονομικά ζητήματα. Τα οικονομικά σου ωστόσο θα αρχίσουν να μπαίνουν σε περίοδο άνθισης από τις 13 Ιουνίου που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Ιούνιος θα είναι πολύ καλός μήνας για την φυσική σου κατάσταση. Η Αφροδίτη που από τις αρχές του μήνα θα είναι στο ζώδιο σου θα σε κάνει να είσαι σε πολύ καλή ψυχολογική διάθεση. Στις 13 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο σου απόφυγε να κάνεις πράγματα που μπορεί να σε φορτίσουν ψυχικά. Μην δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που θα γίνουν γιατί θα είναι πολύ προσωρινά. Στις 28 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σου φτιάξει την διάθεση και η γοητεία σου θα καταπλήξει τον περίγυρό σου. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την καλυτέρευση του σώματος σου. Όπως καταλαβαίνεις έχεις σύμμαχους τους πλανήτες που σου δίνουν τις ευκαιρίες να περάσεις ένα υπέροχο μήνα.
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.