Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Αύγουστος 2017

Γενικά

Στην 7 με την Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα θελήσεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και γενικότητα στην δουλειά σου. Πρόσεξε αρκετά το φιλικό σου περιβάλλον γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα που δεν θα τα ήθελες. Από τις 13 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα έχεις πολύ άγχος και ένταση στην καθημερινότητα σου. Θα θέλεις να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει μέχρι σήμερα. Από τις 21 που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα φρόντισε να μπορέσει να ηρεμήσει και το νευρικό σου σύστημα. Θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις όλες τις υποθέσεις που νομίζεις ότι μπορεί να σε προβληματίζουν. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες να καταφέρεις αλλά τόσα από αυτά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από την 1 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο σου και μέχρι τις 25 φρόντισε να κινηθείς με ενδιαφέρον και ερωτισμό στο ταίρι σου και να μην δώσεις σημασία σε καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία για εσένα και την σχέση σου. Είσαι από τα ζώδια που έχουν πολύ συναισθηματισμό μέσα τους μην αφήσεις λοιπόν κάποιες προσωρινές καταστάσεις να χαλάσουν αυτό το υπέροχο χάρισμα σου. Απόφυγε να δώσεις σημασία σε κάποιες προσωρινές καταστάσεις. Μέχρι το τέλος του μήνα κάνε τις προτάσεις σου ώστε να ξεχαστείς τελείως από το άγχος της καθημερινότητας. Και εσένα που ακόμη η μοναξιά δεν λέει να φύγει από δίπλα σου έφτασε ο καιρός με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου να σε ευνοεί θα μπορέσεις να βρεις αυτό που ψάχνεις και σου λέω ότι θα είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου δεν θα πάει άσχημα σε γενικές γραμμές. Στην 7 του μήνα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα βγουν κάποια προβλήματα που δεν τα περίμενες και θα πρέπει να δώσεις άμεσες λύσεις χωρίς καθυστερήσεις. Την περίοδο που γίνονται οι Εκλείψεις μην υπογράψεις κανένα συμβόλαιο και απόφυγε να εκνευρίζεσαι. Μέχρι τέλος του μήνα με την ευστροφία σου και τον προγραμματισμό σου θα μπορέσεις να ξεπεράσεις ότι μπορεί να παρουσιαστεί. Στα οικονομικά σου αυτό τον μήνα από τις πρώτες μέρες του θα πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και προσοχή. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και δεν πρέπει να κάνεις έξοδα. Από τις 27 του μήνα και μετά θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου αλλά και καινούργια ξεκινήματα. Μπορείς να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά νομικά και ακίνητης περιουσίας θέματα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Έχεις ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό να φροντίζεις τον εαυτό σου και να έχεις αυτοεκτίμηση. Στις 7 με την Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στον Υδροχόο φρόντισε να ξεχάσεις το άγχος και το τρέξιμο της καθημερινότητας και φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Με την Αφροδίτη που θα είναι από τις αρχές του μήνα στο ζώδιο σου θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να περάσεις ξέγνοιαστα χωρίς προβλήματα και εκνευρισμούς. Η περίοδος θα είναι πολύ θετική και εσύ δεν έχεις πάρα να αρπάξεις τις ευκαιρίες και να περάσεις πολύ καλά. Μέχρι τέλος του μήνα η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή και θα έχεις αρκετή ικανοποίηση από αυτά που θα έχεις κάνει.
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.