Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Αύγουστος 2018

Γενικά

Ο μήνας θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις για να προλάβεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Στις 11(που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα) μπορείς να κάνεις τις αλλαγές Μερικές φορές τα πράγματα θα είναι αρκετά διφορούμενα. Από την μια θα αισθάνεσαι ότι απελευθερώνεσαι από άγχη και δεσμεύσεις και θα μπορέσεις να ωθήσεις τα σχέδιά σου εκφράζοντας ιδέες και πεποιθήσεις και από την άλλη θα βιώνεις ενδόμυχα μια κρίση ταυτότητας κι ένα ψυχικό ανακάτεμα που εκδηλώνεται με την μορφή μιας ασάφειας στον τομέα των καθημερινών δραστηριοτήτων σου. Στις 26 που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς προσπάθησε να αλλάξεις τακτική και να μην σκέφτεσαι με απαισιόδοξο τρόπο γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι οι δυνατότητες και τα προσόντα που έχεις είναι πάρα πολλά και μπορείς και βγάζεις εις πέρας σε ότι και να παρουσιαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου από τις πρώτες μέρες του μήνα που θα είναι καλή και με την Αφροδίτη που θα μπει στις 7 στον Ζυγό θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο. Θα έχεις ακόμη καλύτερη επικοινωνία με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα στην σχέση σου. Ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα καταπλήξουν το ταίρι σου και η τόσο ρομαντική συμπεριφορά σου θα κάνουν τις στιγμές του ακόμη πιο ζεστές από ότι ήταν πριν. Φρόντισε να κρατήσεις αυτό το καλό κλίμα μέχρι τέλος του μήνα και να μην δώσεις σημασία σε κάποιες μικρές παρανοήσεις και ασυνεννοησίες που μπορεί να φέρουν εξωγενείς παράγοντες. Και αν ακόμη δεν έχεις διώξει την μοναξιά από κοντά σου οι πλανήτες αυτό τον μήνα σου δίνουν όλες τις δυνατότητες για να κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά αν εστιαστείς μόνο στους στόχους που έχεις και δεν καταναλωθείς σε άλλα θέματα που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία για την προσωπική σου καταξίωση. Από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα σε ευνοήσει αρκετά. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και να μην πάρεις καμιά απόφαση αν δεν την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και καλυτερεύουν παρόλο που δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Από τις αρχές του μήνα φρόντισε να μην κάνεις καθόλου έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Θα περάσεις ένα Αύγουστο πάρα πολύ καλό. Το άγχος πάντα θα παραμένει μέσα σου και το μυαλό σου δεν θα μπορεί να αφεθεί στιγμή από τις ευθύνες της καθημερινότητας. Από τις 7 που θα μπει η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Στις 19 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Λέοντα φρόντισε να ξεκουραστείς να δεις θετικά τα πράγματα και προπάντων να αισιοδοξείς. Απόφυγε να εκνευριστείς που θα κλονίσει την φυσική σου κατάσταση. Θα ασχοληθείς με τα κιλά σου και θα κάνεις κινήσεις για να μπορέσεις να τα διορθώσεις. Στις 26 του μήνα η Νέα Σελήνη που γίνεται στους Ιχθείς η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν αν και προτιμότερο είναι να μην δεσμευτείς σε τίποτε να χαλαρώσεις και θα δεις ότι όλα θα έρθουν έτσι όπως τα θέλεις.
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.