Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Απρίλιος 2020

Γενικά

Ο Απρίλιος ξεκιμά με συγκρούσεις, με άγχος για τις οικονομικές υποχρεώσεις αλλά και με γκρίνια μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 8 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού, εντείνει την ευερεθιστικότητά σου και φέρνει ξεσπάσματα ψυχολογικά λόγω των πιέσεων που δέχεσαι. Δείξε προσοχή στις οικογενειακές σχέσεις και απόφυγε τις συγκρούσεις με το περιβάλλον σου! Σε όλη την διάρκεια του μήνα ο Άρης από τον Υδροχόο εντείνει τα έξοδα σου, ενώ είσαι σε μία διαδικασία εύρεσης λύσεων λόγω των ανακατατάξεων που συμβαίνουν τώρα σε αυτό τον τομέα της ζωής σου! Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να έχεις πιο θετικές εξελίξεις από τις 11 του μήνα που θα περάσει ο Ερμής στον Κριό, οι πρωτοβουλίες σου θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις παρακάτω. Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε μία καλύτερη πορεία από τις 23 του μήνα ενώ η κοινωνική και αισθηματική σου ζωή φαίνεται ότι θα έχει πιο θετικές εξελίξεις την τελευταία εβδομάδα του μήνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ζήλειες, πάθη, εντάσεις και .... παρασκήνιο αυτές ακριβώς είναι οι τάσεις της περιόδου στα αισθηματικά σου τα οποία και δεν σου δίνουν μεγάλη βεβαιότητα για το αύριο! Βράζεις στο ζουμί σου εξαιτίας μίας αδιέξοιδης ερωτικής κατάστασης που δοκιμάζει τα συναισθήματά σου! Πιο θετικές εξελίξεις αλλά και άνοιγμα, να αναμένεις από τις 23 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετοί ανταγωνισμοί αναμένονται στα επαγγελματικά σου την περίοδο αυτή, ωστόσο θα σου προταθεί και μία συνεργασία που πραγματικά στην πορεία μπορεί να απογειώσει την καριέρα σου! Από τις 11 του μήνα έρχεσαι σε συμφωνίες και επαφές στα επαγγελματικά σου που κρίνονται υπέρ σου! Τα οικονομικά σου είναι άστατα και σε πιάνει έντονο άγχος γιατί είνα πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν. Συγκράτησε τα έξοδα και να αναμένεις ότι από τις 23 του μήνα χαλαρώνει το τοπίο.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό το μήνα θα μπορέσεις να κάνεις σημαντικά βήματα που θα βοηθήσουν στην βελτίωση της ψυχολογικής σου διάθεση. Θα αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο φόβους και ανασφάλειες και θα μπορέσεις να διαχειριστείς τις αδυναμίες σου! Η φυσική σου κατάσταση κρίνεται καλή!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.