Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Απρίλιος 2019

Γενικά

Τον Απρίλιο αγαπητέ μου Καρκίνε φεύγεις από την αδράνεια και βάζεις μπροστά τα σχέδιά σου. Οι μέρες αυτές του Απρίλη είναι κουραστικές και εξαντλητικές από πολλές πλευρές, αφού ο Άρης από τους Διδύμους φέρνει τις εντάσεις και τις αναστατώσεις για ζητήματα επαγγελματικά, ενώ υπάρχουν και δικές σου ψυχολογικές συγκρούσεις εξαιτίας καταστάσεων του παρελθόντος. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 5 Απριλίου στο ζώδιο του Κριού φέρνει σημαντικά νέα επαγγελματικά ξεκινήματα τα οποία στην αρχή θα σε απογοητεύσουν. Διακόπτονται κάποιες συνεργασίες, ξεκινούν όμως και άλλες, το γεγονός αυτό σε πιέζει σημαντικές. Με την Πανσέληνο στις 19 Απριλίου στο ζώδιο του Ζυγού, υπάρχουν ζητήματα οικογενειακά που θα χρειαστεί να τα επιλύσεις με υπομονή και ηρεμία, αυτό στο λέω γιατί η συναισθηματική σου ένταση θα είναι μεγάλη. Τα αισθηματικά σου ευνοούνται πολύ περισσότερο ως τις 20 Απριλίου όπου η Αφροδίτη από τον Ιχθύ , φέρνει σημαντική ανανέωση στα σχέδιά σου! Στα επαγγελματικά σου βρίσκεσαι αρκετά κερδισμένος μετά τις 17 του Απρίλη όπου τότε κορυφώνονται προτάσεις, συζητήσεις και εφαρμογές επαγγελματικών σχεδίων που σε ανανεώνουν σημαντικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ως τις 19 Απριλίου αφήνεσαι συναισθηματικά και κάνεις νέα σχέδια για την αισθηματική σου ζωή, ανακαλύπτοντας τι είναι αυτό που έχει πραγματικά βάθος και ουσία για σένα. Στην πορεία του Απριλίου, το ερωτικό κλίμα γίνεται πιο σταθερό, με καλύτερες προοπτικές όμως σε βοηθά να επικεντρωθείς σε ότι αξίζει, απομακρύνοντας οποιαδήποτε σχέση μπορεί να ήταν επιπόλαιη ή ψυχοφθόρα. Πιο δύσκολη θα είναι η αισθηματική σου ζωή αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, όπου εσύ είσαι που θα χρειαστεί ρεαλιστικά να πάρεις κάποιες αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατά την διάρκεια του Απριλίου προκύπτουν σημαντικές εξελίξεις και αλλαγές στα επαγγελματικά σου, όμως όλο αυτό το κύμα ανακατατάξεων δεν θα σε επηρεάσει αρνητικά, απεναντίας θα σου δώσει σταδιακά και σπουδαίες ευκαιρίες. Μην διστάσεις λοιπόν στα νέα ξεκινήματα που θα γίνουν τώρα .... Ενδιαφέρουσες προτάσεις και εξελίξεις στα επαγγελματικά σου θα έχεις από τις 17 Απριλίου και έπειτα. Σε αυτή την χρονική περίοδο θα είσαι και πιο παραγωγικός . Στα οικονομικά σου ο μήνας έχει τα σκαμπανεβάσματά του και τις αστάθειές του ... Κάποια έκτακτα έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, είναι αναμενόμενο να εμφανιστούν κοντά στην Πανσέληνο (στις 19/4).

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ενώ δεν υπάρχουν εμπόδια αυτό το μήνα που σου στερούν την πρόοδο σου σε αυτούς τους τομείς εσύ δεν θα νιώθεις και τόσο καλά. Ο Άρης από τους διδύμους εξαντλεί τα ψυχολογικά σου αποθέματα και σου βγάζει αρκετή κούραση από συσσωρευμένη ένταση που υπάρχει μέσα σου! Από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης, η ζυγαριά είναι ανοδική (ααα βρε Δία στον Τοξότη τι μας κάνεις), το γεγονός αυτό το αναγνωρίζεις, όμως για την ώρα δεν μπορείς να πάρεις αποφάσεις για μία δίαιτα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.