Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Μάιος 2021

Γενικά

Ο Μάιος είναι ένας μήνας με διακυμάνσεις για το ζώδιο σου, όπου δεν θα λείψουν οι εναλλαγές. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου σε βοηθά να εκπληρώσεις όνειρα, επιθυμίες, προσδοκίες και να ανοιχτείς σε νέες σχέσεις που είναι εξαιρετικά σημαντικές για σένα. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/5, προκαλεί εστία άγχους και έντασης ειδικά για σένα που είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο που αποδιοργανώνεσαι εξαιτία κάποιων εργασιακών αλλαγών. Ο Ερμής στους Διδύμους σε ορθή φορά ως τις 30/5 σε βοηθά να διελευκάνεις κάποια μυστήρια (ή και μυστικά) ενώ επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά σου! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους ενισχύει τα ψυχικά σου αποθέματα και σε κάνει να δείχνεις άνευ όρων και κανόνων την αγάπη σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα Ο Άρης σε όλη την πορεία του μήνα κινείται στο ζώδιο σου και σε κάνει ιδιαίτερα νευρικό και ευερέθιστο. Απόφυγε τις εκρήξεις θυμού για παρελθοντικά γεγονότα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κρίνονται πιο θετικές οι πρώτες 9 ημέρες του μήνα που θα φέρουν μία καλή ερωτική εξέλιξη, ικανή ωστόσο για να διατηρηθεί το όμορφο κλίμα ως και το τέλος του μήνα. Την προσοχή σου μόνο στην νευρικότητα και στην υπερένταση λόγω ότι ο Άρης κινείται στο ζώδιο σου και γίνεσαι πιο ευερέθιστος και νευρικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν μπορώ να πω ότι είναι ο μήνας που θα έχει και τις πιο θετικές εξελίξεις ή την μεγάλη πορεία που μπορεί να λύσει εκκρεμότητες. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να τακτοποιήσεις και το ξέρεις ενώ τα οικονομικά συνεχίζουν να αποτελούν έναν μεγάλο βραχνά.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Με τον Άρη στο ζώδιο σου αυτό που πρέπει να προσέξεις αυτό το μήνα είναι την υπερένταση που θα σε διακατέχει. Απόφυγε τις βιασύνες στις μετακινήσεις σου.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.