Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Απρίλιος 2018

Γενικά

Από τις αρχές του μήνα θα θέλεις να τελειώνεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα και σε προβληματίζουν ακόμη. Στις 15 (που θα είναι ο Ερμής στον Κριό στην ορθή φορά του)θα μπεις σε σκέψεις για το πώς γίνονται μερικά πράγματα και θα θέλεις να αλλάξεις όλες τις καταστάσεις που μπορεί να σταματούν την πορεία σου. Από τις 16 (με την Νέα Σελήνη στον Κριό) πολλές καταστάσεις θα έχουν στρώσει και θα μπορείς να ξαναβρείς τους παλιούς ρυθμούς σου ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Θα έχεις πολύ δυναμικότητα και θα επικοινωνείς με το περιβάλλον σου με τον καλύτερο τρόπο. Στις 30 που γίνεται η Πανσέληνος στον Σκορπιό φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη μορφή και θα πάνε στο καλύτερο. Με τον Ερμή στην ορθή φορά του αλλά και την Νέα Σελήνη που γίνεται στον Κριό θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με το ταίρι σου. Θα έρθεις περισσότερο κοντά του και θα του εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου. Το μυαλό σου είναι τόσο καλό και θα οδηγήσεις την σχέση σου στα μονοπάτια του έρωτα και της στοργής. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να ξεχάσεις παλιές ιστορίες που κάθε τόσο αναμασάς και στεναχωριέσαι. Θα δεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου να είναι σε τέλεια κατάσταση. Και εσύ που κάθεσαι μέσα στο σπίτι και είσαι χωρίς ταίρι σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε τόσο καλά που θα νιώσεις πολύ έντονα και όμορφα αυτό τον μήνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά θέματα που έβλεπες στην δουλειά σου ότι δεν προχωρούσαν μέχρι σήμερα αυτό τον μήνα θα δεις να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις τους. Με τον Ερμή να σε ευνοεί θα δεις όλα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Θα σου παρουσιαστούν τόσες ευκαιρίες που στο τέλος θα πρέπει να διαλέξεις ποια θα είναι η πιο συμφέρουσα για εσένα. Από τις 16 η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σε ευνοήσει να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Τα οικονομικά σου μέχρι τώρα δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση αλλά από αυτόν τον μήνα θα αρχίσουν να ισορροπούν. Θα έχεις άγχος για τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις και πώς να τις τακτοποιήσεις. Απόφυγε μόλις τα πράγματα αρχίζουν και στρώνουν να κάνεις σπατάλες και πολλά έξοδα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Απρίλιος θα είναι πολύ καλός μήνας για την φυσική σου κατάσταση. Ο Ερμής από τις 15 του μήνα που θα έρθει στην ορθή φορά του στον Κριό θα σε κάνει να είσαι σε πολύ καλή ψυχολογική διάθεση. Απόφυγε να κάνεις πράγματα που μπορεί να σε φορτίσουν ψυχικά. Μην δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που θα γίνουν γιατί θα είναι πολύ προσωρινά. Στις 16 του μήνα η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σου φτιάξει την διάθεση και η γοητεία σου θα καταπλήξει τον περίγυρό σου. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την καλυτέρευση του σώματος σου. Όπως καταλαβαίνεις έχεις σύμμαχους τους πλανήτες που σου δίνουν τις ευκαιρίες να περάσεις ένα υπέροχο μήνα.
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.