Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Αύγουστος 2019

Γενικά

Μετά τον θλιβερό και δύσκολο Ιούλιο, ο Αύγουστος σε βοηθά να ανασυνταχτείς, να βρεις τις ισορροπίες σου, να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά από τα δεδομένα γύρω σου! Σε αυτό τον καλοκαιρινό μήνα, μετράς τι έχεις, τι αξίζεις, τι θέλεις να αποκτήσεις και βάζεις ένα νέο πλάνο για τη ζωή σου! Η πολυαστρία στο ζώδιο του Λέοντα, σε βοηθά να αναπτερώσεις την αυτοπεποίθησή σου και να ηρεμήσεις ψυχολογικά. Δεν θα λείψουν όμως και οι ευκαιρίες για την ανάπτυξη των οικονομικών σου ενώ ένα νέο ξεκίνημα ή μία νέα συμφωνία αναμένεται να αποφέρει καρπούς ως τις 15/8. Ως τις 11/8 ο Ερμής από το ζώδιο σου, κάνει την σκέψη σου νοσταλγική, το παρελθόν ακόμα τριγυρίζει στο μυαλό σου ενώ η επαφή σου με άτομα που είχες να ακούσεις ή να δεις εδώ και καιρό είναι στο πρόγραμμα των ημερών. Σταδιακά από τις 18 Αυγούστου και έπειτα, ο Άρης και η Αφροδίτη περνούν στο ζώδιο της Παρθένου και εκεί μπορώ να πω ότι ευνοείσαι πολύ παραπάνω για μετακινήσεις, ενώ τα όμορφα νέα, οι προτάσεις, οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν! Αξιοποίησε το μήνα για να δεις τις καταστάσεις πιο θετικά και για να οργανώσεις καλύτερα τη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί ο τομέας των σχέσεων να δοκιμάζεται σε όλη την διάρκεια του έτους, δεν παύει όμως τον μήνα Αύγουστο να είσαι πιο ώριμος και κατασταλαγμένος, γνωρίζοντας καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι είναι σημαντικό, τι έχει αξία και τι επιθυμείς να παραμείνει δίπλα σου! Βρίσκεσαι σε μία περίοδο που έχεις την ανάγκη να επενδύσεις συναισθηματικά σε κάτι καλό, σε κάτι που έχει αξία και αυτό θα το κάνεις! Πιο ερωτικές θα είναι οι μέρες σου από τις 23 Αυγούστου όπου θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου. Ο έρωτας μπορεί να προέλθει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου γίνονται εστία εκνευρισμού στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, γιατί έξοδα και υποχρεώσεις τρέχουν, χωρίς να έχεις την στήριξη ή την βοήθεια από κανέναν. Ως τις 18 Αυγούστου που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, είναι γεγονός ότι το χρήμα θα φεύγει πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα από τα χέρια σου. Ωστόσο, σταδιακά στο υπόλοιπο μέρος του μήνα (μετά τις 18) , γίνονται συζητήσεις, προτάσεις, επικοινωνίες, συμφωνίες, που θα σε βοηθήσουν σε πρακτικό επίπεδο.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Είναι βέβαιο ότι αυτό το μήνα ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου και νιώθεις πιο ωραία με εσένα! Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και αυτό που βλέπεις σου αρέσει, μετά από πάρα πολύ καιρό! Ζητήματα που αφορούν την φυσική κατάσταση δεν θα σε προβληματίσουν καθόλου στην πορεία αυτού του μήνα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.