Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Φεβρουάριος 2019

Γενικά

Ένα μεγάλο βάρος φεύγει αυτό το Φεβρουάριο από πάνω σου και καταφέρνεις και ανακτάς την ψυχολογική σου διάθεση, ενώ χαρακτηριστική θα είναι η εύνοιά σου και στα οικονομικά. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (4/2) ανοίγονται ευκαιρίες για την διευθέτηση χρεών, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στις 19/2 στο ζώδιο της Παρθένου είναι γεμάτη εκπλήξεις και ευκαιρίες! Ευχάριστα νέα για νέα σχέδια και προοπτικές έρχονται από τις 10/2 που περνά ο Ερμής στο ζώδιο του Ιχθύ. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 4/2 αρχίζουν επιτέλους και βελτιώνονται σχέσεις και συνεργασίες σου, ενώ ενισχύεται και η συντροφικότητα. Στο πρώτο μισό του μήνα κουράζεσαι πολύ για ζητήματα που αφορούν την καριέρα σου και πιέζεις τον εαυτό σου να πετύχεις κάτι καλύτερο για το μέλλον σου. Στο δεύτερο μισό του μήνα με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου κινητοποιείσαι σε συλλόγους, ομάδες, είναι πιο δραστήρια η κοινωνική σου ζωή ενώ δεν λείπουν και οι εκπλήξεις νέων γνωριμιών. Οι πιέσεις που πέρασες το περασμένο διάστημα στον τομέα των σχέσεων / συνεργασιών, αρχίζουν να υποχωρούν, δεν παύει όμως να υπάρχει η ανάγκη να κρατήσεις κοντά σου μόνο ότι αξίζει και είναι απαραίτητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους ένας καλός μήνα ξεκινά για τα αισθηματικά σου. Από τις 4 Φεβρουαρίου που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενισχύεται το αίσθημα της συντροφικότητας, βελτιώνονται σημαντικά η σχέση σου με το ταίρι σου, ενώ δεν λείπουν και οι καλές ευκαιρίες νέων γνωριμιών για σένα που είσαι χωρίς ταίρι. Δεν θα λείψουν όμως και τα δυνατά ερωτικά πάθη, τα οποία έρχονται για να σε κάνουν να ξεδιπλωθείς και να ανοιχτείς σε νέες εμπειρίες. Σημαντικό είναι ωστόσο οι επιλογές που κάνεις για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής να είναι ώριμες γιατί υπάρχει και ένας Κρόνος από τον Αιγόκερω που «καραδοκεί» να τιμωρήσει τις ατασθαλίες στα αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το κλίμα στα επαγγελματικά σου ήταν πολεμικό και εκκαθαριστικό κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου. Η τάση αυτή συνεχίζει να είναι κυρίαρχη ως τις 3 Φεβρουαρίου ενώ στην συνέχεια η κατάσταση χαλαρώνει και σου δίνονται και ευκαιρίες να μπορέσεις να επαναφέρεις τους εργασιακούς σου ρυθμούς. Συζητήσεις και διευθετήσεις για ζητήματα εργασιακά και οικονομικά ευνοούνται σε όλη την διάρκεια του μήνα. Επιπλέον, στον οικονομικό τομέα είναι ξεκάθαρο ότι θα καταφέρεις να έρθεις σε επαφές, που θα σε στηρίξουν στην διευθέτηση κάποιων εκκρεμοτήτων σου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Με τον Δία να κινείται στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σου, δεν έχεις λόγους να φοβάσαι για θέματα φυσικής κατάστασης, απεναντίας έχεις τις ευκαιρίες σου – ιδιαίτερα αυτό το μήνα – να βελτιώσεις τις συνήθειές σου και να νιώσεις περισσότερη ευεξία. Σχετικά με την ομορφιά; Όπως σου ανέφερα και παραπάνω, πολλά από τα άγχη σου φεύγουν κατά την διάρκεια αυτού του μήνα και χαλαρώνεις, αυτό θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να αποκτήσεις και πάλι την γλυκύτητα και την λάμψη σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.