Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Σεπτέμβριος 2020

Γενικά

Ένας νέος μήνας ανοίγεται μπροστά σου και η διάθεση σου είναι επικοινωνιακή, ταξιδιάρικη και με την επιθυμία να μοιραστείς σκέψεις και ιδέες με το περιβάλλον σου! Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ιχθύ, είναι γεγονός ότι το ξεκίνημα του μήνα σε βρίσκει σε μία χαρούμενη διάθεση αλλά και σε μία παράταση διακοπών! Η Αφροδίτη στο ξεκίνημα του μήνα κινείται στο ζώδιο σου όμως σχηματίζεται αντίθεση με τον Κρόνο, έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν κάποια συναισθηματικά όρια τα οποία και σε κρατούν αποστασιοποιημένο από το ταίρι σου ή το άτομο που έχεις στην καρδιά σου! Αυτό το μήνα αισθάνεσαι μία μεγάλη «πικρία» από άτομα του σταθερού σου περιβάλλοντος είτε και από τον σύντροφο, γιατί συνειδητοποιείς ότι κάποιοι στόχοι, κάποια σχέδια καθυστερούν πολύ να γίνουν πραγματικότητα ή μπλοκάρονται. Ένας βραχνάς αποτελούν και τα επαγγελματικά σου, αφού αισθάνεσαι ότι υπάρχει ένα σκληρό ανταγωνιστικό ή και πολλές φορές απειλητικό κλίμα στον εργασιακό σου χώρο! Το θετικό νέο του μήνα είναι ότι τα οικονομικά σου βελτιώνονται από τις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ από τις 17 Σεπτεμβρίου και με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπαίνουν στα σκαριά σχέδια και αποφάσεις που είχες εδώ και καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτό το μήνα υπάρχει μία παγερή και απόμακρη στάση και ατμόσφαιρα. Μπορεί η Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου ως τις 6 του μήνα, δεν παύει ωστόσο η αντίθεση της με τον Κρόνο να σου δίνει το μήνυμα ότι κάποια πράγματα δεν σου προσφέρονται άνετα, γενναιόδωρα απεναντίας έχει έρθει και η στιγμή των αποφάσεων. Στην πορεία του μήνα λοιπόν αναζητάς τι έχει αξία, τι είναι σημαντικό και παίρνεις τις κατάλληλες αποφάσεις για να βάλεις την αισθηματική σου ζωή σε μία νέα πορεία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού – και ανάδρομος από τις 10 του μήνα – έχει να σε ταλαιπωρήσει αρκετά για ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου! Ενώ έχεις πάρει φόρα και θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζεμένα, βρίσκεις αντιστάσεις και κάποια πράγματα σου πάνε ανάποδα. Την προσοχή σου θέλω να δείξεις ωστόσο σε κόντρες και έριδες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον! Στα οικονομικά σου ο μήνας είναι άκρως ικανοποιητικός, ενώ από τις 6 του μήνα όπου και θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, μπορείς να βρεις νέες πηγές εσόδων που θα σου προσφέρουν ανακούφιση!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Προσοχή στις υπερβολές... Αυτή ακριβώς είναι η συμβουλή μου αυτό το μήνα, γιατί η επανένταξη στο πρόγραμμα της καθημερινότητας είναι πολύ πιθανό να σε κάνει αρκετά ενεργητικό φορτώνοντας με πολλά το πρόγραμμά σου γεγονός που θα σε εξαντλήσει!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.