Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Οκτώβριος 2019

Γενικά

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας με εναλλαγές, σίγουρα όμως στην πορεία του έχεις να ζήσεις χαρές, απολαύσεις ενώ θα διασκεδάσεις περισσότερο αγαπητέ μου Καρκίνε. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού θα σε κάνει αρκετά πιο ευερέθιστο συναισθηματικά, ενώ δεν θα λείψουν οι κόντρες με το οικογενειακό περιβάλλον και οι γκρίνιες για θέματα σπιτιού. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το Σκορπιό τονώνουν σημαντικά την αισθηματική σου ζωή όπου μπορείς να αναμένεις ευχάριστα μηνύματα, ειδήσεις, συναντήσεις, προτάσεις και φλερτ που πραγματικά θα αναζωογονήσουν. Μία επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα αυτό το μήνα και αυτό θα σου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Η εργασία σου βελτιώνεται και δημιουργούνται νέες συνθήκες, άσχετα αν κοντά στις 13 του μήνα θα απογοητευτείς από την εξέλιξη μίας επαγγελματικής συνεργασίας, η οποία και θα κλονιστεί από την Πανσέληνο στον Κριό! Ένα νέο δημιουργικό ή και ερωτικό ξεκίνημα αναμένεται για σένα κοντά στις 28/10 όπου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Γνωρίζεις πιο ώριμα και κατασταλαγμένα τι θέλεις δίπλα σου αλλά και τι πρέπει να μείνει μακριά σου αυτό το μήνα φίλε μου Καρκίνε. Στα αισθηματικά σου θα πάρεις απαντήσεις για θέματα που σε βασάνιζαν την τελευταία περίοδο και οι απαντήσεις θα σε γαληνέψουν και θα σε ωθήσουν σε νέα σχέδια για την πορεία σου! Προτάσεις, φλερτ, γνωριμίες, θα φτάσουν το χαμόγελο ως τα αυτιά αυτό το μήνα, αφού και η Αφροδίτη από το σκορπιό θα βάλει τα δυνατά της για να σου προσφέρει όμορφες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες επαγγελματικές πιέσεις θα προκύψουν αυτό το μήνα και θα προκύπτουν λόγω των επαγγελματικών συνεργασιών σου που με κάποιο τρόπο σου στέκονται εμπόδιο σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Ωστόσο εσύ φαίνεται ότι το δικό σου μονοπάτι θα το διασχίσεις και θα κάνεις κάποιες σημαντικές ανανεώσεις στα εργασιακά σου! Προσοχή κοντά στην Πανσέληνο (13/10) γιατί θα βιώσεις εντάσεις στην καριέρα. Στα οικονομικά σου δέχεσαι ευκαιρίες ανάπτυξης, ενώ η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να βρεις οικονομικές λύσεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

: Είναι βέβαιο ότι αυτό το μήνα θα ασχοληθείς περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση και θα θέλεις να αναδείξεις περισσότερο τα ωραία σου σημεία, κάτι το οποίο και θα το κάνεις. Από πλευράς φυσικής κατάστασης, θα είσαι καλά, απλά η ψυχολογία σου αρκετές στιγμές θα είναι πεσμένη και αυτό μπορεί να σε κάνει να χάνεις την ενέργεια σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.