Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Δεκέμβριος 2019

Γενικά

Είναι γεγονός ότι το 2019 σε ταλαιπώρησε ποικιλοτρόπως, φτάσαμε όμως στο τέλος του και πράγματι νιώθεις στις πλάτες σου ακόμα τα βαρίδια των προβλημάτων που πέρασες ενώ νιώθεις κούραση και ότι τίποτα δεν είναι πλέον το ίδιο. Ωστόσο ο Δεκέμβριος ανοίγει σταδιακά μία νέα πορεία για το μέλλον σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου! Πιο ευνοημένος θα σταθείς εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του Καρκίνου όπου θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει και να παίρνει μία πιο όμορφη τροπή! Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 26/12 στο ζώδιο του Αιγόκερω σίγουρα σημάνει το τέλος εποχής σε μία σχέση ή σε μία συνεργασίες, όμως αιφνίδια και από εκεί που δεν το περιμένεις κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που σε συναρπάζει! Η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω στρέφουν το ενδιαφέρον σου στην συντροφική σου ζωή, στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Έχεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να επενδύσεις συναισθηματικά ή και υλικά στους ανθρώπους που πραγματικά έχουν αξία για σένα και αυτό είναι κάτι που θα το καταφέρεις. Με τον Άρη από το Σκορπιό ενεργοποιείται και η ερωτική σου ζωή αυτό το μήνα ενώ μπορώ να πω ότι θα είσαι πιο τολμηρός και πιο διεκδικητικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στόχος του μήνα είναι η βελτίωση της αισθηματικής σου ζωής και αυτό είναι κάτι που μπορείς να το πετύχεις, αφού ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα των σχέσεών σου! Το τρίγωνό του με τον Ουρανό σημάνει την αρχή μίας νέας εποχής για τα αισθηματικά σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο! Για σένα του 2ου δεκαημέρου δεν λείπουν οι σταθερές αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέσης, ενώ εσύ του 3ου δεκαημέρου , ζεις τα ερωτικά σου πάθη που διεγείρουν όλα τα ένστικτά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτό το μήνα κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου και ίσως απογοητεύεσαι λίγο από την στάση και συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων, δεν παύει όμως να υπάρχει η προοπτική για ένα νέο άνοιγμα σε μία καινούργια επαγγελματική συνεργασία. Με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη την περίοδο 9-29 του μήνα βάζεις στα σκαριά νέα επαγγελματικά σχέδια και είσαι σε συζητήσεις σχετικές. Στα οικονομικά σου ο μήνας έχει σκαμπανεβάσματα μπορείς να δεις όμως πρόοδο και ανάπτυξη από τις 20 Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Το Δεκέμβριο Καρκίνε μου δίνεις μεγάλη έμφαση στην εξωτερική σου εικόνα γιατί θα επιθυμείς να δίνεις πολύ καλές εντυπώσεις στο περιβάλλον σου. Μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου θα ασχοληθείς περισσότερο με το σώμα, την διατροφή και την ευεξία σου και θα κόψεις και κακές συνήθειες.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.