Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Δεκέμβριος 2019

Γενικά

Ένας φιλικός μήνας ξεκινά για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Ιχθύ. Από το ξεκίνημά του ως και τις 12/12 που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων προχωράς σε νέα σπουδαία επαγγελματικά ξεκινήματα τα οποία είναι φανερό ότι σε συναρπάζουν. Η συναισθηματική ένταση δεν λείπει ιδιαίτερα καθώς το φεγγάρι γεμίζει. Με τον Ερμή από τον Τοξότη από τις 9-29 Δεκεμβρίου υπάρχουν πολλές συζητήσεις, σχέδια, συμφωνίες που αφορούν το μέλλον των επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων. Είναι μία καλή εποχή για να ανοιχτείς ουσιαστικά προς μία νέα επαγγελματική κατεύθυνση. Ο Άρης από το Σκορπιό στηρίζει τα επεκτατικά σου σχέδια και σου δίνει την δυναμική να τολμήσεις προς νέες κατευθύνσεις που ανοίγονται τώρα μπροστά σου! Ένα ταξίδι είναι μέσα στα σχέδια αυτού του μήνα. Ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στηρίζοντας ζητήματα δικτύωσης ενώ γίνεσαι σταδιακά πιο δημοφιλής και αγαπητός με το περιβάλλον σου. Το τρίγωνό του με τον Ουρανό φανερώνει ότι αυτό το μήνα γίνονται αλλαγές στη ζωή σου που σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση προσδοκιών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Δεκέμβριος είναι ένας ανάλαφρος μήνας για τα αισθηματικά σου αρκεί να αποφύγεις την εμπλοκή σου σε μπερδεμένες, μυστήριες και αλλόκοτες ιστορίες που θα σου φάνε χρόνο και ενέργεια. Ίσως βρεθείς συναισθηματικά μπλοκαρισμένος κοντά στις 12/12 που πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων. Δεν παύει όμως ως τις 20/12 να υπάρχει μία φιλικό – ερωτική ατμόσφαιρα που σε παρασύρει να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τον Δεκέμβριο διευρύνεις την επαγγελματική σου δραστηριότητα, κάνεις νέα ξεκινήματα στην εργασία σου τα οποία σου δίνουν ενθουσιασμό και σε προετοιμάζουν για ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα που θα έρθουν στη ζωή σου μέχρι την Άνοιξη 2020. Τα σχέδια σου είναι επεκτατικά ενώ η στήριξη που θα λάβεις τώρα από ομάδες, συλλόγους ανθρώπους που συνεταιρίζεσαι θα είναι μεγάλη. Στα οικονομικά αισθάνεσαι πιο δυνατός, άσχετα αν κάποια πάθη σου μπορεί να σε οδηγούν σε υπέρογκες σπατάλες.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αρκετές στιγμές αυτό το μήνα θα θέλεις να λουφάξεις, να τα παρατήσεις όλα και να κάτσεις στο κρεβάτι σου να χαλαρώσεις. Τα αποθέματα ενέργειας θα είναι πεσμένα, ίσως γιατί έχουν πέσει πολλές δραστηριότητες μαζεμένες. Αυτός ο μήνας δεν είναι ιδανικός για πειραματισμούς με την εξωτερική σου εμφάνιση.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.