Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Αύγουστος 2019

Γενικά

Από το ξεκίνημα του Αυγούστου έχεις την διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα προσωπικής ευεξίας, βελτιώνοντας αισθητά το πρόγραμμά σου και επιφέροντας την αρμονία στην καθημερινότητά σου! Οι ρυθμοί σου χαλαρώνουν, αρχίζεις να ασχολείσαι περισσότερο με το σώμα, την διατροφή, την άσκηση και ηρεμείς για λίγο από το στρες που σε είχε καταβάλει. Η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μία σειρά τα επαγγελματικά, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί ένα ρομαντικό ειδύλλιο με άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο! Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα (ως και τις 18) , οι μέρες θα κυλούν ήρεμα, χωρίς σπουδαία γεγονότα και ίσως αυτό σε κάνει κάποιες στιγμές και να βαρεθείς. Το καλύτερο διάστημα του Αυγούστου για σένα ξεκινά από τις 18 του μήνα που εισέρχεται ο Άρης στην Παρθένο και λίγο μετά και η Αφροδίτη, όπου τότε είναι που δίνεται μεγάλη έμφαση σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών όπου και θα έχεις σημαντικές ικανοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα φλερτ θα προκύψει σε χώρο επαγγελματικό για τους ελεύθερους αυτό το μήνα και ναι ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα εκεί που δεν το περιμένεις με πρόσωπο που υπάρχει και εργασιακός σύνδεσμος. Πιο θετική ερωτική δράση και πιο όμορφες στιγμές στην αισθηματική σου ζωή να αναμένεις από τις 23 Αυγούστου που θα περάσει η Αφροδίτη στην Παρθένο. Τότε σου δίνεται και η δυνατότητα να γεφυρώσεις το χάσμα ανάμεσα σε εσένα και σε ένα σημαντικό άνθρωπο της ζωής σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού εσύ φαίνεται ότι θα μπορέσεις να βρεθείς κερδισμένος σε θέματα που αφορούν την εργασία σου! Ως και τις 18 Αυγούστου αναλαμβάνεις δράση και τακτοποιείς υποθέσεις που σου στέκονταν ως βραχνάς το τελευταίο διάστημα. Δεν λείπουν οι ευκαιρίες για μία νέα επαγγελματική πρόταση που θα είναι η ευκαιρία σου, ιδιαίτερα κοντά στις 7 με 8 Αυγούστου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Οι προσπάθειες που θα κάνεις αυτό το μήνα για θέματα που αφορούν την προσωπική σου ευεξία θα στεφθούν με επιτυχία! Ο μήνας είναι ο κατάλληλος για να χάσεις παραπανίσια κιλά, για να γυμνάσεις το σώμα σου αλλά και για να ξεφύγει από τις σκοτούρες το μυαλό σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.