Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Οκτώβριος 2018

Γενικά

Ο μήνας αυτός για το ζώδιο σου χαρακτηρίζεται από τον δυναμισμό και την ενεργητικότητα που θα έχεις. Από τις 10 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Σκορπιό φρόντισε να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό γιατί τώρα ήρθε ο καιρός που θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα. Κάποιες μικροαναποδιές που μπορεί να έρθουν δεν πρέπει να σε πτοήσουν γιατί αφενός θα είναι περαστικές και αφετέρου μπορείς και κινείσαι με τέτοιο τρόπο που θα μπορείς να φέρεις όλα τα θέματα στα μέτρα σου. Θα μπορείς να αντιλαμβάνεσαι το κάθε τι πριν ακόμη γίνει και θα μπορείς να προλαβαίνεις πολλά προβλήματα. Από τις 31 που ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη θα έχεις πολύ δυναμικότητα και πολλές φιλοδοξίες για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου και να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Και αυτό τον μήνα ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα καταπλήξουν. Με τον Ερμή στον Σκορπιό θα σε ευνοήσει με πολύ ευτυχία και έρωτα ώστε να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μπορείς να διασκεδάσεις να χαρείς τον έρωτα και να ξεφύγεις λίγο από την κούραση της καθημερινότητας. Θα θέλεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα στην σχέση σου και να φτιάξεις πολλά πράγματα που μπορεί να σε φέρνουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Οι ελεύθεροι αυτό το μήνα μπορείτε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας ευχαριστήσουν πάρα πολύ. Μην κάτσετε με τα χέρια σταυρωμένα γιατί το σύμπαν σας δίνει τις καλύτερες επιρροές του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορέσεις αυτό τον μήνα να βάλεις πολλά πράγματα σε μια τάξη ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Από τις αρχές του μήνα με τον Ερμή να σε ευνοεί θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου που μπορεί να είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι πολύ καλή. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις από το παρελθόν. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείς να τα κάνεις. Αυτός ο μήνας που θα σου δώσει πολλές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν στα οικονομικά σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Ευνοούνται γραφειοκρατικά θέματα νομικά ακίνητης περιουσίας και να υπογράψεις συμβόλαια.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα πρέπει να δεις με σοβαρότητα τον εαυτό σου για να μπορέσεις να πας πολύ καλά. Από τις 10 που ο Ερμής θα μπει στον Σκορπιό πρέπει να καταλάβεις ότι μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου και δεν πρέπει να τα αφήνεις όλα για αύριο. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν πιο χαλαρά για να μπορέσεις να συνεχίσεις αυτά που θέλεις. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι γιατί τα νεύρα σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Από τις 31 του μήνα που θα μπει ο Ερμής στον Τοξότη μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Μπορείς να ξεκινήσεις και κάποιο σπορ που θα σε κάνει να ξεχαστείς από τους προβληματισμούς της καθημερινότητας.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.