Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Οκτώβριος 2019

Γενικά

Κατά την διάρκεια του Οκτωβρίου ανασυντάσσεσαι και αρχίζεις να κάνεις πάλι όνειρα για τη ζωή και το μέλλον σου! Οι μέρες σου είναι πιο ήρεμες και αρμονικές έτσι λοιπόν μπορείς πιο εύκολα να προχωρήσεις στα προσωπικά σου σχέδια. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 13 του μήνα στο ζώδιο του Κριού διαταράσσει τις ισορροπίες στα οικονομικά, τα οποία και πρέπει να προσέξεις σε όλη την πορεία του μήνα, γιατί ο Άρης στο Ζυγό θα φέρει στην επιφάνεια έκτακτα έξοδα και οφειλές. Η ερωτική λίμπιντο θα αγγίξει κόκκινο και εσύ θα έχεις την διάθεση να εκφραστείς πιο άνετα με το ταίρι σου . Σε αυτό θα συμβάλουν και ο Ερμής με την Αφροδίτη από το Σκορπιό που θα δώσουν τις ευκαιρίες εκείνες να δεις τις καταστάσεις αλλιώς και να απελευθερωθείς από τις ανασφάλειες. Ταξίδια, μετακινήσεις, επαφές, έγγραφα και συμφωνητικά βρίσκονται σε φάση εύνοιας , φρόντισε όμως να τα ολοκληρώσεις ως το τέλος του μήνα πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται στο ζώδιου του Σκορπιού σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, οι μέρες σου είναι ευχάριστες, αισιόδοξες και επικοινωνιακές για τα αισθηματικά σου. κάνεις νέα σχέδια, απολαμβάνεις τα φλερτ, ονειρεύεσαι, ρομαντζάρεις και περνάς ωραία.. Μην αφήσεις τα πάθη και τα λάθη του παρελθόντος να σε κρατήσουν πίσω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σπουδαίες είναι οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα επαγγελματικά σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου τώρα κάνεις σημαντικά βήματα για την επαγγελματική σου επέκταση. Τα οικονομικά σου θα είναι ευάλωτα θα χρειαστεί να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα προς ένα σκοπό, ή και οι υποχρεώσεις σου προς το δημόσιο θα είναι αυξημένες.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αρχίζεις και σκέφτεσαι ή και σχεδιάζεις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην εμφάνισή σου ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις και κάποια παρορμητική απόφαση για μία ανανέωση που θέλεις να κάνεις. Από πλευράς φυσικής κατάστασης έχεις δύναμη, έστω και αν κάποιες στιγμές νιώσεις αδιαθεσίας λόγω της εναλλαγής που θα έχει η ψυχολογική σου διάθεση.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.