Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Φεβρουάριος 2018

Γενικά

Αυτό τον μήνα το σύμπαν θα σε ευνοήσει αρκετά. Με την Αφροδίτη από τις 11 που θα μπει στο ζώδιο σου μπορώ να σου πω ότι τα πράγματα θα είναι ιδανικά για εσένα. Στις 15 η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στον Υδροχόο θα φέρει αλλαγές που θέλεις να κάνεις και να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σου. Με τον Ερμή από τις 18 στο ζώδιο σου και την έντονη καθημερινότητα σου και η επικοινωνία που θα έχεις θα τα φέρνουν όλα έτσι όπως τα θέλεις. Η καθημερινότητα σου θα είναι καλή παρόλο που το άγχος δεν θα σου λείπει. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς γιατί θα φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα στην πορεία. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορείς να απολαμβάνεις την γαλήνη σου και τις καλές καταστάσεις που θα υπάρχουν γύρω στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, αυτό τον μήνα θα πάει πολύ καλά. Ο Ερμής αλλά και η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους. Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα φτιάξει και θα μπορέσεις να πεις τι είναι αυτά που σε πειράζουν και σε ενοχλούν στην σχέση σου. Η Αφροδίτη θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Μέχρι το τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου που σου περισσεύουν και να περάσεις καλά. Εσύ που είσαι ακόμη με την μοναξιά παρέα θα σε συμβούλευα να κινηθείς όσο καλύτερα μπορείς. Ο Ερμής και η Αφροδίτη θα σε ευνοήσουν ώστε να βρεις το ταίρι που αναζητάς εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά. Ο Ερμής θα σε ευνοήσει να έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Στις 15 με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στον Υδροχόο κάνε πολύ καλό προγραμματισμό και μην πτοηθείς από κάποιες καταστάσεις που μπορεί να θέλουν να σε επηρεάσουν. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και πολύ καλές ιδέες για την καλυτέρευση της δουλειάς σου. Μέχρι το τέλος του μήνα όλα στην δουλειά σου θα έχουν πάρει τον δρόμο τους και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο αλλά αυτό τον μήνα θα πρέπει να τα προσέξεις περισσότερο. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Από τις 27 του μήνα και μετά μπορείς να κάνεις τις επαφές σου και να συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Μέχρι τέλος του μήνα τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα και θα προχωράς προς την αύξηση τους.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα πρέπει να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τον εαυτό σου και να μην αμελείς βασικά πράγματα. Στις 11που η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο σου μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Η γοητεία σου αλλά και η λάμψη θα γοητεύουν τους πάντες. Στις 15 του μήνα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Υδροχόο απόφυγε να δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχολογική σου διάθεση. Από τις 18 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο σου μπορείς να εκτονώσεις το άγχος και την πίεση των καταστάσεων με περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση. Η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή εκείνη την περίοδο. Μέχρι το τέλος του η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να κάνεις πολλά για τον εαυτό σου ώστε να είσαι και να δείχνεις καλά.
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.