Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Σεπτέμβριος 2020

Γενικά

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με συναίσθημα και ρομαντισμό, αφού στις 2 του μήνα σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου η οποία και διεγείρει τον συναισθηματικό σου κόσμο, σε προτρέπει όμως και για σημαντικές αλλαγές που στην ουσία σε απελευθερώνουν από τις δυσκολίες που περνούσες το τελευταίο διάστημα. Τα οικονομικά σου αποτελούν έναν μεγάλο βράχνα αυτό το μήνα, αφού ο Άρης από τον Κριό φέρνει πολλά έξοδα στην επιφάνεια ενώ η αναδρομή του από τις 10 του μήνα και έπειτα, σε φέρνει αντιμέτωπο με λάθη του παρελθόντος. Στην εργασία σου θα γίνουν ανακατατάξεις που θα είναι για το καλό σου ενώ αυτό το μήνα γενικότερα θα βάλεις σε ένα καλύτερο πρόγραμμα τη ζωή σου και τις συνήθειές σου! Μία νέα σχέση μπαίνει στο προσκήνιο της ζωής σου από τις 17 Σεπτεμβρίου που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανοίγεις την καρδιά σου και αφήνεις ελεύθερο το συναίσθημά σου χωρίς όρια και κανόνες. Ο μήνας είναι εξαιρετικός για τα αισθηματικά σου ενώ δεν σου κρύβω ότι μία σχέση σου μπορεί τώρα να μπαίνει σε μία πιο σταθερή μορφή! Αν δεν έχεις ταίρι να θυμάσαι πως από τις 17 του μήνα μπαίνεις σε περίοδο νέων γνωριμιών με καλή προοπτική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αλλάζουν οι συνήθειες στα εργασιακά σου αυτό το μήνα όμως αυτή η ανανέωση εσένα εντέλει θα σου κάνει καλό! Στα οικονομικά σου απόφυγε τις σημαντικές επενδύσεις, δείξε προνοητικότητα και θυμήσου ότι κάποια πράγματα θα πάνε διαφορετικά από ότι μπορεί να υπολόγιζες!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου και μάλιστα αυτό το μήνα φροντίζεις πολύ παραπάνω τόσο την εμφάνισή σου, όσο και την φυσική σου κατάσταση! Αλλάζεις συνήθειες, φροντίζεις την διατροφή σου και νιώθεις καλά με εσένα!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.