Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Φεβρουάριος 2021

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ ο Φεβρουάριος είναι για σένα ένας μήνας μεταβατικός, στην πορεία του κλείνεις κεφάλαια, εκκρεμότητες και προετοιμάζεις το έδαφος για τα ελπιδοφόρα ταξίδια που θα ξεκινήσουν από την Άνοιξη του 2021 (κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά)! Τα επαγγελματικά σου είναι η βασική προτεραιότητα σου κι όμως αυτό το μήνα θα μπορέσεις να βρεις λύσεις, θα κλείσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, θα καταφέρεις να διώξεις αυτό τον βραχνά που δεν σε άφηνε να προχωρήσεις μπροστά. Το διάστημα από τις 11 έως 28 Φεβρουαρίου είναι σημαντικό λοιπόν για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους και να προετοιμαστείς για ενάρξεις που θα έχεις από το Μάρτη. Με τον Ερμή ανάδρομο από τον Υδροχόο συχνά μπορεί να σε πιάνουν οι κλειστές σου ή και να μετανιώνεις για να λάθη του χτες .... Από τις 25/2 όπου θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου το σκηνικό αλλάζει, οι μέρες σου γίνονται πιο χαρούμενες και δημιουργικές, ενώ είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσεις και μία όμορφη αλλαγή στην εμφάνισή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι μέσα στην καχυποψία ενώ μπορεί να λειτουργείς και αρκετά αντιδραστικά στο ταίρι σου γιατί πολλά λόγια και συζητήσεις που θα κάνετε αυτό το μήνα θα σου προκαλούν ένταση και εκνευρισμό !Το παρελθόν σε απασχολεί έντονα αυτό το μήνα και θέλεις να βάλεις κάποια πράγματα σε σειρά, ίσως γιατί δεν έχεις ξεχάσει και δεν έχεις αφήσει πίσω κάποιες καταστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά διανύεις ένα στάδιο όπου καταφέρνεις και λαμβάνεις απαντήσεις που περίμενες εδώ και καιρό, είσαι σε μία προετοιμασία για εργασίες που θα τεθούν σε εφαρμογή από τον επόμενο μήνα και αυτό είναι κάτι που σε γεμίζει με ενθουσιασμό! Στα οικονομικά αναμένονται πιέσεις, όμως και εκεί μπορείς τώρα να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι πολύ πιθανό να αισθάνεσαι κουρασμένος, εξαντλημένος και κακοδιάθετος. Η τάση αυτή γρήγορα θα ξεπεραστεί και είναι βέβαιο ότι ο μήνας μόνο ανανέωση θα προσφέρει!
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.