Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Μάιος 2021

Γενικά

Μήνας πολλών επαφών, ειδήσεων, αποφάσεων αλλά και αλλαγών καριέρας! Ο Μάιος σε προδιαθέτει για νέα ξεκινήματα και σε γεμίζει με ανυπομονησία φίλε μου Ιχθύ! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου, προσφέρει ευκαιρίες προτάσεων, ειδήσεων, επαφών και νέων ενάρξεων που θα σε συναρπάσουν! Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/5, σε πιέζει με επαγγελματικές εξελίξεις που προσωρινά απογοητεύουν ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ο Ερμής στους Διδύμους σε ορθή φορά ως τις 30/5 σε βοηθά να κουβεντιάσεις με την οικογένεια και να βρείτε λύσεις στα φλέγοντα προβλήματα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, φέρνει βελτίωση στις αγαπημένες σου σχέσεις , αλλά και περισσότερη χαρά στο σπιτικό σου! Ο Άρης στον Καρκίνο ενεργοποιεί για τα καλά την ερωτική σου ζωή! Το πιο σημαντικό νέο του μήνα είναι ότι ο Δίας εισέρχεται στις 15/5 στο ζώδιο σου και από αυτή την θέση θα προσφέρει πολύ περισσότερη τύχη και ευκαιρίες επέκτασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Μάιος ξεκινά όμορφα για την αισθηματική σου ζωή και με την ευκαιρία να περάσεις χρόνο με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου και να γεφυρώσετε οποιασδήποτε μορφής χάσμα. Στην πορεία του μήνα μία σχέση σου παίρνει μία πιο σοβαρή τροπή και πορεία ενώ γίνονται και συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι ο τομέας που θα σε προβληματίσει στην πορεία αυτού του μήνα λόγω της Πανσελήνου – Έκλειψης Σελήνης που σχηματίζεται στον Τοξότη. Θυμήσου ότι δεν είναι ιδανική περίοδος για μεγάλα άλματα ή και ρίσκα. Στα οικονομικά είσαι αρκετά ζορισμένος.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι καλή, ωστόσο τα τελειώματα του μήνα θέλουν την προσοχή τους γιατί από τις 25 και έπειτα κρίνεται ότι εσύ μπορεί να δεις λίγο πιο επιπόλαια κάποιες καταστάσεις σημαντικό είναι τότε να αποφύγεις τις παγίδες.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.