Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Ιούνιος 2019

Γενικά

Ο Ιούνιος, σε κάνει να ταξιδεύεις, να κάνεις όνειρα, σχέδια και πλάνα για την πορεία σου! Οι εξελίξεις σε συναρπάζουν και αισθάνεσαι ότι κάποιες από τις μεγάλες επιθυμίες σου γίνονται επιτέλους πραγματικότητα. Ωστόσο, θα σε συνεπάρει με ενθουσιασμό όλη αυτή η επιτυχία και δεν θα μπορείς να δεις καθαρά κάποιες καταστάσεις, ή δεν θα διακρίνεις ποιες είναι οι «παγίδες»! Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την καριέρα, είναι σε πρώτο πλάνο αυτό τον Ιούνιο. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία μετακόμιση, ή να κάνεις μία μορφή επένδυσης οικογενειακής. Συναισθηματικά, αρκετές στιγμές μπορεί να διχάζεσαι ή να ωραιοποιείς και να εξιδανικεύεις καταστάσεις, κάτι το οποίο πρέπει να το προσέξεις και να το αφήσεις πίσω σου! Στα ερωτικά σου, είσαι σε μία ενεργή περίοδο και μπορώ να πω ότι το διασκεδάζεις, δεν θα λείψουν αυτό το μήνα οι ευκαιρίες για διασκέδαση, ανεμελιά και καλοπέραση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρχεσαι πιο κοντά στο άτομο που επιθυμείς αυτό το μήνα, η σχέση σου αποκτά περισσότερο βάθος και ουσία και κάνεις όνειρα στο πλευρό του ανθρώπου που σε συντροφεύει! Ο Ιούνιος, όμως, δεν είναι κατάλληλος μήνας για να βγάλεις ξεκάθαρα συμπεράσματα για την πορεία μίας σχέσης, αλλά ούτε και για να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που θα τα μετανιώσεις λίγο αργότερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Δίας, κινείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, επηρεάζοντας τον τομέα της καριέρας σου. Το τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα, δηλώνει ότι τα αδύνατα, μπορούν να γίνουν δυνατά, αρκεί να έχεις σχέδιο, οργάνωση, θέληση! Αυτό το μήνα, θα επιτύχεις σε ένα επαγγελματικό σου σχέδιο, σε κάτι που το ήθελες εδώ και καιρό πολύ ... Είσαι όμως πραγματικά έτοιμος; Αν όχι, τότε φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι προσεχτικές, με λεπτομέρεια, σταθερότητα και οργάνωση. Τα οικονομικά έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Οι ρυθμοί σου είναι ικανοποιητικοί αυτό το μήνα και νιώθεις καλύτερα και από πλευράς φυσικής κατάστασης αφού και η ψυχολογία σου είναι αρκετά ανεβασμένη. Επιπλέον από πλευράς εμφάνισης, αφήνεις την φαντασία σου ελεύθερη και κάνεις όμορφες αλλαγές σε εσένα!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.