Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Ιανουάριος 2020

Γενικά

Σημαντικές θα είναι οι κατακτήσεις σου στον πρώτο μήνα του 2020, όπου μπορείς να κάνεις σπουδαία βήματα για την κατάκτηση στόχων και επιθυμίων έστω και αν κουραστείς ή κάνεις και αρκετές θυσίες για αυτό! Με την Έκλειψη Σελήνη στον Καρκίνο, φουντώνει το ερωτικό σου πάθος και έχεις σπουδαίες εξελίξεις σε μία ερωτική σχέση. Η σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα προκαλεί τα ξεκαθαρίσματά της σε κοινωνικούς κύκλους, όμως εσύ καταφέρνεις να γίνεσαι πιο δημοφιλής και καταξιωμένος στο χώρο που κινείσαι! Αυτό το μήνα θα εργαστείς κάπως πιο παρασκηνιακά για ένα νέο σχέδιο που θα εφαρμόσεις από τον επόμενο μήνα. Οι μέρες σου αποκτούν περισσότερη χαρά και ερωτισμό από τις 13/1 που η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σου ζώδιο! Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη φέρνει σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σου όπου εσύ αναλαμβάνεις δράση και κυνηγάς νέα σχέδια που εμφανίζονται τώρα στον ορίζοντα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ιανουάριος τα έχει όλα στα ερωτικά σου: πάθος , ένταση, παρασκήνιο, αναγέννηση και από τις 13/1 έχει και το ρομαντισμό του αλλά και την πλήρη ικανοποίηση! Οι κατακτήσεις δεν λείπουν όμως εσένα η καρδιά σου είναι ήδη δοσμένη σε ένα πρόσωπο με το οποιο και θα έχεις σπουδαίες εξελίξεις μέσα στο μήνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τολμάς, ρισκάρεις και πετυχαίνεις στα επαγγελματικά σου αυτό το μήνα αγαπητέ Ιχθύ. Ο Άρης απο τον Τοξότη σε θέτει σε άμεση δράση για να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά βήματα. Τις κινήσεις σου δεν τις ανακοινώνεις ακόμα, όμως φλερτάρεις με την επιτυχία.Στα οικονομικά σου η περίοδος είναι απαιτητική όμως τα βγάζεις εις πέρας.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση θα είναι καλή, πολλές φορές όμως το φορτισμένο σου πρόγραμμα μπορεί να κάνει άτσαλη την διατροφή σου ενώ τα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία μπορεί να οφείλονται στις μικρές αδιαθεσίες. Από 13/1 κάνεις όμορφες αλλαγές στην εμφάνισή σου ή και στο στύλ σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.