Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Απρίλιος 2019

Γενικά

Ο Απρίλιος ξεκινά με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται στο δικό σου ζώδιο γεγονός που σε κάνει να γίνεσαι αρκετά εξωστρεφής, κοινωνικός, ετοιμόλογος αλλά και γοητευτικός με το περιβάλλον σου! Βρίσκεις λύσεις στα αδιέξοδα που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα -λόγω της αναδρομής του Ερμή στο ζώδιο σου - ρολάρουν πιο εύκολα οι επικοινωνιακές σου δραστηριότητες ενώ κανονίζεις και τις πρώτες ανοιξιάτικες εξορμήσεις σου! Μέχρι τις 20 του μήνα που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σου, οι μέρες σου θα είναι ευχάριστες, ερωτικές, δημιουργικές. Θα έχεις τις ερωτικές σου κατακτήσεις ενώ θα είσαι πολύ αγαπητός και στο περιβάλλον σου! Θα φροντίσεις περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση, θα κάνεις όμορφες αλλαγές και θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου! Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται από τις 20 του μήνα, όπου βλέπεις τις πηγές εσόδων σου να ανεβαίνουν σταδιακά. Σε όλη την διάρκεια του μήνα, ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων, προκαλεί συναισθηματικές εντάσεις και νευρικότητα για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Απόφυγε τα νευράκια και τις συγκρούσεις με τα άτομα που αγαπάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από το ξεκίνημα του Απριλίου υπάρχει μία ερωτική ατμόσφαιρα στην καθημερινότητά σου και νιώθεις ότι η Άνοιξη έχει μπει πλέον για τα καλά και στα αισθηματικά σου! Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, φέρνει κατακτήσεις που σε ικανοποιούν, ενώ νιώθεις την καρδιά σου να χτυπά στους ρυθμούς του έρωτα. Μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου, να κάνετε όμορφα πράγματα μαζί, να αναθερμάνεις το κλίμα ... ενώ αν δεν έχεις σχέση, τότε οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα και βιώνεις και πάλι την συντροφικότητα και την ζεστασιά στη ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφέρνεις και κάνεις ένα καλύτερο πρόγραμμα στα επαγγελματικά σου έτσι λοιπόν και κλείνεις εκκρεμότητες προκειμένου να κάνεις νέα ξεκινήματα. Από τις 5/4 συζητάς προτάσεις που αφορούν τον οικονομικό σου τομέα και της βάζεις άμεσα μπροστά, βλέποντας από τις 20/4 να αποδίδουν σταδιακά καρπούς οι προσπάθειές σου. Αξιοποίησε λοιπόν τον Απρίλιο, για προτάσεις, συζητήσεις, επαφές και οικονομικές συμφωνίες που πράγματι θα ευοδώσουν!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου ως και τις 20 του μήνα, μπορείς να αναμένεις ότι θα λάμπεις από γοητεία και ερωτικό μαγνητισμό ... Η ομορφιά σου θα γίνει πόλος έλξης στο περιβάλλον σου! Θα κάνεις όμως και κάποιες ανανεώσεις στην εξωτερική σου εμφάνιση! Από πλευράς φυσικής κατάστασης είσαι στα δυνατά σου, απλά χρειάζεται να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.