Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Ιούνιος 2018

Γενικά

Και μετά από ένα τρικυμιώδη και καθόλου αδιάφορο προηγούμενο μήνα αυτός ο μήνας σου επιφυλάσσει πολλά καλά αλλά και απρόοπτα που πάλι θα λες ότι οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές. Η μυστική λέξη του μήνα για να πάνε όλα καλά είναι καλός προγραμματισμός. Προβλήματα οικογενειακά που μπορεί να είχες αυτό τον μήνα θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Στις 13 που ο Ερμής θα μπει στον Καρκίνο η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ αυξημένη. Από τις αρχές του μήνα θα έχεις πολύ πάθος για ότι κάνεις που όλα γύρω σου θα σου φαίνονται τόσο λίγα που δεν θα σε χωράει ο τόπος. Μέχρι το τέλος του μήνα θα είσαι σε μια συνεχή κίνηση χωρίς να αφήνεις κανένα παραπονεμένο. Και πολλά θέματα που σε έκαναν και είχες απομακρυνθεί από πολύ κόσμο θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου από τις πρώτες μέρες του μήνα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα πάει πολύ καλά και θα δεις ότι πολλά πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα να ξεχάσεις καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου. Θα έχεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου στα ύψη. Θα έχεις τις ευκαιρίες να πεις αυτά που θέλεις στο ταίρι σου και να κάνεις την σχέση σου ιδανική. Μέχρι τέλος του μήνα σε περιμένει αρκετή διασκέδαση κοντινά ταξιδάκια και πολύ τρυφερότητα. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι ιδανικά και εσύ σε πολύ καλές φόρμες. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που ονειρεύεσαι κάνε λίγο υπομονή και η περίοδος δεν θα αργήσει για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για την δουλειά σου δεν θα πρέπει να ανησυχείς καθόλου. Ο Ερμής από τον Καρκίνο σε ευνοεί και θα έχεις πολλές συναντήσεις με συνεργάτες σου για να λύσεις θέματα που καθυστερούν στην δουλειά σου. Κάνε τις αλλαγές που θέλεις στην δουλειά σου για να μην καθυστερείς σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Τις πολύ καλές εξελίξεις να τις περιμένεις από τις 13 που θα γίνει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Από εκεί και μετά θα δεις τους στόχους σου να αρχίζουν να υλοποιούνται και να έχουν μάλιστα και πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν πολλά κέρδη στο μέλλον. Πρόσεξε αρκετά τις τελευταίες μέρες του μήνα μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα και σπατάλες.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Ιούνιος είναι καλός μήνας για την φυσική σου κατάσταση. Φρόντισε να διώξεις το άγχος της καθημερινότητας που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχεις πολύ υπευθυνότητα και μπορείς και τα κάνεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Από τις αρχές του μήνα που η Αφροδίτη θα είναι στον Καρκίνο θα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την διατροφή σου. Στις 13 που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους η αισθητική σου εικόνα θα είναι πολύ καλή και θα καταπλήξεις όπως πάντα τον περίγυρό σου. Αν έχεις πάρει παραπάνω κιλά μπορείς να κάνεις πολλές κινήσεις για να τα χάσεις. Μέχρι τέλος του μήνα η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή και εσύ σε πολύ όμορφη ψυχική διάθεση.
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.