Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Απρίλιος 2018

Γενικά

Και μετά από ένα ανήσυχο και καθόλου αδιάφορο προηγούμενο μήνα ο Απρίλιος σου επιφυλάσσει πολλά καλά αλλά και απρόοπτα που πάλι θα λες ότι οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές. Από τις 15 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του κάνε καλό προγραμματισμό. Προβλήματα οικογενειακά που μπορεί να είχες αυτό τον μήνα θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Θα έχεις πολύ πάθος για ότι κάνεις που όλα γύρω σου θα σου φαίνονται τόσο λίγα που δεν θα σε χωράει ο τόπος. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ αυξημένη. Στις 30 που γίνεται η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα είσαι σε μια συνεχή κίνηση χωρίς να αφήνεις κανένα παραπονεμένο. Και πολλά θέματα που σε έκαναν και είχες απομακρυνθεί από πολύ κόσμο θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα θέλεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για θέματα που σε αφορούν στην σχέση σου και σε απομακρύνουν από κοντά του. Στις 25 που η Αφροδίτη θα μπει στους Διδύμους το πάθος και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Εξωτερίκευσε τα αισθήματα σου προς τα έξω - κάνεις τις προτάσεις στο ταίρι σου – το παρασύρεις στα μονοπάτια του έρωτα και του ρομαντισμού – του προτείνεις να κάνετε καινούργια πράγματα γιατί το δικό σου το μυαλό είναι τόσο εύστροφο που δεν πιάνεται και ξέχασε ότι μπορεί να σε είχε στεναχωρήσει πριν. Σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σου και όλα θα είναι ιδανικά. Εσύ που έχεις ακόμη μοναξιά η Αφροδίτη σε ευνοεί και ήρθε ο καιρός που θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένας μήνας πάλι για την δουλειά σου που θα είσαι μέσα στο τρέξιμο για να μπορέσεις να τα προλάβεις όλα. Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι πρέπει να αλλάξεις τακτική γιατί όλα θα πάνε πολύ καλά. Η υπευθυνότητα που έχεις και η ενεργητικότητα θα φέρει καινούργιες συνεργασίες και την βελτίωση των προβληματικών θεμάτων που σε απασχολούν στην δουλειά σου. Ότι κάνεις και ασχολείσαι θα πάει τόσο καλά που θα απορείς και εσύ πως είναι δυνατόν να γίνονται τόσο εύκολα τα πράγματα χωρίς κόπο. Στα οικονομικά σου τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. Κάποιες υποχρεώσεις και θέματα που έχεις θα φέρουν πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε όλο τον μήνα να μην κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες γιατί θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Απρίλιος είναι καλός μήνας για την φυσική σου κατάσταση. Από τις 15 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του φρόντισε να διώξεις το άγχος της καθημερινότητας που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου θα γίνει πολύ καλύτερη. Έχεις πολύ υπευθυνότητα και μπορείς και τα κάνεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Από τις 25 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στους Διδύμους θα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την διατροφή σου. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να κάνεις πολλά για τον εαυτό σου. Αν έχεις πάρει παραπάνω κιλά μπορείς να κάνεις πολλές κινήσεις για να τα χάσεις. Η αισθητική σου εικόνα θα είναι πολύ καλή και θα καταπλήξεις όπως πάντα τον περίγυρό σου. Στις 30 του μήνα που θα γίνει η Πανσέληνος στον Σκορπιό η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή και εσύ σε πολύ όμορφη ψυχική διάθεση.
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.