Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Ιούλιος 2020

Γενικά

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που σε φέρνει σε επαφή με το παρελθόν σου, αναπολείς, νοσταλγείς και έχεις την επιθυμία να γυρίσεις στο χτες. Έως τις 12 Ιουλίου που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος δεν θα λείψουν οι επαφές και τα μηνύματα με μία παρελθοντική ερωτική ιστορία. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ σε βοηθά να ανακτήσεις την ψυχολογική σου διάθεση ενώ η αγάπη και η ζεστασιά της οικογένειας αποτελούν την ζεστή φωλιά που πάντα ήθελες. Ο Άρης από τον Κριό εξανεμίζει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου εύκολα και γρήγορα χρειάζεται όμως και εσύ από την πλευρά σου να μην παρασυρθείς αυτό το μήνα σε παρορμητικές αγορές. Επιπλέον τον Ιούλιο θα κάνεις και κάποια ξεκαθαρίσματα σε φιλίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το εξάγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση μίας επιθυμίας που έχεις για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής. Ευνοούνται νέες γνωριμίες, προτάσεις, προσκλήσεις και ρομάντζα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου βαίνουν καλώς άσχετα αν προβληματίζεσαι για την εξέλιξη κάποιων συνεργασιών. Επιπλέον στα οικονομικά υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια γιατί αυτά που έχεις δεν επαρκούν ενώ βγαίνουν μόνιμα και έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Είσαι σε άριστη φυσική κατάσταση χωρίς καμία έννοια ή προβληματισμό τόσο για θέματα ψυχικής όσο και για φυσικής ευεξίας. Συνέχισε έτσι!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.