Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Αύγουστος 2017

Γενικά

Στις 7 η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στον Υδροχόο η καθημερινότητα σου θα είναι καλή παρόλο που το άγχος δεν θα σου λείπει. Αυτό τον μήνα το σύμπαν μερικά πράγματα δεν θα έρθουν όπως τα θέλεις. Ο Ερμής από τις 13 του μήνα θα είναι ανάδρομος θα φέρει έντονη ασυνεννοησία. Στις 21 του μήνα με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στον Λέοντα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νομίζεις ότι μερικά σχέδια σου σταματούν. Με Αφροδίτη από την 1 και μέχρι τις 25 που θα είναι στον Καρκίνο μπορώ να σου πω ότι τα πράγματα θα είναι ιδανικά για εσένα. Η έντονη καθημερινότητα σου και η επικοινωνία που θα έχεις θα τα φέρνουν όλα έτσι όπως τα θέλεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορείς να απολαμβάνεις τις καλές καταστάσεις που θα υπάρχουν γύρω στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου αυτό τον μήνα θα πάει πολύ καλά. Η Αφροδίτη από την 1 του μήνα που θα μπει στον Καρκίνο θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Ο Ερμής ανάδρομος θα φέρει μερικές καθυστερήσεις. Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα φτιάξει και θα μπορέσεις να πεις τι είναι αυτά που σε πειράζουν και σε ενοχλούν στην σχέση σου. Μπορείς να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στην σχέση σου και να βρεις την χρυσή τομή με το ταίρι σου ώστε να περνάς καλά εσύ αλλά και εκείνο. Μέχρι το τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου που σου περισσεύουν και να περάσεις καλά. Εσύ που είσαι ακόμη με την μοναξιά παρέα θα σε συμβούλευα να κινηθείς όσο καλύτερα μπορείς. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε ευνοήσει ώστε να βρεις το ταίρι που αναζητάς εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά. Στις 21 με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στον Λέοντα κάνε πολύ καλό προγραμματισμό και μην πτοηθείς από κάποιες καταστάσεις που μπορεί να θέλουν να σε επηρεάσουν. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα έχεις πολύ καλές ιδέες για την καλυτέρευση της δουλειάς σου. Μέχρι το τέλος του μήνα όλα στην δουλειά σου θα έχουν πάρει τον δρόμο τους και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο αλλά αυτό τον μήνα θα πρέπει να τα προσέξεις περισσότερο. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Την περίοδο που γίνονται οι Εκλείψεις μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μέχρι τέλος του μήνα τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα και θα προχωράς προς την αύξηση τους.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα πρέπει να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τον εαυτό σου και να μην αμελείς βασικά πράγματα. Στις 7 του μήνα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο απόφυγε να δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχολογική σου διάθεση. Μπορείς να εκτονώσεις το άγχος και την πίεση των καταστάσεων με περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση. Από την 1 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στον Καρκίνο μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Η γοητεία σου αλλά και η λάμψη θα γοητεύουν τους πάντες. Μέχρι το τέλος του η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να κάνεις πολλά για τον εαυτό σου ώστε να είσαι και να δείχνεις καλά.
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.