Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Απρίλιος 2020

Γενικά

Ο Απρίλιος ξεκινά και εσύ είσαι σε μία φάση απολογισμού, αναθεώρησης αλλά και φόβου για την εξέλιξη κυρίως των επαγγελματικών σου υποθέσεων. Ο Ερμής από το ζώδιο σου ως τις 11 του μήνα σε βοηθά να βρεις λύσεις και να προχωρήσεις σε σχέδια επαφές που λίγο αργότερα θα σε ευνοήσουν! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους βελτιώνει την σχέση με τα άτομα της οικογένεια ενώ και τα κοινά οικονομικά του σπιτιού είναι φανερό ότι θα είναι αρκετά πιο ευνοημένα. Ο Άρης απο τον Υδροχόο εξαντλεί τα αποθέματα ψυχικών αντοχών γιατί υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτείς αλλά και πολλοί αυτοί που πρέπει να τους σταθείς αυτό τον καιρό. Τα φεγγάρια του μήνα φέρνουν σημαντικές οικονομικές μεταπτώσεις, αλλά και σημαντικά νέα ξεκίνηματα από τις 23/4. Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα αποτελεί η σωσύβια λέμβος που θα σε στηρίξει στις προκλήσεις της εποχής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία σταθερή σου σχέση αναζωπυρώνεται και περνάς μία περίοδο αναθέρμανσης, ζεστασιάς που νιώθεις πιο οικεία με το ταίρι σου! Τα αισθηματικά μπορούν να αποτελέσουν λοιπόν την διέξοδο για να νιώσεις όμορφα και να ισορροπήσεις ψυχολογικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές προκλήσεις και δυσκολίες στην εργασία αναμένονται στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα με εσένα να είσαι αρκετά ανήσυχος για την διεκπαιρέωση των υποθέσεών σου! Στα οικονομικά σου υπάρχουν κάποια θετικά νέα από τις 11 του μήνα και έπειτα, ενώ στην εργασία σου μπαίνεις σε ρυθμούς από τις 23/4

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Μην αφήσεις το άγχος και την κούραση να σε καταβάλουν. Δεν υπάρχουν προβληματισμοί στην φυσική σου κατάσταση, παρά μόνο φόβοι δικοί σου! Στην εμφάνισή σου διατηρείσαι χωρίς ν;α κάνεις σπουδαίες αλλαγές.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.