Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Δεκέμβριος 2017

Γενικά

Ο μήνας αυτός που από τις 3 γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους θα χαρακτηρίζεται από τον δυναμισμό και την ενεργητικότητα που θα έχεις. Θα μπορείς να αντιλαμβάνεσαι το κάθε τι πριν ακόμη γίνει και θα μπορείς να προλαβαίνεις πολλά προβλήματα. Από τις 3 μέχρι τις 23 μήνα ο Ερμής θα είναι ανάδρομος αλλά εσύ φρόντισε να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό γιατί τώρα ήρθε ο καιρός που θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα. Κάποιες μικροαναποδιές που μπορεί να έρθουν δεν πρέπει να σε πτοήσουν γιατί αφενός θα είναι περαστικές και αφετέρου μπορείς και κινείσαι με τέτοιο τρόπο που θα μπορείς να φέρεις όλα τα θέματα στα μέτρα σου. Από τις 23 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Τοξότη και μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολύ δυναμικότητα και πολλές φιλοδοξίες για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου και να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Και αυτό τον μήνα ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα καταπλήξουν. Με την Αφροδίτη από την 1 στον Τοξότη και με τον Άρη από τις 9 στον Σκορπιό θα σε ευνοήσουν με πολύ ευτυχία και έρωτα ώστε να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μπορείς να διασκεδάσεις να χαρείς τον έρωτα και να ξεφύγεις λίγο από την κούραση της καθημερινότητας. Θα θέλεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα στην σχέση σου και να φτιάξεις πολλά πράγματα που μπορεί να σε φέρνουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Οι ελεύθεροι αυτό το μήνα μπορείτε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας ευχαριστήσουν πάρα πολύ. Μην κάτσετε με τα χέρια σταυρωμένα γιατί το σύμπαν σας δίνει τις καλύτερες επιρροές του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορέσεις αυτό τον μήνα να βάλεις πολλά πράγματα σε μια τάξη ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Από τις αρχές του μήνα θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου που μπορεί να είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Από τις 18 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι πολύ καλή. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις από το παρελθόν. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείς να τα κάνεις. Θα δώσεις πολλές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν στα οικονομικά σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Ευνοούνται γραφειοκρατικά θέματα νομικά ακίνητης περιουσίας και να υπογράψεις συμβόλαια.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα πρέπει να δεις με σοβαρότητα τον εαυτό σου για να μπορέσεις να πας πολύ καλά. Πρέπει να καταλάβεις ότι μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου και δεν πρέπει να τα αφήνεις όλα για αύριο. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν πιο χαλαρά για να μπορέσεις να συνεχίσεις αυτά που θέλεις. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι γιατί τα νεύρα σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Από την 1 του μήνα που θα μπει η Αφροδίτη στον Τοξότη και μέχρι το τέλος του μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Μπορείς να ξεκινήσεις και κάποιο σπορ που θα σε κάνει να ξεχαστείς από τους προβληματισμούς της καθημερινότητας.
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.