Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Ιούλιος 2021

Γενικά

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα καταφέρεις να αναμορφώσεις τη ζωή σου, την καθημερινότητά σου και την εργασία σου και θα ηρεμήσεις γιατί πολλά από όσα ήταν σε εκκρεμότητα θα μπουν σε μία πολύ καλή ροή.Με την Αφροδίτη και τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα αυτό το μήνα γίνονται ενάρξεις που αφορούν την εργασία σου και φαίνεται ότι πολλά από αυτά που σχεδίαζες γίνονται πραγματικότητα! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου θα φέρει ωστόσο και άνθιση στα αισθηματικά σου ιδιαίτερα από το δεύτερο μισό του μήνα και έπειτα όπου αναμένονται θετικές εξελίξεις και στη προσωπική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπαίνουν σε μία πολύ πιο ευνοϊκή πορεία κατά την διάρκεια αυτού του μήνα, αφού η επαφή σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει γίνεται πολύ καλύτερη ενώ υπάρχουν και νέες εξελίξεις που σου δίνουν χαμόγελα ευτυχίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν θετικές εξελίξεις για δημιουργικά σχέδια, ή για ζητήματα τα οποία σχεδίαζες εδώ και καιρό και βλέπεις κάποιες επιθυμίες σου να γίνονται πραγματικότητα. Στα οικονομικά σου έχεις άνθιση που οφείλεται στις καλές εργασιακές αποδόσεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι εξαιρετική και φαίνεται ότι ξεπερνάς αδιαθεσίες ή και ανησυχίες του παρελθόντος. Ο μήνας αυτός είναι ιδανικός για να ασχοληθείς και με την εξωτερική σου εμφάνιση!
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.