Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Δεκέμβριος 2020

Γενικά

Νέοι στόχοι μπαίνουν για την πορεία σου αγαπητέ μου Ιχθύ όμως ο Δεκέμβριος σε φέρνει αντιμέτωπο και με σημαντικά ξεκαθαρίσματα ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την καριέρα σου, το μέλλον και τις προοπτικές. Πιέζεσαι από τις συνθήκες γύρω σου να μπεις σε μία νέα ρότα σε αυτούς τους τομείς όμως θα τα καταφέρεις στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα! Επικοινωνίες, επαφές, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις κρίνονται υπέρ σου στις πρώτες 20 μέρες του μήνα. Τα οικονομικά είναι με διακυμάνσεις, τα έξοδα τρέχουν και σε αγχώνουν. Ο έρωτας γίνεται μία διέξοδος για να νιώθεις δημιουργικός και για να γεμίζεις τις μπαταρίες σου! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου επιφυλάσσει όμορφες εκπλήξεις κοντά στις 30/12 όπου από εκεί και ύστερα σε βλέπω να πετάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου ευνοείσαι πολύ περισσότερο τις πρώτες 15 ημέρες του μήνα όπου και θα έχεις ενδιαφέρουσες επικοινωνίες και επαφές που θα σε τονώσουν, ενώ στη συνέχεια η εύνοια δίνεται στις 30/12 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο όπου μία ερωτική εξέλιξη θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου βρίσκεσαι μπλοκαρισμένος και πιεσμένος αρκετά! Πρέπει να πάρεις τελικές αποφάσεις που σε αγχώνουν σημαντικά όμως θα τα καταφέρεις. Στα οικονομικά σου είναι φανερό ότι ο μήνας είναι απαιτητικός χωρίς πολλά περιθώρια για την αύξηση του εισοδήματός σου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση θα είναι εξαιρετική για αυτό φρόντισε να αποβάλεις τις ανησυχίες σου! Μην κάνεις αυτό το μήνα αλλαγές στην εμφάνισή σου γιατί δεν θα σε ικανοποιήσουν!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.