Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Φεβρουάριος 2019

Γενικά

Ένας ήρεμος από γεγονότα και εξελίξεις μήνας ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ Ιχθύ. Ωστόσο, η πρόοδος σε καριέρα συνεχίζεται ενώ τον Φεβρουάριο θα είναι χαρακτηριστική η επικοινωνιακή εύνοια, οι συχνές μετακινήσεις σου καθώς και η βελτίωση της κοινωνικής σου ζωής. Στο ξεκίνημα του μήνα έχεις την διάθεση να κλείσεις εκκρεμότητες προκειμένου στην πορεία να κάνεις νέες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου . Αυτό ακριβώς σε προδιαθέτει να κάνεις η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 4/2 στο ζώδιο του Υδροχόου, δεν παύει όμως να έρχεσαι αντιμέτωπος και με κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος , είτε να μπαίνεις και σε δεύτερες σκέψεις. Ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο στις 10 του μήνα και από εκεί και ύστερα ξεκινούν τα καλύτερα για σένα: Λαμπρές Ιδέες, Προτάσεις, Συμφωνίες, Συζητήσεις, Μετακινήσεις και Ταξιδάκια έρχονται για να σκορπίσουν έναν αέρα ανανέωσης στις μέρες σου! Παράλληλα μπορείς να διαπραγματευτείς επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις με τον καλύτερο τρόπο ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα πάρεις και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Η Αφροδίτη από τις 4 του μήνα θα κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Αιγόκερω ... οι φιλικές σου σχέσεις τονώνονται, ενώ και με το ταίρι σου μπορείτε να διασκεδάσετε περισσότερο μαζί κατά την διάρκεια αυτού του μήνα. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου (14/2) σε κινητοποιεί να αναλάβεις δράση , να κάνεις μετακινήσεις, να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από την στασιμότητα.. Πρόσεξε όμως γιατί πολύ συχνά τα λόγια σου μπορεί να γίνονται νευρικά και εσύ να μένεις ανυποχώρητος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να μην ζεις τον πιο ρομαντικό μήνα του έτους για τα αισθηματικά σου, σίγουρα όμως δεν θα υπάρξει στασιμότητα ... Ο Φεβρουάριος σε προτρέπει να κινηθείς και να πάρεις αποφάσεις για τα αισθηματικά σου, να κάνεις νέα πράγματα με το σύντροφό σου, να πάτε ένα σύντομο ταξιδάκι ή να προγραμματίσετε μία μετακίνηση για αργότερα ... Παράλληλα η διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου μπορεί να στηρίξει τους ελεύθερους για μία νέα γνωριμία, ενώ οι δεσμευμένοι θα μπορείτε με το ταίρι σας να περνάτε όμορφο χρόνο με φιλικά πρόσωπα ... Το σύνθημα αυτό του μήνα για τα αισθηματικά σου λοιπόν είναι ένα : Άλλαξε τον τρόπο σκέψης σου και θα δεις σταδιακά να αλλάζουν και οι σχέσεις σου !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από το ξεκίνημα του μήνα αγαπητέ Ιχθύ σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες για την επέκταση και πρόοδο των οικονομικών σου. Η τάση αυτή ωστόσο είναι πιο ισχυρή για σένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου μέσα από συμφωνίες, προτάσεις, ιδέες και επαφές, θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ευκαιρίες που σου δίνονται για ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα. Η πρόοδος σε θέματα καριέρας δεν θα λείψει και για σένα που είσαι Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου, ωστόσο, οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν αυτό το μήνα, θα σου φέρουν τα αποτελέσματά τους το Φθινόπωρο. Σημαντικό είναι για σένα να δείξεις μία καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου, ιδιαίτερα κοντά στις 13 Φεβρουαρίου, γιατί είναι πολύ πιθανό να έχεις «χασούρα» η οποία και θα προκύψει λόγω της βιασύνης και της επιπολαιότητας σου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Φεβρουάριος σε βοηθά να ασχοληθείς εποικοδομητικά με θέματα που αφορούν τον ψυχισμό σου και να μπορέσεις να απεμπλακείς από φόβους, ανασφάλειες, άγχους ή τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος. Η φυσική σου κατάσταση θα είναι καλή , ενώ δεν θα λείψουν και οι «πειραματισμοί» με το στυλ σου, δοκιμάζοντας νέους τρόπους για να λάμψεις και πάλι.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.