Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμος Οκτώβριος 2020

Γενικά

Ένας μήνας σημαντικών αναθεωρήσεων ξεκινά για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Δίδυμε. Στην πορεία του ο κυβερνήτης του ζωδίου θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από τις 14 του μήνα, φέρνοντας σημαντικούς επαναπροσδιορισμούς στη ζωή σου, μα πολύ περισσότερο σε θέματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, το πρόγραμμά σου και από τις 28 του μήνα και στα αισθηματικά σου .... Ίσως μετανιώνεις για κάποιες αποφάσεις του παρελθόντος και τώρα δίνεται η ευκαιρία να καλύψεις κενά! Τα φεγγάρια του μήνα προδιαθέτουν και φέρνουν στην επιφάνεια κόντρες και αντιπαραθέσεις με το κοινωνικό σου περιβάλλον! Μαζί και ο ανάδρομος Άρης από τον Κριό προκαλεί έντονο αναβρασμό αλλά και σε φέρνει σε ρήξη με συλλόγους ή ομάδες! Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι πιεσμένα όμως αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα έχεις τις ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να ανακουφιστείς και να πάρεις τα πάνω σου στα οικονομικά! Βελτιώσεις και όμορφες στιγμές που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια αναμένονται στη ζωή σου την περίοδο από τις 2 του μήνα και έπειτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν είναι η προτεραιότητά σου αυτό το μήνα, αν και τρώγεσαι με τα ρούχα σου γιατί δεν κάθονται τα πράγματα ακριβώς όπως θα θελες. Από τις 16 του μήνα ανοίγονται ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή το οποίο και θα σε γεμίσει με ικανοποίηση, αν και η περίπτωση δεν θα είναι εύκολη! Η προοπτική επαφής ή και επανασύνδεσης με έναν έρωτα του παρελθόντος είναι μέσα στο πρόγραμμα από τις 28 του μήνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τρέχεις και δεν φτάνεις αυτό το μήνα στα επαγγελματικά σου και όσο καλά και να οργανώσεις τις δραστηριότητές σου όλο και κάτι θα σου ξεφεύγει και θα σε πηγαίνει πίσω. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμή θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο σου από τις 14 του μήνα και θα είνα πολύ δύσκολο να υπάρχει τάξη και συνέπεια στις επικοινωνίες και στις εργασίες σου! Τα οικονομικά είναι αρκετά ζορισμένα, πολύ περισσότερο ωστόσο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο! Ευκαιρίες αποπληρωμής, διακανονισμού ή και κάποιου κέρδους έχεις εσύ που είσαι Δίδυμος του 2ου δεκαημέρου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Μην εξαντλείς τον εαυτό σου με πολλές δραστηριότητες και μην ανοίγεις παραπάνω μέτωπα από αυτά που μπορείς να ανταπεξέλθεις. Η φυσική σου κατάσταση είναι καλή, σημαντικό ρόλο όμως θα παίξει ο προγραμματισμός των αρμοδιοτήτων σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.