Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμος Δεκέμβριος 2017

Γενικά

Στις 3 που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου αλλά και ο Ερμής(κυβερνήτης σου) ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο για να προλάβεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Μερικές φορές τα πράγματα θα είναι αρκετά διφορούμενα. Από την μια θα αισθάνεσαι ότι απελευθερώνεσαι από άγχη και δεσμεύσεις και θα μπορέσεις να ωθήσεις τα σχέδια σου εκφράζοντας ιδέες και πεποιθήσεις και από την άλλη θα βιώνεις ενδόμυχα ένα ψυχικό ανακάτεμα που εκδηλώνεται με την μορφή μιας ασάφειας στον τομέα των καθημερινών δραστηριοτήτων σου. Στις 18 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φρόντισε να σκέφτεσαι γρήγορα και όχι βιαστικά εφαρμόζοντας πρακτικές λύσεις. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι με απαισιόδοξο τρόπο γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι οι δυνατότητες και τα προσόντα που έχεις είναι πάρα πολλά και μπορείς και βγάζεις εις πέρας και το πιο δύσκολο θέμα που μπορεί να παρουσιαστεί. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο. Θα έχεις περισσότερη δυναμικότητα με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα στην σχέση σου. Θα έχεις σύμμαχο την Αφροδίτη που στην 1 μέχρι τις 24 θα είναι στον Τοξότη και τα πράγματα στην σχέση σου θα είναι πολύ καλά. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη και θα θέλεις να ξεδώσεις λίγο από το άγχος που περνάς στην καθημερινότητα σου. Ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα καταπλήξουν το ταίρι σου και η τόσο ρομαντική συμπεριφορά σου θα κάνουν τις στιγμές του ακόμη πιο ζεστές από ότι ήταν πριν που μέχρι τέλος του μήνα θα είστε και οι δύο πολύ καλά. Και αν ακόμη δεν έχεις διώξει την μοναξιά από κοντά σου οι πλανήτες αυτό τον μήνα σου δίνουν όλες τις δυνατότητες να το κάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά αν εστιαστείς μόνο στους στόχους που έχεις και δεν καταναλωθείς σε άλλα θέματα που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία. Φρόντισε να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και να μην πάρεις καμιά απόφαση αν δεν την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Μπορεί να έχεις προτάσεις που μπορεί να φαίνονται πολύ δελεαστικές αλλά να μην βιαστείς να προχωρήσεις σε κάτι που μετά μπορεί να σου φέρει προβληματισμούς. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και καλυτερεύουν παρόλο που δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Θα πρέπει αυτό τον μήνα να προσέχεις αρκετά στις κινήσεις σου γιατί από την παρορμητικότητα και την βιασύνη που θα έχεις θα είσαι αρκετά επιρρεπής σε έντονο άγχος και εκνευρισμό. Η Αφροδίτη που στην 1 του μήνα θα μπει στον Τοξότη θα σου δώσει αρκετή ενεργητικότητα αλλά και πολύ παρορμητικότητα που πρέπει να προσέξεις πως κινείσαι. Είναι πολύ καλή περίοδος για να ασχοληθείς με σπορ. Πρόσεξε λίγο παραπάνω την διατροφή σου γιατί έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου αρκετά. Ευτυχώς που η Αφροδίτη θα αναδείξει πολλά από τα ταλέντα σου και σε ευνοεί να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση αφού η γοητεία σου μέχρι τέλος του μήνα θα είναι ακαταμάχητη.
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.