Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμος Ιανουάριος 2020

Γενικά

Το 2020 κάνει το ντεμπούτο του με εσένα να επανεκτιμάς καταστάσεις, ανθρώπους αλλά και τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Συχνά θα νιώθεις όμως ότι το ταμείο είναι μείον και θα νιώθεις ακάλυπτος από τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω σου. Η Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο καθώς και η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα σε προβληματίζει ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου και τις υπορεώσεις σου προς τρίτους, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Συζητήσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και διακανονισμοί θα υπάρχουν ωστόσο στα οικονομικά σου ιδιαίτερα ως τις 16/1 όπου ο Ερμής θα κινείται στον Αιγόκερω. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε κάνει πιο ανάλαφρο και φιλελεύθερο στα αισθηματικά σου , ευνοούνται όμως οι νέες γνωριμίες που θα προσφέρουν ανανέωση. Ο Άρης από τον Τοξότη, προκαλεί συγκροκύσεις με το σταθερό σου περιβάλλον και θα δημιουργούνται συγχύσεις καθώς προχωρά και εξελίσσεται ο μήνας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24/1 φέρνει μία νέα προοπτική, μία νέα πρόταση, μία αλλαγή που θα σε βοηθήσει να κάνεις σημαντικά νέα βήματα για την πορεία σου. Ευνοούνται ταξίδια και συμφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί η διάθεσή σου να είναι κάπως άστατη στα αισθηματικά σου και να σου βγει η επιθυμία για αλλαγή και ανανέωση... Σίγουρα ως τις 13 Ιανουαρίου μπορείς να έχεις ενδιαφέρουσες αισθηματικές επικοινωνίες ή και γνωριμίες, όμως δεν θα υπάρχουν οι σταθερές βάσεις για κάτι πιο μόνιμο. Προσοχή στις κόντρες με το σύντροφό σου γιατί με τον Άρη από τον Τοξότη θα ροκανίζετε τα δόντια σας για καβγά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι σε σκέψεις και κατεβάζεις ιδέες για νέα σχέδια για τα επαγγελματικά σου τα οποία και θα τα εφαρμόσεις από τα μέσα του Ιανουαρίου και έπειτα. Νέες συμφωνίες ή και προτάσεις έρχονται στις 24/1 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Τα οικονομικά σου θέλουν πολύ λεπτούς χειρισμούς.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η βαριά ψυχολογία σου θα σε κάνει να μην νιώθεις και τόσο δυνατός αυτό το μήνα, όμως γενικότερα η φυσική σου κατάσταση θα είναι καλή. Πρωτότυπες αλλαγές στην εμφάνισή σου ευνοούνται.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.