Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμος Οκτώβριος 2018

Γενικά

Ο μήνας θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο για να προλάβεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Μερικές φορές τα πράγματα θα είναι αρκετά διφορούμενα. Από την μια θα αισθάνεσαι ότι απελευθερώνεσαι από άγχη και δεσμεύσεις και θα μπορέσεις να ωθήσεις τα σχέδια σου εκφράζοντας ιδέες και πεποιθήσεις και από την άλλη θα βιώνεις ενδόμυχα ένα ψυχικό ανακάτεμα που εκδηλώνεται με την μορφή μιας ασάφειας στον τομέα των καθημερινών δραστηριοτήτων σου. Φρόντισε να σκέφτεσαι γρήγορα και όχι βιαστικά εφαρμόζοντας πρακτικές λύσεις. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι με απαισιόδοξο τρόπο γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι οι δυνατότητες και τα προσόντα που έχεις είναι πάρα πολλά και μπορείς και βγάζεις εις πέρας και το πιο δύσκολο θέμα που μπορεί να παρουσιαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο. Θα έχεις περισσότερη δυναμικότητα με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα στην σχέση σου. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη και θα θέλεις να ξεδώσεις λίγο από το άγχος που περνάς στην καθημερινότητα σου. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αρκετά και ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα καταπλήξουν το ταίρι σου και η τόσο ρομαντική συμπεριφορά σου θα κάνουν τις στιγμές του ακόμη πιο ζεστές από ότι ήταν πριν που μέχρι τέλος του μήνα θα είστε και οι δύο πολύ καλά. Και αν ακόμη δεν έχεις διώξει την μοναξιά από κοντά σου οι πλανήτες αυτό τον μήνα σου δίνουν όλες τις δυνατότητες να το κάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά αν εστιαστείς μόνο στους στόχους που έχεις και δεν καταναλωθείς σε άλλα θέματα που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία. Φρόντισε να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και να μην πάρεις καμιά απόφαση αν δεν την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Από τις 31 που ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη μπορεί να έχεις προτάσεις που θα είναι πολύ δελεαστικές και θα φέρουν επιτυχία στο μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και καλυτερεύουν παρόλο που δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Θα πρέπει αυτό τον μήνα να προσέχεις αρκετά στις κινήσεις σου γιατί από την παρορμητικότητα και την βιασύνη που θα έχεις θα είσαι αρκετά επιρρεπής σε έντονο άγχος και εκνευρισμό. Είναι πολύ καλή περίοδος για να ασχοληθείς με σπορ. Πρόσεξε λίγο παραπάνω την διατροφή σου γιατί έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου αρκετά. Ευτυχώς που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και θα αναδείξει πολλά από τα ταλέντα σου και σε ευνοεί να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση αφού η γοητεία σου θα είναι ακαταμάχητη. Ο Ερμής που στις 31 θα μπει στον Τοξότη θα σου δώσει αρκετή ενεργητικότητα αλλά και πολύ παρορμητικότητα που πρέπει να προσέξεις πως κινείσαι.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.