Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμος Μάρτιος 2020

Γενικά

Η κορύφωση της Πολυαστρίας Άρη – Δία – Κρόνου- Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω σε προβληματίζει στα οικονομικά σου ενώ θα χρειαστεί αυτό το μήνα να πάρεις καταλυτικές αποφάσεις για την διεκπεραίωση χρεών / υποχρεώσεων, κάτι το οποίο φαίνεται θα σε ζορίσει σημαντικά. Καθώς οδηγούμαστε στην Πανσέληνο που γίνεται στις 9/3 θα νιώθεις μπερδεμένος, διχασμένος και νευρικός για ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή ή τα επαγγελματικά σου! Φρόντισε να αποφύγεις τα καβγαδάκια και τις εντάσεις με τους οικείους σου! Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής κινείται ανάδρομος ως τις 10 του μήνα, ενώ στο υπόλοιπο του Μάρτη θα είναι σε «σκιά» αυτό για σένα σημαίνει ότι στην πορεία αυτού του μήνα θα υπάρχουν αστάθειες σε επαγγελματικά, καθώς και σε συμφωνητικά / έγγραφα. Στα αισθηματικά σου, κυριαρχεί το πάθος, το μυστήριο, το κρυφό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Μάρτιος ξεκινά ερωτικά, όμως κάποιες επιθυμίες σου παραμένουν ανικανοποίητες. Το αστρολογικό σκηνικό του μήνα έχει ερωτικά διλήμματα, αποκαλύψεις, μπερδέματα, συγχύσεις και έντονο παρασκήνιο. Θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις πάση θυσία να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά σχέδια και να βάλεις την εργασία σου σε μία σειρά, οι καθυστερήσεις όμως δεν λείπουν . Πιο εύστοχα θα μπορέσεις να κινηθείς από τις 27 του μήνα. Στα οικονομικά σου υπάρχουν καθυστερήσεις, εμπόδια και περιορισμοί.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν φαίνεται να έχεις προβληματισμούς αυτό το μήνα. Η ψυχολογία σου ωστόσο θα είναι αρκετά ευάλωτη και εκεί πρέπει να επικεντρωθείς.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.