Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμος Απρίλιος 2019

Γενικά

Ο Απρίλιος ξεκινά με εσένα Δίδυμε μου να είσαι σε εγρήγορση! Ο Άρης κινείται στο ζώδιο σου σε όλη την διάρκεια του μήνα και είσαι μέσα στην ενέργεια και στην ετοιμότητα για δράση και πρωτοβουλίες. Φρόντισε όμως να αποφύγεις τη νευρικότητα αλλά και την υπερβολή, συχνά αυτό το μήνα μπορεί να εμπλακείς σε λογομαχίες. Οι πρώτες μέρες του μήνα, ιδιαίτερα ως τις 17 Απριλίου σε βοηθούν να βάλεις σε μία σειρά τις επαγγελματικές υποθέσεις που ήταν σε εκκρεμότητα το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον, ως τις 20 Απριλίου με τα την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ, έχεις την δυνατότητα να προβάλεις πολύ καλύτερα τα ταλέντα σου και να λειτουργήσεις πιο δημιουργικά στην δουλειά σου, κάτι που θα σου αποφέρει και καρπούς. Η Νέα Σελήνη Απριλίου (στις 5 του μήνα) από το φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού, εντείνει την κοινωνική διάθεσή σου, γνωρίζεις νέο κόσμο, ξεκινάς νέες δραστηριότητες, το μόνο ευάλωτο σημείο είναι τα οικονομικά σου. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 19 Απριλίου στο Ζυγό σε κάνει πιο οξύθυμο και έκρυθμο στα αισθηματικά σου! Οι φιλικές γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το μήνα, θα έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν , ενώ και η αισθηματική σου ζωή θα είναι πιο ικανοποιητική στο τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από το ξεκίνημα του Απριλίου αγαπητέ μου Δίδυμε, τροχίζεις τα νύχια σου για καβγά ... Τα εγωιστικά σου ένστικτα διεγείρονται έτσι η στάση σου γίνεται νευρική και έκρυθμη κάτι το οποίο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και αντιθέσεις στα αισθηματικά σου! Η ερωτική σου λίμπιντο όμως, είναι στο ζενίθ της και αν δεν έχεις ταίρι είναι βέβαιο ότι μόνος δεν θα μείνεις. Το καλύτερο διάστημα για τα ερωτικά σου είναι από τις 20 -30 Απριλίου όπου η Αφροδίτη από τον Κριό, φέρνει μία ερωτική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Σε αυτό το χρονικό διάστημα αν είσαι ήδη σε μία σχέση, μπορείς να προσμένεις ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λύνεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και βάζεις κάποια πράγματα σε μία σειρά στα εργασιακά σου αυτό το μήνα Κριέ μου. Ο Ερμής – ο κυβερνήτης σου- σε ορθή φορά από τον Ιχθύ, σε φέρνει σε επαφές, συναντήσεις και συμφωνίες που αφορούν την δουλειά σου, προσοχή μόνο κοντά στις 2/4 γιατί θα υπάρξουν συγχύσεις και παρανοήσεις με το περιβάλλον σου! Η κοινωνική σου δικτύωση θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του μήνα, να βρεθείς ωφελημένος και στα επαγγελματικά. Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως το μήνυμα είναι ότι ο Άρης κινείται στο ζώδιο σου και δραστηριοποιείσαι να αναλάβεις πρωτοβουλίες, κάνοντας νέα ξεκινήματα που κάποτε φοβόσουν!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο σου είσαι γεμάτος ενέργεια και πολλές φορές το παρακάνεις. Από φυσική κατάσταση τα πας καλά, αν και θα πρέπει να αποφύγεις την εξάντληση που θα προκαλείτε λόγω της συνεχόμενης κινητοποίησής σου με πολλές δραστηριότητες. Αυτό το μήνα όμως περιποιείσαι πολύ παραπάνω και την κοινωνική σου εικόνα , αλλάζοντας λίγο και το στυλ σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.