Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμος Ιούνιος 2019

Γενικά

Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και αυτό τον Ιούνιο, είσαι επεκτατικός, έχεις όραμα, ανοίγεσαι περισσότερο στις σχέσεις σου και κάνεις μεγάλα σχέδια για την πορεία σου. Σημαντικό είναι όμως να αποφύγεις την επιπολαιότητα, την βιασύνη και το ρίσκο, γιατί το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα μπορεί εντέλει να σε εμπλέξει σε λάθη, που θα έχουν μία μακρά διάρκεια επιρροής! Φρόντισε να παραμείνεις καχύποπτος και συγκρατημένος λοιπόν τόσο απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό, όσο και απέναντι στους ανθρώπους που έρχεσαι σε επαφή . Τα φεγγάρια του μήνα, πραγματοποιούνται στον δικό σου άξονα (Διδύμου – Τοξότη), η μεν Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου (3/6) σε ωθεί να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να κάνεις νέα αρχή στη ζωή σου, η Πανσέληνος που γίνεται στον Τοξότη (17/6) κορυφώνει εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων. Το αδύναμο σημείο του μήνα, είναι τα οικονομικά, όπου ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου συχνά θα σε ταλαιπωρεί με έξοδα αλλά και εξελίξεις που αφορούν την διευθέτηση των χρεωστικών σου υπολοίπων. Η Αφροδίτη από τις 9 του μήνα θα κινείται στο δικό σου ζώδιο, επομένως οι ευκαιρίες για ανεμελιά, διασκέδαση και έρωτα είναι αρκετές, αρκεί να κρατάς και μικρό καλάθι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι βέβαιο ότι έχεις να ζήσεις έναν δραστήριο μήνα για τα αισθηματικά σου. Στην πορεία του Ιουνίου, αφήνεσαι στην στιγμή, επιθυμείς περισσότερο από κάθε άλλη φορά την ένωση σου με έναν άνθρωπο, δεν παύουν όμως να υπάρχουν οι διχασμοί, οι αστάθειες και τα μπερδέματα, όπου αυτά τα στοιχεία πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με ωριμότητα. Ο μήνας δεν είναι κατάλληλος για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης– είτε είναι νέα , είτε υπάρχει εδώ και καιρό στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να σου τάζουν πολλά στα επαγγελματικά σου, αυτή την περίοδο ή να εμφανίζεται μία σπουδαία ευκαιρία την οποία την περίμενες και την σχεδίαζες εδώ και πολύ καιρό! Σημαντικό είναι να προσέξεις τις επαγγελματικές σου επιλογές και μην βιαστείς να κάνεις αλλαγές που τώρα μπορεί να φαντάζουν μοναδικές, στην πορεία θα έχουν αστάθειες. Στα οικονομικά σου ο μήνας έχει τις δοκιμασίες του και χρειάζεται σωστή και οργανωμένη διαχείριση!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Τον τελευταίο καιρό, η αυτοπεποίθησή σου ήταν πεσμένη, όμως με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου, ανανεώνεσαι σημαντικά. Κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου, ανανεώνεις το στυλ, το ντύσιμο, τα μαλλιά ... ή ότι άλλο είχες στα σχέδια εδώ και καιρό! Η αλλαγή σου θα είναι φανερή και στο περιβάλλον σου όπου θα λαμβάνεις κολακευτικά σχόλια. Από πλευράς φυσικής κατάστασης, είσαι στα καλύτερά σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.