Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμος Αύγουστος 2020

Γενικά

Από το ξεκίνημα του Αυγούστου έχεις την ανάγκη να δραπετεύσεις και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και με την Πανσέληνο στον Υδροχόο είναι φανερό ότι απελευθερώνεσαι, διασκεδάζεις και κάνεις τις τρέλες σου φίλε μου Δίδυμε. Ο Άρης από τον Κριό σε όλη την διάρκεια του μήνα σε κινητοποιεί με παρέες, δέχεσαι προσκλήσεις και προτάσεις και είσαι μέσα σε όλα! Η Αφροδίτη ως τις 7 του μήνα στο ζώδιο σου, σου χαρίζει τόλμη και ερωτικό ταμπεραμέντο, δεν λείπουν οι κατακτήσεις λοιπόν! Από τις 7 του μήνα θα πάρεις και αέρα στα οικονομικά σου , αφού θα έχεις τις ευεργεσίες της Αφροδίτης από το ζώδιο του Καρκίνου! Οι μετακινήσεις θα είναι συχνές για σένα ιδιαίτερα την περίοδο από τις 5-20 Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται στο Λέοντα! Οι αποφάσεις της στιγμής, εντέλει θα φέρουν ενθουσιασμό και χαρά στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις την ανάγκη να λειτουργήσεις αυτόνομα, να παίξεις, να φλερτάρεις, να επιβεβαιωθείς και να αναγνωρίσεις τελικά τι έχει αξία και που πρέπει να δοθείς! Ο μήνας είναι εκπληκτικός για νέες γνωριμίες και δεν πρέπει να τον αφήσεις αναξιοποίητο! Για σένα που ήδη είσαι σε σχέση μπορείς να γεφυρώσεις το χάσμα ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου με επικοινωνίες και ταξιδάκια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα τα επαγγελματικά δεν είναι η προτεραιότητά σου παρόλο που οι ιδέες σου και οι επαφές σου θα μπορούν να στηρίξουν τα προσωπικά σου σχέδια! Από τις 20 Αυγούστου μπαίνεις πιο ενεργά στο εργασιακό παιχνίδι και έχεις και καλές ευκαιρίες εξέλιξης. Στα οικονομικά σου έχεις σημαντική βελτίωση αν ανήκεις στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου ενώ οι πιέσεις είναι αισθητές για σένα που είσαι Δίδυμος του 3ου δεκαημέρου.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από φυσική κατάσταση είσαι στα καλύτερά σου μόνο που θα υπερβάλεις τον δυνάμεων σου και θα κάνεις και αρκετές υπερβολές σε φαγητό και σε διασκέδαση γεγονός που εντέλει μπορεί να σε επιβαρύνουν! Παν μέτρο άριστον να θυμάσαι!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.