Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμος Οκτώβριος 2017

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα θα συνεχίζει να σου δίνει τις καλές του επιρροές για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σε έβαζαν σε σκέψεις. Με τους πλανήτες να σε ευνοούν οι αντιλήψεις τα πιστεύω σου και η φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων θα μοιάζουν όσο περνά ο καιρός να μην ανταποκρίνονται πλέον στις απαιτήσεις σου και στο παρών κλίμα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί. Στις 17 που ο Ερμής θα μπει στον Σκορπιό οι εξωτερικοί κοινωνικοί παράγοντες δείχνουν ότι αλλάζουν και παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σου. Η υπομονή που έχεις και η σταθερότητα του χαρακτήρα σου θα παίξουν μέχρι τέλος του μήνα καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σου που θα είναι πάρα πολλές και θα βλέπεις οι άλλοι να βασίζονται σε εσένα και να σου έχουν απεριόριστη εμπιστοσύνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την αρχή του μήνα καλωσορίζεις και τις καλές εξελίξεις στην σχέση σου. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να γίνει η σχέση σου καλύτερη. Ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός, η γοητεία σου και η καλή σου διάθεση θα είναι από τα χαρακτηριστικά της περιόδου. Η αισιοδοξία σου και η πίστη στις δυνατότητες σου θα είναι τόσο αυξημένες που θα το μεταδίδεις πολύ έντονα και στο ταίρι σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για κάποιες αποδράσεις για διασκέδαση και γενικότερα για καταστάσεις που θα σε κάνουν να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα και την ρουτίνα ώστε να περνάς πολύ καλά εσύ αλλά και το ταίρι σου. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στην ζωή σου τώρα με την καλή πλανητική επιρροή κινήσου όπως πρέπει και σε βεβαιώνω ότι θα βρεις το ταίρι που περίμενες εδώ και πολύ καιρό που θα σου δώσει την ευτυχία που αναζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την δουλειά σου την έχεις φέρει στα μέτρα σου και έχεις αρχίσει να υλοποιείς και τα σχέδια σου. Από τις πρώτες μέρες του μήνα μπορείς να κάνεις επαφές και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Θα πάρεις και τις πολύ καλές επιρροές του Ερμή που θα μπει στον Σκορπιό. Θέματα που ήταν σε στασιμότητα τώρα είναι η περίοδος που μπορείς να δώσεις καλές λύσεις. Τα οικονομικά σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σε προβληματίσουν έντονα και θα προσπαθήσεις να βάλεις ένα πρόγραμμα ώστε να μειώσεις τα έξοδα που την τελευταία περίοδο είναι πάρα πολλά. Από τις 11 μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν κέρδη στο μέλλον.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Οκτώβριος θα είναι πολύ καλός μήνας για εσένα. Η Αφροδίτη μέχρι τις 13 στην Παρθένο ανεβάζει την επικοινωνία σου και θα βρίσκεσαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την καλυτέρευση του σώματος σου. Πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα σε σχέση με την φυσική σου κατάσταση τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους. Στις 19 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα φέρει πολλές ευκαιρίες για να φτιάξεις έτσι όπως θα ήθελες την φυσική σου κατάσταση. Θα σου φτιάξει την διάθεση και θα αισθάνεσαι πολύ καλά ψυχολογικά. Όπως καταλαβαίνεις έχεις σύμμαχους τους πλανήτες που σου δίνουν τις ευκαιρίες μέχρι τέλος του μήνα να περάσεις πολύ καλά.
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.