Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμος Αύγουστος 2017

Γενικά

Αυτό τον μήνα πρέπει να έχεις αρκετή ψυχραιμία για ότι θα γίνει. Από τις 13 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος καθυστερήσεις και αναβολές θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Στην 7 με την Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο κινήσου με προγραμματισμό χωρίς να κάνεις κινήσεις που δεν τις σκέπτεσαι. Πριν μιλήσεις σκέψου καλά τι θα πεις ώστε να αποφύγεις αντιθέσεις με δικά σου άτομα. Στις 21 η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα φέρει σημαντικές αλλαγές ώστε να κινείσαι σε κλίμα που θα θέλεις να έχεις ασφάλεια. Την περίοδο που γίνονται οι Εκλείψεις θα γίνουν πολλά ξεκαθαρίσματα στην ζωή σου ώστε αυτή να γίνει καλύτερη. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις για την ζωή σου. Είναι στο χέρι σου να κινήσεις έτσι να νήματα για να φτάσεις για άλλη μια φορά στην επιτυχία που σου αξίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πρέπει να προσέχεις αρκετά την συμπεριφορά σου σε σχέση με το ταίρι σου. Ο Ερμής ανάδρομος σε προειδοποιεί να δείξεις λίγη ψυχραιμία για να έχεις καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Απόφυγε στις 7 που γίνεται η Έκλειψη να σε πιάσουν οι αναποδιές σου και να δεις την σχέση σου με αρνητικό μάτι. Άλλωστε από τις 27 ποιος σε πιάνει. Η επικοινωνία σου με το ταίρι σου αλλά και ο ερωτισμός σου θα το κάνει και θα παραμιλάει. Θα μπορέσεις μέχρι τέλος του μήνα να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά σου λέω ότι αυτή η κατάσταση θα πάρει τέλος. Αν έχεις λίγο περισσότερο διαλλακτικότητα παρόλο τις αρνητικές αστρολογικές όψεις θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να βρεις ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα επικρατεί μια κατάσταση που θα σε αγχώνει και θα σε προβληματίζει. Ο Ερμής ανάδρομος θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Οι Εκλείψεις θα βγάλουν στην επιφάνεια την ανασφάλεια σου για τα θέματα της δουλειάς. Προς το τέλος του μήνα μπορείς να κάνεις συναντήσεις όπως και καινούργια ξεκινήματα που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τα τόσα πολλά ταλέντα που έχεις. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται και εσύ είσαι σε ένα συνεχές τρέξιμο για να μπορέσεις να προλάβεις τις υποχρεώσεις. Την περίοδο των Εκλείψεων απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα. Από τις 27 μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν έσοδα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Αύγουστος είναι καλός μήνας για την φυσική σου κατάσταση. Φρόντισε να διώξεις το άγχος της καθημερινότητας που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό και ειδικότερα στις 21 του μήνα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα. Από τις 26 του μήνα θα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την διατροφή σου. Αν έχεις πάρει παραπάνω κιλά μπορείς να κάνεις πολλές κινήσεις για να τα χάσεις. Η αισθητική σου εικόνα θα είναι πολύ καλή και θα καταπλήξεις όπως πάντα τον περίγυρό σου. Μέχρι τέλος του μήνα η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή και εσύ σε πολύ όμορφη ψυχική διάθεση.
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.