Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμος Φεβρουάριος 2019

Γενικά

Έφτασε η στιγμή να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να νιώσεις και πάλι την ελευθερία να κάνεις πράγματα που εδώ και καιρό δεν μπορούσες, ενώ χαρακτηριστική θα είναι αυτό το Φεβρουάριο η εύνοια σου σε ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές και γνωριμίες. Ιδιαίτερα από τις 4/2 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα από τον φιλικό για σένα Υδροχόο, σου δίνονται νέες ευκαιρίες επέκτασης και προόδου, ενώ νέα σχέδια και μετακινήσεις θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία. Η Πανσέληνος 19/2 από το ζώδιο της Παρθένου κορυφώνει κάποιες αλλαγές που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια και προσωρινά θα νιώσεις ένταση. Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου ως τις 10/2 θα σου δημιουργεί την τάση για «φευγιό» από τα συνηθισμένα, ενώ κινείσαι σε σεμινάρια, σπουδές με απόλυτη επιτυχία! Από τις 10/2 και έπειτα, όπου ο Ερμής θα κινείται στους Ιχθύς, κινείσαι πιο εποικοδομητικά σε επαγγελματικές επικοινωνίες και επαφές. Σχέσεις και Συνεργασίες σε αιφνιδιάζουν ευχάριστα σε όλη την διάρκεια του μήνα, τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όμως θα τις ζήσεις ως τις 4 Φεβρουαρίου που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη. Στην συνέχεια το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, θα στηρίξει τα οικονομικά σου συμφέροντα ενώ θα καταφέρεις να διευθετήσεις και οικονομικές εκκρεμότητες. Από τις 14/10 που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, θα είσαι αρκετά εύθικτος, εξαιτίας πολλών υποχρεώσεις που θα έχουν συσσωρευτεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εύνοια στον τομέα των σχέσεων συνεχίζεται και το Φεβρουάριο για το δικό σου ζώδιο και είναι αναμενόμενο αφού ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, βάζει τα δυνατά του για να σε αποκαταστήσει (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου). Ως τις 3 Φεβρουαρίου με την Αφροδίτη από τον Τοξότη είναι πιο θερμό το κλίμα στον τομέα των σχέσεων σου ενώ δεν λείπουν και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις που σε φέρνουν πιο κοντά σε έναν άνθρωπο που επιθυμείς. Από τις 4 Φεβρουαρίου τα ερωτικά πάθη φουντώνουν ενώ φαίνεται ότι δίνεις μεγαλύτερη προτεραιότητα στην ερωτική ικανοποίηση και δεν λείπουν οι ζήλειες και τα πείσματα, που άλλωστε όμως αυτά δίνουν την νοστιμάδα....

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ευρηματικότητά σου θα σου δώσει τον «αέρα» να κινήσεις νέα επαγγελματικά σχέδια με απόλυτη επιτυχία. Αν η εργασία σου συνδέεται με το διαδίκτυο, την εκπαίδευση, τα νομικά, τα ταξίδια, τότε είναι βέβαιο ότι θα έχεις μεγάλη άνοδο αυτό το μήνα. Σε κάθε περίπτωση ο μήνας σε ευνοεί για νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Πιο απαιτητικές και κουραστικές θα είναι οι συνθήκες στα επαγγελματικά σου από τις 14 Φεβρουαρίου που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου. Εκείνη την περίοδο καλό είναι να προσέξεις και τα παρασκήνια που θα υπάρχουν στον επαγγελματικό σου χώρο. Στον οικονομικό τομέα, ευνοείσαι μετά από πολύ καιρό αφού η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω (4 Φεβρουαρίου) δίνοντάς σου το όφελος μέσα από κάποια έκτακτα έσοδα. Θα καταφέρεις να διευθετήσεις χρέη και λογαριασμούς!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς αυτό το μήνα. Σημαντικό είναι όμως να μην επιβαρύνεις τον εαυτό σου και την ψυχολογία σου με υπερβολές, γιατί αυτό μπορεί να είναι κάτι που θα σε εξουθενώσει. Ο μήνας σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις για επερχόμενες αλλαγές που μπορεί να κάνεις τόσο στην διατροφή σου όσο και στην εμφάνισή σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.