Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμος Φεβρουάριος 2018

Γενικά

Αυτό τον μήνα πρέπει να έχεις αρκετή ψυχραιμία για ότι θα γίνει. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πάρα πολλές ευκαιρίες. Στις 15 η Ηλιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα φέρει σημαντικές αλλαγές ώστε να κινείσαι σε κλίμα που θα θέλεις να έχεις ασφάλεια. Η Αφροδίτη από τις 11 στους Ιχθείς και ο Ερμής από τις 18 στους Ιχθείς θα μπορέσουν να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα σου και οι καταστάσεις θα έρχονται πιο στρωτές. Πριν μιλήσεις σκέψου καλά τι θα πεις ώστε να αποφύγεις αντιθέσεις με δικά σου άτομα. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις για την ζωή σου. Είναι στο χέρι σου να κινήσεις έτσι να νήματα για να φτάσεις για άλλη μια φορά στην επιτυχία που σου αξίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πρέπει να προσέχεις αρκετά την συμπεριφορά σου σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε στις 15 που γίνεται η Έκλειψη να σε πιάσουν οι αναποδιές σου και να δεις την σχέση σου με αρνητικό μάτι. Άλλωστε η Αφροδίτη από τις 11 θα μπει στους Ιχθείς ποιος σε πιάνει. Ο Ερμής από τις 18 στους Ιχθείς μπορεί να σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του για να έχεις καλή σχέση με το ταίρι σου. Η επικοινωνία σου με το ταίρι σου αλλά και ο ερωτισμός σου θα το κάνει και θα παραμιλάει. Θα μπορέσεις μέχρι τέλος του μήνα να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά σου λέω ότι αυτή η κατάσταση θα πάρει τέλος. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στους Ιχθείς να σε ευνοούν θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να βρεις ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα επικρατεί μια κατάσταση που θα σε αγχώνει και θα σε προβληματίζει. Ο Ερμής στους Ιχθείς σε βοηθάει στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Η Έκλειψη θα βγάλει στην επιφάνεια την ανασφάλεια σου για τα θέματα της δουλειάς. Απόφυγε την περίοδο που γίνεται η Έκλειψη να κάνεις συναντήσεις όπως και καινούργια ξεκινήματα γιατί δεν θα μπορέσεις να αναδείξεις τα τόσα πολλά ταλέντα που έχεις. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται και εσύ είσαι σε ένα συνεχές τρέξιμο για να μπορέσεις να προλάβεις τις υποχρεώσεις. Την περίοδο της Έκλειψης απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα. Από τις 27 μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν έσοδα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Φεβρουάριος είναι πολύ καλός μήνας για εσένα αφού θα έχεις τις πολύ καλές επιρροές των πλανητών. Από τις 11 του μήνα που θα μπει η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα μπορείς να ασχοληθείς με το σώμα σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Θα θέλεις να δείχνεις καλά και θα γοητεύσεις το περίγυρο σου. Φρόντισε να προσέξεις λίγο παραπάνω την διατροφή σου στις 15 του μήνα με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στον Υδροχόο. Από τις 18 του μήνα που θα μπει ο Ερμής στους Ιχθείς θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Μέχρι τέλος του μήνα τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά η φυσική σου κατάσταση θα σε ικανοποιεί και θα έχεις πετύχει πάρα πολλά από όλα αυτά που ήθελες.
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.