Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμος Αύγουστος 2019

Γενικά

Ο Αύγουστος είναι ένας ταξιδιάρης μήνας για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Δίδυμε. Μπορεί τα οικονομικά να μην είναι στα καλύτερά τους, είναι βέβαιο όμως ότι από πλευράς προτάσεων, μετακινήσεων και παρέας έχεις να περάσεις έναν άκρως ενδιαφέροντα μήνα! Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο Λέοντα την πρώτη ημέρα του Αυγούστου, φέρνει για σένα μία πρόταση, μία γνωριμία, μία σημαντική απόφαση για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Με την Αφροδίτη (ως τις 21) και τον Άρη (ως τις 18) στο ζώδιο του Λέοντα, τα φλερτ δεν λείπουν, ενώ οι ερωτικές γνωριμίες που θα γίνουν σε κάποιο ταξίδι έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν. Ως τις 23 του μήνα απολαμβάνεις την στιγμή, αλλάζεις εικόνες, παραστάσεις, αποκτάς νέες εμπειρίες και το διασκεδάζεις. Τα κεφάλια αρχίζουν να μπαίνουν μέσα από τις 23 του μήνα, όπου με τον Άρη και την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου εσύ θα επιμεληθείς πολύ παραπάνω θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή! Μέσα στα πλάνα του μήνα για το ζώδιο σου – μπορεί και για σένα- είναι η συμβίωση, ή η αλλαγή σε χώρο σπιτιού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο αυτό το μήνα , ενώ η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, θα φροντίσουν με κάθε τρόπο να διασκεδάσεις και να μετακινηθείς με το ταίρι σου. Η επικοινωνία σας θα είναι άριστη, ενώ οι ιδέες που θα έχεις, θα σας βοηθήσουν να δραπετεύσετε από τη ρουτίνα. Η σχέση σου μπορεί να πάρει και μία πιο σταθερή πορεία, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσεις τώρα ακόμα και ένα γάμο. Αν είσαι χωρίς ταίρι να αναμένεις ότι ο μήνας φέρνει δικτύωση, επαφές, γνωριμίες και ναι θα έχεις τα τυχερά σου! Το πιο τυχερό διάστημα για τα ερωτικά σου είναι ως τις 23/8, απόλαυσέ το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αφήνεις για λίγο στην άκρη τους πρακτικούς τομείς της ζωής σου, όμως δεν παύει να υπάρχει το άγχος, η ανησυχία και η πίεση για θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Στα επαγγελματικά ευνοείσαι για επαφές, συμφωνίες, προτάσεις ιδιαίτερα από τις 11/8 όπου θα περάσει ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα. Προσοχή στις οικονομικές δοσοληψίες στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα που ο Ερμής κινείται ανάδρομος στον Καρκίνο!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Το μυαλό ανανεώνεται γιατί αλλάζεις παραστάσεις αυτό το μήνα και αυτό θα κάνει πολύ καλό στην ψυχική σου διάθεση, κατά επέκταση θα νιώθεις πολύ δυνατός και σωματικά. Από πλευράς ομορφιάς, δεν είναι ο μήνας που θα κάνεις τις εντυπωσιακές αλλαγές, θα είσαι ο εαυτός σου και θα νιώθεις πολύ καλά με αυτό !
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.