Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμος Δεκέμβριος 2019

Γενικά

Πάει ο παλιός ο χρόνος τραγουδάς από το ξεκίνημα του Δεκεμβρίου φίλε μου Δίδυμε και το ενδιαφέρον σου αυτό το διάστημα στρέφεται στο παρελθόν και στην εύρεση λύσεων σε προβλήματα που σε ταλάνισαν. Σημαντική ανάσα ανανέωσης θα δεις στα οικονομικά σου αφού η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα κινούνται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Αυτό για σένα σημαίνει ότι αυτό το μήνα μπορείς να αντιμετωπίσεις και να λύσεις προβληματισμούς που δέχτηκες στα οικονομικά σου ή να κάνεις και μία μορφή ρύθμισης οφειλών που προέρχονται από το παρελθόν σου! Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 12/12 στο δικό σου ζώδιο και είναι κάπως χαοτική, προκαλώντας διλήμματα, συγχύσεις αλλά και έντονο ψυχολογικό αναβρασμό, η τάση αυτή ωστόσο δεν θα κρατήσει για πολύ! Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, σε βοηθά να κλείσεις οριστικά χρέη και εκκρεμότητες του παρελθόντος τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό πλαίσιο. Οι επικοινωνίες, οι επαφές και οι συναντήσεις με άτομα του σταθερού σου περιβάλλοντος δεν θα λείπουν αυτό το μήνα από την καθημερινότητά σου αφού ο Ερμής θα κινείται στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον Τοξότη. Από πλευράς αισθηματικής και κοινωνικής ευνοείσαι πολύ περισσότερο από τις 20 Δεκεμβρίου όπου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από την αρχή του μήνα έχεις την ανάγκη να μιλήσεις, να εκφραστείς, να πεις αυτά που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι και αυτό είναι κάτι που το κάνεις. Δεν λείπουν όμως μέχρι τα μέσα του μήνα οι συγχύσεις και η νευρικότητα για θέματα που αφορούν τις σχέσεις σου και ίσως βρεθείς μπλοκαρισμένος. Καλό είναι να μην κάνεις επιπόλαιες επιλογές αυτό το μήνα. Από τις 20 Δεκεμβρίου οι μέρες σου γεμίζουν με περισσότερα χαμόγελα και χαρές ενώ σταδιακά απελευθερώνεσαι από κάθε τι που στεκόταν εμπόδιο στο δρόμο σου! Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε ευνοεί για διασκεδάσεις, να γνωρίσεις νέο κόσμο, να ζήσεις νέες εμπειρίες στα αισθηματικά και γιατί όχι να ανανεώσεις μία ήδη υπάρχουσα σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτό το μήνα στα επαγγελματικά σου θα βρεθείς μπερδεμένος και διχασμένος και θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις ή και συγχύσεις ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Με τον Άρη από το Σκορπιό αισθάνεσαι ότι κουράζεσαι πάρα πολύ χωρίς να μπορείς να έχεις την ανταμοιβή που θα θελες! Προσοχή στις επιλογές σου ιδιαίτερα κοντά στις 12/12 με την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο σου! Δείξε υπομονή στις εξελίξεις που τώρα συμβαίνουν στην εργασία! Στα οικονομικά δίνονται λύσεις και σταδιακά βλέπεις ότι παρουσιάζονται ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν στην ανάπτυξη των οικονομικών σου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Με τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού ο μήνας έχει τρέξιμο, πίεση και στρες. Σκέψου ότι κάποιες στιγμές εξαντλείς τον εαυτό σου και δεν ξεκουράζεσαι αρκετά! Χαλάρωσε το πρόγραμμά σου και επικεντρώσου περισσότερο στην προσωπική σου ευεξία. Ευχάριστες αλλαγές στην εμφάνιση ευνοούνται ιδιαίτερα από τις 20 Δεκεμβρίου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.