Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμος Οκτώβριος 2019

Γενικά

Ο Οκτώβριος ξεκινά με εσένα να είσαι πολύ δραστήριος στα επαγγελματικά, αλλά και με ευκαιρίες αισθηματικής ανανέωσης που σου δίνονται μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του μήνα που ο Ερμής και η Αφροδίτη θα κινούνται στο ζώδιο του Ζυγού! Η ερωτική σου ζωή γενικά αποκτά δράση και εξελίξεις και με τον Άρη που θα διελαύνει στο Ζυγό από τις 4 του μήνα και έπειτα. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το Σκορπιό στρέφουν το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, την φυσική κατάσταση, όπου σε αυτούς τους τομείς θα πάρεις κάποιες αποφάσεις και θα κάνεις κάποιες ανανεώσεις. Θα ξεκινήσεις διατροφή, θα εντάξεις μία νέα τεχνοτροπία στην εργασία σου, θα αλλάξουν με κάποιο τρόπο οι ρυθμοί σου. Η τάση αυτή θα γίνει πιο έντονη καθώς οδεύουμε προς το τέλος του μήνα. Ο Δίας από τον Τοξότη σε ευνοεί σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

: Στα αισθηματικά σου θα είσαι σε εγρήγορση και θα διεκδικείς εδώ και τώρα αυτό που θέλεις, χωρίς να κάνεις εκπτώσεις. Ο Άρης από το Ζυγό τονώνει την ερωτική σου λίμπιντο, ο Δίας από τον Τοξότη φέρνει νέες γνωριμίες, επομένως μπορώ να πω ότι αυτός ο μήνας έχει δράση, εξέλιξη και τύχη στα αισθηματικά, όμως μεγαλύτερες απολαύσεις θα δεχθείς από τον επόμενο μήνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό αυτό το μήνα ανανεώνεις για τα καλά την εργασία σου και κάνεις τα πάντα για να δώσεις μία νέα πνοή σε αυτό τον τομέα της ζωής σου! Βελτιώνονται οι συνθήκες και αλλάζουν οι ρυθμοί στα εργασιακά σου! Στα οικονομικά σου συνεχίζεις να πιέζεσαι ενώ οι πιο δύσκολες και πιεστικές μέρες για σένα θα είναι η 7 και 27 του μήνα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Γίνεσαι πιο τολμηρός με την εξωτερική εμφάνιση, δοκιμάζεις νέα στυλ και φροντίζεις περισσότερο εσένα. Από πλευράς φυσικής κατάστασης νιώθεις καλά, ηρεμεί η ψυχολογία σου ενώ φροντίζεις πιο επίμονα και με πείσμα θέματα άσκησης και διατροφής.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.