Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμος Μάιος 2020

Γενικά

Ένας σημαντικός μήνας ξεκινά για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Δίδυμε, στο ξεκίνημά του συγκροτήσεις τα σχέδιά σου, κλείνεις τις εκκρεμότητές σου και παίρνεις και ανακούφιση από την διεκπαιρέωση χρεών και οικονομικών εκκρεμοτήτων. Στις 11 του μήνα ο Ερμής περνά στο ζώδιο σου και είναι βέβαιο ότι βρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου, οι επικοινωνίες σου εντείνονται, ενώ είσαι σε ετοιμότητα για μετακινήσεις, επαφές, γνωριμίες. Κάποια σχεδιά σου σταθεροποιούνται ενώ από τις 22 του μήνα που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου κάνεις ένα νέο σπουδαίο ξεκίνημα που θα σε ανεβάσει πολύ! Ο μήνας ωστόσο έχει και τις παγίδες του... Ποιες είναι αυτές;;; Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου σχηματίζοντας δύο φορές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, συνάμα από τις 13 του μήνα θα είναι φαινομενικά ανάδρομη. Κάποιες καταστάσεις δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρες και εσύ θα χρειαστεί να προσέξεις και να αποφύγεις τις λανθασμένες εκτιμήσεις, που εντέλει μπορεί να σε οδηγήσουν σε πλάνες, τόσο αισθηματικές όσο και επαγγελματικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άλλα θέλεις, άλλα κάνεις και άλλα εννοείς αυτό το μήνα αγαπητέ μου Δίδυμε. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου και η ερωτική σου ζωή έχει το ενδιαφέρον της, δεν λείπουν οι κατακτήσεις αλλά και ο ερωτισμός από την πλευρά σου! Είναι βέβαιο όμως ότι η πορεία του μήνα φέρνει και τα μπερδέματά της, τα οποία και προκύπτουν λόγω εξελίξεων που θα έχεις με μία σχέση του παρελθόντος. Πιθανότατα θα σκεφτείς μία επανασύνδεση, η οποία ωστόσο έχει αβέβαια αποτελέσματα και εντέλει μπορεί να σε διχάσει και να σε μπερδέψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ξεκίνημα του μήνα κρίνεται ιδανικό για να βάλεις σε μία τάξη τις επαγγελματικές σου υποθέσεις αλλά και για να λάβεις την στήριξη για κάποια επαγγελματικά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις!Προσοχή ωστόσό στις επιλογές σου γιατί όποιος θέλει τα πολλά, εντέλει χάνει και τα λίγα. Μία νέα σημαντική προοπτική σου ανοίγεται από τις 22 του μήνα. Στα οικονομικά σου βρίσκεις λύσεις για χρεωστικά υπόλοιπα και υποχρεώσεις ενώ δέχεσαι και βοήθημα / υποστηρίξη καταφέρνοντας να αντιμετωπίσεις τις προκήσεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Σε διακατέχει άγχος, κούραση αλλά και ανησυχία για θέματα που αφορούν την φυσική σου κατάσταση ιδιαίτερα ως τις 7 του μήνα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος. Δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα όμως και θα καταφέρεις να βρεις τις δυνάμεις σου! Η πεσμένη αυτοπεποίθησή σου απο τις 13 του μήνα, είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές για την εξωτερική σου εμφάνιση, φρόντισε να μην κάνεις κάποια μεγάλη αλλαγή που θα την μετανιώσεις.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.