Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Ιούνιος 2018

Γενικά

Ο μήνας αυτός θα είναι γεμάτος εκπλήξεις και ευχάριστα γεγονότα που δεν θα πιστεύεις από τις εξελίξεις έτσι όπως θα έρθουν. Από τις 13 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Καρκίνο θα είσαι δίπλα στην οικογένεια σου γιατί τον τελευταίο καιρό σε έχουν πολύ ανάγκη. Έχουν κάποια προβλήματα που μόνο εσύ είσαι το κατάλληλο άτομο που θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις. Από τις 28(που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου) θα έχεις περισσότερες ευθύνες στην καθημερινότητα σου αλλά θα βλέπεις τις διάφορες καταστάσεις γύρω σου με τελείως διαφορετικό τρόπο από ότι τις έβλεπες πριν. Μέχρι τέλος του μήνα θα δεις ότι θα έχεις βάλει πολλά θέματα στην σειρά τους και θα έχεις δίπλα σου άτομα που θα σε κάνουν να περνάς πολύ όμορφα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα έρθεις πολύ κοντά στο ταίρι σου και θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν στην σχέση σου. Μπορείς να ζητήσεις αυτά που θέλεις από το ταίρι σου και να ξέρεις ότι θα πάρεις και με το παραπάνω. Θα δεις να γίνονται πολύ καλές αλλαγές στην σχέση σου. Για το ερωτικό πάθος δεν το συζητώ το είχες το έχεις και όσο θα περνάνε οι μέρες οι ερωτικές σου νύχτες σου θα γίνονται τέλειες από την ενεργητικότητα σου και την ευχαρίστηση που θα έχεις εσύ και το ταίρι σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα κάνεις τόσα πολλά ωραία πράγματα στο ταίρι σου που θα ξεχάσει ακόμη και το όνομα του. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι έφτασε ο καιρός που θα κάνεις την γνωριμία που περιμένεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ιούνιος είναι αρκετά πιεστικός για θέματα εργασίας για σένα που είσαι Αιγόκερως. Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου θα είναι αρκετά απαιτητικοί και εξαντλητικοί, ενώ δεν αποκλείεται να επωμιστείς και ευθύνες συνεργατών σου και αυτό θα σου προκαλεί μεγάλη νευρικότητα. Από τις 13 Ιουνίου και έπειτα δέχεσαι εύνοια για την ανάπτυξη των οικονομικών σου και με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Λέοντα, θα μπορέσεις να δεις το εισόδημα που έρχεται στο σπίτι να αυξάνεται, θα υπάρχει η άνεση να διευθετηθούν εκκρεμότητες .

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Όλος ο Ιούνιος θα είναι πολύ καλός αρκεί να αποφύγεις να κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις. Τις πρώτες μέρες του μήνα απόφυγε να εκνευριστείς και να χαλάσεις την ψυχολογία σου με πράγματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Στις 13 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Καρκίνο φρόντισε να περάσεις με δικά σου άτομα να χαλαρώσεις και να κάνεις σκέψεις που σε ηρεμούν και σε χαλαρώνουν. Θα σου φτιάξει την διάθεση και θα νιώθεις αρκετά καλά. Στις 28 που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου ασχολήσου λίγο με την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να καταφέρεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου θα έχεις αρκετή ηρεμία και θα είσαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.