Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Ιανουάριος 2020

Γενικά

Το 2020 ξεκινά με εσένα να είσαι ο πρωταγωνιστής του ζωδιακού, αφού πραγματοποιείται μία πολυαστρία το ζώδιό σου. Τον πρώτο μήνα του νέου έτους βλέπουμε τον Ήλιο, τον Ερμή, τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να είναι στον Αιγόκερω, έτσι λοιπόν βρίσκεσαι σε μία μεταμορφωτική περίοδο σπουδαίων αλλαγών ζωής. Δεν θα λείψουν όμως και οι πιέσεις, οι προβληματισμοί αλλά και οι ρήξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες αφού επηρεάζεσαι και από την Έκλειψη Ηλίου που γίνεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Ο Άρης από τον Τοξότη εντείνει την κούραση και την εξάντλησή σου γιατί αυτό το μήνα θα χρειαστεί να είσαι σε τρέξιμο όχι μόνο για τις δικές σου υποθέσεις αλλά και για των οικείων σου! Στα χαρούμενα νέα του μήνα είναι ότι τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου αλλά και το πορτοφόλι σου (η Αφροδίτη στον Υδροχόο). Από τις 13/1 και έπειτα οι μέρες σου αποκτούν μία πολύ πιο τρυφερή και ρομαντική νότα, έχεις περισσότερη εκφραστικότητα και είσαι σε ετοιμότητα να μοιραστείς όσα σκέφτεσαι και αισθάνεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πάθος σε κατακλύζει αυτό το μήνα, το ίδιο και η ζήλεια, η καχυποψία και η ανάγκη να κάνεις ριζικές αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Στο πρώτο μισό του μήνα θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις τα πάθη σου για να αποφύγεις συγκρούσεις. Στο δεύτερο μισό του μήνα, υπάρχουν τρυφερά ερωτικά τετ-α-τετ που σε βοηθούν να ισορροπήσεις και να αφεθείς στα τερτίπια του έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιε συνεργασίες σου δοκιμάζονται ενώ εφαρμόζεις και κάποιες αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον των επαγγελματικών σου! Τα οικονομικά σου είναι ευνοημένα ως τις 13/1 ενώ στην συνέχεια ευνοείσαι σε προτάσεις και συμφωνίες που θα φέρουν ένα νέο ξεκίνημα που θα αποδώσει καρπούς!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Μην εξαντλείς τον εαυτό σου αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την ξεκούραση και την σωστή διατροφή! Αυτό το μήνα μπορεί να νιώσεις κουρασμένος και εξαντλημένος από όλα όσα θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις. Αποφάσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης αλλά και της εξωτερικής εμφάνισης ευνοούνται.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.