Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Μάιος 2021

Γενικά

Ο Μάιος είναι ένας εξαιρετικός μήνας, αρκεί να αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να αφοσιωθείς προς ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα κατεύθυνση. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου, φουντώνει τις επιθυμίες σου και φέρνει στη ζωή του την ευκαιρία για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα που θα σε συναρπάσει. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/5 επιβαρύνει την ψυχολογία σου με ανησυχίες για τα επαγγελματικά ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες αποκαλύψεις που θα σε απογοητεύσουν. Ο Ερμής στους Διδύμους σε ορθή φορά ως τις 30/5 ευνοεί τις επαγγελματικές συζητήσεις, αλλά και τις συμφωνίες για νέα εργασιακά ξεκινήματα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους από τις 9/5 ευνοεί την βελτίωση ζητημάτων φυσικής κατάστασης και νιώθεις παραπάνω ευεξία. Ο Άρης στον Καρκίνο σε όλη την πορεία του μήνα, προκαλεί εντάσεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου, βάλε νερό στο κρασί σου και φρόντισε να μην παρεξηγείς το κάθε τι !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου ο μήνας έχει τις κόντρες και τα καβγαδάκια για σένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο. Το 3ο δεκαήμερο ευνοείσαι για ένα νέο συναρπαστικό αισθηματικό ξεκίνημα που θα αφήσει το αποτύπωμά του στην καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ο μήνας είναι δημιουργικός όμως δεν θα σου είναι πάντα εύκολο να βρεις λύσεις με τα άτομα που συνεργάζεσαι δεν θα λείπουν λοιπόν οι κόντρες. Στα οικονομικά ως τις 15/5 υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες βελτίωσης και ανόδου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Νιώθεις δυνατός, αγέρωχος και σε ετοιμότητα να σταθείς στα πόδια σου. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις θέματα ευεξίας!
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.