Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Ιούνιος 2019

Γενικά

Το καλοκαιράκι ξεκινά και είσαι σε δράση, αγαπητέ μου Αιγόκερε ... Πιο εύκολος θα είναι ο Ιούνιος, για σένα, που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου καλωσορίζεις την θερινή περίοδο με έρωτα, εκπλήξεις, ανανέωση, νέες ευκαιρίες και διασκέδαση... Οι ευκαιρίες όμως δεν λείπουν και για το 3ο δεκαήμερο όπου ως τις 9 του μήνα η Αφροδίτη από τον Ταύρο αναγεννά την ερωτική σου ζωή αλλά σου προσφέρει και την δύναμη για την υλοποίηση των σχεδίων σου! Όσο για σένα που ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερω δεν λείπουν οι πιέσεις, οι προκλήσεις και οι κόντρες από το περιβάλλον σου όμως ... κάνεις νέα σημαντικά επαγγελματικά ξεκινήματα τα οποία σου δίνουν πραγματικά «αέρα»! Η πρόκληση του μήνα για το ζώδιο σου, Αιγόκερέ μου, είναι η πορεία του Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου και η σύγκρουσή του με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το δικό σου ζώδιο! Με λίγα λόγια, αυτό το διάστημα γίνονται κάποια ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου, όπου σε απογοητεύουν και σε στεναχωρούν είναι όμως για το καλό σου! Θυμήσου ότι κανένα σημαντικό επίτευγμα δεν έγινε δίχως κόπο, προσπάθεια και αγώνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ιούνιος, μπορεί να ξεκινά σε ερωτικούς ρυθμούς για το ζώδιο σου, στην πορεία του όμως προκαλεί αντιδράσεις και κόντρες στην αισθηματική σου ζωή! Το άτομο που είσαι σε σχέση, φαίνεται ότι βρίσκεται σε μία συνεχή κόντρα μαζί σου, ή δεν μπορεί για την ώρα να σου προσφέρει αυτά που εσύ έχεις ανάγκη. Το γεγονός αυτό σε κάνει να βάζεις κάποια όρια και κάποιες αποστάσεις. Δεν σου κρύβω ότι εσύ μπορεί να είσαι αυτός, που τον Ιούνιο, μπορεί να αποφασίσεις μία αποστασιοποίηση! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, σίγουρα ο μήνας έχεις τις ευκαιρίες του για ερωτικά τερτίπια, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ωστόσο ο μήνας είναι μεταβατικός και όχι σταθεροποιητικός για τα αισθηματικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, κάνεις έναν αγώνα δρόμου για να μπορέσεις να πας παρακάτω και να δεις εξελίξεις. Μπορεί να πιέζεσαι, να ζορίζεσαι ή και να απογοητεύεσαι από την στάση κάποιων ανθρώπων που συνεργάζεσαι, όμως θα τα καταφέρεις μία χαρά. Ήδη από τις 9 του μήνα, αλλάζουν οι ρυθμοί σου οι επαγγελματικοί και παίρνεις τα πάνω σου! Στα οικονομικά σου ο μήνας έχει τις ευκαιρίες του!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ασχολείσαι πολύ περισσότερο με θέματα που αφορούν την ομορφιά ή και κάνεις και κάποια αλλαγή στην εμφάνισή σου που σε ανανεώνει. Στην συνέχεια το πέρασμα της Αφροδίτης, στο ζώδιο των Διδύμων, σε βοηθά να βάλεις σε ένα καλύτερο ρυθμό ζητήματα άσκησης και διατροφής! Από φυσική κατάσταση είσαι στα καλύτερά σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.