Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Σεπτέμβριος 2020

Γενικά

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που σε κάνει να λες «Ή τώρα ή ποτέ»... Δεν το βάζεις κάτω, αλλά επιμένεις συνειδητά να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις αναλογίζοντας ωστόσο ότι οι συνθήκες δεν είναι και απόλυτα εύκολες ! Σφίγγεις τα δόντια και προσπαθείς να δεις ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις και συνειδητοποιείς πλέον ότι η πορεία σου με κάποιους ανθρώπους δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να είναι κοινή! Μετακινήσεις, επαφές, συζητήσεις και ιδέες σου δίνουν ένα μεγάλο κίνητρο για νέα όνειρα κοντά στις 2 Σεπτεμβρίου που σχηματίζει η Πανσέληνος του μήνα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα ενισχύει τις πηγές εσόδων σου από τις 6 του μήνα ενώ δεν θα λείψουν και τα «τυχερά» στα οικονομικά σου! Το δύσκολο κομμάτι του μήνα είναι ο Άρης από το ζώδιο του Κριού – όπου και θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από τις 10/9- ! Η συναισθηματική σου ένταση είναι έκδηλη ενώ κάποια οικογενειακά προβλήματα σου προκαλούν αναστάτωση αυτό το μήνα! Διαχειρίσου με ψυχραιμία τις καταστάσεις και να θυμάσαι ότι δεν ρίχνουμε ποτέ λάδι στην φωτιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν θα τον έλεγες και κουβαρντά τον Σεπτέμβριο για τα αισθηματικά σου ... Στο ξεκίνημά του έχουμε την Αφροδίτη στον Καρκίνο που σου δημιουργεί την ανάγκη για ζεστασιά και συντροφικότητα, δεν παύει όμως να αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα ανάμεσα σε σένα καις το άτομο που έχεις στην καρδιά σου και ότι είναι σημαντικό πλέον να δεις κάποια πράγματα με ρεαλισμό! Συχνά το αίσθημα της μοναξιάς θα φωλιάζει αυτό το μήνα στην καρδιά σου όμως είσαι αποφασισμένος ότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη ...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από τις 5-27 του μήνα ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού επικεντρώνει τη σκέψη σου σε θέματα που αφορούν την καριέρα σου και την προοπτική της. Βρίσκεσαι σε συζητήσεις, επαφές που αφορούν το μέλλον και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου ενώ κάποια πράγματα εξελίσσονται γρήγορα και σε βγάζουν από τους ρυθμούς σου! Μην ξεχνάς ότι ευκαιρίες υπάρχουν και σου δίνονται όμως πρέπει να κουραστείς πολύ για αυτές. Στα οικονομικά σου οι συνθήκες είναι εξαιρετικά πιο βελτιωμένες.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό το διάστημα επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο σε τρόπους που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την ψυχολογική σου διάθεση γιατί ξέρεις καλά πλέον ότι αν νιώθεις καλά, θα είσαι και καλά! η φυσική σου κατάσταση θα είναι άριστη!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.