Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Φεβρουάριος 2019

Γενικά

Μετά από έναν επεισοδιακό και τεταμένο Γενάρη, έφτασε η στιγμή να χαλαρώσεις και να απολαύσεις πιο ήρεμες στιγμές μέσα στον Φεβρουάριο. Σημαντικό γεγονός του μήνα για σένα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου. Από τις 10 Φεβρουαρίου λοιπόν ο πλανήτης του έρωτα σου δίνει τα δώρα του, προσφέροντας χαρά, διασκέδαση, κατακτήσεις, φλερτ, ερωτικές όμορφες στιγμές αλλά και νέα δημιουργικά σχέδια... Δεν θα λείψουν και οι σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής, αλλά ούτε και το πάθος. Σε συνδυασμό με τον Άρη στον Ταύρο (από τις 14 του μήνα) να αναμένεις έντονη ερωτική δράση! Σημαντικές όμως θα είναι και οι νέες επαγγελματικές ενάρξεις που θα γίνουν από τις 4 Φεβρουαρίου που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο... Θα κλείσεις οριστικά τα κεφάλαια του παρελθόντος, θα ολοκληρώσεις εκκρεμότητες και θα κοιτάξεις μπροστά τους στόχους σου! Στα οικονομικά σου πιο κερδισμένος βρίσκεται στο ξεκίνημα του μήνα και μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου , όπου μέσω συζητήσεων, συμφωνιών και επαφών θα μπορέσεις να βρεθείς κερδισμένος. Οι μέρες που χρειάζονται περισσότερο προσοχή, γιατί θα είναι έντονες, εκρηκτικές και με καβγάδες με το περιβάλλον σου είναι ως τις 14 Φεβρουαρίου. Σε αυτό το διάστημα απόφυγε τις κόντρες με την οικογένεια ενώ θυμήσου πριν αντιδράσεις, να συγκρατήσεις τα νεύρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους ανοίγουν νέοι ορίζοντες για τα αισθηματικά σου και μετά από πολύ καιρό μπορώ να σου πω ότι έρχονται όμορφες μέρες και για σένα. Από τις 10 του μήνα, η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σου, επομένως στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα είσαι το τιμώμενο πρόσωπο στον έρωτα, όπου έχεις να απολαύσεις στο μέγιστο βαθμό στιγμές που σου είχαν λείψει. Ανεμελιά στα αισθηματικά, επιβεβαίωση, νέα ερωτικά ειδύλλια (για τους ελεύθερους), πιο έντονος ερωτικός πόθος (για τους δεσμευμένους). Οι μέρες του μήνα που κρίνονται δύσκολες, έντονες και όχι και τόσο θετικές για τα αισθηματικά σου είναι οι : 2 , 13 και 18 Φεβρουαρίου. Σε αυτές τις περιόδους απόφυγε τις συναισθηματικές εξάρσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι από τα ζώδια που ξέρεις να βάζεις οριοθετημένους στόχους στα επαγγελματικά σου και δεν σε νοιάζει μόνο το σήμερα, αλλά εργάζεσαι και για το αύριο. Ο Φεβρουάριος στην πορεία του σε κάνει πιο δημιουργικό και πιο αποδοτικό στα επαγγελματικά. Κάνεις μία σημαντική ανανέωση στον τρόπο που εργαζόσουν μέχρι σήμερα και αφήνεις πολλές φορές την φαντασία και την δημιουργικότητά σου ελεύθερη προκειμένου να προχωρήσεις προοδευτικά το μέλλον των επαγγελματικών σου, αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνεις. Μάλιστα αυτό το μήνα θα σταθείς και πιο δημοφιλής στο χώρο που δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά. Το μόνο σημείο που σου συνιστώ την προσοχή ιδιαίτερα ως τις 14 του μήνα, είναι να συγκρατήσεις την εκρηκτικότητα και την επαναστατικότητα που θα σε εμπλέξουν σε μπελάδες με τους συνεργάτες σου! Ο Φεβρουάριος όμως, φέρνει και νέες σημαντικές οικονομικές συμφωνίες ιδιαίτερα από τις 4/2 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο... Σταδιακά σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις μίας ανάσα ανακούφισης από τον οικονομικό σου τομέα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό το μήνα έχεις την ανάγκη να ασχοληθείς πολύ περισσότερο με την εξωτερική σου εικόνα, με την εμφάνισή σου και να κάνεις όμορφες αλλαγές που θα σε ανανεώσουν. Με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου είναι βέβαιο ότι από τις 10 του μήνα θα αρχίσεις να λάμπεις από γοητεία, δεν είναι όμως μόνο αυτό ... Εκτός από την Αφροδίτη στο ζώδιο σου κινείται και ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, που σημαίνει ότι σε αυτό το μήνα της χρονιάς μπορεί να πειθαρχήσεις με πείσμα στον εαυτό σου προκειμένου να βελτιώσεις την εικόνα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα κόψεις κακές συνήθειες (πχ τσιγάρο ή ατασθαλίες με το φαγητό) θα ακολουθήσεις ένα πιο ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και μία αλλαγή στο στυλ σου! Από φυσική κατάσταση θα είναι καλά!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.