Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Δεκέμβριος 2017

Γενικά

Από τις 3 μέχρι τις 22 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ευχάριστες αλλά και κάποιες καταστάσεις που δεν θα σου αρέσουν. Βέβαια οτιδήποτε σε υποβάλλει σε όλες αυτές τις καταστάσεις ίσως προέρχονται από κάποιες ενέργειες του παρελθόντος. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών του μήνα φαίνεται πως ο ψυχικός σου κόσμος θα είναι γεμάτος από ευαισθησίες που κάποιες στιγμές θα προσπαθήσεις μάταια να τις αναλύσεις με τη λογική. Μια εσωτερική αναστάτωση που συνοδεύεται από ανησυχίες για το μέλλον αλλά και αμφιβολίες για το νόημα πολλών συμβάντων απορροφούν μεγάλο μέρος της δράσης σου από την καθημερινότητα σου. Απόφυγε να ακολουθήσεις όλες αυτές τις τακτικές γιατί το καλό πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις κάπως αλλιώς. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε αυτό τον μήνα να χαλαρώσεις λίγο από τις άλλες υποχρεώσεις και να αφεθείς σε αυτά που σου δίνει το ταίρι σου. Όταν θέλεις μπορείς και κάνεις το άλλο άτομο ευτυχισμένο αλλά πρέπει να εξωτερικευτείς και λίγο περισσότερο για να καταλάβει και το ταίρι σου τα αισθήματα που έχεις για εκείνο. Η Αφροδίτη που θα μπει στις 23 στο ζώδιο σου θα αυξήσει την επικοινωνία σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Θα έχεις πολύ ερωτισμό και ρομαντισμό και θα κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Μπορείς να βάλεις καινούργιες βάσεις ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα δώσει μια νότα ανανέωσης στην σχέση σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει στην ζωή σου κάποιο ταίρι οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να πετύχεις τα σχέδια σου και να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Από τις πρώτες μέρες θα έχεις την καλύτερη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και να μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και σε φέρνουν πίσω στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Θα έχεις μεγάλη αποφασιστικότητα και δυναμικότητα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την δουλειά σου και το μέλλον της και να φτάσεις γρήγορα στην επιτυχία. Στα οικονομικά θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις και μπορεί να είναι στάσιμες μέχρι τώρα. Από τις 23 μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα που θα ισορροπήσουν τα οικονομικά σου. Προς το τέλος του μήνα απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές γιατί για άλλη μια φορά θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό το μήνα θα είσαι στο κλίμα της ανανέωσης και της νεανικότητας. Από τις αρχές του μήνα θα έχεις πολύ καλή ψυχολογική διάθεση και θα τα βλέπεις όλα πάρα πολύ ξέγνοιαστα. Φρόντισε λίγο παραπάνω την διατροφή σου γιατί τις περισσότερες φορές από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μπορεί να ξεχνάς και να τρως. Απόφυγε να κάνεις παρορμητικές κινήσεις γιατί μερικές φορές δεν σκέφτεσαι ότι μερικά πράγματα που κάνεις μπορούν να έχουν επίπτωση στην φυσική σου κατάσταση. Από τις 23 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο σου χαλάρωσε περισσότερο και μην καταναλώνεις πάρα πολύ ενέργεια σε θέματα που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία για εσένα. Στο τέλος του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση.
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.