Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Απρίλιος 2019

Γενικά

Ο Απρίλιος αγαπητέ μου Αιγόκερε φέρνει σημαντικές ειδήσεις, προτάσεις και συμφωνίες για το δικό σου ζώδιο. Ανακατατάξεις θα έχεις στο σπίτι, στην οικογένεια και στην δουλειά και αυτοί είναι οι βασικοί τομείς της ζωής σου που θα σε πιέσουν κατά την διάρκεια αυτού του μήνα. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 5 Απριλίου στο ζώδιο του Κριού, φέρνει χωροταξικές αλλαγές. Κάτι αλλάζεις στο σπίτι σου, ή προγραμματίζεις μία μετακόμιση, μπορεί όμως να υπάρξουν και νέες εξελίξεις που θα αφορούν ζητήματα της οικογένειάς σου! Με την Πανσέληνο στις 19 Απριλίου βρίσκεσαι σε αντιπαραθέσεις για θέματα που συνδέονται με την καριέρα σου, κράτησε πιο χαμηλούς τους τόνους. Στα επαγγελματικά όλος ο Απρίλιος είναι έντονος, δραστήριος, με φορτωμένο το πρόγραμμά σου, γεγονός που θα σου προκαλεί ένταση και νευρικότητα. Μην ξεχνάς ότι ο Άρης από τους Διδύμους φέρνει εξελίξεις στον τομέα της εργασίας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή είναι αρκετά πιο ευνοημένη ως τις 20 Απριλίου που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα μου είσαι με ραντεβουδάκια, επικοινωνίες, μηνύματα και τρυφερά – τετ- α τετ που θα κάνουν το μυαλό σου να ταξιδεύει σε όμορφες σκέψεις και σχέδια. Μία μετακίνηση με το ταίρι σου, είναι φανερό ότι θα αναζωογονήσει την μεταξύ σας σχέση. Εσύ που είσαι χωρίς σύντροφο, υπάρχουν οι «προσφορές» σε φλερτ, γνωριμίες και ερωτικές επαφές. Στις ημέρες του Πάσχα κατασταλάζεις περισσότερο στο τι είναι αυτό που θέλεις από την αισθηματική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων τρέχεις και δεν φτάνεις αυτό το μήνα από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Είναι πολύ πιθανό να επωμιστείς ευθύνες συνεργατών σου και αυτό να σε πιέσει σημαντικά. Σίγουρα όμως θα υπάρχει μία έντονη ροή εργασίας, κάτι το οποίο πρέπει να χαίρεσαι γιατί δεν θα είσαι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, βρίσκεις έξυπνους και δημιουργικούς τρόπους για να μπορέσεις να δεις άνοδο!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Είσαι στην «τσίτα» αυτό το μήνα και είναι απαραίτητο να χαλαρώσεις κάποιες στιγμές τους τόνους, γιατί θα εξουθενωθείς. Με τον Άρη από τους Διδύμους, υπερβάλεις στην καθημερινότητά σου και τρέχεις να τα προλάβεις όλα , γεγονός που σου στερεί την ηρεμία σου αλλά και την ξεκούρασή σου! Από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης για την ώρα δεν κάνεις σπουδαίες αλλαγές, αλλά επικεντρώνεσαι περισσότερο σε τρόπους που θα αναδείξουν τα όμορφα στοιχεία της εμφάνισής σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.