Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Δεκέμβριος 2020

Γενικά

Κάποιο κύκλοι κλείνουν αυτό το Δεκέμβριο και εσύ νιώθεις ανακούφιση για αυτό ενώ ατενίζεις το μέλλον με περισσότερη ελπίδα και προσμονή! Ο Δίας και ο Κρόνος αποχωρούν από το ζώδιο σου και σταδιακά απελευθερώνεσαι όμως τώρα από τη νέα τους θέση είναι απαραίτητο να κάνεις μία αξιολόγηση τι είναι σημαντικό για σένα και που είναι σπουδαίο να επενδύσεις συναισθηματική ή και οικονομικά! Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη σε βοηθά να κλείσεις οριστικά το κεφάλαιο των δυσκολιών που πέρασες τα περασμένα χρόνια. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 30/12 σε φέρνει πιο κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς. Η κοινωνική σου ζωή είναι βελτιωμένη ως τις 15/12 και δέχεσαι στην στήριξη από φιλικά πρόσωπα. Μία μυστήρια ερωτική ιστορία φαίνεται ότι σε βάζει σε σκέψεις στο δεύτερο μισό του μήνα. Ο Άρης από τον Κριό προκαλεί αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ούτε κρύο αλλά ούτε και ζέστη στα αισθηματικά σου αυτό το μήνα Αιγόκερε μου όμως από τις 21/12 με τον Ερμή από το ζώδιο σου θα μπορείς πιο εύκολα να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις τα θέλω σου! Η πιο τυχερή στιγμή στα αισθηματικά σου αυτό το μήνα είναι στις 30/12 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι ζορισμένος και ξέρεις ότι πρέπει να κλείσεις κάποιους κύκλους γεγονός που σε γεμίζει με υπερένταση και ανησυχία. Στα οικονομικά ο μήνας είναι εξαιρετικός για την αναζήτηση επενδύσεων.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι καλή, απλά οι φόβοι που εσύ έχεις αυτό το διάστημα αρκετές στιγμές γίνονται η αιτία για να νιώθεις αποδυναμωμένος.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.