Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Απρίλιος 2018

Γενικά

Είσαι από τα ζώδια που έχουν καλή επικοινωνία με τον περίγυρό τους αλλά αυτό τον μήνα που ο Ερμής στις 15 θα έρθει στην ορθή φορά του στον Κριό όλοι θα κρέμονται από τα χείλια σου. Θα έχεις τόσο καλές ιδέες που για άλλη μία φορά θα αποδεικνύεις ότι έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Οι υποχρεώσεις και το τρέξιμο δεν θα λείψουν. Σε καταστάσεις που δεν προχωρούσαν θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Στις 16(που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Κριό) θα θέλεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στην οικογένεια σου και να πάρεις αποφάσεις για το καλό όλων. Πριν πάρεις κάποιες αποφάσεις σκέψου πολύ καλά από πριν. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις τόσες ευκαιρίες να φτιάξεις τα πάντα τέλεια και ιδανικά που δεν θα το πιστεύεις ούτε και εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από 15 του μήνα με τον Ερμή στον Κριό θα έρθεις πολύ κοντά στο ταίρι σου και θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν στην σχέση σου. Μπορείς να ζητήσεις αυτά που θέλεις από το ταίρι σου και να ξέρεις ότι θα πάρεις και με το παραπάνω. Και από τις 16 με το που θα γίνει η Νέα Σελήνη στον Κριό θα δεις να γίνονται πολύ καλές αλλαγές στην σχέση σου. Το ταίρι σου θα είναι τόσο ευτυχισμένο δίπλα σου που για εκείνο θα είσαι η μοναδικότητα. Για το ερωτικό πάθος το είχες το έχεις και όσο θα περνάνε οι μέρες οι ερωτικές σου νύχτες σου θα γίνονται τέλειες από την ενεργητικότητα σου και την ευχαρίστηση που θα έχεις εσύ και το ταίρι σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα κάνεις τόσα πολλά ωραία πράγματα στο ταίρι σου που θα ξεχάσει ακόμη και το όνομα του. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι με την εύνοια των πλανητών έφτασε ο καιρός που θα κάνεις την γνωριμία που περιμένεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για την δουλειά σου δεν θα πρέπει να ανησυχείς καθόλου. Ο Ερμής από στο ζώδιο σου σε ευνοεί και θα έχεις πολλές συναντήσεις με συνεργάτες σου για να λύσεις θέματα που καθυστερούν στην δουλειά σου. Κάνε τις αλλαγές που θέλεις στην δουλειά σου για να μην καθυστερείς σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Τις πολύ καλές εξελίξεις να τις περιμένεις από τις 16 που θα γίνει η Νέα Σελήνη. Από εκεί και μετά θα δεις τους στόχους σου να αρχίζουν να υλοποιούνται και να έχουν μάλιστα και πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν πολλά κέρδη στο μέλλον. Πρόσεξε αρκετά τις τελευταίες μέρες του μήνα μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα και σπατάλες.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Όλος ο Απρίλιος θα είναι πολύ καλός αρκεί να αποφύγεις να κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις. Τις πρώτες μέρες του μήνα απόφυγε να εκνευριστείς και να χαλάσεις την ψυχολογία σου με πράγματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Από τις 15 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Κριό φρόντισε να περάσεις με δικά σου άτομα να χαλαρώσεις και να κάνεις σκέψεις που σε ηρεμούν και σε χαλαρώνουν. Ασχολήσου λίγο με την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 16 στον Κριό θα σου φτιάξει την διάθεση και θα νιώθεις αρκετά καλά. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να καταφέρεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου θα έχεις αρκετή ηρεμία και θα είσαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.