Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Αύγουστος 2018

Γενικά

Αυτός ο μήνας θα έχει πολλές εκπλήξεις για εσένα άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. Με τον Άρη, που θα μπει στις 13 στο ζώδιο σου μπορείς να κάνεις πάρα πολλά αρκεί να το θέλεις και να μην βάλεις πάλι στο μυαλό σου το πρέπει και το διότι. Από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα έχεις μεγάλη κοινωνικότητα και θα θέλεις να είσαι συνέχεια σε εκδηλώσεις. Δεν θα λες όχι σε καμία πρόσκληση που θα σου κάνουν και θα θέλεις να ξεφύγεις από την κούραση και το άγχος που περνάς κάθε μέρα. Να ξέρεις ότι όλα αυτά θα σου βγουν σε καλό αφού θα κάνεις πολύ καλές γνωριμίες που στο μέλλον θα καταλάβεις την σημασία τους. Μέχρι το τέλος του μήνα οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές και εσύ θα μπορείς να κάνεις αυτά που πραγματικά σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα αλλάξεις πολλές φορές απόψεις για την σχέση σου και το ταίρι σου. Παρόλο που δεν είναι στην φύση του ζωδίου σου θα έρθουν έτσι οι συνθήκες που θα το κάνεις. Από 7 του μήνα που θα μπει η Αφροδίτη στον Ζυγό η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις πολλά σχέδια για την σχέση σου. Θα μπορείς να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου με τον καλύτερο τρόπο και να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν από παλιά. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να περνάς αρκετές ώρες με το ταίρι σου και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να πήγαινες με το ταίρι σου και μια εκδρομή που θα σας έφερνε ακόμη περισσότερο κοντά τον έναν στον άλλο. Και αν ακόμη είσαι μέσα στην μοναξιά δεν πρέπει να κάτσεις καθόλου. Η Αφροδίτη θα σου δώσει τα καλύτερα της εφόδια ώστε να κάνεις την ιδανική γνωριμία που έψαχνες τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε αυτό τον μήνα στην δουλειά σου. Με τον Ερμή να σε ευνοεί θα μπορείς να κινηθείς πολύ άνετα και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Ο Ερμής στην ορθή φορά του θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να κάνεις αυτά που θέλεις στην δουλειά σου. Οι δημόσιες σχέσεις σου είναι πολύ καλές και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αν δεν έχεις τελειώσει παλιά θέματα που μπορεί να υπάρχουν ακόμη. Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα από τις υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Φρόντισε τα τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα ζητήματα νόμου και ακίνητης περιουσίας. Από τις 20 μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ καλός για την φυσική σου κατάσταση. Στις 7 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στον Ζυγό θα φέρνει πολλές ευχάριστες ευκαιρίες. Θα σε ευνοήσει να ασχοληθείς με την ομορφιά σου, την εξωτερική σου εμφάνιση και την φυσική σου κατάσταση. Η αισθητική σου εικόνα θα είναι πολύ καλή και θα καταπλήξεις όπως πάντα τον περίγυρό σου. Στις 13 του μήνα θα μπει ο Άρης στο ζώδιο σου αν έχεις πάρει παραπάνω κιλά μπορείς να κάνεις δίαιτα και θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Πρόσεξε γιατί κάποια γεγονότα που θα γίνουν θα σε εκνευρίσουν και θα κλονιστεί λίγο το νευρικό σου σύστημα. Στις 19 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου. Φρόντισε να περνάς καλά και αν η φυσική σου κατάσταση είναι καλή τότε σίγουρα θα είναι και η ψυχική σου.
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.