Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Οκτώβριος 2019

Γενικά

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας δράσης και αλλαγών στα επαγγελματικά σου, ενώ οι φίλοι, η δικτύωση, οι επαφές και οι γνωριμίες, θα προσφέρουν μία ευχάριστη πινελιά σε αυτές τις μέρες του φθινοπώρου. Οι πιέσεις και οι προκλήσεις δεν λείπουν από τη ζωή σου και αυτό το μήνα και αφορούν κυρίως τις επαγγελματικές σου συνεργασίες που θα ζοριστείς και θα κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στις 7 και 27 του μήνα που ο Κρόνος θα βάλει το χεράκι του για να ζορίσει τις καταστάσεις. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 13 του μήνα στο ζώδιο του Κριού , φέρνει έντονη συναισθηματική ένταση και ανησυχία για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή, αυτά όλα καταφέρνεις και τα λύνεις εντέλει! Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 28 του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού, σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους, με μία νέα φιλία, ή ξεκινάς στο τέλος του μήνα μία νέα συλλογική δραστηριότητα. Ο Άρης από το Ζώδιο του Ζυγού θα προκαλεί τους επαγγελματικούς εκνευρισμούς και τις συγκρούσεις αυτό το μήνα, βάλε νερό στο κρασί σου εκεί που πρέπει και όταν πρέπει! Με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό απολαμβάνεις στιγμές με φίλους και παρέες , ενώ κάποιες επιθυμίες πραγματοποιούνται ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

: Μία κρύο και μία ζέστη είναι τα αισθηματικά σου αυτό το μήνα Αιγόκερε. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα στο ξεκίνημα του μήνα διεγείρει τον ερωτικό σου πόθο σε κάνει όμως να κολλάς σε μία ερωτική ιστορία η οποία σε φθείρει και σε κάνει να χάνεις την ενέργειά σου! Στην πορεία του μήνα το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο Σκορπιό, ευνοεί περισσότερο την επικοινωνία και την επίλυση θεμάτων στα αισθηματικά. Επίμονος και με σχέδιο, βάζεις πλώρη για την κατάκτηση των επιθυμιών σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, επικεντρώνεσαι δραστήρια στην καριέρα σου και θέλεις εδώ και τώρα να δεις τις εξελίξεις που θέλεις. Οι συγκρούσεις με τα άτομα που συνεργάζεσαι είναι αναμενόμενες, ίσως γιατί θα είσαι αρκετά πιο απόλυτος από ότι συνήθως. Στα οικονομικά σου θα έχεις σκαμπανεβάσματα και αστάθειες.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Άκουσε προσεχτικά τις προτάσεις φίλων για την βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης ή και της φυσικής σου κατάστασης. Αυτό στο λέω γιατί κάτι θα σου προταθεί αυτό το μήνα, που πραγματικά μπορεί να σε ανανεώσει. Δυνατός, τολμηρός και έτοιμος για πειραματισμούς που θα βελτιώσουν την εικόνα σου είσαι αυτό το μήνα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.