Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Οκτώβριος 2018

Γενικά

Αυτός ο μήνας σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ευχάριστες αλλά και κάποιες καταστάσεις που δεν θα σου αρέσουν. Βέβαια οτιδήποτε σε υποβάλλει σε όλες αυτές τις καταστάσεις ίσως προέρχονται από κάποιες ενέργειες του παρελθόντος. Στις 9 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φαίνεται πως ο ψυχικός σου κόσμος θα είναι γεμάτος από ευαισθησίες που κάποιες στιγμές θα προσπαθήσεις μάταια να τις αναλύσεις με τη λογική. Μια εσωτερική αναστάτωση που συνοδεύεται από ανησυχίες για το μέλλον αλλά και αμφιβολίες για το νόημα πολλών συμβάντων απορροφούν μεγάλο μέρος της δράσης σου από την καθημερινότητα σου. Απόφυγε να ακολουθήσεις όλες αυτές τις τακτικές γιατί το καλό πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις κάπως αλλιώς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε αυτό τον μήνα που σε ευνοεί από η Νέα Σελήνη από τον Ζυγό να χαλαρώσεις λίγο από τις άλλες υποχρεώσεις και να αφεθείς σε αυτά που σου δίνει το ταίρι σου. Όταν θέλεις μπορείς και κάνεις το άλλο άτομο ευτυχισμένο αλλά πρέπει να εξωτερικευτείς και λίγο περισσότερο για να καταλάβει και το ταίρι σου τα αισθήματα που έχεις για εκείνο. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Θα έχεις πολύ ερωτισμό και ρομαντισμό και θα κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Μπορείς να βάλεις καινούργιες βάσεις ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα δώσει μια νότα ανανέωσης στην σχέση σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει στην ζωή σου κάποιο ταίρι οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να πετύχεις τα σχέδια σου και να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Από τις πρώτες μέρες θα έχεις την καλύτερη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και να μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και σε φέρνουν πίσω στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Θα έχεις μεγάλη αποφασιστικότητα και δυναμικότητα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την δουλειά σου και το μέλλον της και να φτάσεις γρήγορα στην επιτυχία. Στα οικονομικά θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις και μπορεί να είναι στάσιμες μέχρι τώρα. Από τις 12 μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα που θα ισορροπήσουν τα οικονομικά σου. Προς το τέλος του μήνα απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές γιατί για άλλη μια φορά θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα πρέπει να περιορίσεις αρκετά τον εκνευρισμό σου γιατί θα έχει άμεσο αντίκτυπο στον ψυχισμό σου. Κάποιες καταστάσεις που θα γίνονται θα σε κάνουν μερικές φορές να φτάνεις στα άκρα. Απόφυγε το πολύ άγχος και τις εντάσεις για να μπορέσεις να πας πολύ καλά. Αν δεν έχεις αυτές τις εντάσεις σε γενική εικόνα θα είσαι πολύ καλά. Στις 9 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα τονώνει την γοητεία σου. Ο αισθησιασμός σου θα φανεί πάρα πολύ στον περίγυρο σου. Μπορείς μέχρι τέλος του μήνα να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Μπορείς να αλλάξεις την γκαρνταρόμπα σου. Όλα αυτά θα σου φτιάξουν την διάθεση και θα νιώθεις πιο ήρεμα και περισσότερο καλά.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.