Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Ιούλιος 2020

Γενικά

Ο Ιούλιος είναι ένας προκλητικός μήνας για το ζώδιο σου, αφού ξεκινά με μία Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στον δικό σου άξονα που φέρνει σημαντικές πιέσεις και προβληματισμούς για θέματα προσωπικά, οικεία. Βρίσκεσαι στο μεταίχμιο σημαντικών προκλήσεων όπου πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιο σου και δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για λάθη ή και αναμονές. Πρέπει να σφίξεις τα δόντια και να πάρεις τελικές αποφάσεις για προσωπικά ζητήματα. Η εργασία σου βελτιώνεται αισθητά και αυτό σε αναζωογονεί και γίνεται πηγή διεξόδου. Στο σπίτι και στην οικογένεια υπάρχει ένταση και δεν λείπουν τα καβγαδάκια με τα οικεία σου πρόσωπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή δεν είναι και τόσο ευχάριστη αυτό το μήνα ... Ζητήματα του χτες επανέρχονται και πάλι στην καθημερινότητά σου και σε ταλανίζουν. Υπάρχει η προοπτική μίας επανασύνδεσης, όμως θα θέλει πολύ δουλίτσα για να πετύχει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε βοηθά αυτό το μήνα να έχεις μία ροή στην εργασία και στην καθημερινότητά σου γεγονός που σου προσφέρει ικανοποίηση. Δεδομένου όμως ότι σχηματίζεται μία έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου, καλό είναι οι κινήσεις σου να είναι με λεπτομέρεια και προσοχή αυτό το μήνα. Στα οικονομικά μπορείς να βρεις τις ισορροπίες σου!

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Το ξεκίνημα του μήνα σε κάνει να αισθάνεσαι αδύναμος και κουρασμένος αφού η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου, σου στραγγίζει την ενέργειά σου! Η τάση αυτή δεν θα διατηρηθεί για πολύ και στην συνέχεια θα μπορέσεις να βρεις τους ρυθμούς σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.