Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Φεβρουάριος 2018

Γενικά

Οι πρώτες μέρες του μήνα θα είναι αρκετά επεισοδιακές και θα έρχονται καλά γεγονότα που δεν τα περιμένεις. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα για να μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 15 στον Υδροχόο θα φέρει πολλά νεύρα και άγχος. Η συμβουλή μου, που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο είναι ψυχραιμία. Πριν κάνεις κάποια κίνηση πριν πεις κάτι και προπάντων μην αλλάξεις τίποτε που δεν σου αρέσει. Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο δεν θα μπορείς να κάνεις λάθη. Είσαι από τα ζώδια που αναζητούν την αρμονία και αυτό το κλίμα δεν σου αρέσει καθόλου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έρθουν πολύ καλές ευκαιρίες που δεν τις περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από την αρχή του μήνα θα πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή για να μπορέσεις να αντέξεις κάποια θέματα που μπορεί να γίνονται στην σχέση σου. Οι πλανήτες μπορεί να μην σε επηρεάζουν άμεσα αλλά η επικοινωνία με το ταίρι σου θα είναι σε άριστη κατάσταση. Η γοητεία και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζουν και η καλή σου διάθεση θα κάνουν το ταίρι σου να μην μπορεί να φύγει λεπτό από δίπλα σου. Φρόντισε να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε μερικά πράγματα στην σχέση σου για να περάσεις στιγμές γεμάτες έρωτα πάθους και ρομαντισμού. Μέχρι τέλος του μήνα τα πράγματα θα είναι έτσι όπως τα θέλεις και θα περνάς πολύ καλά. Εσύ που έχεις την μοναξιά επάνω σου και δεν σου φεύγει σου εγγυώμαι ότι θα την διώξεις. Σε περιμένουν στιγμές με το ταίρι που θα γνωρίσεις που θα είναι αξέχαστες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου, από τις αρχές του μήνα θα πρέπει να κινείσαι με πολύ προσοχή γιατί η ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Καθυστερήσεις και κάποια μικρά προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν δεν πρέπει να ασχοληθείς καθόλου γιατί έτσι όπως ήρθαν έτσι γρήγορα και θα φύγουν. Μέχρι τέλος του μήνα θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά. Στα οικονομικά σου αυτό τον μήνα θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Μέχρι τέλος του μήνα αυτό που θα πρέπει να σκέφτεσαι είναι το συγκρατούμαι ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου στο σημείο που θα σε ικανοποιούν.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα η γοητεία σου θα είναι μεγάλη αλλά θα είναι αρκετά μεταβαλλόμενη λόγο της διάθεσης που θα έχεις. Από τις αρχές του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Η διάθεση σου θα είναι καλή και θα θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Στις 15 που θα γίνει η Ηλιακή Έκλειψη στον Υδροχόο απόφυγε να κάνεις αρνητικές σκέψεις και να βλέπεις τα πράγματα απαισιόδοξα γιατί θα σου κάνει κακό στην ψυχολογία σου. Οι υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές για αυτό τον λόγο θα πρέπει να βάλεις προγραμματισμό για να αποφύγεις την εξάντληση. Μέχρι τέλος του μήνα γυμναστική δίαιτα αλλά και ξεκούραση είναι αυτά που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.