Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Ιούλιος 2021

Γενικά

Τον Ιούλιο ικανοποιούνται τα βαθύτερα αιτήματα της ψυχής σου ενώ ανακουφίζεσαι και από προβλήματα του παρελθόντος. Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, αποτελούν έναν καλό οιωνό για την οικονομική σου πορεία όπου αυτό το μήνα θα βρεθείς κατά κάποιο τρόπο ευνοημένος στις οικονομικές σου δοσοληψίες. Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Καρκίνου ανοίγεται και ένας νέος κύκλος για τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Γίνεται τώρα μία νέα αρχή που σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση! Σε πιο ταξιδιάρικη διάθεση θα είσαι από τις 22 του μήνα και έπειτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξεχειλίζεις από ερωτικό πάθος αυτό το μήνα αγαπητέ μου Αιγόκερε. Είναι ο καιρός να εμπλουτίσεις τις ερωτικές σου εμπειρίες αλλά και να ικανοποιήσεις κάθε βαθύτερη προσδοκία σου! Ξυπνά κάθε κρυφός πόθος, μαζί όμως φουντώνει και η ζήλεια και η επιθυμία για ερωτική κατάκτηση και κυριαρχία

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις τον δικό σου επαγγελματικό αγώνα ο οποίος αυτό το μήνα θα μπορεί να έχει πολύ πιο θετικά αποτελέσματα. Στήριξη θα λάβεις από νέες συνεργασίες που τώρα φαίνεται ότι θα ξεκινήσουν και θα σε στηρίξουν. Στα οικονομικά σου έχεις μεγάλη άνοδο από τις 22 του μήνα και έπειτα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Η φυσική σου κατάσταση είναι αρκετά καλή η ψυχολογία σου ωστόσο αρκετές στιγμές θα είναι πολύ βαριά γιατί θα αναβλύζουν κάποιοι φόβοι που καλείσαι τώρα να ξεπεράσεις.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.