Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Μάρτιος 2020

Γενικά

Αυτό το Μάρτιο είσαι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων, αφού κορυφώνεται η πολυαστρία Άρη – Δία – Κρόνου – Πλούτωνα στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας σημαντικά γεγονότα για την πορεία και την εξέλιξη σου! Μέσα από δοκιμασίες ή και δύσκολες καταστάσεις , καταφέρνεις και ενδυναμώνεσαι και έχεις σημαντική επιτυχία και ανάπτυξη στη ζωή σου! Αρκετές στιγμές αυτό το μήνα θα είσαι σε νευρικότητα ενώ θα χρειαστεί να χαλιναγωγήσεις την παρορμητικότητά σου που μπορεί να σε οδηγήσει σε εκρήξεις και υπερβολές! Ως τις 10 του μήνα θα υπάρξουν κάποιες αστάθειες στα οικονομικά σου, ενώ σημαντικό είναι να προσέξεις τα έξοδα και τις αγορές σου! Από τις 5 του μήνα η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε βοηθά να απολαύσεις περισσότερο τη ζωή ενώ θα έχεις και θετικές ερωτικές εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή αποκτά ζωντάνια, ενδιαφέρον και οι στιγμές του Μάρτη αναμένονται να είναι απολαυστικές και να σου χαρίσουν πληρότητα. Δεν θα λείψουν όμως και οι περιπτώσεις ανθρώπων που ανήκουν στο ζώδιο σου που θα αποφασίσουν έναν χωρισμό και αμέσως θα βρουν έναν νέο έρωτα ... Επιπλέον οι ερωτικές αποκαλύψεις δεν θα λείψουν αυτό το διάστημα και θα φουντώσουν για τα καλά τα γεγονότα και τις εξελίξεις της αισθηματικής σου ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από τις 4 έως τις 10 Μαρτίου ο Ερμής ανάδρομος από τον Υδροχόο θα προκαλέσει κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά σου, ενώ θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεχτικός στις δοσοληψίες σου σε αυτό το διάστημα. Η αστάθεια αυτή γρήγορα θα ξεπεραστεί και την περίοδο από τις 10-16 Μαρτίου θα βρεθείς σε συζητήσεις / συμφωνίες που θα μπορέσουν να σου δώσουν λύσης τα οικονομικά. Στα επαγγελματικά σου διανύεις μία περίοδο τελικών αποφάσεων. Μπορεί να είσαι σε ένα αδιέξοδο όπου πρέπει να πάρεις κάποιες τελικές αποφάσεις... Μην διαστάσεις να ακολουθήσεις τη ροή των γεγονότων.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο σου αυτό το μήνα, θα έχεις υπερδυνάμεις φίλε μου Αιγόκερε, αρκεί να μην παρασυρθείς στην υπερβολή και εντέλει οδηγηθείς στα άκρα και είσαι γεμάτος από υπερένταση. Όμορφες αλλαγές στην εμφάνισή σου θα τονώσουν για τα καλά την αυτοπεποίθησή σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.