Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Αύγουστος 2019

Γενικά

Πέρασες έναν δύσκολο, πιεστικό Ιούλιο και τον Αύγουστο το μόνο που θέλεις είναι να ηρεμήσεις κάπου και να ξαναβρείς τον εαυτό σου! Δεν παύει ωστόσο να υπάρχουν εστίες έντασης, άγχους, ιδιαίτερα για θέματα παρελθοντικής φύσεως που είναι φανερό ότι θα σε απασχολούν. Ως τις 11 Αυγούστου ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου, σε προδιαθέτει να εκφραστείς και να μοιραστείς τις σκέψεις σου με τα άτομα που σχετίζεσαι. Μπορείς να βρεις λύσεις και να αποκαταστήσεις κενά που είχαν δημιουργηθεί την τελευταία περίοδο. Στα οικονομικά σου , σου δίνονται σημαντικές λύσεις ήδη από την πρώτη μέρα του μήνα όπου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα. Μπορείς να διευθετήσεις χρέη ή και να βρεθείς κερδισμένος μέσω κάποιου έκτακτου εισοδήματος. Η περίοδος που ευνοείσαι για μετακινήσεις, ταξίδια, επαφές και περισσότερη ανεμελιά είναι από τις 18 Αυγούστου και έπειτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πάθος σε κατακλύζει αυτό το μήνα στα αισθηματικά σου , όμως φουντώνουν και οι φόβοι, οι ανασφάλειες και οι ζήλειες, ιδιαίτερα ως τις 23 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο του Λέοντα. Προσπάθησε να μην καταπιέσεις το ταίρι σου με την επιβλητική συμπεριφορά σου και απόφυγε το χειρισμό. Εσύ που είσαι δίχως ερωτικό σύντροφο, ευνοείσαι πολύ περισσότερο από τις 23 του μήνα για ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που διανύουμε την περίοδο του Αύγουστου είναι φανερό ότι είσαι προσηλωμένος με θέματα πρακτικής φύσεως και αγχώνεσαι πολύ για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Στα επαγγελματικά θα υπάρξει μία ηρεμία, όμως ίσως προσπαθήσεις συγκεντρωτικά να βάλεις πολλές ευθύνες πάνω στην πλάτη σου! Στα οικονομικά σου, ανοίγονται νέες προοπτικές που θα σε βγάλουν κερδισμένο. Σημαντικό είναι όμως να γνωρίζεις ότι αυτή την περίοδο θα υπάρχουν και αρκετά έξοδα .

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Μην πιέζεις τον εαυτό σου παραπάνω απ όσο μπορείς και αυτό στο λέω αγαπητέ μου Αιγόκερε γιατί αυτό το μήνα θα υπερβάλεις των δυνάμεών σου για να μην αφήσεις κανέναν ανικανοποίητο. Οι απαιτήσεις που έχεις από τον εαυτό σου, σε κάνουν πολλές φορές να χάνεις τον έλεγχο και εντέλει να κουράζεσαι και να απογοητεύεσαι!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.