Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Δεκέμβριος 2019

Γενικά

Ένας σπουδαίος μήνας ανοίγεται μπροστά σου όπου σε οδηγεί στην έναρξη ενός έτους που θα είσαι ο πρωταγωνιστής. Στο ξεκίνημα του μήνα, ο Δίας ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης εισέρχεται στο ζώδιο σου, ανοίγοντας ένα νέο ετήσιο κύκλο ευκαιριών. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου , δίνοντας σου ένα χέρι βοηθείας για να εργαστείς και να πετύχεις νέα σημαντικά πράγματα. Η Αφροδίτη από το Ζώδιο σου , σου χαρίζει γοητεία και ερωτικό μαγνητισμό ως τις 20/12. Το πιο σημαντικό γεγονός του μήνα όμως, είναι η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 26/12 στο δικό σου ζώδιο! Αποχαιρετάς τον παλιό σου εαυτό (και ότι συμπεριλαμβανόταν μέσα σε αυτόν) και ανοίγεις τα φτερά σου σε νέες κατευθύνσεις και νέους ορίζοντες. Αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανό να καλωσορίσεις ξαφνικά και ένα νέο μεγάλο έρωτα στη ζωή σου! Η κοινωνική σου ζωή θα είναι ιδιαίτερα έντονη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου αυτό που έχω να πω είναι ότι θα λάμψεις από χαμόγελα ερωτικής ευτυχίας και θα ανταλλάσεις όμορφα λόγια και φιλιά, κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Δεν υπάρχει επιθυμία σου που να μη μπορεί να γίνει πραγματικότητα αυτό το μήνα, αρκεί όμως να το θελήσεις. Γνωριμίες από κοινωνικό περιβάλλον ευνοούνται. Ερωτικοί αιφνιδιασμοί σε κάνουν να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τις ιδέες, τις εμπνεύσεις και το μεράκι για να δώσεις αυτό το μήνα τον καλύτερό σου εαυτό στα επαγγελματικά σου! Δεν παύει να υπάρχουν όμως τονισμένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και κούραση ιδιαίτερα κοντά στις 12/12 που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στους Διδύμους. Προς την Ηλιακή Έκλειψη που θα γίνει 26/12 στο ζώδιο σου, αναμένεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και για την πορεία της επαγγελματικής σου ζωής. Στα οικονομικά σου θα είσαι ενισχυμένος με ευκαιρίες ανάπτυξης που θα δοθούν από τις 20/12 όπου θα περάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου αλλάζεις στυλ, εκπέμπεις γοητεία και ερωτικό μαγνητισμό και στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Η εμφάνισή σου θα λάμπει και αυτό θα ανεβάζει πολύ την ψυχολογία σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.