Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης σήμερα 16/11 - Ημερήσιες προβλέψεις

Γενικά

Υπήρχαν μερικά θέματα από το παρελθόν, Τοξότη, τα οποία δεν είχαν βρει τις λύσεις τους. Σήμερα που μπαίνει ο Άρης στους Ιχθείς, οι κύκλοι που είχαν μείνει ανοιχτοί, αρχίζουν να κλείνουν. Έχεις μεγάλη ευφυΐα και ξέρεις πάρα πολύ καλά τι είναι αυτό που σε συμφέρει. Σταδιακά, το τοπίο ξεκαθαρίζει και κρατάς κοντά σου πραγματικά αυτό που σου δίνει την πληρότητα, την αξιοπιστία και τη γαλήνη της ψυχής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε βασανίζουν πολλά θέματα, Τοξότη μου, σε σχέση με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Μην τα κρατάς μέσα σου, μίλα μαζί του και θα δεις, ότι μετά όλα θα είναι μια χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Τοξότη, σήμερα θα έχεις έντονο άγχος για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, ενώ θα θέλεις να κάνεις κι αλλαγές. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.