Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης σήμερα 18/9 - Ημερήσιες προβλέψεις

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα υπάρξουν κάποια γεγονότα που ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και θα πλήξουν την αυτοεκτίμησή σου. Κάποιες σχέσεις ή καταστάσεις, που μέχρι τώρα είχες δεδομένες, αλλάζουν και αυτό ίσως σε αγχώσει! Προσπάθησε λοιπόν να προστατέψεις τα κεκτημένα σου την σημερινή ημέρα, ώστε να ανακτήσεις την αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας, που τόσο έχεις ανάγκη. Φρόντισε μόνο να μην βρεις διέξοδο σε διατροφικές υπερβολές, που αργότερα ενδεχομένως να μετανιώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η θετική πλευρά της ημέρας είναι σαφώς η αισθησιακή και παθιασμένη ατμόσφαιρα, που οφείλεις να εκμεταλλευτείς, ιδίως αν έχεις ήδη ταίρι. Ωστόσο η ημέρα έχει και αρνητική πλευρά, η οποία αφορά την τάση σου για κτητικότητα, ζήλια και ισχυρογνωμοσύνη, χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να συγκρατήσεις, αν δεν θες να έχεις απώλειες! Μην προκαλείς ανούσιες κόντρες λοιπόν, λόγω συναισθηματικών εναλλαγών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα δίνει μια αστάθεια στα οικονομικά σου ζητήματα. Επαγγελματικά οι καταστάσεις θα εναλλάσσονται συχνά! Κάνε υπομονή, μία μέρα είναι και θα περάσει!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.