Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός σήμερα 16/11 - Ημερήσιες προβλέψεις

Γενικά

Σήμερα, Σκορπιέ, που μπαίνει ο Άρης στους Ιχθείς, θ’ αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα που δε σε ικανοποιούν, θέλοντας άμεση δικαιοσύνη και το να μπουν πολλά θέματα στη σειρά τους. Θα επιδιώξεις να διορθώσεις κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν γίνει με ένα άτομο από το παρελθόν σου. Είναι στοιχείο του χαρακτήρα σου το να παραδέχεσαι τα σφάλματά σου κι αυτό σε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό. Θ’ αφήσεις πίσω εγωισμούς και μικρότητες, βλέποντας ξεκάθαρα το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ, αρκεί να μη σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις πάλι με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου, Σκορπιέ μου, να δημιουργήσεις, από το πολύ άγχος που θα έχεις, αντιπαλότητες με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να καλύψεις υπάρχουσες εκκρεμότητες, ειδικότερα σε θέματα νόμου ή ακίνητης περιουσίας
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.