Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος σήμερα 16/11 - Ημερήσιες προβλέψεις

Γενικά

Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις έντονη την ανάγκη ν’ ασχοληθείς με τις παραδόσεις. Ο Άρης, που μπαίνει στους Ιχθείς, σ’ ευνοεί και θα σε οδηγήσει στο να ψάξεις, να μάθεις ακόμη και να πειραματιστείς. Πρόσεξε μόνο λίγο, αφού μερικές φορές φέρνει και αναίτια νεύρα, που σε κάνουν να ξεσπάς σε άτομα. τα οποία δε φταίνε σε κάτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα, Παρθένε, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που το κουράζουν, διαφορετικά θα έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην πάρεις αποφάσεις για κάτι που αφορά τη δουλειά σου, Παρθένε, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, χωρίς πρώτα να εξετάσεις εις βάθος τα πράγματα. Απόφυγε σήμερα να προχωρήσεις σε οικονομικές συναλλαγές και μην κάνεις καινούργια ανοίγματα, αν δεν τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.