Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων σήμερα 11/12 - Ημερήσιες προβλέψεις

Γενικά

Η στασιμότητα, Λέων μου, που σήμερα κυριαρχεί, θα σ’ εκνευρίσει κι αυτό επειδή εσύ είσαι πάντα σε εγρήγορση. Θα πρέπει όμως να σκεφτείς και να σταθμίσεις καλά όλους τους παράγοντες, μήπως τελικά όλο αυτό είναι προς όφελός σου. Κάποια μικρά εμπόδια που μπαίνουν αυτή τη στιγμή στο δρόμο σου, ίσως στην πορεία να σε αποτρέψουν από μελλοντικά λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα έχεις σήμερα έντονο ερωτισμό, Λέων, οπότε θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σ’ έφερνε ακόμη πιο πολύ κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Λέων, βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Στα οικονομικά σου, μπορείς να διεκδικήσεις πράγματα που παλιότερα αδυνατούσες. Φρόντισε να λύσεις υπάρχουσες εκκρεμότητες και να μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.