Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων σήμερα 16/6 - Ημερήσιες προβλέψεις

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, το σημερινό Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, εγκυμονεί κινδύνους, αφού σε ωθεί να φερθείς ανώριμα και επιπόλαια, για λόγους ψυχαγωγίας και ανεμελιάς. Θα πρέπει να παραμείνεις λοιπόν προσγειωμένος, να μην αναζητάς την εφήμερη επιτυχία και να μην πιστεύεις υπερβολικούς επαίνους και μεγάλα λόγια! Να είσαι πάντα υποψιασμένος, αφού και οι ταυτόχρονες όψεις του Ερμή με Ποσειδώνα και Κρόνο, θα σου φέρουν αποκαλύψεις παρασκηνιακά, που θα σε προσγειώσουν θες, δεν θες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες, φλερτ και κατακτήσεις, που μπορεί να μην είναι τελικά τόσο τέλειες, όσο φαίνονται. Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα μπορεί να έχει ρομαντισμό, πάθος και φλόγα, ωστόσο μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια, που δεν μπορείς να τηρήσεις αργότερα στον σύντροφο σου, απογοητεύοντας τον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά μπορείς να καλοδεχτείς νέες ευκαιρίες, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρει αποφάσεις σήμερα, αφού οι εξαπατήσεις είναι επίσης πιθανές! Οικονομικά, οφείλεις να αποφύγεις το ρίσκο, για να μην έρθουν απογοητεύσεις!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.