Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός σήμερα 16/11 - Ημερήσιες προβλέψεις

Γενικά

Ο κόσμος της ύλης από τη μια, Κριέ, κι η διάσταση του πνεύματος από την άλλη, σε φέρνουν σε σύγκρουση, τόσο με τον ίδιο σου τον εαυτό, όσο και με τους γύρω σου. Πραγματικά δεν ξέρεις τι θέλεις να πράξεις και με τι ν’ ασχοληθείς. Πρόσεξε πως θα χειριστείς μερικά πράγματα, αφού μπορεί να δεχτείς την επίκριση του περίγυρού σου. Φρόντισε να κρατήσεις μία ήρεμη στάση και να μην έχεις καθόλου αρνητική διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τα άλλα θέματα που σε προβληματίζουν, Κριέ, δε δείχνεις την κατάλληλη στοργή στο ταίρι σου. Σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στον Ζυγό, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να διορθωθούν μερικά θέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, και σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό είναι να μην πάρεις αμέσως αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια μέτωπα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.