Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς σήμερα 20/8 - Ημερήσιες προβλέψεις

Γενικά

Καλύτερα γίνονται σήμερα για σένα τα πράγματα, Ιχθύ, αλλά όχι κι ιδανικά, αφού πρέπει να πείσεις ότι κάνεις το σωστό, το αυτονόητο ή να δώσεις εξηγήσεις για κάτι και μάλιστα με επιχειρήματα. Αυτό σε βγάζει από το ρυθμό σου, ίσως κι από την πιο ανάλαφρη πορεία που θέλεις να δώσεις στα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τόσες ευθύνες που έχεις σε διάφορους τομείς, Ιχθύ, υπάρχει κίνδυνος να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι σήμερα να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και ν’ αποφύγεις να τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου. Τα οικονομικά σου όμως δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πλήρη προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.