Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς σήμερα 16/11 - Ημερήσιες προβλέψεις

Γενικά

Από σήμερα που μπαίνει ο Άρης στο ζώδιό σου, Ιχθύ, θα προικιστείς με πάρα πολύ μεγάλο δυναμισμό, αλλά και έντονα… νεύρα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου με περισσότερη ψυχραιμία και να μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Απέναντι σε κάποια άτομα που μπορεί να κάνουν λάθος, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και μην πεις πράγματα που μπορεί να σ’ εκθέσουν. Θα σου γίνουν προτάσεις, αλλά πριν αποφασίσεις, καλό είναι να τις μελετήσεις λεπτομερώς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για άλλη μία φορά, Ιχθύ, θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Αισθάνεται, πως έχει μεγάλη τύχη που βρίσκεσαι δίπλα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, Ιχθύ, έχει έρθει σε πολύ καλό σημείο. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, μην προβείς σε άσκοπα έξοδα και μην πάρεις αποφάσεις, που δεν έχεις μελετήσει καλά από πριν.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.