Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα 17/1 - Η Επιρροή της στον Ζυγό

Η Επιρροή της Σελήνης
Πανσέληνος Ιανουαρίου
Νέα Σελήνη Ιανουαρίου
Η Σελήνη σήμερα στον Ιχθύ και η επιρροή της στο ζώδιο του Ζυγού

Μία εσωτερική αναστάτωση όσον αφορά τα εργασιακά σου θέματα, θα έχεις σήμερα φίλε Ζυγέ, με τη Σελήνη να είναι στο ζώδιο των Ιχθύων. Νιώθεις έντονη την επιθυμία να αποδώσεις επαρκώς στη δουλειά σου και να εργάζεσαι σε ένα ευχάριστο επαγγελματικό περιβάλλον. Η ανασφάλεια και η αναποφασιστικότητα σου δεν σε βοηθάνε σήμερα και καλό θα ήταν να επιδείξεις ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας, ομορφιάς και ευεξίας.

Η Πανσέληνος Ιανουαρίου στον Λέοντα και η επιρροή της στον Ζυγό


Η Πανσέληνος στον Λέοντα, στις 28 Ιανουαρίου, ενεργοποιεί στόχους και προσωπικούς σκοπού, κάνοντας σε να επιθυμείς να το κυνηγήσεις. Φιλικές σχέσεις επίσης θα σε απασχολήσουν, κάνοντας σε να τις αναθεωρήσεις, τις οποίες όμως θα πρέπει να τις προσεγγίσεις με το αξιοθαύμαστο τακτ σου και όχι με παρορμητισμό.

Η Νέα Σελήνη Ιανουαρίου στον Αιγόκερω και η επιρροή της στον Ζυγό


Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, που πραγματοποιείται στις 13 του μήνα, θα σου δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσεις θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για μία επαφή με το παρελθόν σου, χωρίς όμως να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα!

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σήμερα,η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα

Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.