Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα 17/1 - Η Επιρροή της στον Υδροχόο

Η Επιρροή της Σελήνης
Πανσέληνος Ιανουαρίου
Νέα Σελήνη Ιανουαρίου
Η Σελήνη σήμερα στον Ιχθύ και η επιρροή της στο ζώδιο του Υδροχόου

Οι συναισθηματικές σου ανάγκες σήμερα, φίλε Υδροχόε, περιορίζονται στην οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια που επιθυμείς να έχεις, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Πρόσεξε την σημερινή τάση σου για σπατάλες και μην απογοητευτείς αν δεν λαμβάνεις πλήρως την συναισθηματική επιβεβαίωση που χρειάζεσαι.  Έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση σήμερα για να πετύχεις αυτά που επιθυμείς, αρκεί να χρησιμοποιήσεις την πρωτοπόρα διανοητικότητα σου.

Η Πανσέληνος Ιανουαρίου στον Λέοντα και η επιρροή της στον Υδροχόο


Θες και επιδιώκεις να επιλύσεις με κάθε τρόπο τα προβλήματα της συντροφικής σου ζωής, αφού αυτός είναι ο τομέας που επηρεάζει η Πανσέληνος στις 28 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Λέοντα. Αν συγκρατήσεις νεύρα, κτητικότητα και εγωισμό, αφήνοντας τα όμορφα συναισθήματα σου να εκφραστούν στον σύντροφο ή σε αυτόν που επιθυμείς, όλα θα πάνε καλά!

Η Νέα Σελήνη Ιανουαρίου στον Αιγόκερω και η επιρροή της στον Υδροχόο

 

Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13 του μήνα, κλείνεις κεφάλαια του χτες και προχωράς μπροστά, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα, που ξεκινάει από μέσα σου. Κινήσου παρασκηνιακά τις επόμενες μέρες και δεν θα χάσεις!

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σήμερα,η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα

Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.