Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα 17/1 - Η Επιρροή της στον Τοξότη

Η Επιρροή της Σελήνης
Πανσέληνος Ιανουαρίου
Νέα Σελήνη Ιανουαρίου
Η Σελήνη σήμερα στον Ιχθύ και η επιρροή της στο ζώδιο του Τοξότη

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, η επιρροή του σπιτιού και της οικογένειας θα είναι ισχυρή στην ψυχολογία σου, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Αποζητάς οικογενειακή ασφάλεια και θετικότητα μέσα στο σπίτι, αλλά αν δεν προσέξεις συναισθηματικές εκρήξεις και νεύρα, θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Οποιαδήποτε οικογενειακή δυσκολία ή κάποιες νοσταλγικές σκέψεις, σου προκαλούν θλίψη και προσπαθείς να διορθώσεις με όποιο τρόπο μπορείς τα προβλήματα.

Η Πανσέληνος Ιανουαρίου στον Λέοντα και η επιρροή της στον Τοξότη


Η πρώτη Πανσέληνος του χρόνου στο Λέοντα, στις 28 Ιανουαρίου, ίσως ρίξει κάπως την συνήθη αισιόδοξη ψυχολογία σου και θα επιδιώξεις να καλύψεις τα κενά, μέσα από συζητήσεις, νέες επαφές και γνωριμίες, που τώρα έχεις τόσο ανάγκη. Συγκράτησε την οξυθυμία σου και όλα θα πάνε καλά!

 

Η Νέα Σελήνη Ιανουαρίου στον Αιγόκερω και η επιρροή της στον Τοξότη

 

Η Νέα Σελήνη Ιανουαρίου, στις 13 του μήνα, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, ανανεώνει και βελτιώνει τις επόμενες 28 μέρες, τα οικονομικά και τα ερωτικά σου ζητήματα, δίνοντας σου ευκαιρίες για αλλαγές και νέα ξεκινήματα, αλλά και τη σταθεροποίηση που επιθυμείς.

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σήμερα,η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα

Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.