Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα 17/1 - Η Επιρροή της στον Ταύρο

Η Επιρροή της Σελήνης
Πανσέληνος Ιανουαρίου
Νέα Σελήνη Ιανουαρίου
Η Σελήνη σήμερα στον Ιχθύ και η επιρροή της στο ζώδιο του Ταύρου

Αισθάνεσαι ασφάλεια και συναισθηματική πληρότητα κυρίως μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, αγαπητέ Ταύρε, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Η δημοτικότητα σου αυξάνεται και τα οφέλη μέσα από τους φίλους μπορεί να είναι πολλά, αρκεί να μειώσεις τις συναισθηματικές σου απαιτήσεις και να μην απογοητεύεσαι λόγω ανασφάλειας, με την παραμικρή απώλεια που τους αφορά.

Η Πανσέληνος Ιανουαρίου στον Λέοντα και η επιρροή της στον Ταύρο


Η Πανσέληνος στο Λιοντάρι στις 28 Ιανουαρίου, θα σε ευαισθητοποιήσει σε θέματα σπιτιού και οικογένειας αλλά και σε γεγονότα που ανήκουν στο παρελθόν, αλλά δεν έχουν τελειώσει ουσιαστικά μέσα σου. Προσπάθησε να αποφύγεις συναισθηματικά ξεσπάσματα απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους και πάλεψε να έρθεις πιο κοντά τους αναζωπυρώνοντας τις οικογενειακές σχέσεις.

Η Νέα Σελήνη Ιανουαρίου στον Αιγόκερω και η επιρροή της στον Ταύρο

 

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13 του μήνα, θα σου δώσει για 28 ημέρες, πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες σε θέματα που αφορούν τις σπουδές, την φιλοσοφία σου, τις επικοινωνίες και την επέκταση σου, ιδίως κοινωνικά. Γίνε ξανά αισιόδοξος!

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σήμερα,η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα

Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.