Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα 17/1 - Η Επιρροή της στον Σκορπιό

Η Επιρροή της Σελήνης
Πανσέληνος Ιανουαρίου
Νέα Σελήνη Ιανουαρίου
Η Σελήνη σήμερα στον Ιχθύ και η επιρροή της στο ζώδιο του Σκορπιού

Σε διακατέχει μία συνεχής αναζήτηση συναισθηματικής και ερωτικής έκφρασης σήμερα, φίλε Σκορπιέ, με τη Σελήνη να είναι στο ζώδιο των Ιχθύων. Αφιερώνεσαι στον ερωτικό τομέα σήμερα και βρίσκεις συναισθηματική ικανοποίηση μέσα από χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Ανεβασμένη ψυχολογία και ζεστή συμπεριφορά σε χαρακτηρίζουν. Αν αποφύγεις κτητικές τάσεις, η έκβαση της ημέρας θα είναι μόνο θετική.

Η Πανσέληνος Ιανουαρίου στον Λέοντα και η επιρροή της στον Σκορπιό


Ο τομέας της καριέρας, αλλά και η οικογένεια, σε πιέζουν αρκετά αυτές τις ημέρες, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 28 Ιανουαρίου, στο ζώδιο του Λέοντα. Θες να επιλύσεις και να αντεπεξέλθεις σε σκληρές απαιτήσεις που αφορούν την καριέρα, με αποτέλεσμα να έχει συναισθηματικές εξάρσεις και ξεσπάσματα. Προστάτεψε όσο μπορείς το κοινωνικό σου στάτους, γιατί είναι κάτι που θα σε απασχολήσει πολύ αυτές τις μέρες.

 

Η Νέα Σελήνη Ιανουαρίου στον Αιγόκερω και η επιρροή της στον Σκορπιό


Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 13 Ιανουαρίου, για τις επόμενες ημέρες θα σου δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να κάνεις όλες τις θετικές αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα που θες, κυρίως στην κοινωνική ζωή, τα αδέρφια και τις επαφές. Δείξε με κάθε τρόπο τα εκφραστικά σου ταλέντα!

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σήμερα,η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα

Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.