Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα 17/1 - Η Επιρροή της στον Παρθένο

Η Επιρροή της Σελήνης
Πανσέληνος Ιανουαρίου
Νέα Σελήνη Ιανουαρίου
Η Σελήνη σήμερα στον Ιχθύ και η επιρροή της στο ζώδιο της Παρθένου

Σήμερα αποζητάς λύσεις και τρόπους ενδυνάμωσης και βελτίωσης των σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών της ζωής σου, φίλε Παρθένε, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Θες να φροντίσεις να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις ή τα μέχρι τώρα κακώς κείμενα και νιώθεις έντονα δεμένος συναισθηματικά με τον σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Η τελειομανία που σε διακρίνει μπορεί να σε παρασύρει σε άσχημες συμπεριφορές με συνέπεια να υπάρχουν εντάσεις και να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα ήθελες, γι’ αυτό προσοχή.

Η Πανσέληνος Ιανουαρίου στον Λέοντα και η επιρροή της στον Παρθένο


Τα συναισθήματά σου αλλά και οι ανησυχίες σου είναι ιδιαίτερα έντονα με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 28 Ιανουαρίου. Έχεις ανάγκη από ψυχική ηρεμία, από συναισθηματική ανανέωση και θες πολύ να αποβάλλεις κάθε άγχη, ανησυχίες και νοσταλγίες, που σε βασανίζουν τις ημέρες αυτές, με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις ή να κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Η Νέα Σελήνη Ιανουαρίου στον Αιγόκερω και η επιρροή της στον Παρθένο


Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, στις 13 του Γενάρη, θα σου χαρίσει ευκαιρίες και δυνατότητες να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή, να απολαύσεις τον ρομαντισμό και το πάθος και να βελτιώσεις θέματα παιδιών. Μην ζητάς όλο και περισσότερα αλλά απόλαυσε αυτά που θα σου δοθούν.

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σήμερα,η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα

Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.