Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα 16/11 - Η Επιρροή της στον Λέοντα

Η Επιρροή της Σελήνης
Πανσέληνος Νοεμβρίου
Νέα Σελήνη Νοεμβρίου
Η Σελήνη σήμερα στον Ιχθύ και η επιρροή της στο ζώδιο του Λέοντα

Η Σελήνη στους Ιχθύες, φίλε Λέοντα, θα σε παρασύρει σε αυτοαμφισβήτηση και εσωτερική ανασφάλεια, λόγω του έντονου συναισθηματισμού που σε διακρίνει σήμερα. Τάσεις ζήλιας και κτητικότητας θα παρατηρηθούν από μέρους σου προς το σύντροφο αλλά και μία ανησυχία ως προς τα οικονομικά ζητήματα που σε αφορούν. Τα καλά νέα της ημέρας, είναι ότι σήμερα διακρίνεσαι από ικανότατο οικονομικό διαχειριστικό πνεύμα και έντονη σεξουαλικότητα, χαρακτηριστικά που οφείλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

Η Πανσέληνος Δεκεμβρίου στον Δίδυμο και η επιρροή της στον Λέοντα

Η Πανσέληνος του Δεκέμβρη, στο Δίδυμο στις 23 του μηνός, θα φέρει αρκετές εντάσεις ή προβλήματα στον φιλικό σου τομέα! Ένα μεγαλεπήβολο όνειρο που προσπαθείς να εκπληρώσεις, μπαίνει στο «γύψο», αφού κάποιες προσδοκίες σου αποδεικνύονται απατηλές! 

 

Η Νέα Σελήνη Νοεμβρίου στον Σκορπιό και η επιρροή της στον Λέοντα

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 7 Νοεμβρίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου σε σπίτι και στην οικογένεια, όπου θα χρειαστεί να διορθώσεις αρκετές προβληματικές καταστάσεις ή και σχέσεις οικογενειακές!  Έχεις ευκαιρία για επαφή με ένα άτομο του παρελθόντος!

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σήμερα,η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.