Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα 19/1 - Η Επιρροή της στον Λέοντα

Η Επιρροή της Σελήνης
Πανσέληνος Ιανουαρίου
Νέα Σελήνη Ιανουαρίου
Η Σελήνη σήμερα στον Καρκίνο και η επιρροή της στο ζώδιο του Λέοντα

Με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Καρκίνου, η διάθεσή σου είναι ευμετάβλητη και  σε διακρίνει η εσωστρέφεια αγαπητό Λιοντάρι! Έχεις την ανάγκη να αφοσιωθείς στις  εντελώς προσωπικές σου υποθέσεις και να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου! Μεγάλο ενδιαφέρον σήμερα παρουσιάζει ο τομέας της εργασίας σου, όπου και θα θελήσεις να αφοσιωθείς σε όλες τις εκκρεμότητές σου, προκειμένου να απαλλαγείς από άγχη, πιέσεις και δεσμεύσεις που σε εξαντλούν!  Εκτός από τον τομέα της εργασίας, τον οποίο και μπορείς να βάλεις σε τάξη, το ζώδιο σου σήμερα ευνοείται και στην περισυλλογή, τον απολογισμό, αλλά και την πνευματική αναζήτηση.  Οι ευαισθησίες σου θα είναι τονισμένες, ενώ το αίσθημα της συμπόνιας και της κατανόησης θα σε κάνει να παραδεχθείς λάθη!

Η Πανσέληνος Ιανουαρίου στο Λέοντα και η επιρροή της στον Λέοντα

Η Πανσέληνος στις 21 του Γενάρη, και η πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς, πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και σε ωθεί σε έντονο συναισθηματισμό, ευαισθησία αλλά και νευρικότητα. Απόλαυσε πάθη, έρωτες, δυναμισμό και συναισθηματική ανανέωση, χωρίς να κάνεις λάθος επιλογές και κινήσεις! Πάρε απαραίτητες αποφάσεις, χωρίς να παρασύρεσαι σε λάθος συμπεριφορές και ξεσπάσματα!

Η Νέα Σελήνη Ιανουαρίου στον Αιγόκερω και η επιρροή της στον Λέοντα

Η Νέα Σελήνη στις 6 Ιανουαρίου, στο ζώδιο του Αιγόκερω, σου δίνει αρκετές ευκαιρίες για επαγγελματική βελτίωση ή και ανανέωση εμφάνισης! Η Έκλειψη όμως , σε προειδοποιεί να μην επαναπαυτείς και να συνεχίζεις να δουλεύεις σκληρά και να φροντίζεις τον εαυτό σου! Ταυτόχρονα, αυτήν την περίοδο, μειώνεται ο ελεύθερος χρόνος σου, λόγω πολλών υποχρεώσεων!

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σήμερα,η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.