Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα 20/4 - Η Επιρροή της στον Λέοντα

Η Επιρροή της Σελήνης
Πανσέληνος Απριλίου
Νέα Σελήνη Απριλίου
Η Σελήνη σήμερα στον Σκορπιό και η επιρροή της στο ζώδιο του Λέοντα

Η Σελήνη στο Σκορπιό σήμερα, θα σε κάνει αγαπητέ Λέοντα, κάπως ανήσυχο και κλειστό. Το ενδιαφέρον σου, τώρα θα στραφεί στο σπίτι και στην οικογένεια, όπου θα είσαι πολύ πιο συναισθηματικός και επιθυμείς να διορθώσεις όλα τα προβλήματα που σε απασχολούν. Πρέπει να περιορίσεις οπωσδήποτε την αυταρχικότητα σου και να συνειδητοποιήσεις ότι δεν γίνονται όλα όπως εσύ θες. Παρελθοντικά θέματα θα κάνουν την επανεμφάνιση τους και ίσως σε ρίξουν ψυχολογικά, γι’ αυτό προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην δραματοποιείς τα γεγονότα.

Η Πανσέληνος Απριλίου στον Ζυγό και η επιρροή της στον Λέοντα

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, που πραγματοποιείται στις 19 Απριλίου, θα αυξήσει την ανάγκη σου για επικοινωνία, κοινωνικότητα, μετακινήσεις και επαφές κάθε είδους. Πρόσεξε όταν οδηγείς και απέφυγε κουτσομπολιά, αυτές τις μέρες!

 

Η Νέα Σελήνη Απριλίου στον Κριό και η επιρροή της στον Λέοντα

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, στις 5 Απριλίου, είναι πολύ ευνοϊκή για σένα, αφού θα σε βοηθήσει αυτήν την περίοδο, να ξαναγίνεις αισιόδοξος, κοινωνικός, οξυδερκής, να απολαύσεις νέες σημαντικές γνωριμίες, επίτευξη στόχων και την δυνατότητα να κάνεις ευχάριστες μετακινήσεις ή και ένα ταξίδι!

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σήμερα,η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.