Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα 25/9 - Η Επιρροή της στον Λέοντα

Η Επιρροή της Σελήνης
Πανσέληνος Σεπτεμβρίου
Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου
Η Σελήνη σήμερα στον Κριό και η επιρροή της στο ζώδιο του Λέοντα

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σήμερα, σου χαρίζει αισιοδοξία, χαρά και διανοητικότητα, φίλε Λέοντα! Σήμερα ενεργοποιείσαι και δραστηριοποιείσαι δυναμικά για να καλυτερεύσεις την ζωή σου, δένεσαι συναισθηματικά περισσότερο με τις αξίες και τα ιδανικά σου, εξωτερικεύοντας τα στους άλλους και νιώθεις την ανάγκη  να πρωτοτυπήσεις και να ξεχωρίσεις παντού! Πολύ καλή μέρα για να κοινωνικοποιηθείς, να εκφράσεις και να πείσεις για τις ιδέες σου, αλλά και να ταξιδέψεις. Ίσως κάποια θέματα που σε απασχολούν, κριθούν διαφορετικά σήμερα από σένα, ώστε να διευθετήσεις πιο εύκολα.

Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού και η επιρροή της στον Λέοντα

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου στον Κριό, στις 25 του μήνα, σε προσγειώνει απότομα και κλονίζει την αισιοδοξία και την ανεβασμένη σου διάθεση. Προβλήματα σε κοινωνικές σχέσεις, μετακινήσεις και με συγγενείς εξ αγχιστείας, λόγω της ριψοκίνδυνης συμπεριφοράς σου!  

Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου και η επιρροή της στον Λέοντα

Η Νέα Σελήνη στη Παρθένο στις 9 του Σεπτέμβρη, θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες στα οικονομικά και στα συναισθηματικά σου! Μην πιέζεις καταστάσεις και πρόσεξε τις υπερβολές στη διατροφή σου!

 

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σήμερα,η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.