Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα 17/1 - Η Επιρροή της στον Λέοντα

Η Επιρροή της Σελήνης
Πανσέληνος Ιανουαρίου
Νέα Σελήνη Ιανουαρίου
Η Σελήνη σήμερα στον Ιχθύ και η επιρροή της στο ζώδιο του Λέοντα

Η Σελήνη στους Ιχθύες, φίλε Λέοντα, θα σε παρασύρει σε αυτοαμφισβήτηση και εσωτερική ανασφάλεια, λόγω του έντονου συναισθηματισμού που σε διακρίνει σήμερα. Τάσεις ζήλιας και κτητικότητας θα παρατηρηθούν από μέρους σου προς το σύντροφο αλλά και μία ανησυχία ως προς τα οικονομικά ζητήματα που σε αφορούν. Τα καλά νέα της ημέρας, είναι ότι σήμερα διακρίνεσαι από ικανότατο οικονομικό διαχειριστικό πνεύμα και έντονη σεξουαλικότητα, χαρακτηριστικά που οφείλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

Η Πανσέληνος Ιανουαρίου στον Λέοντα και η επιρροή της στον Λέοντα


Η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στις 28 Ιανουαρίου, στο ζώδιο σου, αυξάνει κατά πολύ την ευαισθησία σου και τον συναισθηματισμό σου, δημιουργώντας σου την ανάγκη να βρεθείς πιο κοντά στους δικούς ανθρώπους, να αναζωπυρώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και να ανανεώσεις όλους τους τομείς της ζωής σου. Ακολούθησε την γενναιόδωρη καρδιά σου, συγκράτησε συναισθηματικές εκρήξεις και όλα μπορούν να συμβούν!

 

Η Νέα Σελήνη Ιανουαρίου στον Αιγόκερω και η επιρροή της στον Λέοντα


Η Νέα Σελήνη στις 13 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σε κάνει να δώσεις αγώνα στην εργασία και να καταφέρεις την επαγγελματική αναγνώριση που επιθυμείς. Παράλληλα θα έχεις πολλές δυνατότητες για σωματική και ψυχική ανανέωση.

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σήμερα,η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.