Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα 17/1 - Η Επιρροή της στον Κριό

Η Επιρροή της Σελήνης
Πανσέληνος Ιανουαρίου
Νέα Σελήνη Ιανουαρίου
Η Σελήνη σήμερα στον Ιχθύ και η επιρροή της στο ζώδιο του Κριού

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ιχθύ, σε κάνει φίλε Κριέ, να απαρνηθείς για λίγο την εξωστρεφή και αυθόρμητη προσωπικότητα σου και να προτιμήσεις να κινηθείς στο παρασκήνιο και να κλειστείς στον εαυτό σου για να ανακτήσεις δυνάμεις. Η ημέρα σε βρίσκει λίγο πιο ευαίσθητο και ρομαντικό από ότι συνήθως, επισκιάζοντας το φλογερό δυναμικό μυαλό σου, όμως δεν σε ενοχλεί γιατί όντως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από τους γρήγορους ρυθμούς σου.

Η Πανσέληνος Ιανουαρίου στον Λέοντα και η επιρροή της στον Κριό


Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο του Λέοντα, στις 28 Ιανουαρίου, σε κάνει να ανυπομονείς με χαρά και πάθος, ειδικά σε ερωτικά ζητήματα! Είσαι έτοιμος να ριχτείς στα δίχτυα του με τον παρορμητισμό που σε διακρίνει και να περάσεις όμορφες, ρομαντικές και παθιασμένες στιγμές! Η δημιουργικότητα σου είναι στα ύψη όπως και θέματα που αφορούν τα παιδιά ευνοούνται.

 

Η Νέα Σελήνη Ιανουαρίου στον Αιγόκερω και η επιρροή της στον Κριό


Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται στις 13 Ιανουαρίου, επηρεάζει το τομέα της καριέρας σου, της οικογένειας αλλά και της κοινωνικής σου καταξίωσης. Θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αρπάξεις ευκαιρίες που θα σου δοθούν τις επόμενες μέρες. Μην ρισκάρεις και μην παίρνεις πρωτοβουλίες.

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σήμερα,η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα

Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.