Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα 17/1 - Η Επιρροή της στον Καρκίνο

Η Επιρροή της Σελήνης
Πανσέληνος Ιανουαρίου
Νέα Σελήνη Ιανουαρίου
Η Σελήνη σήμερα στον Ιχθύ και η επιρροή της στον Καρκίνο

Σήμερα φίλε Καρκίνε, με τη Σελήνη στους Ιχθείς, λειτουργείς και κινείσαι προοδευτικά , εφευρετικά και διεισδυτικά στα γεγονότα και η κοινωνικότητα σου, όπως  και η ανάγκη σου για επαφές και μετακινήσεις αυξάνονται σημαντικά. Σήμερα είναι θετική ημέρα για οργάνωση ή πραγματοποίηση κάποιου ταξιδιού ή επικοινωνίας με μακρινούς συγγενείς, για να μπορέσεις να νιώσεις ψυχικά καλυμμένος. Πρόσεχε την παρορμητικότητα και την κυκλοθυμία σου σήμερα, όπως και την πιθανό τυχοδιωκτισμό σου.

Η Πανσέληνος Ιανουαρίου στον Λέοντα και η επιρροή της στον Καρκίνο


Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, στις 28 Ιανουαρίου, σε ωθεί να αποζητάς και να επιδιώκεις συναισθηματική και οικονομική ανασφάλεια! Αν προσέξεις την αλόγιστη σπατάλη χρημάτων αλλά και συναισθημάτων, αλλά και τις κυκλοθυμικές συμπεριφορές, μπορείς να καταφέρεις αυτές τις ημέρες, αυτό που επιθυμείς, αποκτώντας τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που θες!

Η Νέα Σελήνη Ιανουαρίου στον Αιγόκερω και η επιρροή της στον Καρκίνο

 

Η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου, στις 13 του μήνα, θα σου δώσει την ευκαιρία, τις επόμενες μέρες, να βελτιώσεις ή και να ανανεώσεις την συντροφική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες για μία νέα σχέση και αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να περιμένεις μεγάλη ανανέωση στη σχέση σου ή το γάμο σου.

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σήμερα,η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα

Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.