Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα 20/4 - Η Επιρροή της στον Ιχθύ

Η Επιρροή της Σελήνης
Πανσέληνος Απριλίου
Νέα Σελήνη Απριλίου
Η Σελήνη σήμερα στον Σκορπιό και η επιρροή της στο ζώδιο του Ιχθύ

Μία Σελήνη που σου επιτρέπει να είσαι όσο οραματιστής και ονειροπόλος θες, είναι η σημερινή στο ζώδιο του Σκορπιού. Θέλεις να νιώσεις ελεύθερος και να μάθεις καινούργια πράγματα μέσα από κοινωνικές σχέσεις, για να νιώσεις καλυμμένος ψυχικά. Ένα ταξίδι ή μία εκδρομή ίσως να σε έκανε να νιώσεις πολύ όμορφα, οπότε αν έχεις την δυνατότητα να το κάνεις, μην αφήσεις την ευκαιρία να χαθεί. Προσοχή μόνο σε επιπόλαιες και αμελείς συμπεριφορές λόγω υπεραισιοδοξίας.

Η Πανσέληνος Απριλίου στον Ζυγό και η επιρροή της στον Ιχθύ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό, στις 19 Απριλίου, θα αυξήσει σίγουρα τον ερωτισμό σου και το πάθος σου, θα εντείνει τους πόθους σου, αλλά και την κτητικότητα σου, τις εμμονές σου και τις παράλογες απαιτήσεις σου από τον ερωτικό τομέα. Πρόσεχε πολύ τα ξεσπάσματα σου, την ερωτική ζήλια σου και περιόρισε τα έξοδα σου.

Η Νέα Σελήνη Απριλίου στον Κριό και η επιρροή της στον Ιχθύ

Από 5 του μήνα και για περίπου ένα μήνα, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, θα σου δώσει άπειρες ευκαιρίες να διευθετήσεις τα οικονομικά σου, αλλά και να σταθεροποιήσεις την συναισθηματική σου ζωή! Εκμεταλλεύσου ότι δυνατότητα έχεις τώρα, για να νιώσεις ξανά αυτοεκτίμηση!

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σήμερα,η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα

Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.