Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα 16/11 - Η Επιρροή της στον Ιχθύ

Η Επιρροή της Σελήνης
Πανσέληνος Νοεμβρίου
Νέα Σελήνη Νοεμβρίου
Η Σελήνη σήμερα είναι στο ζώδιο σου Ιχθύ

Σήμερα φίλε μου Ιχθύ, με τη Σελήνη στο ζώδιο σου, ενισχύονται τα φυσικά χαρακτηριστικά σου, η ευαισθησία και ο συναισθηματισμός σου. Θες να εκφραστείς ανοιχτά στους άλλους, αλλά έχεις την ανάγκη να γίνεις αποδεκτός και κατανοητός αλλιώς μπορεί και να πληγωθείς να παρασυρθείς σε άσχημα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Προσπάθησε σήμερα να προβάλλεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου και θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά από αυτά που επιθυμείς.

Η Πανσέληνος Δεκεμβρίου στον Δίδυμο και η επιρροή της στον Ιχθύ

Αυτές τις μέρες, οφείλεις να ασχοληθείς σοβαρά και ώριμα, με ένα οικογενειακό ζήτημα! Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων στις 23 Νοεμβρίου σε σπρώχνει σε λάθη ή εντάσεις, σε σπίτι και οικογένεια και επιπλέον σε παρασύρει, στο λάθος ερωτικό παρελθόν! Απέφυγε συναισθηματική παρορμητικότητα!

Η Νέα Σελήνη Νοεμβρίου στον Σκορπιό και η επιρροή της στον Ιχθύ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 7 του μηνός, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, αφού θα αυξήσει την αισιοδοξία σου, θα ενισχύσει την κοινωνική σου ζωή και τις επαφές σου και θα σου φέρει νέες γνωριμίες, αλλά και ευκαιρίες για να εκπληρώσεις τους στόχους σου! Μην πεις όχι σε ένα ταξίδι, αυτές τις μέρες!  

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σήμερα,η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα

Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.