Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα 17/1 - Η Επιρροή της στον Ιχθύ

Η Επιρροή της Σελήνης
Πανσέληνος Ιανουαρίου
Νέα Σελήνη Ιανουαρίου
Η Σελήνη σήμερα είναι στο ζώδιο σου Ιχθύ

Σήμερα φίλε μου Ιχθύ, με τη Σελήνη στο ζώδιο σου, ενισχύονται τα φυσικά χαρακτηριστικά σου, η ευαισθησία και ο συναισθηματισμός σου. Θες να εκφραστείς ανοιχτά στους άλλους, αλλά έχεις την ανάγκη να γίνεις αποδεκτός και κατανοητός αλλιώς μπορεί και να πληγωθείς να παρασυρθείς σε άσχημα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Προσπάθησε σήμερα να προβάλλεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου και θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά από αυτά που επιθυμείς.

Η Πανσέληνος Ιανουαρίου στον Λέοντα και η επιρροή της στον Ιχθύ

Η Πανσέληνος στις 28 Ιανουαρίου, στο ζώδιο του Λέοντα, θα επηρεάσει την καθημερινότητα και τον εργασιακό τομέα, κάνοντας σε να θες να επιλύσεις ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια και εφιστώντας την προσοχή σου σε πιο πρακτικά θέματα που τώρα σε απασχολούν. Μείνε προσγειωμένος και γίνε μεθοδικός αν θες να βελτιώσεις τα πράγματα.

Η Νέα Σελήνη Ιανουαρίου στον Αιγόκερω και η επιρροή της στον Ιχθύ


Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 13 του Γενάρη, θα σου δώσει ευκαιρίες τις επόμενες μέρες που ακολουθούν, για να πραγματοποιήσεις στόχους, όνειρα και προσδοκίες, αλλά και να βελτιώσεις ή να εμπλουτίσεις τις φιλικές σου, με νέες γνωριμίες και συζητήσεις! Μην παίρνεις πρωτοβουλίες αλλά απόλαυσε τις ευκαιρίες που θα σου έρθουν.

 

 

 

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σήμερα,η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα

Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.