Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα 25/9 - Η Επιρροή της στον Ιχθύ

Η Επιρροή της Σελήνης
Πανσέληνος Σεπτεμβρίου
Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου
Η Σελήνη σήμερα στον Κριό και η επιρροή της στο ζώδιο του Ιχθύ

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο Κριό και οι συναισθηματικές σου ανάγκες είναι πολύ έντονες, όπως επίσης και οι οικονομικές. Επιθυμείς συναισθηματική επιβεβαίωση και σιγουριά, γι’ αυτό προσγειώνεις αυτά που νιώθεις και δεν πετάς πια στα σύννεφα, ώστε να χειριστείς σωστά όλες τις σταθερές αξίες και σχέσεις της ζωής σου. Οικονομικά, αν συγκεντρωθείς και δεν παρασυρθείς να κάνεις αλόγιστα έξοδα, θα καταφέρεις να ικανοποιήσεις την σημερινή σου ανάγκη για οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια. Γίνε πιο πρακτικός ώστε να πετύχεις και στον οικονομικό και στο συναισθηματικό τομέα.

Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού και η επιρροή της στον Ιχθύ

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, στις 25 του μήνα, στο ζώδιο του Κριού, φέρνει κάποιες αναποδιές στον οικονομικό τομέα και οφείλεις άμεσα να περιορίσεις τις αλόγιστες σπατάλες!  Μην πιέζεις καταστάσεις στον έρωτα και μην είσαι κτητικός! Όχι στις διατροφικές υπερβολές! 

Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου και η επιρροή της στον Ιχθύ

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου, στο ζώδιο της Παρθένου στις 9 του μήνα, σου ετοιμάζει αρκετές ευκαιρίες και βελτίωση στη συντροφική ζωή, αρκεί να μην είσαι ανυπόμονος και επιπόλαιος!
 

 

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σήμερα,η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα

Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.