Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα 17/1 - Η Επιρροή της στον Αιγόκερω

Η Επιρροή της Σελήνης
Πανσέληνος Ιανουαρίου
Νέα Σελήνη Ιανουαρίου
Η Σελήνη σήμερα στον Ιχθύ και η επιρροή της στο ζώδιο του Αιγόκερου

Επικοινωνιακή διάθεση, ανάγκη για συγκέντρωση πληροφοριών αλλά και αναμετάδοση αυτών, επιθυμία για επαφές από τον κοινωνικό περίγυρο και ανάγκη για πολλές μετακινήσεις, έχεις σήμερα, φίλε Αιγόκερε, με τη Σελήνη να βρίσκεται στους Ιχθείς. Καλύπτεσαι συναισθηματικά και είσαι ικανοποιημένος μέσα από επιτυχημένες συζητήσεις, επαφές και γνωριμίες και θα μπορέσεις να ανεβάσεις σημαντικά την δημοτικότητα σου.

Η Πανσέληνος Ιανουαρίου στον Λέοντα και η επιρροή της στον Αιγόκερω


Η Πανσέληνος στον Λέοντα, στις 28 Ιανουαρίου, σε κάνει να αναθεωρήσεις τα δεδομένα και τις σκέψεις σου στον οικονομικό τομέα αλλά και στα βαθιά σου συναισθήματα και στις ερωτικές σου σχέσεις. Η σεξουαλικότητα του είναι στα ύψη και η επιθυμίες σου χτυπάνε κόκκινο αυτές τις μέρες. Περιόρισε τις απαιτήσεις και την απολυτότητα σου και παραδώσου άφοβα στις αισθήσεις σου.

Η Νέα Σελήνη Ιανουαρίου στον Αιγόκερω και η επιρροή της στον Αιγόκερω

 

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, στις 13, ήρθε η στιγμή να κάνεις νέα ξεκινήματα και αλλαγές σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωή σου, να αρπάξεις ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτείς, για τις επόμενες ημέρες. Βελτιώνονται οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και πολλές επιθυμίες σου πραγματοποιούνται, αρκεί να μην έχεις απαιτήσεις.

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σήμερα,η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα

Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.