Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός για την εβδομάδα (15 / 4 - 21 / 4)

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιο σου αγαπητέ μου Ζυγέ, αλλά όχι μην τρομάζεις, γιατί στην ουσία αυτό που έρχεται για να κάνει αυτό το φεγγάρι, είναι να καθαρίσει το τοπίο των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Μία παραπάνω ένταση για θέματα που αφορούν τις σχέσεις σου δεν θα λείπει σε αυτό το χρονικό διάστημα, σημαντικό είναι να κατευνάσεις τη νευρικότητά σου! Από την άλλη πλευρά το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, θα σε βοηθήσει να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τους ανθρώπους που σε συντροφεύουν και σταδιακά θα υπάρξει η ανανέωση σχέσεων που πραγματικά είναι για σένα σημαντικές και έχουν αξία. Ο προγραμματισμός σε ένα ταξίδι, ή η διευθέτηση νομικών εγγράφων / συμφωνιών ευνοούνται κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Η Πανσέληνος στο Ζυγό ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα και φέρνει ραγδαίες εξελίξεις σε όλους! Πώς θα επηρεάσει το προσωπικό σου ωροσκόπιο; Ο Χρήστος Άρχος και η Αθηνά Βαγενά σου απαντούν προσωπικά ☎Κάλεσε 14724 ή στείλε SMS με τη λέξη ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 💳 Για ακόμα πιο οικονομική πρόβλεψη πάρε τα Astrocoins σου και μίλησε με -50% έκπτωση με τον αστρολόγο σου! ΔΕΣ ΕΔΩ <<

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρόλο που βρίσκεσαι σε συναισθηματικό αναβρασμό και σε ένταση που αφορά την εξέλιξη των διαπροσωπικών σου σχέσεων, η εβδομάδα σταδιακά σου ανοίγει σημαντικές ευκαιρίες ανανέωσης αισθηματικής και βελτίωσης της συντροφικότητας στη σχέση σου! Ακόμα και αν δεν υπάρχει μία σχέση στη ζωή σου, με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τον Κριό, είναι η ώρα να ανοιχτείς και να δεχθείς την συντροφιά μίας νέας γνωριμίας που μπαίνει τώρα με τρόπο ενθουσιώδη στη ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά νέα πλάνα καταστρώνονται αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά σου. Είσαι σε συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις όπου θα έχουν μία πολύ καλή προοπτική. Σε ευνοεί αυτή την περίοδο η διεύρυνση των γνωριμιών αλλά και η εγρήγορση σε νέα επαγγελματικά σχέδια που τώρα στήνονται. Στα οικονομικά σου υπάρχουν ευκαιρίες βελτίωσης στις πρώτες 3 ημέρες της εβδομάδας.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.