Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός για την εβδομάδα (19 / 4 - 25 / 4)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ αναβλύζουν μέσα σου οι φόβοι και οι ανασφάλειες σου τόσο για τα οικονομικά όσο και για τα αισθηματικά ! Θα πρέπει να συγκρατήσεις αυτό το διάστημα τις ασυγκράτητες αμφιβολίες που μπορεί να σε παγιδεύσουν στην αδράνεια, δεδομένου ότι ήδη διανύεις μία εποχή ευκαιριών ανανέωσης όπου νέοι άνθρωποι μπορούν να μπουν στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Και τον ουρανό με τα άστρα να σου χαρίσει το ταίρι σου αυτή την εβδομάδα πάλι ικανοποιημένος δεν θα είσαι φίλε μου Ζυγέ! Σε πιάνουν οι ζήλιες και οι κτητικότητες, συγκρατήσου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, εντείνει τις εργασιακές σου δραστηριότητες αλλά και τις εντάσεις που δημιουργούνται εξαιτίας του δύστροπου κλίματος στον επαγγελματικό χώρο! Για τα οικονομικά η εβδομάδα είναι πιεστική!
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.