Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός για την εβδομάδα (11 / 12 - 17 / 12)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ζυγέ θα έχεις αρκετό άγχος για τις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και θα θέλεις να τελειώνεις πάρα πολλές εκκρεμότητες που σε νευριάζουν. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και τα φέρνει αυτά. Θα τα καταφέρεις όλα πάρα πολύ καλά αρκεί να μην τα κάνεις όλα μαζί και να μην αγχωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά γιατί θα δεις μερικά πράγματα με αρνητικό μάτι. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου. Κάποια γεγονότα σε έχουν κάνει και δεν έχεις βρει ακόμη ταίρι. Πρέπει να κινηθείς άμεσα που η περίοδος είναι ευνοϊκή για να κάνεις την σωστή γνωριμία που ζήταγες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές αυτή την περίοδο στην δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Καινούργια ξεκινήματα και προτάσεις που θα σου κάνουν μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις μερικές φορές σε βγάζουν έξω από το πρόγραμμα που έχεις κάνει. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.