Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός για την εβδομάδα (19 / 10 - 25 / 10)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, μία νέα σελίδα έχει ανοίξει μπροστά σου και εσύ παρόλες τις πιέσεις και τις προκλήσεις που βιώνεις, αυτό το διάστημα οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν να ανακτήσεις την ψυχολογία σου, να νιώσεις περισσότερη δύναμη, να αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου και να λύσεις ζητήματα οικογενειακά που σε προβληματίζουν! Σχέσεις και Συνεργασίες βρίσκονται αυτή την περίοδο σε μία κόντρα που σε αποδυναμώνει, δείξε την ψυχραιμία σου και μην μεγαλοποιείς καταστάσεις. Τα οικονομικά είναι άστατα το ξέρεις και το ξέρω ....

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σημαντικό είναι να έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που σε στηρίζουν, σε αγαπούν και δεν σε αφήνουν ποτέ να αμφιβάλεις για αυτό Ζυγέ μου! Τα παθήματα σου έγιναν μαθήματα και πλέον ξέρεις πολύ καλά τι ζητάς... Συνειδητοποιείς ότι ένας άνθρωπος ή μία σχέση του χτες, μόνο ένταση σου προκαλεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανταγωνιστικότητα που δέχεσαι στην εργασία σου σε κάνει να βρίσκεσαι σε ένταση, όμως μπορώ να πω ότι θα τα καταφέρεις άριστα στα επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα. Στα οικονομικά οι συνθήκες δεν σου επιτρέπουν να είσαι ήρεμος, σίγουρος και να νιώθεις ασφάλεια.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.