Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός για την εβδομάδα (3 / 8 - 9 / 8)

Γενικά

Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινά με δυσάρεστες σκέψεις αλλά και με πιέσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου, δεν λείπουν όμως και οι αισθηματικές ευκαιρίες που θα αποτελέσουν την διέξοδο για να μπορέσεις να νιώσεις καλοκαιράκι! Η Πανσέληνος στον Υδροχόο κρίνεται ευνοϊκή για να βγεις από την ρουτίνα σου και να διασκεδάσεις. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδια σου! Οι κοινωνικές προτάσεις δεν λείπουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχει αυτή η σπιρτάδα που εντέλει θα σε κάνει να ξεφύγεις από την ρουτίνα και την στασιμότητα! Ωστόσο καλό είναι να έχεις κατά νου ότι μία νέα ερωτική σχέση δεν θα μπορεί να έχει την σταθερή και μακρόχρονη πορεία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να πετύχεις ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο, όμως για την ώρα τα εμπόδια είναι αισθητά και νιώθεις μπλοκαρισμένος. Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.