Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός για την εβδομάδα (18 / 2 - 24 / 2)

Γενικά

Εβδομάδα με ευθύνες, πιέσεις και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα ανοίγεται μπροστά σου και παρόλο που υπάρχουν οι ευκαιρίες για αλλαγές και ανανέωση, είναι φανερό ότι μέσα στις ημέρες που ακολουθούν δεν θα καταλάβεις την εύνοια που σου δίνεται, θα την αντιληφθείς όμως λίγο αργότερα! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζει τις ημέρες αυτές σύνοδο με τον Κρόνο αλλά και τον Πλούτωνα που αυτό για σένα σημαίνει ότι στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας περνάς μία περίοδο πίεσης και προβληματισμού όπου χρειάζεται να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου! Από την άλλη πλευρά η Πανσέληνος που γίνεται στην Παρθένο στις 19/2 φανερώνει ότι αυτή την περίοδο πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες θυσίες για να μπορέσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες, δεν θα λείψει όμως ο ψυχολογικός αναβρασμός ή και η ανασφάλεια από την πλευρά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα πάθη μου τα λάθη μου θα λες αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ζυγέ, αφού είναι φανερό ότι υπάρχει προβληματισμός και δοκιμασία στα αισθηματικά, κυριαρχούν όμως και οι ζήλειες, οι εντάσεις, το παρασκήνιο ή και η μυστικότητα στον έρωτα ... Προσπάθησε να μην φθείρεσαι με ψυχοφθόρες και αδιέξοδες καταστάσεις ή ανθρώπους, απομακρύνσου από μία παρελθοντική σχέση που δεν σου αξίζει για να καλωσορίσεις κάτι νέο στη ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα αυτή την εβδομάδα δεν θα ξέρεις από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις σημαντικό όμως είναι να αποφύγεις τα λάθη αλλά και την ασυνέπεια ιδιαίτερα προς το μέσο της εβδομάδας. Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν στα επαγγελματικά σου δεν θα μπορέσουν να τηρηθούν. Στον οικονομικό τομέα, βρίσκεσαι ευνοημένος!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.