Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός για την εβδομάδα (24 / 6 - 30 / 6)

Γενικά

Μετά την ένταση των περασμένων εβδομάδων προσπαθείς να συνέλθεις, όμως νιώθεις πολύ κούραση Ζυγέ μου από τις συνεχόμενες ανακατατάξεις και ρήξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και των επαγγελματικών σου! Το πρόγραμμά σου συνεχίζει να σε κουράζει και να σε κάνει να βρίσκεσαι σε δίλημμα σε σύγχυση, σίγουρα όμως ο Ερμής από το Λέοντα θα δώσει περιθώρια χαράς, ανεμελιάς, δικτύωσης και διασκέδασης με φιλικά πρόσωπα! Νέες γνωριμίες θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα έχει το παιχνίδι, το φλερτ, την επιβεβαίωση αλλά και το «δεν ξέρω τι θέλω από τα αισθηματικά μου»! Ακριβώς έτσι όπως το άκουσες Ζυγέ μου ... Υπάρχουν πολλά λόγια που θα σε μπερδέψουν, όμως μήπως εντέλει αυτός που μπερδεύει τα πράγματα είσαι και εσύ ο ίδιος με τις σκέψεις σου; Σίγουρα αυτή την εβδομάδα δεν κατασταλάζεις σε αποφάσεις σίγουρες για την πορεία των αισθηματικών σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

: Με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στον Καρκίνο το τεταμένο κλίμα στα επαγγελματικά συνεχίζεται και εσύ νιώθεις να εξαντλείσαι από τις ανακατατάξεις. Ωστόσο, το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού σε βοηθά να προσαρμοστείς στις αλλαγές που διαμορφώνονται τώρα γύρω σου και να βάλεις την εργασία σου σε νέα βάση! Τα οικονομικά είναι στάσιμα!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.