Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός για την εβδομάδα (26 / 7 - 1 / 8)

Γενικά

Ο Ερμής από το φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα, σου χαρίζει ένα επικοινωνιακό καλοκαίρι γεμάτο φίλους, παρέες, διασκέδαση, προσκλήσεις και έντονη κοινωνικότητα. Γνωρίζεις νέους ανθρώπους και περνάς πολύ όμορφα μαζί τους, διευρύνεις τον κύκλο σου αλλά φλερτάρεις κιόλας μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου, σου προκαλεί ψυχική και σωματική εξάντληση, η οποία και οφείλεται στον υπερβολικό φόρτο υποχρεώσεων που συσσωρεύονται στην εργασία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κρυφοί έρωτες, ανομολόγητες επιθυμίες, διπλές καταστάσεις και ... μπερδέματα! Αυτό ακριβώς είναι το ερωτικό παρασκήνιο της ζωής σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ. Ο Δίας επιστρέφοντας στον υδροχόο θα βάλει ωστόσο το χεράκι του για να δεις άσπρη μέρα στα ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συνθήκες δεν σε ικανοποιούν και νιώθεις κουρασμένος από την κατάσταση που επικρατεί αυτό το διάστημα στην εργασία σου! Στα οικονομικά θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.