Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός για την εβδομάδα (20 / 1 - 26 / 1)

Γενικά

Έχεις περάσει πολλά φίλε μου Ζυγέ, όμως επιτέλους το κλίμα για σένα φτιάχνει. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Υδροχόου εγκαινιάζει μία περίοδο θετική στα αισθηματικά σου! Σου δίνονται οι ευκαιρίες για νέα αισθηματικά ξεκινήματα, για νέα δημιουργικά σχέδια αλλά και για όμορφες αλλαγές στη ζωή σου που θα σε κάνουν να βρεις και πάλι το κέφι σου! Κάποιες ανακατατάξεις στο χώρο, στο σπίτι ή στην οικογένεια, κρίνονται άκρως ικανοποιητικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ώρα για ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα, που ναι μεν μπορεί να έχει μία πιο επιπόλαιη μορφή, σίγουρα όμως θα σε κάνει να περάσεις καλά και να το ρίξεις έξω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, είσαι σε φάση εγρήγορσης και επικοινωνίας, κάνοντας νέες συμφωνίες. Στα οικονομικά σου είσαι κάπως ζορισμένος, όμως οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις τώρα θα σε βοηθήσουν στην μετέπειτα πορεία σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.