Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός για την εβδομάδα (23 / 3 - 29 / 3)

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με βάρος, ψυχολογική ένταση και εκνευρισμό. Η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι φανερό ότι πλήττει σημαντικά τον ψυχισμό σου ενώ είναι σημαντικές οι ανησυχίες που έχεις για το σπίτι, την οικογένεια, τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Καλό είναι να μην βγάζεις όλο αυτό τον εκνευρισμό στους οικείους σου! Το θετικό νέο είναι ότι στα οικονομικά σου βρίσκεις λύσεις

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν μπορώ να πω ότι σε καλύπτει η αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα, είναι φανερό ότι δέχεσαι πιέσεις από μία σχέση που έχει να κάνει με το παρελθόν σου και ταλαιπωρείσαι με όλα τα ενδεχόμενα που έχουν μεσολαβήσει και σας έχουν απομακρύνει.. Πάρε το χρόνο σου και μην σκέφτεσαι υπερβολικά τα πράγματα...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου νιώθεις εξαιρετικά πιεσμένος και προσπαθείς να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις της εποχής. Στα οικονομικά σου παρόλο που ανησυχείς με τα έξοδα που τρέχουν μπορώ να πω ότι έχεις και τις τυχερές συγκυρίες σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.