Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός για την εβδομάδα (25 / 5 - 31 / 5)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό αυτή την εβδομάδα σε βοηθά να προχωρήσεις εργασιακά σχέδια αλλά και να έχεις μία οικονομική ανάσα, ένα όφελος που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο και οι μέρες σε προδιαθέτουν να κοιτάξεις ψηλά, να θέσεις στόχους, να βάλεις ψηλά τον πήχη και να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον της καριέρας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη ανάδρομη από το ζώδιο των Διδύμων υπάρχουν επικοινωνίες που σου δίνουν χαρά και αφορούν μία παρελθοντική σου σχέση. Παίρνεις τώρα μία μορφή επιβεβαίωσης και αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι ιδανική για να πάρεις αποφάσεις αλλά και για να κάνεις συζητήσεις που εντέλει θα κριθούν θετικές. Στα οικονομικά σου μπορείς να βρεις τις ισορροπίες σου αρκεί να μην κάνεις λανθασμένες σπατάλες.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.