Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός για την εβδομάδα (21 / 10 - 27 / 10)

Γενικά

Η νέα εβδομάδα που ξεκινά έχει πιεστική μορφή για το ζώδιο σου λόγω ότι κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Αισθάνεσαι ότι μπροστά σου υπάρχουν εμπόδια τα οποία δύσκολα μπορείς να ξεπεράσεις και το γεγονός αυτό σου προκαλεί ένταση και θυμό. Ωστόσο οι μέρες έχουν και την θετική τους πλευρά, ποια είναι αυτή; Βελτιώνονται τα οικονομικά σου, έχεις περισσότερη άνεση στην εργασία σου, ενώ σου έρχονται και κάποιες ειδήσεις που σου δίνουν λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα για τα αισθηματικά σου και θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες καθοριστικές αποφάσεις που ανέβαλες Ζυγέ μου εδώ και καιρό! Νιώθεις ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Προσοχή λοιπόν σε ρήξεις, που θα προκύψουν από συσσωρευμένες καταστάσεις που σε απογοήτευσαν στο παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας λαμβάνεις χαρούμενα νέα για τα οικονομικά σου και σου δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξεις περεταίρω τα έσοδά σου, το γεγονός αυτό σε ικανοποιεί και σε κάνει να γίνεσαι και αρκετά πιο εργατικός ή έτοιμος να βάλεις στα σκαριά νέα επαγγελματικά σχέδια.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.