Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός για την εβδομάδα (16 / 10 - 22 / 10)

Γενικά

Την Πέμπτη που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μπορείς να απορρίψεις παλιές τακτικές που είχες και να επιδοθείς σε καινούργια σενάρια που έχεις σκεφτεί και είναι σίγουρο ότι θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου αγαπητέ Ζυγέ. Δείξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε δικά σου άτομα γιατί θα ακούσεις παράπονα και δεν θα έχουν άδικο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου θα έχεις πολύ ερωτισμό και ο ρομαντισμός σου θα καταπλήξει το ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να λύσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σε ενοχλούν στην σχέση σου. Αν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά μην κάτσεις αυτή την περίοδο με σταυρωμένα τα χέρια. Το σύμπαν σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία που ούτε καν φαντάζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολύ ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό γιατί ήδη έχετε βγει έξω από τον προϋπολογισμό σου.
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.