Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός για την εβδομάδα (19 / 8 - 25 / 8)

Γενικά

Η εβδομάδα έχει τις αντιφάσεις της για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Ζυγέ! Από τη μία πλευρά το τρίγωνο Ερμή – Δία, σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους, κάνεις νέες γνωριμίες, δικτυώνεσαι και διασκεδάζεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Από την άλλη πλευρά όμως, ασχολείσαι πολύ και με επαγγελματικές υποθέσεις, οι οποίες και σε περιορίζουν, σε αγχώνουν, εντέλει όμως σου προσφέρουν επιθυμητά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να σε πιάνουν οι καχυποψίες, οι ανασφάλειές σου αλλά και να είσαι εγκρατής στα αισθηματικά σου, αυτό που έχω όμως να σου πω είναι ότι και συναντήσεις θα έχεις και όμορφες επαφές που θα σε κάνουν να δεις τις καταστάσεις αλλιώς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι δοσμένος σε θέματα εργασίας τα οποία μάλιστα φαίνεται πως αποδίδουν αυτές τις μέρες, άσχετα αν εσύ για την ώρα κουράζεσαι αρκετά. Στα οικονομικά σου δέχεσαι άνοδο αλλά και μία ευκαιρία για να μπορέσεις να βγάζεις σε βάθος χρόνου παραπάνω χρήματα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.