Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός για την εβδομάδα (25 / 1 - 31 / 1)

Γενικά

Μία αισιόδοξη εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου φίλε μου Ζυγέ αφού η Πανσέληνος στο Λέοντα σε ευνοεί ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις ένα σχέδιο, μία επιθυμία ή να προχωρήσεις μπροστά σε μία νέα ερωτική σχέση που θα σε συναρπάσει! Επαφές με άτομο του ερωτικού παρελθόντος είναι μέσα στο πρόγραμμα από τις 30/1. Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα φέρνει αρκετές επαγγελματικές και οικογενειακές εξελίξεις που σε οδηγούν σε ανακατατάξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πλέεις σε πελάγη ευτυχίας αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ γιατί λαμβάνεις την δικαίωση από μία αισθηματική ιστορία που σε ταλαιπώρησε. Ευνοείσαι και για μία νέα σχέση ή και για μία επανασύνδεση. Η απόφαση δική σου ....

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε την δημιουργικότητά σου στα επαγγελματικά σου και δεν θα βρεθείς χαμένος. Στα οικονομικά σου βαδίζεις σε κινούμενη άμμο!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.