Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός για την εβδομάδα (16 / 4 - 22 / 4)

Γενικά

Με την Νέα Σελήνη που γίνεται την Δευτέρα στον Κριό η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά έντονη σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις αγαπητέ Ζυγέ. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Σε βεβαιώνω ότι θα βρεις την χρυσή τομή. Θα γίνουν πολλά ξεκαθαρίσματα σε σχέση με το φιλικό σου τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα σου δοθούν ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να μιλήσεις και να λύσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν στην σχέση σου. Κάνε ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου και να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι ο Ερμής από τον Κριό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του για να βρεις αυτό το ταίρι που θα σε κάνει να έχεις πολύ ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ερμή να σε ευνοεί από τον Κριό η δυναμικότητα και η επικοινωνία σου θα είναι στα ύψη τους. Θα έχεις πολύ καλές ιδέες για να μπορέσεις να κάνεις καινούργια πράγματα στην δουλειά σου. Μπορείς να μιλήσεις για κάποιες καινούργιες συμφωνίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις. Μην κάνεις σπατάλες και απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα.
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.