Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος για την εβδομάδα (14 / 9 - 20 / 9)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε τακτοποιείς τα οικονομικά σου και ανοίγονται κάποιες ευκαιρίες που σε βοηθούν να ηρεμήσεις ψυχολογικά και τα βρίσκεις περισσότερο με το μέσα σου! Με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είσαι ένας μικρός επαναστάτης στα αισθηματικά σου και αποζητάς την ελευθερία σου! Ο Άρης ανάδρομος από τον Κριό σε κάνει ιδιαίτερα καβγατζή και έκρυθμο στις επικοινωνίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τη μία πλευρά θέλεις συντροφικότητα, από την άλλη πλευρά επιζητάς και την αυτονομία σου .... Αυτή την εβδομάδα είσαι κάπως άστατος ή το ταίρι σου σε αιφνιδιάζει με τις διαθέσεις του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι εξελίξεις είναι αργές όμως μπορείς να βρεις εναλλακτικούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να ορθοποδήσεις. Στα οικονομικά σου θα τακτοποιήσεις χρέη και θα φύγει από πάνω σου ένας μεγάλος βραχνάς
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.