Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος για την εβδομάδα (3 / 5 - 9 / 5)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε ηρεμείς ψυχολογικά και επικεντρώνεσαι πολύ παραπάνω σε ότι έχει αξία και είναι σημαντικό για σένα. Οι σχέσεις με την οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα γίνονται πιο αρμονικές ενώ αναζητάς και βρίσκεις τους τρόπους εκείνους που θα βοηθήσουν την αποκατάσταση προβλημάτων που μεσολάβησαν στο χτες. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στους Διδύμους θα ξεσηκώσει την επιθυμία σου για φλέρτ και διασκέδαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να κατανοήσεις τι έχει βάθος, ουσία και τί θελεις να διατηρήσεις κοντά σου. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στους Διδύμους σε κάνουν αρκετά πιο εξωστρεφή και έτοιμο για ερωτική επικοινωνία και όχι μόνο ....

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα δεν έχει τις μεγάλες εξελίξεις, όμως δέχεσαι στήριξη και βοήθεια και αυτό σου δίνει την δύναμη να επιμείνεις. Στα οικονομικά σου δέχεσαι στήριξη από την οικογένεια ή βλέπεις να αντιμετωπίζονται και λύνονται κάποια προβλήματα που σε ταλάνιζαν.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.