Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος για την εβδομάδα (30 / 3 - 5 / 4)

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο σου, στην ίδια θέση είναι και ο Κρόνος, έτσι λοιπόν μπορώ να πω ότι αυτό το διάστημα νιώθεις ότι καταπιέζεσαι από παντού και ότι δεν μπορείς να βρεις διέξοδο στα προβλήματα που ζεις. Θυμήσου όμως ότι ο επιμένων νικά και αυτή την περίοδο αργά αλλά σταθερά θα μπορέσεις να κάνει σημαντικά βήματα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους γλυκαίνει την αισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αναμένεται βελτίωση σε αυτό άλλωστε θα σε βοηθήσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους η οποία είναι βέβαιο ότι θα αναζωπυρώσει μία ερωτική σχέση σου! Αν είσαι χωρίς ταίρι σίγουρα θα έχεις τις κατακτήσεις σου, έστω και αν αυτές προέρχονται από το διαδίκτυο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι στάσιμα και αυτό που σε αγχώνει ακόμα περισσότερο αυτή την περίοδο είναι τα οικονομικά σου τα οποία δεν σου δίνουν την προοπτική για να ελπίζεις ή για να περιμένεις κάτι αισιόδοξο.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.