Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος για την εβδομάδα (22 / 2 - 28 / 2)

Γενικά

Δύσκολος ο Φεβρουάριος ήταν για σένα Υδροχόε μου όμως τώρα καθώς οδεύουμε προς το τέλος του θα μπορέσεις σταδιακά να βρεις τις ισορροπίες σου! Η πανσέληνος που σχηματίζεται το Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου, χρωματίζει όλη την εβδομάδα σου με ανησυχία για τα οικονομικά. Παρόλο που οι συνθήκες που υπάρχουν τώρα σε επαγγελματικά και οικονομικά δεν σε ευχαριστούν να ξέρεις ότι το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα φέρει την βελτίωση του εισοδήματός σου, κάνε λοιπόν λίγη υπομονή ακόμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το τρίγωνο του Δία με τους Δεσμούς Σελήνης φέρνει την αποκατάσταση, την εξέλιξη ή την τυχερή στιγμή στα αισθηματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θέλεις την ελευθερία σου, αυτό το ξέρουμε και το έχουμε εμπεδώσει (και εμείς, κι εσύ, και το ταίρι σου), όμως η εβδομάδα έχει μία πολύ καλή προοπτική για σένα που είσαι σε περίοδο ελευθερίας! Μία τυχαία γνωριμία θα σημάνει πολλά για το μέλλον σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν εξελίσσονται στους κανονικούς τους ρυθμούς και αυτό σε ανησυχεί πολύ για την έκβαση των οικονομικών σου! Φρόντισε να ησυχάσεις γιατί μετά το τέλος της εβδομάδας ανοίγονται καλύτερες προοπτικές.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.