Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος για την εβδομάδα (22 / 4 - 28 / 4)

Γενικά

Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ τραγουδάς από την αρχή της εβδομάδας Υδροχόε μου ... Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού κάνουν τις ημέρες του Πάσχα να είναι επικοινωνιακές, γεμάτες επαφές, ειδήσεις, μηνύματα, γνωριμίες, αλλά και μετακινήσεις. Σίγουρα δεν θα μείνεις μέσα, σίγουρα δεν θα μείνεις μόνος, ενώ ένα αεράκι ανανέωσης θα κάνει το μυαλό σου να λειτουργεί πιο ευχάριστα και αισιόδοξα. Ευάλωτο σημείο; Το οικονομικό σου αλλά και οι οικογενειακές αντιδράσεις. Δυνατό σου Σημείο; Οι νέες γνωριμίες. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΥΔΡΟΧΟΕ ΜΟΥ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θυμάσαι που εδώ και καιρό γκρίνιαζες πως τίποτα καλό δεν συμβαίνει; Με τον Άρη από τους Διδύμους αρχίζει επιτέλους να υπάρχει ερωτική δράση, ενώ και ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Κριό σε θέτουν σε εγρήγορση με φλερτ, νέες γνωριμίες και επικοινωνίες που θα βάλουν «φωτιά» στην αισθηματική σου ζωή. Άνετα λοιπόν μπορώ να μιλήσω για ... ΠΑΘΟΣ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις τα δυνατά σου και πετυχαίνεις κάτι που θέλεις πολύ στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα. Αξιοποίησε στο έπακρο τις γνωριμίες και την δημιουργικότητά σου! Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή στην διαχείρισή τους γιατί δεν σε βλέπω να μου είσαι και πολύ ευχαριστημένος.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.