Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος για την εβδομάδα (24 / 6 - 30 / 6)

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα με όνειρα, σχέδια, ευκαιρίες για να περάσεις καλά, βελτίωση των επαφών με το περιβάλλον σου, όμως το «αδύναμο» σημείο σου είναι τα οικονομικά σου, όπου εκεί θα υπάρξει προσωρινά στασιμότητα. Το πέρασμα του Ερμή στο Λέοντα, φέρνει χαρούμενα μηνύματα και επαφές με το περιβάλλον σου ενώ νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό τώρα να προκύψουν. Ευχάριστες ανακατατάξεις στην εργασία, στο σπίτι, και στις συνήθειες θα σε γεμίσουν με χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους ανανεώνει πλήρως την αισθηματική σου ζωή αυτό το διάστημα και ναι περνάς καλά και απολαμβάνεις στιγμές.... Σημαντικό είναι όμως να μην κάνεις μεγάλες συναισθηματικές επενδύσεις, γιατί αυτό είναι κάτι που θα το μετανιώσεις λίγο αργότερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εποχή ευνοεί την σύναψη νέων συνεργασιών και σταδιακά θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να έχεις τις επαφές εκείνες που θα στηρίξουν τα σχέδιά σου! Στα οικονομικά το κλίμα είναι μεταβατικό και ασταθές, δεν αλλάζουν πολλά πράγματα και ίσως αυτό είναι κάτι που σε θορυβεί!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.