Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος για την εβδομάδα (26 / 7 - 1 / 8)

Γενικά

Με τον Ερμή να κινείται από αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Λέοντα, διανύεις μία περίοδο που βελτιώνεται ουσιαστικά η επαφή σου με τους ανθρώπους που διατηρείς μία σταθερή σχέση μαζί τους! Κάνεις νέες γνωριμίες που σε εξιτάρουν, ανανεώνονται οι σχέσεις σου, παίρνεις αποφάσεις για την πορεία και την εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών. Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, σου δημιουργεί έντονο το αίσθημα της υπερέντασης, της νευρικότητας αλλά και της επιθυμίας να θέλεις πάση θυσία να επιβληθείς σε κάθε τομέα που δραστηριοποιείσαι! Η ερωτική λίμπιντο χτυπά κόκκινο

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη και οι διαθέσεις σου είναι πονηρές και έξτρα πικάντικες σε αυτό το διάστημα... Αναζωπυρώνεται το πάθος σε μία σχέση από τα παλιά όμως φρόντισε να κάνεις αυτό που πρέπει γιατί έχεις και τον Κρόνο στο ζώδιο σου έτοιμος να σε βάλει σε τάξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι ανικανοποίητος αλλά και αγχωμένος, με καλές επαφές με συνεργάτες και πελάτες βρίσκεις λύσεις.Στα οικονομικά η εποχή είναι απαιτητική!
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.