Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος για την εβδομάδα (19 / 8 - 25 / 8)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα νιώθεις πληρότητα και ότι επιτέλους υπάρχει ισορροπία στους βασικούς τομείς της ζωής σου! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, σε φέρνει σε επαφή με ανθρώπους, κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες ενώ δέχεσαι και θετικές προτάσεις. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, σε βοηθούν να διεκπεραιώσεις οικονομικές υποχρεώσεις σου ενώ και ψυχολογικά μπορώ να πω ότι ανακτάς την ηρεμία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία ερωτική εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο. Τώρα μπορεί να δεχτείς μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από το ταίρι σου όπου θα νιώσεις πραγματική χαρά και ικανοποίηση. Αν δεν έχεις σχέση, τότε μία γνωριμία μέσα από τον κύκλο σου θα αποτελέσει την έναρξη ενός νέου έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συνεργασίες που τώρα ξεκινούν θα μπορέσεις να στηρίξουν με τον καλύτερο τρόπο τα επαγγελματικά σου βήματα. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε ένα καλύτερο στάδιο και έχεις την άνεση να διευθετήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου με τον καλύτερο τρόπο.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.