Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος για την εβδομάδα (23 / 11 - 29 / 11)

Γενικά

Με ανατρεπτικές διαθέσεις εξελίσσεται αυτή η εβδομάδα, όπου όλα γύρω σου φωνάζουν ότι έχει έρθει η στιγμή να κάνεις μεγάλες αλλαγές, ή τουλάχιστον να τις ακολουθήσεις. Υποθέσεις που αφορούν την καριέρα και την σταθερή σχέση βρίσκονται τώρα στον πυρήνα εξελίξων. Στα ζητήματα καριέρας μπορείς ωστόσο να δεις σημαντική πορεία και εξέλιξη ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Μην αντιδράς σε κάθε τι που ακους και μην βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις ιδιαίτερα σε θέματα προσωπικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις ελευθερία, αυτονομία και τρώγεσαι με τα ρούχα σου, όμως το πλανητικό σκηνικό καταδεικνύει ότι ίσως ζητάς πολλά από έναν άνθρωπο που σου έχει δείξει μέχρι πού μπορεί να σου δώσει! Μήπως θα έπρεπε καλύτερα να αποδεχθείς ότι η κατάσταση δεν αλλάζει και ότι ίσως εσύ θα πρέπει να αλλάξεις πορεία;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι πιο ζόρικα αυτή την εβδομάδα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Εσύ που είσαι γεννημένος στο 2ο και στο 3ο δεκάημερο, έχεις σημαντικές ευκαιρίες να κλείσεις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.