Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος για την εβδομάδα (21 / 8 - 27 / 8)

Γενικά

Ξεκινάει για εσένα μια εβδομάδα πολύ εποικοδομητική σε ότι έχει σχέση σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις αλλά και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας αγαπητέ Υδροχόε. Από την Δευτέρα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα προκύψουν κάποια προβλήματα με άτομα που δεν το περίμενες. Δυστυχώς θα σε διαβάλλουν αυτά τα άτομα που στο παρελθόν υποστήριζες και βοηθούσες. Με την Αφροδίτη που θα μπει το Σάββατο στον Λέοντα θα έχεις καλή διάθεση πολύ ενεργητικότητα και δυναμικότητα και θα πετύχεις τους στόχους σου πολύ γρήγορα. Κράτησε την ψυχραιμία σου να περάσει η περίοδος αυτή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε ευνοεί και η σχέση σου θα κινηθεί σε πολύ χαλαρά επίπεδα αυτή την περίοδο. Μπορείς να ταράξεις λίγο τα νερά αν κάνεις μια πολύ καλή πρόταση στο ταίρι σου ώστε να περάσεις καλά εσύ αλλά και εκείνο. Αν ακόμη είσαι παρέα με την μοναξιά μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν κάνεις τίποτε. Είναι σίγουρο ότι αν λίγο κουνήσεις το δακτυλάκι σου και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης την γνωριμία θα την κάνεις και έτσι όπως την θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις μια χαρά. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις αλλά και να τακτοποιήσεις και θέματα που είναι στάσιμα. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα υπάρχουν μερικές παρανοήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου θα δεχτείς προτάσεις που πριν απαντήσεις θα πρέπει να τις μελετήσεις πολύ προσεκτικά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα υποχρεώσεις που έχεις εδώ και πολύ καιρό. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα δεν ευνοούνται.
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.