Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος για την εβδομάδα (11 / 12 - 17 / 12)

Γενικά

Από την αρχή της εβδομάδας που θα είναι ο Άρης στον Σκορπιό αγαπητέ Υδροχόε θα σε προικίσει με πολύ δυναμικότητα. Φρόντισε να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα και σε προβληματίζουν. Όλα τα έχεις στρώσει πολύ καλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την εξέλιξη των γεγονότων. Μπορεί λίγο να αργήσουν αλλά να ξέρεις η επιτυχία είναι δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης που είναι στον Σκορπιό θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου και θα κάνεις κινήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Κάποιες συζητήσεις που ήθελες να κάνεις για θέματα που έχουν περάσει είναι καλύτερα να τις αφήσεις. Πέρασε καλά και χαλάρωσε με το ταίρι σου γιατί το έχεις πολύ ανάγκη. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά ο Άρης από τον Σκορπιό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να πετύχεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Με τον Άρη να σε ευνοεί μπορείς να κάνεις συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Προσπάθησε αυτή την εβδομάδα να πιέσεις καταστάσεις στον χώρο της δουλειάς σου που μπορεί να τελειώσουν. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και πολλά έξοδα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.