Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος για την εβδομάδα (18 / 2 - 24 / 2)

Γενικά

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου ήδη έχει προκαλέσει ένταση συναισθηματική αλλά και αρκετή νευρικότητα στο σπίτι και με τους οικείους σου αγαπημένε μου Υδροχόε. Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τα άσκοπα ξεσπάσματά σου για παρελθοντικές καταστάσεις που στην ουσία έχουν λήξει αλλά σου έχουν μείνει απωθημένο. Οι ανασφάλειες δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά, αλλά ούτε και το κλείσιμο στον εαυτό σου! Επικεντρώσου στην κοινωνική σου ζωή που φαίνεται ότι αυτό το διάστημα βρίσκεται στα φόρτε της.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες συναισθηματικές σου ανάγκες παραμένουν ανικανοποίητες αυτή την εβδομάδα και κάνεις ένα κλείσιμο στον εαυτό σου γιατί δεν θέλεις να απογοητευτείς ξανά. Μην μπερδεύεις το μυαλό σου με σκέψεις που δεν ωφελούν ή που δεν έχουν αξία και προσπάθησε να αποφύγεις το παρασκήνιο που είναι φανερό ότι κυριαρχεί αυτό τον καιρό στα αισθηματικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα μπορεί να είναι προκλητική και νευρική, όμως σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις τους κατάλληλους ελιγμούς στον επαγγελματικό σου τομέα και να εδραιωθείς. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και οι προσπάθειές σου δεν θα πάνε χαμένες. Στα οικονομικά σου είναι απαραίτητο να κάνεις μία καλή διαχείριση και να αποφύγεις τη υπογραφή σημαντικών εγγράφων.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.