Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης για την εβδομάδα (18 / 2 - 24 / 2)

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα που είσαι δοσμένος σε θέματα που αφορούν την καριέρα σου, το μέλλον και τις προοπτικές σου! Η Πανσέληνος που γίνεται στις 19 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, φέρνει έναν αέρα αλλαγής στα επαγγελματικά, ο οποίος και κρίνεται θετικός για σένα αγαπητέ μου Τοξότη, άσχετα αν στην αρχή μπορεί να νιώσεις ένταση ή και εκνευρισμό! Η εβδομάδα ωστόσο θα φέρει και κάποιες συγχύσεις και συναισθηματικά μπερδέματα τα οποία και θα προκύψουν από την έλλειψη συνεννόησης με το περιβάλλον σου! Στην πορεία της εβδομάδας οριοθετείς καλύτερα τι είναι σημαντικό, τι έχει αξία και τι θέλεις να διατηρήσεις κοντά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ούτε κλαίει , ούτε γελάει η αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα, ωστόσο ο Δίας από το ζώδιο σου, σου δίνει αυτή την τύχη και την ευκαιρία για έρωτα και χαμόγελα! Μην παρασυρθείς σε μεγάλα λόγια που δεν θα μπορείς να τηρήσεις ιδιαίτερα την Τρίτη που ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα. Μην επιτρέπεις στον ενθουσιασμό σου να σε κάνει πιο ευκολόπιστο με ένα νέο άτομο που γνωρίζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι αρκετά δυναμική αυτή η εβδομάδα για τα οικονομικά σου και μπορεί να λειτουργήσει πολύ υπέρ σου αρκεί να κάνεις τους κατάλληλους χειρισμούς! Μην αφήσεις τις ευκαιρίες να χαθούν, ενώ επωφελήσου σωστά των επικοινωνιών εκείνων που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μία καλή πορεία τα επαγγελματικά σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.