Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης για την εβδομάδα (14 / 8 - 20 / 8)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Τοξότη αυτό που θα πρέπει να έχεις συνέχεια στο μυαλό σου θα είναι το έχω πολύ καλά τα μάτια μου ανοιχτά να μην μου ξεφύγει τίποτε. Μην κάνεις κινήσεις που δεν τις έχεις μελετήσει καλά γιατί το παραμικρό λάθος αυτή την περίοδο θα σου φέρει πολλά προβλήματα που δεν θα τα περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου αυτή την περίοδο με τον Άρη στον Λέοντα να σε ευνοεί θα περάσεις πολύ καλά. Μπορείς να απολαύσεις τον έρωτα την αγάπη και τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Και αν η μοναξιά υπάρχει ακόμα στην ζωή σου μην κάθεσαι καθόλου. Την επόμενη περίοδο θα κάνεις την γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά και κάθε μέρα πηγαίνεις και καλύτερα. Ο Άρης που είναι στον Λέοντα θα φέρει πολλές ιδέες για την δουλειά σου. Μην εκνευρίζεσαι με καθυστερήσεις που έχεις και μην τα βάζεις με τους συνεργάτες σου εκεί που δεν φταίνε σε τίποτε. Οι οικονομικοί προβληματισμοί συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις πρέπει να λυθούν άμεσα. Απόφυγε αυτή την περίοδο να δανειστείς ή να δανείσεις χρήματα ώστε να αποφύγεις τα προβλήματα.
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.