Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης για την εβδομάδα (20 / 1 - 26 / 1)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα ξεφεύγεις από την αδράνεια και παίρνεις δυναμικές πρωτοβουλίες για την πορεία και το μέλλον σου! Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δέχεσαι προτάσεις, κάνεις πολλές επαφές, είσαι σε συζητήσεις ή και πραγματοποιείς τώρα μία νέα συμφωνία. Ο Άρης συνεχίζει τη πορεία του στο ζώδιο σου και σου δίνει ώθηση σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις, δεν παύει όμως να υπάρχει και η νευρικότητα. Η οικογένεια είναι στο πλευρό σου να σε υποστηρίζει και να σου στέκεται με κάθε τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου λίμπιντο είναι ανεβασμένη, ενώ η σχέση σου μπορεί τώρα να έχει μία πιο ζεστή και τρυφερή νότα. Προσοχή ωστόσο στις υπερβολές γιατί μπορεί να προκύψουν και μικρές διαφωνίες. Αν δεν έχεις σχέση διεκδικείς και κατακτάς αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου , σου δίνεται η ευκαιρία νέων συμφωνιών, προτάσεων και συζητήσεων που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την στασιμότητα. Στα οικονομικά σου ακόμα υπάρχουν οι πιέσεις.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.