Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης για την εβδομάδα (17 / 6 - 23 / 6)

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιο σου, μην φοβάσαι όμως Τοξότη μου έχεις να περάσει γενικά καλά, αφού θα είσαι όλο υπερβολές και διάθεση για τόλμη, ρίσκο, περιπέτεια! Σίγουρα πρέπει να συγκρατήσεις τον μεγάλο ενθουσιασμό σου και να μην παρασυρθείς από την επιπολαιότητα , τουλάχιστον όμως η διάθεση και ο ερωτισμός σου θα είναι στοιχεία ανεβασμένα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν, ενώ υποθέσεις του παρελθόντος εξακολουθούν να είναι ένα αγκάθι στο λαιμό.⭐️⭐️⭐️ Προσωπική Πρόβλεψη για τις Εκλείψεις του Καλοκαιριού και όχι μόνο ... : ☎ Κάλεσε 14724 ή στείλε SMS με τη λέξη ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 💳 Για ακόμα πιο οικονομική πρόβλεψη πάρε τα Astrocoins σου και μίλησε με -50% έκπτωση με τον αστρολόγο σου!  ΔΕΣ ΕΔΩ<<

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αφήνει να αφεθείς σε μία σχέση, να απολαύσεις τη στιγμή, να ανοιχτείς προς το σύντροφό σου και να τολμήσεις αυτό που μπορεί κάποτε να φοβόσουν! Η εβδομάδα σε βοηθά να περάσεις καλά, σίγουρα όμως μπορεί να σε οδηγήσει και σε επιπόλαιες επιλογές που θα αντιληφθείς λίγο αργότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου παρόλο που δεν έχεις φόβο, οι συνθήκες θα είναι πιεστικές, ενώ οι παγίδες που σου στήνουν είναι πολλές. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα και διατήρησε αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που δεν είναι φερέγγυοι! Στα οικονομικά η εβδομάδα είναι απαιτητική με εσένα να είναι απαραίτητο να περιστοιχίσεις και να προστατέψεις τα συμφέροντά σου!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.