Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης για την εβδομάδα (16 / 4 - 22 / 4)

Γενικά

Από την Δευτέρα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Κριό θα μπορέσεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα αγαπητέ Τοξότη. Κάποιες οικογενειακές καταστάσεις που ήταν στάσιμες μέχρι τώρα αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Πολλές καταστάσεις θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα νιώσεις πιο ήρεμα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες ώστε να στρώσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να είναι προβληματικές. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι με τις καλές επιρροές των πλανητών θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι βάσεις που έχεις βάλει στην δουλειά σου είναι πολύ καλές. Αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να στρώσεις κατάλληλα το πεδίο ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις αρκετά αυτή την εβδομάδα. Απόφυγε να κάνεις σπατάλες και να προσέξεις τις οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να κλείσεις.
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.