Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης για την εβδομάδα (19 / 8 - 25 / 8)

Γενικά

Η εβδομάδα είναι γεμάτη κέφι, επαφές, επικοινωνίες και προτάσεις που σου προσφέρουν νέα ερεθίσματα και ευκαιρίες για να κάνεις νέα βήματα στη ζωή σου! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, σε κάνει να διασκεδάζεις αυτές τις μέρες. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, φέρνουν εξελίξεις και στα επαγγελματικά σου, όπου σιγά – σιγά αρχίζεις και κινητοποιείσαι ενεργά για κάτι νέο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι το πειραχτήρι αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά και τα φλερτ δεν λείπουν ... Απολαμβάνεις στιγμές, διασκεδάζεις, έχεις τις κατακτήσεις σου, ενώ αν αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου μπορείς και να ερωτευτείς! Αν είσαι σε σχέση, αναμένεται να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες νέες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου θα σου δώσουν χαρά και θα σε ενεργοποιήσουν να κάνεις τώρα κάποιες αλλαγές ή νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου υπάρχουν καλύτερες προοπτικές για την πορεία.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.