Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης για την εβδομάδα (14 / 10 - 20 / 10)

Γενικά

Η νέα εβδομάδα Τοξότη μου είναι ιδιαίτερα καλή για να ανασυνταχτείς ψυχολογικά, για να λύσεις προβλήματα που είχαν σταθεί εδώ και καιρό στη ζωή σου σαν βραχνάς, ενώ το πιο ευχάριστο νέο είναι ότι θα μπορέσεις να βρεθείς και κερδισμένος στα οικονομικά σου! Η εσωστρέφεια ωστόσο είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της περιόδου, η οποία ωστόσο θα σε βοηθήσει να ανασυγκροτηθείς και να απαλλαχθείς από βαρίδια του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου βρίσκεσαι σε μία αναπόληση, αναλογίζεσαι τα λάθη σου, τις αδυναμίες σου και όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Διορθώνεις όμως καταστάσεις και βλέπεις τα πράγματα με ένα διαφορετικό μάτι! Ξεπερνάς καταστάσεις που σε πλήγωσαν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να κλείσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και για να προχωρήσεις στη συνέχεια σε νέα εργασιακά σχέδια τα οποία και θα μπορέσουν να καρποφορήσουν. Στα οικονομικά σου υπάρχουν μερικές διευκολύνσεις.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.