Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης για την εβδομάδα (30 / 11 - 6 / 12)

Γενικά

Μία πολύ σπουδαία εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου Τοξότη μου , αφού σχηματίζεται η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο απέναντι ζώδιο για σένα, στους Διδύμους! Σημαντικές ανακατατάξεις γίνονται τώρα στις σχέσεις σου, ενώ δεν λείπουν και οι χωρισμοί, οι διαφωνίες και οι προσωρινές απογοητεύσεις! Το ατού σου αυτή την εβδομάδα είναι ότι δίνονται λύσεις σε ζητήματα οικογενειακά τα οποία και σε βάραιναν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δε την λες και την πιο ωραία εβδομάδα για τα ερωτικά σου αφού η Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης κλονίζει τα σταθερά θεμέλια μίας σχέσης ή και προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό για την εξέλιξη μίας ερωτικής ιστορίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ήρθε η στιγμή να αποφασίσεις με ποιους ανθρώπους μπορείς να εργαστείς σταθερά και με ποιους όχι. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πιεσμένα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.