Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης για την εβδομάδα (22 / 2 - 28 / 2)

Γενικά

Η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου αγαπητέ μου Τοξότη σε κάνει ιδιαίτερα ευερέθιστο και νευρικό.Η πανσέληνος που σχηματίζεται το Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου, σε προβληματίζει για την έκβαση των επαγγελματικών σου όπου εκεί τα πράγματα δεν φαίνονται να εξελίσσονται έτσι όπως επιθυμείς. Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στους Ιχθείς το Σαββατοκύριακο βελτιώνοντας την διάθεσή σου, αλλά και τις συνθήκες μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια. Λύνονται κάποια ζητήματα του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούσαν. Το τρίγωνο του Δία με τους Δεσμούς Σελήνης να αναμένεις ότι θα φέρει μία σημαντική είδηση – πρόταση για μία μελλοντική σχέση ή συνεργασία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου ηρεμείς, αρχίζεις να βάζεις νερό στο κρασί σου αναζητώντας αυτό το διάστημα την ζεστασιά, την τρυφερότητα μα προπάντων την σταθερότητα κάτι το οποίο και σου δίνεται! Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, έρχεται και σημαντική στιγμή ή γνωριμία που σε συναρπάζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα δεν χαρακτηρίζεται ευοίωνη, αφού η Πανσέληνος που σχηματίζεται το Σάββατο τα φέρνει ανάποδα από ότι μπορεί να περίμενες ή να φανταζόσουν! στα οικονομικά σου είσαι σε μεταβατικό στάδιο δέχεσαι όμως στήριξη και υπάρχει ισορροπία μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.