Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης για την εβδομάδα (14 / 9 - 20 / 9)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα βάζεις στόχους φίλε μου Τοξότη και πράγματι μπορείς να τους πετύχεις αφού με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου! Ένα νέο σημαντικό επαγγελματικό ξεκίνημα θα σου προσφέρει το άνοιγμα και την προοπτική για να έχεις μία πολύ καλή εξέλιξη και στα οικονομικά σου! Με τον Άρη ανάδρομο από το ζώδιο του Κριού ανακινούνται ερωτικές υποθέσεις του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τη μία σκέφτεσαι να κάνεις κίνηση στο παρελθόν, την άλλη βράζεις στο ζουμί σου όμως τα ερωτικά φλερτ και οι συναντήσεις δεν λείπουν! Μπορώ να πω ότι είσαι σε μία φάση που δεν ξέρεις ακριβώς τι θες ....

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ανοίγονται νέες καλές προοπτικές για ένα νέο ξεκίνημα το οποίο και πραγματικά θα σε συναρπάσει! Στα οικονομικά σου δέχεσαι πιέσεις όμως θα μπορέσεις να βρεις την άκρη σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.