Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης για την εβδομάδα (19 / 2 - 25 / 2)

Γενικά

Η συναισθηματικότητα σου αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Τοξότη θα είναι αυξημένη και θα παραπονιέσαι για τα πάντα. Φρόντισε να δεις με ρεαλισμό μερικές καταστάσεις και τώρα ειδικά που ο Ερμής είναι στους Ιχθείς θα πάρεις δύναμη για να πετύχεις τους στόχους που έχεις να υλοποιήσεις και τους έχεις πολύ καιρό στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα σε ευνοήσει για να γίνει η σχέση σου καλύτερη. Και εσύ που ακόμη ζεις με την μοναξιά παρέα μην κλείνεσαι στον εαυτό σου γιατί με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης σίγουρα θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ άγχος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Ο Ερμής από τους Ιχθείς θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές ώστε να βάλεις πολλά πράγματα σε μια καλή σειρά. Στα οικονομικά θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε στο τέλος της εβδομάδας να μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.