Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης για την εβδομάδα (22 / 4 - 28 / 4)

Γενικά

Ένα ευχάριστο, διασκεδαστικό, ανέμελο αλλά και ερωτικό Πάσχα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Τοξότη... Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, φροντίζουν αυτές τις μέρες να περάσεις απολαυστικά και να κάνεις πραγματικότητα κάθε βαθύτερη επιθυμία σου! Αρκετές επικοινωνίες γίνονται η ανάσα χαράς τις ημέρες που ακολουθούν. Μόνιμο άγχος σου συνεχίζει και παραμένει το επαγγελματικό και το οικονομικό, αν και αυτές τις μέρες θα παραμερίσεις για λίγο τις μεγάλες ανησυχίες σου! Ανήμερα του Πάσχα το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα σε προειδοποιεί να αποφύγεις τις ενδοοικογενειακές συγκρούσεις ... ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΤΟΞΟΤΗ ΜΟΥ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή από τον Κριό, ευνοούνται γνωριμίες, φλερτ, επικοινωνίες και μετακινήσεις που θα δώσουν έναν αέρα ανανέωσης στην αισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη από την ίδια θέση, έρχεται για να σου δώσει την άνεση να απολαύσεις κάθε τι που σου δίνει χαρά. Ο έρωτας λοιπόν μπαίνει σε πρώτο πλάνο σε αυτές τις γιορτές και το απολαμβάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες μικρές αναστατώσεις και παρεξηγήσεις στο εργασιακό πρόγραμμα αλλά και στις συνεργασίες σου είναι αναμενόμενο να συμβούν κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Μην είσαι τόσο ευέξαπτος με πελάτες ή με συναδέλφους. Στα οικονομικά ... τσίμα – τσίμα ... αυτή η λέξη τα λέει όλα!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.