Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης για την εβδομάδα (16 / 10 - 22 / 10)

Γενικά

Η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα είναι μοναδικές αγαπητέ Τοξότη. Μπορείς να λύσεις πολλές υποθέσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό αλλά απόφυγε να νευριάζεις και να τα βάλεις με άλλα άτομα που μπορεί μερικές φορές να μην φταίνε σε τίποτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που έχεις στην σχέση σου αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και κάτσεις και μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους με το ταίρι σου. Η σχέση σου έχει καλές βάσεις και μπορείς να κάνεις πολλά για αυτήν. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά θα μπορέσεις να απαλλαγείς από αυτήν αν αλλάξεις λίγο το σκεπτικό σου και δεις λίγο πιο ανοιχτά μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα πας μια χαρά. Θα πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις που τόσο καιρό τις σκεφτόσουν. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείς να τα κάνεις. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα βρίσκονται σε ισορροπία αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς από περιττά έξοδα και αγορές.
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.