Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης για την εβδομάδα (10 / 12 - 16 / 12)

Γενικά

Οι πολλές υποχρεώσεις, το τρέξιμο και οι στόχοι που θέλεις να φτάσεις αγαπητέ Τοξότη σε έχουν αποσυντονίσει και δεν μπορείς να δεις τα δικά σου άτομα και να τους προσφέρεις αυτά που θέλεις. Ο Άρης που είναι στους Ιχθείς θα σε επηρεάσει θετικά. Δεν νομίζεις ότι έφτασε ο καιρός να δεις και εσύ λίγο τις προσωπικές σου ανάγκες;

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι στο χέρι σου για να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στην σχέση σου και να ξεχάσεις όλες αυτές τις ιστορίες που σε έχουν στεναχωρήσει αλλά σε φέρνουν και σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν ακόμη συνεχίζεις να είσαι μαζί με την μοναξιά παρέα νομίζω ότι τώρα έφτασε ο καιρός που πρέπει να δραστηριοποιηθείς να δεις μερικές καταστάσεις πιο αισιόδοξα ώστε να βρεις και εσύ το ταίρι που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου βρίσκεται σε μια συνεχή εναλλαγή ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Να προσέχεις σε αυτά που λες γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα με συνεργάτες σου χωρίς σοβαρό λόγο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχεις αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.