Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης για την εβδομάδα (26 / 7 - 1 / 8)

Γενικά

Με ταξιδιάρικη διάθεση θα είσαι το διάστημα αυτό, αφού ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα σου χαρίζει την αισιοδοξία, την εξωστρέφεια και την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με όλο τον κόσμο! Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου σε κινητοποιεί και σε θέματα που αφορούν την καριέρα σου, τους στόχους σου, το μέλλον σου αλλά και την κοινωνική σου προβολή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν μπορώ να σου πω ότι είσαι έτοιμος να κατασταλάξεις στα αισθηματικά σου, τα σκέφτεσαι από εδώ, τα σκέφτεσαι από εκεί, αλλάζεις απόψεις, ενθουσιάζεσαι, βαριέσαι εύκολα και δεν ξέρεις τι σε ικανοποιεί! Φάση είναι θα περάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι σε εγρήγορση για ευκαιρίες που θα σου δοθούν για ένα νέο ξεκίνημα. Στα οικονομικά σου αν και ζορισμένος υπάρχουν λύσεις και χαρούμενα νέα.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.