Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης για την εβδομάδα (6 / 7 - 12 / 7)

Γενικά

Βρίσκεσαι σε μία ενεργητική περίοδο και νιώθεις καλοκαίρι, άσχετα αν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου είναι άδειο αγαπητέ μου Τοξότη. Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού σε κάνει να είσαι ο κατακτητής του έρωτα και των επιθυμιών σου ενώ η Αφροδίτη από τους Διδύμους τονώνει σημαντικά τις σχέσεις με το περιβάλλον σου! Αυτό που πρέπει να προσέξεις αυτή την εβδομάδα είναι τις αγορές σου οι οποίες μπορεί να είναι παρορμητικές και να εξελιχθούν σε ελαττωματικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ερωτικό πάθος φουντώνει αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη και μπορώ να πω ότι είσαι ασυγκράτητος στην αισθηματική σου ζωή και τα δίνεις όλα, προκειμένου να απολαύσεις ως την τελευταία σταγόνα τον έρωτα που ζεις. Αν δεν παίζει κάτι στα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο, ντύσου, στολίσου και ο έρωτας σε περιμένει στην γωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έχεις πολλές ιδέες και εμπνεύσεις όμως το διάστημα αυτό είναι καλό μόνο για σχεδιασμό και όχι για νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου είναι εξαιρετικά πιεσμένα και αυτό σε πάει πίσω.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.