Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης για την εβδομάδα (3 / 5 - 9 / 5)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη καταφέρνεις και συγκροτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Ηρεμεί η ψυχολογία σου και πλέον μπορείς να επικεντρωθείς με αφοσίωση στους στόχους σου προκειμένου να τους κατακτήσεις. Στην πορεία της εβδομάδας το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στους Διδύμους θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιθυμία σου για συντροφικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά αρχίζει σταδιακά να ξυπνά μέσα σου η επιθυμία για συντροφικότητα από τις 4 του μήνα. Πλέον μπορείς να κατανοήσεις πολύ καλύτερα τις σκέψεις και τα ζητούμενα του ανθρώπου που έχεις στην καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου καταφέρνεις να έχεις τις επικοινωνίες και τις συμφωνίες που θα φέρουν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα για την πορεία σου! Στα οικονομικά η εβδομάδα σε βοηθά να κλείσεις εκκρεμότητες.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.