Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης για την εβδομάδα (30 / 3 - 5 / 4)

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η ενέργεια γύρω σου αλλάζει σταδιακά και μπορεί με το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα να αισθάνεσαι εγκλωβισμένος στο σπίτι, στην οικογένεια και την εργασία να είναι σε στάση, δεν παύει όμως οι μέρες να κρύβουν για σένα και χαρές. Η Αφοδίτη από τους Διδύμους σε φέρνει πιο κοντά στο σύντοφο, βελτιώνεται η σχέση σου, ενώ με τον Άρη από τον Υδροχόο μπορώ να πω ότι είσαι σε πνευματική εγρήγορση.... Την προσοχή σου ομως σε παρακαλώ γιατί μπορεί να είσαι πιο καβγατζής από όσο πρέπει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να μην ξέρεις πολύ καλά πώς νιώθεις, τι θέλεις ή τι θα γίνει, όμως η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, σταδιακά θα βελτιώσει τις συνθήκες στη συντροφική σου σχέση! Κάποιες επικοινωνίες θα σε φέρουν πιο κοντά στο άτομο που έχεις στην καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα κάνεις λίγη υπομονή στα επαγγελματικά σου Τοξότη μου και θα σου συνιστούσα να μην πάρεις τώρα αποφάσεις γιατί δεν θα είναι οι σωστές. Στα οικονομικά σου αναμένεται να έχεις ένα βοήθημα μία βελτίωση.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.