Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης για την εβδομάδα (11 / 12 - 17 / 12)

Γενικά

Μην ξεχνάς ότι οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους αγαπητέ Τοξότη και η επικοινωνία σου είναι σε πολύ καλό σημείο με τον περίγυρό σου. Μην δώσεις αναβολές αυτή την περίοδο σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα γιατί σε προειδοποιώ ότι στο μέλλον σε περιμένουν ακόμη περισσότερες υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις για τις ανησυχίες που έχεις. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου γιατί θα το βάλεις σε ερωτηματικά. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα κάνει πολύ καλύτερη την σχέση σου. Φρόντισε το Σαββατοκύριακο να περάσετε μαζί και να χαλαρώσετε. Έχεις αποφασίσει να διώξεις την μοναξιά από πάνω σου. Οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν να βρεις το καλύτερο ταίρι για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε το Σαββατοκύριακο να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές.
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.