Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος για την εβδομάδα (22 / 4 - 28 / 4)

Γενικά

Οι Άγιες μέρες σε βρίσκουν με διάθεση απολογισμού και καταγραφής των συμβάντων και των ανθρώπων που σε πίκραναν, σε αδίκησαν, σε πλήγωσαν ... Κάνοντας αυτή την ανασκόπηση, φίλε μου Ταύρε, θα καταφέρεις να πετύχεις την εσωτερική σου κάθαρση, θα συγχωρέσεις και θα προετοιμάσεις το έδαφος για να πας παρακάτω. Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού στο ζώδιο σου, σου κρούει το καμπανάκι ότι η στιγμή των μεγάλων αλλαγών έφτασε και ναι πρέπει να ξεβολευτείς και να τολμήσεις, όμως δεν σε φοβάμαι! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΤΑΥΡΕ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικό παρασκήνιο μυρίζεται στον ορίζοντα της αισθηματικής σου ζωής. Δεν εκφράζεις τα θέλω σου, όμως είναι πολύ πιθανό τώρα να αναπτύσσεται δειλά δειλά ένα ερωτικό ειδύλλιο που δεν θες για την ώρα να το αποκαλύψεις στους γύρω σου! Επιπλέον οι μέρες αυτές σε βοηθούν να αφήσεις πίσω σου λάθη του χτες ...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με διάθεση για ανανέωση είσαι στα επαγγελματικά σου, όμως εκφράζεις και φόβο λόγω των εξελίξεων που κατά κάποιο τρόπο σε αιφνιδιάζουν! Στα οικονομικά σου, παρόλο που δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι φανερό ότι οι μέρες αυτές θα σε κάνουν να χάσεις για λίγο το μπούσουλα!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.