Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος για την εβδομάδα (11 / 12 - 17 / 12)

Γενικά

Είσαι σε μια περίοδο αγαπητέ Ταύρε που είναι πολύ καλή και θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Με τον Άρη που είναι στον Σκορπιό θα έχεις δυναμικότητα και θα φέρει ευκαιρίες που δεν τις περίμενες. Στα αισθηματικά σου προβλήματα που υπάρχουν βρίσκουν τις λύσεις που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις κάποια ερωτηματικά για το πως αντιμετωπίζει το ταίρι σου κάποιες καταστάσεις και η συμπεριφορά του δεν σου αρέσει. Μην κρατάς τίποτα μέσα σου. Μίλα μαζί του και σε βεβαιώνω ότι μετά την συζήτηση θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Κι αν πάλι μιλάς ακόμη με τη μοναξιά σου τώρα που σε ευνοεί ο Άρης από τον Σκορπιό είναι καιρός να κινηθείς ανάλογα γιατί σε περιμένει το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν πρέπει να τις εκμεταλλευτείς γιατί είναι πολύ καλές. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση γιατί δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.