Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος για την εβδομάδα (6 / 7 - 12 / 7)

Γενικά

Η επεισοδιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Αιγόκερω μπορεί να πέρασε συνεχίζουν όμως να σε ταλανίζουν κάποιες αρνητικές σκέψεις που σε πάνε πίσω και αυτή την εβδομάδα. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη, φέρνει μπλοκαρίσματα στις επικοινωνίες σου που σου προκαλούν εκνευρισμό. Προσοχή όμως και σε βλάβες αλλά και στις μετακινήσεις σου! Τα οικονομικά σου είναι αισθητά βελτιώμένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή δεν υπάρχουν μεγάλα γεγόνοτα ή σημαντικές αλλαγές, απεναντίας μπορεί τώρα να προκύψουν κάποιες παρεξήγήσεις με το άτομο που συνδέεσαι και αυτό θα σε πάει πίσω!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι θετική για τα επαγγελματικά σου αρκεί να μην βιαστείς να κρίνεις ή να αποφασίσεις ζητήματα που αφορούν την προοπτική της εργασίας σου! Τα οικονομικά σου είναι σε μία βελτιωτική τάση!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.