Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος για την εβδομάδα (10 / 12 - 16 / 12)

Γενικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ τρέξιμο και άγχος για να μπορέσεις για άλλη μια φορά να τα προλάβεις όλα αγαπητέ Ταύρε. Είσαι από τα ζώδια που βάζουν προγραμματισμό αυτό να κάνεις και αυτή την περίοδο ώστε να μην κάνεις λάθος κινήσεις και τρέχεις μετά να τα διορθώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη και θα μπορέσεις να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και θα κάνεις συζητήσεις για να λύσεις θέματα που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Και αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά δεν πιστεύω αυτή την θετική περίοδο να κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια γιατί σε περιμένει πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πολύ δουλειά συνεχίζεται και έχεις έντονη αβεβαιότητα για την δουλειά σου. Δεν πρέπει να ανησυχείς για τις δυνατότητες σου γιατί είναι πάρα πολλές και ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό που θα αναλάβεις θα το βγάλεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις έντονο άγχος για οφειλές και για προβληματικές καταστάσεις που σε ταλανίζουν εδώ και καιρό.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.