Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος για την εβδομάδα (19 / 8 - 25 / 8)

Γενικά

Επιτέλους χαρά, γέλιο και έρωτας για σένα Ταύρε μου! Ο Ήλιος και η Αφροδίτη περνούν στην Παρθένο στην ίδια θέση είναι και ο Άρης, επομένως οι διακοπές σου παρατείνονται, διασκεδάζεις, ερωτοτροπείς και ζεις τώρα τις ομορφιές του καλοκαιριού! Δεν λείπουν και κάποια χαρούμενα νέα για οικονομικής φύσεως θέματα με το τρίγωνο Ερμή – Δία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φεύγουν τα μαύρα σύννεφα από την αισθηματική σου ζωή και απολαμβάνεις όμορφες στιγμές που σε κάνουν να ηρεμήσεις, να χαρείς και να πάρεις επιβεβαίωση στα αισθηματικά! Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, με άτομα που θα μπουν ξαφνικά στη ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα δεν έχεις σπουδαίες εξελίξεις αυτή την εβδομάδα, όμως στα οικονομικά σου, σου δίνονται κάποια χαρούμενα νέα που ηρεμούν την ψυχή σου και σε κάνουν να αισθάνεσαι ανακούφιση ότι κάποιες υποχρεώσεις σου εντέλει θα τακτοποιηθούν.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.