Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος για την εβδομάδα (16 / 10 - 22 / 10)

Γενικά

Ο Ερμής από την Τρίτη που θα μπει στον Σκορπιό δυναμώνει ακόμη περισσότερο την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου αγαπητέ Ταύρε και αυτή την περίοδο όλοι κυριολεκτικά θα κρέμονται από τα χείλη σου. Η διάθεση σου θα είναι καλή και θα μπορέσεις να τελειώσεις πολλές υποθέσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν αφήσεις στην άκρη τον εγωισμό και εκφραστείς ελεύθερα στο ταίρι σου και εσύ θα νιώσεις καλύτερα αλλά και από εκείνο θα φύγουν όλες αυτές οι ανασφάλειες που έχει και που τελικά σε εσένα δημιουργούν πρόβλημα. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα ήθελες μην το βάλεις κάτω με τίποτε. Φρόντισε να περνάς τον χρόνο σου με τον καλύτερο τρόπο και που θα πάει θα έρθει και αυτό που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στην δουλειά σου για να κάνεις τις αλλαγές που περίμενες τόσο καιρό. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες ή καινούργια ξεκινήματα που θα σε κάνουν να εκφράσεις ελεύθερα τα ταλέντα που έχεις μέσα σου. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου γιατί έχεις σύμμαχο τον Δία που είναι στον Σκορπιό. Θα αρχίζουν τα οικονομικά σου να μπαίνουν σε μια σειρά.
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.