Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος για την εβδομάδα (26 / 7 - 1 / 8)

Γενικά

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, σε φέρνει πιο κοντά στην οικογένεια, στους δικούς σου ανθρώπους, βελτιώνοντας αισθητά την επικοινωνία σου μαζί τους. Το διάστημα αυτό θα έχεις αρκετές συζητήσεις, επαφές, συναντήσεις με άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος, ενώ μέσα στα πλάνα αυτής της περιόδου είναι και η τακτοποίηση εγγράφων που αφορούν το οίκημα ή την οικογενειακή περιουσία. Ο έρωτας γίνεται ο πρωταγωνιστής αυτής της περιόδου αφού ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα σε παρακινήσει να λειτουργήσεις πιο δυναμικά και διεκδικητικά, προκειμένου να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στα προσωπικά σου θέλω!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους έχει έρθει η στιγμή της ενεργοποίησης στα ερωτικά σου, αφού η Αφροδίτη και ο Άρης από την Παρθένο βάζουν τα δυνατά τους για να σε κάνουν να χαρείς στιγμές. Βασική προϋπόθεση να επικεντρωθείς μόνο σε σοβαρές επιλογές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Δίας επιστρέφει στον Υδροχόο και από αυτή την θέση προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης των επαγγελματικών σου! Τα οικονομικά είναι ακόμα άστατα!
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.