Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος για την εβδομάδα (20 / 1 - 26 / 1)

Γενικά

Τώρα κάνεις τα βήματα εκείνα που θα σε οδηγήσουν φίλε μου Ταύρε προς την επιτυχία και στην ουσιαστική πρόοδό σου! Η εκρηκτική Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου, η οποία και πραγματοποιείται την Παρασκευή, φέρνει ξαφνικές ανατροπές και αλλαγές σε στόχους και σε καριέρα. Θεωρώ όμως ότι για σένα αυτές οι αλλαγές θα είναι καλές, έστω και αν θα σε βγάλουν από την βολή σου! Δεν θα λείψουν όμως και τα ρομάντζα και οι ευκαιρίες για αναμελιά και διασκέδαση τις ημέρες που ακολουθούν αφού το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία σε βοηθά να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να δεις κάποιες επιθυμίες σου να εκπληρώνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα από μία συζήτηση ή και ένα τηλεφώνημα θα λάβεις μία πολύ μεγάλη χαρά στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ταύρε. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, σου δίνει την τύχη για να προχωρήσεις μπροστά και να δεις τα αισθηματικά σου να βελτιώνονται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική εποχή για μία μεγάλη επαγγελματική αλλαγή και έστω και αν προσπαθείς να το αποφύγεις, οι πλανήτες θα κάνουν τα πάντα για να ξεβολέψουν. Στα οικονομικά σου τα νέα είναι χαρούμενα, αφού μπορείς να θέσεις επαγγελματικούς στόχους που θα σου εξασφαλίσουν καλύτερο εισόδημα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.