Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος για την εβδομάδα (14 / 10 - 20 / 10)

Γενικά

Η εβδομάδα είναι συντροφική, ρομαντική και αποκαταστατική ιδιαίτερα για θέματα σχέσεων φίλε μου Ταύρε. Με τον Ερμή από το Σκορπιό να σχηματίζει θετικές όψεις με Κρόνο, Ποσειδώνα και Πλούτωνα, θα έχεις εποικοδομητικές επαφές που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε μία προσωπική σου προσδοκία. Η αισθηματική σου ζωή αναθερμαίνεται ενώ παίρνεις κάποιες σταθερές αποφάσεις για τα ερωτικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό, βάζεις στην αγκαλιά σου το άτομο που ποθείς και ζεις τις πιο ζεστές και συντροφικές στιγμές. Μία ερωτική σχέση παίρνει τώρα μία πιο σταθερή μορφή, ενώ κάποια όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Ιδανική εβδομάδα για ρομαντζάδα αν είσαι χωρίς ταίρι , ένα νέο φλερτ θα γλυκάνει την καρδιά σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί οι υποχρεώσεις σου να είναι πολλές και να τρέχεις ακατάπαυστα να τα προλάβεις όλα, όμως οι μέρες που ακολουθούν σε ευνοούν σε επαγγελματικές συνεργασίες και σχέδια. Τα οικονομικά βρίσκονται σε μία καλή περίοδο και ευνοείσαι σε μισθώσεις, αγορά – πωλησίες.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.