Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος για την εβδομάδα (18 / 2 - 24 / 2)

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά η οποία για σένα φέρνει ερωτικές εξελίξεις, ενώ είσαι σε εγρήγορση για να κάνεις νέα ξεκινήματα που σου δίνουν χαρά και σε ανανεώνουν. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 19 του μήνα στο φιλικό για σένα ζώδιο της Παρθένου, σου δίνει την διέξοδο για να διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις, να εκφραστείς, να περάσεις όμορφες στιγμές, ενώ δεν θα λείψουν και οι όμορφες εκπλήξεις. Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο σου, λειτουργείς ασυγκράτητα , δυναμικά, και ξεφεύγεις αυτή την εβδομάδα από την ρουτίνα σου! Οι αστρολογικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, κατασταλάζουν τα προσωπικά σου θέλω τόσο στον έρωτα όσο και στην προσωπική / επαγγελματική ζωή και γνωρίζεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι αξίζεις, τι είναι σημαντικό και απαραίτητο για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φλογερές ερωτικές στιγμές αναμένεται να ζήσεις αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου! Από τη μία έχουμε την Πανσέληνο στην Παρθένο όπου για σένα φέρνει ερωτική αναγέννησης, από την άλλη ο Άρης από το ζώδιο σου τονώνει την ερωτική σου λίμπιντο, ενώ η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σου δίνει στο πιάτο αυτό που θέλεις και οι κατακτήσεις που έχεις στον έρωτα, σου δίνουν μία μορφή ανταμοιβής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να ταραχτείς μέσα από κάποιες ειδήσεις ή έγγραφα που θα σε προβληματίσουν. Πάρε μία βαθιά ανάσα και αναζήτησε μία συμβουλή – η οποία και θα σου δοθεί- και θα σου δώσει λύση. Η απόλυτη στάση και συμπεριφορά σου απέναντι σε κάποιους συνεργάτες, θα λογοκριθεί. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα είσαι με άγχος και ανησυχία, χωρίς όμως να συντρέχει κάποιος σπουδαίος λόγος ... χαλάρωσε λοιπόν και κάνε έναν καλό προγραμματισμό.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.