Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος για την εβδομάδα (14 / 9 - 20 / 9)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του μήνα η οποία και έχει ιδιαίτερα θετική επιρροή για σένα, γιατί σου δίνει ανοίγματα και νέες προοπτικές στα αισθηματικά σου αλλά και στα δημιουργικά σου σχέδια. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης από το Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο σου, εντείνει τις ξαφνικές ανακατατάξεις που σε αποδιοργανώνουν και ίσως εσύ αυτές τις μέρες να αισθάνεσαι την ανάγκη να τρέξεις μακριά απ΄όλους και από όλα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ενθουσιασμός στα αισθηματικά σου σε κατακλύζει ενώ η επιθυμία του να βάλεις γερά θεμέλια σε μία σχέση φαίνεται ότι ικανοποιείται, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Αυτό που πρέπει ωστόσο να προσέξεις και να συμμαζέψεις είναι τις ανασφάλειές σου , τα νεύρα και τις ζήλειες που μπορεί να εκδηλώνονται αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου νιώθεις ότι τα πράγματα είναι κάπως στάσιμα και παρόλες τις κινήσεις και τις προσπάθειές σου βρίσκεσαι μόνιμα στο ίδιο σημείο! Αυτές τις μέρες πρέπει να αξιοποιήσεις την δημιουργικότητά σου! Στα οικονομικά σου βγαίνουν έξοδα για ζητήματα της οικογένειας.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.