Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος για την εβδομάδα (3 / 5 - 9 / 5)

Γενικά

Εβδομάδα κατάλληλη για να πιστέψεις περισσότερο σε σένα, για να ανακτήσεις φίλε μου Ταύρε την αυτοπεποίθησή σου και να νιώσεις καλά με το μέσα σου! Περισσότερες ευκαιρίες στα αισθηματικά αλλά και μία περεταίρω χαρά, ανανέωση και διασκέδαση αναμένεται στις 3 και στις 6 του μήνα. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στους Διδύμους θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του εισοδήματός σου !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός χτυπά κόκκινο αυτή την εβδομάδα όπου μία βαθύτατη επιθυμία σου είναι φανερό οτι ικανοποιείται , εκπληρώνεται και εσύ νιώθεις μεγάλη ανταμοιβή! Οι θετικές γωνίες που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 3 του μήνα, και με τον Πλούτωνα στις 6 του μήνα, προσφέρουν αυτή την μεγάλη ευκαιρία ικανοποίησης που θα την λάβεις ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα δημιουργική με πολλές συζητήσεις και προτάσεις που τώρα μπαίνουν στα σκαριά της υλοποίησης. Αξιοποίησε τις ιδέες που έχεις τώρα για ένα νέο οικονομικό άνοιγμα.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.