Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος για την εβδομάδα (23 / 11 - 29 / 11)

Γενικά

Το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις σχέσεις σου και αυτό το διάστημα είναι φανερό ότι το ζητούμενό σου είναι να υπάρξει μία αρμονική συνύπαρξη και αναθέρμανση κάτι το οποίο και είναι εφικτό ιδιαίτερα αν είσαι Ταύρος και έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκάημερο του ζωδίου σου. Οι συζητήσεις που θα γίνουν τώρα στην σχέση σου, ή με έναν συνεργάτη σου θα μπορούν να έχουν μία πολύ καλή σταθερή πορεία και προοπτική! Οι ξαφνικές εναλλαγές διαθέσεων μπορούν να έχουν το κόστος τους ιδιαίτερα καθώς οδεύουμε προς την παρασκευή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές εκρήξεις, εντάσεις και ανατροπές στα αισθηματικά αναμένονται για σένα που έχεις γεννηθεί στα τέλη του Απριλίου! Αν είσαι Ταύρος γεννημένος το Μάη, τότε μπορώ να πω ότι η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να μιλήσεις με το άτομο που θέλεις και να πάρετε από κοινού αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι μέρες που ακολουθούν ευνοοούν την επαφή και την συμφωνία με άτομα που συνεργάζεσαι! Από την άλλη πλευρά τα οικονομικά σου είναι ευάλωτα και χρειάζονται προσοχή, αλλά και υπομονή από την πλευρά σου γιατί οι εξελίξεις δεν θα είναι ακριβώς αυτές που υπολόγιζες.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.