Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος για την εβδομάδα (22 / 2 - 28 / 2)

Γενικά

Φτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου και για σένα φίλε μου Ταύρε τα πιο δύσκολα πέρασαν, τα αφήνεις πίσω σου! Η πανσέληνος που σχηματίζεται το Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου εντείνει τον ερωτισμό σου και φέρνει πικάντικες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή! Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στους Ιχθείς, βελτιώνοντας τις συνθήκες στα αισθηματικά τονώνοντας τις ευχάριστες εξελίξεις από φίλους και πρόσωπα αγαπημένα. Το εξάγωνο Ήλιου Ουρανού, σε βοηθά να προχωρήσεις μπροστά σε αλλαγές που θα σε τονώσουν σημαντικά! Το τρίγωνο του Δία με τους Δεσμούς Σελήνης φέρνει μία θετική έκβαση σε μία επαγγελματική σου υπόθεση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και μπαίνεις σε μία πιο τρυφερή και ζεστή περίοδο, όπου μπορείς να γεφυρώσεις το χάσμα ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου! Φρόντισε ωστόσο να περιορίσεις τα πείσματά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα η εβδομάδα είναι θετική γιατί θα υπάρξουν κάποια νέα , ειδήσεις που θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα καλύτερο πλάνο! Στα οικονομικά για την ώρα φαίνεται ότι τακτοποιείς εκκρεμότητες αλλά το κάνεις με επιτυχία.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.