Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος για την εβδομάδα (13 / 8 - 19 / 8)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα φροντίσεις να λύσεις ζητήματα που ακόμη συνεχίζουν και σε προβληματίζουν αγαπητέ Ταύρε. Ο Ερμής την Κυριακή έρχεται στην ορθή φορά του στον Λέοντα και θα μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που θέλεις. Η διάθεση σου θα είναι καλή και η ενεργητικότητα σου αυξημένη. Αυτή την περίοδο φρόντισε να έχεις περισσότερο προγραμματισμό. Φρόντισε το Σαββατοκύριακο να ξεκουραστείς γιατί νιώθεις αρκετή εξάντληση από το πολύ τρέξιμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να δεις μερικά προβλήματα που μπορεί να έχει η σχέση σου σε βάθος για να μπορέσεις να τα ξεπεράσεις και να ισορροπήσεις στην σχέση σου. Το ταίρι σου θα κάνει τα πάντα για να πάνε τα πράγματα καλύτερα. Και αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να υπάρχει στην ζωή σου και πάλι σου λέω να μην το βάλεις κάτω. Έχεις όλα τα φόντα και ξέρεις άμα θέλεις πως να κινηθείς για να κάνεις την γνωριμία των ονείρων σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πάρα πολλές υποχρεώσεις στην δουλειά σου που δεν θα ξέρεις πως να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Πάντως με ότι ασχοληθείς θα έχεις την επιτυχία που θέλεις. Οι υποχρεώσεις και τα έξοδα που έχεις την τελευταία περίοδο σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου. Το ευχάριστο είναι ότι τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.