Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος για την εβδομάδα (30 / 3 - 5 / 4)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, ο Άρης και ο Κρόνος “φιγουράρουν” στην κορυφή του ωροσκοπίου σου, στον Υδροχόο και από αυτή την θέση σου βάζουν ισχυρά εμπόδια για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου υποθέσεων. Νιώθεις ότι δεν περνά κάτι από το χέρι σου τώρα να γίνει για να αλλάξει μία κατάσταση. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα συμβάλει στην βελτίωση του εισοδήματός σου. Επιπλέον η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα φέρνει χαρούμενες ειδήσεις που θα σε τονώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου συνεχίζει να είναι ρομαντική και υπάρχουν μηνύματα και επαφές που σε κάνουν να χαμογελάς από ικανοποίηση. Κάποια σχέδια που κάνεις τώρα στα αισθηματικά σου, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα μπορέσεις να τα κάνεις πράξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για την ώρα τα επαγγελματικά σου είναι μπλοκαρισμένα, όμως είναι ένα καλό διάστημα για να ενισχύσεις τις γνώσεις σου αλλά και για να οριοθετήσεις περισσότερο την εργασία σου! Στα οικονομικά σου σταδιακά θα πάρεις ανάσα αφού σε βοηθά η Αφροδίτη από τους Διδύμους
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.