Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος για την εβδομάδα (24 / 6 - 30 / 6)

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα ήσυχη σε γεγονότα όμως σε γενικές γραμμές Ταύρε μου είσαι σε καλή φάση και αισθάνεσαι ότι σταδιακά μπαίνουν πιο σταθερές βάσεις στη ζωή σου! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, σου εστιάζει λίγο τη προσοχή στα οικονομικά σου , όπου μπορεί να κάνεις κάποιες ατασθαλίες ή κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σε ξεγελάσει. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις, νέα και συναντήσεις με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος ευνοούνται με το πέρασμα του Ερμή στο Λέοντα, ενώ δεν αποκλείεται προς το τέλος της εβδομάδας να κάνεις και μία μετακίνηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να μην διανύεις την πιο ερωτική εβδομάδα του έτους, σίγουρα όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα. Οι μέρες που ακολουθούν θα σε κάνουν να νιώσεις προσωρινά δίλημμα ή μία συναισθηματική ανασφάλεια, η τάση αυτή ωστόσο θα είναι προσωρινή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προχωρούν κάποια επαγγελματικά σου σχέδια και μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις που σταδιακά θα σου αποδώσουν. Στα οικονομικά σου υπάρχουν συζητήσεις και προτάσεις που σταδιακά θα πάρουν μία πιο τελική μορφή για να βρεθείς κερδισμένος.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.