Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (10 / 12 - 16 / 12)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές ευκαιρίες και πολλά πράγματα στην ζωή σου θα αρχίσουν και θα πάνε πολύ καλά αγαπητέ Σκορπιέ παρόλο που εσύ βρίσκεσαι σε μια συνεχή αγωνία και άγχος για να κάνεις ακόμα περισσότερα και να είναι όλα τέλεια. Φρόντισε να βάλεις προτεραιότητες σε θέματα που πρέπει να λύσεις άμεσα και όλα τα άλλα έπονται και θα είναι και έτσι όπως τα θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε αυτή την περίοδο να μιλήσεις με το ταίρι σου για προβληματικά θέματα που αφορούν την σχέση σου. Εξωτερίκευσε τα αισθήματα που έχεις για εκείνο μην συμπεριφέρεσαι εγωιστικά και θα δεις ότι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι και ακολουθείς τον δρόμο της μοναξιάς διασκέδασε όσο μπορείς και σε βεβαιώνω ότι τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα φέρει τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργατικότητα και η δυναμικότητα θα σε χαρακτηρίζουν όλη την εβδομάδα. Πρέπει να κάνεις υπομονή για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.