Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (3 / 5 - 9 / 5)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα χαλαρώνεις, ηρεμείς και κατανοείς φίλε μου Σκορπιέ τι έχει βάθος, ουσία και πραγματική αξία για σένα. Οι σχέσεις σου που σε ταλάνισαν πολύ το τελευταίο διάστημα μπαίνουν σε μία πολύ καλύτερη πορεία και μπορείς πλέον να διατηρήσεις κοντά σου τους ανθρώπους που πράγματική είναι σημαντικοί για σένα. Σταδιακά στην πορεία της εβδομάδας ο Ερμής και η Αφροδίτης από τους Διδύμους θα σε βοηθήσουν να συντονίσεις πολυ καλύτερα την εργασία και την καθημερινότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι θετικές γωνίες που σχηματίζει αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα σου δίνουν μία πολύ μεγάλη προσωπική ικανοποίηση για την εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης. Μέρες ιδανικές για μία νέα σημαντική γνωριμία, ή για μία σημαντική επαφή / συζήτηση που θα έχει μια εξαιρετική εξέλιξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες σημαντικές συνεργασίες αρχίζουν και μπαίνουν τώρα στα σκαριά της εξέλιξης και ήδη από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν να έχουν μία καλή πορεία. Στα οικονομικά προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις που θα φέρουν και επιπλέον έξοδα.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.