Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (20 / 11 - 26 / 11)

Γενικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ τρέξιμο και άγχος αγαπητέ Σκορπιέ. Φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα και μην τα κάνεις όλα μαζί γιατί στο τέλος θα πάρεις λάθος αποφάσεις και πάλι θα τρέχεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε ευνοεί αρκετά. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου γιατί με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου χρειάζεται κάποια νέα νότα ανανέωσης γιατί αυτή την περίοδο έχεις την αίσθηση ότι τα πράγματα έχουν βαλτώσει και αρχίζεις και βαριέσαι. Αν νομίζεις ότι πρέπει να κρατήσεις το ταίρι που έχεις ξεκίνα και κάνε κινήσεις ώστε μερικά πράγματα να γίνουν πιο όμορφα. Αν μιλάς ακόμα με την μοναξιά και δεν υπάρχει τίποτε στην ζωή σου που θα σε γεμίσει κάτσε και σκέψου μήπως σε μερικές καταστάσεις μπορεί να φταις εσύ που με τον χαρακτήρα σου δεν αφήνεις τους άλλους να σε πλησιάσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σε γενικές γραμμές τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Πρόσεξε αρκετά στα μέσα της εβδομάδας από παρασκηνιακές καταστάσεις γιατί μπορεί να μπλέξεις χωρίς να έχεις κάνει τίποτε και χωρίς να το καταλάβεις. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλά έξοδα και πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.