Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (14 / 10 - 20 / 10)

Γενικά

Έχεις την τιμητική σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ! Ο Ερμής και η Αφροδίτη κινούνται στο δικό σου ζώδιο σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα. Αυτό για εσένα σημαίνει ότι έχεις μπροστά σου μέρες γεμάτες επικοινωνίες, ειδήσεις και ευχάριστα γεγονότα στα αισθηματικά. Εκπλήρωση ονείρων, σταθεροποίηση σχεδίων και σιγουριά για το μέλλον είναι μερικά από τα θετικά χαρακτηριστικά των ημερών που ακολουθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να είσαι κατασταλαγμένος τι θέλεις και τι έχει αξία να διατηρήσεις στο πλευρό σου. Μία συνάντηση ή επικοινωνία που θα υπάρξει μέσα στην εβδομάδα θα σου δώσει ελπίδα, χαρά και θα κάνεις νέα σχέδια για την πορεία μίας σχέσης. Το Σαββατοκύριακο το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Κρόνο, φέρνει την δέσμευσή σου με έναν άνθρωπο που είναι για σένα ιδιαίτερα σημαντικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες ιδέες, προτάσεις, συζητήσεις και επαφές στα επαγγελματικά σου θα σε κάνουν να είσαι πιο δημιουργικός και να αναπτερώσεις την ελπίδα σου! Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές , ωστόσο είσαι σε περίοδο εύνοιας.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.