Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (16 / 4 - 22 / 4)

Γενικά

Από την αρχή της εβδομάδας θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα αγαπητέ Σκορπιέ. Με την ευστροφία που έχεις θα μπορέσεις να βρεις λύσεις που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλες αυτές τις καταστάσεις που σε απασχολούν. Θα έχεις πολύ μεγάλη δυναμικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε τώρα που σε ευνοεί η Αφροδίτη από τον Ταύρο να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και να του πεις τι αισθάνεσαι για εκείνο και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι πολύ ρομαντικό και ερωτικό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η Αφροδίτη είναι με το μέρος σου και θα φέρει ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά εσύ έχεις άγχος γιατί θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα τέλεια. Πρέπει να χαλαρώσεις να δεις ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ότι οι βάσεις που έχεις βάλει στην δουλειά σου είναι γερές. Στα οικονομικά σου έχεις καταφέρει και έχεις ισορροπήσει και πολλές υποχρεώσεις που είχες και τις έχεις βάλει σε σειρά. Απόφυγε να παρασυρθείς σε σπατάλες αυτές τις μέρες.
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.