Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (15 / 10 - 21 / 10)

Γενικά

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει πολύ καλά αγαπητέ Σκορπιέ. Θα έχεις πολύ όρεξη να κάνεις πράγματα που πριν σε κούραζαν αλλά κάποιες αναβολές θα σε νευριάζουν αρκετά. Οι ιδέες που θα έχεις θα είναι μοναδικές και θα μπορείς να βάλεις καλούς στόχους για το μέλλον. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Για εσένα που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου η τύχη είναι με το μέρος σου και θα φέρουν την γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο σου δίνει τις θετικές του επιρροές να μπορέσεις να συνεργαστείς και να λύσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα σε θέματα νόμου. Μπορείς να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες που θα είναι συμφέρουσες για εσένα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.