Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (19 / 8 - 25 / 8)

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με χαρούμενα νέα για τα επαγγελματικά σου και με μία συμφωνία ή επαφή που θα μπορέσει να σου αποφέρει καλούς καρπούς για την πορεία σου. Ο Ήλιος , η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, εντείνουν την κοινωνικότητα και κάνουν τις μέρες σου πιο ευχάριστες και δραστήριες, παρέα με φιλικά πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες ερωτικές σου προσδοκίες εκπληρώνονται και νιώθεις μεγάλη ανακούφιση και χαρά για αυτό. Η εβδομάδα φέρνει μηνύματα, ειδήσεις και συναντήσεις που αναζωπυρώνουν τα αισθήματά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, δέχεσαι μία σημαντική επαγγελματική πρόταση που θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις περεταίρω και τα οικονομικά σου! Είναι μία καλή ευκαιρία να αναβαθμίσεις την καριέρα σου και να δεις και το εισόδημά σου να τονώνεται!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.