Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (24 / 6 - 30 / 6)

Γενικά

Η νέα εβδομάδα σε βρίσκει με το να θέτεις καινούργιους στόχους για την πορεία σου, ενώ δεν λείπουν τα ευχάριστα νέα, οι συζητήσεις, οι προτάσεις και οι επαφές που αφορούν την προοπτική της καριέρας σου! Ο Ερμής από το Λέοντα, σε ευνοεί στο να έρθεις σε επαφή και να κουβεντιάζεις ζητήματα που αφορούν την εξέλιξή σου! Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα προσπάθησε να μην βάζεις φραγμούς στις επιθυμίες σου μπερδεύοντας τα «θέλω» σου! Το τέλος της εβδομάδας προμηνύεται ευχάριστα με εκπλήξεις μέσα από την εξέλιξη μίας σχέσης ή γνωριμίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην αφήνεις τις ανασφάλειες, τις αμφιβολίες και τα διλήμματα να σε περιπλέκουν και να στέκονται εμπόδιο στην αισθηματικά σου ζωή! Οι μέρες αυτής της εβδομάδας είναι κάπως στάσιμες στα αισθηματικά σου, το κλίμα όμως βελτιώνεται από την Πέμπτη και μετά όπου δίνεται η ευκαιρία ανανέωσης και οι εκπλήξεις δεν λείπουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εμπιστέψου τις σκέψεις, τις ιδέες και τις προτάσεις που δέχεσαι αυτό το διάστημα και αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σου! Ένα άτομο από το περιβάλλον σου θα σε στηρίξει σε μία επαγγελματική υπόθεση! Στα οικονομικά σου ούτε κλαις ούτε γελάς ..
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.