Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (22 / 2 - 28 / 2)

Γενικά

Την τελευταία εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ χαλαρώνεις, ηρεμείς και προσπαθείς να δεις την όμορφη πλευρά της ζωής. Η πανσέληνος που σχηματίζεται το Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου, εκπληρώνει μία επιθυμία, ένα όνειρο ή ένα σχέδιο που είχες ως τώρα ενώ συνειδητοποιείς ότι έχεις στο πλευρό σου τους συμπαραστάτες εκείνους που σε βοηθούν στα δύσκολα! Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στους Ιχθείς και από αυτή την θέση θα ενεργοποιήσει για τα καλά την αισθηματική σου ζωή η οποία και θα τονωθεί πολύ έως και τις 22/3. Το εξάγωνο Ήλιου Ουρανού φέρνει μία ευχάριστη έκπληξη που αφορά τα παιδιά ή τα δημιουργικά σου σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους όμορφες στιγμές, αυτός είναι ο τίτλος για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα, όπου κάποια χαρούλα θα την πάρεις! Ιδιαίτερα από το Σάββατο όπου και θα περάσει η Αφροδίτη στους Ιχθύες ξυπνά μέσα σου και πάλι η επιθυμία για φλερτ (κάτι το οποίο και είχες ξεχάσει), ενώ αν είσαι σε σχέση επιτέλους μπορείς να βρεις την χρυσή τομή με το ταίρι σου για να περάσετε καλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα δεν είναι άσχημη για τα επαγγελματικά σου, χωρίς όμως να σημαίνει ότι υπάρχουν οι μεγάλες και σπουδαίες εξελίξεις που σου δίνουν σπουδαία ικανοποίηση! Στα οικονομικά σου αναμένεται να πάρεις μία έκπληξη
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.