Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (21 / 8 - 27 / 8)

Γενικά

Πολλές καταστάσεις που δεν έχουν πάρει οριστική μορφή σε εκνευρίζουν ενώ εσύ έχεις φτάσει στο επόμενο στάδιο και θέλεις να τα υλοποιήσεις αγαπητέ Σκορπιέ. Από την Δευτέρα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα ο περίγυρός σου με θέματα δικά του και η δική σου ψυχολογική κατάσταση αλλά και τα νεύρα σου δεν θα είναι στα καλύτερα τους. Φρόντισε να κάνεις ευχάριστη την καθημερινότητα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη που το Σάββατο θα μπει στον Λέοντα δίνει πολύ γοητεία και φτάνει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Ξέχασε ότι μπορεί να έχει γίνει στην σχέση σου από παλιά και ζήσε την κάθε στιγμή με το ταίρι σου έντονα και ερωτικά και θα είστε και οι δύο πάρα πολύ καλά. Και αν έχεις ακόμη μοναξιά και δεν βρήκες το ταίρι που θέλεις η Αφροδίτη σου δίνει όλα τα φόντα να βρεις αυτό που θέλεις πολύ εύκολα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και μερικά θέματα θα καθυστερούν αλλά θα γίνουν έτσι όπως τα θέλεις εσύ. Έχεις πάρα πολλά σχέδια για τα επαγγελματικά σου για το μέλλον. Θα κάνεις τα σχέδια σου πραγματικότητα. Αυτή την περίοδο θα έχεις αρκετή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα αλλά καλύτερα να τις αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθουν όπως ακριβώς τα θέλεις. Πρέπει να κάνεις πολύ προγραμματισμό και δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα.
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.