Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (20 / 1 - 26 / 1)

Γενικά

Τρεχάτε ποδαράκια μου θα λες αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ, αφού θα προσπαθείς να τα προλάβεις όλα : Τις ανακατατάξεις στο σπίτι, στην οικογένεια, στην δουλειά αλλά και τον έρωτα που βρίσκεται στα φόρτε του! Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές σε ότι θεωρούσες σταθερό ως σήμερα (πχ μία μετακόμιση ή μία σημαντική εξέλιξη στο σπίτι σου). Το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία φέρνει ωστόσο μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, γνωριμία στα αισθηματικά που θα σε συναρπάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς βάζει τα δυνατά της για να γεμίσεις αυτές τις χειμωνιάτικες μέρες σου με τρυφερότητα, ζεστασιά και πολλή αγάπη! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να δεχθείς μία σημαντική αισθηματική ευκαιρία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εκνευρισμοί θα δημιουργηθούν αυτή την εβδομάδα με τους συνεργάτες σου, όπου και θα σε προκαλούν με την συμπεριφορά και τις απαιτήσεις τους, μην δίνεις μεγάλη έμφαση. Στα οικονομικά δέχεσαι σημαντικές ευκαιρίες ανόδου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.