Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (30 / 3 - 5 / 4)

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ ... Η εβδομάδα έχει και τα καλά της και τα άσχημά της για το ζώδιο σου! Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις προσωπικές σου υποθέσεις σε γεμίζουν με στρες και ευθύνες και το κλίμα είναι βαρύ! Τα αισθηματικά σου βαίνουν καλώς, ενώ στα οικονομικά ανοίγονται κάποιες ευκαιρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την σύνοδο Ερμή – Ποσειδώνα που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα μπορείς να αναμένεις μία πολύ όμορφη επαφή στα αισθηματικά σου που θα σε κάνει να ονειρεύεσαι. Σχέδια με το ταίρι σου ευνοούνται! Η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε κρίσιμο στάδιο και υπάρχει ο φόβος για την εξέλιξη κάποιων συνεργασιών. Μπορείς ωστόσο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου! Στα οικονομικά σου μπορείς να διευθετήσεις υποχρεώσεις προς τρίτους!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.