Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (21 / 9 - 27 / 9)

Γενικά

Σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για όλους, εσύ αγαπητέ μου Σκορπιέ καταφέρνεις και διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις έτσι όπως πρέπει ... Αυτή την εβδομάδα αποστασιοποιείσαι, απομακρύνεσαι από καταστάσεις ή και ανθρώπους που σε φθείρουν ή σε προκαλούν και προσπαθείς να βάλεις σε μία τάξη και σειρά κάποια πράγματα στη ζωή σου! Δεν σου κρύβω ότι μπορεί να νιώθεις λίγη μοναξιά, ή και απογοήτευση από τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω σου! Το θετικό είναι ωστόσο ότι μπορείς να επικεντρωθείς πολύ παραπάνω στην καριέρα και στους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχει αποξένωση αυτή την εβδομάδα, έτσι λοιπόν αν είσαι σε σχέση δημιουργούνται κάποιες αποστάσεις λόγω παρεξηγήσεων. Αν δεν έχεις σχέση τότε το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να αναλογιστείς πολύ περισσότερο τι θέλεις για την πορεία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κάποια σχέδια που έκανες στο παρελθόν βλέπεις ότι δεν προχωρούν έτσι όπως υπολόγιζες αλλά σε ενοχλεί και η στάση / συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων. Βρίσκεις ωστόσο κάποιες δημιουργικές λύσεις. Στα οικονομικά σου η εβδομάδα έχει καλές προοπτικές.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.