Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (22 / 4 - 28 / 4)

Γενικά

Είσαι από τους ανθρώπους που έχεις ισχυρή πίστη μέσα σου, πιστεύεις όμως και στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου ... Αυτή την εβδομάδα, τα παραπάνω στοιχεία σου είναι ακόμα περισσότερο τονισμένα και έκδηλα στην καθημερινότητά σου! Καταφέρνεις και βρίσκεις την αρμονία μέσα σου, βάζεις σε ένα καλύτερο πρόγραμμα την εργασία, το σπίτι, την διατροφή, τις συνήθειες ... Παίρνεις αποφάσεις για πράγματα που θέλεις να τηρήσεις σε βάθος χρόνου ενώ ικανοποιείσαι και από τις επαγγελματικές εξελίξεις! Στον τομέα των σχέσεων συνειδητοποιείς ότι όταν οι άνθρωποι αλλάζουν, έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις και εσύ ! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΣΚΟΡΠΙΕ ΜΟΥ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να μην ζεις τις πιο ρομαντικές στιγμές της αισθηματικής σου ζωής αυτό το Πάσχα, όμως αυτές οι Άγιες Μέρες σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στα ζητούμενα της ψυχής σου! Αναγνωρίζεις λάθη, αδυναμίες αλλά και τι φταίει που μία σχέση δεν έχει τον ρυθμό που θα έπρεπε ... Αποφασίζεις να αλλάξεις, οτιδήποτε σε επιβαρύνει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε έναν πολύ καλό ρυθμό κινείται η εργασία σου αυτή την εβδομάδα Σκορπιέ και παρόλο που το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο, καταφέρνεις και τα προλαβαίνεις όλα. Στα οικονομικά σου είσαι κερδισμένος ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Εσύ του 2ου δεκαημέρου μου ζορίζεσαι λίγο τις ημέρες των εορτών!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.