Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (6 / 7 - 12 / 7)

Γενικά

Μέσα σε μία περίοδο δύσκολη, εσύ αγαπητέ Σκορπιέ καταφέρνεις και βρίσκεις τις ισορροπίες σου και στην ουσία είσαι και από τα ζώδια που βιώνουν πιο ανώδυνα τις προκλήσεις της εποχής. Είσαι σε διάθεση να πάρεις τελικές αποφάσεις και να τις εφαρμόσεις άμεσα. Στα ερωτικά και στα οικονομικά σου δέχεσαι εύνοια, ενώ το δύσκολο σημείο της εβδομάδας είναι ότι οι μέρες σου είναι γεμάτες από υποχρεώσεις και ίσως κάποια πράγματα που περιμένεις σου καθυστερούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων πυρπολεί με πάθος την ερωτική σου ζωή, η λίμπιντο σου ανεβαίνει, αλλά η διάθεσή σου είναι να ζήσεις το τώρα χωρίς να σκεφτείς το αύριο! Μία επανασύνδεση είναι εφικτή, το πλανητικό σκηνικό όμως δηλώνει ότι για την ώρα δεν έχεις ακόμα την σιγουριά για το τί μέλλει γεννέσθαι στην πορεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι ένα καλό διάστημα για να κλείσεις εκκρεμότητες στα επαγγελματικά σου αλλά και για να δεις κάποιες παρελθοντικές υποθέσεις να εξελίσσονται. Στα οικονομικά σου δέχεσαι το βοήθημα της Αφροδίτης από τους Διδύμους που σε στηρίζει στην αύξηση του εισοδήματός σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.