Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (14 / 8 - 20 / 8)

Γενικά

Την εβδομάδα αυτή φρόντισε με την εξυπνάδα σου αγαπητέ Σκορπιέ αλλά και τους ελιγμούς σου να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στον οικογενειακό σου τομέα. Απόφυγε αυτή την περίοδο να βρεις λύσεις ή να πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν άτομα δικά σου. Πέρασε χαλαρά στην καθημερινότητα σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα έχεις μεγάλη καχυποψία αυτή την εβδομάδα για κάποια πράγματα που θα κάνει το ταίρι σου. Μην κάνεις συζητήσεις που δεν έχουν σημασία και μόνο αντιπαραθέσεις θα φέρουν. Βγάλε τον ερωτισμό σου προς τα έξω και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε και οι δύο πολύ καλά. Και αν ακόμη η μοναξιά είναι κοντά σου και δεν την αντέχεις μπορείς να την διώξεις αν κινηθείς με τον μοναδικό τρόπο τον δικό σου και σίγουρα θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Τα καταφέρνεις μια χαρά και θα πας ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Θα έρθουν πολλές υποχρεώσεις που δεν τις περίμενες και δεν μπορείς να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις. Κάνε λίγο υπομονή αυτό το διάστημα μην κάνεις έξοδα και σε βεβαιώνω ότι έρχονται πολύ καλύτερες μέρες.
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.