Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (18 / 2 - 24 / 2)

Γενικά

Μία κοινωνική εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ Σκορπιέ αφού η Πανσέληνος που γίνεται στις 19 του μήνα κρίνεται άκρως ευνοϊκή για το δικό σου ζώδιο! Νέες φιλικές επαφές, νέες γνωριμίες, ευχάριστες εκπλήξεις μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον είναι μέσα στο πλάνα αυτής της περιόδου! Από την άλλη πλευρά η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω , σε σύνοδο με Κρόνο και Πλούτωνα σε ωθούν να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον προσωπικών σου υποθέσεων, τα λόγια σου όμως θα είναι κάπως σκληρά και απόλυτα, γεγονός που μπορεί να απογοητεύσει κάποιους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέτεις τους όρους και τους κανόνες σου αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου, ενώ ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου φαίνεται ότι σε προκαλεί φέρνοντας εντάσεις στη σχέση σου! Δείξε ψυχραιμία στα καπρίτσια του συντρόφου σου και προσπάθησε να μην τον κρίνεις απόλυτα. Για σένα που είσαι χωρίς σχέση, νέες ερωτικές περιπτώσεις δεν εγγυώνται σταθερότητα σε αυτή την φάση, εγγυώνται όμως απόλαυση και χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να κάνεις μία καλή οργάνωση στις εργασίες σου και για να θέσεις κάποιες προτεραιότητες. Στο σημείο που σου συνιστώ προσοχή είναι στην υπογραφή οικονομικών συμφωνητικών. Σημαντικό είναι να αποφύγεις την δέσμευσή σου σε οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ έχε κατά νου ότι κάποιο άτομο μπορεί να έχει ύπουλες διαθέσεις απέναντί σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.