Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (18 / 6 - 24 / 6)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Σκορπιέ σε ευνοεί το πλανητικό σκηνικό και θα έχεις πολλές αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στη ζωή σου. Όλες θα είναι θετικές ωφέλιμες κι ευχάριστες αν ξέρεις πως να τις εκτιμήσεις και πως να τις χειριστείς. Μην αφήσεις το άχρηστο φορτίο λεπτομερειών του παρελθόντος να βασανίζει την ύπαρξή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σου κλείνει το μάτι και η σχέση σου θα είναι μέσα στην αρμονία. Εντούτοις φρόντισε να μην παραμελείς το ταίρι σου. Μια γλυκιά κουβέντα μια ευγενική χειρονομία λίγη προσοχή μπορούν να λειτουργήσουν θετικά. Εάν πάλι βιώνεις τη μοναξιά αυτές τις μέρες έχεις όλα τα εφόδια για να αποκαταστήσεις την τρέχουσα ερωτική σου ζωή και πολλές ευκαιρίες για νέες ερωτικές σχέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές προοπτικές σου δεν είναι κακές αλλά η επιτυχία δεν θα σου προκύψει έτσι αβίαστα. Οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν αρκετά ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να αποφύγεις να ξανοιχτείς πολύ γιατί θα βγεις έξω από τα σχέδια σου.
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.