Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (26 / 7 - 1 / 8)

Γενικά

Με τον Ερμή από αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Λέοντα, συγκροτείς τους στόχους σου, να επικοινωνήσεις τα σχέδιά σου, να οριοθετήσεις τα βήματα που χρειάζεται να κάνεις προκειμένου να κατακτήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την καριέρα σου. Ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου σε παρακινεί να δικτυωθείς, να έρθεις σε επαφή με νέα κόσμο, να δραστηριοποιηθείς συλλογικά, να ενταχθείς σε ομάδες ξεκινώντας ένα νέο χόμπι ή ενδιαφέρον …

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν το λες και άσχημο το κλίμα στα αισθηματικά σου αρκεί να μην υπεραναλύσεις τις καταστάσεις και χάσεις τον αυθορμητισμό σου. Μία γνωριμία μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον μπορεί να σου ξυπνήσει όμορφα συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπαίνεις σε περίοδο αναβάθμισης, εξέλιξης, ανόδου και παίρνεις τα πάνω σου! Σημαντικό όμως πρώτα είναι να κάνεις τις σωστές επιλογές. Έρχονται χαρούμενα νέα στα οικονομικά!
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.