Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (19 / 2 - 25 / 2)

Γενικά

Πρέπει αυτή την εβδομάδα να δεις με περισσότερη ψυχραιμία μερικές καταστάσεις και να σταματήσεις να απαισιοδοξείς αγαπητέ Σκορπιέ. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που έχεις θα σου δώσουν όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες. Είσαι από τα ζώδια που δεν το βάζει ποτέ κάτω. Μην κάνεις αρνητικές σκέψεις τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Μπορεί και το ταίρι σου να σου συμπαρασταθεί σε ότι ζητήσεις. Και αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος συνέχισε γιατί έφτασε ο καιρός που θα κάνεις την γνωριμία που θα σου αλλάξει όλη σου την ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Θα σου κάνουν προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα γιατί μπορεί να είναι συμφέρουσες για εσένα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.