Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (23 / 11 - 29 / 11)

Γενικά

Εβδομάδα που είσαι ο πρωταγωνιστής και μονολογείς πως ο επιμένων νικά, γιατί πράγματι φίλε μου Σκορπιέ αυτή την εβδομάδα μπορείς πραγματικά να βρεις τις λύσεις και να πάρεις τις αποφάσεις εκείνες που θα σε ενδυναμώσουν σημαντικά. Εσύ που έχεις γεννηθεί τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη συνεχίζεις να δέχεσαι αινφιδιασμούς από σχέσεις και συνεργασίες σου! Αν είσαι όμως Σκορπιός γεννημένος στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, να αναμένεις ότι έχεις μπροστά σου μία εβδομάδα με σημαντικές επαφές, αλλά και ικανοποιήσεις μέσα από τις σχέσεις σου αλλά και από τα νέα των ημερών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου, ομορφαίνεις, αλλάζεις, μαγνητίζεις και μπορείς να κατακτήσεις ότι βάλεις στόχο! Σε πιάνουν ωστόσο και οι ζήλιες σου και αντιδράς, όμως η εβδομάδα εντέλει θα έχει μία πολύ θετική εξέλιξη στην ερωτική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σταθερές αποφάσεις για την πορεία της επαγγελματικής σου ζωής παίρνεις αυτή την εβδομάδα, δεν λείπει όμως το άγχος για τις επαγγελματικές εξελίξεις που αναμένεις. Στα οικονομικά η κατάσταση επρόκειτο να είναι αποδοτική!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.