Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος για την εβδομάδα (10 / 12 - 16 / 12)

Γενικά

Θα συμβούν κάποια γεγονότα αυτή την εβδομάδα που θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά αγαπητέ Παρθένε. Αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμα σου γιατί και με την εύνοια του Ερμή που έχεις από τον Τοξότη και σε ευνοεί όλα θα πάνε μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Άρη που είναι στους Ιχθείς σου δίνει ακόμη περισσότερο ερωτισμό από ότι έχεις και αυτή η περίοδος θα χαρακτηρίζεται από πολύ πάθος και έντονη ανάγκη να δώσεις στο ταίρι σου αυτά που θα το κάνουν ευτυχισμένο. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει δίπλα σου αυτή την περίοδο κινήσου ανάλογα γιατί οι πλανήτες σου κλείνουν το μάτι ότι κάτι καλό θα συμβεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα πάει άσχημα. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της δουλειάς σου και τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Πρέπει να ηρεμήσεις να μην αγχώνεσαι να προγραμματιστείς περισσότερο και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Τα έξοδα και οι σπατάλες θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την εβδομάδα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.