Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος για την εβδομάδα (22 / 4 - 28 / 4)

Γενικά

Η Μεγάλη Εβδομάδα, φίλε μου Παρθένε σε βρίσκει σε φάση εσωστρέφειας, αναλογισμού αλλά και διαδικασίας να μπορέσεις να κατανικήσεις τα πάθη, τους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Αυτό είναι κάτι που το καταφέρνεις αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Κριό, σε βοηθούν να «φιλτράρεις» τις σκέψεις σου και να επιδιώξεις να ικανοποιήσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου! Στα οικονομικά σου, παίρνεις μία σημαντική ανάσα τις ημέρες που ακολουθούν. Δραπέτευση από την σκληρή καθημερινότητα και μετακινήσεις είναι βέβαιο ότι θα γίνουν (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο). Θέλω μόνο να μην σε πιάσουν τα εργασιακά σου άγχη και τα μεταδώσεις στην οικογένεια ή στο σύντροφο... ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΠΑΡΘΕΝΕ ΜΟΥ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μήπως έχει έρθει η ώρα να ζητήσεις κάπου συγνώμη; Να σκεφτείς εκ νέου μία ερωτική ιστορία και πώς συμπεριφέρθηκες; Να κάνεις ένα βήμα προσέγγισης αναγνωρίζοντας τώρα καλύτερα από κάθε άλλη φορά το τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις; Η εβδομάδα σε βοηθά να κάνεις το βήμα, που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τρέχεις και δεν φτάνεις αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά, είσαι σε μόνιμη εγρήγορση, δεν παύουν όμως να υπάρχουν και εκνευρισμοί στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Μία συζήτηση ή πρόταση δίνει μία νέα πνοή για το αύριο. Στα οικονομικά είσαι σε ανοδική πορεία!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.