Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος για την εβδομάδα (19 / 4 - 25 / 4)

Γενικά

Εβδομάδα εκπλήξεων αναμένεται να ζήσεις αγαπητέ μου Παρθένε! Η μεγάλη σύνοδος Ερμής- Αφροδίτης- Ουρανού προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες εκείνες για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, να έχεις μία ξαφνική νέα γνωριμία, ή μία σπουδαία πρόταση αλλά και να ακολουθήσεις το ρεύμα αλλαγής που ανοίγεται μπροστά σου! Πιέσεις αναμένονται για θέματα εργασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι μία εβδομάδα για να μπορέσεις να αφεθείς στο καινούργιο, ενώ ένας νέος έρωτας μπορεί τώρα να προέλθει από το διαδίκτυο ή με άτομο που έχεις διαφορά ηλικίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά αναμένεται μία κουραστική εβδομάδα όπου θα αισθάνεσαι ότι παρόλες τις προσπάθειές σου παραμένεις στάσιμος στο ίδιο σημείο! Μην πάρεις τώρα σημαντικές αποφάσεις! Στα οικονομικά υπάρχουν έκτακτα έξοδα.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.