Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος για την εβδομάδα (23 / 3 - 29 / 3)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε επικεντρώνεσαι αποκλειστικά σε δραστηριότητες αλλά και ανθρώπους που σου δίνουν χαρά. Αντιλαμβάνεσαι τι σου είναι σημαντικό, απαραίτητο, ενώ ζητήματα που αφορούν τον έρωτα, τα παιδιά, την τέχνη, φαίνεται ότι βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτές τις μέρες. Μέσα στο γενικότερα δύσκολο κλίμα εσύ βρίσκεσαι απόλυτα προστατευμένος και λιγότερα ευάλωτος από την κρίση της εποχής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Δία και τον Ποσειδώνα γαληνεύουν την αισθηματική σου ζωή, ενώ θα έχεις ειδήσεις, μηνύματα και επαφές με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά είναι στάσιμα, παρόλο που έχεις την έμπνευση, το μεράκι, την δημιουργικότητα να κάνεις πράγματα ... μπορείς ωστόσο να καταγράψεις τις ιδέες σου για λίγο αργότερα. Στα οικονομικά σου είσαι προστατευμένος, για αυτό μην αγχώνεσαι.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.