Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος για την εβδομάδα (10 / 6 - 16 / 6)

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και εσύ είσαι μέσα στην επιθυμία να προχωρήσεις μπροστά, να κάνεις νέα πλάνα για τη ζωή σου, να ανοιχτείς σε μία νέα σχέση, να παντρευτείς ή να δέσεις άγκυρα στο σταθερό σου λιμάνι. Ωραιοποιείς τις καταστάσεις, πιστεύεις ότι αυτό που τώρα επιθυμείς και προσδοκάς είναι το τέλειο και το ιδανικό με αποτέλεσμα να είναι σαν να βρίσκεσαι ψηλά στο ροζ συννεφάκι σου .... Προσοχή γιατί η προσγείωση μπορεί να είναι απότομη. Η νέα εβδομάδα ζητά από εσένα, να δεις με ρεαλισμό και οργανωμένη, συγκροτημένη σκέψη κάθε τομέα της ζωής σου! Κάποιοι άνθρωποι που σε πλαισιώνουν μπορεί να μην έχουν και τις πιο αγνές προθέσεις απέναντί σου, οφείλεις λοιπόν να είσαι σε εγρήγορση για να καταφέρεις να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βάζεις στόχους για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής και κάνεις πολλά σχέδια για το μέλλον μίας σχέσης ... Ελπίζω όμως αυτά τα σχέδια να μην τα κάνεις χωρίς τον ξενοδόχο. Τι θέλω να σου πω;;; Το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα σου προκαλεί έναν μεγάλο ενθουσιασμό για την πορεία μίας σχέσης σου, κάποια πράγματα όμως δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρα και αυτό μπορεί να σε παγιδεύσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στην καριέρα, στο μέλλον, στις προοπτικές και στους στόχους που έχεις θέσει για τα επαγγελματικά σου! Η δημιουργικότητα σου καθώς και η στήριξη που θα λάβεις από το περιβάλλον σου, θα σε βοηθήσουν να ανελιχθείς. Τα οικονομικά δεν φαίνεται να είναι προβληματισμένα, παρόλο που δεν μπορείς με μεγάλη άνεση να κάνεις όλα όσα θέλεις.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.