Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος για την εβδομάδα (19 / 10 - 25 / 10)

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, νιώθεις σιγουριά με τον εαυτό σου από αυτή την εβδομάδα ενώ οι όμορφες συγκυρίες που θα υπάρξουν θα σου χαρίσουν ένα αίσθημα σταθερότητας αλλά και ικανοποίησης. Απολαμβάνεις στιγμές, βλέπεις την αισθηματική σου ζωή να ανθίζει, αναθεωρείς καταστάσεις του παρελθόντος, και τα βρίσκεις πολύ περισσότερο με το μέσα σου! Δεν λείπουν και κάποιες ξαφνικές απρόσμενες ειδήσεις που αφορούν το παρελθόν ή έχουν να κάνουν με άτομο του χτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου σχηματίζοντας μόνο θετικές όψεις με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μπορώ να πω ότι διανύεις μία εξαιρετική εβδομάδα για να νιώσεις χαρά, ικανοποίηση, κατάκτηση αλλά και για να δέσεις άγκυρα στο σταθερό σου λιμάνι! Πιο τυχερός και ικανοποιημένος είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Μηνύματα από το παρελθόν δέχεσαι εσύ του 1ου δεκαημέρου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έξοδα τρέχουν και εσύ δεν προλαβαίνεις να τα φτάσεις και αυτό γίνεται μία πηγή στρες... Βέβαια για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους δεν κάνεις και την σωστή διαχείριση αυτό το διάστημα. Στα επαγγελματικά σου, αξιοποίησε τις δημιουργικές σου ιδέες και θα δεις ότι στην πορεία των ημερών λαμβάνεις ικανοποίηση!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.