Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος για την εβδομάδα (26 / 7 - 1 / 8)

Γενικά

Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου η σκέψη σου είναι δοσμένη σε εκκρεμείς υποθέσεις του παρελθόντος τις οποίες και προσπαθείς να επιλύσεις προκειμένου στη συνέχεια να κάνεις το επόμενο βήμα. Βρίσκεσαι σε ένα προπαρασκευαστικό στάδιο, όπου ανασυγκροτείς σκέψεις, σχέδια, αποφάσεις περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις το επόμενο βήμα. Ο Άρης εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο αυτή την Πέμπτη και ο δυναμισμός, η αποφασιστικότητα, το τσαγανό σε βοηθούν για να πάρεις πρωτοβουλίες και να κινητοποιηθείς προκειμένου να ξεκινήσεις μία νέα σειρά δραστηριοτήτων είναι το βασικό ατού αυτής της περιόδου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές εξελίξεις στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη αλλά και τον Άρη να πορεύονται στο ζώδιο σου! Ερωτικές κατακτήσεις, φλερτ και ανανέωση σε κάνουν να αισθάνεσαι καλοκαίρι στα αισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ηρεμεί το χάος που υπήρχε γύρω σου και με τον Δία να περνά στον Υδροχόο δίνονται ευκαιρίες για να κάνεις μία πολύ καλή επιλογή για την επαγγελματική σου πορεία! Στα οικονομικά είσαι περιορισμένος.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.