Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος για την εβδομάδα (11 / 12 - 17 / 12)

Γενικά

Φρόντισε αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Παρθένε να δεις πολλές καταστάσεις με πολύ σοβαρότητα και μην κρίνεις κάποια πράγματα με την συναισθηματικότητα που έχεις. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητα σου. Φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα για να σου δώσουν τις λύσεις που θέλεις και να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Τοξότη φροντίστε αυτή την εβδομάδα να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις δεν κάνεις κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν στην σχέση σου. Τον ρόλο αυτό τον ξέρεις πολύ καλά μην αφήσεις τα πράγματα να χαλαρώσουν. Αν πάλι δεν υπάρχει κάποια σχέση η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετό φόρτο δουλειάς αναμένεται αυτή την εβδομάδα. Οι ευθύνες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα και προπάντων απόφυγε να σε ρίξει ψυχικά η στασιμότητα που μπορεί να έχεις σε μερικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα θέλεις. Φρόντισε να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.