Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος για την εβδομάδα (18 / 6 - 24 / 6)

Γενικά

Πρέπει να κατανοήσεις αγαπητέ Παρθένε ότι ο χρόνος είναι απαραίτητος παράγοντας για μια αρμονική και διαρκή ανάπτυξη. Με απλά λόγια όλα τα πράγματα χρειάζονται τον χρόνο τους για να ωριμάσουν. Αλλά από την άλλη πάλι δεν μπορούν κιόλας να αποκτάνε διαστάσεις χρόνιας πάθησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις καλές πλανητικές επιρροές θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις να διασκεδάσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά. Αν πάλι δεν έχεις καμία σχέση τότε κοίτα να επωφεληθείς από την ελευθερία σου και να μεταμορφωθείς σε μοιραίο πλάσμα που αφήνει θύματα στο πέρασμά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από την Δευτέρα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να αυξήσεις το γόητρο ή τη θέση σου χωρίς πολλή δυσκολία. Αλλά αυτή τη φορά θα αναγκαστείς να προσαρμοστείς σε μια λιγότερο εύκολη κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει ότι η κατάστασή σου θα απειληθεί αλλά θα πρέπει να κινηθείς με πολύ περίσκεψη. Στα οικονομικά σου δεν θα ήταν καθόλου απίθανο αν σου ερχόταν γενικά κάποιο απροσδόκητο χρηματικό ποσό.
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.