Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος για την εβδομάδα (25 / 1 - 31 / 1)

Γενικά

Σημαντικό είναι το φινάλε του Ιανουαρίου για σένα φίλε μου Παρθένε, αφού ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής ξεκινά να είναι στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος στις 30/1. Σε προβληματίζουν πολύ τα επαγγελματικά σου και αναζητάς τους τρόπους εκείνους για να ρυθμίσεις την εργασία σου και τις εκκρεμότητές σου! Δεν είσαι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα, κλείνεσαι στον εαυτό σου και αισθάνεσαι ότι κάποιες καταστάσεις είναι μπλεγμένες σαν κουβάρι που δεν μπορείς για την ώρα να λύσεις! Μία πρόταση ή ευκαιρία θα σε βοηθήσει να βρεις διέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά κυριαρχεί η ένταση, το πάθος, ο ερωτισμός ενώ μπορώ να πω ότι θα πάρεις μία μορφή δικαίωσης από μία ερωτική εξέλιξη που θα έχεις αυτή την εβδομάδα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εργασιακές καθυστερήσεις και οι αναποδιές σε κάνουν να φουντώνεις από άγχος, κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου! Στα οικονομικά σου η εποχή σε βοηθά να βρεις λύσεις!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.