Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος για την εβδομάδα (25 / 5 - 31 / 5)

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να κάνεις νέα βήματα προς μία νέα επαγγελματική πορεία και κατεύθυνση και σε αυτό ακριβώς πρέπει και να επικεντρωθείς την επόμενη περίοδο. Οι σχέσεις σου εξελίσσονται σε καλούς ρυθμούς, ενώ το εξάγωνο Άρη – Ουρανού φέρνει και εκπλήξεις / προτάσεις / σχέδια που θα σε ικανοποιήσουν! Με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, μπαίνεις σε μία περίοδο κοινωνικής δικτύωσης και επαφών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά τεταμένο είναι το κλίμα στα αισθηματικά σου όμως θα μπορέσεις εντέλει να εξομαλύνεις την κατάσταση. Αν είσαι σε σχέση προβλέπεται ευχάριστος χρόνος με το ταίρι σου γεγονός που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Αν είσαι χωρίς σχέση, δέχεσαι ευκαιρία για ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου γίνονται τώρα ξεκινήματα νέων συνεργασιών που σε ευνοούν. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αρκετά έξοδα που τρέχουν και που πρέπει να καλυφθούν και αυτό σε αγχώνει!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.