Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος για την εβδομάδα (19 / 2 - 25 / 2)

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή για εσένα αγαπητέ Παρθένε και θα καταφέρεις πολλά πράγματα. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι στους Ιχθείς και σου δίνει την καλή επικοινωνία και τις καλές επιρροές του. Τα πράγματα τα έχεις φέρει σε καλό σημείο φρόντισε με τον καλό προγραμματισμό που έχεις να τα κάνεις ακόμη καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τη θέση της Αφροδίτης που είναι στους Ιχθείς θα σε κάνει να αναλάβεις τις ευθύνες σου στην σχέση και να πάρεις οριστικές αποφάσεις για θέματα που είναι στάσιμα μέχρι σήμερα. Αν πραγματικά θέλεις να αλλάξουν μερικά πράγματα τότε είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις και θα περάσεις πολύ καλά. Και αν μιλάς ακόμη με την μοναξιά αυτή την περίοδο μην κάθεσαι καθόλου. Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις στην δουλειά σου θα είναι καλές αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να κάνεις και ακόμη καθυστερούν. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Νομίζω ότι είσαι πολύ καλά έτσι και σε βεβαιώνω ότι θα πας πολύ καλύτερα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να μην δώσεις αναβολές για να τις καλύψεις.
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.