Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος για την εβδομάδα (14 / 10 - 20 / 10)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα έχεις την ανάγκη να εκφράσεις όσα αισθάνεσαι και να καλύψεις κάποια κενά που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και στους ανθρώπους που αγαπάς. Η έμπνευσή θα γίνει ο οδηγός σου όπου θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα πιο όμορφο πλαίσιο στη ζωή σου! Ευνοείσαι σε επαφές, συμφωνίες, νέες συνεργασίες ενώ και στα αισθηματικά αναμένεται ρομαντισμός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι ιδανική για να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι και να δεις ότι δέχεσαι την ανάλογη ανταπόκριση. Ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου θα σας φέρει πιο κοντά, ενώ κοινά σχέδια για την πορεία σας μπορούν να ευοδωθούν! Εσύ που είσαι σε περίοδο μοναξιάς, δέχεσαι μία αισθηματική χαρά που σου δίνει δύναμη και θάρρος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προχώρησε σε επαγγελματικές επαφές και σε συμφωνητικά αυτή την εβδομάδα που πραγματικά ευνοείσαι γιατί σύντομα ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος. Στα οικονομικά σου παίρνεις μία σημαντική ανάσα!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.