Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος για την εβδομάδα (3 / 8 - 9 / 8)

Γενικά

Αρκετό άγχος έχεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε, αφού η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου διαταράσσει την ισορροπία και την αρμονία της καθημερινότητάς σου προκαλώντας εντάσεις στο πρόγραμμά σου! Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε κάνει πολύ αγαπητό στον κύκλο σου όπου δεν λείπουν οι προσκλήσεις, η αγάπη και το ενδιαφέρον από τα άτομα που συναναστρέφεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ρομάντζο συνεχίζεται και μάλιστα σου δίνεται και η δυνατότητα να εκπληρώσεις όνειρα και σχέδια στην αισθηματική σου ζωή! Μία νέα γνωριμία από τον κοινωνικό κύκλο ευνοείται για σένα που είσαι χωρίς ταίρι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να βάλεις σε μία σειρά τις εκκρεμότητές σου και να κλείσεις ζητήματα που σε βάραιναν. Στα οικονομικά σου παίρνεις μία ανάσα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.