Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος για την εβδομάδα (19 / 8 - 25 / 8)

Γενικά

Χρόνια Πολλά Παρθένε μου! Από αυτή την εβδομάδα μπαίνεις στο νέο αστρολογικό σου έτος και οι μέρες που ακολουθούν σε γεμίζουν ερωτισμό, δράση, χαρά, αλλά και νέες ευκαιρίες που σε ανανεώνουν σημαντικά. Μην ξεχνάς ότι έχεις τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο σου, όπου σου δίνουν την άνεση να εκφραστείς και να απολαύσεις στιγμές. Βγαίνεις για τα καλά από την ρουτίνα σου και ταξιδεύεις, ανανεώνεσαι, έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, αυτό για σένα σημαίνει ότι διανύεις την κορυφαία εβδομάδα για να έρθεις πιο στενά κοντά στο άτομο που ποθείς, ενώ οι όμορφες, αλλαγές και οι εκπλήξεις θα σε κάνουν να χαμογελάσεις από ερωτική ευτυχία. Ευνοούνται και οι νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτή την περίοδο, όμως κάποια μορφή ικανοποίησης θα την πάρεις κατόπιν μίας είδησης που θα σου έρθει. Στα οικονομικά σου υπάρχουν ξαφνικές ευκαιρίες ανόδου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.