Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος για την εβδομάδα (16 / 10 - 22 / 10)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει αγαπητέ Παρθένε θα καθυστερήσουν και θα είσαι μέσα στα νεύρα. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έρθουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Άφησε μακριά το άγχος των επαγγελματικών και μην φορτίζεις το ταίρι σου με θέματα που δεν το αφορούν. Οργάνωσε να κάνεις κάτι καλό να διασκεδάσεις και εσύ αλλά και το ταίρι σου. Αν ακόμη παλεύεις να διώξεις την μοναξιά από πάνω σου σε βεβαιώνω ότι είσαι σε πολύ καλό διάστημα που μπορείς να κάνεις την γνωριμία που περίμενες τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας μια χαρά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδώσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδα σου.
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.