Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (22 / 2 - 28 / 2)

Γενικά

Δεν έχεις περάσει και εύκολα τον Φεβρουάριο φίλε μου Λέοντα, όμως η τελευταία εβδομάδα του μήνα σε βοηθά να αποκαταστήσεις τα κακώς κείμενα! Η πανσέληνος που σχηματίζεται το Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου, εντείνει την ανασφάλεια για υποθέσεις οικονομικές ενώ και στα αισθηματικά σου χαρακτηριστική θα είναι η αστάθεια που θα αισθάνεσαι! Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στους Ιχθείς και από αυτή την θέση σταδιακά θα σε ανακουφίσει τόσο σε οικονομικές εκκρεμότητες, όσο και σε ζητήματα που αφορούν μία ερωτική υπόθεση του παρελθόντος. Το εξάγωνο Ήλιου Ουρανού, σε πριμοδοτεί με ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά κάτι που θα δώσει και θάρρος για τα οικονομικά. Το τρίγωνο του Δία με τους Δεσμούς Σελήνης, φέρνει την προοπτική και εξέλιξη μίας σχέσης που έχει κάτι πολύ σημαντικό να σου προσφέρει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου έχεις περάσει δύσκολα, όμως οι πλανητικές τάσεις δηλώνουν ότι έχει έρθει η ώρα να γυρίσεις σελίδα, να πας παρακάτω, να κάνεις μία νέα αρχή και να αξιοποιήσεις τα μαθήματα που σου έδωσε η τελευταία περίοδος

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το κλίμα στα επαγγελματικά σου μπορεί να είναι ασταθές ή και αβέβαιο, αυτό που μπορώ ωστόσο να σου πω είναι ότι θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα κάποιες χαρμόσυνες επικοινωνίες που θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα! Προσοχή στα έξοδα γιατί η Πανσέληνος αδειάζει εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου!
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.