Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (3 / 5 - 9 / 5)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Λέοντα κατακτάς έναν σημαντικό για σένα στόχο και βλέπεις την επαγγελματική σου πορεία να έχει σημαντική πρόοδο και ανάπτυξη! Οι θετικές γωνίες της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα σε βοηθούν να αναπτυχθείς οικονομικά αλλά και να προβάλεις με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα σου! Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων σταδιακά φέρνει και την παραπάνω ανάπτυξη και εξέλιξη των φιλικών σου επαφών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανυποχώρητος και με μεγάλο πείσμα σε όλα όσα θέλεις να πετύχεις, αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Λέοντα στα αισθηματικά μπορείς πραγματικά να λάβεις την δικαίωση που πάντα αποζητούσες. Μία σχέση αρχίζει να παίρνει πιο σοβαρή τροπή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου το διάστημα είναι ανοδικό και καταφέρνεις να κατακτήσεις έναν σημαντικό για σένα στόχο! Στα οικονομικά λαμβάνεις χρήματα στα χέρια σου και αυτό σε βοηθά να κάνεις πράξη και κάποια από τα καπρίτσια σου!
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.