Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (27 / 1 - 2 / 2)

Γενικά

Τα έξοδα τρέχουν αυτή την εβδομάδα και σου δημιουργείται ανασφάλεια φίλε μου Λέοντα, ωστόσο δεν σε βλέπω και να μαζεύεσαι, αλλά παρασύρεσαι από την καταναλωτική σου μανία και από την ανάγκη σου να καλύψεις τα κενά που αισθάνεσαι μέσω αγορών. Στα ερωτικά σου είναι ενεργός ο πόθος συμβαίνουν όμως και περιστατικά, που σου προκαλούν ζήλεια και ένταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές διεκδικήσεις φέρνει στο πέρασμά της η εβδομάδα και εσύ Λιοντάρι μου βρυχάσαι από ζήλεια και επιβάλεις τους όρους και τους κανόνες σου. Προσοχή σε ερωτικά μπερδέματα που τώρα μπορεί να δημιουργηθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έρχονται θετικές εξελίξεις που σου προσφέρουν δύναμη και καταξίωση. Στα οικονομικά σου υπάρχουν καθυστερήσεις και συγχύσεις γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια έξοδα που δεν τα υπολόγιζες.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.