Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (19 / 2 - 25 / 2)

Γενικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Λέοντα θα έχεις καλή διάθεση και θα έχεις πολύ δυναμισμό για να ξεπεράσεις προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Ξεκινάει για εσένα μια περίοδος που πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα αισθάνεσαι μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα πρέπει σε μερικά θέματα στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να μην έχεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα στην σχέση. Και εσύ που ακόμη ψάχνεσαι μπορείς αυτή την περίοδο να βρεις το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό γιατί ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις από πριν. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.