Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (18 / 2 - 24 / 2)

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα, με δικτύωση, επαφές, χαρούμενα νέα και εκπλήξεις, σύντομα όμως το σκηνικό αλλάζει και σε πιάνουν κάποιες ανησυχίες κυρίως για την εξέλιξη των οικονομικών αλλά και των πολύ προσωπικών σου υποθέσεων. Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου, σε βάζει σε μία διαδικασία επαναξιολόγησης ανθρώπων, καταστάσεων, αναγκών ... Δεν παύει όμως να κάνεις «ταμείο» αυτό τον καιρό και να βλέπεις ότι υπάρχει «μείων» είτε οικονομικό είτε συναισθηματικό... Πριν σε πιάσουν οι Λιονταρίσιες υπερβολές, προσπάθησε να περιορίσεις τις παρορμητικές σου αντιδράσεις και επικεντρώσει τις ημέρες αυτές στην εργασία σου, όπου φαίνεται ότι σε ευνοεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα αεράκι αλλαγής και ανανέωσης πλανάται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στα αισθηματικά σου, φρόντισε όμως να διατηρήσεις αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα και να μην αφήσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες να χαλάσουν το όμορφο σκηνικό. Είναι γεγονός ότι η εβδομάδα έχει αρκετό τρέξιμο για επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις, με αποτέλεσμα να μη σου μένει και πολύς ελεύθερος χρόνος για ανεμελιά και αυθορμητισμό στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη στον Ταύρο είσαι σε ένα συνεχές τρέξιμο για ζητήματα που αφορούν την καριέρα σου ενώ δεν λείπουν οι κόντρες και οι εντάσεις, που φέρνουν ανακατατάξεις . Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις κόντρες που θα δημιουργηθούν ενώ διώξε μακριά το άγχος, στο οποίο είσαι επιρρεπείς αυτό τα διάστημα. Στα οικονομικά σου υπάρχουν σκαμπανεβάσματα λόγω της Πανσελήνου, καλό είναι να συγκρατηθείς στα έξοδα και στις αγορές.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.