Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (6 / 7 - 12 / 7)

Γενικά

Αγαπημένο μου Λιοντάρι, το άγχος από την καθημερινότητά σου δεν λείπει και η εργασία αποτελεί τώρα ένα πολύ μεγάλο βαρίδιο το οποίο και σε φορτώνει με πολλές ευθύνες. Αρκετές υποχρεώσεις σε κάνουν να βρίσκεσαι διαρκώς σε εγρήγορση. Κάποια δυσάρεστα νέα που θα λάβεις αυτή την εβδομάδα θα σε αποδυναμώσουν. Θα αφορούν υποθέσεις ατόμου του κοινωνικού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι ένα καλό διάστημα να δικτυωθείς, να αφεθείς σε νέες γνωριμίες και σταδιακά να κινηθείς πιο αισιόδοξα και δυναμικά για να ικανοποιήσεις κάποιες προσδοκίες σου. Ζήσε τα ανανεωτικά φλερτ, μην πάρεις για την ώρα τελικές αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τρέχεις και δεν φτάνεις, υπάρχουν πολλά που πρέπει να διευθετήσεις, όμως τα καταφέρνεις με επιτυχία και έχεις και την οικονομική ανταμοιβή που θες.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.