Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (26 / 7 - 1 / 8)

Γενικά

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο σου και οι μέρες του καλοκαιριού γεμίζουν με επικοινωνίες, μετακινήσεις, ταξίδια, σκέψεις που σε βοηθούν να δομήσεις καλύτερα τον ίδιο σου τον εαυτό! Διαθέτεις την έμπνευση, την δημιουργικότητα, την εκφραστικότητα, στοιχεία που σου είναι άκρως απαραίτητα για να προβάλεις τις σκέψεις σου στον κόσμο! Ο Άρης περνά στην Παρθένο λοιπόν και ως τις 29/7, τα έξοδα τρέχουν, οι υποχρεώσεις αυξάνονται και εσύ προσπαθείς να βάλεις σε μία τάξη τα οικονομικά σου, κάτι το οποίο όμως δεν σε φοβάμαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι επικοινωνίες που θα έχεις αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου θα ηρεμήσουν την ψυχολογία σου και θα σου προσφέρουν σιγουριά, ασφάλεια, αυτοπεποίθηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η τύχη είναι με το μέρος σου αφού από εκεί που δεν το περιμένεις δίνονται ευκαιρίες. Στα οικονομικά παίρνεις τα πάνω σου αλλά τα χρήματα δεν σου μένουν.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.