Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (23 / 11 - 29 / 11)

Γενικά

Νέα Εβδομάδα και με τις επιθυμίες να κάνουν “πάρτι” και να σε παρασύρουν σε ένα μεγάλο συναισθηματικό κρεσέντο όπου η υπερβολή σου θα είναι έντονη, το ίδιο και οι απολαύσεις σου φίλε μου Λέοντα. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του Ιουλίου απέφυγε εντάσεις οικογενειακές και επαγγελματικές, οι οποίες θα αφορούν τα οικονομικά, οι πλανήτες σου δίνουν το μήνυμα ότι έχει έρθει η ώρα να σταθείς μόνος στα πόδια σου! Αν είσαι Λέοντας του 2ου και του 3ου δεκαημέρου θα έχεις κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που θα σου δώσουν μία μορφή ικανοποίησης, ανταμοιβής και δικαίωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανοίγεις την ψυχή σου και εκφράζεις όλα όσα αισθάνεσαι αυτή την εβδομάδα... Μπορώ να πω όμως ότι υπάρχει και μία έκπληξη που σου δίνει μία μορφή συναισθηματικής ανταμοιβής ή και δικαίωσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις σε τάξη τα επαγγελματικά σου, λαμβάνεις κάποια χαρούμενα νέα για τα οικονομικά σου και αυτό σε ηρεμεί ψυχολογικά και σε κάνει να αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα !
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.