Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (21 / 10 - 27 / 10)

Γενικά

Η εβδομάδα σου φίλε μου Λέοντα ξεκινά με εσένα να βρίσκεσαι σε καλή ψυχολογική διάθεση, αλλά και με τις ευκαιρίες να νιώσεις πιο ήρεμα λόγω ότι κάποια προβλήματα του παρελθόντος βρίσκουν την λύση τους. Οι οικογενειακές σου υποθέσεις ηρεμούν, διευθετούνται και αυτό σε κάνει να νιθεις ψυχική ευεξία. Προς το τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο Άρη – Κρόνου θα σε πιέσει να πάρεις κάποιες αποφάσεις που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Λέοντα θα νιώσεις πιο ζεστά και οικεία με μία γνωριμία που τώρα υπάρχει στη ζωή σου, ενώ αν είσαι σε σχέση, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά και να καλύψεις κάποια συναισθηματικά κενά με το ταίρι σου! Κάποιες αλλαγές που θέλεις να γίνουν στη σχέση σου, ίσως σε κάνουν να βρίσκεσαι σε άγχος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι άριστη για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις οι οποίες φαίνεται ότι διευθετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα οικονομικά σου λαμβάνεις χρήματα που σου όφειλαν, ενώ διευθετείς και κάποιες υποχρεώσεις που σε πίεζαν!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.