Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (22 / 4 - 28 / 4)

Γενικά

Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτι σου τραγουδάς από το ξεκίνημα της εβδομάδας, αγαπητέ μου Λέοντα. Οι μέρες του Πάσχα, σε βρίσκουν σε αισιόδοξη διάθεση και με αρκετές επικοινωνίες, επαφές, γνωριμίες και μετακινήσεις. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Κριό, έχουν βάλει γινάτι να σε κάνουν να ξεφύγεις από την ρουτίνα και πράγματι το καταφέρνουν μία χαρά. Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σου, όπου έχεις μία νευρικότητα από τις επερχόμενες επαγγελματικές αλλαγές. Σε κάθε περίπτωση όμως η κοινωνικότητα είναι το «κλειδί» για να έχεις ... ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΜΟΥ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το messenger, θα πάρει φωτιά αυτές τις μέρες στα αισθηματικά σου! Ναι, θα είσαι με ένα κινητό στο χέρι να παίζεις, να μιλάς, να ρίχνεις υπονοούμενα και να κανονίζεις ερωτικά τετ-α-τετ! Αν είσαι χωρίς ταίρι σου έχω ευχάριστα : δεν θα μείνεις για πολύ μπακούρι. Αν είσαι σε σχέση ή παίζει κάτι στα αισθηματικά: Απολαμβάνεις όμορφες στιγμές το Πάσχα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα πράγματα πηγαίνουν διαφορετικά από ότι υπολόγιζες και αυτό σε κουράζει, σε εξαντλεί, έχεις όμως και εναλλακτικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ελιχθείς στα εργασιακά σου! Στα οικονομικά σου είσαι αρκετά ικανοποιημένος για τις ημέρες που ακολουθούν!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.