Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (16 / 4 - 22 / 4)

Γενικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή αγαπητέ Λέοντα και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν και κυρίως οικογενειακά. Η Νέα Σελήνη που γίνεται την Δευτέρα στον Κριό θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που πρέπει να τις δεις με σοβαρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν προσπαθήσεις να ξεχαστείς λίγο από τις ευθύνες της καθημερινότητας. Έχεις πολύ ερωτισμό μέσα σου και αυτή την περίοδο θα πρέπει να τον βγάλεις στο ταίρι σου ώστε να το κάνεις ευτυχισμένο. σου χρειάζεται και εσένα ψυχικά όλη αυτή η εκτόνωση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μια καινούργια γνωριμία θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που θέλεις. Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις ώστε να μπορέσεις να συνεχίσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι προβληματικά και σε αγχώνουν αρκετά. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις λόγω του άγχους σου και να ξέρεις ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο.
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.