Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (19 / 8 - 25 / 8)

Γενικά

Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου και αυτές τις μέρες σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, αυτό για σένα Λέοντα μου σημαίνει ότι δέχεσαι μηνύματα, προτάσεις, ειδήσεις και συναντήσεις που σου δίνουν πολύ μεγάλη χαρά. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις μέρες του καλοκαιριού. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης από την Παρθένο, τονώνουν για τα καλά τα οικονομικά σου, ενώ ανακτάς και την αυτοπεποίθησή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ευκαιρία που περίμενες για αυτή την μοναδική συνάντηση, επιτέλους έφτασε. Με το τρίγωνο Ερμή – Δία, δέχεσαι εκπλήξεις και χαρές στον ερωτικό σου τομέα. Πες ναι σε μία νέα γνωριμία αν είσαι χωρίς ταίρι, γιατί όχι μόνο θα περάσεις καλά, αλλά θα είναι και το «τυχερό» σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε τα ταλέντα σου και την δημιουργικότητά σου στα επαγγελματικά και δεν θα βρεθείς χαμένος. Στον οικονομικό τομέα έχεις άνοδο και αυτό σου αναπτερώνει και το ηθικό σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.