Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (24 / 6 - 30 / 6)

Γενικά

Το σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι ότι ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο σου και από αυτή την θέση σε κάνει αρκετά εξωστρεφή, επικοινωνιακό, έτοιμο να γνωρίσεις κόσμο αλλά και να αρχίσεις τις πρώτες εξορμήσεις σου! Νέες ιδέες, προτάσεις αλλά και έμπνευση είναι μέσα στο μενού των ημερών. Την προσοχή σου αυτή την εβδομάδα θέλω να δείξεις σε οικονομικές δοσοληψίες, ενώ προσπάθησε να αποφύγεις τους συνεταιρισμούς! Ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου δίνουν χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όλα μοιάζουν καλοκαίρι στα αισθηματικά σου αγαπητέ Λέοντα και οι συνθήκες είναι όμορφες, τρυφερές, ρομαντικές έχουν όμως και το πάθος τους! Ακόμα και αν δεν παίζει κάτι στην αισθηματική σου ζωή, είναι πολύ εύκολο να κάνεις μία νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, σε βοηθά να ελιχθείς στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται τώρα στα επαγγελματικά σου και να έχεις επιτυχία. Γνωρίζω ότι έχεις κουραστεί τον τελευταίο καιρό από τις συνεχόμενες επαγγελματικές απαιτήσεις, όμως τώρα είναι η στιγμή να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό! Στα οικονομικά πρέπει να αποφύγεις τις «ατσαλιές» δηλαδή τις άσκοπες σπατάλες.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.