Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (23 / 3 - 29 / 3)

Γενικά

Η εβδομάδα σου φίλε μου Λέοντα, είναι γεμάτη στρες, αφού συχνά γίνεσαι ο αποδέκτης πιέσεων, ευθυνών, υποχρεώσεων που πρέπει τώρα να βγάλεις εις πέρας. Η κατάσταση είναι τεταμένη έτσι το μόνο που έχω να σου προτείνω είναι να αξιοποιήσεις την “καραντίνα” για κούρα και χαλάρωση! Από την άλλη πλευρά οι δημιουργικές σου ιδέες θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν κατάλληλα για μελλοντικά σου σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σκέφτεσαι το μέλλον των αισθηματικών σου και αναγνωρίζεις πλέον ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη οτι πρέπει πλέον να δεις κάποιες καταστάσεις λογικά και να πάρεις τα μαθήματά σου από τις καταστάσεις του χτες. Αποφασίζεις να βάλεις κάποιες αποστάσεις από κάτι που σε πίκρανε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετό άγχος έχεις αυτή την εβδομάδα για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου όμως υπάρχουν και πολλά που πρέπει να σκεφτείς, να διευθετήσεις, να λύσεις, να τακτοποιήσεις... Τα οικονομικά σου είναι με αστάθειες.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.