Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (15 / 10 - 21 / 10)

Γενικά

Ο Ερμής είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί στην επικοινωνία αγαπητέ Λέοντα αλλά εσύ έχεις έντονο άγχος για κάποιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από παλιά. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα είσαι σε πλήρη ετοιμότητα για τα πάντα. Κάνε τα σχέδια σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για άλλη μία φορά και αυτή την εβδομάδα θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό σε ευνοεί για να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Και αν είσαι ακόμη με την μοναξιά παρέα νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να την διώξεις μακριά. Έχεις όλα τα φόντα και τις καλές πλανητικές επιρροές για να βρεις αυτό που ψάχνεις και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και πολλές ευκαιρίες να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι και προπάντων να μην τα βάζεις με τους συνεργάτες σου. Όλα θα τα πετύχεις όπως θέλεις και σε διαβεβαιώνω πως η επιτυχία στην δουλειά σου είναι πολύ κοντά σου. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου αυτή την εβδομάδα τις υποχρεώσεις που έχεις στα οικονομικά και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.