Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (20 / 8 - 26 / 8)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές θετικές αλλαγές αγαπητέ Λέοντα. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά της περιόδου. Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου σε ευνοεί και η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστο της σημείο. Η διάθεση σου θα είναι παράξενη γιατί ακόμη δεν έχεις ετοιμαστεί για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου αυτή την περίοδο με τον Ερμή που είναι στο ζώδιο σου και σε ευνοεί θα μπορέσεις να κινηθείς άνετα και να υλοποιήσεις όλες τις προσωπικές σου επιθυμίες που έχεις εδώ και τόσο καιρό. Το ταίρι σου είναι πρόθυμο να σε ακολουθήσει γιατί ξέρει ότι θα περάσει πολύ καλά. Αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενδιαφέρει μην τα παρατήσεις γιατί σε βεβαιώνω ότι τώρα έρχονται τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα πάει πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και νέα ξεκινήματα. Μπορείς ακόμη να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι άσχημα αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι πολλά.
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.