Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (18 / 6 - 24 / 6)

Γενικά

Από ότι φαίνεται αγαπητέ Λέοντα αυτή την εβδομάδα δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις κανένα σοβαρό πρόβλημα και μάλιστα προβλέπεται να βιώσεις έντονες χαρές σε πολλούς τομείς εάν κρατήσεις μια λογική συμπεριφορά. Το θάρρος και η ενέργειά σου θα είναι στο ύψιστο τους σημείο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η περίοδος τώρα που με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα είναι πολύ ευνοϊκή για την σχέση σου. Θα αισθανθείς να σε πλημμυρίζει ένα ισχυρό κύμα πάθους για το ταίρι σου. Μονοτονία και βαρεμάρα στη σχέση παίρνουν τέλος. Ένα γεύμα υπό το φως των κεριών ή ένα μικρό ταξίδι είναι ότι πρέπει. Αν ακόμη είσαι στην φάση που ψάχνεσαι σε βεβαιώνω ότι πολύ γρήγορα θα βρεις αυτό που ψάχνεις και θα πετάς μέσα στα ροζ σύννεφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από επαγγελματικής πλευράς, θα απολαμβάνεις τις καλές πλανητικές πτυχές. Το πλανητικό σκηνικό θα σε επηρεάσει πολύ θετικά για καινούργια ξεκινήματα. Θα σου παρουσιαστούν ξαφνικά κάποιες ευκαιρίες για ταξίδια. Τα οικονομικά σου θα πάνε πολύ καλά. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να κάνεις πετυχημένες επενδύσεις ή τοποθετήσεις των χρημάτων σου.
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.