Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (14 / 9 - 20 / 9)

Γενικά

Η Νέα Σελήνη του μήνα που σχηματίζεται αυτή την εβδομάδα φίλε μου Λέοντα σε βοηθά να ενισχυθείς οικονομικά αλλά και να νιώσεις περισσότερη δύναμη και αυτοπεποίθηση ! Οι πηγές εσόδων σου τονώνονται σημαντικά και αυτό σου δίνει μία μορφή ανταμοιβής! Το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μιλά ωστόσο για ξαφνικές επαναστατικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου οι οποίες και σου προκαλούν αστάθεια! Με τον Άρη ανάδρομο από τον Κριό είναι μία περίοδος αναδιοργάνωσης σχεδίων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Λάμπεις από γοητεία και ερωτικό μαγνητισμό, αυτό που θέλεις μπορείς να το κατακτήσεις άσχετα αν αυτή την εβδομάδα οι συνθήκες θα είναι κάπως άστατες και εσύ μπορεί να αισθάνεσαι ότι ο στόχος σου είναι άπιαστος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου η εβδομάδα είναι άριστη και θα σου προσφέρει τα πιο θετικά αποτελέσματα. Στην εργασία σου έχεις πρόοδο, εξέλιξη και ανταμοιβή ηθική και οικονομική!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.