Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (11 / 12 - 17 / 12)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα θα έχεις πολύ μεγάλη δυναμικότητα και καλή επικοινωνία γιατί με τον Άρη που είναι στον Σκορπιό θα έρθουν πολλές ευκαιρίες και θα σε κάνει να δεις μερικές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι και με περισσότερη σοβαρότητα. Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη που είναι στον Τοξότη και σε ευνοεί πρέπει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δείξεις τα αισθήματα που έχεις στο ταίρι σου. Με την στάση που έχεις αυτή την στιγμή και σε ερωτηματικά το βάζεις αλλά και δεν θα έχεις και καλή πορεία στην σχέση σου. Άλλαξε τακτική για να αλλάξουν και τα πράγματα προς το καλύτερο. Το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ ευνοϊκό για να βρεις ταίρι. Κάνε τις κινήσεις που πρέπει και σου εγγυώμαι πως σε περιμένουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα. Απόφυγε να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις γιατί έχεις ήδη αρκετές. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα εδώ και καιρό. Συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Νομικά γραφειοκρατικά θέματα μπορείς να ασχοληθείς.
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.