Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (14 / 8 - 20 / 8)

Γενικά

Η εβδομάδα αστρολογικά αγαπητέ Λέοντα είναι περίεργη και θα φέρει κάποια γεγονότα που δεν τα περίμενες. Το μότο σου για όλη την εβδομάδα θα είναι. Πρόσεχε αρκετά το περιβάλλον σου. Είσαι από τα ζώδια που όλα τα λες έξω από τα δόντια και έτσι αισθάνεσαι καλύτερα αλλά αυτή την περίοδο μπορεί να έρθουν κάποια προβλήματα που μπορεί να μην τα θέλεις ούτε και εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης στο ζώδιο σου θα σε κάνει να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις ώστε να περνάς πολύ καλά εσύ αλλά και το ταίρι σου. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά μην αγχώνεσαι γιατί το σύμπαν σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Θα κάνεις κινήσεις για να κάνεις κάποιες αλλαγές στην δουλειά σου που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά δες με σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις και φρόντισε να τις τακτοποιήσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα δεν ευνοούνται αυτό τον καιρό.
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.