Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός για την εβδομάδα (18 / 2 - 24 / 2)

Γενικά

Η νέα εβδομάδα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε θέματα που άπτονται της εργασίας σου, όπου το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο, ενώ και εσύ από την πλευρά σου θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις της εποχής. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 19 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, δημιουργεί ένταση και νευρικότητα στην καθημερινότητα και στην εργασία σου, σε βοηθά όμως να βρεις νέους τρόπους για την αύξηση του εισοδήματός σου! Συναισθηματικά αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις συναισθήματα μοναξιάς, ή και απομόνωσης, γιατί δεν σου προσφέρεται με άνεση η ευκαιρία για να μπορέσει να υπάρχει ένα ανάλαφρο κλίμα στην καθημερινότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βάζεις στόχους για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής, όμως δεν έρχονται όλα ακριβώς όπως τα υπολόγιζες. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω βρίσκεται αυτή την εβδομάδα σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν κάποιες δοκιμασίες στα αισθηματικά που σε σκληραίνουν και σε κάνουν πιο απόλυτο. Πάθη, εντάσεις και αποκαλύψεις, φουντώνουν για τα καλά το ερωτικό σκηνικό των επόμενων ημερών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα ξεκινά με φόρτο εργασίας αλλά και αρκετό άγχος για να το προλάβεις όλα. Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό, προκύπτουν και αναποδιές και αναγκάζεσαι και επωμίζεσαι πολλές παραπάνω ευθύνες. Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να δείξεις προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι, γιατί το αστρολογικό σκηνικό της εβδομάδας άνετα μπορεί να φέρει κουτσομπολιά, παρασκήνια και παγίδες από συνεργάτες. Στα οικονομικά σου, αν και νιώθεις περιορισμένος, θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.