Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός για την εβδομάδα (16 / 10 - 22 / 10)

Γενικά

Θα πρέπει να αρχίσεις να αποκτάς την χαμένη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου αγαπητέ Κριέ και να αρχίζεις να αντιμετωπίζεις την ζωή με αρκετό χιούμορ. Την Πέμπτη που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό κινήσου με τον τρόπο που ξέρεις εσύ και μην σε νοιάζει τι μπορεί να πουν οι άλλοι και πως θα αντιδράσουν. Σημασία έχεις να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό δίνει άλλη νότα στον αισθηματικό σου τομέα και τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και ξέχασε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει. Και αν ακόμη τραγουδάς τον στίχο μιλάω με την μοναξιά σε βεβαιώνω ότι θα σταματήσεις να μιλάς πια. Η Αφροδίτη θα σε ευνοήσει ώστε να έρθει η γνωριμία που τόσο καιρό περιμένεις και μάλιστα θα είναι και πολύ μα πολύ καλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με άτομα που μπορεί να μην σου αρέσουν αλλά έτσι θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Απόφυγε αυτή την εβδομάδα να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.