Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός για την εβδομάδα (14 / 9 - 20 / 9)

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, μία νέα εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου και σε βοηθά να κάνεις νέες σημαντικές ενάρξεις στα επαγγελματικά σου οι οποίες και θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις και να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα. Συγκροτείς τη ζωή σου και βάζεις σε μία τάξη όλα όσα ήθελες ως τώρα να κάνεις! Προσοχή ωστόσο στα κουτσομπολιά και στα παρασκήνια μέσα από το περιβάλλον σου! Ο Άρης ανάδρομος από το ζώδιο σου σε κάνει ιδιαίτερα ευέξαπτο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα η αισθηματική σου ζωή συνεχίζει να σε συναρπάζει και να σου χαρίζει ενθουσιασμό, δεν παύει όμως η διάθεσή σου αυτές τις μέρες να είναι κάπως άστατη ή και να επιζητάς περισσότερο την αυτονομία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε άμεσα τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να ανασυντάξεις την εργασία σου ή και για να κάνεις νέες ενάρξεις στα επαγγελματικά. Στα οικονομικά υπάρχουν ξαφνικά έξοδα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.