Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός για την εβδομάδα (22 / 4 - 28 / 4)

Γενικά

Διανύουμε την εβδομάδα κατάνυξης, συγχώρεσης αλλά και αγάπης και εσύ αγαπητέ Κριέ είσαι μέσα στον δυναμισμό και στην αποφασιστικότητα να αποκαταστήσεις τα κενά που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου, παλαιοί αποχωρούν, όμως με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται στο ζώδιο σου, το σύνθημα της εβδομάδας είναι ένα: Αξιοποίησε τα εκφραστικά σου μέσα και διεκδίκησε τα θέλω σου! Δείξε λίγο προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου τις ημέρες που ακολουθούν, ενώ καλό είναι να λειτουργείς πιο συγκροτημένα (και όχι τολμηρά) στις μετακινήσεις σου! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΚΡΙΕ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη «σουλατσάρει» στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας σε πρώτο πλάνο την αισθηματική σου ζωή, που ανανεώνεται αυτή την εβδομάδα. Νιώθεις περισσότερη αγάπη, ζεστασιά και συντροφικότητα, ενώ έλκεις κοντά σου αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πάρε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την στασιμότητα στα επαγγελματικά. Με την σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο θα υπάρξει αστάθεια στο οικονομικό, ή το χρήμα θα φεύγει πολύ γρήγορα από το πορτοφόλι σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.