Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός για την εβδομάδα (10 / 12 - 16 / 12)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Κριέ θα δεις πολλά πράγματα με μεγάλη σοβαρότητα και θα θέλεις να βάλεις πολλά πράγματα στην τάξη τους που μέχρι τώρα ήταν μπλεγμένα. Οι ικανότητες που θα έχεις για να αντιλαμβάνεσαι κάποιες καταστάσεις θα είναι μοναδικές. Κάνε σωστό πρόγραμμα και θα φτάσεις πολύ γρήγορα στις λύσεις που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή από τον Τοξότη να σε ευνοεί η σχέση σου πηγαίνει πολύ καλύτερα και εσύ κάθε μέρα κάνεις πολλές προσπάθειες για να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Θα μπορέσεις να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά αυτή την περίοδο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι στην ζωή σου που σε γεμίζει συνέχισε και μην σταματάς γιατί αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να βρεις αυτό που θέλεις και ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα μέχρι τώρα στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες αλλά και ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.