Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός για την εβδομάδα (19 / 2 - 25 / 2)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φρόντισε να δεις τις καταστάσεις αρκετά αντικειμενικά γιατί υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που θα πρέπει να δώσεις λύσεις άμεσα αγαπητέ Κριέ. Φρόντισε να προγραμματιστείς αρκετά. Είσαι από τα ζώδια που έχουν μεγάλη διορατικότητα αυτό πρέπει να κάνεις και αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα έχεις ανάμικτα συναισθήματα αυτή την εβδομάδα. Από την μία θα θέλεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και από την άλλη να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Καλύτερα προτίμησε να περάσεις καλά με το ταίρι σου χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες συζητήσεις. Και αν ακόμη η μοναξιά βρίσκεται στην ζωή σου είναι στο χέρι σου αν κινηθείς ανάλογα να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά σου αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι πρέπει να κινείσαι με πολύ προγραμματισμό και σε προειδοποιώ ότι θα γίνουν κάποια μπερδέματα που για σένα δεν θα είναι τίποτα αλλά μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχολογία. Στα οικονομικά φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.