Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός για την εβδομάδα (20 / 1 - 26 / 1)

Γενικά

Επιτέλους μπαίνεις σε μία κοινωνική περίοδο, όπου μέσω της δικτύωσης και των φιλικών σου επαφών θα μπορέσεις αφενός να αναπτερώσεις την ψυχολογία σου, αφετέρου να βρεις λύσεις σε φλέγοντα ζητήματά σου. Ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο στις 20 του μήνα ενώ λίγες μέρες αργότερα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη Ιανουαρίου, η οποία και σε ωθεί να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, έχοντας στο πλευρό σου τους συμπαραστάτες σου! Στο τέλος της εβδομάδας με το εξάγωνο Ερμή – Άρη, ευνοείσαι για ένα ταξιδάκι, για γνωριμίες και επαφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι πολύ καλή η εβδομάδα για να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου ή με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να ανανεώσετε την μεταξύ σας σχέση.Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες δεν λείπουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι προκλήσεις συνεχίζονται όμως δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και προσφέρονται και ευκαιρίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που σε βοηθούν να πας ένα βήμα παρακάτω. Στα οικονομικά θα υπάρχουν αστάθειες.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.