Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός για την εβδομάδα (10 / 6 - 16 / 6)

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα που είναι δοκιμαστική για όλα τα ζώδια, εσένα όμως φίλε μου Κριέ σε ζορίζει σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την καριέρα. Ο Ερμής και ο Άρης σχηματίζουν αντίθεση με τον Κρόνο, επομένως τις ημέρες που ακολουθούν είναι χρήσιμο να αποφύγεις τα σκληρά λόγια στους παραπάνω τομείς. Θα αναγκαστείς από τις συνθήκες να οριοθετήσεις κάποιες καταστάσεις και να δεις πιο ρεαλιστικά κάποια ζητήματα που σε απασχολούν. Τα ψυχικά σου κουράγια είναι ενδυναμωμένα και αυτό σε βοηθά να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη πορεύεται στο ζώδιο των Διδύμων και δεν λείπουν τα φλερτ και οι ερωτικές επικοινωνίες αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, είσαι τόσο ζορισμένος από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, που δεν μπορείς να δεις την αισθηματική σου ζωή ανάλαφρα και να αφεθείς. Προσοχή στα απόλυτα σκληρά λόγια που μπορεί να ανταλλάξεις εσύ που έχεις έναν μόνιμο δεσμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την επιθυμία να κάνεις πολλά πράγματα στα επαγγελματικά σου, υπάρχουν όμως εμπόδια που δεν σε αφήνουν για την ώρα να κινηθείς με άνεση. Κάποιες κόντρες στο εργασιακό περιβάλλον είναι αναμενόμενες, μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μαζί με αυτή, θα χάσεις και το δίκιο σου! Στα οικονομικά, είσαι σε μία ευνοϊκή θέση!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.