Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός για την εβδομάδα (6 / 4 - 12 / 4)

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, ξεκινά μία εβδομάδα που μαζί της φέρνει την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού κλονίζοντας λίγο τις ισορροπίες σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου. Δείξε υπομονή και συγκαταβατικότητα στο σύντροφο και στους συνεγργάτες. Λύσεις στις επαγγελματικές σου υποθέσεις θα δοθούν. Προσοχή στις επενδύσεις! Ο Ερμής περνά στο ζώδιο σου και δίνει νέο αέρα στις σκέψεις και στις επικοινωνίες σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικός αναβρασμός έρχεται αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ όπου η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ζυγού είναι φανερό ότι φουντώνει τις εξελίξεις αλλά και τα νεύρα σου! Βάλε νερό στο κρασί σου εκεί που πρέπει και μην ζητάς πολλά από μία φρέσκια επαφή ή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν για επαγγελματικά θα σε ανακουφίσουν! Στα οικονομικά σου έχεις αστάθειες και τα έξοδα τρέχουν γεγονός που σου προκαλεί εκνευρισμό!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.