Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός για την εβδομάδα (30 / 11 - 6 / 12)

Γενικά

Νέα Εβδομάδα με Πανσέληνο Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους, και εσύ αγαπητέ μου Κριέ είσαι σε πνευματική εγρήγορση έτοιμος να τα πεις έξω από τα δόντια ή και να θέσεις τελεσίδικα. Δεν είναι η ιδανική στιγμή για παρορμητικές αποφάσεις αλλά ούτε και για καβγάδες, θυμήσου ότι δεν έχεις πάντα σε όλα δίκιο. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στο τέλος της εβδομάδας προσφέρει μία ανακούφιση ψυχολογική και οικονομική!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα θα μου είσαι καβγατζής, ίσως επειδή πιέζεσαι, ή δεν σου αρέσει η κατάσταση που τώρα υπάρχει. Βάλε νερό στο κρασί σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι σε αναμονή εξελίξεων και λαμβάνεις νέα τα οποία σε ικανοποιούν και σου δίνουν ανακούφιση! Στα οικονομικά αναμένεται βελτίωση.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.