Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός για την εβδομάδα (14 / 8 - 20 / 8)

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή αγαπητέ Κριέ που γίνονται διάφορα αστρολογικές αλλαγές θα είναι όλο εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα. Απόφυγε να εκνευριστείς και πρόσεξε τις επαφές σου με τα φιλικά σου πρόσωπα γιατί θα δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις ζητήματα δηλαδή που δεν τα θέλεις καθόλου να συμβαίνουν στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε ευνοεί και η σχέση σου θα πάει μια χαρά και ο ερωτισμός σου για άλλη μια φορά θα καταπλήξει το ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις και για την πορεία της σχέσης σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις τίποτα στην ζωή σου μην κάθεσαι. Άλλαξε λίγο την τακτική σου και το ταίρι που θέλεις σου εγγυώμαι ότι θα το βρεις πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά και θα βρίσκεσαι στην καλύτερη φάση της δημιουργίας σου. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να ξεκαθαρίσεις θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούν στην δουλειά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο αλλά πρέπει να περιορίσεις λίγο τα έξοδα σου γιατί σε έχει πιάσει πάλι η μανία της κατανάλωσης.
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.