Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός για την εβδομάδα (19 / 8 - 25 / 8)

Γενικά

Εβδομάδα ευκαιριών ξεκινά τόσο για τα αισθηματικά όσο και για τα επαγγελματικά σου αγαπητέ Κριέ. Το τρίγωνο Ερμή – Δία προσφέρει μία είδηση, μία επικοινωνία ή μία πρόταση που έχει να σου προσφέρει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη περνούν στην Παρθένο στο ίδιο ζώδιο είναι και ο Άρης και εσύ αποφασιστικά αλλάζεις τη ζωή σου, την καθημερινότητα και την εργασία σου. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού προσφέρει μία καλή οικονομική ευκαιρία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία επικοινωνία ή συνάντηση στα αισθηματικά αποτελεί την δική σου τυχερή στιγμή για αυτή την εβδομάδα. Ο Ερμής από το Λέοντα, προσφέρει μηνύματα καρδιάς στον ερωτικό τομέα που σε κάνουν να χαμογελάς από ικανοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι ιδανική η νέα εβδομάδα για να βάλεις σε σειρά κάποιες υποχρεώσεις σου αλλά και για να κάνεις μία νέα επαγγελματική έναρξη. Κάποια συμφωνία θα σταθεί ιδιαίτερα κερδοφόρα. Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι σε άνοδο.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.