Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός για την εβδομάδα (11 / 12 - 17 / 12)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Κριέ αρχίζεις και ηρεμείς λίγο από τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε να απομακρύνεις από κοντά σου καταστάσεις που σου βάζουν σε προβληματισμούς. Ο Ερμής μέχρι τις 8 στον Ζυγό θα συνεχίζει να σε ευνοεί. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στην σχέση σου. Για να πετύχεις αυτά που θέλεις φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης θα δεις ότι όλα θα καλά. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις για να βρεις ταίρι. Μπορείς με αρκετή διαλλακτικότητα και με την λογική που έχεις να κρίνεις και να κάνεις την σωστή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στην δουλειά σου για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Έχεις πολλές δυνατότητες και αυτό που βάζεις στο μυαλό σου το πετυχαίνεις. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε νευριάσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.