Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός για την εβδομάδα (26 / 7 - 1 / 8)

Γενικά

Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα , μπαίνεις σε ένα διάστημα που μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφο, τα παιδιά και να βελτιώσεις την επικοινωνία τους μαζί τους. Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου τον Άρη να πορεύεται στο ζώδιο της Παρθένου να αναμένεις εργασιακές συγχύσεις , οι οποίες όμως θα ξεπεραστούν αφού η δημιουργικότητά σου θα αποτελέσει το «κλειδί» για να μπορέσεις να πετύχεις τα σχέδιά σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικά μηνύματα, συναντήσεις και γνωριμίες ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Μέσα από επαγγελματικό χώρο μπορείς να κάνεις μία νέα γνωριμία αν είσαι χωρίς ταίρι

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναπτύσσεις το δίκτυο γνωριμιών σου το οποίο και μπορεί να σε στηρίξει στην βελτίωση των επαγγελματικών σου! Τα οικονομικά είναι ζόρικα!
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.