Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός για την εβδομάδα (6 / 7 - 12 / 7)

Γενικά

Μετά από μία επεισοδιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερω, το κλίμα συνεχίζει να είναι τεταμένο γύρω σου αγαπητέ μου Κριέ. Αυτή την εβδομάδα με το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη, βρίσκεσαι σε έναν εκνευρισμό και χάνεις το δίκιο σου! Βγαίνουν πολλά παρελθοντικά παράπονα στην επιφάνεια και ίσως ξεσπάς λίγο άγαρμπα με τα λόγια σου στους οικείους σου ανθρώπους. Δείξε πνεύμα συγκαταβατικότητας και βάλε νερό στο κρασί σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε ένα καλό στάδιο όπου μπορείς να φλερτάρεις, να παίξεις να επιβεβαιωθείς και να ανανεωθείς γενικότερα. Ο Άρης από το ζώδιο σου σε κάνει ιδιαίτερα τολμηρό και διεκδικητικό και δύσκολα κάποιος θα σου αντισταθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν εκνευρισμοί στα επαγγελματικά σου ετούτη την περίοδο και ίσως και εσύ παίρνεις τις μετρητοίς τα όσα ακους και θίγεσαι. Κράτησε χαμηλούς τόνους. Στα οικονομικά μπορείς να δεις βελτίωση μέσω παλαιών υποθέσεων που ήταν σε εκκρεμότητα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.