Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός για την εβδομάδα (16 / 4 - 22 / 4)

Γενικά

Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις αγαπητέ Κριέ. Την Δευτέρα που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα μπορέσεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα και να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις σου που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα. Η κοινωνικότητα σου θα είναι ανεβασμένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής, δίνει στο δικό σου ζώδιο τις καλύτερες επιρροές του για την σχέση σου. Η επικοινωνία σου θα είναι καλύτερη και θα μπορέσεις να κάνεις πολλά πράγματα για την σχέση σου. Φρόντισε να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν και σε έχουν στεναχωρήσει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι πρέπει να κινηθείς άμεσα γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, συνέχισε με τους ρυθμούς αυτούς που έχεις αυτή την περίοδο και να είναι σίγουρο ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε ευνοεί και θα έχεις καλύτερη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν παρόλο που οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και ακόμη δεν μπορείς να δεις την διαφορά.
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.