Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός για την εβδομάδα (9 / 12 - 15 / 12)

Γενικά

Κριέ μου, τη νέα εβδομάδα ανανεώνεσαι και η σκέψη σου γίνεται πιο αισιόδοξη. Σε αυτό θα βάλει για τα καλά το χεράκι του ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη, όπου θα σε ωθήσει να κάνεις νέα σχέδια για την πορεία σου! Με την Πανσέληνο στους Διδύμους (12/12) πρόσεξε μην παρασυρθείς σε επιπόλαια λόγια που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις. Πιέσεις για τα επαγγελματικά αναμένονται κοντά στην Τετάρτη με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου από τον Αιγόκερω που σε επηρεάζει άμεσα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Εσύ που είσαι Κριός γεννημένος κοντά στις 21-27/3 να αναμένεις μία σημαντική επαγγελματική ευκαιρία που θα αναβαθμίσει τον οικονομικό σου τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι πιο απόλυτος στα θέλω σου φίλε μου Κριέ αυτή την εβδομάδα, και ίσως να πιέσεις περισσότερο το ταίρι σου (ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο Δεκαήμερο). Ο Ερμής από τον Τοξότη ωστόσο θα σε βοηθήσει σταδιακά να βελτιώσεις το επικοινωνιακό κλίμα στη σχέση σου. Βρίσκεσαι σε «μπακουρό – κατάσταση»; Είναι η ιδανική εποχή για δικτύωση.

❤❤❤ Ερωτικές Προβλέψεις 2020 από την Αθηνά Βαγενά! Μάθε αναλυτικά για τα αισθηματικά του ζωδίου σου! <<

❤❤❤ Οι Αναλυτικές Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις της εβδομάδας σε βίντεο από την Ανδριάννα Σαρρή! <<

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πιέσεις και οι ευθύνες στα επαγγελματικά δεν λείπουν όμως με τον Δία στον Αιγόκερω θα έχεις την ανταμοιβή σου αρκεί να εργαστείς συνετά και συγκροτημένα. Τα οικονομικά μπορούν και θα έχουν μία σταδιακή βελτίωση.

 

Οι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις των ζωδίων για όλα τα ζώδια και τα δεκαήμερα

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.