Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός για την εβδομάδα (22 / 2 - 28 / 2)

Γενικά

Η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου σε βρίσκει με άγχος για ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας φίλε Κριέ. Η πανσέληνος που σχηματίζεται το Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου, προκαλεί πιέσεις για την έκβαση των επαγγελματικών σου, όμως κάποιες λύσεις να ξέρεις θα δοθούν! Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στους Ιχθείς και επρόκειτο να σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό και ευαίσθητο με τους οικείους σου! Το εξάγωνο Ήλιου Ουρανού θα δώσει σημαντικές λύσεις σε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου και θα πάρεις ανάσα. Το τρίγωνο του Δία με τους Δεσμούς Σελήνης θα σημάνει την έναρξη μίας νέας σημαντικής σχέσης ή φιλίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναλογίζεσαι σφάλματα του χτες και ίσως αντιλαμβάνεσαι ότι και εσύ με την σειρά σου δεν λειτούργησες σωστά σε ένα άτομο που είχε για σένα σημαντική αξία! Μία σπουδαία γνωριμία για τους ελεύθερους θα παίξει σημαντικό ρόλο για τις εξελίξεις της Άνοιξης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι ανήσυχος και παγιδευμένος κατά κάποιο τρόπο, όμως κάποιες λύσεις θα δοθούν για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου και θα πάρεις ανάσα.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.