Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος για την εβδομάδα (14 / 8 - 20 / 8)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα βγουν στην επιφάνεια κινήσεις που έχεις κάνει μέχρι σήμερα αγαπητέ Καρκίνε και θα μπεις σε σκέψεις. Θα θέλεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και θα σκέπτεσαι αν έκανες σωστό εκείνο και το άλλο. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά χωρίς να σε πιάνουν ενοχές για κάποια θέματα που τα έχεις χειριστεί με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να γίνει η σχέση σου καλύτερη και να περνάς καλά με το ταίρι σου. Άλλαξε τακτική, δες τις καταστάσεις πιο θετικά και θα περάσεις πολύ καλύτερα από ότι νομίζεις στην σχέση σου. Εσύ που ακόμα μιλάς με την μοναξιά θα έλεγα να μην κάτσεις καθόλου αυτή την περίοδο. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα έρθει η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πάει πολύ καλά και θα πάει ακόμη καλύτερα. Μην σε πιάσουν τα νεύρα σου αυτή την εβδομάδα για κάποια πράγματα που δεν σου στρώνουν και κάνεις κινήσεις πανικού. Κινήσου με προγραμματισμό και είναι σίγουρο ότι με ότι καταπιαστείς θα το τελειώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά από την πρώτη μέρα της εβδομάδας τακτοποίησε υποχρεώσεις που έχεις και μην κάνεις πολλά έξοδα.
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.