Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος για την εβδομάδα (11 / 12 - 17 / 12)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις τάσεις φυγής αγαπητέ Καρκίνε. Έχεις κουραστεί αρκετά από την καθημερινότητα και θέλεις να κάνεις αλλαγές για να νιώσεις καλύτερα. Φρόντισε να μην κάνεις υπερβολές γιατί μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος. Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό και θα δεις ότι στο τέλος όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να τα πας πολύ καλά στην σχέση σου αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια που μπορεί να στεναχωρούν το ταίρι σου. Πάντα ξέρεις και χειρίζεσαι τα πράγματα απόφυγε λοιπόν τώρα να δημιουργήσεις κάποιο πρόβλημα. Άντε και η μοναξιά σου τώρα θα περάσει. Έρχεται καινούργια γνωριμία που θα σε χαροποιήσει αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορείς αυτή την εβδομάδα να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην δουλειά σου και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε αγχώνουν τώρα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να το καταλάβεις.
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.