Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος για την εβδομάδα (16 / 10 - 22 / 10)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για πολλά θέματα που σε αφορούν αγαπητέ Καρκίνε. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και την Πέμπτη που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που είχες θα βρουν λύσεις μετά από την δική σου παρέμβαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα. Με την Αφροδίτη που είναι στον Ζυγό και σε ευνοεί θα μπεις σε ένα καινούργιο κεφάλαιο της ζωής σου που θα νιώθεις και εσύ καλά αλλά και το ταίρι σου. Προβλήματα και καταστάσεις που μπορεί να σου χαλάγανε την ψυχολογία σου τώρα έχουν πάρει τέλος. Αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις δεν πρέπει να το βάζεις κάτω και να απογοητεύεσαι. Είναι σίγουρο ότι άμα το βάλεις καλά στο μυαλό σου και δεν καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.