Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος για την εβδομάδα (15 / 7 - 21 / 7)

Γενικά

Αρκετά σημαντική είναι η νέα εβδομάδα για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Καρκίνε, αφού πραγματοποιείται η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης από το διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου! Σκληρές συνειδητοποιήσεις αλλά και αποκαλύψεις σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών, σε ωθούν να κάνεις σημαντικές αναπροσαρμογές σε αυτούς τους τομείς, δεν παύει ωστόσο να πικραίνεσαι, να ζορίζεσαι, να απογοητεύεσαι και να έχεις την ανάγκη να μείνεις για λίγο μόνος. Ζητήματα που αφορούν την ευεξία, την ομορφιά ή ακόμα και ένα δώρο στον εαυτό σου, θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψυχολογικά και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου, σχηματίζοντας αυτή την εβδομάδα αντίθεση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα ... Βρίσκεσαι λοιπόν στο σταυροδρόμι σημαντικών αποφάσεων για την πορεία των αισθηματικών σου! Σφίγγεις τα δόντια και κάνεις ότι καλύτερο για να μπορέσεις σε βάθος χρόνου να φέρεις την αναγέννηση στην αισθηματική σου ζωή. Με τον Ερμή να περνά ανάδρομος στο ζώδιο σου, ζητήματα του παρελθόντος τριγυρίζουν και πάλι στο μυαλό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα προβλήματα που δημιουργούνται στα επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα αφορούν κυρίως την επαφή σου με τα άτομα που συνεργάζεσαι ή έρχεσαι σε επαφή σε σταθερό ρυθμό. Καλύτερα να αποστασιοποιηθείς , να κοιτάξεις αποκλειστικά και μόνο την δουλειά σου και να είσαι πιο ανοιχτός σε νέες ιδέες και προτάσεις που θα αποτελέσουν την λύση αυτής της περιόδου. Στα οικονομικά σου υπάρχουν κάποια έκτακτα έξοδα που προκαλούν εκνευρισμό.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.