Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος για την εβδομάδα (30 / 3 - 5 / 4)

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα περνά η Αφροδίτη στους Διδύμους και μπορώ να πω ότι νιώθεις ανικανοποίητος από τις εξελίξεις γύρω σου ενώ σε πιάνουν και οι ανασφάλειές σου τόσο για ζητήματα αισθηματικά όσο και για επαγγελματικά. Το άγχος ωστόσο υπάρχει και για οικονομικές υποχρεώσεις αφού η σύνοδος Άρη – Κρόνου σου σφίγγει για τα καλά τα λουριά. Στα θετικά της εβδομάδας συγκαταλέγω ότι έχεις κάποιες ευχάριστες επικοινωνίες με άτομα που είχες να ακούσεις ή να δεις καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν μπορώ να σου κρύψω ότι τα αισθηματικά σου δεν είναι μες στο μέλι και στο γάλα αυτή την εβδομάδα. Απογοητεύεσαι, νιώθεις ότι μία ιστορία έχει τελειώσει, βιώνεις με στεναχώρια την απομάκρυνση που έχεις από ένα δικό σου άτομο.... Πάρε το χρόνο σου και προσπάθησε να μην υπερβάλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να ανασυνταχτείς και να εργαστείς κάπως μοναχικά για πράγματα που θα προχωρήσεις λίγο αργότερα. Στα οικονομικά σου είσαι αρκετά ζορισμένος με τις υποχρώσεις που ήδη τρέχουν.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.