Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος για την εβδομάδα (22 / 2 - 28 / 2)

Γενικά

Είσαι έτοιμος φίλε μου Καρκίνε να αποχαιρετίσεις τον Φεβρουάριο και οι συνθήκες στη ζωή σου βελτιώνονται αισθητά! Η πανσέληνος που σχηματίζεται το Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου, φέρνει σημαντικές επικοινωνίες στο προσκήνιο, όμως εσύ από την πλευρά σου ίσως σταθείς κάπως εύθικτος οπότε απόφυγε τις παρεξηγήσεις ! Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στους Ιχθείς και από αυτή την θέση θα τονώσει ιδιαίτερα την αισθηματική σου ζωή με χαρμόσυνα μηνύματα και ευκαιρίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στο άτομο που θες. Το εξάγωνο Ήλιου Ουρανού, φέρνει μία χαρμόσυνη εξέλιξη από πρόσωπο αγαπημένο που θα σε βγάλει από την ρουτίνα σου! Το τρίγωνο του Δία με τους Δεσμούς Σελήνης , σε βοηθά να ξεπεράσεις πληγές του χτες, ενώ έρχεται και σημαντική εξέλιξη για θέμα οικονομικά όπου η έκβαση θα είναι θετική!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία ανάσα ανανέωσης έρχεται στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα όπου η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του ιχθύ! Η σχέση σου αρχίζει να μπαίνει σε μία καλύτερη πορεία, ενώ κάποιες επικοινωνίες που θα υπάρξουν σε σένα που είσαι χωρίς ταίρι θα προσφέρουν σημαντική χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχει φόβος και ανησυχία, ενώ κάποιες ειδήσεις που λαμβάνεις σε κάνουν να ανησυχείς για την έκβαση των υποχρεώσεων σου! Στα οικονομικά σου ωστόσο όσο και να αγχώνεσαι να ξέρεις ότι θα τα καταφέρεις!
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.