Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος για την εβδομάδα (24 / 9 - 30 / 9)

Γενικά

Με τον Ερμή που είναι στον Ζυγό θα έχεις πολύ θετικές επιρροές αγαπητέ Καρκίνε. Από την Τρίτη που γίνεται η Πανσέληνος στον Κριό μη διστάσεις να προωθήσεις κάθε είδους σχέδιό σου. Και για να εξασφαλίσεις την επιτυχία στους στόχους σου, πρέπει να οργανώσεις τα πάντα τέλεια και να επιστρατεύσεις όλο το θάρρος και την αντοχή σου. Η επιτυχία θα είναι όλη δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά για την σχέση σου και να φτιάξεις όλα τα κακώς κείμενα. Ο Ερμής από τον Κριό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές. Θα διατηρήσεις ένα ικανοποιητικό επίπεδο συνεννόησης με το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι τότε σε αυτή τη φάση θα εμπνεύσεις συγκλονιστικά πάθη και θα εδραιώσεις κάποια ουσιαστική σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπαίνεις σε μια περίοδο επαγγελματικής επέκτασης. Οι ιδέες που έχεις σου φυτεύουν τον σπόρο στο παρόν για να σε βοηθήσουν στο μέλλον. Ακόμη θα σου εμφυτεύσουν δημιουργικότητα, ευελιξία και δυναμισμό. Προχώρα άφοβα και θα έχεις τις θετικές απολαβές. Τα οικονομικά σου μπορεί να σε ωθήσουν σε χρήσιμες επενδύσεις που απαιτούν κάποια ιδιαίτερη τολμηρότητα.
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.