Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος για την εβδομάδα (6 / 7 - 12 / 7)

Γενικά

Μία προκλητική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου, αφού το κλίμα μετά την ΄Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω εξακολουθεί να είναι τεταμένο. Σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται στο στόχαστρο εξελίξεων και γίνονται ξεκαθαρίσματα που σε απογοητεύουν.. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή από το ζώδιο σου, με τον Άρη από τον Κριό φέρνει συγκρούσεις και ξαφνικά γεγονότα για ζητήματα που σε ταλάνισαν στο παρελθόν. Δείξε προσοχή στα λόγια σου που θα είναι αρκετά σκληρά αυτή την εβδομάδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση, αφού η Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω εξακολουθεί να σε επηρεάζει κάνοντας βαρύ το τοπίο στη ζωή σου σε αυτό το διάστημα. Ξεκαθαρίσματα λοιπόν που γίνονται τώρα σου προκαλού πικρία, πρέπει όμως να κοιτάξεις μπροστά και να καθαρίσεις το τοπίο της προσωπικής σου ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης από τον Κριό στρέφει την ενέργειά σου σε θέματα που αφορούν την καριέρα σου όπου εκεί δίνεις όλο τον δυναμισμό σου λαμβάνοντας πρωτοβουλίες. Σημαντικό όμως είνα να μην βιάζεσαι να πάρεις τώρα τελικές αποφάσεις γιατί θα έχουν το κόστος τους.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.