Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος για την εβδομάδα (11 / 11 - 17 / 11)

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο στον Ταύρο Καρκίνε μου και οι μέρες αυτές για σένα είναι κοινωνικές, πρόσχαρες και σε βοηθούν να εκπληρώσεις τις προσδοκίες σου. Οι σχέσεις σου βρίσκονται σε ένα καλύτερο στάδιο, η καθημερινότητά σου ηρεμεί, ενώ στα επαγγελματικά γίνονται τώρα οι κινήσεις για μία νέα πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα μαύρα σύννεφα από την αισθηματική σου ζωή υποχωρούν και από αυτή την εβδομάδα μπορείς να βελτιώσεις σημαντικές τις συνθήκες στη σχέση σου και να έρθεις πιο κοντά και ουσιαστικά στο άτομο που έχεις ήδη στην καρδιά σου!

Δες τώρα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου από την Ανδριάννα Σαρρή<<

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι ιδανική για να κυνηγήσεις επαγγελματικά σχέδια που σκεφτόσουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θα δεχθείς την στήριξη συνεργατών που είναι στο πλευρό σου να σε βοηθήσουν. Στα οικονομικά σε διακρίνει η σπατάλη, αλλά τα καταφέρνεις...

Μην χάσεις τις εβδομαδιαίες Προβλέψεις 11-17 Νοεμβρίου 2019 στο Αστρολογικό Δελτίο με τον Χρήστο Άρχο & την Αθηνά Βαγενά

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.