Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος για την εβδομάδα (20 / 5 - 26 / 5)

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα, που σε παρακινεί να κάνεις αλλαγές, να λειτουργήσεις πιο δυναμικά και τολμηρά, να προχωρήσεις σε σχέδιά σου, να διεκδικήσεις δυναμικά αυτό που θέλεις και να εκπληρώσεις κάποιες προσδοκίες σου! Ο Άρης κινείται στο ζώδιο σου και μπορώ να πω ότι είσαι μέσα στο πάθος και στο τσαγανό, δεν λείπουν όμως και οι στιγμές νευρικότητας και τα ξεσπάσματα ιδιαίτερα για υποθέσεις του παρελθόντος. Ωστόσο το εξάγωνο Άρη – Ουρανού σε φέρνει πιο κοντά σε νέους φίλους, νέους ανθρώπους και εμπνευστές που μπορούν να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τα σχέδιά σου! Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων, σε κάνουν κάπως καχύποπτο και εσωστρεφή, ίσως γιατί η φωνή της διαίσθησής σου, σου δίνει το μήνυμα ότι μπαίνεις σε περίοδο σημαντικών εξελίξεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν πάνε και άσχημα τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην σε πιάσει η απαισιοδοξία και η εσωστρέφεια δεδομένου ότι μπορεί να αρχίσεις να αναμοχλεύεις το παρελθόν και να ψάχνεις να βρεις στραβάδια. Μία νέα γνωριμία μέσα από το κοινωνικό σου κύκλο ευνοείται αυτή την εβδομάδα αν έχεις γεννηθείς στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες ιδέες που έχεις για τα επαγγελματικά σου μπορούν πολύ γρήγορα να προχωρήσουν και να έχουν σπουδαία αποτελέσματα. Η συνεργασία σου με άτομα που «δένεις» επαγγελματικά, θα αποφέρει καρπούς. Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι σε περίοδο συζητήσεων και προτάσεων που σε ευνοούν.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.