Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος για την εβδομάδα (12 / 11 - 18 / 11)

Γενικά

Την εβδομάδα αυτήν αγαπητέ Καρκίνε θα πρέπει ότι κίνηση κάνεις να την σκέφτεσαι πολύ καλά από πριν. Ο Ερμής από το Σάββατο θα είναι ανάδρομος και θα φέρει κάποια στασιμότητα σε πολλά θέματα που καθυστερούσαν μέχρι σήμερα. Θα περάσεις πολύ καλά αν σταματήσεις να έχεις την αγωνία για να τα κάνεις όλα τέλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις φέρει το ταίρι σου πολύ κοντά σου και μπορείς να συζητήσεις και να λύσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν στην σχέση σου εδώ και καιρό. Η Αφροδίτη που από την Παρασκευή έρχεται στην ορθή φορά της στον Ζυγό σε ευνοεί για αυτό φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά μαζί με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η Αφροδίτη είναι με το μέρος σου και θα φέρει ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και οι αποδώσεις που έχεις μπορούν να ξεπεράσουν κάποιες προβληματικές καταστάσεις που είχες την προηγούμενη περίοδο. Ο Άρης που θα μπει την Παρασκευή στους Ιχθείς θα σου δώσει μεγάλη δυναμικότητα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν που παρόλο αυτές τις μέρες θα παρασυρθείς και θα κάνεις πολλά έξοδα. Πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και πρόγραμμα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.