Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος για την εβδομάδα (23 / 11 - 29 / 11)

Γενικά

Η εβδομάδα είναι εξαιρετικά θετική για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Καρκίνε, αφενός έχουμε τον Ήλιο να έχει περάσει στον Τοξότη και οι συνθήκες της καθημερινότητας είναι βελτιωμένες, αφετέρου ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού φέρνουν περισσότερη χαρά, ευδαιμονία, ερωτισμό αλλά και ικανοποίηση μέσα από τα παιδιά! Οι μέρες που ακολουθούν έχουν περισσότερη ανησυχία και άγχος για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 29 Ιουνίου. Οι υπόλοιποι Καρκίνοι, έχετε την δυνατότητα σταθεροποίησης σχέσεων και ικανοποίησης μέσω αυτών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στόχοι και επιθυμίες στα αισθηματικά σου ικανοποιούνται, βασική προϋπόθεση όμως είναι να εκφραστείς, να επικοινωνήσεις, να βγάλεις από μέσα σου όλα όσα θα θελες. Θα βρεις την θετική ανταπόκριση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε έναν αγώνα δρόμου και υπάρχει εκνευρισμός, γιατί κάποια πράγματα πηγαίνουν ενάντια σε αυτά που μπορεί να ήθελες. Στα οικονομικά σου δείξε εγκράτεια, αλλά μην πέρνεις και κατάκαρδα το γεγονός ότι για την ώρα είσαι σε στασιμότητα
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.