Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος για την εβδομάδα (18 / 3 - 24 / 3)

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα έχει τα σκαμπανεβάσματα της αλλά και τις διακυμάνσεις της για το δικό σου ζώδιο, αφού επηρεάζεσαι από την Πανσέληνο του Μήνα που γίνεται το ζώδιο του Ζυγού! Προβληματισμοί δεν λείπουν για θέματα που αφορούν το σπίτι , την οικογένεια, ή απλά η διάθεσή σου και η ψυχολογία σου είναι αρκετά πεσμένη αυτές τις μέρες. Όμως υπάρχουν και ευκαιρίες, σε αυτές θα πρέπει να πιαστείς και να μην τις αφήσεις να εξανεμιστούν. Επαφές και επικοινωνίες με άτομα που είχες να ακούσεις ή να δεις καιρό είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Ειδήσεις και νέα για παρελθοντικές καταστάσεις σου δίνουν μία μορφή επιβεβαίωσης. Επιπλέον και η αισθηματική σου ζωή είναι φανερό ότι βρίσκεται σε εγρήγορση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάνεις όνειρα και σχέδια για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής, κατόπιν μίας επικοινωνίας (ή συζήτησης) που θα έχεις. Μπορώ να πω ότι το μυαλό ταξιδεύει με ρομαντισμό και οι ευκαιρίες για να μιλήσεις και να πεις αυτά που αισθάνεσαι δεν λείπουν. Ωστόσο, μέσα σε όλο αυτό το εκφραστικό σκηνικό που διαμορφώνεται τώρα γύρω σου, δεν λείπει και το πάθος, η ζήλεια, η ένταση ... Βρες τις ισορροπίες σου γιατί σε βλέπω την μία να είσαι κρύο, την άλλη να είσαι ζέστη στα αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να ενεργοποιούνται ενώ και εσύ από την πλευρά σου έχεις την διάθεση να ασχοληθείς πολύ περισσότερο με την καριέρα σου! Ζητήματα που αφορούν τις συνεργασίες σου, καλείσαι τώρα να τα αντιμετωπίσεις και να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο! Δείξε προσοχή σε συμβάλεις, έγγραφα, νομικές υποθέσεις γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσεις σε υπογραφές. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αστάθειες, που οφείλονται στις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν για το σπίτι και την οικογένεια.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.