Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος για την εβδομάδα (20 / 1 - 26 / 1)

Γενικά

Το ζητούμενό σου αυτή την εβδομάδα είναι να καλύψεις τα κενά των οικονομικών σου αλλά και να αναπτερωθείς ψυχολογικά. Πράγματι αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στον υδροχόο συμβάλει στην εύρεση λύσεων για υποχρεώσεις οικονομικές προς τρίτους. Διακανονισμοί, διευθετήσεις, δάνεια ή και τραπεζικές εκκρεμότητες θα μπορέσουν να προχωρήσουν υπέρ σου! Το ρομάντζο και οι ευκαιρίες για νέα αισθηματικά ξεκινήματα δεν λείπουν. Στην εργασία σου μπαίνεις σε νέους ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ιχθύ και δεν Λείπουν οι τρυφερές συζητήσεις για θέματα αισθηματικά ... επικοινωνίες και συναντήσεις με το ταίρι σου σε κάνουν να σκας όμορφα χαμόγελα! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, τώρα με το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι νέο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη κάνει ακόμα τεταμένους τους εργασιακούς σου ρυθμούς, όμως οι κόποι σου πιάνουν τόπο γιατί έρχονται και χρήματα στα χέρια σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.