Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος για την εβδομάδα (21 / 9 - 27 / 9)

Γενικά

Μία «ζόρικη» εβδομάδα ξεκινά, με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού να κοντράρεται με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή και τις σχέσεις βρίσκονται τώρα στον πυρήνα του προβληματισμού σου! Μην αφήσεις την παρορμητικότητα να σε παρασύρει σε καβγάδες που αργά ή γρήγορα θα μετανιώσεις. Στα οικονομικά σου παίρνεις μία σημαντική ανάσα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν το λες και ήρεμο, αρμονικό ή και ευχάριστο το κλίμα στα αισθηματικά σου, αφού έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις του χτες που σε προβληματίζουν και σε κρατούν πίσω! Είναι ωστόσο ένα ιδανικό διάστημα για καθοριστικές αποφάσεις και κλεισίματα κύκλων προκειμένου να πάρεις μία ανάσα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι σαν να βρίσκεσαι αυτό το διάστημα σε μία αρένα στην οποία δίνεις τον δικό σου αγώνα για να πετύχεις κάποια πράγματα. ΟΙ πιέσεις και οι εκνευρισμοί δεν λείπουν ιδιαίτερα με συνεργάτες. Στα οικονομικά βρίσκεσαι αρκετά ευνοημένος
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.