Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος για την εβδομάδα (14 / 1 - 20 / 1)

Γενικά

Το ξέρω Καρκινάκι μου έχεις κουραστεί τον τελευταίο καιρό μετά τις αλλεπάλληλες ταλαιπωρίες που πέρασες, όμως η νέα εβδομάδα σε βοηθά να πάρεις μία σημαντική ανάσα βάζοντας τις υποθέσεις σου και πάλι σε μία σειρά. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας παίρνεις μία ικανοποίηση μετά από κάποια είδηση που θα λάβεις από ένα δικό σου πρόσωπο και αναζωπυρώνεται το αίσθημα της ελπίδας και της αισιοδοξίας. Σε εγρήγορση θα είσαι για θέματα επαγγελματικά στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας που σου δίνονται οι ευκαιρίες να κινήσεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις (ιδιαίτερα στις 18 του μήνα με το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη). Επιπλέον, είναι πιο θετική μέσα σου η σκέψη να ξεκινήσεις διατροφή ή γυμναστήριο, κάτι το οποίο το κάνεις άμεσα πράξη! Κάποια ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες , συνεχίζουν να γίνονται, όμως είσαι μαθημένος πλέον αυτά, δεν σου προκαλούν εντύπωση! ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Η ομάδα του Oroskopos.gr σε περιμένει αυτή την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου  στις 17:00 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) στο Hellenic Astrology Forum 2019. Ολοι οι μεγάλοι Αστρολόγοι της Ελλάδας θα δώσουν της προβλέψεις τους (Είσοδος Ελεύθερη). Μάθε περισσότερα ΕΔΩ<<

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε μία περίοδο επαναπροσδιορισμών αγαπητέ μου Καρκίνε... Αυτό είναι και καλό και κακό ... Η θετική πλευρά είναι ότι κάποια πράγματα ωριμάζουν μέσα σου και μπορεί να είσαι στην κατηγορία των Καρκίνων που δεσμεύεσαι ουσιαστική. Η αρνητική πλευρά είναι ότι μπορεί να είσαι στην ομάδα του ζωδίου σου, όπου ταλαιπωρήσει ανάμεσα στην λογική και στο συναίσθημα, προκειμένου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τα ην πορεία μίας σχέσης σου! Πάρε το χρόνο σου, δες κάποιες καταστάσεις πιο σοβαρά και οι απαντήσεις που αναζητάς θα σου δοθούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποιώντας την δημιουργικότητά σου αλλά και τις καλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να βάλεις σε μία σειρά την εργασία σου, θα μπορέσεις να δεις καλά αποτελέσματα στην εργασία σου! Η Αφροδίτη από τον 6ο οίκο του Ηλιακού σου Ωροσκοπίου, σε βοηθά αγαπητέ Καρκίνε να φέρεις και πάλι την αρμονία στις εργασιακές δραστηριότητες και στο πρόγραμμά σου! Δεν παύει οι ρυθμοί να είναι γρήγοροι (αφού ο Άρης κινείται στον Κριό), αλλά ... δεν σε φοβάμαι θα τα πας περίφημα, γιατί το τρίγωνο που σχηματίζουν αυτή την Παρασκευή, δηλώνει ότι όλη την εβδομάδα είσαι «Έσω Έτοιμος» στη δουλειά. Στα οικονομικά σου υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και έκτακτα έξοδα τα οποία σου χαλούν για λίγο το πρόγραμμα που είχες κάνει.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.