Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος για την εβδομάδα (19 / 3 - 25 / 3)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά αγαπητέ Καρκίνε. Θα θέλεις να μιλήσεις με δικά σου και φιλικά πρόσωπα να τους πεις τι είναι αυτό που σε απασχολεί για να νιώσεις πιο ανάλαφρα. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα φρόντισε να μην φορτώσεις το ταίρι σου με προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς. Η Αφροδίτη που είναι στον Κριό ανεβάζει τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Και εσύ που ακόμη έχεις μοναξιά μην ανησυχείς γιατί με τις καλές επιρροές των πλανητών θα κάνεις πολύ σύντομα καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Ο Ερμής από την Παρασκευή ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του. Κάποιες αναβολές που μπορεί να υπάρχουν μην σε εκνευρίσουν απλά να ξέρεις ότι η επιτυχία είναι κοντά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε αυτή την εβδομάδα να αποφύγεις περιττά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.