Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (11 / 12 - 17 / 12)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ιχθύ χρειάζεται αρκετή υπομονή και ψυχραιμία. Μπαίνεις σε μια περίοδο που οι υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές και θα πρέπει να τα κάνεις όλα μαζί. Με τον Άρη που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί βάλε προγραμματισμό και μην αγχώνεσαι και θα δεις ότι όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι στον Τοξότη και σε ευνοεί. Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στην σχέση σου που σε προβληματίζουν για να νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε να είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και να έχεις άσχημη κριτική σε σχέση με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων. Πάντως τα πράγματα πάνε καλύτερα αν δεν έχεις μόνιμο ταίρι γιατί οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται και αρχίζεις και νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.