Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (18 / 2 - 24 / 2)

Γενικά

Εβδομάδα συντροφικότητας ξεκινά για το δικό σου ζώδιο, αφού μία ωραιότητα Πανσέληνος από το ζώδιο της Παρθένου έρχεται για να φωτίσει θετικά αυτή τη φορά τον τομέα των σχέσεων σου! Αναζωπυρώνεται η συντροφικότητα, δέχεσαι όμορφες εκπλήξεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει, περνάς ωραίες ρομαντζάδες, κάνεις όνειρα και σχέδια... Μέσα σε όλο αυτό το υπέροχο κλίμα όμως, θα χρειαστεί να μετριάσεις την εξιδανίκευση και την υπερβολή για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε μπερδέψουν! Ο Ερμής από το ζώδιο σου σε κάνει αρκετά εκφραστικό και επικοινωνιακό αυτό το διάστημα, αξιοποίησε αυτή την τάση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ετοιμάσου για την πιο ρομαντική και αισθησιακή πανσέληνο της χρονιάς για το δικό σου ζώδιο. Αυτή την Τρίτη το ολόγιομο Φεγγάρι του Φλεβάρη σου εγγυάται στιγμές ειδυλλιακές που θα φέρουν μία μεγάλη αλλαγή στην αισθηματική σου κατάσταση! Μία νέα σχέση, μία ευχάριστη ερωτική τροπή, θα σε κάνει να χαμογελάσεις από ερωτική επιτυχία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η στήριξη φίλων αλλά και συνεργατών θα φανεί πολύτιμη αυτή την εβδομάδα στον τομέα των επαγγελματικών σου! Σημαντικό είναι όμως να μπορέσεις να ιεραρχήσεις τις εργασίες σου και να επικεντρωθείς στα σημαντικά. Μην δεις επιπόλαια κάποια ζητήματα στα επαγγελματικά σου και απέφυγε την ασυνέπεια.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.