Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (18 / 6 - 24 / 6)

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του αγαπητέ Ιχθύ ώστε να σου στρώσουν όλες αυτές οι υποθέσεις που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν και σε φέρνουν πίσω στην υλοποίηση των στόχων σου. Ξεκινάει για εσένα μια πολύ θετική και εποικοδομητική περίοδος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης που είναι στον Σκορπιό θα σου χαρίσει ομορφιά τσαχπινιά αισιοδοξία και κέφι. Εν ολίγης θα εκπέμπεις τόσο μεγάλη θετική ενέργεια, τα μάτια σου θα είναι τόσο φωτεινά και το χαμόγελό σου τόσο γοητευτικό που θα κάνεις όλες τις καρδιές να σκιρτάνε στο πέρασμά σου. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει δίπλα σου τώρα όλα θα αλλάξουν. Το μόνο που θα σου μένει είναι να διαλέξεις από όλα τα άτομα που θα έχεις στα πόδια σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καλή σου συμπεριφορά θα ευνοήσει τις σχέσεις σου με τους ανώτερους σου και θα σε βοηθήσει να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Συγχρόνως θα επηρεάσει ευνοϊκά τον περίγυρό σου και θα ακονίσει τις διανοητικές και επικοινωνιακές ικανότητές σου. Στα οικονομικά σου οι αστρικές επιρροές δεν φαίνονται να είναι πολύ ευεργετικές αυτές τις μέρες. Θα τείνεις να κάνεις άσκοπα έξοδα.
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.