Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (14 / 9 - 20 / 9)

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ ξεκινά μία εβδομάδα που ανοίγει μία νέα σελίδα για τον τομέα των σχέσεων σου! Η Νέα Σελήνη από την Παρθένο σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα που σχετίζεσαι και κάνεις νέα όνειρα, νέα σχέδια αλλά λαμβάνεις και ικανοποίηση. Οι πιέσεις της εβδομάδας αφορούν τα οικονομικά σου, ενώ στην εργασία σου νιώθεις ότι το κλίμα είναι πιεστικό και αγχωτικό και ότι δεν μπορείς να ακολουθήσεις εύκολα το ρεύμα αλλαγών που τώρα υπάρχει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση ή για να πάρεις αποφάσεις για την εξέλιξη και την προοπτική μίας ήδη υπάρχουσας σχέσης σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πιέσεις που δέχεσαι στα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν να είσαι και τόσο αισιόδοξος! Στα επαγγελματικά ευνοούνται οι νέες συνεργασίες
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.