Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (10 / 12 - 16 / 12)

Γενικά

Προσπάθησε αυτή την περίοδο αγαπητέ Ιχθύ να βγεις από το καβούκι σου να ανοίξεις τα φτερά σου και να μπορέσεις να εκφραστείς ελεύθερα σε όλα αυτά που θέλεις και τα σχέδια που έχεις να πραγματοποιήσεις. Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου και σε ευνοεί θα σου φέρει όλες τις ευκαιρίες που θέλεις για να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις κάποια παράπονα από το ταίρι σου μην τα κρατάς μέσα σου και δεν μιλάς και χαλάει η ψυχολογία σου. Μίλησε μαζί του και σε βεβαιώνω ότι θα βρεις την χρυσή τομή που θα φέρει ευτυχία και σε εσένα αλλά και το ταίρι σου. Αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στην ζωή σου να υπάρχει φρόντισε να κινηθείς ανάλογα γιατί η παρούσα περίοδος που είναι ο Άρης στο ζώδιο σου σε ευνοεί σε καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά παρόλο που εσύ πάντα κάτι βρίσκεις για να τρώγεσαι. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις καινούργια ξεκινήματα συνεργασίες και αλλαγές που θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους που έχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν και σε προβληματίζουν και προσπαθείς να βγεις από το αδιέξοδο. Απόφυγε αυτή την εβδομάδα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.