Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (30 / 3 - 5 / 4)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, μπορεί να είσαι μπερδεμένος, θολωμένος, απογοητευμένος και να αισθάνεσαι ότι κάποια μεγάλα σχέδια που έκανες για την πορεία αυτού του έτους μένουν στάσιμα, έχω όμως κάτι πολύ σημαντικό να σου πω: Τίποτα δεν πάει χαμένο και έστω μέσα από δύσκολες συνθήκες εσύ θα καταφέρεις να βρεθείς κερδισμένος. Οι οικογενειακές σχέσεις αναθερμαίνονται, ενώ αναγνωρίζεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά ότι είναι ο καιρός να κάνεις κάποιες θυσίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τίποτα δεν έχει κριθεί στα αισθηματικά σου για αυτό προσπάθησε να μην σκέφτεσαι πολύ καταστάσεις που σε μπερδεύουν και σε κάνουν να βρίσκεσαι σε χάος! Τρυφερές επικοινωνίες ευνοούνται ιδιαίτερα...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν προοπτικές ανόδου και εξέλιξης, σίγουρα θα μου πεις μας πως γίνεται αφού δεν μπορώ αυτή την περίοδο να εργαστώ ... Θα σου απαντήσω ότι μέσω δύσκολων συγκυριών θα καταφέρεις να βρεθείς απόλυτα κερδισμένος. Στα οικονομικά σου για την ώρα είσαι πιεσμένος πολύ.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.