Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (19 / 8 - 25 / 8)

Γενικά

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου! Έρχεσαι πιο κοντά στα δικά σου πρόσωπα, λύνεις διαφωνίες, δίνεις και παίρνεις ζεστασιά μέσα από την επαφή σου μαζί τους! Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης από την Παρθένο θα σε βοηθήσουν να γεφυρώσεις το χάσμα που υπήρχε τον τελευταίο καιρό. Μία ξαφνική πρόταση – έκπληξη θα σου δώσει μεγάλη χαρά στην πορεία της εβδομάδας με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ζεις όμορφες στιγμές στα αισθηματικά σου, τονώνεται η συντροφικότητα, δίνεις και παίρνεις πολλή αγάπη προς το ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση, τότε το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να ξεκινήσεις κάτι νέο που θα μπορεί να έχει και μία σταθερή μελλοντική προοπτική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, αυτή την εβδομάδα κουβεντιάζεις και συμφωνείς για νέα επαγγελματικά σχέδια. Μία σημαντική πρόταση μπορεί να σου δώσει την μεγάλη προοπτική που περίμενες. Στα οικονομικά σου δέχεσαι εύνοια.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.