Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (14 / 10 - 20 / 10)

Γενικά

Έχεις την ανάγκη να δραπετεύσεις από τα συνηθισμένα αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ και αυτό είναι πραγματικά κάτι που θα το κάνεις. Το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα σου δίνει την ιδέα, τη έμπνευση, την πρόταση ή και την γνωριμία που θα σε κάνει και πάλι να ονειρεύεσαι. Από την άλλη πλευρά, μπαίνουν τώρα ισχυρά θεμέλια στα προσωπικά σου σχέδια και αυτό σου δίνει χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για τα αισθηματικά σου... Συναντήσεις, επαφές και σχέδια, έρχονται για να δώσουν μία πολύ όμορφη ρομαντική νότα στην καθημερινότητά σου! Μία αισθηματική εξομολόγηση, θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία νέα πρόταση, συμφωνία ή ακόμα και μία επαφή με το εξωτερικό θα σου δώσουν αυτές τις μέρες επαγγελματική χαρά και ικανοποίηση. Από την άλλη πλευρά αυτό το διάστημα μπορείς να εμπλουτίσεις περισσότερο και τις γνώσεις σου. Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν σπουδαίες εξελίξεις.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.