Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (14 / 8 - 20 / 8)

Γενικά

Και εκεί που πήγες να νιώσεις καλύτερα έρχονται κάποια αναπάντεχα γεγονότα που θα φέρουν ανασφάλειες και φόβους σου για το πως θα έρθουν οι καταστάσεις στην ζωή σου αγαπητέ Ιχθύ. Σε βεβαιώνω ότι όλα είναι μια χαρά. Σκέψου τι δυνατότητες έχεις τι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα και δεν έχει να σε φοβίσει τίποτε στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις κάποια παράπονα από το ταίρι σου αλλά τώρα που η Αφροδίτη που είναι στον Καρκίνο και σε ευνοεί όλα θα πάνε πολύ καλά. Τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό τον έχεις ώστε να τον εξωτερικεύσεις και να περάσεις εσύ καλά αλλά και το ταίρι σου. Και αν νομίζεις ότι έμεινες σαν την καλαμιά στον κάμπο σε βεβαιώνω ότι δεν είναι έτσι. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης πολύ σύντομα έρχεται γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει πάρα πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια μικρά προβλήματα στην δουλειά σου θα μπορέσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Κάνε τα σχέδια σου οργανώσου όπως πρέπει και έχεις και τις ευλογίες του σύμπαντος ώστε αυτά που θέλεις να πετύχεις να τα κάνεις με πολύ μεγάλη ευκολία. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο παρόλο που είσαι μέσα στο άγχος και την ανασφάλεια για το τι θα γίνει στην πορεία.
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.