Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (20 / 8 - 26 / 8)

Γενικά

Η εβδομάδα σου θα κυλήσει αρκετά όμορφα αγαπητέ Ιχθύ. Την Κυριακή που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου η δυναμικότητα που θα έχεις θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να ξεπεράσεις όλες τις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη και θα μπουν καινούργια άτομα στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να καλυτερέψεις την σχέση σου και να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχεις μέχρι τώρα. Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα έκανε καλό και σε εσένα αλλά και στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη αυτό που θα σου δώσει την χαρά και την ευτυχία τώρα είναι σίγουρο ότι θα έρθει και μάλιστα πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι στα ύψη τους. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οτιδήποτε εμπόδιο μπορεί να σταθεί στον δρόμο σου. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.