Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (16 / 4 - 22 / 4)

Γενικά

Με το καλημέρα της εβδομάδας όλα θα πάνε πολύ καλά αγαπητέ Ιχθύ. Θα περάσεις πολύ καλά και το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις πολύ δυναμισμό για να προλάβεις να τακτοποιήσεις όλα αυτά τα θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποια προβλήματα και καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το ταίρι σου τώρα παίρνουν τέλος. Θα μπορέσεις να έρθεις περισσότερο κοντά του και να βρεις τις λύσεις που θα σου δώσουν την ευτυχία και την ικανοποίηση. Φρόντισε να οργανώσεις κάποια απόδραση με το ταίρι σου θα το κάνεις χαρούμενο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι κάνε λίγο υπομονή και σου εγγυώμαι ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μην μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις και είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Προτάσεις που θα σου κάνουν θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει προσέχεις αρκετά τις κινήσεις που κάνεις γιατί θα έχεις αρκετά προβλήματα με έξοδα που θα παρουσιαστούν.
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.