Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (24 / 6 - 30 / 6)

Γενικά

Άλλα λέω κι άλλα κάνω πώς να σου το πω ... λέει ένα τραγούδι που ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα που διαμορφώνεται αστρολογικά αυτή την εβδομάδα για σένα φίλε μου Ιχθύ! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, σε μπερδεύει συναισθηματικά και είσαι σε δίλημμα για το τι να κάνεις στη συνέχεια! Το πέρασμα του Ερμή στο Λέοντα, σε βοηθά να πάρεις τις αποφάσεις εκείνες που θα στηρίξουν τα σχέδιά σου! Από τα μέσα της εβδομάδας και έπειτα δημιουργούνται πιο όμορφες συνθήκες για να χαμογελάσεις, να περάσεις καλά, να σχεδιάσεις μία μετακίνηση και γιατί όχι για να ερωτοτροπήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ρομαντζάδες υπάρχουν, τα τρυφερά λόγια σε κάνουν να σχεδιάζεις το μέλλον ενώ το συναίσθημα είναι εδώ να κάνει ακόμα πιο ζεστές αυτές τις μέρες του καλοκαιριού! Ποιο είναι όμως το θέμα; Ότι ίσως άθελά σου ωραιοποιείς τις καταστάσεις, δίνεις παραπάνω ευκαιρίες από ότι θα έπρεπε και .. προτρέχεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέοι ορίζοντες υπάρχουν στον τομέα της καριέρας σου , όμως δεν πρέπει να τα κάνεις όλα μαζεμένα, αλλά πρέπει να σχεδιάσεις πολύ καλά τις αμέσως επόμενες ενέργειές σου! Σε αυτό θα σε βοηθήσει και ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα. Στα οικονομικά σου για την ώρα υπάρχει ανισορροπία, αλλά ανοίγονται πολύ καλύτερες προοπτικές.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.