Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (21 / 8 - 27 / 8)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ιχθύ θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις αντιμετώπιζες με χαλαρότητα με περισσότερη σοβαρότητα και θα θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές σε πολλά πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν. Ο Ερμής που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του θα φέρει κάποια μικρά προσωρινά προβλήματα θα πρέπει να έχεις αρκετή υπομονή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου αυτή την περίοδο θα είναι αρκετά ισορροπημένη και πολλές καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντόνιζαν έχουν πάρει τέλος. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα σχέδια που έχεις για την σχέση σου στο μέλλον. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που έκανε κλικ στην καρδιά σου η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη και πολύ σύντομα η γνωριμία θα έρθει από εκεί που δεν την περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις αρκετό δυναμισμό και θα έχεις πολλές ιδέες για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα στην δουλειά σου. Από την Δευτέρα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα ταξίδια ή να υπογράψεις συμφωνίες γιατί δεν θα έχουν την επιτυχία που θέλεις. Απόφυγε να παρουσιάσεις αυτή την περίοδο στους άλλους πράγματα που μπορεί να σκέφτεσαι για το μέλλον. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Φρόντισε να τις τακτοποιήσεις άμεσα και μην δώσεις καμιά αναβολή. Γραφειοκρατικά, νομικά θέματα δεν ευνοούνται.
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.