Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (30 / 11 - 6 / 12)

Γενικά

Αρκετά ευερέθιστη είναι η νέα εβδομάδα σε συναισθηματικό επίπεδο φίλε μου Ιχθύ, όπου παρατηρείς τη ζωή σου να αλλάζει και οι βάσεις σου να μην είναι πλέον οι ίδιες και αυτό σε αγχώνει πολύ! Ανακατατάξεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την εργασία σε φορτίζουν με πολύ στρες. Στο τέλος της εβδομάδας, το τρίγωνο Αφροδίτης- Ποσειδώνα εκπληρώνει ένα σχέδιο μία επιθυμία σου και ανακτάς την πίστη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αμφιταλαντεύεσαι είσαι μπερδεμένος όμως προς το τέλος της εβδομάδας φαίνεται ότι λαμβάνεις μία είδηση που σου λύνει κάθε ανησυχία και σε κάνει να απολαμβάνεις όμορφες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε μεγάλη ανησυχία αυτή την περίοδο και προκύπτουν αλλαγές που σε στεναχωρούν! Τα οικονομικά ακόμα πιεσμένα, υπομονή ως τις 7/1.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.