Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (6 / 7 - 12 / 7)

Γενικά

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με εσένα να νιώθεις ότι κάποια σχέδιά σου είναι μπλοκαρισμένα, ενώ κάποιοι φίλοι δεν έχουν σταθεί αντάξιοι των προσδοκιών σου! Αρκετές στιγμές μπορεί να αναλώνεσαι συναισθηματικά δίνοντας στους γύρω σου περισσότερα από αυτά που σου προσφέρουν και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ότι αδειάζεις. Θυμήσου πως παν μέτρον άριστον!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου έχεις την ανάγκη να δώσεις αλλά και να πάρεις αγάπη, ίσως όμως πέφτεις με τα μούτρα αυτό τον καιρό στον έρωτα και πνίγεις το ταίρι σου με τις απαιτήσεις σου! Αν δεν έχεις σύντροφο είναι πολύ πιθανή μία καλοκαιρινή περιπέτεια αυτή την εβδομάδα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ακόμα αισθάνεσαι αστάθεια και αβεβαιότητα, αργούν κάποια πράγματα να εξελιχθούν και δεν λαμβάνεις τις απαντήσεις που περιμένεις. Στα οικονομικά σου οι συνθήκες είναι άκρως πιεστικές.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.