Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (19 / 2 - 25 / 2)

Γενικά

Μπορείς από την πρώτη μέρα της εβδομάδας να ξεκινήσεις να βάλεις πρόγραμμα για να πετύχεις τους στόχους σου τις επόμενες μέρες αγαπητέ Ιχθύ. Με τον Ερμή που είναι στο ζώδιο σου θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις με πολύ ευκολία κάποια μικρά προβλήματα που θα παρουσιαστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σου χρειάζεται σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις γίνει δύσκολη η καθημερινότητα σου. Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου θα σε ευνοήσει αρκετά στην σχέση σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι και είσαι μέσα στην μοναξιά μην το βάζεις κάτω. Ο Ερμής αλλά και η Αφροδίτη στο ζώδιο σου δίνουν τις καλές επιρροές τους για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο σου δίνει τις καλύτερες επιρροές. Θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις βάλει στο μυαλό σου από πριν. Έχεις πολύ διορατικότητα και θα φτάσεις στην επιτυχία στην δουλειά σου πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις σε έξοδα που κάνεις γιατί θα έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.