Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (26 / 7 - 1 / 8)

Γενικά

Ο Ερμής από το Λέοντα, στρέφει το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σου, την εργασία σου, την φυσική σου κατάσταση. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα αναζητήσεις και θα βρεις τους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να περάσεις ένα πιο όμορφο, αρμονικό υπόλοιπο καλοκαιριού. Ο τομέας των σταθερών σου σχέσεων και συνεργασιών φαίνεται ότι μπαίνει από αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στην Παρθένο, στο προσκήνιο σημαντικών αλλαγών αλλά και εξελίξεων την αμέσως επόμενη περίοδο! Αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τις κόντρες και τις εντάσεις που θα δημιουργούνται

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ετοιμάσου για μεγάλες στιγμές στα αισθηματικά σου, άλλωστε θα σε βοηθήσουν η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο σου! Η ώρα τις αισθηματικής ένωσης και της συντροφικότητας έφτασε, απόλαυσε την !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ο Δίας από τον Υδροχόο αναμένεται να ανοίξει σημαντικές ευκαιρίες που θα ξεμπλοκάρουν σχέδια που έκανες από την Άνοιξη. Στα οικονομικά σου τα έξοδα τρέχουν γρήγορα!
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.