Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (22 / 4 - 28 / 4)

Γενικά

Εβδομάδα αγάπης ξεκινά και εσύ φίλε μου Ιχθύ, νιώθεις έναν εσωτερικό εκνευρισμό και μπορώ να πω ότι έχεις και λίγη γκρίνια... Που οφείλονται αυτά τα συναισθήματα; Στην κούραση που σου προκαλεί ο Άρης από τους Διδύμους, αλλά και στις ενδοοικογενειακές κοντρίτσες και διαφωνίες που σου προκαλούν σύγχυση. Μήπως όμως τον τελευταίο καιρό έχεις επικεντρωθεί παραπάνω στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, αμελώντας για λίγο τα αγαπημένα πρόσωπα και για αυτό έχουν παράπονα από εσένα; Δείξε περισσότερο την αγάπη σου! Το ατού σου αυτή την εβδομάδα είναι τα οικονομικά που έχουν ανοδική πορεία. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΙΧΘΥ ΜΟΥ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή είναι σε μία περίοδο αναμονής εξελίξεων, ίσως γιατί και εσύ αυτό το διάστημα δεν είσαι σε φάση να εκφράσεις με άνεση τον ρομαντισμό σου! Θα γίνουν κάποιες συζητήσεις ωστόσο που θα αφορούν την επίλυση διαφωνιών και ναι μπορώ να πω ότι θα νιώσεις ανακούφιση. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, τις ημέρες αυτές θα ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει για μία μετέπειτα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πρόοδος στα επαγγελματικά σου συνεχίζεται και ακόμα και τις ημέρες του Πάσχα βρίσκεσαι επικεντρωμένος στην καριέρα και δεν βλέπεις κάτι άλλο μπροστά σου! Δείξε παραπάνω προσοχή στις συνεργασίες σου, γιατί κάποιες από αυτές δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται. Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι σε άνοδο και νιώθεις ικανοποίηση, γιατί μπορείς να περάσεις άνετα τις γιορτές σου και να κάνεις τα δώρα σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.