Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (20 / 1 - 26 / 1)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα δίνεις όλη σου την προσοχή στους δικούς σου ανθρώπους, στο σύντροφο, στην οικογένεια, στους φίλους ... Κάνεις θυσίες και συμπαραστέκεσαι, υποστηρίζεις ή και βοηθάς προκειμένου να αποδείξεις την αγάπη σου! Αυτό άλλωστε σε ωθεί να κάνεις και η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου! Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου, προσφέροντας σημαντική ανανέωση τόσο στα αισθηματικά όσο και στην κοινωνική σου ζωή. Επαγγελματικές αποφάσεις προχωρούν με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνουν τα αισθηματικά σου και αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου ιχθύ και είναι φυσικό, αφού φιλοξενείς την Αφροδίτη στο ζώδιο σου! Οι ερωτικές κατακτήσεις δεν λείπουν, αλλά αν η καρδιά σου είναι δοσμένη κατά αποκλειστικότητα, είναι βέβαιο ότι οι μέρες αυτές, σε φέρνουν κοντά στην εκπλήρωση μίας επιθυμίας σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το εξάγωνο Ερμή – Άρη, καλείσαι αυτή την εβδομάδα να προχωρήσεις σε ένα επαγγελματικό σχέδιο που τώρα είναι στα σκαριά για να ξεκινήσει. Στα οικονομικά σου δίνονται δυνατότητες συζητήσεων και συμφωνιών.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.