Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (3 / 5 - 9 / 5)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ επιβεβαίωνεσαι με κάθε τρόπο, είτε σε αυτά που είχες πεί ότι θα συμβούν, είτε σε αυτά που πραγματικά ήθελες να πετύχεις. Ενδιαφέρουσες επικοινωνίες σε κάνουν να γεμίζεις από ικανοποίηση, ενώ δεν θα λείψει και μία εκ βαθέων εξομολόγηση με πρόσωπο αγαπημένο, που θα σου δώσει μεγάλη δύναμη. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων σε βοηθά να βρεις λύσεις σε ζητήματα προσωπικά και οικογενειακά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι κατάλληλη η εβδομάδα για να ανοίξεις την καρδιά σου και να πεις αυτά που αισθάνεσαι. Ο ρομαντισμός , η τρυφερότητα και η ζεστασιά δεν θα λείψουν ενώ μία συνάντηση που θα έχεις θα σου δώσει μία μεγάλη επιβεβαίωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες που θα προσφέρουν ενδυνάμωση ή και μία νέα προοπτική. Στα οικονομικά δεν μένεις ανικανοποίητος.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.