Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (22 / 2 - 28 / 2)

Γενικά

Φτάσαμε στο φινάλε του Φεβρουαρίου και κάποια πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενες αγαπητέ μου Ιχθύ. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα φέρνει την ένταση και την σύγκρουση στην σχέση, στο γάμο ή με μία μόνιμη συνεργασία που είναι σημαντική για σένα! Το άγχος που έχεις αυτή την περίοδο μπορεί να σε κάνει να παρεξηγήσεις καταστάσεις ή και να παρεξηγηθείς, για αυτό συγκρατήσουν! Σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σου – αυτό το Σάββατο - ! Μπαίνεις σε μία περίοδο ερωτισμού, γοητείας, μαγνητισμού, όπου πολλά όμορφα γεγονότα θα σε βγάλουν από την ρουτίνα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπαίνεις στην δική σου χρυσή εποχή όπου πολλά θα αλλάξουν! Από το Σάββατο με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο οι εξελίξεις αναμένονται να είναι μόνο θετικές και ανανεωτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου το διάστημα είναι αγχωτικό και βρίσκεσαι και σε αντιπαράθεση με άτομα που συνεργάζεσαι ή τουλάχιστον υπάρχει μία πιο τεταμένη ατμόσφαιρα! Ευνοείσαι πολύ περισσότερο για το κλείσιμο εκκρεμοτήτων. Στα οικονομικά είσαι σε στασιμότητα.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.