Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Δίδυμος για την εβδομάδα (22 / 2 - 28 / 2)

Γενικά

Σημαντική η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου όπου εσύ αγαπητέ μου Δίδυμε τακτοποιείς πράγματα που είχαν μείνει πίσω. Η πανσέληνος που σχηματίζεται το Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου, σε κάνει να βρίσκεσαι σε έναν συναισθηματικό αναβρασμό για ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια , το παρελθόν, προσοχή στα νεύρα και στις εντάσεις. Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στους Ιχθείς από το Σάββατο, έτσι να γνωρίζεις ότι πολλά πράγματα που σε ενδιαφέρουν και αφορούν την προσωπική σου ζωή, θα αποκατασταθούν! Το εξάγωνο Ήλιου Ουρανού βοηθά στην εύρυθμη εξέλιξη των εργασιακών σου! Το τρίγωνο του Δία με τους Δεσμούς Σελήνης σου δίνει την δυναμική για να κάνεις εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό σου τομέα έχει έρθει η στιγμή να ηρεμήσεις να κατανοήσεις τι είναι αυτό που επιθυμείς να παραμείνει σταθερά στη ζωή σου, ή να αποσαφηνίσεις τι ακριβώς αναζητάς για το μέλλον σου! Η εβδομάδα φέρνει ευχάριστες επικοινωνίες που σε τονώνουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μετά από ένα κύμα εντάσεων ή και άγχους βρίσκεις και πάλι την σειρά σου, δεν παύει να έχεις ανησυχία για το αύριο! Στα οικονομικά δεν παρουσιάζονται σημαντικές μεταβολές.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.