Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Δίδυμος για την εβδομάδα (11 / 11 - 17 / 11)

Γενικά

Αφήστε με ήσυχο φωνάζεις από το ξεκίνημα της εβδομάδας φίλε μου Δίδυμε ... Με την Πανσέληνο στον Ταύρο, δεν θέλεις και πολλά - πολλά , αλλά είσαι κλεισμένος στο καβούκι σου και κάνεις ενέργειες επαγγελματικές τις οποίες δεν ανακοινώνεις. Με τον Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο Σκορπιό, προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά και πάλι τη ζωή σου, αναγνωρίζοντας σφάλματα του χτες... Ο έρωτας;;;; Σε ταξιδεύει αλλά θέλει την προσοχή του γιατί είναι απατηλός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου ζεις ωραίες στιγμές, όμως αυτές τις μέρες μπορεί να λειτουργήσεις επιπόλαια, βιαστικά, αυθόρμητα και να κάνεις λάθη ... Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σου κρούει τον κώδωνα ότι τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται.

Δες τώρα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου από την Ανδριάννα Σαρρή<<

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι κόποι σου δέχονται ανταμοιβή και σιγά σιγά κλείνεις εκκρεμότητες και ζητήματα που σε βάραιναν και μπορείς να δεις τα επαγγελματικά σου να πηγαίνουν σε μία καλύτερη πορεία. Στα οικονομικά παίρνεις επιτέλους μία ανάσα.

Μην χάσεις τις εβδομαδιαίες Προβλέψεις 11-17 Νοεμβρίου 2019 στο Αστρολογικό Δελτίο με τον Χρήστο Άρχο & την Αθηνά Βαγενά

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.