Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Δίδυμος για την εβδομάδα (6 / 7 - 12 / 7)

Γενικά

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος και συγκρούεται αυτή την εβδομάδα με τον Άρη, έτσι λοιπόν δεν λείπει το κλίμα έντασης στις επκοινωνίες σου! Σημαντικό όμως είναι να αποφύγεις τις φιλονικίες οι οποίες μπορεί να προκύψουν είτε επειδή εσύ και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι έχετε διαφορετικές αξίες, είτε γιατί υπάρχει μεταξύ σας οικονομικός σύνδεσμος και νιώθεις ότι είσαι ρηγμένος! Κάποιες ανασφάλειες δεν λείπου αυτό τον καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο δικό σου ζώδιο και σου χαρίζει τόλμη, γοητεία και ερωτικό ταμπεραμέντο! Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν πολύ καλά και θα έχεις θετικές εξελίξεις, αρκεί να μην ζητάς περισσότερα από αυτά που ήδη έχεις ή από αυτά που ήδη σου προσφέρονται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο τομέας των επαγγελματικών και των οικονομικών σου σε ταλαιπωρεί και σε πηγαίνει αρκετά πίσω. Δεν είσαι καλυμμένος με αυτά που λαμβάνεις από την εργασία σου ενώ τα έξοδά σου είναι αρκετά αυξημένα αυτή την περίοδο.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.