Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Δίδυμος για την εβδομάδα (26 / 7 - 1 / 8)

Γενικά

Με τον Ερμή από το φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα, αρχίζεις ήδη να οργανώνεις τις διακοπές σου, είσαι μέσα στην χαρά, στην έμπνευση, στην εξωστρέφεια και το μυαλό σου είναι γεμάτο αισιόδοξες σκέψεις. Το τηλέφωνο χτυπά συχνά, οι προσκλήσεις και οι προτάσεις για διασκέδαση είναι αρκετές ενώ οι νέες γνωριμίες σε συναρπάζουν. Με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου είναι απαραίτητο να προσέξεις τις συγκρούσεις με οικογενειακά πρόσωπα, την έντονη γκρίνια που θα κυριαρχεί στο χώρο του σπιτιού λόγω προσκόλλησης στις λεπτομέρειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναπτύσσεται το αίσθημα της οικειότητας, της ζεστασιάς και της ενότητας στα ερωτικά σου, κατανικάς τα εγωιστικά πάθη και δίνεσαι ψυχικά ... Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για ένα ρομαντικό ταξίδι

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η περίοδος είναι εξαιρετική για νέες προοπτικές, νέα σχέδια, νέες συμφωνίες. Οι γνωριμίες σου παίζουν καθοριστικό ρόλο για τη θετική έκβαση των εργασιακών δραστηριοτήτων.Στα οικονομικά είσαι σε αναμονή αλλά και ισορροπία.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.