Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Δίδυμος για την εβδομάδα (23 / 11 - 29 / 11)

Γενικά

Μία ανάσα πριν την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου και το κλίμα γύρω σου είναι τεταμένο, με εσένα να είσαι αρκετά νευρικός, ή και να υπάρχουν εξελίξεις που σε απογοητεύουν αυτό το διάστημα. Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για σένα που έχεις γεννηθεί στα τέλη του Μάη. Από την άλλη πλευρά οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν να βάλεις σε μία τάξη και σειρά ζητήματα ρουτίνας, να βελτιώσεις τις συνθήκες διαβίωσης, την διατροφή σου, αλλά και να κάνεις και κάποιες εποικοδομητικές επαφές που θα σε στηρίξουν στα επαγγελματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι κάπως στάσιμη για τα αισθηματικά σου όμως δεν μπορώ να πω ότι εσύ είσαι ευχαριστημέος, απεναντίας σου βγαίνει άγχος και εκνευρισμός για την εξέλιξη μίας ερωτικής ιστορίας. Ίσως κατανοείς ότι το πρόγραμμά σου δεν μπορεί να συμβαδίσει με το πρόγραμμα του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες στην εργασία μπορούν να βελτιωθούν αρκεί αυτό το διάστημα να αφήσεις το μυαλό σου ανοιχτό σε νέα δεδομένα, αλλά και να οργανώσεις πολύ καλύτερα τις μετέπειτα κινήσεις σου! Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε κατάσταση που δεν σε ικανοποιεί!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.