Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Δίδυμος για την εβδομάδα (18 / 3 - 24 / 3)

Γενικά

Τα επικοινωνιακά μπερδέματα συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα για σένα αγαπητέ μου Δίδυμε, αφού ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος. Βιάζεσαι να πάρεις πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά σου, όμως βρίσκεις και εμπόδια μπροστά σου γεγονός που σε πάει πίσω. Ωστόσο, θα μπορέσεις εντέλει να ξεμπερδέψεις το κουβάρι και να βρεις λύσεις. Μία μετακίνηση ή ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού, θα σου δώσει μεγάλη χαρά αυτή την εβδομάδα, ενώ οι προτάσεις από φιλικά πρόσωπα για εξόδους και διασκέδαση θα είναι πολύ περισσότερες. Στα αισθηματικά υπάρχει μία ανανέωση, πιο τυχερός όμως είσαι αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Κάτι το οποίο πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα είναι την θολωμένη σκέψη, τις μεγάλες υποσχέσεις , αλλά και τις εξαπατήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα παρασύρεσαι από τα όνειρα, τα σχέδια και τις επιθυμίες σου και λες μεγάλα λόγια για μία αισθηματική υπόθεση, γεγονός που θα σε κάνει στην πορεία να διαψευστείς. Αυτό που πιστεύεις ότι θέλεις, ή ότι είναι καλό για σένα, κρύβει κάποιες παγίδες, τις οποίες και πρέπει να αποφύγεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ερωτική ανανέωση δέχεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, όπου οι μέρες είναι αυθόρμητες, ζωηρές, ευνοούν νέες γνωριμίες, έστω και αν στο ξεκίνημά τους έχουν αστάθειες. Όσο για σένα που είσαι Δίδυμος του 1ου δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο Ζυγός σε επηρεάζει θετικά, και σε βοηθά να ξεφύγεις από τα ερωτικά αδιέξοδα που περνούσες τον τελευταίο καιρό

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τις ημέρες που ακολουθούν θα χρειαστεί να δείξεις μεγάλη προσοχή στην διαχείριση των επαγγελματικών σου, γιατί το πιο πιθανό Δίδυμέ μου είναι να γίνουν λάθη. Δεν λείπουν οι καθυστερήσεις, οι συγχύσεις και τα διλήμματα από την πλευρά σου, όμως πεισμώνεις και δεν το βάζεις κάτω, το προσπαθείς, το παλεύεις και κατακτάς αυτό που θέλεις. Τα νέα είναι θετικά για τα οικονομικά σου, γιατί σου έρχεται κάποιο οφειλόμενο από το παρελθόν ποσό, που σου δίνει ανάσα. Επιπλέον οι κινήσεις που θα κάνεις τώρα για την άνοδο των οικονομικών σου θα καταφέρουν να πιάσουν τόπο!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.