Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Δίδυμος για την εβδομάδα (16 / 9 - 22 / 9)

Γενικά

Η ατμόσφαιρα αρχίζει να γίνεται πιο ευχάριστη για το ζώδιο σου από αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη στο Ζυγό, προσφέρουν μία άνεση στην έκφραση, στον ερωτισμό, στην χαρά και στην απόλαυση της ζωής (ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο). Πιέσεις και προβληματισμοί ωστόσο δεν θα λείψουν για ζητήματα οικονομικά, ενώ αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου αισθάνεσαι ότι κάποιες καταστάσεις είναι συγκεχυμένες γύρω σου! Επίλυση σε οικογενειακά , κληρονομικά, κοινά οικονομικά θα έχεις εσύ του 3ου δεκαημέρου, ενώ και το ερωτικό θερμόμετρο αρχίζει να ανεβαίνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή μπορεί για την ώρα να είναι μπερδεμένη, όμως αυτό που ήδη έχεις κατανοήσει, είναι ότι οι επιλογές σου πρέπει να είναι ρεαλιστικές... Οι μέρες που ακολουθούν είναι ανανεωτικές για τα αισθηματικά σου αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, συγχύσεις έχεις εσύ του 2ου δεκαημέρου, ενώ ερωτικό πόθο έχεις εσύ του 3ου δεκαημέρου όπου μπαίνεις σε φάση αναγέννησης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα χρειαστεί να κάνεις επιλογές στα επαγγελματικά σου, αλλά και στις συνεργασίες σου, ίσως όμως νιώσεις μπερδεμένος ή και προδομένος από τις δράσεις κάποιων ανθρώπων. Στα οικονομικά σου, μπορείς να βρεις λύσεις και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.