Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Δίδυμος για την εβδομάδα (17 / 2 - 23 / 2)

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα ξεκινά να είναι ανάδρομος ο Ερμής που είναι και ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, δεν λείπουν λοιπόν τα επικοινωνιακά ευτράπελα και τα μπερδέματα. Πιο προσεχτικός πρέπει να σταθείς στα επαγγελματικά σου όπου εκεί θα επικρατήσει το μεγαλύτερο κομφούζιο! Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα σε βοηθά να αποκαταστήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα και θα πάρεις ανακούφιση. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σε βοηθά να αξιοποιήσεις ευέλικτα και γρήγορα κινήσεις εργασιακές που θα σου δώσουν λύσεις. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε εργασία – αισθηματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διάθεση για παιχνίδι και ερωτική επιβεβαίωση έχεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε. Δεν λείπει ο ενθουσιασμός και η τόλμη, όμως ίσως το απαιτητικό σου πρόγραμμα δεν θα σε αφήσει να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε εργασία και αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν ή να κάνεις και νιώθεις ότι πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό. Προσοχή στις απροσεξίες και δόμησε καλύτερα το πρόγραμμά σου! Κάποιες δικλείδες για την αντιμετώπιση και λύση επαγγελματικών και οικονομικών υποθέσεων σου δίνονται τώρα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.