Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Δίδυμος για την εβδομάδα (30 / 3 - 5 / 4)

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, το βασικό νέο της εβδομάδας είναι ότι η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου, γεγονός που βελτιώνει σταδιακά τις συνθήκες στη ζωή σου και μπορείς να απολαύσεις περισσότερο τις μέρες που ανοίγονται μπροστά σου! Ο Άρης από τον Υδροχόο, σε παροτρύνει για μεγάλα σχέδια για την πορεία σου και έστω και αν ως τώρα είναι όλα φρακαρισμένα, εσύ μπορείς και να επικοινωνήσεις και να σχεδιάσεις και να διατηρήσεις το χιούμορ σου! Αντιλαμβάνεσαι τι έχει αξία και ουσία και αυτό σε κάνει πιο ώριμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι που σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι ο πρωταγωνιστής μίας ταινίας κόμεντι! Αρέσεις, φλερτάρεις (έστω και διαδικτυακά) και φαίνεται ότι τα αισθηματικά αρχίζουν να έχουν το ενδιαφέρον τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου για την ώρα είναι στάσιμα και εσύ είσαι διχασμένος, θυμήσου όμως ότι δεν είναι η περίοδος για τελικές αποφάσεις αφού η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα, κάνει θολό το τοπίο. Στα οικονομικά σου για την ώρα δέχεσαι πιέσεις...
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.