Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Δίδυμος για την εβδομάδα (15 / 7 - 21 / 7)

Γενικά

Αρκετά βαρύ είναι το κλίμα της εβδομάδας για σένα φίλε μου Δίδυμε, αφού η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω διεγείρει ανησυχίες για υποθέσεις του παρελθόντος, αλλά και για οικονομικά ζητήματα που τώρα βρίσκονται σε αναβρασμό. Μερίμνησε περισσότερο για τις υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτα πρόσωπα ή και οργανισμούς. Η εργασία σου θα σε ανταμείψει, αρκεί να μην χάνεις την πίστη και το μεράκι σου! Προσπάθησε να μην αφήνεις την πικρία, την ανταγωνιστικότητα και την ανασφάλεια να μπλέκονται ως εμπόδιο στις σχέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιζητάς ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά στα αισθηματικά όμως το παρελθόν σου δεν σε αφήνει εύκολα να ησυχάσεις. Αυτές τις μέρες συνειδητοποιείς ότι μία ερωτική υπόθεση του παρελθόντος συνεχίζει ακόμα να είναι μία ανοιχτή πληγή που αιμορραγεί και τώρα παίρνεις αποφάσεις για να θεραπεύσεις αυτή την κατάσταση προκειμένου να πας παρακάτω. Πιο ευνοημένος στα αισθηματικά σου είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έχεις τις ευκαιρίες για να δικτυωθείς και να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σου! Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι ζόρικα, ενώ οι πολλαπλές υποχρεώσεις σε επιβαρύνουν και δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις ανέμελα το καλοκαίρι σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.