Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως για την εβδομάδα (24 / 9 - 30 / 9)

Γενικά

Ξεκινάει μια περίοδος για εσένα που θα είναι πολύ θετική στις διάφορες δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις αγαπητέ Αιγόκερε. Αυτή την περίοδο θα γίνει πολύ καλύτερη η επικοινωνία σου. Με την Πανσέληνο που γίνεται την Τρίτη στον Κριό σε ευνοεί αρκετά. Διώξε τυχόν ανασφάλειες που μπορεί να έχεις προχώρα μπροστά και σε βεβαιώνω ότι θα μπορέσεις να απολαύσεις την επιτυχία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πλανήτες βάζουν τα δυνατά τους για να σε ντύσουν με τη λάμψη και τη γοητεία τους. Θα είναι καταρχάς η καλή σου διάθεση η παρουσία της οποίας θα ενισχύσει το χάρισμα και τη γοητευτική δύναμή σου. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Κι αν η παρούσα περίοδο σε βρίσκει μέσα στη μοναξιά κανένα πρόβλημα. Αυτό δεν θα επαναληφθεί. Είναι θέμα χρόνου. Πολύ σύντομα θα κάνεις την γνωριμία που θα σου αλλάξει όλη σου την ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα συναντήσεις μερικές δυσκολίες, οι οποίες θα σε βάλουν κάτω από πίεση. Αλλά μη φοβάσαι γιατί θα σε υποστηρίζει ο Ερμής από τον Ζυγό δίνοντας σου αστείρευτες ποσότητες ενέργειας και δυναμισμού. Εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο για να αντιμετωπίσεις τα οικονομικά προβλήματά σου. Έχεις έμπνευση και καλό ένστικτο για να πραγματοποιήσεις πολύ καλές επενδύσεις.
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.