Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως για την εβδομάδα (16 / 7 - 22 / 7)

Γενικά

Ήταν λίγο τα πράγματα άνω κάτω έρχονται και κάποιες καταστάσεις που δεν θα σου αρέσουν και εκεί τα νεύρα σου δεν θα μπορείς να τα ελέγξεις αγαπητέ Αιγόκερε. Η συμβουλή μου είναι ψυχραιμία σε ότι κάνεις. Ότι έχεις προγραμματίσει να κάνεις αυτή την περίοδο να το σκεφτείς πολύ καλά και να κάνεις και πολύ καλό πρόγραμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με κάποιες συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα που θα κάνεις με το ταίρι σου θα κάνει καλό στην σχέση σου και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. Φρόντισε με τον τρόπο σου και την βοήθεια σου στο ταίρι σου να γίνουν καλύτερες κάποιες καταστάσεις ώστε να περνάς καλά και εσύ. Και αν δεν έχεις βρει ακόμη αυτό που ψάχνεις αυτή την περίοδο θα έρθει και αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει έντονη ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες απόφυγε τα αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας θέματα δεν ευνοούνται.
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.