Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως για την εβδομάδα (15 / 7 - 21 / 7)

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα με Έκλειψη Σελήνης στο δικό σου ζώδιο. Το κλίμα είναι τεταμένο, όμως αγαπητέ μου Αιγόκερε σκληραίνεις και εσύ αυτό το διάστημα μέσω αποκαλύψεων αλλά και προκλήσεων που σε αλλάζουν και σε αναγκάζουν να δεις τη ζωή με ένα διαφορετικό μάτι. Κάτι τελειώνει, για να αρχίζει κάτι νέο στην πορεία, δεν παύει όμως αυτό το διάστημα να είσαι σε μία διαδικασία απολογισμού, αναθεώρησης και επαφής με το παρελθόν σου... Διέξοδός σου οι νέες ιδέες και οι νέες γνωριμίες που προκύπτουν τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να πικραίνεσαι επειδή συνειδητοποιείς ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει όπως πρώτα, είναι βέβαιο όμως φίλε μου Αιγόκερε ότι οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο του παρελθόντος, να κλείσεις πληγές και στη συνέχεια να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα... Η επιβεβαίωση που περιμένεις έρχεται και θα σε δικαιώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες στα επαγγελματικά σου δεν είναι άσχημες, έστω και αν δέχεσαι «πόλεμο» από ανταγωνιστές που προσπαθούν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σου! Τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο στο δρόμο σου, οι μέρες σε βοηθούν να ενδυναμωθείς. Στα οικονομικά τα έξοδα δεν λείπουν, απεναντίας σε βαραίνουν σημαντικά!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.