Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως για την εβδομάδα (6 / 4 - 12 / 4)

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στο Ζυγό, σου προκαλεί αναβρασμό για θέματα που συνδέονται με την καριέρα σου! Νιώθεις αβεβαιότητα ή ότι σε κάποια πράγματα έχεις αδικηθεί. Αυτό αφορά εσένα που είσαι Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου που θα χρειαστεί να ρίξεις τους τόνους. Εσύ που είσαι Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου υπάρχουν πιέσεις οικονομικές, ενώ εσύ που είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου τώρα είναι η στιγμή για επίλυση σημαντικών προβλημάτων που σε ταλάνιζαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Δία και τον Πλούτωνα φέρνουν μία σημαντική επικοινωνία που όχι μόνο θα λύσει σημαντικά προβλήματα στα αισθηματικά σου αλλά θα σε βοηθήσει να νιώσεις περισσότερη σιγουριά για το αύριο μίας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι κινήσεις που θα κάνεις τώρα, θα σε βοηθήσουν στην μετέπειτα εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών σου υποθέσεων. Προσοχή στην Πανσέληνο που μπορεί να σε οδηγήσει σε έκρυθμες συμπεριφορές στα επαγγελματικά. Τα οικονομικά σου σε ζορίζουν, όμως με μία καλή διαχείριση θα τα καταφέρεις.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.