Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως για την εβδομάδα (16 / 10 - 22 / 10)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα κάποια κοινωνικά θέματα θα πάνε πολύ καλά αγαπητέ Αιγόκερε. Την Πέμπτη που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό πολύ καλοί φίλοι θα βρίσκονται κοντά σου για να μπορέσουν να σε υποστηρίξουν σε όλα αυτά που θα ζητήσεις. Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου προχώρα μπροστά και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ καλό και με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές ώστε να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην σχέση σου ώστε να την κάνεις καλύτερη. Θα έχεις έντονο ερωτισμό και ρομαντισμό. Αν ακόμη είσαι αγκαλιά με την μοναξιά έφτασε ο καιρός που πρέπει να την αποχωριστείς. Με τόσο καλό πλανητικό σκηνικό είναι βέβαιο ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πολύ θετική ενέργεια που θα έχεις θα σου αυξάνει την επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις κάνει για την δουλειά σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις με μεγάλη ευκολία πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα.
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.