Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως για την εβδομάδα (6 / 7 - 12 / 7)

Γενικά

Η νέα εβδομάδα σε θέτει σε αντιπαράθεση με το περιβάλλον σου φίλε μου Αιγόκερε! Ο Ερμής ανάδρομος από τον Καρκίνο κάνει δυσνόητες τις επικοινωνίες με το σύντροφο ή και τους συνεργάτες, ενώ ο Άρης από τον Κριό σε κάνει ιδιαίτερα οξύθυμο και έτοιμο για καβγά. Το τετράγωνο που σχηματίζουν σε προειδοποιεί να βάλεις νερό στο κρασί σου για να αποφύγεις τις ρήξεις, ας μην ξεχνάμε ότι προηγήθηκε και μία Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου οπότε το κλίμα είναι τεταμένο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τρώγεσαι με τα ρούχα σου αυτή την εβδομάδα και πιάνεσαι από κουβέντες που φέρνουν μεγάλες παρεξηγήσεις. Κάποια λόγια που θα ακούσεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σε απογοητεύσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να κάνεις αλλαγές στα επαγγελματικά σου όμως το διάστημα δεν είναι το κατάλληλο και αυτό σε εκνευρίζει και σε πάει πίσω. Στα οικονομικά σου παίρνεις ανάσα..
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.