Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως για την εβδομάδα (11 / 11 - 17 / 11)

Γενικά

Μία ερωτική και δημιουργική εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιο σου Αιγόκερέ μου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, σε βοηθά να επαναφέρεις στη ζωή σου την ανεμελιά, την χαρά αλλά και την απόλαυση. Μία σχέση σου ενδυναμώνεται και το γεγονός αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι πληρότητα. Παράλληλα γίνονται κάποια επαγγελματικά βήματα που κρίνονται υπέρ σου και σε βοηθούν να δραστηριοποιηθείς άμεσα σε κάτι νέο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι μέρες είναι γεμάτες συναίσθημα, απόλαυση και ερωτισμό, αφού το Φεγγάρι του Νοεμβρίου κρίνεται άκρως θετικό για να δημιουργήσεις ένα πιο όμορφο πλαίσιο στη ζωή σου και στα αισθηματικά σου! Μία σχέση σου μπαίνει τώρα σε ένα πιο ικανοποιητικό στάδιο. Οι μέρες ευνοούν και νέα ερωτικά ξεκινήματα.

Δες τώρα τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου από την Ανδριάννα Σαρρή<<

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητα είναι η λέξη κλειδί για αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου! Κάποια νέα επαγγελματικά σχέδια θα σε κάνουν να είσαι αρκετά πιο παραγωγικός και έτοιμος να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Με το εξάγωνο Άρη – Δία, παίρνεις στήριξη και προχωράς σε νέα επαγγελματικά πλάνα. Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν σημαντικές μεταβολές.

Μην χάσεις τις εβδομαδιαίες Προβλέψεις 11-17 Νοεμβρίου 2019 στο Αστρολογικό Δελτίο με τον Χρήστο Άρχο & την Αθηνά Βαγενά

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.