Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως για την εβδομάδα (22 / 2 - 28 / 2)

Γενικά

Βρισκόμαστε στο τέλος του Φεβρουαρίου και η τελευταία εβδομάδα αυτού του παγερού μήνα εσένα σε βρίσκει με επιτυχίες και ενδυνάμωση αγαπητέ μου Αιγόκερε. Σε αυτό θα συντελέσει φυσικά το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα που θα φέρει την δικαίωση, την διάκριση και την κατάκτηση που αναζητάς. Ζητήματα που αφορούν έγγραφα, επαφές και συμφωνίες είναι προς εξέλιξη σου δημιουργούν όμως μία αναταραχή λόγω της Πανσελήνου που σχηματίζεται το Σάββατο. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και από αυτή την θέση σε κάνει πιο ζεστό και αγαπητό με το περιβάλλον σου! Μία σημαντική ανάσα στα οικονομικά είναι πραγματικά το τυχερό σημείο του μήνα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα γλυκαίνεις και αρχίζεις να κατανοείς σε βάθος το ταίρι σου ενώ υπάρχουν και όμορφες επικοινωνίες που δημιουργούν μία πιο γλυκιά ατμόσφαιρα στον ορίζοντα. Για σένα που δεν έχεις σχέση, οι μέρες φέρνουν την επαφή με ένα άτομο που θα ξυπνήσει μέσα σου συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να τα πας καλά, ή τουλάχιστον να ενεργοποιηθείς για να βάλεις κάποια πράγματα σε ένα πλάνο! Στα οικονομικά σου το διάστημα είναι εξαιρετικό, γιατί μέσα στην κρίση της εποχής, εσύ καταφέρνεις και δημιουργείς τις ευκαιρίες εκείνες που θα αποφέρουν καρπούς λίγο αργότερα.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.