Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως για την εβδομάδα (16 / 9 - 22 / 9)

Γενικά

Κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει αυτή την περίοδο Αιγόκερέ μου, έχεις πάρει φόρα και δίνεις την δική σου μάχη για να κατακτήσεις όσα θέλεις στα επαγγελματικά καις τα προσωπικά σου. Η αστείρευτη δύναμή σου θα σε βοηθήσει να φτάσεις ψηλά. Ζητήματα που αφορούν την καριέρα και την κοινωνική καταξίωση, οδεύουν με επιτυχία αν είσαι Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου. Πιέσεις και προβληματισμοί για θέματα προσωπικά αφορούν εσένα του 2ου δεκαημέρου. Περίοδο δυναμικής ανάπτυξης διανύεις εσύ που είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να μην διανύεις την πιο ρομαντική εβδομάδα της χρονιάς, σίγουρα όμως μπορείς να βρεις λύσεις και να αποκαταστήσεις κενά της αισθηματικής σου ζωής. Θα κουβεντιάσεις με το σύντροφό σου ζητήματα που σας προβλημάτισαν στο παρελθόν και θα βρεις λύσεις. Εσύ που είσαι χωρίς ταίρι, θα ανακαλύψεις τώρα την βαθύτερη αιτία σε κάποια προβλήματα που βίωσες στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διεκδικητικός αλλά και ανταγωνιστικός θα είσαι αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου. Θα έχεις εποικοδομητικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μπροστά νέα σχέδια, δεν παύει όμως να αισθάνεσαι και πιεσμένος. Στα οικονομικά σου ούτε κλαις αλλά ούτε και γελάς.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.