Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως για την εβδομάδα (17 / 2 - 23 / 2)

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα ξεκινά να είναι ανάδρομος ο Ερμής στους Ιχθύες και κυριαρχεί αταξία στις επικοινωνίες σου. Προσοχή στο μεταφορικό μέσο, στις μετακινήσεις σου ενώ δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για υπογραφή εγγράφων. . Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα τα αδύνατα σου φαίνονται δυνατά ενώ αναπτερώνονται οι ελπίδες και τα όνειρά σου για το μέλλον. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σε θέτει σε εγρήγορση προκειμένου να κάνεις όμορφες αλλαγές στη ζωή σου που σε ευνοούν! Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία φρόντισε να αποφύγεις την συναισθηματική υπερβολή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναλογίζεσαι, μετανιώνεις, ξανασκέφτεσαι αλλά και αναθεωρείς στα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο αγαπητέ Αιγόκερε. Δεν λείπουν όμως κα οι ευχάριστες εκπλήξεις που σε βοηθούν να κάνεις τώρα μία νέα αρχή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καθυστέρησε τις σημαντικές υπογραφές ή ακόμα και τις αποφάσεις για τα επαγγελματικά σου! Κάποια σχέδιά σου ξεμπλοκάρουν και αναπτερώνεις την ελπίδα σου! Στα οικονομικά σου υπάρχει κάποιο έκτακτο έσοδο.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.