Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως για την εβδομάδα (13 / 1 - 19 / 1)

Γενικά

Δυναμική είναι η νέα εβδομάδα για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Αιγόκερε αφού παρατηρούμε την συσσώρευση πλανητών σε εσένα και την δημιουργία μίας μεγάλης συνόδου ανάμεσα σε Ήλιο – Κρόνο- Πλούτωνα. βρίσκεσαι σε ένα άκρως μεταβατικό στάδιο σπουδαίων αλλαγών, δεν παύει όμως να υπάρχουν ισχυρές πιέσεις και δοκιμασίες. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ αναμένεται να γλυκάνει ιδιαίτερα τις επαφές και τις επικοινωνίες σου, ενώ με τον Ερμή από τον Υδροχόο βρίσκεις λύσεις σε πρακτικά ζητήματα, μέσω συζητήσεων που θα έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν ανοίγεσαι εύκολα συναισθηματικά αυτό το διάστημα, ενώ επιμένεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις αφήνοντας στην άκρη το συναίσθημα. Με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες θα δεις εύνοια αισθηματική αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι αρκετά εξαντλημένος από τις επαγγελματικές απαιτήσεις της περιόδου και αισθάνεσαι ότι έχει έρθει η στιγμή να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις. Το χρήμα έρχεται εύκολα αλλά και φεύγει γρήγορα από τα χέρια σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.