Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως για την εβδομάδα (26 / 7 - 1 / 8)

Γενικά

Από αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο Λέοντα μπορείς να προβείς σε μία καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου, ερχόμενος σε επαφή και κάνοντας συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν να ανασυνταχτείς και να πάρεις μία ανάσα σε αυτό τον τομέα. Διευθετήσεις σε φορολογικά, κληρονομικά τραπεζικά ζητήματα ευνοούνται. Κινητοποίηση για θέματα που αφορούν σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση ευνοούνται από κάθε άποψη ιδιαίτερα από αυτή την εβδομάδα που εισέρχεται ο Άρης στην Παρθένο. Επαφές με άτομα του εξωτερικού, πρωτοβουλίες και προτάσεις για ταξίδια, επέκταση των επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων είναι και αυτές μέσα στα πλάνα των ημερών

Αισθηματικές Προβλέψεις

επιτέλους ανάσα στα αισθηματικά αφού η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, χαλαρώνουν το κλίμα και σε βοηθούν να έχεις ωραίες αισθηματικές εξελίξεις ή και επικοινωνίες που θα σου δώσουν χαρά! Ευνοείται ένα μακρινό ταξίδι με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε σκέψεις αλλά και σε ανασφάλειες όμως τώρα μπορείς να εξετάσεις νέες προοπτικές και να κάνεις καινούργια σχέδια! Στα οικονομικά αν και δεν είσαι ευχαριστημένος μπαίνεις σε περίοδο που θα δεις ανάπτυξη!
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.