Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως για την εβδομάδα (3 / 5 - 9 / 5)

Γενικά

Εβδομάδα απόλαυσης, χαράς, έρωτα, ικανοποίησης αλλά και κατάκτησης είναι για σένα αγαπητέ μου Αιγόκερε. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο ως τις 9 του μήνα δίνει όλες τις ευκαιρίες για να περάσεις καλά στα αισθηματικά σου, για να λάβεις χαρά από τα παιδιά σου ή και για να προχωρήσεις μπροστά προς νέα δημιουργικά ή και επιχειρηματικά σχέδια. Σταδικά στην πορεία της εβδομάδας μπορείς να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου κόβοντας κάποιες κακές συνήθειες ή φροντίζοντας περισσότερο θέματα διατροφής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σε απογειώνει μέσα στις ημέρες που ακολουθούν αφού το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα διεγείρει τις επιθυμίες σου και εκπληρώνει τους πόθους σου! Είναι το ιδανικό διάστημα για να έχεις μία εξέχουσας σημασίας για σένα ερωτική εκπλήρωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου το διάστημα είναι δημιουργικό και αποδοτικό, ενώ μπορείς να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τα επόμενα βήματά σου! Στα οικονομικά είσαι κερδισμένος, παρόλο που τα έξοδά σου τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.