Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως για την εβδομάδα (18 / 3 - 24 / 3)

Γενικά

Το μυαλό ξαναγυρίζει στο παρελθόν, αναπολείς στιγμές που πέρασαν και νιώθεις νοσταλγία αγαπημένε μου Αιγόκερε. Η εβδομάδα σε φέρνει σε επαφή με το χτες, συνειδητοποιείς λάθη, ζητάς συγνώμη, συγκροτείς περισσότερο τα θέλω σου προγραμματίζεις τις επόμενες κινήσεις σου! Ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου δέχεσαι την θετική επιρροή του τριγώνου Άρη Πλούτωνα . Η Πανσέληνος που γίνεται στις 21 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού, σε προβληματίζει για θέματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους και το μέλλον σου, όπου τώρα συνειδητοποιείς ότι έχει έρθει η ώρα σημαντικών αποφάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι αρκετά περίεργη για τα αισθηματικά σου αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου η ανάγκη σου για κάτι νέο, συναρπαστικό, σε οδηγεί σε ρήξη με κάτι μόνιμο και σταθερό που υπάρχει στην αισθηματική σου ζωή. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερω ανοίγεις την καρδιά σου και εκφράζεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου! Όσο για σένα που είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου, νιώθεις βαθύ ερωτικό πόθο, που φαίνεται ότι ικανοποιείται το έπακρο, ενώ ... υπάρχει και μία θετική ερωτική εξέλιξη / κατάκτηση που σου δίνει μία μορφή επιβεβαίωσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά είναι ένα καζάνι που σιγοβράζει και η εβδομάδα έχεις τις ασυνεννοησίες της, αλλά και την σύγχυση της. Επειδή τα περιθώρια υπομονής σου είναι φανερό ότι εξαντλούνται, προσπάθησε να διατηρήσεις αποστάσεις ασφαλείας από τους ανθρώπους που φαίνεται ότι σου είναι αυτό τον καιρό πρόβλημα. Τα οικονομικά βρίσκονται σε καλή κατάσταση, το εισόδημά σου ανεβαίνει, όμως είναι φανερό ότι παρασύρεσαι σε έξοδα και ξανοίγεσαι αρκετά, κάτι που πρέπει να το περιορίσεις!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.