Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως για την εβδομάδα (23 / 11 - 29 / 11)

Γενικά

Μία κοινωνική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου, όπου παρόλους τους περιορισμούς της εποχής, εσύ φαίνεται ότι είσαι σε επαφή με πρόσωπα της καρδιάς σου όπου λαμβάνεις και μεγάλη ικανοποίηση! Σχέσεις και φιλίες ενδυναμώνονται, κάνεις σχέδια για το μέλλον και πλέον μπορείς να είσαι πιο σίγουρος για την εκπλήρωσή τους! Το αρνητικό αν θες, είναι ότι ο Άρης από το ζώδιο του Κριού προκαλεί νευρική ένταση σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την εργασία και εσύ είσαι πιο παρορμητικός από ότι συνήθως.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι στόχοι ικανοποιούνται αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου, όπου μπορείς να κάνεις σταθερά βήματα αποκατάστασης σε μία σχέση σου και να δεις κάποιες επιθυμίες σου να φτάνουν τώρα στο στάδιο της εκπλήρωσής τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορεί να κυριαρχεί ο αναβρασμός, η ένταση, όμως δέχεσαι χέρι βοηθείας και μπορείς να προχωρήσεις στα προσωπικά σου σχέδια! Στα οικονομικά υπάρχουν άστατες συνθήκες ακόμα και δεν σε βλέπω απόλυτα ικανοποιημένο!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.