Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως για την εβδομάδα (11 / 12 - 17 / 12)

Γενικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Αιγόκερε θα έχεις πολύ άγχος για κάποια θέματα που ακόμη είναι σε στασιμότητα. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα πρέπει να τα περιμένεις αυτά άλλωστε είναι τελείως προσωρινά. Θα βγάλει τις ευαισθησίες σου στην επιφάνεια και θα θέλεις να τακτοποιήσεις κάποια οικογενειακά θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη και θα καταπλήξεις το ταίρι σου. Απόφυγε στο τέλος της εβδομάδας να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να έχεις στην σχέση σου. Φροντίστε να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου. Κι αν πάλι είσαι σε φάση που ψάχνεσαι για να βρεις ταίρι μην κάθεσαι γιατί μπαίνεις σε περίοδο πολύ ευνοϊκή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι στόχοι που έχεις για την δουλειά σου βλέπεις ότι σιγά – σιγά αρχίζουν και υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές αυτή την εβδομάδα για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον. Αυτή την εβδομάδα να προσέχεις με έξοδα απρόοπτα που θα έρθουν. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.