Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως για την εβδομάδα (20 / 5 - 26 / 5)

Γενικά

Ξεκινά μία νέα εβδομάδα όπου εσύ μπαίνεις στην διαδικασία να αναμορφώσεις την καθημερινότητά σου, τις συνήθειές σου, την εργασία σου ή αλλιώς την ρουτίνα σου! Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στους Διδύμους, σε βοηθά να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις προκειμένου η ζωή σου να γίνει πιο αρμονική. Το εξάγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, φέρνει ξαφνικές όμορφες εκπλήξεις στα αισθηματικά σου! Επιπλέον, η δημιουργικότητά σου θα είναι τονισμένη

Αισθηματικές Προβλέψεις

: Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και από αυτή την θέση σε ευνοεί ιδιαίτερα για θέματα αισθηματικά. Απολαμβάνεις τον έρωτα, την σχέση σου περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και παίρνεις μάλιστα και πρωτοβουλίες για να κάνετε νέα πράγματα μαζί αλλά και αλλαγές στη σχέση σας. Αν δεν έχεις σχέση, οι όμορφες εκπλήξεις γνωριμιών δεν λείπουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αλλάζουν οι ρυθμοί στην εργασία σου και εσύ είσαι στα καλύτερα σου τώρα γιατί γίνονται νέα ξεκινήματα που σου αγγίζουν το ενδιαφέρον. Είναι μία καλή ευκαιρία να συγκροτήσεις τα εργασιακά σου έτσι όπως θα θελες. Στα οικονομικά σου υπάρχουν ευκαιρίες μικρής ανάκαμψης!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.