Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως για την εβδομάδα (14 / 9 - 20 / 9)

Γενικά

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε και σε αυτό σε βοηθά ιδιαίτερα η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο της Παρθένου! Βάζεις γερά θεμέλια για το μέλλον σου, κάνεις σταθερές επαφές και συμφωνίες, οργανώνεις μετέπειτα κινήσεις σου ή και προχωράς σε νέα σημαντικά σχέδια! Απολαμβάνεις όμως και πράγματα που σου έχουν λείψει και παίρνεις θάρρος και κουράγιο για την πορεία σου! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι τον ανάδρομο Άρη στον Κριό είναι τη νευρικότητα και την ένταση !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν υπάρχουν σπουδαίες και σημαντικές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα απλά μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολύ καλύτερα τι θέλεις για το μέλλον σου αλλά έχεις και την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές συζητήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ανοίγονται νέες προοπτικές και τώρα μπορείς να έρθεις σε επαφές, να κάνεις νέες συμφωνίες ή και να κάνεις ένα σπουδαίο νέο ξεκίνημα. Στα οικονομικά σου εμφανίζονται έκτακτα έξοδα.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.