Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης 2021- Ερωτικές Προβλέψεις από την Ανδριάννα Σαρρή

Ερωτικές Ετήσιες Προβλέψεις 2021 για τον Τοξότη

2021, η χρονιά του φλερτ

 

Για προσωπική  ετήσια πρόβλεψη 2021 : ☎ Κάλεσε 14724 ή στείλε SMS με τη λέξη ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 ? Για ακόμα πιο οικονομική πρόβλεψη πάρε τα Astrocoins σου και μίλησε με -50% έκπτωση με τον αστρολόγο ΔΕΣ ΕΔΩ<<

 1ο δεκαήμερο:
Μία ανέμελη και άκρως επικοινωνιακή χρονιά το 2021, γεμάτη γνωριμίες, συναντήσεις, νέα ξεκινήματα και ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες! Ωστόσο, κάποιες εργασιακές ανατροπές, μπορεί να διακόψουν κάποιες φορές την χαρούμενη αυτή, ερωτική διάθεση. Ένας ιδιαίτερα κομβικός μήνας για σένα, είναι ο Μάιος, που λόγω της Έκλειψης στο Ζώδιο σου, θα φέρει μεγάλες δυσκολίες στις σχέσεις σου και αν δεν παραμείνεις ψύχραιμος, ακόμα και τελειωτικές καταστάσεις!


2ο δεκαήμερο: Φλερτ, ερωτική εύνοια, γνωριμίες και χαρούμενες ειδήσεις, θα σου δώσουν αρκετές φορές χαρά, όσον αφορά τον έρωτα. Ωστόσο, για μία τελευταία φορά, πρόσεξε την επιρροή του Ποσειδώνα. Δεν θα λείψουν ούτε φέτος, οι παραπλανήσεις, οι εξιδανικεύσεις και οι απογοητεύσεις στον έρωτα! Περισσότερη προσοχή χρειάζεται ωστόσο ο Δεκέμβρης, αφού η Έκλειψη στο Ζώδιο σου, θα πλήξει την προσωπική σου ζωή και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και πολύ πιθανόν, να βιώσεις την εμπειρία ενός “τέλους” στα ερωτικά σου!


3ο δεκαήμερο: Το 2021 θα φέρει σίγουρα για τους ελεύθερους, ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, για νέες γνωριμίες, για απόλαυση του φλερτ και για ερωτικές επικοινωνίες που χαροποιούν! Οι δεσμευμένοι, θα απολαύσουν χαρούμενες στιγμές και ανανέωση στην σχέση ή τον γάμο τους. Ο κίνδυνος αυτής της χρονιάς, είναι η σχετικά πρωτόγνωρη επιρροή του Ποσειδώνα, σε επαγγελματικά, οικογενειακά και ερωτικά ζητήματα, αφού θα φέρει απογοητεύσεις, θολό τοπίο, παραπλανήσεις και εξαπατήσεις! Ο Ιούνιος είναι σαφώς ο πιο δύσκολος μήνας για την συντροφική σου ζωή, αφού η Έκλειψη θα φέρει ρήξεις και ίσως και χωρισμούς! Τον Νοέμβρη, καλύτερα να αποφύγεις ρίσκα σε θέματα εμφάνισης, λόγω της Έκλειψης.


Πότε ευνοείσαι για επανασύνδεση το 2021:
Αν φέτος επιθυμείς, απλά ερωτικές επιστροφές, μηνύματα από το ερωτικό παρελθόν, εκπλήρωση απωθημένων και διεκδίκηση από παλιές αγάπες, οι καλύτερες περίοδοι είναι σαφώς, όταν ο Ερμής κινηθεί φαινομενικά Ανάδρομος στον Υδροχόο, 30 Ιανουαρίου έως 21 Φεβρουαρίου, αλλά και στον Ζυγό, 27 Σεπτέμβρη έως 18 Οκτωβρίου!
Η πραγματική ευκαιρία για επανασύνδεση, θα έρθει όταν ο Ανάδρομος Ερμής, θα είναι απέναντι σου, στο Ζώδιο των Διδύμων, την περίοδο 30 Μαΐου έως 22 Ιουνίου!
Οι πιο ευνοημένοι της χρονιάς, για επανασύνδεση, είναι σίγουρα εκείνοι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου!Τυχερές Ερωτικές Στιγμές 2021:

Κάνεις Πρωτοχρονιά, με την Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, όπου θα παραμείνει μέχρι και 8 Ιανουαρίου! Χορταίνεις ερωτική τύχη, ευχάριστες συναισθηματικές στιγμές, αλλά και μπόλικο ερωτισμό! Ώρα να πετύχεις αυτό που επιθυμείς!
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, 1 έως 25 Φεβρουαρίου, θα σου φέρει εκπλήξεις και αλλαγές, που εδώ και καιρό περίμενες!
Η Αφροδίτη στον Κριό, 21 Μαρτίου έως 14 Απριλίου, θα φέρει έρωτες από απόσταση, έρωτες με άτομα άλλης εθνικότητας, πολλά μηνύματα και νέες συναρπαστικές γνωριμίες και εμπειρίες!

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, 9 Μαΐου έως 2 Ιουνίου, θα έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με το άλλο σου μισό και μάλιστα, μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε το μεγάλο βήμα! Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μία γνωριμία πολλά υποσχόμενη για το μέλλον!
Η Αφροδίτη στον Λέοντα, 27 Ιουνίου με 22 Ιουλίου, θα σου φέρει μόνο απολαύσεις και χαρές στον ερωτικό τομέα! Επικεντρώνεις εκεί το ενδιαφέρον σου και χορταίνεις μόνο θετικές στιγμές, γεμάτες πάθος και συναίσθημα!
Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού, 16 Αυγούστου με 10 Σεπτέμβρη, ευνοεί τις ερωτικές σου επικοινωνίες, με ευχάριστα νέα, γνωριμίες και φλερτ!
Από 7 Οκτώβρη έως 5 Νοεμβρίου, με την Αφροδίτη και πάλι στο δικό σου Ζώδιο, θα α
πολαύσεις ερωτική εύνοια, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν βρίσκεσαι και θα κάνεις πραγματικότητα, πολλές από τις συναισθηματικές σου επιθυμίες, με ευκολία!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.