Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος 2021- Ερωτικές Προβλέψεις από την Ανδριάννα Σαρρή

Ερωτικές Ετήσιες Προβλέψεις 2021 για τον Παρθένο

2021, η χρονιά της λογικής

 


1ο δεκαήμερο: Αυτή η χρονιά υπόσχεται έντονη επικοινωνιακή δράση στον τομέα του έρωτα, με ερωτικές εξομολογήσεις, προτάσεις και ξαφνικές χαρές. Ωστόσο εσένα το ενδιαφέρον σου, επικεντρώνεται σε δουλειά και καθημερινότητα, αφού αυτοί οι τομείς θα απαιτήσουν την προσοχή σου, ιδίως στις αρχές του 2021! Ένας κρίσιμος μήνας για τα ερωτικά σου, είναι σίγουρα ο Μάιος, αφού η Έκλειψη θα φέρει οριστικές ρήξεις σε σχέσεις, αλλά και σε επαγγελματικο-οικογενειακά θέματα. Καλό θα ήταν, εκείνη την περίοδο, να μην ασχοληθείς με πρώην έρωτα, γιατί θα πληγωθείς!


2ο δεκαήμερο:
Το 2021 δυστυχώς, βάζει σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά σου, αφού κυρίως θα σε απασχολήσουν επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα. Ωστόσο, το σίγουρο είναι πως θα ομορφύνεις και σίγουρα θα έχεις κατακτήσεις και κομπλιμέντα! Προσοχή όμως, ιδίως στην αρχή της χρονιάς, στην τάση σου να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς και να πληγωθείς! Ο Δεκέμβρης επίσης, με τη Έκλειψη, σε προειδοποιεί να αποφύγεις ερωτικό παρελθόν, να αποφύγεις ξεσπάσματα και ρήξεις και να προσπαθήσεις όσο γίνεται, να προστατέψεις τα ερωτικά, επαγγελματικά και οικογενειακά δεδομένα σου. 3ο δεκαήμερο: Ο έρωτας αρχίζει να πλήττεται από τον ουτοπικό χαρακτήρα του Ποσειδώνα και θα φέρει αρκετές απογοητεύσεις στον συντροφικό τομέα. Με σύμμαχο τον Πλούτωνα, σίγουρα δεν θα λείψουν και οι παθιασμένες ρομαντικές στιγμές, αλλά οφείλεις να κρατήσεις μικρό καλάθι! Μην παρασύρεσαι από λόγια και υποκριτικές συμπεριφορές και εσύ με την σειρά σου, φρόντισε να είσαι έντιμος στις ερωτικές σου σχέσεις. Τα επαγγελματικά σε απασχολούν όλη την χρονιά, αλλά κυρίως τον Ιούνιο, όπου θα έχεις αρκετά προβλήματα. Πέρα από τα επαγγελματικά όμως, αυτόν τον μήνα, θα αντιμετωπίσεις καταλυτικές αλλαγές και στον έρωτα και στην οικογένεια! Του Νοεμβρίου η Έκλειψη, σε προειδοποιεί να είσαι πιο προσεκτικός, στις ερωτικές σου επικοινωνίες και επαφές.

Για προσωπική  ετήσια πρόβλεψη 2021 : ☎ Κάλεσε 14724 ή στείλε SMS με τη λέξη ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 Για ακόμα πιο οικονομική πρόβλεψη πάρε τα Astrocoins σου και μίλησε με -50% έκπτωση με τον αστρολόγο ΔΕΣ ΕΔΩ<<Πότε ευνοείσαι για επανασύνδεση το 2021:
Από 19 Δεκεμβρίου η Ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζώδιο του Αιγόκερω, θα σου φέρει πολλές διεκδικήσεις από πρώην έρωτες! Εκτός του ό,τι θα κολακευτείς, θα έχεις και μία μεγάλη ευκαιρία για μία παθιασμένη επανασύνδεση, ιδίως αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του Ζωδίου σου!


Τυχερές Ερωτικές Στιγμές 2021:

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, από 8 Ιανουαρίου έως και την πρώτη ημέρα του Φλεβάρη, απολαμβάνεις ρομαντισμό, πάθος, ερωτική τύχη και άπειρες κατακτήσεις!
Με την Αφροδίτη απέναντι σου στα Ψάρια, από 25 Φεβρουαρίου έως 21 Μαρτίου, θα έχεις την ευκαιρία να βρεις το άλλο σου μισό ή να προχωρήσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, σε μία επισημοποίηση!
Με την Αφροδίτη στον φιλικό σου Ταύρο, από 14 Απριλίου έως 9 Μαΐου, πες ναι σε ένα ερωτικό ταξιδάκι ή σε μία σχέση με ένα άτομο, πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα σου γούστα!
Από 2 έως 27 Ιουνίου με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα έχεις την ευκαιρία να μετατρέψεις μία φιλία, σε έναν μεγάλο έρωτα!
Όταν η Αφροδίτη περάσει στο δικό σου Ζώδιο, 22 Ιουλίου με 16 Αυγούστου, έχεις άπειρη ερωτική εύνοια, επιτυχίες, χαρές και μόνο θετικές εξελίξεις στα συναισθηματικά σου!
Από 10 Σεπτέμβρη έως 7 Οκτώβρη, η Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα σου φέρει μία ερωτική πρόταση ή μία νέα άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία!
Τέλος, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, από 5 Νοεμβρίου, έως και την επόμενη χρονιά, σου προσφέρει και νέες κατακτήσεις, αλλά πολλές επιστροφές από το ερωτικό σου παρελθόν!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.