Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς 2021- Ερωτικές Προβλέψεις από την Ανδριάννα Σαρρή

Ερωτικές Ετήσιες Προβλέψεις 2021 για τον Ιχθύ

2021, η χρονιά της συναισθηματικής συνείδησης

 

Για προσωπική  ετήσια πρόβλεψη 2021 : ☎ Κάλεσε 14724 ή στείλε SMS με τη λέξη ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 ? Για ακόμα πιο οικονομική πρόβλεψη πάρε τα Astrocoins σου και μίλησε με -50% έκπτωση με τον αστρολόγο ΔΕΣ ΕΔΩ<<


1ο δεκαήμερο:Οι πρώτοι μήνες του 2021, θα σου φέρουν έναν παρασκηνιακό έρωτα που θα σε ανανεώσει ή μία συναισθηματική ικανοποίηση από έναν έρωτα που καιρό τώρα είναι απωθημένος. Γενικά η χρονιά χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό και βαθύ συναίσθημα! Ωστόσο, μεγάλη προσοχή τον Μάιο, διότι η Έκλειψη που πραγματοποιείται στον Τοξότη, θα φέρει μεγάλες αναταραχές και πιθανόν καταλυτικές αλλαγές στον έρωτα, την σχέση ή τον γάμο σου, αλλά και στον τομέα της καριέρας ή της οικογένειας!


2ο δεκαήμερο: Μία χρονιά που βρίσκεις τον εαυτό σου και λειτουργείς με τον τρόπο, που μόνο εσύ ξέρεις στον έρωτα! Με διαίσθηση, έντονο συναισθηματισμό και ανιδιοτέλεια! Παλαιοί, απωθημένοι ή απαγορευμένοι έρωτες ευνοούνται ιδιαίτερα, ωστόσο και φέτος, πρέπει να αποφύγεις την τάση σου για ψευδαισθήσεις, ουτοπικούς έρωτες και μεγάλες προσδοκίες, διότι και πάλι, δεν θα λείψουν οι απογοητεύσεις! Ο πιο κρίσιμος μήνας, είναι σίγουρα ο Δεκέμβρης, αφού η Έκλειψη θα φέρει οριστικές ρήξεις, σε έρωτα, επάγγελμα και οικογένεια!


3ο δεκαήμερο: Πρέπει να προετοιμαστείς για μία χρονιά άκρως συναισθηματική μεν, με πολλά σκαμπανεβάσματα δε. Υποδέχεσαι τον Ποσειδώνα στο δικό σου δεκαήμερο και κυνηγάς το όνειρο, τον ρομαντισμό και τον έρωτα του παραμυθιού. Πολλές στιγμές μέσα στο 2021, θα το βιώσεις αυτό, ωστόσο η τάση σου για εξιδανίκευση και απατηλές ελπίδες, θα σε οδηγήσουν κάποιες φορές σε απογοητεύσεις. Μεγάλη προσοχή χρειάζονται λοιπόν έρωτες, που είναι παρελθοντικοί ή είναι παρασκηνιακοί, διότι οι πληγές που θα αφήσουν, θα είναι μεγάλες. Η Έκλειψη του Ιουνίου, φέρνει μεγάλα προβλήματα και αρνητικές αλλαγές, σε ερωτικές, επαγγελματικές και κυρίως οικογενειακές σχέσεις! Η Έκλειψη του Νοέμβρη, θα φέρει ένα αρνητικό νέο, μέσα από μία ερωτική επικοινωνία!Πότε ευνοείσαι για επανασύνδεση το 2021:
Από 19 Δεκεμβρίου η Ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει μία ξαφνική ευκαιρία για επανασύνδεση με ένα πρώην ταίρι σου ή ακόμα και μία επανένωση φιλική! Ευνοείσαι κυρίως, αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.Τυχερές Ερωτικές Στιγμές 2021:

Με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Αιγόκερω, από 8 Ιανουαρίου έως 1η Φεβρουαρίου, θα έχεις ευχάριστες αλλαγές, αλλά και εκπλήξεις!
Με την Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, 25 Φεβρουαρίου με 21 Μάρτη, ετοιμάσου για ρομαντικές στιγμές, ερωτικές επιτυχίες, αλλά και βελτίωση εμφάνισης!
Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, από 14 Απριλίου έως 9 του Μάη, να είσαι έτοιμος για φλερτ και γνωριμίες, αλλά και για ένα πολύ καλό νέο που αφορά τα ερωτικά σου!
Από 2 έως 27 Ιουνίου, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα έχεις κατακτήσεις και θαυμαστές, όπως και στιγμές πάθους και έντονου συναισθηματισμού.
Όταν η Αφροδίτη περάσει απέναντι σου, στην Παρθένο, 22 Ιουλίου με 16 Αυγούστου, θα μπορέσεις να κάνεις μία νέα σχέση και να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα ή αν έχεις ήδη ταίρι, να απολαύσετε μαζί ρομαντικές και συναισθηματικές στιγμές!
Από 10 Σεπτέμβρη έως 7 Οκτώβρη, η Αφροδίτη στον φιλικό σου Σκορπιό, θα σου προσφέρει τύχη στον έρωτα, ανεμελιά και αισιοδοξία! Πες ναι σε ένα ταξίδι ή μία εκδρομή!
Τέλος, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, από 5 Νοεμβρίου έως και τις αρχές του 2022, ευνοεί απόλυτα ερωτικές επικοινωνίες και συναντήσεις! Οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, θα σου φέρουν μόνο χαρά και ένα μήνυμα από ένα πρώην ταίρι, θα σου χαρίσει χαμόγελα!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.