Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Δίδυμος 2021- Ερωτικές Προβλέψεις από την Ανδριάννα Σαρρή

2021, η χρονιά των εμπειριών


1ο δεκαήμερο:Απόλυτα τυχερή χρονιά, ιδίως τους πρώτους μήνες! Ερωτικές επικοινωνίες, συναντήσεις και νέα ξεκινήματα, θα έρθουν στην καθημερινότητα σου, με τον πιο χαρούμενο και συναρπαστικό τρόπο! Λύνονται παλαιά προβλήματα, έρχονται ευχάριστες αλλαγές και έτσι πετυχαίνεις τους ερωτικούς σου στόχους! Ένας ομολογουμένως δύσκολος μήνας, είναι ο Μάιος, αφού η Έκλειψη θα σου φέρει πολύ σοβαρά προβλήματα στην συντροφική ζωή και ενδεχομένως, έναν χωρισμό.2ο δεκαήμερο: Το 2021 ξεκινά με απογοητεύσεις, λόγω εξιδανίκευσης και παραπλάνησης. Ωστόσο, αυτό θα περάσει σύντομα και η χρονιά θα συνεχίσει με χαρούμενες ερωτικές εξελίξεις, τύχη, ανεμελιά, αισιοδοξία, ταξίδια ερωτικού χαρακτήρα, νέες γνωριμίες, αλλά κυρίως με νέες συναρπαστικές συναισθηματικές εμπειρίες. Η πιο δύσκολη περίοδος είναι το τέλος του 2021, αφού η Έκλειψη θα φέρει οριστικές ρήξεις και πόνο, όσον αφορά την συντροφική ζωή.


3ο δεκαήμερο:Η χρονιά αυτή, σου προσφέρει ευχάριστες συγκυρίες στον ερωτικό τομέα, τύχη, χαρούμενες στιγμές, φλερτ και χαρμόσυνες μετακινήσεις και ειδήσεις! Ωστόσο φέτος, ήρθε η ώρα να πέσεις και εσύ στην παγίδα του Ποσειδώνα, με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι σε ψέματα και εξαπατήσεις, που ενδεχομένως όταν αποκαλυφθούν, να φέρουν και αρνητικές συνέπειες. Επιπλέον, πιστεύεις σε λάθος άτομα, προβληματικούς έρωτες και πέφτεις θύμα της εξιδανίκευσης και της ψευδαίσθησης, ιδίως κοντά στην Έκλειψη του Νοέμβρη, η οποία θα φέρει απογοητευτικές αποκαλύψεις. Η Έκλειψη του Ιουνίου ωστόσο, είναι εκείνη που σε αφορά περισσότερο. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για ρήξεις, για μεγάλες δυσκολίες, ακόμα και για ένα τέλος, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δε, τις ερωτικές.


Για προσωπική  ετήσια πρόβλεψη 2021 : ☎
 Κάλεσε 14724 ή στείλε SMS με τη λέξη ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 ? Για ακόμα πιο οικονομική πρόβλεψη πάρε τα Astrocoins σου και μίλησε με -50% έκπτωση με τον αστρολόγο ΔΕΣ ΕΔΩ<<


Πότε ευνοείσαι για επανασύνδεση το 2021:
Η καλύτερη χρονιά, αν επιθυμείς επανασύνδεση με έναν παλαιό έρωτα! Αρχικά, από 30 Ιανουαρίου έως 21 Φεβρουαρίου με τον Ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, θα έχεις άπειρα μηνύματα από πολλούς πρώην συντρόφους και η τύχη θα είναι με το μέρος σου! Η καλύτερη περίοδος για επανασύνδεση, είναι σίγουρα με τον Ανάδρομο Ερμή στο δικό σου Ζώδιο, 30 Μαΐου έως 22 Ιουνίου!
Ερωτικές επιστροφές και μπόλικο φλερτ με νέα, αλλά και παλαιά πρόσωπα που σε διεκδικούν με πάθος, θα έχεις την περίοδο 27 Σεπτεμβρίου έως 18 Οκτωβρίου, με τον Ερμή να κινείται φαινομενικά Ανάδρομα, στο Ζώδιο του Ζυγού!
Οι πιο ευνοημένοι το 2021, για ερωτικές επιστροφές, είναι σαφώς εκείνοι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου!Τυχερές Ερωτικές Στιγμές 2021:

Η χρονιά ξεκινά απόλυτα συντροφικά, με την Αφροδίτη απέναντι σου, στο Ζώδιο του Τοξότη, 1η με 8 Ιανουαρίου! Νέα σχέση, βελτίωση ήδη υπάρχουσας ή ακόμα και ένα μεγάλο βήμα επισημοποίηση, είναι μέσα στο πρόγραμμα!
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, 1 έως 25 Φλεβάρη θα φέρει επιτεύξεις ερωτικών στόχων, χαρούμενες συναισθηματικές συγκυρίες και χαρμόσυνες επικοινωνίες!
Με την Αφροδίτη στον Κριό, 21 Μάρτη με 14 Απρίλη μπορεί μία φιλία να μετατραπεί σε έρωτα ή ένα φιλικό “προξενιό”, να οδηγήσει σε κάτι πολύ όμορφο!

Η Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, 9 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου, θα σου προσφέρει ερωτική τύχη, συναίσθημα, πάθος και πολλές επιτυχίες! Θα νιώσεις πρωταγωνιστής!
Mε την Αφροδίτη στο Λιοντάρι, 27 Ιούνη με 22 του Ιούλη, θα είσαι ο εαυτός σου και θα το απολαύσεις! Φλερτ, γνωριμίες, ερωτικές επικοινωνίες και νέα ραντεβού, θα πλουτίσουν το καλοκαίρι σου!
Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού, 16 Αυγούστου με 10 Σεπτέμβρη, είναι εκείνη που θα σε “κακομάθει”! Θα χορτάσεις φλερτ, κατακτήσεις, διεκδικήσεις και θαυμαστές! Το σίγουρο είναι πως θα καλοπεράσεις!
Από 7 Οκτώβρη έως 5 Νοεμβρίου, με την Αφροδίτη απέναντι σου στον Τοξότη, θα χορτάσεις ρομαντισμό, συναίσθημα και ερωτισμό, με το άλλο σου μισό!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.