Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός

2020 Η χρονιά των διορθώσεων


1ο δεκαήμερο:
To 2020, θα είναι μία μεταμορφωτική χρονιά, όσον αφορά τα ερωτικά σου ζητήματα, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλεις τέλος σε κάποιες τοξικές καταστάσεις, ξεκινώντας και πάλι από το μηδέν. Πολύ πιθανόν βέβαια, να αποτραβήξουν το ενδιαφέρον σου από τον συναισθηματικό τομέα, ορισμένα οικονομικά προβλήματα, πολλές φορές μέσα στο χρόνο!
Οι αρχές του Καλοκαιριού, θα φέρουν αρκετές καταλυτικές αλλαγές σε επάγγελμα, οικογένεια, αλλά και τις σταθερές ερωτικές σου σχέσεις, αφού η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, σε αφορά άμεσα!
Ο τελευταίος μήνας του 2020 ωστόσο, θα σε ανταμείψει για να την υπόλοιπη χρονιά, με άπειρες ερωτικές ευκαιρίες, έναν μεγάλο έρωτα, πολλά νέα ξεκινήματα συναισθηματικά, αλλά και πάμπολλες διασκεδαστικές ανέμελες στιγμές!


2ο δεκαήμερο: Το πρώτο εξάμηνο του έτους, βελτιώνονται εμφανώς τα αισθηματικά σου ζητήματα, αφού θα έρθουν συναισθηματικές στιγμές, αίσθημα ασφάλειας, αλλά και ευκαιρίες επέκτασης οικογένειας, συγκατοίκησης και επανασύνδεσης! Το δεύτερο μισό του μήνα ωστόσο, εφιστά την προσοχή σου, αρχικά λόγω της Ηλιακής Έκλειψης στον Αιγόκερω, επαναφέροντας προβλήματα και δυσκολίες από το παρελθόν και ύστερα λόγω του Ανάδρομου Άρη στον Κριό, που θα προκαλέσει αναπόφευκτες εντάσεις και ρήξεις στον συντροφικό τομέα!


3ο δεκαήμερο: Με αρκετές δυσκολίες ξεκινά το 2020, αφού πολλές θα είναι οι ψυχολογικές μεταπτώσεις, τα άλυτα συναισθηματικά προβλήματα, τα ξεσπάσματα και οι ρήξεις. Πέρα από επαγγελματικές και οικογενειακές δυσκολίες που θα φέρει η Σεληνιακή Έκλειψη, αλλά και η Σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και ερωτικές, οι οποίες σταδιακά θα ελαττώνονται, περνώντας οι μήνες. Προσοχή επίσης και το 2ο εξάμηνο της χρονιάς αφού ο Άρης απέναντι σου, θα φέρει καυγάδες, ξεσπάσματα και εντάσεις, ιδίως λόγω της φαινομενικής αναδρομής του! Πότε ευνοείσαι για επανασύνδεση το 2020:
Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για επανασύνδεση από 4 έως 10 Μαρτίου, όπου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά Ανάδρομος στο Ζώδιο του Υδροχόου, όπως και ακόμα περισσότερες, από 28 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου που θα είναι Ανάδρομος στο δικό σου Ζώδιο!
Φυσικά, θα σε βοηθήσει να έρθεις ξανά κοντά με το πρώην ταίρι σου και  φαινομενικά Ανάδρομη Αφροδίτη, από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις! 
Ωστόσο, αν είσαι Ζυγός του 2ου και 3ου δεκαημέρου, θα έχεις μεν ευκαιρίες για καυτές επανασυνδέσεις, όταν ο Άρης θα είναι Ανάδρομος στον Κριό, 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου, όμως οφείλεις να προσέξεις τις λάθος αποφάσεις, κινήσεις και ξεσπάσματα, που ενδεχομένως να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα!


Τυχερές Ερωτικές Στιγμές 2020:
Ερωτικά ξεκινά η χρονιά, έως και 13 Ιανουαρίου, αφού η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σου άπειρες κατακτήσεις, στιγμές διασκέδασης, αλλά και ευκαιρίες να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα! Το διάστημα από 7 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου, με την Αφροδίτη απέναντι σου, στο Ζώδιο του Κριού, φέρνει συντροφικότητα, είτε με έναν ερωτικό νέο δεσμό, είτε με πρόταση ή βήμα επισημοποίησης! Η Αφροδίτη στο Ζώδιο των Διδύμων, από 3 Απριλίου έως 7 Αυγούστου, θα φέρει και νέες γνωριμίες, φλερτ αλλά και ερωτικές επιστροφές! Πες ναι σε ένα ταξίδι, αυτήν την περίοδο! Η Αφροδίτη στο Λιοντάρι, από 6 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, θα διορθώσει προβληματικές φιλικές σχέσεις, θα φέρει νέες γνωριμίες, αλλά και την απόλυτη ανανέωση στην ερωτική σου ζωή! Η περίοδος από 28 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, είναι σίγουρα η καλύτερη, για τα ερωτικά σου «θέλω»! Έρχονται ερωτικές επιτυχίες και απανωτές εκπληρώσεις συναισθηματικών ονείρων και επιπλέον, βελτίωση εμφάνισης! Οι 2 τελευταίες εβδομάδες του 2020, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα σου προσφέρει χαρά, μέσα από ερωτικά μηνύματα, τηλεφωνήματα, αλλά και νέες γνωριμίες!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.