Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος

2020 Η χρονιά της προετοιμασίας


1ο δεκαήμερο: Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, αρκετές θα είναι οι εντάσεις, οι ανατροπές και οι καυγάδες, αυτήν την χρονιά, όπως και τα ξαφνικά γεγονότα! Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις αρκετές φορές το σφάλμα μέσα στο 2020, να ασχοληθείς με ένα άτομο του παρελθόντος και να χειριστείς λάθος κάποιες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να έρθουν αρνητικές συνέπειες. Στα μέσα της χρονιάς επίσης, ο Κρόνος στο δικό σου ζώδιο, θα σε αναγκάσει μέσα από γεγονότα, να σοβαρευτείς στον έρωτα και να σου θυμίσει πως τα επιπόλαια λάθη, πάντα πληρώνονται! Ο τελευταίος μήνας του έτους, είναι κομμένος και ραμμένος, για τις επιθυμίες και τους ερωτικούς σου στόχους και οπωσδήποτε θα εκπληρώσεις ένα μεγάλο ουσιαστικό συναισθηματικό όνειρο εκείνη την περίοδο!


2ο δεκαήμερο: Η χρονιά αυτή σε ευνοεί ιδιαίτερα σε ερωτικές παρασκηνιακές δραστηριότητες και ενέργειες! Πολύ πιθανόν λοιπόν, το 2020 να αποφασίσεις να μην κοινοποιείς την ευτυχία σου παντού και να κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου! Ενδεχομένως μάλιστα, να σε σαγηνεύσει ένας απαγορευμένος έρωτας! Γενικά, κατασταλάζεις συναισθηματικά και ξεπερνάς φοβίες ή αρνητικές εμπειρίες που σε βάραιναν, όσον αφορά τα ερωτικά σου ζητήματα! Καλό θα είναι, πριν από κάθε απόφαση σου, να συμβουλεύεσαι την διαίσθηση σου!


3ο δεκαήμερο: Ήρθε η χρονιά που θα σε ανταμείψει συναισθηματικά, με ρομαντικές στιγμές, τρυφερότητα και πλήρη ψυχική ικανοποίηση! Τα γεγονότα που θα έρθουν, όσον αφορά τα ερωτικά σου ζητήματα, θα σε ωθήσουν να καταλάβεις που βρίσκεσαι συναισθηματικά και να νιώσεις για το τι ακριβώς επιθυμεί η καρδιά και η ψυχή σου! Απόλυτα ερωτική χρονιά λοιπόν, αρκεί να προσέξεις την τάση σου για παράνομες ερωτικές δραστηριότητες, όπως και την τάση σου, να έχεις μεγάλες προσδοκίες!  
Πότε ευνοείσαι για επανασύνδεση το 2020:
Αρκετές οι ευκαιρίες για επανασύνδεση, ιδίως για εσένα του 3ου δεκαημέρου, αφού θα δεχθείς αρκετά «πισωγυρίσματα»,  από 4 έως 10 Μαρτίου, όπου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά Ανάδρομος στο Ζώδιο σου, όπως επίσης και 28 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου που θα είναι Ανάδρομος στο Ζώδιο του Ζυγού!
Η φαινομενικά Ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου, θα φέρει επίσης, άπειρες ευκαιρίες για επανασύνδεση, στους Υδροχόους όλων των δεκαήμερων!
Αν είσαι Υδροχόος του 2ου και 3ου δεκαημέρου, μπορείς να αναμένεις επικοινωνιακές προσεγγίσεις από άτομα του ερωτικού σου παρελθόντος, όταν ο Άρης θα είναι Ανάδρομος στον Κριό, 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου!


Τυχερές Ερωτικές Στιγμές 2020:
Καλωσορίζεις το 2020, με την Αφροδίτη στο Ζώδιο σου, όπου θα παραμείνει, έως και 13 Ιανουαρίου και θα σου δώσει ερωτική τύχη, θετικές συναισθηματικές εξελίξεις και φυσικά ομορφιά! Το διάστημα, 7 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου, με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Κριού, να αναμένεις ευχάριστα μηνύματα, ερωτικές επικοινωνίες, αλλά και νέες γνωριμίες! Η Αφροδίτη στο Ζώδιο των Διδύμων, από 3 Απριλίου έως 7 Αυγούστου, θα φέρει ερωτικές επιστροφές, αλλά και νέες κατακτήσεις, όπως και γενικά, απόλυτη βελτίωση της ερωτικής σου ζωής, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Η Αφροδίτη στο Λιοντάρι, από 6 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, θα σου δώσει άπειρες ευκαιρίες, είτε για να βρεις το άλλο σου μισό, είτε για να επισημοποιήσεις την σχέση σου! Την περίοδο 28 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη στον Ζυγό, πες ναι σε νέες ερωτικές γνωριμίες ή ακόμα και σε ένα ταξίδι με το άλλο σου μισό! Οι τελευταίες 15 ημέρες του 2020, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, υπόσχεται ευχάριστες ερωτικές αλλαγές και βοήθεια από φίλους, για τυχόν ερωτικά ζητήματα που σε απασχολούν! 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.