Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης

2020 Η χρονιά της προσγείωσης


1ο δεκαήμερο:
Το 2020 ομολογουμένως θα φέρει αρκετές απρόσμενες αλλαγές και κούραση στον επαγγελματικό τομέα, με αποτέλεσμα να μην δίνεις συχνά προτεραιότητα στις ερωτικές σου εξελίξεις και να βιώνεις έτσι, στασιμότητα. Η χρονιά γενικά δεν ενδείκνυται για αλλαγές στην εμφάνιση, ούτε και για υπερβολικούς ρομαντισμούς, διότι πολύ πιθανόν να απογοητευτείς! Ίσως ο πιο δύσκολος μήνας, είναι ο Νοέμβριος, αφού η Ηλιακή Έκλειψη απέναντι σου, στο ζώδιο των Διδύμων, αναμένεται να φέρει καταλυτικές αλλαγές, ρήξεις, ακόμα και χωρισμούς στον συντροφικό τομέα! Όλα διορθώνονται τον τελευταίο μήνα του χρόνου, αφού όλα αλλάζουν και καταφέρνεις να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα ή ακόμα και να επιδιώξεις κάτι πιο σοβαρό! Όλες οι ευχές σου, όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα, τον Δεκέμβρη, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

2ο δεκαήμερο: Ο Ποσειδώνας, για τελευταία χρονιά, θα σε ταλαιπωρήσει και πάλι, με ερωτικές εξιδανικεύσεις και απογοητεύσεις, όπως και επαγγελματικές δυσκολίες. Ωστόσο, τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα από την περασμένη χρονιά, αφού μέσα από γεγονότα και καταστάσεις, θα ξεπεράσεις εύκολα τις κακοτοπιές και θα διαπιστώσεις πως μπορείς και πάλι να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά στην ερωτική σου ζωή. Επιπλέον, απαλλαγμένος από οικονομικές έγνοιες, θα απολαμβάνεις συχνά, αισθησιακές στιγμές με το άλλο σου μισό! Προσοχή μόνο αρχές καλοκαιριού, λόγω της Σεληνιακής Έκλειψης στο Ζώδιο σου, που πολύ πιθανόν να φέρει μεγάλες απογοητεύσεις, καρμικά μαθήματα και καταλυτικές εξελίξεις στον έρωτα!


3ο δεκαήμερο: Φέτος ο Ποσειδώνας, ξεκινάνα επηρεάζει και το δικό σου δεκαήμερο και θα πρέπει να είσαι έτοιμος για απομυθοποιήσεις, απογοητεύσεις και απότομη προσγείωση στην σκληρή πραγματικότητα, σε έρωτα, αλλά και καριέρα! Ο Δίας ωστόσο είναι καθ’όλη την διάρκεια του έτους, ιδιαίτερα βοηθητικός, αφού σταδιακά σταθεροποιεί τα ερωτικά σου, όπως και τα οικονομικά σου ζητήματα! Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς, αναμένεται δύσκολος αρκετά, αφού η Ολική Έκλειψη Ηλίου, φέρνει ρήξεις, μοιραία επίπονα γεγονότα, ακόμα και χωρισμούς, αν δεν διατηρήσεις την λογική και την ψυχραιμία σου!


Πότε ευνοείσαι για επανασύνδεση το 2020:
Εσύ ο Τοξότης του 3ου δεκαημέρου, μπορείς να αναμένεις επικοινωνιακές ευκαιρίες, με μία παλαιά σου αγάπη, από 4 έως 10 Μαρτίου, όπου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά Ανάδρομος στο Ζώδιο του Υδροχόου, όπως και από 28 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου που θα είναι Ανάδρομος στον Ζυγό!
Η φαινομενικά Ανάδρομη Αφροδίτη απέναντι σου, από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, θα σου δώσει ευκαιρία και για επανασύνδεση, όπως και πολλές δυνατότητες να διορθώσεις τα παρελθοντικά σου λάθη!
Αν είσαι Τοξότης του 2
ου και 3ου δεκαημέρου, μπορείς να αναμένεις διεκδικήσεις από παλαιούς έρωτες, όταν ο Άρης θα είναι Ανάδρομος στον Κριό, 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου!

Τυχερές Ερωτικές Στιγμές 2020:
Γεμάτη χαρά ξεκινά η νέα χρονιά, αφού έως και 13 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα φέρει θετικές αλλαγές στα ερωτικά σου, αλλά και εκπλήξεις! Από 7 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου, με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Κριού, να αναμένεις ευχάριστα ταξίδια, ερωτικές επικοινωνίες και γνωριμίες, όπως και τύχη στα συναισθηματικά σου ζητήματα! Η Αφροδίτη απέναντι σου, στο Ζώδιο των Διδύμων, από 3 Απριλίου έως 7 Αυγούστου, θα φέρει άπειρες ευκαιρίες, είτε για να βρεις το άλλο σου μισό, είτε για να επισημοποιήσεις την σχέση σου, είτε για να πραγματοποιήσεις επανασύνδεση! Η Αφροδίτη στο Λιοντάρι, από 6 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, φέρνει την απόλυτη διασκέδαση, φλερτ, λάμψη, κατακτήσεις, θαυμαστές και άπλετη ερωτική τύχη! Το διάστημα 28 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη στον Ζυγό, τα ερωτικά σου κινητοποιούνται μέσω της επικοινωνιακής οδού, με ευχάριστα μηνύματα και γνωριμίες! Οι τελευταίες ημέρες του 2020, με την Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, υπόσχεται τις πιο ευχάριστες και ερωτικές γιορτές!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.